a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«Επιδημία» παραιτήσεων στο ρωσικό στράτευμα…

http://www.defence-point.gr/
Διχασμός φαίνεται πως επικρατεί στα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει λάβει τη μορφή σωρείας παραιτήσεων στρατηγών και απομάκρυνσής τους από το στράτευμα.
Σε σημερινό της δημοσίευμα, η ρωσική εφημερίδα «Nezavisimaya Gazeta» αναφέρει ότι πολλά στελέχη στο ρωσικό γενικό Επιτελείο, χωρίς να ανακοινώσουν βέβαια τους λόγους, επέλεξαν τον δρόμο της παραίτησης και εγκατέλειψαν πρόωρα τις θέσεις τους.
Αιτία, σύμφωνα πάντα με τη ρωσική εφημερίδα, είναι η διαφωνία τους με τον αρχηγό των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων, στρατηγό Νικολάι Μακάροβ, σχετικά με τις επιλογές του στο ζήτημα των αλλαγών που προωθούνται στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Προφανώς, οι αλλαγές αυτές φέρουν την υπογραφή του Κρεμλίνου και του υπουργού Άμυνας, Ανατόλι Σερντιούτκοβ, ωστόσο, ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία προωθούνται οι μεταρρυθμίσεις έχουν διχάσει το στράτευμα, φαινόμενο που δεν είναι βέβαια καινούργιο.
Προσφάτως, το «defence-point.gr» αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στο ρωσικό στράτευμα:
http://www.defence-point.gr/news/?p=14191

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου