a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αγαπητοί μου Αναγνώστες, ,

δεν σας λέω κάτι καινούργιο, ούτε τον δημοσιογράφο κάνω.  Σίγουρα θα μου πείτε πάντα ήταν μπάχαλο, αφού ανάγκαζε τον πολίτη να κάνει ότι μπορεί για να επιβιώνει.  Ναι αλλά τώρα είναι ακόμα περισσότερο μπάχαλο και μάλιστα σε μία περίοδο που θα έπρεπε να κυριαρχεί μόνον το Εθνικόν συμφέρον μέσω μιας Σώφρονης σκέψεως.  Αν΄αυτού  κρύβονται όλοι πίσω από την λέξη Δημοκρατία.  ¨Οταν όμως κάποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την λέξη, προφανώς θα αισθάνεται ανασφάλεια και φόβο.  Προφανώς χάνει το χαλί κάτω από τα πόδια του.  Το μόνο του όπλο λοιπόν είναι αυτό που χρησιμοποιεί, για αιώνες, γνωστό και επιτυχημένο, ώστε να πράττονται τα ανθρωπιστικά τους εγκλήματα ! 

Ακούμε από πολιτικούς υπαλλήλους (βουλευτές) ότι εκβιάζονται και αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, ώστε να ακολουθούν την γραμμή του προεδρείου του κόμματος τους !  Ε, δεν είναι ¨δημοκρατική " συμπεριφορά αυτό ;  Να φέρω παράδειγμα ;  Καλά δεν ακούσατε τι είπε ο Αθανασιάδης ; ποιός μπορεί να τον εκβίαζε για να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο ;  Σοβαρά , ποιός μπορεί να είχε τόσο συμφέρον, ώστε να τον εκβιάζει με χαντάκια ;  Έσωθεν ή έξωθεν παράγοντας ;  Ρωτάω βρε παιδί μου !
Αλλά δεν λέει μόνον αυτός τέτοια λόγια.  Άμα ακούτε κανένα παράθυρο, κλαίγονται σαν τις μωρές παρθένες, αφού πρόκειται όχι για επιφανής, αλλά για άσημους στον πολύ κόσμο, βουλευτάδες.  Επίσης πέστε μου, τον Γίγα Κουρουμπλή δηλαδή γιατί δεν τόλμησαν να τον εκβιάσουν ;;  Η και αν ναι, γιατί δεν υπέκυψε ;  
Γιατί υποκύπτει (αν υποκύπτει και δεν είναι υπνωτισμένη ή κερδοφόρα μια τέτοια στάση) η Κυβέρνηση ;
Να ξανά αναφέρω ότι μας κόστισε 1.5 δις το 1ο μνημόνιο !  Πόσο το μεσοπρόθεσμο ;  πότε θα μάθουμε ;
Πόσα εκατομμύρια ευρώ κοστίζουν οι διάφοροι σύμβουλοι και τρίβουλλοι της ηγεσίας ;
Ακούμε πως θα έλθουν ξένοι να δουλέψουν στα υπουργεία και για την συγκομιδή των κεφαλικών και όχι μόνον φόρων ! Οθωμανική κατακτητική οικονομική πολιτική, για όσους κάτι ξέρουν για την εποχή εκείνη !   Θα πληρώνουμε και αυτούς δηλαδή με υπέρογκους μισθούς ;  Λυπάμαι δεν τους πληρώνω !  Δεν τους ξέρω τους κυρίους, ούτε θέλω να τους ξέρω, δεν τους εξέλεξα και ούτε πρόκειται.  Εδώ αντιτίθεμαι σε αυτούς τους εκλεγμένους, δεν θα αντιταθώ σε αυτούς ;  Θα ήμουν τρελή και παράλογη. !

Με το μεσοπρόθεσμο, στέλνουν πιό βαθιά στην χωματερή όλη την παραγωγική βάση, στην οποία στηρίζεται κάθε κοινωνία ! Γιατί που θα στηριζόταν ένα κράτος, εάν δεν εργαζόταν ο στυλοβάτης της οικονομίας (οι δημιουργοί κατά την πολιτεία του Πλάτωνα) ;
Στον πολιτικό υπάλληλο ;  Ο κ.Πάγκαλος είχε δηλώσει πως είναι αντιπαραγωγικές ομάδες, οι Ένοπλες Δυνάμεις !
Γιατί αυτός και οι φίλοι του όλοι  ανήκουν σε παραγωγικό κλάδο ;  Ρωτώ βρε παιδί μου, γιατί εδώ έχουν έλθει όλα τα πάνω κάτω, όπως προείπε και ο Μακαριστός Παΐσιος. 
Αλλά αν διαφωνήσει ο κ Πάγκαλος, τότε θα πρέπει να μας φέρει εγγράφως την απόδοση του πολιτικού κόσμου στην μεταπολιτευτική περίοδο μέχρι σήμερα !
Αν δεν είναι δυνατόν, αφού οι σελίδες θα μείνουν κενές, τότε δεν θα πρέπει να απολαμβάνουν των αποδοχών τους και να απολύονται, ως ανίκανοι.  Να μην μιλάμε μόνον για την μονιμότητα,  την παραγωγικότητα και τις απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων, αλλά και για τους πολιτικούς-βουλευτές υπαλλήλους !

Θέλω να σας ρωτήσω το εξής.  Θεωρείτε σωστό να πληρώνουμε για τα πολιτικά τους κόμματα και ψέματα ;  Εκείνοι θα πούν, ότι αυτό τους προστατεύει από παράνομους χρηματισμούς !  Γι αυτό βγαίνουν με περιουσίες ;  Επειδή είχαν τα μέσα να παίξουν στο χρηματιστήριο, την εποχή του " φέρτε τα να σας τα φάμε " , με υπέρογκα κέρδη στις τσέπες τους ;   
Αλλά δεν καταλαβαίνω.  Την στιγμή αυτή που κάθομαι και σας γράφω αυτά, δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος. Την ιδεολογία μου εκφράζω ευχόμενη και προσπαθώντας να είναι προς την θετική πλευρά του νου και της κοινής λογικής ! Δεν εκφραζω επί χρήμασι άλλου ή άλλων ιδεολογία !  Να βρεθούν κοντά οι κοινές συνησταμένες έχει σημασία, που είναι τώρα σκορποχώρι. Μήπως δηλαδή θα πρέπει να ζητάω για αυτό ; 
Οι ιδεολογίες δηλαδή σπέρνονται μόνον μέσω χρημάτων και συμφερόντων ;  
Ουτοπίες ακούω να λέτε !   Το κατά πόσον μπορεί κάτι να το θεωρούμε ουτοπικό ή όχι, εξαρτάται καθαρά από εμάς και όχι γιατί κάποιος μας έπεισε αδίκως ή δικαίως περί του αντιθέτου !

Κόβουν μισθούς , συντάξεις, χωρίς να έχουν το σθένος να πουν την αλήθεια στους εργοδότες τους, που είμαστε όλοι εμείς που έχουμε πληρώσει φόρους και φόρους επί χρόνια για να υπάρχει με όποια έστω μορφή αυτό το κράτος και όλοι αυτοί μαζί ! Γιατί αυτοί υπάρχουν επειδή υπάρχω εγώ και εσείς, ενώ εγώ και εσείς υπάρχουμε και χωρίς αυτούς.  Τέλος, αυτή είναι η αλήθεια.  
Και μην μου πει κανείς, πως δεν δούλεψαν κάποιοι μεταπολεμικά για να αλλάξει η εικόνα των χωριών και των πόλεων !   Και μην ανοίξει το στόμα του κάποιος να πει , ότι δούλεψαν οι μετανάστες, γιατί τα τελευταία χρόνια μας προέκυψε το φαινόμενο.  Γιατί εάν δεν ήμασταν μια εκσυγχρονισμένη χώρα, με τα όποια λάθη της, πως θα επείθοντο όλες αυτές οι δύστυχες ζωές, να έλθουν σε αυτόν τον Παράδεισο ; 
Θα καθόντουσαν στους δικούς τους χωματόδρομους !   Από την άλλη υπήρξε η δυνατότητα να βρουν ψωμί να φάνε και να εργαστούν αρκετοί από αυτούς, να θρέψουν και να βοηθήσουν τις οικογένειες τους, αντί να τραπούν σε άλλες δραστηριότητες.  

Η διαφορά σήμερα είναι , πως αφού ο κόσμος έγινε μια μικρή γειτονιά και αυτές οι δύστυχες ψυχές, ήθελαν να βρουν καλλίτερα μεροκάματα από αυτά της πείνας στις χώρες τους, να αναγκάζονται να αναθεωρούν την στάση τους, αφού το σύγχρονον καπιταλιστικόν σύστημα βολεύεται στην εξισορρόπηση των αποδοχών προς τα κάτω, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας !  Αντί να γυρίσει η Δύση στις δικές της πηγές και δυναμικό, αξιοποιώντας το με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, επαφίεται στις εύκολες λύσεις, να πλουτίζει σε πλάτες δύστυχων ανθρώπων που στις πατρίδες τους τρώνε 2 κούπες ρύζι σήμερα, από μία παλαιότερα, σέρνοντας και τους ίδιους τους πολίτες toyw στον Καιάδα,  μην γνωρίζοντάς το ούτε οι ίδιοι (λαοί), γιατί και εκείνοι δεν έκαναν ακόμα το δικό τους off στο τηλεχειρηστήριο τους.  Από την άλλη πάνε χωρίς αιδώ και με τον νόμο της επίθεσης ως καλλίτερη άμυνα για το επιθυμητό, να κλέψουν τον πλούτο συνευρωπαικών λαών, προς όφελος της βόρειας γειτονιάς. 
Αντί η Δύση να δώσει τα φώτα της, δείχνει την πιο σκοτεινή της πλευρά .  Λες και μπολιάστηκε από λάθος μπόλι/ εμβόλιο !

Μας κρύβουν επισταμένα και εσκεμένα ολόκληρο τον πλουτοπαραγωγικό πλούτο αυτού του τόπου, ρίχνοντας τόνους τσιμέντο για να τα κρύβουν, ενάντια των Εθνικών συμφερόντων.  Και μιλούν για βία ;  
Σε λίγο θα μας και πουν και τρομοκράτες, αφου είναι της μόδας από τα τέλη του 20ου αιώνα, επειδή κατανοούμε τις πομπές τους και ζητούμε τα Φυσικά μας και Διακρατικά μας νόμιμα δικαιώματα ! .
Μιλούν για δικαιοσύνη, νομίζοντας πως με τα υποβρύχια θα εκτονώσουν την κατάσταση !

- Αυτά που ακολουθούν τόσο πιστά, δεν βγάζουν πουθενά απολύτως.  Βαθαίνουν το πρόβλημα , εξαθλιώνοντας μας και στο τέλος απαξιωμένοι και ρακένδυτοι, θα μας αναγκάσουν να κάνουμε "ελεγχόμενη " πτώχευση την στιγμή που οι τράπεζες θα έχουν βρει κάποιο τρόπο να ξεφορτωθούν τις δικές τους τοξικές βόμβες, που δεν είναι τίποτα άλλο από δικά τους λάθη και κανενός άλλου. 
Θα μας αναγκάσουν στην ελεγχόμενη πτώχευση. όταν θα έχουν πάρει σε εξευτελιστική τιμή παραγωγικούς μας κλάδους και πόρους ! 

- δίνουν συντάξεις σε αντιστασιακούς του πρώην Ανατολικού μπλοκ !! Ψηφοθηρικοί λόγοι ;

- ξοδεύονται 100.000.000 ευρώ τον μήνα για περίθαλψη λαθρομεταναστών.  Ακούω να λέτε, τι να κάνουν να τους αφήσουν να πεθάνουν ;  Να τους επιστρέψουν στις πατρίδες τους.  Και αν δεν μπορούν λόγω Σένκεν, ας πρόσεχαν που έβαζαν τις υπογραφές τους, όχι να καλούμαστε εμείς να λύσουμε την δική τους ανεγκεφαλίτιδα ή τις προτροπές από άγνωστες σε εμάς πηγές. 

- Ξοδεύονται 35.000.000 ευρώ τον μήνα για διάφορα επιδόματα που παίρνουν οι μετανάστες.  Δηλαδή ειδικό επίδομα μετά την λήξη του επιδόματος ανεργίας !  Εγώ γιατί δεν παίρνω ;  Επίδομα μητρότητας, εκτός εργασιακού δικαιώματος . Εσείς γιατί δεν παίρνετε ;  Πολλά επιδόματα που δεν πρόλαβα να καταγράψω για να σας μεταφέρω.  Αποτανθείτε στον κ. Βελόπουλο που έχει τα στοιχεία, όπως τον άκουγα. 

- φωνάζουν μεν για το κόστος των δημ. ιερωμένων λειτουργών, αλλά κανείς δεν μιλάει για τους δημόσιους μουφτήδες !!

- 12.000.000.000δις εκροή συναλλάγματος τον χρόνο , γίνεται για τους μετανάστες. 

- μέσα σε μια νύχτα το πλούσιο ΝΑΤ με τα 350.000.000 δολ πλεόνασμα έκαναν φτερά , αφού μετετράπηκαν σε δραχμές, αφού πήγαν αλλού ως δολάρια !!!  Μίλησε κανείς ;  πλήρωσε κανείς ;  Αυτό δεν είναι οικονομικό έγκλημα ;  Έβαλαν τον πιο άσχετο με το ταμείο,  να παίρνει είτε επιδόματα, είτε συντάξεις !

Τους νοιάζει μόνον να κάνουν δηλώσεις αν φύγαν ή δεν φύγαν τα ψάρια από την πιατέλα !  Τους αρέσει να καταδικάζουν τις αντιδράσεις του κόσμου ως βίαιες, χωρίς να κοιτούν την δική τους ποικιλόμορφη πολυετή βάναυση ΒΙΑ!  Επειδή δεν ήταν φανερή αλλά δολίως κρυφή ;  Η λαική ρήση λέει, η γλώσσα κόκκαλα έχει και κόκκαλα τσακίζει !  Βία δεν είναι και αυτό ;  Οι κάτω από το τραπέζι συμφωνίες  που απέφεραν τα αντεθνικά σημερινά αποτελέσματα δεν είναι βία ;
Πως νοείται τελικά η Βία ;   Φωνάζουν αυτοί για βία, επειδή τους αγγίζει ;  Εμένα που με αγγίζει η δική τους βία, σε ποιόν και πως  να αποτανθώ ;  
Ποιός θα με ακούσει χωρίς να με κατηγορήσει εύκολα με εύκολες κουβεντούλες ; 
Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργεύων, αφού άλλοι κυβερνούν για όσους δεν το ξέρουν, θα κάνει έκκληση ενάντια στην βία !   Για την δική τους βία ποιός μπορεί να μιλάει ; Εγώ και μόνον εγώ και εσείς, όσοι εσείς και δεν δέχομαι να κρίνουν την οργή μου , αφού δεν της δίνουν καν σημασία !   
Ποδοπατούν όλα τα ΒΑΣΙΚΑ ανθρώπινα δικαιώματα και ομιλούν για ΒΙΑ ;  Μα ποιοί είναι ;  Κρύβονται πίσω από τις ασπίδες των φυλάκων τους, τους σύγχρονους ιππείς τους, με την ιδιότητά τους επειδή τους την έδωσα εγώ και να μην μπορώ να την πάρω πίσω ;   ποιός δίνει σημασία στους απλούς ανθρώπους ;

- Ποιές δημοκρατικές διαδικασίες και πολιτισμού μιλάτε ;  Τα ωραία λόγια πλέον και οι φλούδες ιδέες δεν παιρνούν πλέον.   
Πολιτισμός δεν είναι να μάχεσαι ενάντια της βίας, αλλά να μην γίνεσαι άξιος ώστε να την προκαλείς !    Αυτό είναι πολιτισμός, όχι στα λόγια !

- Υπογράψαμε ένα μνημόνιο για 110. δις ευρώ .  Μέχρι τώρα πήραμε περίπου 55 δις ευρώ
Πόσα δώσαμε μέχρι τώρα ; 75.δις ευρώ.  Δηλαδή συγγνώμη, πήραμε 55 και δώσαμε 75 μέσα σε ένα χρόνο ;  Τότε γιατί τα πήραμε, μπορεί να μου πει κάποιος ;  Γιατί εάν επρόκειτο να τα πάρουμε και να δώσουμε και παραπάνω, πιο το νόημα ;   Δίναμε εάν ήταν μόνον τα 20 (την διαφορά) . Έτσι δεν είναι ;  Χρειάζεται να είμαι οικονομολόγος με χαρτί, για να αναρωτηθώ ;  Όλα αυτά σημαίνουν πως μας κοροιδέυουν, μέσα στην αποχαύνωσή μας.

- Οι εισφορές μας στα ασφαλιστικά ταμεία, που ήταν πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα που δώσαμε όλοι μας, μαζί με τους εργοδότες, τι έγιναν ;  Ποιος τα πήρε και δεν με ρώτησε ;  Τα επένδυσε θα μου πείτε.  Ωραία, αν όμως έκανε κάκιστη επιλογή με ή χωρίς δόλο, ποιος θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πληρώσει για αυτό ;
Στην εταιρεία μου, όταν άρχισε η κρίση και πριν απολυθώ, πλήρωσα κατόπιν ευγενούς χορηγίας το ήμισυ της κλήσης που πήρα εν ώρα εργασίας !  Αν ήμουν λογιστής και έκανα λάθος εκτίμηση, θα απολυόμουν την ίδια στιγμή και θα εζητείτο και αποζημίωση από πάνω !  Αυτοί μόνον την βία της οργής ξέρουν να λένε ;  ΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΩ !

Έριξαν 4000 ληγμένα δηλητηριώδη αέρια για να ξεφορτωθούν το stock, ώστε να χωρέσει η καινούργια σοδειά των 900.000.000 ευρώ !  Εναντίον ποίων ;  Αυτών που δεν συλλαμβάνουν και πρέπει να τρώω στην μάπα τα χημικά τους, λόγω είτε της ανικανότητας τους είτε της δόλιας παρακρατικής συμπεριφοράς τους ;  Πως λέγεται αυτό, δεν λέγεται ΒΙΑ του αισχίστου είδους ;  ΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ !

Άρχισαν λοιπόν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.  Βολικότερος ο ΣΥΡΙΖΑ.  Δεν είμαι με κανέναν και δεν θέλω να είμαι με κανέναν.  Μόνον με τους συμπατριώτες μου τους συνειδητοποιημένους και παντελώς ανέντακτους σε όποια Ελληνικής προέλευσης προσπάθεια γίνεται , προς το ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ.  θέλω να είμαι.  
Λοιπόν, αυτήν την καραμέλα του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν τους έχει κάτσει ακόμα στο λαιμό ;  Υπάρχει κάποιος που ακούει τις ψευδοδικαιολογίες τους ;  Έχει τέτοιο στρατό ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μετατρέπει την ιστορική πλατεία Συντάγματος , σε πεδίο μάχης ;  ή μη μόνον εάν κάποιος Δυνατός-ισχυρός υποστηρίζει τέτοιου είδους καταστάσεις.  Δηλαδή πως μπαίνουν από την πίσω πόρτα τα παράνομα όπλα στα ανατολικά κράτη, στηρίζοντας όποιους αντικαθεστωτικούς ; έτσι ακριβώς.   Σαν τον Μπαραντέι που ήλθε από τις Βρυξέλλες και έφυγε κακήν κακώς, από την Αίγυπτο, παρακολουθώντας και δίνοντας εντολές σε όποιους τον άκουγαν ή τον ακούν εκ του μακρόθεν . 
Η κα Διαμαντοπούλου είχε κλειστεί στο Πολυτεχνείο για να κάνει τις ψευδο επαναστάσεις της και σήμερα έρχεται ως μέλος της Μπίλντεμπεργκ, να ακυρώσει το άσυλο !  Να βάλει managers που θα κατευθύνουν τις σπουδές σύμφωνα με τις καπιταλιστικές επιταγές της εποχής !  Γιατί εάν η επιστήμη ήταν στην υπηρεσία του ανθρώπου, η υγεία πχ. θα ήταν εύκολα προσιτή σε όλους μας και όχι για τους ολίγους !  Οι καθηγητές το έβλεπαν όχι ως μετάδωση γνώσης, αλλά σαν προβολή μέσω του επαγγέλματος.  Έτσι οι φοιτητές δεν τίμησαν τον χώρο και τον έκαναν σκουπιδότοπο με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά πέραν αυτού. 

Αλλάζουν οι άνθρωποι θα πείτε.  Αλλάζουν μόνον κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.  Μετά από έντονο σοκ ή κατά τους 3 σημαντικούς βιολογικούς του ρυθμούς μέχρι την μετάβαση. 
Τότε ναι αλλάζουν.  Αλλά φαντάζομαι η συγκεκριμένη κυρία, δεν έχει φάει καμία κεραμίδα σοκ για να αλλάξει, αφού ήθελε από καιρό ως επίτροπος ως δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας την Αγγλική !
Αφού δεν άλλαξε, τι άλλο συνέβη ή είχε συμβεί ;

- Μας κρατούσαν σε κατράμι σκοτάδι (όχι ότι τώρα έχει αλλάξει κάτι, αλλά τουλάχιστον εάν θέλει να ενημερώνεται κάποιος, μπορεί να κάνει το πολυπόθητο off και να αποτανθεί στο διαδίκτυο και να επιλέγει !) για όλα όσα μας αφορούσαν για την παρούσα και μέλλουσα ζωή μας.  Τα δικά μας λάθη τα έχω πει και δεν τα ξεχνώ.  Από την άλλη, κατά καιρούς εμφανιζόταν και από ένας σωτήρας για να σώσει την χώρα.  Τέτοιο τίτλο ευελπιστούσε να αποκτήσει και ο νυν Πρωθυπουργός, μόνον που δεν του βγήκε, όπως το περίμενε και μάλιστα με  μη συμβατές πράξεις και λεγόμενα !   Έχουμε φάει πολύ πίτουρο πια, μπουχτίσαμε.

- Από την ασύδοτη δημοκρατική κλεψιά, περνάμε στα ασύδοτα πάρτι  Πάρτι στην Ολυμπιάδα, πάρτι στους Special Olympics!  Πάρτι με τις μετακινήσεις τους και των ημετέρων τους.  Προμήθειες για τα δάνεια, προμήθειες για τις αποκρατικοποιήσεις και όποιες πωλήσεις Δημόσιας περιουσίας !
Και μιλούν για ΒΙΑ !  Σκουπόξυλα θέλουν, όχι να μιλούν και από πάνω.  Σαν να σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι ένα πράμα ! 

Μας στέλνουν όλους στο ψυχίατρο, με τις μακακίες που ακούμε κάθε μέρα, με δυναμική ψυχοσωματικών ασθενειών, που κτυπάει τον κώδωνα του κινδύνου και μας μιλούν για νέο ασφαλιστικό ! Ναι νέο ασφαλιστικό. Δεν σας είπα αλλού, πως άρχισαν τα όργανα για την 6η δόση !  Γιατί νομίζετε ο Γιούνκερ μίλησε για την απώλεια Εθνικής κυριαρχίας ; Μήπως κάποιοι θέλουν να μας ξυπνήσουν, αλλά εμείς δεν θέλουμε να ακούσουμε και να δούμε κατάματα την αλήθεια ;  


Ασπασία Φίλες μου και φίλοι μου, Κυρίες μου και Κύριοι, η κατάσταση είναι εντυπωσιακά ένα μπάχαλο.

Αγαπητοί μου Αναγνώστες, ,

δεν σας λέω κάτι καινούργιο, ούτε τον δημοσιογράφο κάνω.  Σίγουρα θα μου πείτε πάντα ήταν μπάχαλο, αφού ανάγκαζε τον πολίτη να κάνει ότι μπορεί για να επιβιώνει.  Ναι αλλά τώρα είναι ακόμα περισσότερο μπάχαλο και μάλιστα σε μία περίοδο που θα έπρεπε να κυριαρχεί μόνον το Εθνικόν συμφέρον μέσω μιας Σώφρονης σκέψεως.  Αν΄αυτού  κρύβονται όλοι πίσω από την λέξη Δημοκρατία.  ¨Οταν όμως κάποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την λέξη, προφανώς θα αισθάνεται ανασφάλεια και φόβο.  Προφανώς χάνει το χαλί κάτω από τα πόδια του.  Το μόνο του όπλο λοιπόν είναι αυτό που χρησιμοποιεί, για αιώνες, γνωστό και επιτυχημένο, ώστε να πράττονται τα ανθρωπιστικά τους εγκλήματα ! 

Ακούμε από πολιτικούς υπαλλήλους (βουλευτές) ότι εκβιάζονται και αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, ώστε να ακολουθούν την γραμμή του προεδρείου του κόμματος τους !  Ε, δεν είναι ¨δημοκρατική " συμπεριφορά αυτό ;  Να φέρω παράδειγμα ;  Καλά δεν ακούσατε τι είπε ο Αθανασιάδης ; ποιός μπορεί να τον εκβίαζε για να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο ;  Σοβαρά , ποιός μπορεί να είχε τόσο συμφέρον, ώστε να τον εκβιάζει με χαντάκια ;  Έσωθεν ή έξωθεν παράγοντας ;  Ρωτάω βρε παιδί μου !
Αλλά δεν λέει μόνον αυτός τέτοια λόγια.  Άμα ακούτε κανένα παράθυρο, κλαίγονται σαν τις μωρές παρθένες, αφού πρόκειται όχι για επιφανής, αλλά για άσημους στον πολύ κόσμο, βουλευτάδες.  Επίσης πέστε μου, τον Γίγα Κουρουμπλή δηλαδή γιατί δεν τόλμησαν να τον εκβιάσουν ;;  Η και αν ναι, γιατί δεν υπέκυψε ;  
Γιατί υποκύπτει (αν υποκύπτει και δεν είναι υπνωτισμένη ή κερδοφόρα μια τέτοια στάση) η Κυβέρνηση ;
Να ξανά αναφέρω ότι μας κόστισε 1.5 δις το 1ο μνημόνιο !  Πόσο το μεσοπρόθεσμο ;  πότε θα μάθουμε ;
Πόσα εκατομμύρια ευρώ κοστίζουν οι διάφοροι σύμβουλοι και τρίβουλλοι της ηγεσίας ;
Ακούμε πως θα έλθουν ξένοι να δουλέψουν στα υπουργεία και για την συγκομιδή των κεφαλικών και όχι μόνον φόρων ! Οθωμανική κατακτητική οικονομική πολιτική, για όσους κάτι ξέρουν για την εποχή εκείνη !   Θα πληρώνουμε και αυτούς δηλαδή με υπέρογκους μισθούς ;  Λυπάμαι δεν τους πληρώνω !  Δεν τους ξέρω τους κυρίους, ούτε θέλω να τους ξέρω, δεν τους εξέλεξα και ούτε πρόκειται.  Εδώ αντιτίθεμαι σε αυτούς τους εκλεγμένους, δεν θα αντιταθώ σε αυτούς ;  Θα ήμουν τρελή και παράλογη. !

Με το μεσοπρόθεσμο, στέλνουν πιό βαθιά στην χωματερή όλη την παραγωγική βάση, στην οποία στηρίζεται κάθε κοινωνία ! Γιατί που θα στηριζόταν ένα κράτος, εάν δεν εργαζόταν ο στυλοβάτης της οικονομίας (οι δημιουργοί κατά την πολιτεία του Πλάτωνα) ;
Στον πολιτικό υπάλληλο ;  Ο κ.Πάγκαλος είχε δηλώσει πως είναι αντιπαραγωγικές ομάδες, οι Ένοπλες Δυνάμεις !
Γιατί αυτός και οι φίλοι του όλοι  ανήκουν σε παραγωγικό κλάδο ;  Ρωτώ βρε παιδί μου, γιατί εδώ έχουν έλθει όλα τα πάνω κάτω, όπως προείπε και ο Μακαριστός Παΐσιος. 
Αλλά αν διαφωνήσει ο κ Πάγκαλος, τότε θα πρέπει να μας φέρει εγγράφως την απόδοση του πολιτικού κόσμου στην μεταπολιτευτική περίοδο μέχρι σήμερα !
Αν δεν είναι δυνατόν, αφού οι σελίδες θα μείνουν κενές, τότε δεν θα πρέπει να απολαμβάνουν των αποδοχών τους και να απολύονται, ως ανίκανοι.  Να μην μιλάμε μόνον για την μονιμότητα,  την παραγωγικότητα και τις απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων, αλλά και για τους πολιτικούς-βουλευτές υπαλλήλους !

Θέλω να σας ρωτήσω το εξής.  Θεωρείτε σωστό να πληρώνουμε για τα πολιτικά τους κόμματα και ψέματα ;  Εκείνοι θα πούν, ότι αυτό τους προστατεύει από παράνομους χρηματισμούς !  Γι αυτό βγαίνουν με περιουσίες ;  Επειδή είχαν τα μέσα να παίξουν στο χρηματιστήριο, την εποχή του " φέρτε τα να σας τα φάμε " , με υπέρογκα κέρδη στις τσέπες τους ;   
Αλλά δεν καταλαβαίνω.  Την στιγμή αυτή που κάθομαι και σας γράφω αυτά, δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος. Την ιδεολογία μου εκφράζω ευχόμενη και προσπαθώντας να είναι προς την θετική πλευρά του νου και της κοινής λογικής ! Δεν εκφραζω επί χρήμασι άλλου ή άλλων ιδεολογία !  Να βρεθούν κοντά οι κοινές συνησταμένες έχει σημασία, που είναι τώρα σκορποχώρι. Μήπως δηλαδή θα πρέπει να ζητάω για αυτό ; 
Οι ιδεολογίες δηλαδή σπέρνονται μόνον μέσω χρημάτων και συμφερόντων ;  
Ουτοπίες ακούω να λέτε !   Το κατά πόσον μπορεί κάτι να το θεωρούμε ουτοπικό ή όχι, εξαρτάται καθαρά από εμάς και όχι γιατί κάποιος μας έπεισε αδίκως ή δικαίως περί του αντιθέτου !

Κόβουν μισθούς , συντάξεις, χωρίς να έχουν το σθένος να πουν την αλήθεια στους εργοδότες τους, που είμαστε όλοι εμείς που έχουμε πληρώσει φόρους και φόρους επί χρόνια για να υπάρχει με όποια έστω μορφή αυτό το κράτος και όλοι αυτοί μαζί ! Γιατί αυτοί υπάρχουν επειδή υπάρχω εγώ και εσείς, ενώ εγώ και εσείς υπάρχουμε και χωρίς αυτούς.  Τέλος, αυτή είναι η αλήθεια.  
Και μην μου πει κανείς, πως δεν δούλεψαν κάποιοι μεταπολεμικά για να αλλάξει η εικόνα των χωριών και των πόλεων !   Και μην ανοίξει το στόμα του κάποιος να πει , ότι δούλεψαν οι μετανάστες, γιατί τα τελευταία χρόνια μας προέκυψε το φαινόμενο.  Γιατί εάν δεν ήμασταν μια εκσυγχρονισμένη χώρα, με τα όποια λάθη της, πως θα επείθοντο όλες αυτές οι δύστυχες ζωές, να έλθουν σε αυτόν τον Παράδεισο ; 
Θα καθόντουσαν στους δικούς τους χωματόδρομους !   Από την άλλη υπήρξε η δυνατότητα να βρουν ψωμί να φάνε και να εργαστούν αρκετοί από αυτούς, να θρέψουν και να βοηθήσουν τις οικογένειες τους, αντί να τραπούν σε άλλες δραστηριότητες.  

Η διαφορά σήμερα είναι , πως αφού ο κόσμος έγινε μια μικρή γειτονιά και αυτές οι δύστυχες ψυχές, ήθελαν να βρουν καλλίτερα μεροκάματα από αυτά της πείνας στις χώρες τους, να αναγκάζονται να αναθεωρούν την στάση τους, αφού το σύγχρονον καπιταλιστικόν σύστημα βολεύεται στην εξισορρόπηση των αποδοχών προς τα κάτω, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας !  Αντί να γυρίσει η Δύση στις δικές της πηγές και δυναμικό, αξιοποιώντας το με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, επαφίεται στις εύκολες λύσεις, να πλουτίζει σε πλάτες δύστυχων ανθρώπων που στις πατρίδες τους τρώνε 2 κούπες ρύζι σήμερα, από μία παλαιότερα, σέρνοντας και τους ίδιους τους πολίτες toyw στον Καιάδα,  μην γνωρίζοντάς το ούτε οι ίδιοι (λαοί), γιατί και εκείνοι δεν έκαναν ακόμα το δικό τους off στο τηλεχειρηστήριο τους.  Από την άλλη πάνε χωρίς αιδώ και με τον νόμο της επίθεσης ως καλλίτερη άμυνα για το επιθυμητό, να κλέψουν τον πλούτο συνευρωπαικών λαών, προς όφελος της βόρειας γειτονιάς. 
Αντί η Δύση να δώσει τα φώτα της, δείχνει την πιο σκοτεινή της πλευρά .  Λες και μπολιάστηκε από λάθος μπόλι/ εμβόλιο !

Μας κρύβουν επισταμένα και εσκεμένα ολόκληρο τον πλουτοπαραγωγικό πλούτο αυτού του τόπου, ρίχνοντας τόνους τσιμέντο για να τα κρύβουν, ενάντια των Εθνικών συμφερόντων.  Και μιλούν για βία ;  
Σε λίγο θα μας και πουν και τρομοκράτες, αφου είναι της μόδας από τα τέλη του 20ου αιώνα, επειδή κατανοούμε τις πομπές τους και ζητούμε τα Φυσικά μας και Διακρατικά μας νόμιμα δικαιώματα ! .
Μιλούν για δικαιοσύνη, νομίζοντας πως με τα υποβρύχια θα εκτονώσουν την κατάσταση !

- Αυτά που ακολουθούν τόσο πιστά, δεν βγάζουν πουθενά απολύτως.  Βαθαίνουν το πρόβλημα , εξαθλιώνοντας μας και στο τέλος απαξιωμένοι και ρακένδυτοι, θα μας αναγκάσουν να κάνουμε "ελεγχόμενη " πτώχευση την στιγμή που οι τράπεζες θα έχουν βρει κάποιο τρόπο να ξεφορτωθούν τις δικές τους τοξικές βόμβες, που δεν είναι τίποτα άλλο από δικά τους λάθη και κανενός άλλου. 
Θα μας αναγκάσουν στην ελεγχόμενη πτώχευση. όταν θα έχουν πάρει σε εξευτελιστική τιμή παραγωγικούς μας κλάδους και πόρους ! 

- δίνουν συντάξεις σε αντιστασιακούς του πρώην Ανατολικού μπλοκ !! Ψηφοθηρικοί λόγοι ;

- ξοδεύονται 100.000.000 ευρώ τον μήνα για περίθαλψη λαθρομεταναστών.  Ακούω να λέτε, τι να κάνουν να τους αφήσουν να πεθάνουν ;  Να τους επιστρέψουν στις πατρίδες τους.  Και αν δεν μπορούν λόγω Σένκεν, ας πρόσεχαν που έβαζαν τις υπογραφές τους, όχι να καλούμαστε εμείς να λύσουμε την δική τους ανεγκεφαλίτιδα ή τις προτροπές από άγνωστες σε εμάς πηγές. 

- Ξοδεύονται 35.000.000 ευρώ τον μήνα για διάφορα επιδόματα που παίρνουν οι μετανάστες.  Δηλαδή ειδικό επίδομα μετά την λήξη του επιδόματος ανεργίας !  Εγώ γιατί δεν παίρνω ;  Επίδομα μητρότητας, εκτός εργασιακού δικαιώματος . Εσείς γιατί δεν παίρνετε ;  Πολλά επιδόματα που δεν πρόλαβα να καταγράψω για να σας μεταφέρω.  Αποτανθείτε στον κ. Βελόπουλο που έχει τα στοιχεία, όπως τον άκουγα. 

- φωνάζουν μεν για το κόστος των δημ. ιερωμένων λειτουργών, αλλά κανείς δεν μιλάει για τους δημόσιους μουφτήδες !!

- 12.000.000.000δις εκροή συναλλάγματος τον χρόνο , γίνεται για τους μετανάστες. 

- μέσα σε μια νύχτα το πλούσιο ΝΑΤ με τα 350.000.000 δολ πλεόνασμα έκαναν φτερά , αφού μετετράπηκαν σε δραχμές, αφού πήγαν αλλού ως δολάρια !!!  Μίλησε κανείς ;  πλήρωσε κανείς ;  Αυτό δεν είναι οικονομικό έγκλημα ;  Έβαλαν τον πιο άσχετο με το ταμείο,  να παίρνει είτε επιδόματα, είτε συντάξεις !

Τους νοιάζει μόνον να κάνουν δηλώσεις αν φύγαν ή δεν φύγαν τα ψάρια από την πιατέλα !  Τους αρέσει να καταδικάζουν τις αντιδράσεις του κόσμου ως βίαιες, χωρίς να κοιτούν την δική τους ποικιλόμορφη πολυετή βάναυση ΒΙΑ!  Επειδή δεν ήταν φανερή αλλά δολίως κρυφή ;  Η λαική ρήση λέει, η γλώσσα κόκκαλα έχει και κόκκαλα τσακίζει !  Βία δεν είναι και αυτό ;  Οι κάτω από το τραπέζι συμφωνίες  που απέφεραν τα αντεθνικά σημερινά αποτελέσματα δεν είναι βία ;
Πως νοείται τελικά η Βία ;   Φωνάζουν αυτοί για βία, επειδή τους αγγίζει ;  Εμένα που με αγγίζει η δική τους βία, σε ποιόν και πως  να αποτανθώ ;  
Ποιός θα με ακούσει χωρίς να με κατηγορήσει εύκολα με εύκολες κουβεντούλες ; 
Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργεύων, αφού άλλοι κυβερνούν για όσους δεν το ξέρουν, θα κάνει έκκληση ενάντια στην βία !   Για την δική τους βία ποιός μπορεί να μιλάει ; Εγώ και μόνον εγώ και εσείς, όσοι εσείς και δεν δέχομαι να κρίνουν την οργή μου , αφού δεν της δίνουν καν σημασία !   
Ποδοπατούν όλα τα ΒΑΣΙΚΑ ανθρώπινα δικαιώματα και ομιλούν για ΒΙΑ ;  Μα ποιοί είναι ;  Κρύβονται πίσω από τις ασπίδες των φυλάκων τους, τους σύγχρονους ιππείς τους, με την ιδιότητά τους επειδή τους την έδωσα εγώ και να μην μπορώ να την πάρω πίσω ;   ποιός δίνει σημασία στους απλούς ανθρώπους ;

- Ποιές δημοκρατικές διαδικασίες και πολιτισμού μιλάτε ;  Τα ωραία λόγια πλέον και οι φλούδες ιδέες δεν παιρνούν πλέον.   
Πολιτισμός δεν είναι να μάχεσαι ενάντια της βίας, αλλά να μην γίνεσαι άξιος ώστε να την προκαλείς !    Αυτό είναι πολιτισμός, όχι στα λόγια !

- Υπογράψαμε ένα μνημόνιο για 110. δις ευρώ .  Μέχρι τώρα πήραμε περίπου 55 δις ευρώ
Πόσα δώσαμε μέχρι τώρα ; 75.δις ευρώ.  Δηλαδή συγγνώμη, πήραμε 55 και δώσαμε 75 μέσα σε ένα χρόνο ;  Τότε γιατί τα πήραμε, μπορεί να μου πει κάποιος ;  Γιατί εάν επρόκειτο να τα πάρουμε και να δώσουμε και παραπάνω, πιο το νόημα ;   Δίναμε εάν ήταν μόνον τα 20 (την διαφορά) . Έτσι δεν είναι ;  Χρειάζεται να είμαι οικονομολόγος με χαρτί, για να αναρωτηθώ ;  Όλα αυτά σημαίνουν πως μας κοροιδέυουν, μέσα στην αποχαύνωσή μας.

- Οι εισφορές μας στα ασφαλιστικά ταμεία, που ήταν πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα που δώσαμε όλοι μας, μαζί με τους εργοδότες, τι έγιναν ;  Ποιος τα πήρε και δεν με ρώτησε ;  Τα επένδυσε θα μου πείτε.  Ωραία, αν όμως έκανε κάκιστη επιλογή με ή χωρίς δόλο, ποιος θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πληρώσει για αυτό ;
Στην εταιρεία μου, όταν άρχισε η κρίση και πριν απολυθώ, πλήρωσα κατόπιν ευγενούς χορηγίας το ήμισυ της κλήσης που πήρα εν ώρα εργασίας !  Αν ήμουν λογιστής και έκανα λάθος εκτίμηση, θα απολυόμουν την ίδια στιγμή και θα εζητείτο και αποζημίωση από πάνω !  Αυτοί μόνον την βία της οργής ξέρουν να λένε ;  ΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΩ !

Έριξαν 4000 ληγμένα δηλητηριώδη αέρια για να ξεφορτωθούν το stock, ώστε να χωρέσει η καινούργια σοδειά των 900.000.000 ευρώ !  Εναντίον ποίων ;  Αυτών που δεν συλλαμβάνουν και πρέπει να τρώω στην μάπα τα χημικά τους, λόγω είτε της ανικανότητας τους είτε της δόλιας παρακρατικής συμπεριφοράς τους ;  Πως λέγεται αυτό, δεν λέγεται ΒΙΑ του αισχίστου είδους ;  ΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ !

Άρχισαν λοιπόν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.  Βολικότερος ο ΣΥΡΙΖΑ.  Δεν είμαι με κανέναν και δεν θέλω να είμαι με κανέναν.  Μόνον με τους συμπατριώτες μου τους συνειδητοποιημένους και παντελώς ανέντακτους σε όποια Ελληνικής προέλευσης προσπάθεια γίνεται , προς το ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ.  θέλω να είμαι.  
Λοιπόν, αυτήν την καραμέλα του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν τους έχει κάτσει ακόμα στο λαιμό ;  Υπάρχει κάποιος που ακούει τις ψευδοδικαιολογίες τους ;  Έχει τέτοιο στρατό ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μετατρέπει την ιστορική πλατεία Συντάγματος , σε πεδίο μάχης ;  ή μη μόνον εάν κάποιος Δυνατός-ισχυρός υποστηρίζει τέτοιου είδους καταστάσεις.  Δηλαδή πως μπαίνουν από την πίσω πόρτα τα παράνομα όπλα στα ανατολικά κράτη, στηρίζοντας όποιους αντικαθεστωτικούς ; έτσι ακριβώς.   Σαν τον Μπαραντέι που ήλθε από τις Βρυξέλλες και έφυγε κακήν κακώς, από την Αίγυπτο, παρακολουθώντας και δίνοντας εντολές σε όποιους τον άκουγαν ή τον ακούν εκ του μακρόθεν . 
Η κα Διαμαντοπούλου είχε κλειστεί στο Πολυτεχνείο για να κάνει τις ψευδο επαναστάσεις της και σήμερα έρχεται ως μέλος της Μπίλντεμπεργκ, να ακυρώσει το άσυλο !  Να βάλει managers που θα κατευθύνουν τις σπουδές σύμφωνα με τις καπιταλιστικές επιταγές της εποχής !  Γιατί εάν η επιστήμη ήταν στην υπηρεσία του ανθρώπου, η υγεία πχ. θα ήταν εύκολα προσιτή σε όλους μας και όχι για τους ολίγους !  Οι καθηγητές το έβλεπαν όχι ως μετάδωση γνώσης, αλλά σαν προβολή μέσω του επαγγέλματος.  Έτσι οι φοιτητές δεν τίμησαν τον χώρο και τον έκαναν σκουπιδότοπο με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά πέραν αυτού. 

Αλλάζουν οι άνθρωποι θα πείτε.  Αλλάζουν μόνον κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.  Μετά από έντονο σοκ ή κατά τους 3 σημαντικούς βιολογικούς του ρυθμούς μέχρι την μετάβαση. 
Τότε ναι αλλάζουν.  Αλλά φαντάζομαι η συγκεκριμένη κυρία, δεν έχει φάει καμία κεραμίδα σοκ για να αλλάξει, αφού ήθελε από καιρό ως επίτροπος ως δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας την Αγγλική !
Αφού δεν άλλαξε, τι άλλο συνέβη ή είχε συμβεί ;

- Μας κρατούσαν σε κατράμι σκοτάδι (όχι ότι τώρα έχει αλλάξει κάτι, αλλά τουλάχιστον εάν θέλει να ενημερώνεται κάποιος, μπορεί να κάνει το πολυπόθητο off και να αποτανθεί στο διαδίκτυο και να επιλέγει !) για όλα όσα μας αφορούσαν για την παρούσα και μέλλουσα ζωή μας.  Τα δικά μας λάθη τα έχω πει και δεν τα ξεχνώ.  Από την άλλη, κατά καιρούς εμφανιζόταν και από ένας σωτήρας για να σώσει την χώρα.  Τέτοιο τίτλο ευελπιστούσε να αποκτήσει και ο νυν Πρωθυπουργός, μόνον που δεν του βγήκε, όπως το περίμενε και μάλιστα με  μη συμβατές πράξεις και λεγόμενα !   Έχουμε φάει πολύ πίτουρο πια, μπουχτίσαμε.

- Από την ασύδοτη δημοκρατική κλεψιά, περνάμε στα ασύδοτα πάρτι  Πάρτι στην Ολυμπιάδα, πάρτι στους Special Olympics!  Πάρτι με τις μετακινήσεις τους και των ημετέρων τους.  Προμήθειες για τα δάνεια, προμήθειες για τις αποκρατικοποιήσεις και όποιες πωλήσεις Δημόσιας περιουσίας !
Και μιλούν για ΒΙΑ !  Σκουπόξυλα θέλουν, όχι να μιλούν και από πάνω.  Σαν να σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι ένα πράμα ! 

Μας στέλνουν όλους στο ψυχίατρο, με τις μακακίες που ακούμε κάθε μέρα, με δυναμική ψυχοσωματικών ασθενειών, που κτυπάει τον κώδωνα του κινδύνου και μας μιλούν για νέο ασφαλιστικό ! Ναι νέο ασφαλιστικό. Δεν σας είπα αλλού, πως άρχισαν τα όργανα για την 6η δόση !  Γιατί νομίζετε ο Γιούνκερ μίλησε για την απώλεια Εθνικής κυριαρχίας ; Μήπως κάποιοι θέλουν να μας ξυπνήσουν, αλλά εμείς δεν θέλουμε να ακούσουμε και να δούμε κατάματα την αλήθεια ;  


Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου