a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Αν νομίζετε πως τα αεροπλάνα μόνο πετούν, κάνετε λάθος...


Μετά τις πτήσεις, έγιναν ξενοδοχεία και εστιατόρια
Σε εναλλακτικά σπίτια και πρωτότυπα ξενοδοχεία οικολογικού τύπου, μετατρέπονται αεροπλάνα...
αφού κλείσουν τον κύκλο ζωής τους και δεν μπορούν να ταξιδέψουν.


Πολλές είναι οι παραλλαγές που μπορεί να συναντήσει κανείς, και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!



Στο συγκεκριμένο αεροπλάνο τύπου Boeing 747,βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης και λειτουργεί ως ξενοδοχείο στο οποίο γίνονται και διάφορες διασκέψεις.


Μετά από πολλών ετών ταξίδια, το συγκεκριμένο αεροπλάνο κατέληξε να φιλοξενεί πολλούς πελάτες οι οποίοι το επισκέπτονται συχνά, αφού αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα εστιατόρια στην πόλη Κολοράντο.


Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις ανέσεις μετατράπηκε αυτό το Boeing 727 που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο του Costa Rica. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μαγευτική θέα, με το αζημίωτο βέβαια αφού οι τιμές ανέρχονται στα 500 δολάρια τη βραδιά.


Περίπου 4.5 εκατομμύρια μέρη χρειάστηκαν να ανακυκλωθούν από ένα παλιό Boeing 747 για να κατασκευαστεί ένα περιβαλλοντικά βιώσιμο σπίτι που χτίστηκε σε έκταση 55 στρεμμάτων στους λόφους του Malibu.


Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε τη δυνατότητα να μπείτε σε Jacuzzi την ώρα που βρίσκεστε μέσα σε ένα αεροπλάνο; Το αεροπλάνο που βλέπετε παρέχει πολυτελείς υπηρεσίες σπα, αφού λειτουργεί σαν ξενοδοχείο και βρίσκεται στην Ολλανδία.

http://24wro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου