a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Νομοσχέδιο στις ΗΠΑ κατά της Ελλάδας κατέθεσαν οι Ρεπουμπλικανοί ! 

Είμαστε παράδειγμα προς αποφυγή!

7c9f226d3f479d0811c572eccf9f9d4d Συγχαρητήρια σύμμαχοι σας ευχαριστούμε!!! Ίσος με αυτόν τον τρόπο μας ξυπνήσετε!

Εκτάκτως για τις ΗΠΑ πετάει την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά το «κατεπείγον» του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.

Αιτία είναι το νομοσχέδιο… κατά της Ελλάδας που κατατέθηκε στην Γερουσία από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών. Δεν θέλουν να δώσουν ούτε ένα ευρώ (για την ακρίβεια δολάριο) στην Ελλάδα, για την οποία πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρει.

«Να προστατευτούν τα χρήματα των Αμερικανών πολιτών που χαρίζονται στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ μέσω ΔΝΤ», ζητούν με το νομοσχέδιο, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία.

Πρόκειται για την δεύτερη προσπάθεια των αντιπάλων του προέδρου Ομπάμα, οι οποίοι είχαν επιχειρήσει και τον προηγούμενο χρόνο να κόψουν την παροχή βοήθειας προς την χώρα μας.

Η αρνητική εικόνα απέναντι στην χώρα μας ενδυναμώνει καθημερινά, αφού οι Ρεπουμπλικανοί, προκειμένου να πείσουν τον Ομπάμα να μην πάρει πρόσθετα μέτρα, χρησιμοποιούν την ελληνική οικονομική κατάσταση ως παράδειγμα προς… αποφυγήν!

«Ο Ομπάμα μας πάει εκεί», είναι ένα από τα συνθήματα στις στάσεις λεωφορείων και το «εκεί» δείχνει την Ελλάδα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπάρακ Ομπάμα ζήτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών να μεταβούν στις ΗΠΑ. Ο κ. Βενιζέλος θα βρεθεί στην Ουάσιγκτον την Κυριακή το βράδυ, όμως οι συναντήσεις του με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τ. Γκάιτνερ και μέλη της Γερουσίας δεν έχουν ακόμα «κλείσει». Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

ΑΣΠΑΣΙΑ :  Πολύ καλά έκαναν .  Με δάνεια θα λύσουμε το πρόβλημα ;   Τόσο δεν καταλαβαίνουμε και από μόνοι μας ;  ¨οσα περισσότερα δάνεια, τόσο μεγαλύτερη υποτέλεια πρός άγνωστο βάθος χρόνου ;  Τόσο δύσκολο είναι ;  Και δεν μιλώ για αυτούς που τα κανονίζουν, αλλά για εμάς !   Το μέλλον το σκέφτηκε κανείς ;  Ή άμα την βγάζω σήμερα, τι με νοιάζει το αύριο του άλλου ή του παιδιού μου ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου