a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Κλέβουν» το DNA μέσω της χειραψίας οι Αμερικανοί διπλωμάτες. video

Συνταρακτική αποκάλυψη του απεσταλμένου του Mega στην Ουάσινγκτον Μιχάλη Ιγνατίου. Οι κουτοπόνηροι γενοκτόνοι των Ινδιάνων κακοποίησαν ακόμα και την έννοια του χαιρετισμού. Διέστρεψαν την χειραψία. Καμία εμπιστοσύνη..
Το εκπληκτικό αυτό βίντεο είναι από την εκπομπή "Ανιχνεύσεις" του γεροντοΠασόκου δημοσιογράφου της Θεσσαλονίκης Παντελή Σαββίδη, που μεταδόθηκε την νύχτα της Τετάρτης 9 Φλεβάρη 2011 από την ΕΤ-3. Φιλοξενούμενος ήταν ο Κύπριος ανταποκριτής του "Mega" στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο για το πόσο πολύ σιχαινόντουσαν οι Αμερικανοί τον Ανδρέα Παπανδρέου. Προσέξτε τί αποκαλύπτει ο Μιχάλης Ιγνατίου: 
Οι Αμερικανοί (δηλαδή οι Εβραίοι) έχουν προοδεύσει τόσο πολύ που μπορούν και από μιά χειραψία που θα κάνουν μαζί σου, να αποσπάσουν λίγο DNA και να μάθουν όλο το ιατρικό ιστορικό σου, από τι αρρώστιες πάσχεις και λοιπά! Μάλιστα - αποκαλύπτει ο καλά ενημερωμένος Ιγνατίου - η ίδια η υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρυ Κλίντον, έχει δώσει εντολή στους ανά τον κόσμο Αμερικανούς πρεσβευτές να χαιρετάνε όσο μπορούν περισσότερο τους τοπικούς πολιτικούς και να στέλνουν στο State Department ό,τιδήποτε προσωπικό τους για να μελετάνε οι Αμερικανοί το ιατρικό ιστορικό τους και να ξέρουν τα πάντα γι' αυτούς! Ιδού πόσο θα είχε προοδεύσει ο Ελληνισμός, αν δεν ερχόταν ο κούτσαυλος Εβραίος Ραββίνος Σαούλ (ψευδώνυμο Απόστολος Παύλος) στην Ελλάδα, να μάς διαλύσει, με εκείνο το "εξ ενός αίματος έπλασεν ο Θεός τον άνθρωπον" που ξεστόμισε από τον Άρειο Πάγο.
Με αποτέλεσμα, η σημερινή Ελλάς να είναι τόσο φοβισμένη από εκείνες τις φοβέρες των Εβραίων Ραββίνων Σαούλ και Ιησού Χριστού, που καμμιά Ελληνική Κυβέρνηση δεν τολμά να κάνει έρευνες DNA για να δεί αν έχουμε Φυλετική σχέση με τα οστά των Αρχαίων Αθηναίων Μαραθωνομάχων που βρίσκονται στον Τύμβο του Μαραθώνος ή των επιφανών Αθηναίων που είναι θαμμένοι στο Δημόσιον Σήμα, δίπλα στον Κεραμεικό.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου