a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

 ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !

Α : οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται. Ο κάθε πολίτης είναι υποχρεωμένος να λάβει την απόφασή του και να γνωρίζει πως όλοι μαζί μπορούμε.  Όπως εκείνοι κάνουν ό,τι μπορούν να επιτύχουν αυτό που θέλουν, είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό που επιτάσσουν τα γεγονότα, σκεφτόμενοι τους εαυτούς μας, την αξιοπρέπεια μας, την πατρίδα μας που ποτέ δεν χρεωκοπά και ούτε ξεπουλιέται μπιρ μπαρά.  Αν αυτοί θέλουν να την χρεωκοπήσουν με μας εντός των τειχών, αυτό είναι δική τους επιθυμία.  Καλά λέει ο Καζάκης, πως αν η θέση κλείνει προς την παραμονή στο ευρώ, εξυπηρετεί την στήριξη και ύπαρξη του δολαρίου, άρα την πλευρά των Αμερικανικών "αγορών".  Όσο δε για την δικαιοσύνη, εφ '  όσον γνωρίζει πως έχει τον λαό με το μέρος της, γράφουμε σήμερα όλοι μαζί Ιστορία.  Ας το σκεφτούν σοβαρά πως θα αντιμετωπίσουν την κάθε ανάλογη κατάσταση και να πιαστούν χέρι χέρι, χάρην των σοβαρών στιγμών ! Κέρδος θα έχουν, όχι τον φόβο απωλείας των σημερινών οφιτσίων τους.

 
1) Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ κατέθεσε σήμερα το πρωί(21/10) στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αίτηση ακύρωσης κατά της υπ΄ αριθ. ΠΟΛ 1211/10-10-2011 (ΦΕΚ 2298/B΄/13-10-2011) απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών για την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) που θεσπίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4021/2011. Πρόκειται για την πρώτη προσφυγή που κατατίθεται κατά του συγκεκριμένου τέλους. Εκτιμάται ότι, όπως συνέβη και στην περίπτωση της προσφυγής του Συλλόγου κατά του “τέλους επιτηδεύματος” και αυτή η προσφυγή θα θεωρηθεί ως “εξαιρετικής σημασίας και σπουδαιότητας”, αφού αφορά το σύνολο του πληθυσμού και ότι θα εισαχθεί ταχύτατα για συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δείτε το
Δελτίο Τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία.
2) Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, διά του Προέδρου του κ. Γιάννη Δ. Αδαμόπουλου και των Δικηγόρων Αθηνών κ.κ. Αντωνίου Π. Αργυρού και Ευσταθίου Κ. Μπακάλη, προσέφυγε σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2011, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτουμένων Δομημένων Επιφανειών (εφ’ εξής «Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.»), που θεσπίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4021/2011.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2078527
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2078659

http://isxys.blogspot.com/2011/10/blog-post_3736.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου