a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο Θιχθείς εντος βουλής κος Κακλαμάνης με τον Τσίπρα, περί ομερτά, σε βίντεο στο Γαλάτσι, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του δολοφονημένου δημοκράτη Ναξιώτη Μανδηλαρά το 1944. 
Όταν κάποιοι κάτοικοι που είχαν περισσότερο θάρρος άρχισαν να διαμαρτύρονται, δεν του άρεσε να τους ακούει και συνέχισε τις χαιρετούρες του.  Όταν τελείωσε τότε έδωσε αναγκαστικά σημασία και το μόνο που μπορούσε να βρει να πει στους διαμαρτυρόμενους ήταν:  περί 5 ατόμων και πως αυτή είναι η δημοκρατία τους !!!  Αν δείτε το βίντεο θα έχετε καλλίτερη άποψη για τον αριθμό "πέντε"  , αλλά και την αμηχανία των υπολοίπων μη εκδηλωθέντων εναντίον του, εκτός ενός που ακούστηκε έντονα να τον υπερασπίζεται. Μέχρι σήμερα, δεν θέλησα να ανεβάσω κανένα ανάλογο βίντεο, αλλά έχοντας παρακολουθήσει την όλη φάση στην βουλή, δεν άντεξα.
Όπως αναφέρει το http://filologos10.wordpress.com/  Να θυμίσουμε απλά ότι ο  κύριος Κακλαμάνης είναι σχεδόν 40 χρόνια βουλευτής (από το 1974 χωρίς κανένα διάλειμμα!) και έχει κάνει 6 φορές Υπουργός.  Τυχαίο ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου