a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!
 
Οι υποσχέσεις και οι μεγαλοστομίες όλων αυτών που θέλουν την κοινωνία αμέτοχη να τους περιμένει και να τους χειροκροτεί, βρωμάνε πολιτική εξαπάτηση και έλλειψη πολιτικής μπέσας.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

12 Οκτωβρίου 1944.
Η Λευτεριά φτερουγίζει πάνω από την Αθήνα μας. Οι δυνάμεις κατοχής ντροπιασμένες και διασυρμένες σε ολόκληρη την υφήλιο, ταπεινωμένες από το μεγαλείο της αδούλωτης Ελληνικής ψυχής, μαζεύουν και τα τελευταία κουρέλια τους και ξεβρωμίζουν από την εφιαλτική παρουσία τους την αδούλωτη Αθήνα.

Ο φασισμός γκρεμίζεται. Η γαλανόλευκη υψώνεται παντού. Το κουρελόπανο του αγκυλωτού σταυρού παίρνει τη θέση που του αξίζει στο σκουπιδότοπο της ιστορίας.

12 Οκτωβρίου 2011.
Η Αθήνα δεν είναι πλέον ελεύθερη. Και μαζί της δεν είναι ελεύθερη ολόκληρη η Ελλάδα. Η πατρίδα μας προδόθηκε από τους πολιτικούς εφιάλτες και τους νέο-δοσίλογους της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης.
Ορκίστηκαν υποταγή στη δικτατορία των τραπεζιτών, και μετέτρεψαν την κρίση υπερκερδών τους σε ευκαιρία, για να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας, να τσαλακώσουν την αξιοπρέπειά μας, να εκχωρήσουν την εθνική κυριαρχία σε ξένα κέντρα, και να παίξουν τον τόπο μας στη ρουλέτα των γεωπολιτικών σχεδιασμών, με τίμημα ακόμη και την ίδια της εδαφική μας ακεραιότητα.
Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί, η κοινωνία χτυπιέται αλύπητα και καταδικάζεται σε καθεστώς μόνιμης δυστυχίας και απόλυτης αβεβαιότητας. Όλα τα δικαιώματα έχουν πλέον καταργηθεί. Η ζωή μας παραδόθηκε σε έναν γενικευμένο Μεσαίωνα, που αναβιώνει πλέον ως επικίνδυνος εφιάλτης. Κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου, η έκπτωτη κυβέρνηση επιχειρεί να προσδώσει καθεστώς νομιμότητας σε συμβάσεις ξένης κατοχής που υποθηκεύουν το λαό, τον τόπο, ακόμη και τα ίδια μας τα όνειρα.

Το μαύρο σάβανο του φασισμού επέστρεψε και σκεπάζει και πάλι απ άκρου σ άκρον την Ελλάδα.

Η πατρίδα μας καντονοποιείται. Διαμελίζεται κυριαρχικά.

Ο λαός της παραδίδεται μαζικά ωσάν να πρόκειται για φυλακισμένους και ετοιμοθάνατους αιχμαλώτους, στα σύγχρονα κάτεργα της Γκεστάπο, που τα βάφτισαν «ειδικές οικονομικές ζώνες», και τα οποία σε ορισμένες περιοχές, όπως στην ακριτική Θράκη μας, δρομολογούν ευθέως και την εδαφική αποδόμηση της χώρας...


Και όλα αυτά, ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ραγδαίες και σημαντικές γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

Το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» είναι εδώ.
Ορκισμένο στην τιμή και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που το συναποτελούν, να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός παλλαϊκού κινήματος αντίστασης, μακριά από διχόνοιες και ολέθριους διχασμούς, στηριγμένο σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, για την ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας, της πραγματικής εθνικής μας ανεξαρτησίας, και για τη δρομολόγηση πολιτικών εξελίξεων που θα καταστήσουν το λαό πραγματικό νοικοκύρη στον τόπο του, στον αγώνα για εθνική απελευθέρωση, κοινωνική δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και ισονομία.

Το σύνθημα του μεγάλου και καθολικού ξεσηκωμού για τον νέο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Έθνους, δεν μπορεί πλέον να σιγοβράζει στις ψυχές μας.
Οφείλει να ξεχυθεί και να φωτίσει με το μεγαλείο του τη δράση μας και τον ουρανό πάνω από την Ελλάδα.

Για να φτερουγίσει και πάλι η Λευτεριά πιασμένη χέρι – χέρι με την εθνική μας αξιοπρέπεια στο γαλανό ουρανό που λέρωσαν ο δοσιλογισμός και η υποτέλεια.

Δεν υπάρχουν αυτόκλητοι «σωτήρες». Δεν υπάρχουν «μεσσίες» χωρίς το λαό πρωταγωνιστή και καταλύτη των εξελίξεων.

Γυρίστε την πλάτη αποφασιστικά σε όλους αυτούς που σας υπόσχονται «καλύτερο μέλλον» ενώ ταυτόχρονα φοβούνται και ξορκίζουν τη δράση σας.

Περιφρονείστε αποφασιστικά τους πατριδοκάπηλους που θέλουν την κοινωνία στο περιθώριο, για να μπορούν ανεμπόδιστα να παζαρεύουν και να ξεπουλάνε ιδανικά και αξίες στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Οι υποσχέσεις και οι μεγαλοστομίες όλων αυτών που θέλουν την κοινωνία αμέτοχη να τους περιμένει και να τους χειροκροτεί, βρωμάνε πολιτική εξαπάτηση και έλλειψη πολιτικής μπέσας.

Ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε όλοι μας την ιστορική μας ευθύνη απέναντι στους πατεράδες μας αλλά και στα παιδιά μας, σε δράση αποφασιστική μέχρι την τελική νίκη.

Το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» καλεί κάθε Έλληνα πατριώτη αγνό και άδολο αγωνιστή, να μετατρέψει, με την παρουσία του και κυρίως την αποφασιστικότητά του, την Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του που θα γίνει το Σάββατο15 Οκτωβρίου και ώρα 17:οο μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT, σε γενικό προσκλητήριο για την οριστική και άμεση ανατροπή του αντεθνικού δοσιλογισμού και την παραδειγματική τιμωρία των πρωτεργατών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου