a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αχμαντινετζάντ: Αμερικανικό σενάριο η σχεδιαζόμενη δολοφονία του Σαουδάραβα πρέσβη 

(Α : τώρα δεν ξέρω, αλλά γιατί μου κάνει να είναι και φίλος τους;)

http://s.enet.gr/resources/2010-08/iran-thumb-medium.jpgΣε σενάριο των ΗΠΑ απέδωσε τη Δευτέρα ο Ιρανός πρωθυπουργός Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ το σχέδιο για τη δολοφονία του Σαουδάραβα πρέσβη στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα ο πρωθυπουργός του Ιραν είπε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια της Ουάσιγκτον να φέρει ρήξη στις σχέσεις της Τεχεράνης με την Σαουδική Αραβία αλλά και να στρέψει την προσοχή μακριά από τα οικονομικά προβλήματα των ΗΠΑ.

"Κατηγορώντας το Ιράν δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα" δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ ενώ ερωτηθείς για το εάν Ιράν και ΗΠΑ βρίσκονται σε μια αναπόφευκτη "πορεία σύγκρουσης" είπε: "Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο". Όπως υποστήριξε ο πρωθυπουργός του Ιράν "στη διοίκηση των ΗΠΑ υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν κάτι τέτοιο αλλά πως υπάρχουν και σοφοί άνθρωποι που ξέρουν ότι δεν θα έπρεπε να κάνουν κάτι τέτοιο".

Νωρίτερα, τη Δευτέρα, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δεν απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο να συνεργαστεί το Ιράν με τις ΗΠΑ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης παρότι άλλοι αξιωματούχοι εμμένουν στην άρνηση των κατηγοριών.

"Τι θα κέρδιζαν οι Ιρανοί αν έμπαιναν στις ΗΠΑ και σκότωναν τον πρεσβευτή μιας φιλικής χώρας;", πρόσθεσε ο Αχμαντινετζάντ στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας μέλος μονάδας των ιρανικών ειδικών δυνάμεων, κατηγορήθηκαν από το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης για συνομωσία δολοφονίας κατά του Σαουδάραβα διπλωμάτη Αντέλ αλ Τζουμπέιρ.

enet.gr 

http://dexiextrem.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου