a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αγαπητοί μου φίλοι, συνΈλληνες μου,

όλο το κλίμα είναι υπέρ εκλογών , από τα πιο "αντιστασιακά" κανάλια μέχρι τα πιο καθεστωτικά υποστηρικτικά.  Μόνον αυτό ως γεγονός να σκεφτεί κάποιος, αμέσως αρχίζει να αναλύει, αν θέλει φυσικά να σκεφτεί σοβαρά . Τυχαίο που ανακοίνωσε το ΔΝΤ πως η 6η δόση είναι στον αέρα ;  Ε σε σένα μιλάω που διαβάζεις !!  Μέχρι σήμερα δεν έπαιζε με κάθε επόμενη δόση ;
Θα πρέπει λοιπόν να κατανοήσουμε πως για να φτάσουμε έστω και λεκτικά σε δημοψήφισμα σημαίνει πως όποια απόφαση για την χώρα και το μέλλον της, είναι καθοριστικό ΤΩΡΑ, όχι αύριο, ούτε σε κάποια άλλη επόμενη δόση, αφού θα έχουν πέσει οι υπογραφές πια για ολική παράδοση !!
Μας ενδιαφέρει η χώρα ή σερνόμαστε από ένα προσωπικό φόβο ;   
Από την αρχή δεν έπαιζαν , με πτώχευση και στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων ;  Το ίδιο επιχείρημα δεν κρατούν ως ατού και σήμερα ;

Θα προσπαθήσω να βρεθεί μία λογική απάντηση και μάλιστα με εργαλείο την Σωκρατική διαλεκτική.
Ξέρω, όλοι εμείς που ψηφίζαμε τον δικομματισμό, θεωρητικά ήμασταν υπέρ του Ευρωπαϊκού ονείρου.
Ας δούμε ποιό ήταν το Ευρωπαϊκό όνειρο για εμάς, όχι για τους άλλους.  Αυτή η Ευρώπη που τόσο μας αγάπησε, τι έκανε ; γνωρίζουμε ; έχουμε καταλάβει ;
Πωλούσε τα προϊόντα της στα pigs, εμάς δηλαδή και κέρδιζε ! Σωστά ;  Σωστά.  Το σκάνδαλο της Siemens, γιατί δεν έφτασε στα δικαστήρια ;  Μα για να μην βγουν στην φόρα οι λοβιτούρες τους.  Εξάλλου πως θα έπαιρνε τελικά η Siemens τον ΟΤΕ, έστω το τελευταίο υπόλοιπο ; αφού το μεγαλύτερο μέρος του ήταν ήδη στα χέρια τους.  Ποιός θα βγάλει στην φόρα, τα C4I (τις συμφορές τους) και τα όσα η κάθε Siemens παρείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες ;;;  Ποιός θα βγάλει το σκάνδαλο χρηματιστηρίου ;  και το μεγείρεμα των λογιστικών εγκραφών ;
Ακούσαμε για σκάνδαλο Γερμανός ! Ε και βγήκαν στοιχεία στην επιφάνεια ; ΟΧΙ.
Υποβρύχια; Όχι Και τόσα τόσα άλλα !!

Εμείς που παίρναμε τα προϊόντα τους (και όχι μόνον εμείς) , πως τα παίρναμε ;  Με δάνεια ! Κράτος και πολίτες.  Γιατί μας τα έδιναν ; Για να βρεθούμε στην παρούσα και να συζητούμε όλα αυτά που συζητούμε τα 2 τελευταία χρόνια !
Νομίζετε ότι το ΔΝΤ και ΕΕ, δεν ήξεραν, με τα μέτρα που έπαιρνε η Κυβέρνηση, ότι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο ;  Το γνώριζαν.  Αν δεν το γνώριζαν αυτοί, ποιός άλλος θα το γνώριζε , τα UFO ;  Γιατί εμείς απλά, βλέπαμε το κύμα κατά πάνω μας και άντε να βγάλεις φωνή μέσα απ΄ τό μπουρδούκλωμα.  
Βέβαια, λόγω της καλο ζωίας μας, ασχοληθήκαμε να μάθουμε για την Αργεντινή, την Χιλή  και τόσες άλλες χώρες, την ώρα που έπρεπε ;  Όταν όμως τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις μας, επιφυόμασταν στην ευγενή συμπάθεια και ενδεχομένως να αλλάζαμε και κανάλι !  Το ΔΝΤ φυσικά ως Πόντιος Πιλάτος ένιπτε τας χείρας του σε κάθε περίπτωση, όπως και στην δική μας !!!  
Όσο για εμάς, ήμασταν καναπεδάτοι, άπραγοι, άφωνοι και βουτηγμένοι στη λαίλαπα του κύματος !!   Δεν κατακλύσαμε ποτέ τους δρόμους, όπως όταν βγαίναμε με τι σημαιούλες, υποστηρίζοντας το κάθε τυχοδιώκτη και τσαρλατάνο, που έπλεκε το δίκτυ του εις βάρος μας, στο πρώτο μνημόνιο !!  Πείστηκε ο λαός πως θα χάσει τα χρηματά του !  Σήμερα που το βλέπει αρχίζει και ταρακουνιέται !  Αλλά και πάλι του βάζουν το ίδιο δίλλημα !!  Εξωφρενικό και παρανοϊκό μαζί !


Εφ  όσον οι σωτήρες μας το ήξεραν και εφ όσον ήξεραν που θα φτάναμε οικονομικά, άσχετα αν κρύβονται πίσω από "εμείς δεν προτείναμε, η κυβέρνηση έπαιρνε τα μέτρα ως ανεξάρτητο κράτος !  εμείς τα λεφτά μας θέλουμε.  Πως θα τα πάρουμε δεν μας ενδιαφέρει !"  Είναι όμως έτσι ;
Φεύγοντας από όλες τις χώρες που πήγαν και τις διέλυσαν, τα ίδια δεν έκαναν ;
Όλα τα κοινωνικά δίκτυα δεν τα άφησαν πίσω τους ρημαγμένα ;  Τα άφησαν !
Πως πήραν τα λεφτά τους ; Παίρνοντας όλους τους κοινωφελείς οργανισμούς των χωρών, εξαφανίζοντας κάθε κοινωνικό ιστό  και δημιουργημένο πλούτο, φέρνοντας τις χώρες, στην εξαθλίωση και όταν τα λεμόνια δεν είχαν άλλο ζουμί, τα πέταγαν και έφευγαν.


Εδώ όμως είναι ευρωπαϊκό έδαφος και εμείς μέσα στην Ευρώπη.  Δεν μπορούν να κάνουν ακριβώς το ίδιο, παρά αυτήν την πολύτιμη γωνιά να την πάρουν  μπιρ μπαρά για τους ίδιους και μάλιστα να βάλουν χέρι σε όλον τον πλούτο της χώρας, μετά τα τόσα χρόνια που μέσω cooper και υπόγειες συμφωνίες, δεν άφηναν τις διπολικές μας πουλημένες Κυβερνήσεις να τολμούν να βάλουν χέρι. Αντ΄αυτού, τόνοι τσιμέντου έκλειναν οπές , φαράγγια και εξόδους.  Όπως έκαναν και κάνουν στην ιστορία της χώρας, στα μνημεία της χώρας, κατακλέβοντας τα. 
Γιατί ;  Γιατί απλά τώρα ήλθε η ώρα, με την ρακένδυτη φορεσιά που μας έχουν δώσει, να τα πάρουν όλα μόνιμα και δια παντός !  Εμείς ;  Εργάτες στα ορυχεία τους, εργάτες στις εξέδρες τους.  Όσο για το προτεκτοράτο, με τις ειδικές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ,  ποιός νοιάζεται !!  Προκτεράτο είναι, με τους δουλοπαροίκους του.  Αυτό είναι το Ευρωπαϊκό όραμα.  Να το χαίρονται όσοι το υποστηρίζουν !!
Αυτό θέλουμε ;  Ίσως κάποιοι δεν τους νοιάζει, λέγοντας, ας τα πάρουν να τελειώνουμε για να αρχίσουμε να παίρνουμε και κανά φράγκο !  Τι φράγκο ;
Με την κατάλυση των συμβάσεων ;  Με Βουλγαροποίηση ή Κινεζοποίηση του βιοτικού επιπέδου ;  Αυτό είναι το όραμα αυτής της άποψης ;


Αφού χωριστήκαμε κυρίως στα δύο, τόοοοοοσα χρόνια, τυχαίο αυτοί που υποστηρίζουν την όποια μορφή δεξιάς σήμερα, την μεταστροφή της θέσης που παίρνουν τώρα ; Στηριζόμενοι που ;  Μα στο εύκολο επιχείρημα, ότι ο Γιωργάκης είναι Αμερικανόδουλος, λες και δεν το ξέραμε ! 
Υποστηρίζουν λοιπόν οι κατ΄ όνομα αντιστασιακοί (πέσαν οι μάσκες) , μα φυσικά εκλογές, να έλθει ο δικός μας άνθρωπος στα πράγματα και αυτός θα διαπραγματευτεί , ε και θα μειώσει την φορολογία και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι  !!  Τι ακριβώς όμως θα διαπραγματευτεί ;
Όταν πρωτοπήγε ο Σαμαράς έξω για να εκθέσει τις απόψεις του, αρχικά ούτε που τον άκουγαν !  Σήμερα όμως άρχισαν ξαφνικά να τον ακούν. Τι άλλαξε ;;  Δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό από πριν ; τώρα ; αφού εν πάσει περιπτώσει βγήκαμε, όσοι βγήκαμε στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την ύφεση και την ανέχεια.  Μήπως ήταν τελικά αυτός ο σκοπός ;    Ποιός σκοπός ;
"Να σε κάψω Γιάννη μου, να σε αλείψω μέλι !"  Φαντάζομαι κατανοείτε τι αυτό σημαίνει.  Πρώτα σε φέρνω εκεί που θέλω και μετά σε χαϊδεύω για να σε ημερέψω !  Αυτή είναι η αλήθεια και άμα θέλουμε την βλέπουμε.


Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά.  Γιατί εμείς είμαστε απλά το μπαλάκι του πινγκ πογκ και τίποτα άλλο, εκτός αν το σταματήσουμε εμείς.  
Η άλλη πλευρά λέει : στόχος η διάλυση της Ευρώπης.  Ναι αρκετούς τους ενδιαφέρει.  Με ποιόν τρόπο εξάλλου θα φέρουν το κοινό νόμισμα ; Όταν όλα θα έχουν φτάσει σε σημείο χάους, οπότε ως συνήθως οι καλοθελητές σωτήρες θα είναι για ακόμα μία φορά στις θέσεις τους ! 
Το δημοψήφισμα ήταν γνωστό στους κύκλους τους.  Γιατί ;  Γιατί αυτό εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν την παγκοσμιοποίηση !  Αν υποθέσουμε πως η μία δύναμη δεν θέλει να πάρει την πρωτιά η άλλη δύναμη, κάνοντας τα πράγματα να φαίνονται ακριβώς έτσι, μόνον μία χαοτική κατάσταση μπορεί να εδραιώσει τα σχέδια τους ! Και μάλιστα που ; στις πλάτες εξαθλιωμένων πολιτών, διακατεχομένων από ανασφάλεια και στημένους φόβους, μέσα από την ανικανότητα της μάζας να δει το μεγαλύτερο παιχνίδι.
Έτσι μας φαντάζομαι, να γυρνάμε τα κεφάλια μας : πότε στην μία πλευρά και πότε στην άλλη πλευρά, βλέποντας την μπάλα, σαν τους σκύλους ή σαν τους φίλαθλους στην αρένα !
Εχθές άκουσα στο "αντιστασιακό" ΚΟΝΤΡΑ, τον Παναγιωτόπουλο να καλεί σε αποχή !  Άκουσον άκουσον, όταν ο πρόεδρος τους εκλήθη να παραιτηθούν και να φύγουν από την βουλή, για να πέσει η Κυβέρνηση, δηλώνοντας όμως : πως δεν μπορεί να κάνει αυτό που κατηγορεί !!  Δηλαδή να μην λειτουργήσει θεσμικά !  Δηλαδή η προτροπή για αποχή, δεν είναι εκτός θεσμών ;;  Σας ρωτώ και θέλω να σκεφτείτε και να το σκεφτείτε σοβαρά και μόνοι σας, όχι με τι λέει ο ένας και ο άλλος.  Ο ένας είναι στην μία πλευρά, ο άλλος είναι στην άλλη και μαζί κάνουν ένα, μαζί κάνουν το δικό τους συμφέρον !


Και ερωτώ ;  τι πιστεύετε ότι θα γίνει την επομένη των εκλογών ή μιας συγκυβέρνησης όπως αυτό της "αντιστασιακής" Καιλή  ;; Γνωρίζετε ; θέλετε να βλέπετε την αλήθεια ή θέλετε να στρουθοκαμηλίζετε ;   Στην πραγματικότητα ούτε ακόμα και ο δηλών περί δημοψηφίσματος δεν θέλει.  Φυσικά ούτε και ο έτοιμος "αντιστασιακός" πρώτος επιλαχών πρωθυπουργός !


Γνώστης του χάους και δημιουργός αυτού, ο Γιωργάκης, γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς γίνεται αυτήν την στιγμή !  Όλα ένα πανέμορφο ψυχολογικό παιχνίδι και εμείς ως χάνοι καθόμαστε να λύσουμε τον γρίφο !!
Ακούω τον "αντιστασιακό " Τράγκα, να μιλά να κλείσουν τα εκλογικά τμήματα ! Αν είναι δυνατόν !!!!!  Να πάμε τότε όλοι εμείς στα εκλογικά τμήματα για να διεξαχθούν με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με "αντιστασιακές κορωνάτες" κουβέντες και λογύδρια !
Στο τραπέζι παίζουν : τα πειραματόζωα και ποιός θα τα φάει !  Ναι είμαστε !
Όμως αυτοί που υποστηρίζουν εκλογές, Που θέλουν να στείλουν τα πρόβατα ;  Γιατί και οι δύο πλευρές έτσι ακριβώς μας βλέπουν !!!
Μιλούν πως ο Γιώργος είναι Αμερικάνος !  Ναι είναι ε και ;  Γιατί ο Σαμαράς της Μπίλντεμπερκ είναι Σουδανός ;

Σας, μας, φοβίζουν για εκτός ευρωζώνης ! Ε και ;  ποιός ο φόβος ;  Τι ακριβώς μας φοβίζει ;  ¨Οτι δεν θα έχουμε να φάμε ;  ή θα μας βομβαρδίσουν ;  Τόσο άχρηστους μας έχουν κάνει ;;  Τόσο μας έχουν καθυποβάλει ώστε να μην έχουμε την δύναμη της δικής μας νηφάλιας άποψης ;;  Μιλούν πως οι Αμερικανοί βάλουν το ευρώ και δεν βλέπεις που κατρακυλάει ;  

Ποιόν εξυπηρετεί αδέλφια μου ;  Δεν εξυπηρετεί την Γερμανία για τις εξαγωγές της ; Φυσικά ναι, γιατί γίνεται πιο ανταγωνιστική .  Άλλωστε είναι και η ίδια στο κόλπο και θέλει να πάρει την Ελλάδα, με έξοδο στην Μεσόγειο !  Το ίδιο θέλει και η Αμερική, αφού το έχει δείξει με τους πολέμους της. Τι λέτε να μην την ενδιαφέρει η Μεσόγειος ;  Προς τι τότε η "φίλη " Μέρκελ, παίρνει "συμβουλές" απ΄τον Ομπάμια ;  
Ίσως πείτε, τότε να είμαστε με την Ευρώπη, αφού εδαφικά ανήκουμε σε αυτήν και ας τα πάρουν οι Γερμανοί, που είναι ήδη εδώ !  Δεν είχαν καν το κουράγιο να επριμένουν !!  Ωραία σκέψη δεν μπορώ να πω.  
Όσοι όμως ψήφιζαν Ανδρέα, τότε τους άρεσε " Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"  !!  Τι απόγινε αυτό ;   Ξέρω θα πείτε, αφού είμαστε αδύναμοι ;  Είμαστε αδύναμοι γιατί ΟΛΟΙ αυτοί θέλησαν να είμαστε αδύναμοι, με τις αχυροκυβερνήσεις τους και τους παχυλούς τους λόγους, που σήμερα στην καμπούρα μας παίζουν τάβλι. 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.


Μας εκβιάζουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να πάρουμε μία απόφαση ή τον έναν ή τον άλλον.   Το θέμα δεν είμαστε εμείς ως λαός ή κράτος, αλλά ποιός θα τα πάρει !!! 
Γιατί αυτοί οι δυό είναι ΕΝΑ, γιατί αυτοί οι δυο, θέλουν το Γκλόμπο !! 
Το ξέρετε το Γκλόμπο ;  Αν όχι αναζητήστε το, για να μάθετε ποιό είναι !


Ε, εφ  όσον το θέλουν έτσι και τόσο εκβιαστικά, ασπαζόμενη την άποψη της αδυναμίας μας, ας τα πάρουν τότε αυτοί που θα αποφασίσουμε εμείς με τους δικούς μας όρους και όχι αυτοί που παίζουν τα εκβιαστικά τους διλήμματα !  Αυτοί (και οι δύο) πεθαίνουν και το ξέρουν.  Η Κίνα έχει εξαγοράσει την Αμερική και η Ευρώπη ζητά χείρα βοηθείας από τους ίδιους !!!  
Μπόσικα κρατά η Γερμανία και όποιο κεφάλαιο έχει τα εργοστάσια του εκεί !  


'Ομως δεν ήλθαν σε μας στο λαό με έντιμο τρόπο, ανοικτά χαρτιά, να μιλήσουν για το τι θέλουν.  
Μας έβαλαν στο δικό τους παιχνίδι, όχι ως παίκτες αλλά παραπίσω ως απλοί παρατηρητές και νομίζω δεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να του αρέσει να τον κοροϊδεύουν με διχαστικά διλήμματα ποιόν να διαλέξει : το δολάριο ή το ευρώ.  Γιατί περί αυτού πρόκειται.  Και ναι να διαλέξω την Ευρώπη, όχι όμως παίζοντας ύπουλα παιχνίδια στην πλάτη μου, μαζί με το ΔΝΤ !!  Αν η Ευρώπη ήθελε να παίξει ξεκάθαρο παιγνίδι, ας το έπαιζε ανοικτά και σταράτα, αντιμετωπίζοντας μας ως ισάξιο εταίρο, όχι ύπουλα !  
Τότε ναι θα ήμουν και εγώ μαζί της. 


Δεν θέλησαν να μας σώσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ ! Ο Γιώργος έφερε το ΔΝΤ πριν καν πάει στην Ευρώπη και αντί η Ευρώπη , και όταν λέμε Ευρώπη μιλάμε Μέρκελ, ΝΑ ΠΕΙ "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ" δεν σας χρειαζόμαστε, αντίθετα διακήρυττε σε κάθε δόση και κατόπιν των γνωστών εκβιασμών, πως θα δώσουμε τα χρήματά μας αφού πρώτα δεχθεί το ΔΝΤ !!!!!  Δεν μας λέει κάτι αυτό ;;;
Όλοι λοιπόν ύπουλοι.  Ε, τέτοιο παιχνίδι δεν μου αρέσει.  Όπως είπα προτιμώ να αποφασίσω μόνη μου, όχι με τις προτροπές των διαφόρων "αντιστασιακών" .
Όλα αυτά του τύπου : ότι το ήξερε η Κλίντον και όχι η Μέρκελ, είναι για κατανάλωση της κυρά Μαρίας και του Κυρ Γιώργου !  Ποιό εύκολα πιστευτό δεν γίνεται έτσι ;;;


Δεν έχουμε του Πέρσες απέναντί μας τίμια , πρόσωπο με πρόσωπο να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά με διαλεκτικές παραμορφωτικές κορώνες, που μας αποπροσανατολίζουν, αδύναμοι όντες να ακολουθήσουμε τις κινήσεις τους στο παιχνίδι !


Συμφωνώ πως το επιχείρημα : μας διχάζει, έχει βάσεις.  Γιατί όμως έχει βάσεις;
Γιατί εμείς ουσιαστικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται ή δεν θέλουμε να ξέρουμε ή έχουμε συμφέροντα προς την μία ή την άλλη πλευρά !  Ο λαός όμως έχει κανένα συμφέρον που να είναι κοινό με τα δικά τους ;  Φαντάζομαι πως θα συμφωνήσετε πως ΟΧΙ  !  Τότε ποιός είναι ο λόγος να μην πω ότι δεν θέλω κανέναν ;;  Γιατί δεν όλοι δεν θέλουν να το πω ;; Θα μου πείτε, η ερώτηση θα είναι ευρώ ή δραχμή και όχι ευρώ ή δολάριο.  Ε και ;;  Με εθνικό νόμισμα, μπορώ να αποφασίσω ΕΓΩ με ποιό νόμισμα θα αναμετρηθώ , ΕΓΩ με ποιά χώρα θα τα μοιραστώ !!  



ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΡΩΣΙΑ ;;
Σήμερα τι θέλει ο Πάγκαλος στην Κίνα ;;  Τι στο καλό άλλαξε και σήμερα όλοι γίνανε φίλοι ξαφνικά ;;  Ε, αν όλοι έγιναν φίλοι ξαφνικά, σημαίνει πως είμαστε πολύ σημαίνον πρόσωπο στην γεωπολιτική σκακιέρα και μάλιστα εξαιρετικά πλούσιο !!
Γιατί λοιπόν να πρέπει να χωριστούμε μεταξύ μας (πράγμα που θέλουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ", ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ που ξαφνικά υποστηρίζουν εκλογές ) και να μην μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς μετά από το δημοψήφισμα του ουστ, εν συνεχεία εκλογές με μια νέα Εθνική Κυβέρνηση , με καινούργια εντελώς πρόσωπα ;;;  Σαν να λέμε δηλαδή ότι θα ξανακάνουμε πάλι το ίδιο λάθος ;
Βγάλαμε ΜΠΑΤΣΟΚ και αύριο πάλι ΝΔ μαζί με τα δεκανίκια της, πχ ΛΑΟΣ και δεν ξέρω ποιόν άλλο ;;


Σκεφτόμαστε Εθνικά ή κάτω από τα δικά τους συμφέροντα ;;


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ !  ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ.  


Ας δούμε όμως και αυτήν την πλευρά.  Αν πέσουν οι υπογραφές και πούμε μετά το πολυπόθητο ΟΧΙ και βγούμε, τι θα έχουμε τότε για εμάς ;  Την δραχμή και τίποτα από τον πλούτο μας για να διαπραγματευτούμε ή και ακόμα για να επιβιώσουμε ;;  Αφού τότε ποιός θα ενδιαφέρεται αν είμαστε ή αν δεν είμαστε εντός ευρώ ;;  Πολύ ευχαρίστως θα μας ανοίξουν τις πόρτες, γελώντας με τα "κατορθώματά" μας, όχι όμως με τα δικά τους κατορθώματα.


ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.
Εν ανάγκη ας πάμε αύριο Παρασκευή με την Παπαρήγα που έχει συγκέντρωση.  Τι να κάνουμε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.  ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΒΙΟΥΣ να εξυπηρετεί αυτό που πραγματικά θέλουμε, αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη για την σωτηρία μας.  Έτσι είναι : ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ !  Αμφιβάλετε ;  Δεν νομίζω.  Και ποιός σας τα λέει όλα αυτά.  Ούσα γνώστης και του ρόλου του ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια και ποιός και γιατί ίδρυσε το ΚΚΕ στην Ελλάδα.  Τώρα όμως, ας ξεχάσουμε την υπογραφή του Ανδρέα με τους Αμερικάνους (μεταπολιτευτικά και μεταπολεμικά), ότι το ποσοστό του ΚΚΕ δεν θα ξεπεράσει ποτέ το 10%, ας ξεπεράσουμε ακόμα και ως δεξιοί την ιδεολογία μας, και ας σκεφτούμε πως η χώρα και οι κάτοικοί της πρέπει να σωθούν από τα σαγόνια των λευκών καρχαριών που βρίσκονται στην Μεσόγειο. 
Αν στο δάσος δεν έχει φαί να φας, αναγκαστικά θα φας και ρίζες, λόγω ενστίκτου !!


Την επομένη, ας έχουμε σώας τας φρένας ώστε να εκλέξουμε νέα πρόσωπα, γνωρίζοντας τις καταβολές τους και τις προθέσεις τους και σίγουρα μόνον τότε θα φάμε με χρυσά κουτάλια.  Ειδάλως ας σκύψουμε το κεφάλι και ας πούμε, τι δούλος εδώ, τι δούλος εκεί !!  Ας μην χάνουμε τα λόγια μας. 


Μπορούμε να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας, να σώσουμε τους εαυτούς μας και τους λαούς, από το πανούργο σχέδιο τους !!!


Λέμε ΌΧΙ για να γίνει το ευρώ υγιές νόμισμα των Ευρωπαίων. Λέμε ΟΧΙ για να κουρευτούν τα ομόλογα της Γκόλντμαν και της ΕΚΤ και όχι των Ταμείων εις βάρος των κοινωνικών οφελειών όλων των πολιτών !
Λέμε ΟΧΙ για να φύγουν ο Τζέφρι και η πράσινη συμμορία.
Εδώ και τώρα να συγκροτηθεί Επιτροπή του ΟΧΙ .


Ασπασία





















































































Ο ΓΡΙΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!

Αγαπητοί μου φίλοι, συνΈλληνες μου,

όλο το κλίμα είναι υπέρ εκλογών , από τα πιο "αντιστασιακά" κανάλια μέχρι τα πιο καθεστωτικά υποστηρικτικά.  Μόνον αυτό ως γεγονός να σκεφτεί κάποιος, αμέσως αρχίζει να αναλύει, αν θέλει φυσικά να σκεφτεί σοβαρά . Τυχαίο που ανακοίνωσε το ΔΝΤ πως η 6η δόση είναι στον αέρα ;  Ε σε σένα μιλάω που διαβάζεις !!  Μέχρι σήμερα δεν έπαιζε με κάθε επόμενη δόση ;
Θα πρέπει λοιπόν να κατανοήσουμε πως για να φτάσουμε έστω και λεκτικά σε δημοψήφισμα σημαίνει πως όποια απόφαση για την χώρα και το μέλλον της, είναι καθοριστικό ΤΩΡΑ, όχι αύριο, ούτε σε κάποια άλλη επόμενη δόση, αφού θα έχουν πέσει οι υπογραφές πια για ολική παράδοση !!
Μας ενδιαφέρει η χώρα ή σερνόμαστε από ένα προσωπικό φόβο ;   
Από την αρχή δεν έπαιζαν , με πτώχευση και στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων ;  Το ίδιο επιχείρημα δεν κρατούν ως ατού και σήμερα ;

Θα προσπαθήσω να βρεθεί μία λογική απάντηση και μάλιστα με εργαλείο την Σωκρατική διαλεκτική.
Ξέρω, όλοι εμείς που ψηφίζαμε τον δικομματισμό, θεωρητικά ήμασταν υπέρ του Ευρωπαϊκού ονείρου.
Ας δούμε ποιό ήταν το Ευρωπαϊκό όνειρο για εμάς, όχι για τους άλλους.  Αυτή η Ευρώπη που τόσο μας αγάπησε, τι έκανε ; γνωρίζουμε ; έχουμε καταλάβει ;
Πωλούσε τα προϊόντα της στα pigs, εμάς δηλαδή και κέρδιζε ! Σωστά ;  Σωστά.  Το σκάνδαλο της Siemens, γιατί δεν έφτασε στα δικαστήρια ;  Μα για να μην βγουν στην φόρα οι λοβιτούρες τους.  Εξάλλου πως θα έπαιρνε τελικά η Siemens τον ΟΤΕ, έστω το τελευταίο υπόλοιπο ; αφού το μεγαλύτερο μέρος του ήταν ήδη στα χέρια τους.  Ποιός θα βγάλει στην φόρα, τα C4I (τις συμφορές τους) και τα όσα η κάθε Siemens παρείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες ;;;  Ποιός θα βγάλει το σκάνδαλο χρηματιστηρίου ;  και το μεγείρεμα των λογιστικών εγκραφών ;
Ακούσαμε για σκάνδαλο Γερμανός ! Ε και βγήκαν στοιχεία στην επιφάνεια ; ΟΧΙ.
Υποβρύχια; Όχι Και τόσα τόσα άλλα !!

Εμείς που παίρναμε τα προϊόντα τους (και όχι μόνον εμείς) , πως τα παίρναμε ;  Με δάνεια ! Κράτος και πολίτες.  Γιατί μας τα έδιναν ; Για να βρεθούμε στην παρούσα και να συζητούμε όλα αυτά που συζητούμε τα 2 τελευταία χρόνια !
Νομίζετε ότι το ΔΝΤ και ΕΕ, δεν ήξεραν, με τα μέτρα που έπαιρνε η Κυβέρνηση, ότι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο ;  Το γνώριζαν.  Αν δεν το γνώριζαν αυτοί, ποιός άλλος θα το γνώριζε , τα UFO ;  Γιατί εμείς απλά, βλέπαμε το κύμα κατά πάνω μας και άντε να βγάλεις φωνή μέσα απ΄ τό μπουρδούκλωμα.  
Βέβαια, λόγω της καλο ζωίας μας, ασχοληθήκαμε να μάθουμε για την Αργεντινή, την Χιλή  και τόσες άλλες χώρες, την ώρα που έπρεπε ;  Όταν όμως τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις μας, επιφυόμασταν στην ευγενή συμπάθεια και ενδεχομένως να αλλάζαμε και κανάλι !  Το ΔΝΤ φυσικά ως Πόντιος Πιλάτος ένιπτε τας χείρας του σε κάθε περίπτωση, όπως και στην δική μας !!!  
Όσο για εμάς, ήμασταν καναπεδάτοι, άπραγοι, άφωνοι και βουτηγμένοι στη λαίλαπα του κύματος !!   Δεν κατακλύσαμε ποτέ τους δρόμους, όπως όταν βγαίναμε με τι σημαιούλες, υποστηρίζοντας το κάθε τυχοδιώκτη και τσαρλατάνο, που έπλεκε το δίκτυ του εις βάρος μας, στο πρώτο μνημόνιο !!  Πείστηκε ο λαός πως θα χάσει τα χρηματά του !  Σήμερα που το βλέπει αρχίζει και ταρακουνιέται !  Αλλά και πάλι του βάζουν το ίδιο δίλλημα !!  Εξωφρενικό και παρανοϊκό μαζί !


Εφ  όσον οι σωτήρες μας το ήξεραν και εφ όσον ήξεραν που θα φτάναμε οικονομικά, άσχετα αν κρύβονται πίσω από "εμείς δεν προτείναμε, η κυβέρνηση έπαιρνε τα μέτρα ως ανεξάρτητο κράτος !  εμείς τα λεφτά μας θέλουμε.  Πως θα τα πάρουμε δεν μας ενδιαφέρει !"  Είναι όμως έτσι ;
Φεύγοντας από όλες τις χώρες που πήγαν και τις διέλυσαν, τα ίδια δεν έκαναν ;
Όλα τα κοινωνικά δίκτυα δεν τα άφησαν πίσω τους ρημαγμένα ;  Τα άφησαν !
Πως πήραν τα λεφτά τους ; Παίρνοντας όλους τους κοινωφελείς οργανισμούς των χωρών, εξαφανίζοντας κάθε κοινωνικό ιστό  και δημιουργημένο πλούτο, φέρνοντας τις χώρες, στην εξαθλίωση και όταν τα λεμόνια δεν είχαν άλλο ζουμί, τα πέταγαν και έφευγαν.


Εδώ όμως είναι ευρωπαϊκό έδαφος και εμείς μέσα στην Ευρώπη.  Δεν μπορούν να κάνουν ακριβώς το ίδιο, παρά αυτήν την πολύτιμη γωνιά να την πάρουν  μπιρ μπαρά για τους ίδιους και μάλιστα να βάλουν χέρι σε όλον τον πλούτο της χώρας, μετά τα τόσα χρόνια που μέσω cooper και υπόγειες συμφωνίες, δεν άφηναν τις διπολικές μας πουλημένες Κυβερνήσεις να τολμούν να βάλουν χέρι. Αντ΄αυτού, τόνοι τσιμέντου έκλειναν οπές , φαράγγια και εξόδους.  Όπως έκαναν και κάνουν στην ιστορία της χώρας, στα μνημεία της χώρας, κατακλέβοντας τα. 
Γιατί ;  Γιατί απλά τώρα ήλθε η ώρα, με την ρακένδυτη φορεσιά που μας έχουν δώσει, να τα πάρουν όλα μόνιμα και δια παντός !  Εμείς ;  Εργάτες στα ορυχεία τους, εργάτες στις εξέδρες τους.  Όσο για το προτεκτοράτο, με τις ειδικές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ,  ποιός νοιάζεται !!  Προκτεράτο είναι, με τους δουλοπαροίκους του.  Αυτό είναι το Ευρωπαϊκό όραμα.  Να το χαίρονται όσοι το υποστηρίζουν !!
Αυτό θέλουμε ;  Ίσως κάποιοι δεν τους νοιάζει, λέγοντας, ας τα πάρουν να τελειώνουμε για να αρχίσουμε να παίρνουμε και κανά φράγκο !  Τι φράγκο ;
Με την κατάλυση των συμβάσεων ;  Με Βουλγαροποίηση ή Κινεζοποίηση του βιοτικού επιπέδου ;  Αυτό είναι το όραμα αυτής της άποψης ;


Αφού χωριστήκαμε κυρίως στα δύο, τόοοοοοσα χρόνια, τυχαίο αυτοί που υποστηρίζουν την όποια μορφή δεξιάς σήμερα, την μεταστροφή της θέσης που παίρνουν τώρα ; Στηριζόμενοι που ;  Μα στο εύκολο επιχείρημα, ότι ο Γιωργάκης είναι Αμερικανόδουλος, λες και δεν το ξέραμε ! 
Υποστηρίζουν λοιπόν οι κατ΄ όνομα αντιστασιακοί (πέσαν οι μάσκες) , μα φυσικά εκλογές, να έλθει ο δικός μας άνθρωπος στα πράγματα και αυτός θα διαπραγματευτεί , ε και θα μειώσει την φορολογία και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι  !!  Τι ακριβώς όμως θα διαπραγματευτεί ;
Όταν πρωτοπήγε ο Σαμαράς έξω για να εκθέσει τις απόψεις του, αρχικά ούτε που τον άκουγαν !  Σήμερα όμως άρχισαν ξαφνικά να τον ακούν. Τι άλλαξε ;;  Δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό από πριν ; τώρα ; αφού εν πάσει περιπτώσει βγήκαμε, όσοι βγήκαμε στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την ύφεση και την ανέχεια.  Μήπως ήταν τελικά αυτός ο σκοπός ;    Ποιός σκοπός ;
"Να σε κάψω Γιάννη μου, να σε αλείψω μέλι !"  Φαντάζομαι κατανοείτε τι αυτό σημαίνει.  Πρώτα σε φέρνω εκεί που θέλω και μετά σε χαϊδεύω για να σε ημερέψω !  Αυτή είναι η αλήθεια και άμα θέλουμε την βλέπουμε.


Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά.  Γιατί εμείς είμαστε απλά το μπαλάκι του πινγκ πογκ και τίποτα άλλο, εκτός αν το σταματήσουμε εμείς.  
Η άλλη πλευρά λέει : στόχος η διάλυση της Ευρώπης.  Ναι αρκετούς τους ενδιαφέρει.  Με ποιόν τρόπο εξάλλου θα φέρουν το κοινό νόμισμα ; Όταν όλα θα έχουν φτάσει σε σημείο χάους, οπότε ως συνήθως οι καλοθελητές σωτήρες θα είναι για ακόμα μία φορά στις θέσεις τους ! 
Το δημοψήφισμα ήταν γνωστό στους κύκλους τους.  Γιατί ;  Γιατί αυτό εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν την παγκοσμιοποίηση !  Αν υποθέσουμε πως η μία δύναμη δεν θέλει να πάρει την πρωτιά η άλλη δύναμη, κάνοντας τα πράγματα να φαίνονται ακριβώς έτσι, μόνον μία χαοτική κατάσταση μπορεί να εδραιώσει τα σχέδια τους ! Και μάλιστα που ; στις πλάτες εξαθλιωμένων πολιτών, διακατεχομένων από ανασφάλεια και στημένους φόβους, μέσα από την ανικανότητα της μάζας να δει το μεγαλύτερο παιχνίδι.
Έτσι μας φαντάζομαι, να γυρνάμε τα κεφάλια μας : πότε στην μία πλευρά και πότε στην άλλη πλευρά, βλέποντας την μπάλα, σαν τους σκύλους ή σαν τους φίλαθλους στην αρένα !
Εχθές άκουσα στο "αντιστασιακό" ΚΟΝΤΡΑ, τον Παναγιωτόπουλο να καλεί σε αποχή !  Άκουσον άκουσον, όταν ο πρόεδρος τους εκλήθη να παραιτηθούν και να φύγουν από την βουλή, για να πέσει η Κυβέρνηση, δηλώνοντας όμως : πως δεν μπορεί να κάνει αυτό που κατηγορεί !!  Δηλαδή να μην λειτουργήσει θεσμικά !  Δηλαδή η προτροπή για αποχή, δεν είναι εκτός θεσμών ;;  Σας ρωτώ και θέλω να σκεφτείτε και να το σκεφτείτε σοβαρά και μόνοι σας, όχι με τι λέει ο ένας και ο άλλος.  Ο ένας είναι στην μία πλευρά, ο άλλος είναι στην άλλη και μαζί κάνουν ένα, μαζί κάνουν το δικό τους συμφέρον !


Και ερωτώ ;  τι πιστεύετε ότι θα γίνει την επομένη των εκλογών ή μιας συγκυβέρνησης όπως αυτό της "αντιστασιακής" Καιλή  ;; Γνωρίζετε ; θέλετε να βλέπετε την αλήθεια ή θέλετε να στρουθοκαμηλίζετε ;   Στην πραγματικότητα ούτε ακόμα και ο δηλών περί δημοψηφίσματος δεν θέλει.  Φυσικά ούτε και ο έτοιμος "αντιστασιακός" πρώτος επιλαχών πρωθυπουργός !


Γνώστης του χάους και δημιουργός αυτού, ο Γιωργάκης, γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς γίνεται αυτήν την στιγμή !  Όλα ένα πανέμορφο ψυχολογικό παιχνίδι και εμείς ως χάνοι καθόμαστε να λύσουμε τον γρίφο !!
Ακούω τον "αντιστασιακό " Τράγκα, να μιλά να κλείσουν τα εκλογικά τμήματα ! Αν είναι δυνατόν !!!!!  Να πάμε τότε όλοι εμείς στα εκλογικά τμήματα για να διεξαχθούν με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με "αντιστασιακές κορωνάτες" κουβέντες και λογύδρια !
Στο τραπέζι παίζουν : τα πειραματόζωα και ποιός θα τα φάει !  Ναι είμαστε !
Όμως αυτοί που υποστηρίζουν εκλογές, Που θέλουν να στείλουν τα πρόβατα ;  Γιατί και οι δύο πλευρές έτσι ακριβώς μας βλέπουν !!!
Μιλούν πως ο Γιώργος είναι Αμερικάνος !  Ναι είναι ε και ;  Γιατί ο Σαμαράς της Μπίλντεμπερκ είναι Σουδανός ;

Σας, μας, φοβίζουν για εκτός ευρωζώνης ! Ε και ;  ποιός ο φόβος ;  Τι ακριβώς μας φοβίζει ;  ¨Οτι δεν θα έχουμε να φάμε ;  ή θα μας βομβαρδίσουν ;  Τόσο άχρηστους μας έχουν κάνει ;;  Τόσο μας έχουν καθυποβάλει ώστε να μην έχουμε την δύναμη της δικής μας νηφάλιας άποψης ;;  Μιλούν πως οι Αμερικανοί βάλουν το ευρώ και δεν βλέπεις που κατρακυλάει ;  

Ποιόν εξυπηρετεί αδέλφια μου ;  Δεν εξυπηρετεί την Γερμανία για τις εξαγωγές της ; Φυσικά ναι, γιατί γίνεται πιο ανταγωνιστική .  Άλλωστε είναι και η ίδια στο κόλπο και θέλει να πάρει την Ελλάδα, με έξοδο στην Μεσόγειο !  Το ίδιο θέλει και η Αμερική, αφού το έχει δείξει με τους πολέμους της. Τι λέτε να μην την ενδιαφέρει η Μεσόγειος ;  Προς τι τότε η "φίλη " Μέρκελ, παίρνει "συμβουλές" απ΄τον Ομπάμια ;  
Ίσως πείτε, τότε να είμαστε με την Ευρώπη, αφού εδαφικά ανήκουμε σε αυτήν και ας τα πάρουν οι Γερμανοί, που είναι ήδη εδώ !  Δεν είχαν καν το κουράγιο να επριμένουν !!  Ωραία σκέψη δεν μπορώ να πω.  
Όσοι όμως ψήφιζαν Ανδρέα, τότε τους άρεσε " Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"  !!  Τι απόγινε αυτό ;   Ξέρω θα πείτε, αφού είμαστε αδύναμοι ;  Είμαστε αδύναμοι γιατί ΟΛΟΙ αυτοί θέλησαν να είμαστε αδύναμοι, με τις αχυροκυβερνήσεις τους και τους παχυλούς τους λόγους, που σήμερα στην καμπούρα μας παίζουν τάβλι. 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.


Μας εκβιάζουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να πάρουμε μία απόφαση ή τον έναν ή τον άλλον.   Το θέμα δεν είμαστε εμείς ως λαός ή κράτος, αλλά ποιός θα τα πάρει !!! 
Γιατί αυτοί οι δυό είναι ΕΝΑ, γιατί αυτοί οι δυο, θέλουν το Γκλόμπο !! 
Το ξέρετε το Γκλόμπο ;  Αν όχι αναζητήστε το, για να μάθετε ποιό είναι !


Ε, εφ  όσον το θέλουν έτσι και τόσο εκβιαστικά, ασπαζόμενη την άποψη της αδυναμίας μας, ας τα πάρουν τότε αυτοί που θα αποφασίσουμε εμείς με τους δικούς μας όρους και όχι αυτοί που παίζουν τα εκβιαστικά τους διλήμματα !  Αυτοί (και οι δύο) πεθαίνουν και το ξέρουν.  Η Κίνα έχει εξαγοράσει την Αμερική και η Ευρώπη ζητά χείρα βοηθείας από τους ίδιους !!!  
Μπόσικα κρατά η Γερμανία και όποιο κεφάλαιο έχει τα εργοστάσια του εκεί !  


'Ομως δεν ήλθαν σε μας στο λαό με έντιμο τρόπο, ανοικτά χαρτιά, να μιλήσουν για το τι θέλουν.  
Μας έβαλαν στο δικό τους παιχνίδι, όχι ως παίκτες αλλά παραπίσω ως απλοί παρατηρητές και νομίζω δεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να του αρέσει να τον κοροϊδεύουν με διχαστικά διλήμματα ποιόν να διαλέξει : το δολάριο ή το ευρώ.  Γιατί περί αυτού πρόκειται.  Και ναι να διαλέξω την Ευρώπη, όχι όμως παίζοντας ύπουλα παιχνίδια στην πλάτη μου, μαζί με το ΔΝΤ !!  Αν η Ευρώπη ήθελε να παίξει ξεκάθαρο παιγνίδι, ας το έπαιζε ανοικτά και σταράτα, αντιμετωπίζοντας μας ως ισάξιο εταίρο, όχι ύπουλα !  
Τότε ναι θα ήμουν και εγώ μαζί της. 


Δεν θέλησαν να μας σώσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ ! Ο Γιώργος έφερε το ΔΝΤ πριν καν πάει στην Ευρώπη και αντί η Ευρώπη , και όταν λέμε Ευρώπη μιλάμε Μέρκελ, ΝΑ ΠΕΙ "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ" δεν σας χρειαζόμαστε, αντίθετα διακήρυττε σε κάθε δόση και κατόπιν των γνωστών εκβιασμών, πως θα δώσουμε τα χρήματά μας αφού πρώτα δεχθεί το ΔΝΤ !!!!!  Δεν μας λέει κάτι αυτό ;;;
Όλοι λοιπόν ύπουλοι.  Ε, τέτοιο παιχνίδι δεν μου αρέσει.  Όπως είπα προτιμώ να αποφασίσω μόνη μου, όχι με τις προτροπές των διαφόρων "αντιστασιακών" .
Όλα αυτά του τύπου : ότι το ήξερε η Κλίντον και όχι η Μέρκελ, είναι για κατανάλωση της κυρά Μαρίας και του Κυρ Γιώργου !  Ποιό εύκολα πιστευτό δεν γίνεται έτσι ;;;


Δεν έχουμε του Πέρσες απέναντί μας τίμια , πρόσωπο με πρόσωπο να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά με διαλεκτικές παραμορφωτικές κορώνες, που μας αποπροσανατολίζουν, αδύναμοι όντες να ακολουθήσουμε τις κινήσεις τους στο παιχνίδι !


Συμφωνώ πως το επιχείρημα : μας διχάζει, έχει βάσεις.  Γιατί όμως έχει βάσεις;
Γιατί εμείς ουσιαστικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται ή δεν θέλουμε να ξέρουμε ή έχουμε συμφέροντα προς την μία ή την άλλη πλευρά !  Ο λαός όμως έχει κανένα συμφέρον που να είναι κοινό με τα δικά τους ;  Φαντάζομαι πως θα συμφωνήσετε πως ΟΧΙ  !  Τότε ποιός είναι ο λόγος να μην πω ότι δεν θέλω κανέναν ;;  Γιατί δεν όλοι δεν θέλουν να το πω ;; Θα μου πείτε, η ερώτηση θα είναι ευρώ ή δραχμή και όχι ευρώ ή δολάριο.  Ε και ;;  Με εθνικό νόμισμα, μπορώ να αποφασίσω ΕΓΩ με ποιό νόμισμα θα αναμετρηθώ , ΕΓΩ με ποιά χώρα θα τα μοιραστώ !!  



ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΡΩΣΙΑ ;;
Σήμερα τι θέλει ο Πάγκαλος στην Κίνα ;;  Τι στο καλό άλλαξε και σήμερα όλοι γίνανε φίλοι ξαφνικά ;;  Ε, αν όλοι έγιναν φίλοι ξαφνικά, σημαίνει πως είμαστε πολύ σημαίνον πρόσωπο στην γεωπολιτική σκακιέρα και μάλιστα εξαιρετικά πλούσιο !!
Γιατί λοιπόν να πρέπει να χωριστούμε μεταξύ μας (πράγμα που θέλουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ", ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ που ξαφνικά υποστηρίζουν εκλογές ) και να μην μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς μετά από το δημοψήφισμα του ουστ, εν συνεχεία εκλογές με μια νέα Εθνική Κυβέρνηση , με καινούργια εντελώς πρόσωπα ;;;  Σαν να λέμε δηλαδή ότι θα ξανακάνουμε πάλι το ίδιο λάθος ;
Βγάλαμε ΜΠΑΤΣΟΚ και αύριο πάλι ΝΔ μαζί με τα δεκανίκια της, πχ ΛΑΟΣ και δεν ξέρω ποιόν άλλο ;;


Σκεφτόμαστε Εθνικά ή κάτω από τα δικά τους συμφέροντα ;;


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ !  ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ.  


Ας δούμε όμως και αυτήν την πλευρά.  Αν πέσουν οι υπογραφές και πούμε μετά το πολυπόθητο ΟΧΙ και βγούμε, τι θα έχουμε τότε για εμάς ;  Την δραχμή και τίποτα από τον πλούτο μας για να διαπραγματευτούμε ή και ακόμα για να επιβιώσουμε ;;  Αφού τότε ποιός θα ενδιαφέρεται αν είμαστε ή αν δεν είμαστε εντός ευρώ ;;  Πολύ ευχαρίστως θα μας ανοίξουν τις πόρτες, γελώντας με τα "κατορθώματά" μας, όχι όμως με τα δικά τους κατορθώματα.


ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.
Εν ανάγκη ας πάμε αύριο Παρασκευή με την Παπαρήγα που έχει συγκέντρωση.  Τι να κάνουμε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.  ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΒΙΟΥΣ να εξυπηρετεί αυτό που πραγματικά θέλουμε, αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη για την σωτηρία μας.  Έτσι είναι : ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ !  Αμφιβάλετε ;  Δεν νομίζω.  Και ποιός σας τα λέει όλα αυτά.  Ούσα γνώστης και του ρόλου του ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια και ποιός και γιατί ίδρυσε το ΚΚΕ στην Ελλάδα.  Τώρα όμως, ας ξεχάσουμε την υπογραφή του Ανδρέα με τους Αμερικάνους (μεταπολιτευτικά και μεταπολεμικά), ότι το ποσοστό του ΚΚΕ δεν θα ξεπεράσει ποτέ το 10%, ας ξεπεράσουμε ακόμα και ως δεξιοί την ιδεολογία μας, και ας σκεφτούμε πως η χώρα και οι κάτοικοί της πρέπει να σωθούν από τα σαγόνια των λευκών καρχαριών που βρίσκονται στην Μεσόγειο. 
Αν στο δάσος δεν έχει φαί να φας, αναγκαστικά θα φας και ρίζες, λόγω ενστίκτου !!


Την επομένη, ας έχουμε σώας τας φρένας ώστε να εκλέξουμε νέα πρόσωπα, γνωρίζοντας τις καταβολές τους και τις προθέσεις τους και σίγουρα μόνον τότε θα φάμε με χρυσά κουτάλια.  Ειδάλως ας σκύψουμε το κεφάλι και ας πούμε, τι δούλος εδώ, τι δούλος εκεί !!  Ας μην χάνουμε τα λόγια μας. 


Μπορούμε να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας, να σώσουμε τους εαυτούς μας και τους λαούς, από το πανούργο σχέδιο τους !!!


Λέμε ΌΧΙ για να γίνει το ευρώ υγιές νόμισμα των Ευρωπαίων. Λέμε ΟΧΙ για να κουρευτούν τα ομόλογα της Γκόλντμαν και της ΕΚΤ και όχι των Ταμείων εις βάρος των κοινωνικών οφελειών όλων των πολιτών !
Λέμε ΟΧΙ για να φύγουν ο Τζέφρι και η πράσινη συμμορία.
Εδώ και τώρα να συγκροτηθεί Επιτροπή του ΟΧΙ .


Ασπασία





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου