a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εγώ ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν διπλασίασα το έλλειμμα !
Εγώ ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν έκανα αυτό ή το άλλο !
Εγώ ο Γιώργος Παπανδρέου, είμαι που έκανα αγώνες στεκόμενος παραπίσω από τα οπίσθια των Ευρωπαίων.

Δυστυχώς φίλοι μου, ντρέπομαι για το κοινοβούλιο που εμείς έχουμε συνθέσει, που εμείς έχουμε επιλέξει για όλα τα έδρανα ανεξαιρέτως.  Όσο και αν ένα τέτοιο συναίσθημα ως κατάληξη, εξυπηρετεί το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο τους, δεν σημαίνει πως η αλήθεια ή η πραγματικότητα δεν πρέπει να μην βλέπει το φως της αλήθειας ! Εμείς που τους δώσαμε σε όλους αυτούς το δικαίωμα της αλαζονείας τους, τις μακριές τους γλώσσες και τους ξεδιάντροπους λόγους και τρόπους τους.
Στους μυστικούς τους όρκους όμως, δίνουν όνομα τιμής να τους κοπεί η γλώσσα άμα παραβούν τους δικούς τους μυστικούς κανόνες.  Δεν δίνουν όμως ανάλογους όρκους, ούτε έχουν ανάλογο αντίκτυπο, όταν βάζουν το χέρι τους στο Ευαγγέλιο να υπερασπιστούν με Εθνικό φρόνημα τους πολίτες και το Σύνταγμα της χώρας που υπηρετούν !
Είναι μεγάλη καταισχύνη όλων αυτών που υποβαθμίζουν θεσμούς, λογικές και τους ύψιστους ρόλους που έχουν αναλάβει, με την βοήθεια την δική μας και την ευπιστία μας.
- Ζήτω το ευρώ που διασώσαμε μας λέει, ένα τραπουλόχαρτο για προσάναμμα, εις βάρος του λαού και εν συνεχεία των λαών.
- Είχε για ακόμα μία φορά το θράσος να μιλήσει για την σωτηρία μισθών και συντάξεων, όταν αυτοί οι ίδιοι, τα καταπόντισαν, με την βοήθεια της καλλιέργειας ενός ψυχολογικού φόβου, μην τάχατε και δεν σωθούν έστω και τα υπόλοιπα !  Ποιοί μιλούν ε !! Αυτοί που ομού με Σαρκόζι και Μέρκελ εγκληματικά έφεραν την χώρα σε αδιέξοδο.
- Μας μίλησε για μείωση χρέους, όταν γνωρίζουμε και έχουν εξηγήσει κατ΄ επανάληψη οικονομολόγοι, πως ούτε πραγματική μείωση έγινε, μετακύλιση έκαναν, ούτε κούρεμα στην ουσία, όταν το χρέος με τα σημερινά κουρεμένα δεδομένα θα φτάσει τα 480 δις, αφού θα έχουν δανειστεί εκ νέου υπέρογκα ποσά με απεχθείς όρους.  Ούτε μίλησε το τρίο Στρούτζε πως με τις τακτικές τους θα χαντακώσει την Ευρώπη και την αρχική της ιδέα, μόνον που ούτε ιδέα δεν ήταν.  Ένας προπομπός είναι ενός μεγαλύτερου σχεδίου υπήρξε !
- Μίλησε για σωτηρία καταθέσεων και δεν γνωρίζω σε ποιούς αναφέρεται ! 
- Μίλησε για σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων , όταν τα ταμεία παραπαίουν, ώστε να είναι υποχρεωμένα να πουλήσουν επενδύσεις τους για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έχοντας τις συντάξεις και τις τρέχουσες αποζημιώσεις στον αέρα. Για συντάξεις και αποζημιώσεις που πάλι θα κλιθεί ο λαός να αντιμετωπίσει τα σπασμένα και την κλεψιά των όσων επένδυαν στα τόσα χρόνια της δουλειάς τους, την ώρα της αποστράτευσής τους !!
- Αναφέρθηκε πως κατηγορήθηκε για την μείωση κατά 50% των μισθών, διερωτώμενος που τάχατε το βλέπουμε, όταν καταλύει τις κλαδικές συμβάσεις και όλα τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων, αφήνοντας τους έρμαιους να τους καθορίζουν οι εκάστοτε εργοδότες και ανάλογα με το πως θα ξυπνούν κάθε μέρα το πρωί !  Διάβαζα πως στην Κίνα ήδη δεν πληρώνουν τους μισθούς των εργαζομένων, μόνον έναντι, πράγμα που συμβαίνει και εδώ.  Η διαφορά είναι πως οι μισθοί στην Κίνα αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια πάνω από 20%, πενιχρό για τις μηδαμινές αποδοχές αλλά βαρύ για τα δεδομένα τής εκεί πλουτοκρατίας.  Όσο για εδώ, λόγω έλλειψης ρευστότητας, χώρια την εκμετάλλευση στο όνομα των κακών καιρών και της κακιάς μας μοίρας !  
- Είχε το θράσος να μιλήσει πως "είμαστε υπόλογοι" !!! σε ποιόν ; στην Μέρκελ και τον Σαρκόζι ;;
- Το ότι ζητούσε ή ζητά εθνική συνεργασία (πολιτικών και λαού) στα σχέδια του, δεν αποτελεί παρά μόνον τον αυτοσκοπό της δικής του παράλογης και αντεθνικής και ταυτόχρονα απάνθρωπης πολιτικής, πέρα από κάθε Συνταγματική νομιμότητα και στοιχειώδη λογική !   
- Πως είναι δυνατόν να αναφέρεται πως τον κατονομάζουν προδότη και πιόνι, όταν το έχει κατ΄ επανάληψη αποδείξει με το παραπάνω, καθ'  όσον ούτε τις "σκεπτόμενες" πέτρες δεν μπορεί να ξεγελάσει στο ελάχιστο πλέον.  Τώρα αυτοί που τον χειροκρότησαν, το μέλλον θα δείξει τον λόγο που το έκαναν !  
- Μίλησε για ανομία, ο μη νόμιμος. 
- Μίλησε για πόλωση, ο δημιουργός της πόλωσης. 
- Μίλησε πως οι αντιδράσεις εξυπηρετούν τους ισχυρούς, όταν αυτός τρέχει από πίσω τους, αποδεχόμενος αμαχητί τους όρους τους, ο κατά τα άλλα αρεσκόμενος να φέρει την ενδυμασία του μονομάχου της αρένας !
- Μίλησε για αύξηση εξαγωγών, περί ευνομίας, ο κάθε ένας να πληρώνει τα απεχθώς απαιτούμενα των σαδιστών δανειστών.  
- Μίλησε για πάταξη της φοροδιαφυγής, όταν το κόμμα του κυβερνά με ελάχιστα διαλείμματα από 1981 !!!  Δεν ντρέπεται καθόλου να σε κοιτά στα μάτια και να σου παρουσιάζει τα παράλογα για λογικά !!  Αυτοί που άφησαν τους Χριστοφοράκους να ξεφύγουν από την Ελλάδα, τις μαύρες σακούλες σε πορτ μπαγκάζ να ταξιδεύουν, αυτούς που έσβησαν τις ανομίες τους , τις λοβιτούρες τους και τις κλεψιές τους, αυτοί που λυμαίνονταν τις κρατικές επιχορηγήσεις, αυτούς που πτώχευαν για να μην πληρώνουν, αυτούς που ποτέ δεν πλήρωναν αφού χρηματοδοτούσαν τις πολιτικές τους εκστρατίες, με την αποδοχή την δική μας και τις σημαιούλες μας !!.  
Το κακό είναι πως πιστεύει αλήθεια, ότι υπάρχει σεβαστό ποσοστό που τον πιστεύει και τον ακούει ακόμα, ενώ θα έπρεπε να γνωρίζει πως μόνον οργή πυροδοτεί και μίσος.
- Ισχυρίστηκε το δημοψήφισμα και την σιγουριά του πως ο Έλληνας θα ψήφιζε ΝΑΙ, αντί του βροντερού και σίγουρου ΟΧΙ του, και επειδή ήταν τόσο σίγουρος γι αυτό σκέφτηκε προς τι ο κόπος.  Έστησε τον Σαμαρά στην γωνία, τον έριξε στην παγίδα του, αφού τον χαρακτήρισε τυχοδιώκτη, αναγκάζοντας τον να αλλάξει την στάση του ζητώντας εκλογές, αντί δημοψηφίσματος, προσφέροντας του το επιχείρημα ως του πιο δημοκρατικού από τον αντιπολιτευόμενο.  Αίσχος και όδεινος !  Τράβηξε την μάσκα ο φίλος στον φίλο και ομοϊδεάτη του !

Περισσεύει η υποκρισία κ Παπανδρέου περισσότερο εκ μέρους σας όσο και των άλλων.  Η δική σας δεν έχει όρια και ούτε προτίθεται να έχει, αρκεί αυτή να εξυπηρετεί τους ξένους εντολοδόχους σας και τις υπόγειες συμφωνίες σας. Τολμήσατε να επιχειρηματολογήσετε πως "ναι υπάρχουν αγορές, αλλά υπάρχουν και λαοί", χωρίς να διευκρινίσετε πως οι λαοί για σας, υπάρχουν όταν είναι στημένοι στην γωνία "σοσιαλιστικά", κάνοντας τα χαλάκια για να πατούν οι ελάχιστοι ευρωπαίοι φίλοι σας.  Δεν μπήκατε στον κόπο να σκεφτείτε, πως τον προδότη κανείς δεν τον αγάπησε και είναι ο πρώτος αναλώσιμος.  Οι λαοί όμως πάντοτε ζουν και διαπρέπουν, γιατί η ζωή στηρίζεται σε αυτούς και όχι σε δωσιλόγους, φιλόδοξους, αλαζονικούς και καιροσκόπους.  
- Μίλησε για σπατάλη και διασπάθιση δημοσίου χρήματος, όταν τόσα σκάνδαλα της οικογενείας του έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπως : 
*η εταιρεία του αδελφού Νίκου 
*η πώληση του Ήλιου της Ελλάδας για φθηνότερη ενέργεια προσφορά στην Γερμανία του Δ' Ράιχ (διαβάστε ΕΔΩ), 
*τους 77 νέους οργανισμούς και ΜΚΟ, με τον νέο του κομματικό στρατό, αυξάνοντας το Δημόσιο έλλειμα.  Μόνον που αυτός δεν πρόκειται να είναι πιστός, έστω και αν τρώει ένα κομμάτι ψωμί σήμερα.  Γιατί άλλο το ψωμί, άλλο στο τέλος αυτό που λέγεται πατρίδα.  Τέλειωσαν πλέον οι κομματικοί στρατοί, όπως ακριβώς το είπε.  Έμαθαν πως είναι τόσο αναλώσιμοι, όσο και ο ίδιος ! Έμαθαν, όπως έμαθαν τα παιδιά που έκαναν την απογραφή, αλλά σήμερα διαδηλώνουν στους ΟΑΕΔ για τα λεφτά που τους χρωστούν !!  Ούτε μίλησε πως εξαιρέθηκαν τα ομόλογα της Godman sucks από το κούρεμα !  
Ούτε τους διορισμούς φίλων του σε καίρεες θέσεις, πχ. ΕΛΣΤΑΤ, PSI και τόσα και τόσα άλλα (όπως και ό ίδιος είπε αναφερόμενος στα κατορθωματά του) !!
- Μίλησε για διακαιώματα και υποχρεώσεις.  Εννοώντας μόνον υποχρεώσεις και όχι τα πετσοκομμένα δικαιώματα που τείνουν να εξαφανιστούν εντελώς, με την πλήρη ιδιωτικοποίηση των πάντων.
- Μίλησε για το Ελσίνκι.  Σίγουρα βέβαια δεν εννοούσε το έργο του αείμνηστου Κρανιδιώτη !  Μήπως εννοούσε το κατόρθωμα που λέγεται : Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι ;;;;;  Θα παραθέσω αμέσως μετά από forum σχόλια για αυτήν την ΜΚΟ, που ενώ έκλεισε, αλλάζοντας ονόματα, εξακολουθεί να παίρνει κρατικές επιχορηγήσεις για να έχουμε τα επακόλουθα σαν του βίντεο που επακολουθεί.


- Το κλου της υπόθεσης, πού λόγος για τις "καταστροφικές" εκλογές όπως τις κατονόμασε , αφού εκκρεμεί η "μεγάλης σημασίας συμφωνία του !! " μην και την πάρει ο αέρας, που είθε να την πάρει !!
- Μίλησε για την σωτηρία των 5 δις, τάχατε από την μείωση των επιτοκίων, όταν την ίδια στιγμή δήλωνε τα 30 δις που θα δοθούν για την επανακεφαλαίωση των τραπεζών, χώρια τις μέχρι σήμερα κρατικές εγγυήσεις !!  Ποιός τα πληρώνει αυτά, ο ίδιος ;;;;  Τα 100 τόσα δις για το PSI (όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό !! όταν ο ίδιος ο Χριστοδούλου δηλώνει πως με το 50% μείωση , νέο χρέος θα δημιουργηθεί ύψους 103 δις, το οποίο θα μοιραστεί σε ιδιώτες !!! Ποιούς ιδιώτες ;;; Σε αυτούς που θα επενδύσουν στις αποκρατικοποιήσεις ;;; Γνωρίζετε για ποιές χώρες έχει ιδρυθεί το PSI ; Για Mπουρούντι, Σιέρα Λεόνε, Νότιο Σουδάν, Αφγανιστάν, Παλαιστινιακή Αρχή, Πακιστάν και Γουατεμάλα και πολλές άλλες ανάλογες χώρες. Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα εδω και άλλες λεπτομέρειες εδω) !  
Και τολμά να μας μιλά για 5 δις κέρδος ;;; Καλά φυσικά θα υπάρξει και ο αφελής που θα πεί, ε κάτι είναι και αυτό !  Χάνει το δάσος και βλέπει το δεντράκι κάτω από την σκιά ενός δέντρου !!  Λες και αν βγάλεις ένα κουβαδάκι από τον ωκεανό, θα κατέβει η στάθμη του !!
- Μίλησε πως δεν βλέπει την πολιτική ως επάγγελμα, αλλά εν συνεχεία δηλώνει πως πάνω από 30 χρόνια είναι χωμένος σε αυτήν !!
- Μίλησε πως δεν ενδιαφέρεται για θώκους, αλλά ακόμα εκεί είναι όταν όλοι τον παρακαλάνε να φύγει, αλλά εκείνος κάνει πως δεν καταλαβαίνει, αφού θέλει να "σώσει" την χώρα !!!!  Ε, δεν θέλουμε βρε παιδί μου να μας σώσεις ούτε εσύ ούτε ο Βενιζέλος σου !!!  Ούτε αυτό που έκανε ο Καραμανλής και έφυγε δεν είναι ικανός να κάνει !!!  Γιατί απλά δεν απειλείται όπως απειλήθηκε ο προκάτοχός του τουλάχιστον και άφησε τα όποια περιθώρια κατανόησης στην ιστορία !!!
- Το είπε με παράπονο, ότι κληρονόμησε ένα ρολόι και το όνομα σκέτο από τον πατέρα του.  Γι αυτό με ευκολία είχε δηλώσει πως δεν θέλει να υποθηκεύσει την Ελλάδα, αλλά ευχαρίστως υποθηκεύει το οχυρό Ρούπελ (Καστρί), για να βγάλει το άχτι του ;;; Γι αυτό υποθηκεύει την Ελλάδα τόσο εύκολα, επειδή δεν του ανήκει ;;;  Το οχυρό που η Σοφία ζήτησε να χαρακτηριστεί "ιστορικό" για να αποφεύγει τους φόρους !!!! Αλλά ο ίδιος όμως αγόρασε 650 τμ με αντίτιμο 13.000 Ε κάτω από την στέγη του "ιστορικού" , στην σκιά από τις μεζονέτες της Σοφίας !!! (πηγή)
- Μίλησε για στοιχεία καταθετών στην Ελβετία, αλλά δεν είπε ούτε αν λάβει ποτέ τα στοιχεία, ούτε πως μπορεί να πέταξαν οι καταθέσεις προς άγνωστο λιμάνι !!!
- Μίλησε για την Χάγη και την FYROM με συνήγορ τον Crawford του οποίου η δικηγορική εταιρεία MATRIX στην επίσημη στοσελία της αναφέρει την υπόθεση ως : «Macedonia VS Greece»  (πηγή).
- Στο τέλος φυσικά μίλησε για την καραμέλα, που μόνον καραμέλα δεν είναι, για τις γεωτρήσεις στην Κρήτη, επενδύσεις ξένων, αποκρατικοποιήσεις, χωρίς στοιχεία, λεπτομέρειες και όρους, με απλές στεγνές επικεφαλίδες, απλές αναφορές !!!!

Και σαν άλλος Σημίτης, μήνυσε στους Ευρωπαίους, πως ο Ελληνικός λαός είναι για τα δύσκολα και θα τηρίσει την συμφωνία !!!  
Εμένα πάντως δεν με ρώτησε.  Σας ρώτησε ;;;

Ασπασία










ΕΓΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

Εγώ ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν διπλασίασα το έλλειμμα !
Εγώ ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν έκανα αυτό ή το άλλο !
Εγώ ο Γιώργος Παπανδρέου, είμαι που έκανα αγώνες στεκόμενος παραπίσω από τα οπίσθια των Ευρωπαίων.

Δυστυχώς φίλοι μου, ντρέπομαι για το κοινοβούλιο που εμείς έχουμε συνθέσει, που εμείς έχουμε επιλέξει για όλα τα έδρανα ανεξαιρέτως.  Όσο και αν ένα τέτοιο συναίσθημα ως κατάληξη, εξυπηρετεί το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο τους, δεν σημαίνει πως η αλήθεια ή η πραγματικότητα δεν πρέπει να μην βλέπει το φως της αλήθειας ! Εμείς που τους δώσαμε σε όλους αυτούς το δικαίωμα της αλαζονείας τους, τις μακριές τους γλώσσες και τους ξεδιάντροπους λόγους και τρόπους τους.
Στους μυστικούς τους όρκους όμως, δίνουν όνομα τιμής να τους κοπεί η γλώσσα άμα παραβούν τους δικούς τους μυστικούς κανόνες.  Δεν δίνουν όμως ανάλογους όρκους, ούτε έχουν ανάλογο αντίκτυπο, όταν βάζουν το χέρι τους στο Ευαγγέλιο να υπερασπιστούν με Εθνικό φρόνημα τους πολίτες και το Σύνταγμα της χώρας που υπηρετούν !
Είναι μεγάλη καταισχύνη όλων αυτών που υποβαθμίζουν θεσμούς, λογικές και τους ύψιστους ρόλους που έχουν αναλάβει, με την βοήθεια την δική μας και την ευπιστία μας.
- Ζήτω το ευρώ που διασώσαμε μας λέει, ένα τραπουλόχαρτο για προσάναμμα, εις βάρος του λαού και εν συνεχεία των λαών.
- Είχε για ακόμα μία φορά το θράσος να μιλήσει για την σωτηρία μισθών και συντάξεων, όταν αυτοί οι ίδιοι, τα καταπόντισαν, με την βοήθεια της καλλιέργειας ενός ψυχολογικού φόβου, μην τάχατε και δεν σωθούν έστω και τα υπόλοιπα !  Ποιοί μιλούν ε !! Αυτοί που ομού με Σαρκόζι και Μέρκελ εγκληματικά έφεραν την χώρα σε αδιέξοδο.
- Μας μίλησε για μείωση χρέους, όταν γνωρίζουμε και έχουν εξηγήσει κατ΄ επανάληψη οικονομολόγοι, πως ούτε πραγματική μείωση έγινε, μετακύλιση έκαναν, ούτε κούρεμα στην ουσία, όταν το χρέος με τα σημερινά κουρεμένα δεδομένα θα φτάσει τα 480 δις, αφού θα έχουν δανειστεί εκ νέου υπέρογκα ποσά με απεχθείς όρους.  Ούτε μίλησε το τρίο Στρούτζε πως με τις τακτικές τους θα χαντακώσει την Ευρώπη και την αρχική της ιδέα, μόνον που ούτε ιδέα δεν ήταν.  Ένας προπομπός είναι ενός μεγαλύτερου σχεδίου υπήρξε !
- Μίλησε για σωτηρία καταθέσεων και δεν γνωρίζω σε ποιούς αναφέρεται ! 
- Μίλησε για σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων , όταν τα ταμεία παραπαίουν, ώστε να είναι υποχρεωμένα να πουλήσουν επενδύσεις τους για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έχοντας τις συντάξεις και τις τρέχουσες αποζημιώσεις στον αέρα. Για συντάξεις και αποζημιώσεις που πάλι θα κλιθεί ο λαός να αντιμετωπίσει τα σπασμένα και την κλεψιά των όσων επένδυαν στα τόσα χρόνια της δουλειάς τους, την ώρα της αποστράτευσής τους !!
- Αναφέρθηκε πως κατηγορήθηκε για την μείωση κατά 50% των μισθών, διερωτώμενος που τάχατε το βλέπουμε, όταν καταλύει τις κλαδικές συμβάσεις και όλα τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων, αφήνοντας τους έρμαιους να τους καθορίζουν οι εκάστοτε εργοδότες και ανάλογα με το πως θα ξυπνούν κάθε μέρα το πρωί !  Διάβαζα πως στην Κίνα ήδη δεν πληρώνουν τους μισθούς των εργαζομένων, μόνον έναντι, πράγμα που συμβαίνει και εδώ.  Η διαφορά είναι πως οι μισθοί στην Κίνα αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια πάνω από 20%, πενιχρό για τις μηδαμινές αποδοχές αλλά βαρύ για τα δεδομένα τής εκεί πλουτοκρατίας.  Όσο για εδώ, λόγω έλλειψης ρευστότητας, χώρια την εκμετάλλευση στο όνομα των κακών καιρών και της κακιάς μας μοίρας !  
- Είχε το θράσος να μιλήσει πως "είμαστε υπόλογοι" !!! σε ποιόν ; στην Μέρκελ και τον Σαρκόζι ;;
- Το ότι ζητούσε ή ζητά εθνική συνεργασία (πολιτικών και λαού) στα σχέδια του, δεν αποτελεί παρά μόνον τον αυτοσκοπό της δικής του παράλογης και αντεθνικής και ταυτόχρονα απάνθρωπης πολιτικής, πέρα από κάθε Συνταγματική νομιμότητα και στοιχειώδη λογική !   
- Πως είναι δυνατόν να αναφέρεται πως τον κατονομάζουν προδότη και πιόνι, όταν το έχει κατ΄ επανάληψη αποδείξει με το παραπάνω, καθ'  όσον ούτε τις "σκεπτόμενες" πέτρες δεν μπορεί να ξεγελάσει στο ελάχιστο πλέον.  Τώρα αυτοί που τον χειροκρότησαν, το μέλλον θα δείξει τον λόγο που το έκαναν !  
- Μίλησε για ανομία, ο μη νόμιμος. 
- Μίλησε για πόλωση, ο δημιουργός της πόλωσης. 
- Μίλησε πως οι αντιδράσεις εξυπηρετούν τους ισχυρούς, όταν αυτός τρέχει από πίσω τους, αποδεχόμενος αμαχητί τους όρους τους, ο κατά τα άλλα αρεσκόμενος να φέρει την ενδυμασία του μονομάχου της αρένας !
- Μίλησε για αύξηση εξαγωγών, περί ευνομίας, ο κάθε ένας να πληρώνει τα απεχθώς απαιτούμενα των σαδιστών δανειστών.  
- Μίλησε για πάταξη της φοροδιαφυγής, όταν το κόμμα του κυβερνά με ελάχιστα διαλείμματα από 1981 !!!  Δεν ντρέπεται καθόλου να σε κοιτά στα μάτια και να σου παρουσιάζει τα παράλογα για λογικά !!  Αυτοί που άφησαν τους Χριστοφοράκους να ξεφύγουν από την Ελλάδα, τις μαύρες σακούλες σε πορτ μπαγκάζ να ταξιδεύουν, αυτούς που έσβησαν τις ανομίες τους , τις λοβιτούρες τους και τις κλεψιές τους, αυτοί που λυμαίνονταν τις κρατικές επιχορηγήσεις, αυτούς που πτώχευαν για να μην πληρώνουν, αυτούς που ποτέ δεν πλήρωναν αφού χρηματοδοτούσαν τις πολιτικές τους εκστρατίες, με την αποδοχή την δική μας και τις σημαιούλες μας !!.  
Το κακό είναι πως πιστεύει αλήθεια, ότι υπάρχει σεβαστό ποσοστό που τον πιστεύει και τον ακούει ακόμα, ενώ θα έπρεπε να γνωρίζει πως μόνον οργή πυροδοτεί και μίσος.
- Ισχυρίστηκε το δημοψήφισμα και την σιγουριά του πως ο Έλληνας θα ψήφιζε ΝΑΙ, αντί του βροντερού και σίγουρου ΟΧΙ του, και επειδή ήταν τόσο σίγουρος γι αυτό σκέφτηκε προς τι ο κόπος.  Έστησε τον Σαμαρά στην γωνία, τον έριξε στην παγίδα του, αφού τον χαρακτήρισε τυχοδιώκτη, αναγκάζοντας τον να αλλάξει την στάση του ζητώντας εκλογές, αντί δημοψηφίσματος, προσφέροντας του το επιχείρημα ως του πιο δημοκρατικού από τον αντιπολιτευόμενο.  Αίσχος και όδεινος !  Τράβηξε την μάσκα ο φίλος στον φίλο και ομοϊδεάτη του !

Περισσεύει η υποκρισία κ Παπανδρέου περισσότερο εκ μέρους σας όσο και των άλλων.  Η δική σας δεν έχει όρια και ούτε προτίθεται να έχει, αρκεί αυτή να εξυπηρετεί τους ξένους εντολοδόχους σας και τις υπόγειες συμφωνίες σας. Τολμήσατε να επιχειρηματολογήσετε πως "ναι υπάρχουν αγορές, αλλά υπάρχουν και λαοί", χωρίς να διευκρινίσετε πως οι λαοί για σας, υπάρχουν όταν είναι στημένοι στην γωνία "σοσιαλιστικά", κάνοντας τα χαλάκια για να πατούν οι ελάχιστοι ευρωπαίοι φίλοι σας.  Δεν μπήκατε στον κόπο να σκεφτείτε, πως τον προδότη κανείς δεν τον αγάπησε και είναι ο πρώτος αναλώσιμος.  Οι λαοί όμως πάντοτε ζουν και διαπρέπουν, γιατί η ζωή στηρίζεται σε αυτούς και όχι σε δωσιλόγους, φιλόδοξους, αλαζονικούς και καιροσκόπους.  
- Μίλησε για σπατάλη και διασπάθιση δημοσίου χρήματος, όταν τόσα σκάνδαλα της οικογενείας του έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπως : 
*η εταιρεία του αδελφού Νίκου 
*η πώληση του Ήλιου της Ελλάδας για φθηνότερη ενέργεια προσφορά στην Γερμανία του Δ' Ράιχ (διαβάστε ΕΔΩ), 
*τους 77 νέους οργανισμούς και ΜΚΟ, με τον νέο του κομματικό στρατό, αυξάνοντας το Δημόσιο έλλειμα.  Μόνον που αυτός δεν πρόκειται να είναι πιστός, έστω και αν τρώει ένα κομμάτι ψωμί σήμερα.  Γιατί άλλο το ψωμί, άλλο στο τέλος αυτό που λέγεται πατρίδα.  Τέλειωσαν πλέον οι κομματικοί στρατοί, όπως ακριβώς το είπε.  Έμαθαν πως είναι τόσο αναλώσιμοι, όσο και ο ίδιος ! Έμαθαν, όπως έμαθαν τα παιδιά που έκαναν την απογραφή, αλλά σήμερα διαδηλώνουν στους ΟΑΕΔ για τα λεφτά που τους χρωστούν !!  Ούτε μίλησε πως εξαιρέθηκαν τα ομόλογα της Godman sucks από το κούρεμα !  
Ούτε τους διορισμούς φίλων του σε καίρεες θέσεις, πχ. ΕΛΣΤΑΤ, PSI και τόσα και τόσα άλλα (όπως και ό ίδιος είπε αναφερόμενος στα κατορθωματά του) !!
- Μίλησε για διακαιώματα και υποχρεώσεις.  Εννοώντας μόνον υποχρεώσεις και όχι τα πετσοκομμένα δικαιώματα που τείνουν να εξαφανιστούν εντελώς, με την πλήρη ιδιωτικοποίηση των πάντων.
- Μίλησε για το Ελσίνκι.  Σίγουρα βέβαια δεν εννοούσε το έργο του αείμνηστου Κρανιδιώτη !  Μήπως εννοούσε το κατόρθωμα που λέγεται : Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι ;;;;;  Θα παραθέσω αμέσως μετά από forum σχόλια για αυτήν την ΜΚΟ, που ενώ έκλεισε, αλλάζοντας ονόματα, εξακολουθεί να παίρνει κρατικές επιχορηγήσεις για να έχουμε τα επακόλουθα σαν του βίντεο που επακολουθεί.


- Το κλου της υπόθεσης, πού λόγος για τις "καταστροφικές" εκλογές όπως τις κατονόμασε , αφού εκκρεμεί η "μεγάλης σημασίας συμφωνία του !! " μην και την πάρει ο αέρας, που είθε να την πάρει !!
- Μίλησε για την σωτηρία των 5 δις, τάχατε από την μείωση των επιτοκίων, όταν την ίδια στιγμή δήλωνε τα 30 δις που θα δοθούν για την επανακεφαλαίωση των τραπεζών, χώρια τις μέχρι σήμερα κρατικές εγγυήσεις !!  Ποιός τα πληρώνει αυτά, ο ίδιος ;;;;  Τα 100 τόσα δις για το PSI (όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό !! όταν ο ίδιος ο Χριστοδούλου δηλώνει πως με το 50% μείωση , νέο χρέος θα δημιουργηθεί ύψους 103 δις, το οποίο θα μοιραστεί σε ιδιώτες !!! Ποιούς ιδιώτες ;;; Σε αυτούς που θα επενδύσουν στις αποκρατικοποιήσεις ;;; Γνωρίζετε για ποιές χώρες έχει ιδρυθεί το PSI ; Για Mπουρούντι, Σιέρα Λεόνε, Νότιο Σουδάν, Αφγανιστάν, Παλαιστινιακή Αρχή, Πακιστάν και Γουατεμάλα και πολλές άλλες ανάλογες χώρες. Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα εδω και άλλες λεπτομέρειες εδω) !  
Και τολμά να μας μιλά για 5 δις κέρδος ;;; Καλά φυσικά θα υπάρξει και ο αφελής που θα πεί, ε κάτι είναι και αυτό !  Χάνει το δάσος και βλέπει το δεντράκι κάτω από την σκιά ενός δέντρου !!  Λες και αν βγάλεις ένα κουβαδάκι από τον ωκεανό, θα κατέβει η στάθμη του !!
- Μίλησε πως δεν βλέπει την πολιτική ως επάγγελμα, αλλά εν συνεχεία δηλώνει πως πάνω από 30 χρόνια είναι χωμένος σε αυτήν !!
- Μίλησε πως δεν ενδιαφέρεται για θώκους, αλλά ακόμα εκεί είναι όταν όλοι τον παρακαλάνε να φύγει, αλλά εκείνος κάνει πως δεν καταλαβαίνει, αφού θέλει να "σώσει" την χώρα !!!!  Ε, δεν θέλουμε βρε παιδί μου να μας σώσεις ούτε εσύ ούτε ο Βενιζέλος σου !!!  Ούτε αυτό που έκανε ο Καραμανλής και έφυγε δεν είναι ικανός να κάνει !!!  Γιατί απλά δεν απειλείται όπως απειλήθηκε ο προκάτοχός του τουλάχιστον και άφησε τα όποια περιθώρια κατανόησης στην ιστορία !!!
- Το είπε με παράπονο, ότι κληρονόμησε ένα ρολόι και το όνομα σκέτο από τον πατέρα του.  Γι αυτό με ευκολία είχε δηλώσει πως δεν θέλει να υποθηκεύσει την Ελλάδα, αλλά ευχαρίστως υποθηκεύει το οχυρό Ρούπελ (Καστρί), για να βγάλει το άχτι του ;;; Γι αυτό υποθηκεύει την Ελλάδα τόσο εύκολα, επειδή δεν του ανήκει ;;;  Το οχυρό που η Σοφία ζήτησε να χαρακτηριστεί "ιστορικό" για να αποφεύγει τους φόρους !!!! Αλλά ο ίδιος όμως αγόρασε 650 τμ με αντίτιμο 13.000 Ε κάτω από την στέγη του "ιστορικού" , στην σκιά από τις μεζονέτες της Σοφίας !!! (πηγή)
- Μίλησε για στοιχεία καταθετών στην Ελβετία, αλλά δεν είπε ούτε αν λάβει ποτέ τα στοιχεία, ούτε πως μπορεί να πέταξαν οι καταθέσεις προς άγνωστο λιμάνι !!!
- Μίλησε για την Χάγη και την FYROM με συνήγορ τον Crawford του οποίου η δικηγορική εταιρεία MATRIX στην επίσημη στοσελία της αναφέρει την υπόθεση ως : «Macedonia VS Greece»  (πηγή).
- Στο τέλος φυσικά μίλησε για την καραμέλα, που μόνον καραμέλα δεν είναι, για τις γεωτρήσεις στην Κρήτη, επενδύσεις ξένων, αποκρατικοποιήσεις, χωρίς στοιχεία, λεπτομέρειες και όρους, με απλές στεγνές επικεφαλίδες, απλές αναφορές !!!!

Και σαν άλλος Σημίτης, μήνυσε στους Ευρωπαίους, πως ο Ελληνικός λαός είναι για τα δύσκολα και θα τηρίσει την συμφωνία !!!  
Εμένα πάντως δεν με ρώτησε.  Σας ρώτησε ;;;

Ασπασία










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου