a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Εκεί που ασχολούμαι με το σπίτι, εορτές που έρχονται, όλο και σκέφτομαι διάφορα πράγματα.  Το κακό είναι πως πολλές φορές ξεχνώ πολλά από αυτά και δεν μπορώ να τα επανακτήσω, έτσι όπως πέρασαν.  Σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω μία λίστα και να την ονομάσω "τα συνομωσιολογικα".  Τουλάχιστον εσείς που θα διαβάσετε το παρόν, ήδη συνειδητά γνωρίζετε πως ζούμε στην εποχή του παραλόγου. 

Δηλαδή σκεφτείτε.  Αυτοί που μιλούν για ρατσισμό, πρώτοι αυτοί είναι που τον στηρίζουν, μάλιστα νομοθετώντας.  Λες και το συναίσθημα κάποιου ή οι απόψεις μπορούν να αλλάξουν, επειδή κάποιος άλλος του είπε, πως είναι ρατσιστής επειδή εξέφρασε ή σκέφτηκε το τάδε, ενώ αυτός που του λέει "μην είσαι ρατσιστής", δεν κάνει τον κόπο να σκεφτεί, πως αυτόματα γίνεται ο ίδιος ρατσιστής, απαιτώντας από τον άλλο να μην είναι αυτό, που ο ίδιος είναι.

Ζητά ο Βενιζέλος να βάλουμε πλάτη. Ποιός θα ακουμπήσει, δεν μας είπε !  Γιατί από ό,τι φαίνεται οι πολίτες δεν έχουν που να ακουμπήσουν, αλλά τους ζητούν πλάτη.  Μας λέει πως αν εξαρτώταν από το χέρι του, δεν θα έκανε τις "μεταρρυθμίσεις" και τις περιβόητες "διαρθρωτικές" αλλαγές (λες και μας έχει εξηγήσει ποιές είναι αυτές !) σε ταχύ ρυθμό, όπως θέλουν οι αγορές, αλλά με αργότερους ρυθμούς.  Δηλαδή με μαστίγιο και καρότο.  Ωραίος συνδυασμός.   Ο συνδυασμός που επικρατούσε μέχρι πριν δυό χρόνια.  Κάτι σαν το χρηματιστήριο.  Θα σας τα πάρω και ούτε που θα το καταλάβετε !!!. Θα σας βολεύω και ούτε που θα καταλάβαιτε πως το κάνω για να σας ξεβολέψω όλους μαζί, στηριζόμενος στις βολεμένες σας καμπούρες !! 

Σου λέει από την άλλη ο άνθρωπος, πως άμα ψηφιστούν και επικυρωθούν τα συμφωνηθέντα με τους εταίρους μας, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Όπως το "τιμούμε τις υπογραφές μας" του μεγάλου "αντιρρησία και αντιμνημονιακού" Σαμαρά.  Δηλαδή το είπε ο Θεός ; το έγραψε κάπου αυτό ;  Γιατί εμένα, ο δικός μου ο Θεός, μου είπε να αμφισβητώ τα πάντα.  Μπας και είναι αυτός ; 
Μα αν είναι θεός, τότε πως έπεσε έξω στους υπολογισμούς των προηγούμενων σχεδίων ;;  Τον άκουγα και τότε να τα λέει, πως άμα δεν ψηφιστούν τα του μνημονίου "ευλογημένα", τα της 21ης μετέπειτα "σωτήρια" , θα πέφταμε στον γκρεμό, θα διαλύαμε την ευρωζώνη, θα πτωχεύαμε και άλλα τρομακτικά !!  Κάνει τόσα λάθη ο θεός ;  ή μήπως ξέρει αλλά έχει άλλο μεγαλύτερο τρομακτικότερο και ύπουλο σχέδιο ;;

Τον άκουγα να λέει πως δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα, "σαν αυτά που έχει ζήσει ο Έλληνας πολίτης" και σκέφτηκα : γιατί έχει ζήσει την νέα φορολογία, των 5.000ων αφορολογήτου ;  έχει ζήσει "το τεκμήριο ζωής " ; και όλες αυτές τις μπαρούφες που περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο ;  Τι μας τσαμπουνάει !!!!  Αλλά μάλλον θα ζήσει επιπλέον, ήθελε να πει ο φωτεισμένος σοφός θεός, τις "εμπνευσμένες" διαρθρωτικές του αλλαγές και την νέα του δημοσιονομική πολιτική !!!   Σαν αυτή των νεοδιορισμένων Ράμπο, αφού θα έχει απολύσει τους παλαιούς φθαρμένους ;;  Κατά τα άλλα τα έξοδα του δημοσίου πρέπει να μειωθούν βεβαίως βεβαίως, αφού διώξουμε τους παλαιούς και βάλουμε τους νέους πεινασμένους, μέχρι και εκείνοι να γίνουν φθαρτοί !!!
Ιδού λοιπόν γιατί απέτυχε η εφεδρεία !!! και θα λυθεί το πρόβλημα πλέον με απολύσεις.  
Κάνεις ένα σχέδιο.  Το υποβαθμίζεις για να φέρεις πιο εύκολα το δυσκολότερο.
Ναι βέβαια, θα μειωθεί το "σπάταλο" κράτος πρόνοιας, η "επιδοματική έντεχνη" πολιτική (φανταστείτε το ρετιρέ των μισθών να ήταν με τα επιδόματα μαζί, πόσο κόπο θα έκαναν για να τους μειώσουν !!!!  Τώρα όμως σου λέει κόβω απλά επιδόματα, φαινόμενο ¨εξωφρενικό¨για τα ευρωπαϊκά δεδομένα".  Όσο για τους μισθούς, ε, αυτοί ανήκουν στην "ανταγωνιστικότητα" σύμφωνα με τους σοφούς !!!  Όλα μαζί δραματοποιημένα, γιατί πως αλλιώς θα γίνει αποδεκτή η απώλεια όσων έχουν μέχρι σήμερα κατακτηθεί !!!   Καλά δεν σας κάνει εντύπωση, που στο Κιλελέρ, βρίσκονται βίλες και πισίνες απλών εργαζομένων "βέβηλων" ανθρώπων ;;;  Μα είναι οι μικρογραφίες αναλώσιμων μικρο - Σαντάμηδων και Μπιλ Λάντιδων !!!

Αλλά όμως γιγαντώνεται το "τρομοκρατικό, φοβικό και αργοκίνητο κράτος " με τους βαρείς εξοπλισμούς του και τους νέο-επιλεγμένους του διαχειριστές και εκτελεστές. Καλέ μην πάει το μυαλό σας μόνον σε Ματατζήδες ,ούτε στους εφοριακούς ράμπο !!  Υπάρχουν οι σύμβουλοι αλλοδαποί "περί της κρίσεως" των Πανεπιστημίων και οι διαφόρων επιστημονικών "τεχνοκρατικών" εξειδικεύσεων ειδήμονες !!!   Τι λέτε τώρα !! Δεν θα περάσουν τα Πανεπιστήμια από εξετάσεις !!  (Εκεί κατάντησαν τα Πανεπιστήμια, οι "μορφωμένοι" καθηγητάδες, που σήμερα γράφουν λόγους ή βγάζουν διακαναλικούς "ωραίους πύρινους" λόγους !!!) Οι Οργανισμοί, τα Νοσοκομεία, το ΙΓΜΕ , τα σχολεία, οι βιβλιοθήκες, τα ασφαλιστικά ταμεία, κάτω από τα σεντόνια......, θα περάσουν οι σοφοί !!! Αλίμονο.  

Φυσικά τα φωτεινά μυαλά, σκέφτηκαν να ενσωματώσουν τα δώρα του ιδιωτικού τομέα στους μισθούς, οπότε να, "είδατε τι καλά παιδιά που είμαστε !!  .  Όμως όταν θα ψάχνετε για δουλειά, θα προσλαμβάνεστε με 300-400 ευρώ και εκεί θα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα.  Δεν είστε ευχαριστημένοι !!!!"
Κατά άλλα, δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι, γιατί δεν αντέχει η "καμπούρα" του καραγκιόζη και το γαϊδούρι του Χότζα μπορεί να σκάσει.  Πολύ που θα τους νοιάξει.  
Ο καλός μας ο Τσίπρας είπε στην βουλή, πως ακόμα και από το μνημόνιο έχουν αποκλίνει, ως προς τις δράσεις.  Δηλαδή, το λέει το παιδί.  Ναι μνημόνιο, με άλλους όρους.  Κάτι Σαμαρικό μου θυμίζει !!

Μετά δε τας εορτάς , θα αναδομηθεί και η κυβέρνηση Παπαδήμιου.  Άκουσα να λένε, πως ή θα τον απολύσουν ή θα τους απολύσει.  Φωνάζουν βέβαια όλοι, μαζί με τους κλασσικούς "αντιμνημονιακούς", ναι βέβαια, για μικρότερη και ευέλικτη κυβέρνηση, α λα Ιταλικά.  Και δεν καταλαβαίνουν, πως πέφτουν στο παιχνίδι του ίδιου του matrix.  Μικρότερο τάχατε κράτος, πιο συγκεντρωτικό και δεν καταλαβαίνουν, όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες, πως όσο περισσότερη πολυφωνία έχει μια κυβέρνηση, περισσότερο εύκολα γίνεται ο αυτοέλεγχός της.  Αντίθετα, γίνεται πιο απολυταρχική και λιγότερο δημοκρατική, κύριε Χατζηνικολάου μας !!  Δεν είναι εκεί η φτώχεια μας, όπως δεν είναι τα Νοσοκομεία κλπ.
Πρόλαβε όμως στην παρούσα, να μπεί ο Μπεγλίτης, ο "αναμορφωτής" των στρατευμάτων.  Μάλλον θα "αναμορφώσει" αντίστοιχα το κόμμα.  Μην το λέτε, μπορεί να γίνει.   Όμως εγώ, επειδή συνομωσιολογώ, σκέφτομαι πως προτιμούσε να είναι από πριν "τρουπωμένος" και όχι να μπει με στους αναδομητές.  
Έτσι λοιπόν αυτοί που επίσης φώναζαν "συνεργάσου Σαμαρά", σήμερα ανέλαβαν να λένε, ο Παπαδήμιος δεν μπορεί να κυβερνήσει με αυτήν την κυβέρνηση που αλληλοσπαράζεται.  Να γιατί φαγώθηκαν για την συνεργασία !!!.  Θα σου πει ο μονάρχης, θα κάνω τώρα την δική μου με τους δικούς μου , για να κάνω την δουλειά μου.  Μάντρωσε λοιπόν ο τεχνοκράτης, με το ήπιο προφίλ, τους άχρηστους και ηλίθιους πολιτικούς, αφού ανήκουν πλέον στην κατηγορία των αναλώσιμων, όπως έχουμε ήδη πει . !!
Όχι μην φοβάστε, τον Βενιζέλο μας δεν θα τον χάσουμε.  Δεν ακούσατε ;; Θα έχουν λέει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς οι ράμπο.  Πως αλλιώς θα σου τα παίρνουν.  Τώρα εσύ πως θα έπρεπε να δρας αγαπητέ περαστικέ της "Αναζήτησης", λυπάμαι δεν μπορώ να σου το πω. Κάνε και εσύ το δικό σου δρόμο, όπως θα κάνω και εγώ. 

Ακούω λοιπόν αυτόν τον ¨έγκυρο¨ σοφό Βενιζέλο να λέει στην Βουλή "έγκυρα",  πως πληρώθηκε το 80% του χαρατσίου !!!! όσο δηλαδή είπε, η "έγκυρη" πηγή, πληρώνονται συνήθως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ !!! Τέτοια ταυτοσημότητα !!  Καθ' ήν στιγμήν ούτε έχουν λήξει όλοι οι λογαριασμοί, ούτε έχουν φτάσει όλοι, όπως άκουσα τον δημοσιογράφο Παυλόπουλο να λέει !!!  Με τι στατιστικά στοιχεία δηλαδή το αναφέρει ;;  Σαν τους "εξεγερμένους" της Ρωσίας των από 600ων έως 10.000ων ;;;  Πουτινική δεν είμαι, γιατί το σκουφάκι του το φοράει κι αυτός.  Το θέμα είναι ποιός δεν το φοράει !!!

Το κλου δε της όλης υπόθεσης είναι αυτή "η πράσινη ιππική ανάπτυξη".  Να ακούει ο λαός και να πιστεύει ως χάνος.  Τόσο η μωρία του, που δεν καταλαβαίνει, πως βάζοντας καθρέπτες στις οροφές του σπιτιού του, επιστρέφει πίσω (αντανακλά) τις ζωογόνες ακτίνες του ηλίου, που με τόσο κόπο πειραματίζονται να τον επισκιάσουν, σαν κόμητες δράκουλοι που τους αρέσει το σκοτάδι και η ανομβρία !  Είχε να ζήσει ανομβρία η Αθήνα τέτοιο μήνα, από την εποχή του Μητσοτάκη.  Δεν θυμάστε, που είχαμε συμπληρώσει κάτι φόρμες, με το πόσα άτομα κατοικούσαν σε κάθε κατοικία, επειδή τόσα κυβικά θα εδικαιούτο το κάθε σπίτι, λόγω ανομβρίας !!!  Ξεχνάμε εεεεεε!!!! Τότε είχαν ξεκινήσει και τα παράξενα πτητικά φαινόμενα !!!
 
Καλά με την υπόθεση ήλιος, πέραν την κλεψιά του ρεύματος από πλευράς Γερμανίας, οι αγρότες θα βρεθούν για μια ακόμη φορά εγκλωβισμένοι, εκεί που έσπερναν μπαμπάκι σύμφωνα με τας εντολάς, τώρα θα στρώνουν τα φωτοβολταϊκά !!  Μιλάμε για τέτοιο έλλειμμα εγκεφάλου !!

Επειδή λοιπόν, κακό χρόνο νάχουν όπως έλεγαν οι παλαιοί, λένε πως θα μας κάψει "ο ζωοδότης ήλιος", προσπαθούν να ελέγξουν το κλίμα μετατρέποντάς το σε ψυχρό. Υπόθεση δρακουμέλ δηλαδή.  Άσε που άκουσα σε μία εκπομπή, πως είναι καρκινογόνα τα φωτοβολταϊκά τους, ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα κρούσματα.  Μα φυσικά, όσο λιγότερο φυσικά ζεις, τόσο περισσότερο καρκινοβατείς.   Θέλει και ερώτημα;;;;
Θα κάνουν λοιπόν την γη έναν παγετώνα ;;; Και οι βρυκόλακες είτε θα κρυφτούν στα καταφύγια, είτε θα κυκλοφορούν ελεύθεροι ;;;  Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε αποδημήσει, αλλά οι υπόλοιποι που θα έχουν καταφέρει να διασωθούν, θα είναι άξιοι παρατήρησις της μετάλλαξής τους, ένεκα των επί του καιρού ψεκασμών !!!!!!!

Δεν ξέρω για σένα καλέ μου περαστικέ αναγνώστη, αλλά μπορείς να σκεφτείς πως κάποια από όλα αυτά που ανέφερα, να είναι συνομωσιολογικά. 

Μπα έχω βρει ποιοί φταίνε για όλα : για όλα φταίνε οι γκόμενοι οι πρώην και οι επόμενοι (όπου γκόμενοι βάλτε γκόμενες), όπως λέει το τραγουδάκι.  Φταίνε οι εξωγήινοι, τα ερπετά και οι Δράκοι, η περιπτερού με τα παράξενα αυτιά, όπως λέει μια καλή διαφημισούλα, μέχρι και το ίδιο το σχέδιο του Θεού, που τα κάνει όλα αυτά για να μας ξυπνήσει. Εμένα όμως μου είπε στο αυτί, πως από μένα εξαρτώνται όσα επιτρέπω να γίνονται.  Πως γίνεται μια τέτοια διαφορά ; 

Ασπασία

ΥΣ :  το αντεθνικό είναι πως οι "καριερίστες" αντιμνημονιακοί πολιτικοί, δεν έχει σημασία αν είναι ένας, δύο ή περισσότεροι, αντί να συνενωθούν με τον λαό, προσπαθούν να κάνουν νέα κόμματα και σχήματα από τα ήδη υπάρχοντα ανακυκλούμενα συστατικά !!!  Λυπάμαι που θα το πω, αλλά υπάρχουν τόοοοοοοοοοοοοοοοοσες αντιμνημονιακές ομάδες, μέτωπα του ΟΧΙ και οι "ολίγιστοι" δεν μπορούν να συνενώσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους ;;;
Απαράδεκτοι.





















ΤΑ "ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ"

Εκεί που ασχολούμαι με το σπίτι, εορτές που έρχονται, όλο και σκέφτομαι διάφορα πράγματα.  Το κακό είναι πως πολλές φορές ξεχνώ πολλά από αυτά και δεν μπορώ να τα επανακτήσω, έτσι όπως πέρασαν.  Σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω μία λίστα και να την ονομάσω "τα συνομωσιολογικα".  Τουλάχιστον εσείς που θα διαβάσετε το παρόν, ήδη συνειδητά γνωρίζετε πως ζούμε στην εποχή του παραλόγου. 

Δηλαδή σκεφτείτε.  Αυτοί που μιλούν για ρατσισμό, πρώτοι αυτοί είναι που τον στηρίζουν, μάλιστα νομοθετώντας.  Λες και το συναίσθημα κάποιου ή οι απόψεις μπορούν να αλλάξουν, επειδή κάποιος άλλος του είπε, πως είναι ρατσιστής επειδή εξέφρασε ή σκέφτηκε το τάδε, ενώ αυτός που του λέει "μην είσαι ρατσιστής", δεν κάνει τον κόπο να σκεφτεί, πως αυτόματα γίνεται ο ίδιος ρατσιστής, απαιτώντας από τον άλλο να μην είναι αυτό, που ο ίδιος είναι.

Ζητά ο Βενιζέλος να βάλουμε πλάτη. Ποιός θα ακουμπήσει, δεν μας είπε !  Γιατί από ό,τι φαίνεται οι πολίτες δεν έχουν που να ακουμπήσουν, αλλά τους ζητούν πλάτη.  Μας λέει πως αν εξαρτώταν από το χέρι του, δεν θα έκανε τις "μεταρρυθμίσεις" και τις περιβόητες "διαρθρωτικές" αλλαγές (λες και μας έχει εξηγήσει ποιές είναι αυτές !) σε ταχύ ρυθμό, όπως θέλουν οι αγορές, αλλά με αργότερους ρυθμούς.  Δηλαδή με μαστίγιο και καρότο.  Ωραίος συνδυασμός.   Ο συνδυασμός που επικρατούσε μέχρι πριν δυό χρόνια.  Κάτι σαν το χρηματιστήριο.  Θα σας τα πάρω και ούτε που θα το καταλάβετε !!!. Θα σας βολεύω και ούτε που θα καταλάβαιτε πως το κάνω για να σας ξεβολέψω όλους μαζί, στηριζόμενος στις βολεμένες σας καμπούρες !! 

Σου λέει από την άλλη ο άνθρωπος, πως άμα ψηφιστούν και επικυρωθούν τα συμφωνηθέντα με τους εταίρους μας, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Όπως το "τιμούμε τις υπογραφές μας" του μεγάλου "αντιρρησία και αντιμνημονιακού" Σαμαρά.  Δηλαδή το είπε ο Θεός ; το έγραψε κάπου αυτό ;  Γιατί εμένα, ο δικός μου ο Θεός, μου είπε να αμφισβητώ τα πάντα.  Μπας και είναι αυτός ; 
Μα αν είναι θεός, τότε πως έπεσε έξω στους υπολογισμούς των προηγούμενων σχεδίων ;;  Τον άκουγα και τότε να τα λέει, πως άμα δεν ψηφιστούν τα του μνημονίου "ευλογημένα", τα της 21ης μετέπειτα "σωτήρια" , θα πέφταμε στον γκρεμό, θα διαλύαμε την ευρωζώνη, θα πτωχεύαμε και άλλα τρομακτικά !!  Κάνει τόσα λάθη ο θεός ;  ή μήπως ξέρει αλλά έχει άλλο μεγαλύτερο τρομακτικότερο και ύπουλο σχέδιο ;;

Τον άκουγα να λέει πως δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα, "σαν αυτά που έχει ζήσει ο Έλληνας πολίτης" και σκέφτηκα : γιατί έχει ζήσει την νέα φορολογία, των 5.000ων αφορολογήτου ;  έχει ζήσει "το τεκμήριο ζωής " ; και όλες αυτές τις μπαρούφες που περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο ;  Τι μας τσαμπουνάει !!!!  Αλλά μάλλον θα ζήσει επιπλέον, ήθελε να πει ο φωτεισμένος σοφός θεός, τις "εμπνευσμένες" διαρθρωτικές του αλλαγές και την νέα του δημοσιονομική πολιτική !!!   Σαν αυτή των νεοδιορισμένων Ράμπο, αφού θα έχει απολύσει τους παλαιούς φθαρμένους ;;  Κατά τα άλλα τα έξοδα του δημοσίου πρέπει να μειωθούν βεβαίως βεβαίως, αφού διώξουμε τους παλαιούς και βάλουμε τους νέους πεινασμένους, μέχρι και εκείνοι να γίνουν φθαρτοί !!!
Ιδού λοιπόν γιατί απέτυχε η εφεδρεία !!! και θα λυθεί το πρόβλημα πλέον με απολύσεις.  
Κάνεις ένα σχέδιο.  Το υποβαθμίζεις για να φέρεις πιο εύκολα το δυσκολότερο.
Ναι βέβαια, θα μειωθεί το "σπάταλο" κράτος πρόνοιας, η "επιδοματική έντεχνη" πολιτική (φανταστείτε το ρετιρέ των μισθών να ήταν με τα επιδόματα μαζί, πόσο κόπο θα έκαναν για να τους μειώσουν !!!!  Τώρα όμως σου λέει κόβω απλά επιδόματα, φαινόμενο ¨εξωφρενικό¨για τα ευρωπαϊκά δεδομένα".  Όσο για τους μισθούς, ε, αυτοί ανήκουν στην "ανταγωνιστικότητα" σύμφωνα με τους σοφούς !!!  Όλα μαζί δραματοποιημένα, γιατί πως αλλιώς θα γίνει αποδεκτή η απώλεια όσων έχουν μέχρι σήμερα κατακτηθεί !!!   Καλά δεν σας κάνει εντύπωση, που στο Κιλελέρ, βρίσκονται βίλες και πισίνες απλών εργαζομένων "βέβηλων" ανθρώπων ;;;  Μα είναι οι μικρογραφίες αναλώσιμων μικρο - Σαντάμηδων και Μπιλ Λάντιδων !!!

Αλλά όμως γιγαντώνεται το "τρομοκρατικό, φοβικό και αργοκίνητο κράτος " με τους βαρείς εξοπλισμούς του και τους νέο-επιλεγμένους του διαχειριστές και εκτελεστές. Καλέ μην πάει το μυαλό σας μόνον σε Ματατζήδες ,ούτε στους εφοριακούς ράμπο !!  Υπάρχουν οι σύμβουλοι αλλοδαποί "περί της κρίσεως" των Πανεπιστημίων και οι διαφόρων επιστημονικών "τεχνοκρατικών" εξειδικεύσεων ειδήμονες !!!   Τι λέτε τώρα !! Δεν θα περάσουν τα Πανεπιστήμια από εξετάσεις !!  (Εκεί κατάντησαν τα Πανεπιστήμια, οι "μορφωμένοι" καθηγητάδες, που σήμερα γράφουν λόγους ή βγάζουν διακαναλικούς "ωραίους πύρινους" λόγους !!!) Οι Οργανισμοί, τα Νοσοκομεία, το ΙΓΜΕ , τα σχολεία, οι βιβλιοθήκες, τα ασφαλιστικά ταμεία, κάτω από τα σεντόνια......, θα περάσουν οι σοφοί !!! Αλίμονο.  

Φυσικά τα φωτεινά μυαλά, σκέφτηκαν να ενσωματώσουν τα δώρα του ιδιωτικού τομέα στους μισθούς, οπότε να, "είδατε τι καλά παιδιά που είμαστε !!  .  Όμως όταν θα ψάχνετε για δουλειά, θα προσλαμβάνεστε με 300-400 ευρώ και εκεί θα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα.  Δεν είστε ευχαριστημένοι !!!!"
Κατά άλλα, δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι, γιατί δεν αντέχει η "καμπούρα" του καραγκιόζη και το γαϊδούρι του Χότζα μπορεί να σκάσει.  Πολύ που θα τους νοιάξει.  
Ο καλός μας ο Τσίπρας είπε στην βουλή, πως ακόμα και από το μνημόνιο έχουν αποκλίνει, ως προς τις δράσεις.  Δηλαδή, το λέει το παιδί.  Ναι μνημόνιο, με άλλους όρους.  Κάτι Σαμαρικό μου θυμίζει !!

Μετά δε τας εορτάς , θα αναδομηθεί και η κυβέρνηση Παπαδήμιου.  Άκουσα να λένε, πως ή θα τον απολύσουν ή θα τους απολύσει.  Φωνάζουν βέβαια όλοι, μαζί με τους κλασσικούς "αντιμνημονιακούς", ναι βέβαια, για μικρότερη και ευέλικτη κυβέρνηση, α λα Ιταλικά.  Και δεν καταλαβαίνουν, πως πέφτουν στο παιχνίδι του ίδιου του matrix.  Μικρότερο τάχατε κράτος, πιο συγκεντρωτικό και δεν καταλαβαίνουν, όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες, πως όσο περισσότερη πολυφωνία έχει μια κυβέρνηση, περισσότερο εύκολα γίνεται ο αυτοέλεγχός της.  Αντίθετα, γίνεται πιο απολυταρχική και λιγότερο δημοκρατική, κύριε Χατζηνικολάου μας !!  Δεν είναι εκεί η φτώχεια μας, όπως δεν είναι τα Νοσοκομεία κλπ.
Πρόλαβε όμως στην παρούσα, να μπεί ο Μπεγλίτης, ο "αναμορφωτής" των στρατευμάτων.  Μάλλον θα "αναμορφώσει" αντίστοιχα το κόμμα.  Μην το λέτε, μπορεί να γίνει.   Όμως εγώ, επειδή συνομωσιολογώ, σκέφτομαι πως προτιμούσε να είναι από πριν "τρουπωμένος" και όχι να μπει με στους αναδομητές.  
Έτσι λοιπόν αυτοί που επίσης φώναζαν "συνεργάσου Σαμαρά", σήμερα ανέλαβαν να λένε, ο Παπαδήμιος δεν μπορεί να κυβερνήσει με αυτήν την κυβέρνηση που αλληλοσπαράζεται.  Να γιατί φαγώθηκαν για την συνεργασία !!!.  Θα σου πει ο μονάρχης, θα κάνω τώρα την δική μου με τους δικούς μου , για να κάνω την δουλειά μου.  Μάντρωσε λοιπόν ο τεχνοκράτης, με το ήπιο προφίλ, τους άχρηστους και ηλίθιους πολιτικούς, αφού ανήκουν πλέον στην κατηγορία των αναλώσιμων, όπως έχουμε ήδη πει . !!
Όχι μην φοβάστε, τον Βενιζέλο μας δεν θα τον χάσουμε.  Δεν ακούσατε ;; Θα έχουν λέει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς οι ράμπο.  Πως αλλιώς θα σου τα παίρνουν.  Τώρα εσύ πως θα έπρεπε να δρας αγαπητέ περαστικέ της "Αναζήτησης", λυπάμαι δεν μπορώ να σου το πω. Κάνε και εσύ το δικό σου δρόμο, όπως θα κάνω και εγώ. 

Ακούω λοιπόν αυτόν τον ¨έγκυρο¨ σοφό Βενιζέλο να λέει στην Βουλή "έγκυρα",  πως πληρώθηκε το 80% του χαρατσίου !!!! όσο δηλαδή είπε, η "έγκυρη" πηγή, πληρώνονται συνήθως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ !!! Τέτοια ταυτοσημότητα !!  Καθ' ήν στιγμήν ούτε έχουν λήξει όλοι οι λογαριασμοί, ούτε έχουν φτάσει όλοι, όπως άκουσα τον δημοσιογράφο Παυλόπουλο να λέει !!!  Με τι στατιστικά στοιχεία δηλαδή το αναφέρει ;;  Σαν τους "εξεγερμένους" της Ρωσίας των από 600ων έως 10.000ων ;;;  Πουτινική δεν είμαι, γιατί το σκουφάκι του το φοράει κι αυτός.  Το θέμα είναι ποιός δεν το φοράει !!!

Το κλου δε της όλης υπόθεσης είναι αυτή "η πράσινη ιππική ανάπτυξη".  Να ακούει ο λαός και να πιστεύει ως χάνος.  Τόσο η μωρία του, που δεν καταλαβαίνει, πως βάζοντας καθρέπτες στις οροφές του σπιτιού του, επιστρέφει πίσω (αντανακλά) τις ζωογόνες ακτίνες του ηλίου, που με τόσο κόπο πειραματίζονται να τον επισκιάσουν, σαν κόμητες δράκουλοι που τους αρέσει το σκοτάδι και η ανομβρία !  Είχε να ζήσει ανομβρία η Αθήνα τέτοιο μήνα, από την εποχή του Μητσοτάκη.  Δεν θυμάστε, που είχαμε συμπληρώσει κάτι φόρμες, με το πόσα άτομα κατοικούσαν σε κάθε κατοικία, επειδή τόσα κυβικά θα εδικαιούτο το κάθε σπίτι, λόγω ανομβρίας !!!  Ξεχνάμε εεεεεε!!!! Τότε είχαν ξεκινήσει και τα παράξενα πτητικά φαινόμενα !!!
 
Καλά με την υπόθεση ήλιος, πέραν την κλεψιά του ρεύματος από πλευράς Γερμανίας, οι αγρότες θα βρεθούν για μια ακόμη φορά εγκλωβισμένοι, εκεί που έσπερναν μπαμπάκι σύμφωνα με τας εντολάς, τώρα θα στρώνουν τα φωτοβολταϊκά !!  Μιλάμε για τέτοιο έλλειμμα εγκεφάλου !!

Επειδή λοιπόν, κακό χρόνο νάχουν όπως έλεγαν οι παλαιοί, λένε πως θα μας κάψει "ο ζωοδότης ήλιος", προσπαθούν να ελέγξουν το κλίμα μετατρέποντάς το σε ψυχρό. Υπόθεση δρακουμέλ δηλαδή.  Άσε που άκουσα σε μία εκπομπή, πως είναι καρκινογόνα τα φωτοβολταϊκά τους, ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα κρούσματα.  Μα φυσικά, όσο λιγότερο φυσικά ζεις, τόσο περισσότερο καρκινοβατείς.   Θέλει και ερώτημα;;;;
Θα κάνουν λοιπόν την γη έναν παγετώνα ;;; Και οι βρυκόλακες είτε θα κρυφτούν στα καταφύγια, είτε θα κυκλοφορούν ελεύθεροι ;;;  Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε αποδημήσει, αλλά οι υπόλοιποι που θα έχουν καταφέρει να διασωθούν, θα είναι άξιοι παρατήρησις της μετάλλαξής τους, ένεκα των επί του καιρού ψεκασμών !!!!!!!

Δεν ξέρω για σένα καλέ μου περαστικέ αναγνώστη, αλλά μπορείς να σκεφτείς πως κάποια από όλα αυτά που ανέφερα, να είναι συνομωσιολογικά. 

Μπα έχω βρει ποιοί φταίνε για όλα : για όλα φταίνε οι γκόμενοι οι πρώην και οι επόμενοι (όπου γκόμενοι βάλτε γκόμενες), όπως λέει το τραγουδάκι.  Φταίνε οι εξωγήινοι, τα ερπετά και οι Δράκοι, η περιπτερού με τα παράξενα αυτιά, όπως λέει μια καλή διαφημισούλα, μέχρι και το ίδιο το σχέδιο του Θεού, που τα κάνει όλα αυτά για να μας ξυπνήσει. Εμένα όμως μου είπε στο αυτί, πως από μένα εξαρτώνται όσα επιτρέπω να γίνονται.  Πως γίνεται μια τέτοια διαφορά ; 

Ασπασία

ΥΣ :  το αντεθνικό είναι πως οι "καριερίστες" αντιμνημονιακοί πολιτικοί, δεν έχει σημασία αν είναι ένας, δύο ή περισσότεροι, αντί να συνενωθούν με τον λαό, προσπαθούν να κάνουν νέα κόμματα και σχήματα από τα ήδη υπάρχοντα ανακυκλούμενα συστατικά !!!  Λυπάμαι που θα το πω, αλλά υπάρχουν τόοοοοοοοοοοοοοοοοσες αντιμνημονιακές ομάδες, μέτωπα του ΟΧΙ και οι "ολίγιστοι" δεν μπορούν να συνενώσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους ;;;
Απαράδεκτοι.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου