Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο Γιώργος Σαρρής .... στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς ..... Βάζει τα πράγματα στην θέση τους ...... Ενίοτε δεν χρειάζεται καμία δεύτερη σκέψη για να χαρακτηρίσεις λαμόγιο αυτόν που δέχεται κατοχή και παράδοση της πατρίδας του και να είναι εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό και να λέγεται Έλληνας .... τέλος... Δεν έχει καμία δουλειά τότε εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου .... Όλα τα υπόλοιπα, κάτι χαζο-δικαιολογίες "μήπως".... "δεν" ... είναι απλώς μπαρούφες .... Ολόκληρη η εκπομπή https://www.youtube.com/watch?v=nGJ7OUQDenE

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μην έχοντας σκοπό να ακούσω τον Παπαδήμο, αναγκαστικά άκουσα τις δηλώσεις του στο ράδιο, όχι όλα δεν με ενδιέφερε, ο οποίος εξεθείασε τις νέες εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ακόμα και υποθαλάσσιες (τι εννοεί τι εννοεί ο ποιητής !!!),  ξανά χρησιμοποίησε την αγγλικούρα του "at least but not last", όπως είπε, αναφέρθηκε στο ΕΣΠΑ, βέεεεεβαια, αλλά το μεγαλύτερο κουφό ήταν "η μεγάλη του χαρά για την επανεκλογή του Βαν Ρομπάϊ ως προέδρου της Ε.Ε. βέεεεβαια και το πόσο φίλος της Ελλάδας είναι".   Είναι αυτός που δεν τον ξέρει κανείς, όπως λέει και ο Φαράζ.  Τα σκέπτεται αυτά που λέει ;;;  Καλά οι καθήμενοι στα έδρανα στην πλειονότητά τους είναι τύποι αδρανείς και συμφεροντολόγοι.  Αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποια τσίπα επάνω του ;;;  Ας ακολουθούσε το εθιμοτυπικό αν έπρεπε λόγω πρωτοκόλλου (να βράσω τα πρωτόκολλά τους) και μέχρι εκεί   Γιατί δεν μπορώ να ακούω δημοσίως τέτοιο πολιτικό λόγο που υποβαθμίζει την νοημοσύνη μου.

Άκουσα όμως και κάτι άλλο.  Πως οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, πρέπει να παρουσιάζονται προσωπικά στις τράπεζες για να παίρνουν την σύνταξής τους και αφού έχουν από πριν επικυρώσει την αυθεντικότητα της αστυνομικής τους ταυτότητας !!!!!
Δηλαδή να παρουσιάζονται ως οι υπόδικοι σε αστυνομικά τμήματα κάθε μήνα.
Κάνουν δύσκολη την ζωή των ανθρώπων, επί σκοπού.  Αυτό θα πρέπει να το σκεφτεί ο καθένας από εμάς και να μην υποκύψει, όσο και αν εξοργίζεται !!!  Καλλίτερα δυσκολότερη η ζωή, παρά ακόμα δυσκολότερη για αυτά που σκέπτονται !!!!

Ακούσατε βέβαια το έλλειμμα του προϋπολογισμού και τα νέα μέτρα που σκέπτονται να πάρουν, μετά την μόνον ολιγοήμερη σωτηρία μας !!!  Βέεεεβαια
Κάποιος να βγάλει κανένα έξυπνο παρατσούκλι για αυτές τις κυβερνήσεις που είναι κυβερνήσεις μέτρων. 

Η συγκεκριμένη δεν είναι καθόλου κουφή είδηση. Ο Δήμος Γαλατσίου την ερχόμενη Δευτέρα άκουσα πως θα πουληθούν πατάτες από το Νευροκόπι και θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.  Για τον δήμο Αθηναίων δεν υπάρχει ουδεμία ελπίς.  Μπορεί να υπάρξει όμως από οργανώσεις, όπως τύπου ΕΠΑΜ και όχι μόνον.
Η αυτοοργάνωση της κοινωνίας, θα αποξενώσει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου