Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Γιώργος Σαρρής !!!

Ο Γιώργος Σαρρής στην ... εκπομπή του Κώστα Ουίλς !!! Σημαντικό ηχητικό !!!!!!!!! Την Νομική συνέχεια/συμμετοχή την περιμένουν πάρα πολλοί πολίτες που " έχουν καεί στον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι" !!!!! Αυτό είναι το κλειδί της Αναγέννησης που πασχίζουν πολλοί άνθρωποι που έχουν απογοητευτεί από τους "σωτήρες" αλλά και από την ίδια την παρουσία και τις ανορθόδοξες επιλογές της κοινωνίας μας .... Οφείλουμε πάντως να παραδεχθούμε πως έχουν ενεργοποιηθεί πάρα πολλοί άνθρωποι και όπως είπε ο φίλος Γιώργος Σαρρής έχουν γίνει πολλές μηνύσεις. Αυτός είναι ο σωστός πόλεμός μας με τα σύγχρονα δεδομένα. Κανείς ΔΕΝ ήθελε να ακούσει και πολλοί εξακολουθούν να επιμένουν να μην θέλουν να καταλάβουν. Όπως πολύ σοφά μου είπε σε κάποια συνομιλίας μας ο εξαιρετικός φίλος και άνθρωπος Κώστας Ουίλς και το νόημα το μεταφέρω με δικά μου λόγια προσπαθώντας να μην αλλάξει η ουσία του "αποδεδειγμένα ιστορικά όταν κάποια χλωρά δίνουν διεξόδους σε τραγικές καταστάσεις, αναγκαστικά σώζονται και τα ξερά" ! Ειλικρινέστατα είναι αξιοθαύμαστη αυτή η προσωπική επιτυχημένη προσπάθεια του Γιώργου Σαρρή και μόνον κάποιος φθόνος θα σταματούσε κάποιον να το παραδεχθεί !!! Αρκεί να μην τρέφεται ο εγωϊσμός, αλλά ο αλτρουϊσμός και θεωρώ πως ανάλογα με τα λεγόμενα ακολουθούν και οι πράξεις ! Νάγια

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μην έχοντας σκοπό να ακούσω τον Παπαδήμο, αναγκαστικά άκουσα τις δηλώσεις του στο ράδιο, όχι όλα δεν με ενδιέφερε, ο οποίος εξεθείασε τις νέες εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ακόμα και υποθαλάσσιες (τι εννοεί τι εννοεί ο ποιητής !!!),  ξανά χρησιμοποίησε την αγγλικούρα του "at least but not last", όπως είπε, αναφέρθηκε στο ΕΣΠΑ, βέεεεεβαια, αλλά το μεγαλύτερο κουφό ήταν "η μεγάλη του χαρά για την επανεκλογή του Βαν Ρομπάϊ ως προέδρου της Ε.Ε. βέεεεβαια και το πόσο φίλος της Ελλάδας είναι".   Είναι αυτός που δεν τον ξέρει κανείς, όπως λέει και ο Φαράζ.  Τα σκέπτεται αυτά που λέει ;;;  Καλά οι καθήμενοι στα έδρανα στην πλειονότητά τους είναι τύποι αδρανείς και συμφεροντολόγοι.  Αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποια τσίπα επάνω του ;;;  Ας ακολουθούσε το εθιμοτυπικό αν έπρεπε λόγω πρωτοκόλλου (να βράσω τα πρωτόκολλά τους) και μέχρι εκεί   Γιατί δεν μπορώ να ακούω δημοσίως τέτοιο πολιτικό λόγο που υποβαθμίζει την νοημοσύνη μου.

Άκουσα όμως και κάτι άλλο.  Πως οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, πρέπει να παρουσιάζονται προσωπικά στις τράπεζες για να παίρνουν την σύνταξής τους και αφού έχουν από πριν επικυρώσει την αυθεντικότητα της αστυνομικής τους ταυτότητας !!!!!
Δηλαδή να παρουσιάζονται ως οι υπόδικοι σε αστυνομικά τμήματα κάθε μήνα.
Κάνουν δύσκολη την ζωή των ανθρώπων, επί σκοπού.  Αυτό θα πρέπει να το σκεφτεί ο καθένας από εμάς και να μην υποκύψει, όσο και αν εξοργίζεται !!!  Καλλίτερα δυσκολότερη η ζωή, παρά ακόμα δυσκολότερη για αυτά που σκέπτονται !!!!

Ακούσατε βέβαια το έλλειμμα του προϋπολογισμού και τα νέα μέτρα που σκέπτονται να πάρουν, μετά την μόνον ολιγοήμερη σωτηρία μας !!!  Βέεεεβαια
Κάποιος να βγάλει κανένα έξυπνο παρατσούκλι για αυτές τις κυβερνήσεις που είναι κυβερνήσεις μέτρων. 

Η συγκεκριμένη δεν είναι καθόλου κουφή είδηση. Ο Δήμος Γαλατσίου την ερχόμενη Δευτέρα άκουσα πως θα πουληθούν πατάτες από το Νευροκόπι και θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.  Για τον δήμο Αθηναίων δεν υπάρχει ουδεμία ελπίς.  Μπορεί να υπάρξει όμως από οργανώσεις, όπως τύπου ΕΠΑΜ και όχι μόνον.
Η αυτοοργάνωση της κοινωνίας, θα αποξενώσει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου