Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Ρένος Αποστολίδης. Ένας στοχαστής !!!

Λίγα από τα στοχαστικά .... λόγια του Ρένου Αποστολίδη για την αποχή, σε ελεύθερη μεταφορά : Ποιός όμως τους βγάζει ; Εγώ όμως δεν ψηφίζω. Ψήφισες ; μην μου κλαίγεσαι ... Τον νόμο τον γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ποιός μπορεί να με υποχρεώνει να ψηφίζω ; Μην ψωνίζεστε ρε! Επειδή η δεξιά του αίματος που λέω εγώ, φοβόταν την αποχή..., τα ξέρω από μέσα, τρέμουν τα πόδια τους. Το '46 το ΚΚΕ όμως πήγε να ψηφίσει να μην έρθει ο βασιλιάς. Δεν μου λες, χειρότερος ήταν ο βασιλιάς από τον Σαρτζετάκη ή από τον Καραμανλέα ; Εσείς τους βγάζετε, εσείς μου κλαίτε μετά. Μην αυτοσυγχωριέσαι! Μην βάζεις το χέρι σου στο κακό που εσύ πληρώνεις! Τι θα πει ολιγότερον κακόν ; Υπάρχει ολιγότερον σκατόν ; Ποιά είναι η αντιπρόταση ; Θα την βρούμε !!! Αλλά πρώτα να βρούμε ποιά είναι αυτή η ιστορία που κρατάει για 20.000 χρόνια την ιστορία του κόσμου! Να! Με την αρχή του "ολιγότερον κακού" σας ψωνίζουν πάντοτε! Όσο πιο τίμιοι είστε, τόσο πιο περισσότερο πρέπει να τα βάζετε με τον εαυτό σας! Σκέφτηκε ποτέ κάποιος να σηκώσει κεφάλι και να πει "είμαι ο τάδε", όπως έκαναν ο Χίτλερ και άλλοι ; ΝΑΙ Αποχή! Τώρα τόσο, τώρα τόσο, αύριο τόσο .... Πάρε μια παλιά τηλεόραση, σπάσε το γυαλί της και στείλε την πακέτο στον Δ.ντη του τάδε καναλιού. Να σου πω πως θα τρέμουν!!! Να το κάνει ένας, δύο, αύριο ... Μέχρι και η χούντα υποχώρησε. Είπε άσε τον αυτόν, δεν ανήκει πουθενά, τρελός είναι ! Αλλιώς πρέπει να τον σκοτώσουμε, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί θα κάνει θόρυβο! Ο καθένας από εσάς να αρχίσει να σκέπτεται ως πρόσωπο. Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει αυτό που μπορεί και νομίζει πως είναι σωστό, όχι παρακάτω! Και να μην το πολιτικοποιεί, γιατί το μετατρέπει σε είδος ψήφου και τότε πάει χάλασε η υπόθεση. Όπως ο εργαζόμενος που πάει για συνδικαλιστής και νομίζεις πως θα σου λύσει το πρόβλημα, ενώ εκείνος πάει για εργατοπατέρας! Δεν έχεις παρά μόνον τον εαυτό σου και την αξία σου. Κοίταξε να γίνεις άξιος και μην το βάζεις κάτω, μην παραιτείσαι. Διαφορετικά καλά σου κάνουν οι πολιτικοί και οι εργατοπατέρες που τρέχεις από πίσω τους για κανά ρουσφετάκι. Και μην φαντάζεσαι ότι θα πολεμάς με άλλους. Να κάνει ο καθένας τέλεια, όσο μπορεί να γίνει καλλίτερο αυτό που είναι. Σε όποιο επάγγελμα, όποια δουλειά και να κάνει, ωσάν η ζωή να ήταν τέλεια ! Αν δεν παλέψει ένας ένας, η ζωή ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν την αλλάζει η πολιτική την ζωή, όπως δεν αλλάζει την παιδεία των παιδιών σας, τα οποία αν δεν κοιτάξουν να μορφωθούν, θα καταλήξουν σαν τους απατεώνες της ζωής ! Κοιτάξτε να κάνετε αυτό! Έχετε πολύ δουλειά να κάνετε στο σπίτι, στον φίλο, στην μικρή κοινωνία που ζείτε. Δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου για να ασχοληθείς με τρίχες, με συνδικαλισμό, με ποδόσφαιρο, με τούτο, με κείνο, για άσκοπες συζητήσεις. Και έτσι θα δείτε η ζωή να αλλάζει! Η Ζωή δεν αλλάζει από πάνω, από τα κάτω αλλάζει !!!

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ !!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ !!! Ή ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΣ Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ;;;

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μην έχοντας σκοπό να ακούσω τον Παπαδήμο, αναγκαστικά άκουσα τις δηλώσεις του στο ράδιο, όχι όλα δεν με ενδιέφερε, ο οποίος εξεθείασε τις νέες εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ακόμα και υποθαλάσσιες (τι εννοεί τι εννοεί ο ποιητής !!!),  ξανά χρησιμοποίησε την αγγλικούρα του "at least but not last", όπως είπε, αναφέρθηκε στο ΕΣΠΑ, βέεεεεβαια, αλλά το μεγαλύτερο κουφό ήταν "η μεγάλη του χαρά για την επανεκλογή του Βαν Ρομπάϊ ως προέδρου της Ε.Ε. βέεεεβαια και το πόσο φίλος της Ελλάδας είναι".   Είναι αυτός που δεν τον ξέρει κανείς, όπως λέει και ο Φαράζ.  Τα σκέπτεται αυτά που λέει ;;;  Καλά οι καθήμενοι στα έδρανα στην πλειονότητά τους είναι τύποι αδρανείς και συμφεροντολόγοι.  Αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποια τσίπα επάνω του ;;;  Ας ακολουθούσε το εθιμοτυπικό αν έπρεπε λόγω πρωτοκόλλου (να βράσω τα πρωτόκολλά τους) και μέχρι εκεί   Γιατί δεν μπορώ να ακούω δημοσίως τέτοιο πολιτικό λόγο που υποβαθμίζει την νοημοσύνη μου.

Άκουσα όμως και κάτι άλλο.  Πως οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, πρέπει να παρουσιάζονται προσωπικά στις τράπεζες για να παίρνουν την σύνταξής τους και αφού έχουν από πριν επικυρώσει την αυθεντικότητα της αστυνομικής τους ταυτότητας !!!!!
Δηλαδή να παρουσιάζονται ως οι υπόδικοι σε αστυνομικά τμήματα κάθε μήνα.
Κάνουν δύσκολη την ζωή των ανθρώπων, επί σκοπού.  Αυτό θα πρέπει να το σκεφτεί ο καθένας από εμάς και να μην υποκύψει, όσο και αν εξοργίζεται !!!  Καλλίτερα δυσκολότερη η ζωή, παρά ακόμα δυσκολότερη για αυτά που σκέπτονται !!!!

Ακούσατε βέβαια το έλλειμμα του προϋπολογισμού και τα νέα μέτρα που σκέπτονται να πάρουν, μετά την μόνον ολιγοήμερη σωτηρία μας !!!  Βέεεεβαια
Κάποιος να βγάλει κανένα έξυπνο παρατσούκλι για αυτές τις κυβερνήσεις που είναι κυβερνήσεις μέτρων. 

Η συγκεκριμένη δεν είναι καθόλου κουφή είδηση. Ο Δήμος Γαλατσίου την ερχόμενη Δευτέρα άκουσα πως θα πουληθούν πατάτες από το Νευροκόπι και θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.  Για τον δήμο Αθηναίων δεν υπάρχει ουδεμία ελπίς.  Μπορεί να υπάρξει όμως από οργανώσεις, όπως τύπου ΕΠΑΜ και όχι μόνον.
Η αυτοοργάνωση της κοινωνίας, θα αποξενώσει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου