Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Ρένος Αποστολίδης. Ένας στοχαστής !!!

Λίγα από τα στοχαστικά .... λόγια του Ρένου Αποστολίδη για την αποχή, σε ελεύθερη μεταφορά : Ποιός όμως τους βγάζει ; Εγώ όμως δεν ψηφίζω. Ψήφισες ; μην μου κλαίγεσαι ... Τον νόμο τον γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ποιός μπορεί να με υποχρεώνει να ψηφίζω ; Μην ψωνίζεστε ρε! Επειδή η δεξιά του αίματος που λέω εγώ, φοβόταν την αποχή..., τα ξέρω από μέσα, τρέμουν τα πόδια τους. Το '46 το ΚΚΕ όμως πήγε να ψηφίσει να μην έρθει ο βασιλιάς. Δεν μου λες, χειρότερος ήταν ο βασιλιάς από τον Σαρτζετάκη ή από τον Καραμανλέα ; Εσείς τους βγάζετε, εσείς μου κλαίτε μετά. Μην αυτοσυγχωριέσαι! Μην βάζεις το χέρι σου στο κακό που εσύ πληρώνεις! Τι θα πει ολιγότερον κακόν ; Υπάρχει ολιγότερον σκατόν ; Ποιά είναι η αντιπρόταση ; Θα την βρούμε !!! Αλλά πρώτα να βρούμε ποιά είναι αυτή η ιστορία που κρατάει για 20.000 χρόνια την ιστορία του κόσμου! Να! Με την αρχή του "ολιγότερον κακού" σας ψωνίζουν πάντοτε! Όσο πιο τίμιοι είστε, τόσο πιο περισσότερο πρέπει να τα βάζετε με τον εαυτό σας! Σκέφτηκε ποτέ κάποιος να σηκώσει κεφάλι και να πει "είμαι ο τάδε", όπως έκαναν ο Χίτλερ και άλλοι ; ΝΑΙ Αποχή! Τώρα τόσο, τώρα τόσο, αύριο τόσο .... Πάρε μια παλιά τηλεόραση, σπάσε το γυαλί της και στείλε την πακέτο στον Δ.ντη του τάδε καναλιού. Να σου πω πως θα τρέμουν!!! Να το κάνει ένας, δύο, αύριο ... Μέχρι και η χούντα υποχώρησε. Είπε άσε τον αυτόν, δεν ανήκει πουθενά, τρελός είναι ! Αλλιώς πρέπει να τον σκοτώσουμε, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί θα κάνει θόρυβο! Ο καθένας από εσάς να αρχίσει να σκέπτεται ως πρόσωπο. Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει αυτό που μπορεί και νομίζει πως είναι σωστό, όχι παρακάτω! Και να μην το πολιτικοποιεί, γιατί το μετατρέπει σε είδος ψήφου και τότε πάει χάλασε η υπόθεση. Όπως ο εργαζόμενος που πάει για συνδικαλιστής και νομίζεις πως θα σου λύσει το πρόβλημα, ενώ εκείνος πάει για εργατοπατέρας! Δεν έχεις παρά μόνον τον εαυτό σου και την αξία σου. Κοίταξε να γίνεις άξιος και μην το βάζεις κάτω, μην παραιτείσαι. Διαφορετικά καλά σου κάνουν οι πολιτικοί και οι εργατοπατέρες που τρέχεις από πίσω τους για κανά ρουσφετάκι. Και μην φαντάζεσαι ότι θα πολεμάς με άλλους. Να κάνει ο καθένας τέλεια, όσο μπορεί να γίνει καλλίτερο αυτό που είναι. Σε όποιο επάγγελμα, όποια δουλειά και να κάνει, ωσάν η ζωή να ήταν τέλεια ! Αν δεν παλέψει ένας ένας, η ζωή ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν την αλλάζει η πολιτική την ζωή, όπως δεν αλλάζει την παιδεία των παιδιών σας, τα οποία αν δεν κοιτάξουν να μορφωθούν, θα καταλήξουν σαν τους απατεώνες της ζωής ! Κοιτάξτε να κάνετε αυτό! Έχετε πολύ δουλειά να κάνετε στο σπίτι, στον φίλο, στην μικρή κοινωνία που ζείτε. Δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου για να ασχοληθείς με τρίχες, με συνδικαλισμό, με ποδόσφαιρο, με τούτο, με κείνο, για άσκοπες συζητήσεις. Και έτσι θα δείτε η ζωή να αλλάζει! Η Ζωή δεν αλλάζει από πάνω, από τα κάτω αλλάζει !!!

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ !!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ !!! Ή ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΣ Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ;;;

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

"ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ...

                ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ  ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ... ¨ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ¨ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ (ΤΟΥΤΟ ΕΣΤΙ ΥΒΡΙΣ) ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ!  ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ! (ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ …ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ?? ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ! ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
                Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ¨ΚΛΙΣΕ¨ ΟΠΩΣ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ¨…"ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ¨… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨…ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ¨ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ¨ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ! Η  ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ! ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ¨ΙΕΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ¨? ΧΙΛΙΑΔΕΣ!
               ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ¨ΧΘΕΣ¨ ΚΑΙ ΤΟΥ ¨ΣΗΜΕΡΑ¨ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
               ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ¨ΑΝΩΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2/10 ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ! ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΧΕΡΟΥΒΙΜ! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ! ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ!

                    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΛΙΓΟ!  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΙΩΝΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΣΚΕΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

                    ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΨΕΙ. ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑ ¨ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ¨ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΕΦΤΑΣΕ. ΤΟ ΦΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ (ΑΣΤΡΟ) ΠΕΛΕΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου