a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Α : ένα θέμα που αφορά τις πιο εξελιγμένες εσωτερικά προσωπικότητες, που έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν στο ενεργειακό μας επίπεδο. Σημασία έχει να κατανοήσουμε εμείς οι πιο απλοί άνθρωποι, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά γύρο μας και που αποσκοπούν.  Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει αρχικά αποδεκτό πως η ψυχολογική κατεύθυνση προς θετική ή αρνητική ροπή, σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους.  Αυτό όμως αφορά μια ζωή των 70 ή 80 χρόνων μιας ανθρώπινης ζωής;   ή ένα απείρως μεγαλλίτερο ζήτημα που αφορά τον συλλογικό Ανθρώπινο Ενιαυτό ;;  Υπάρχουν πολλοί Ενιαυτοί, που όλοι στο τέλος συγκλίνουν στον Συμπαντικό Ενιαυτό.  
Τον Μέγα Ενιαυτό που μεταμορφώνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα κυμαινόμενος μεταξύ 24ων έως 26.000 χρόνων, θέμα που έχει θίξει και ο Πλάτωνας, αν δεν κάνω λάθος στον Τίμαιο. 
Πρώτος που έπρεπε να καμφθεί παντοιοτρόπως ήταν ο Ελληνικός Ενιαυτός, η Ελληνική συλλογική ενεργειακή ψυχή. 
Άσχετα αν η Ελληνική ψυχή δολίως υπονομεύτηκε από ξενόφερτη αιματοβαμμένη θρησκευτική επιβολή, έπρεπε και αυτή να πληγεί στην συνέχεια, εξ αιτίας του ενιαίου ψυχικού ιδεώδους που ανεπτύχθη με τα χρόνια, ο οποίος παρ'  όλα αυτά εξακολουθούσε να παραμένει εξ ίσου ισχυρός, παρ'  όλη την υπονόμευση της Ελληνικής πνευματικής συλλογικότητας.   
Γέμισε σκάνδαλα ο Εκκλησιαστικός χώρος : Βαβύλης, Βατοπέδι, από Αμερική -διαχωρισμός Νότιας και Βόρειας Αρχιεπισκοπής, μέχρι Ισραήλ με έναν Αρχιεπίσκοπο έγκλειστο για χρόνια στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, με ατυχή "δυστυχήματα" και ορφάνεμα του Πατριαρχικού Αλεξανδρινού θρόνου, με την επιπλέον σύμπραξη πολυποίκιλων διασπαστικών τάσεων, πχ. ροζ ιστορίες, πανθρησκείες, απάθειες κλπ.  
Κατόπιν όλων αυτών βρέθηκαν κατά πραξικοπηματικό τρόπο ακέφαλοι οι συνδεδεμένοι επί αιώνες Ελληνικοί δεσμοί , μην δυνάμενοι οι "αντικαταστάτες¨ να συγκρατήσουν πλέον ενιαίες δυνάμεις, όπως επί εποχής Βυζαντίου.  
Ως εκ τούτου οι θέσεις της εκκλησίας να βρίσκονται σε μη στιβαρή ενιαία υπόσταση* Αντίθετα, με αποκορύφωμα το αίσχος εις βάρος της Μονής Εσφιγμένου, την δουλοπρέπεια του Πατριαρχείου της Πόλης και κατά το μάλλον ή ήττον με την Εκκλησία της Ελλάδος των πολύ τελευταίων ετών, να υποβοηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση.   Η συλλογική δομημένη εκ των υστέρων Ελληνική ορθόδοξη ψυχή επλήγη ανεπανόρθωτα.  
Ουδέν κακόν αμιγές καλού !!  Αυτοί όμως που ενορχήστρωσαν το δόγμα "δίδυμων πύργων" στην Ελληνική κοινωνία, σίγουρα δεν είχαν στο μυαλό τους, την αφύπνιση της αρχέγονης Ελληνικής ψυχής.  Είχαν καπαρώσει και άλλες καίριες παράπλευρες παραμέτρους, πχ. γλώσσα, ιστορικές μνήμες, ήθη - έθιμα, αφού είχε προηγηθεί χιλιετηρίδες πριν η κατάληψη και υπονόμευση των αρχαίων ιερατείων, επηρεάζοντας την Ελληνική Θρησκεία και φιλοσοφία.  
Όλα είχαν ένα στόχο.  Την δύναμη της συλλογικής Ελληνικής ενεργειακής ψυχής.   
Δεν υποβιβάζω βεβαίως ποσώς, την παγκόσμια συλλογική δυνητικά  ενεργειακή ψυχή  - μνήμη, με αντίστοιχες ενέργειες κατά τόπους !  Από Ανατολή μέχρι Δύση, από Βορρά μέχρι Νότο.
Εκεί ακριβώς βρίσκεται το κλειδί - το διακύβευμα στην γήινη ενεργειακή σφαίρα !!
Στο σημείο αυτό γίνεται εύχομαι ευκολότερα κατανοητό, κατά πόσον είμαστε ατομικά και εν συνεχεία συλλογικά, σε κάθε χώρα, σε κάθε απομεμακρυσμένη γωνιά του πλανήτη, υπεύθυνοι για την πανανθρώπινη μεταμόρφωση και εξέλιξη που βρίσκεται προ των πυλών, θέμα που κάνει την αντίπερα όχθη να τρέμει !!

Προσοχή, μην ξεχνάμε για τον ενεργειακό αναβρασμό της ηλιακής δραστηριότητας για την οποία έχω αναφερθεί στο παρελθόν, ούτε για την αναταραχή της μητέρας γης. Όλα αυτά έχουν έναν φαινομενικά αόρατο σύνδεσμο μεταξύ τους !!!!
========================================================
60 ανιχνευτές του Princeton καταγράφουν την ψυχική Ενέργεια οε όλο τον κόσμο !

Ανατρέπεται όλη η κατεστημένη επιστήμη

από τον εκδότη του Hellenic Nexus, Στάμο Στίνη

Το φετινό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η πορεία θριάμβου που πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδος στάθηκαν η αιτία για τη δημιουργία μιας νέα δυναμικής στην υπόθεση που ονομάζεται ευρύτερα «Ελληνισμός». 
Η προβολή της χώρας μας διεθνώς υπήρξε ανεπανάληπτη -ακόμα και ο Εθνικός μας Ύμνος μπήκε στο Top Ten του MTV!

Είναι βέβαια γεγονός το ότι η όλη ιστορία των έξαλλων πανηγυρισμών, των συνθημάτων, των εκατοντάδων χιλιάδων σημαιών και των βαρύγδουπων δηλώσεων των διαφόρων επωνύμων, στα μάτια κάποιων προσγειωμένων σκεπτικιστών ερμηνεύτηκε ακόμα και ως
«επικίνδυνα φαινόμενα που γεννούν μεγάλα ερωτηματικά, ως προς την απόλυτη απουσία αξιών και οράματος για τον Νεοέλληνα».

Ωστόσο, είναι επίσης γεγονός ότι, αντικειμενικά, στην πράξη δομήθηκε -έστω και με αφορμή το ποδόσφαιρο- μια ισχυρότατη εθνική συσπείρωση, που παρόμοια της είχαμε να δούμε από την εποχή του Αλβανικού’Επους!

Αυτή η συσπείρωση που υπερβαίνει κάθε ιδεολογικό, ταξικό ή πολιτικό διαχωρισμό, ένα μόνο αποδεικνύει: η συλλογική ψυχή της Ελλάδας ήταν έτοιμη και, κατά κάποιο μαγικό τρόπο, απαιτούσε επιτέλους να δικαιωθεί, να επιβεβαιωθεί και σε ένα υλικό, καθημερινό επίπεδο. Αν δεν ήταν το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ήταν κάτι άλλο.

Φαίνεται λοιπόν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ότι στο συλλογικό ελληνικό ασυνείδητο έχει ωριμάσει μια καινούργια πανίσχυρη τάση. Μια τάση που τη νιώθει κανείς να πλανάται στην «ατμόσφαιρα» και που θέλει τους’Ελληνες να υπερβούν τους περιορισμούς, τον
ατομισμό και τη μικροψυχία τους και να στραφούν συντονισμένα σ’ ένα νέο εξελικτικό μονοπάτι δημιουργικότητας και προόδου.

Αυτή την ψυχική τάση οι παλιοί αποκρυφιστές την αποκαλούσαν σκεπτομορφή -δηλαδή μια άυλη δομή που αποτελείται από καθαρή ψυχική ενέργεια και που δημιουργείται από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις προσδοκίες των ανθρώπων- και πίστευαν πως έχει
τη δύναμη να υλοποιείται όταν «ωριμάσει», προκαλώντας συγκεκριμένα γεγονότα. 
Από αυτή τη σκοπιά, μπορούμε να πούμε ότι έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή «εθνική σκεπτομορφή», που βρήκε -προς το παρόν- ως «πεδίο γείωσης» τον αθλητισμό, η οποία όμως, στην πραγματικότητα, απαιτεί πολύ περισσότερα πράγματα από μας τους

Όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι ότι οι ευθύνες μας είναι μεγάλες, προκειμένου τη θετική ενέργεια που διαθέτουμε αυτή την περίοδο ως έθνος, να την κατευθύνουμε και να την εστιάσουμε σε τομείς πραγματικής δημιουργίας και πνευματικής εξέλιξης και να μην την
αφήσουμε να εκτονωθεί άσκοπα και ανεξέλεγκτα.

Ωστόσο, μιλάμε για ψυχική ενέργεια, συλλογική ψυχή και εθνική σκεπτομορφή, σαν να ήταν μετρήσιμα φυσικά μεγέθη. Πώς μπορούμε να είμαστε τόσο σίγουροι ότι αυτά υπάρχουν;  
Κι όμως, το βράδυ της Κυριακής της 4ης Ιουλίου, λίγο πριν ο Άγγελος Χαριστέας βάλει το γκολ που ανέδειξε την ελληνική ομάδα κορυφαία στην Ευρώπη, κάποια συσκευή που 
κατέγραψε την ψυχική ενέργεια στην Ελλάδα -ναι, την ψυχική ενέργεια-σημείωσε έξαρση δεδομένων!  Την ίδια συμπεριφορά παρουσίασε και μια δεύτερη συσκευή που κατέγραψε την ψυχική ενέργεια στην…Κολωνία της Γερμανίας!

Όλα αυτά συνέβησαν στα πλαίσια ενός πρωτοποριακού προγράμματος του πανεπιστημίου του Princeton, μέσω του οποίου καταγράφονται για χρόνια οι διακυμάνσεις της ψυχικής ενέργειας, σε 60 διαφορετικά σημεία απ’ όλο τον κόσμο. 
Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι, όπως θα δούμε, άκρως εντυπωσιακά, αφού απο-
δεικνύεται ότι υπήρξε έντονη ψυχική δραστηριότητα πριν από σημαντικά γεγονότα, όπως το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και ο μεγάλος σεισμός του ’99 στην Τουρκία! (2) 

Οι προεκτάσεις και οι μελλοντικές συνέπειες αυτού του προγράμματος είναι πέρα για πέρα ανατρεπτικές. Κατ’ αρχήν επισημοποιείται η έννοια της «ψυχικής ενέργειας» ως ανιχνεύσιμο φυσικό μέγεθος. 
Δεύτερον, αν η «συλλογική ψυχή» μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τα μελλοντικά γεγονότα, τότε οδηγούμαστε σε μια καθαρά υπερβατική αντίληψη της πραγματικότητας, σύμφωνα με την οποία τα γεγονότα πρώτα εκδηλώνονται σε κάποιο μη-υλικό, ψυχικό πεδίο (αιθέρας; μορφογενετικά πεδία;) και, στη συνέχεια, υλοποιούνται στον γνωστό μας φυσικό κόσμο. 
Τρίτον, το ότι παρατηρείται έντονη ψυχική δραστηριότητα πριν από σημαντικά γεγονότα,
μπορεί να σημαίνει κάλλιστα ότι η ψυχική ενέργεια είναι αυτή ακριβώς που προκαλεί -και όχι απλά προβλέπει- τα γεγονότα!

Αν είναι έτσι τα πράγματα, και δεδομένου ότι το πρόγραμμα του Princeton «τρέχει» περίπου εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πόσα περισσότερα γνωρίζουν για την όλη υπόθεση τα κέντρα εξουσίας του πλανήτη και πόσες άλλες 
μυστικές εφαρμογές μπορεί να ασκούνται επάνω μας, εν αγνοία μας, επηρεάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις…
 Η «μυστική» γνώση της Ανθρωπότητας που αφορά στη συλλογική σκέψη και στο πώς αυτή επηρεάζει τα φυσικά φαινόμενα και δρα πάνω σε αυτά, χάνεται εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Η ψυχική αυτή δράση εκδηλώνεται είτε με τρόπο αποδομητικό (χαοτικό) πάνω
σε ένα σύστημα -όπως, για παράδειγμα, με πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων- είτε με τρόπο που μειώνει την εντροπία (αταξία) ενός συστήματος, όπως στις περιπτώσεις ενεργειακής θεραπείας.  Αυτή ακριβώς τη συλλογική αλληλεπίδραση που φαίνεται να έχουν τα μέρη της φύσης μεταξύ τους, το επιστημονικό κατεστημένο φρόντισε με επιμέλεια να αποκρύψει !!!! 
Την ίδια αντιμετώπιση είχε και οτιδήποτε σχετιζόταν με τον Αιθέρα και τον μορφογενετικό
του χαρακτήρα. 

 


Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ" !!!!

Α : ένα θέμα που αφορά τις πιο εξελιγμένες εσωτερικά προσωπικότητες, που έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν στο ενεργειακό μας επίπεδο. Σημασία έχει να κατανοήσουμε εμείς οι πιο απλοί άνθρωποι, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά γύρο μας και που αποσκοπούν.  Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει αρχικά αποδεκτό πως η ψυχολογική κατεύθυνση προς θετική ή αρνητική ροπή, σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους.  Αυτό όμως αφορά μια ζωή των 70 ή 80 χρόνων μιας ανθρώπινης ζωής;   ή ένα απείρως μεγαλλίτερο ζήτημα που αφορά τον συλλογικό Ανθρώπινο Ενιαυτό ;;  Υπάρχουν πολλοί Ενιαυτοί, που όλοι στο τέλος συγκλίνουν στον Συμπαντικό Ενιαυτό.  
Τον Μέγα Ενιαυτό που μεταμορφώνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα κυμαινόμενος μεταξύ 24ων έως 26.000 χρόνων, θέμα που έχει θίξει και ο Πλάτωνας, αν δεν κάνω λάθος στον Τίμαιο. 
Πρώτος που έπρεπε να καμφθεί παντοιοτρόπως ήταν ο Ελληνικός Ενιαυτός, η Ελληνική συλλογική ενεργειακή ψυχή. 
Άσχετα αν η Ελληνική ψυχή δολίως υπονομεύτηκε από ξενόφερτη αιματοβαμμένη θρησκευτική επιβολή, έπρεπε και αυτή να πληγεί στην συνέχεια, εξ αιτίας του ενιαίου ψυχικού ιδεώδους που ανεπτύχθη με τα χρόνια, ο οποίος παρ'  όλα αυτά εξακολουθούσε να παραμένει εξ ίσου ισχυρός, παρ'  όλη την υπονόμευση της Ελληνικής πνευματικής συλλογικότητας.   
Γέμισε σκάνδαλα ο Εκκλησιαστικός χώρος : Βαβύλης, Βατοπέδι, από Αμερική -διαχωρισμός Νότιας και Βόρειας Αρχιεπισκοπής, μέχρι Ισραήλ με έναν Αρχιεπίσκοπο έγκλειστο για χρόνια στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, με ατυχή "δυστυχήματα" και ορφάνεμα του Πατριαρχικού Αλεξανδρινού θρόνου, με την επιπλέον σύμπραξη πολυποίκιλων διασπαστικών τάσεων, πχ. ροζ ιστορίες, πανθρησκείες, απάθειες κλπ.  
Κατόπιν όλων αυτών βρέθηκαν κατά πραξικοπηματικό τρόπο ακέφαλοι οι συνδεδεμένοι επί αιώνες Ελληνικοί δεσμοί , μην δυνάμενοι οι "αντικαταστάτες¨ να συγκρατήσουν πλέον ενιαίες δυνάμεις, όπως επί εποχής Βυζαντίου.  
Ως εκ τούτου οι θέσεις της εκκλησίας να βρίσκονται σε μη στιβαρή ενιαία υπόσταση* Αντίθετα, με αποκορύφωμα το αίσχος εις βάρος της Μονής Εσφιγμένου, την δουλοπρέπεια του Πατριαρχείου της Πόλης και κατά το μάλλον ή ήττον με την Εκκλησία της Ελλάδος των πολύ τελευταίων ετών, να υποβοηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση.   Η συλλογική δομημένη εκ των υστέρων Ελληνική ορθόδοξη ψυχή επλήγη ανεπανόρθωτα.  
Ουδέν κακόν αμιγές καλού !!  Αυτοί όμως που ενορχήστρωσαν το δόγμα "δίδυμων πύργων" στην Ελληνική κοινωνία, σίγουρα δεν είχαν στο μυαλό τους, την αφύπνιση της αρχέγονης Ελληνικής ψυχής.  Είχαν καπαρώσει και άλλες καίριες παράπλευρες παραμέτρους, πχ. γλώσσα, ιστορικές μνήμες, ήθη - έθιμα, αφού είχε προηγηθεί χιλιετηρίδες πριν η κατάληψη και υπονόμευση των αρχαίων ιερατείων, επηρεάζοντας την Ελληνική Θρησκεία και φιλοσοφία.  
Όλα είχαν ένα στόχο.  Την δύναμη της συλλογικής Ελληνικής ενεργειακής ψυχής.   
Δεν υποβιβάζω βεβαίως ποσώς, την παγκόσμια συλλογική δυνητικά  ενεργειακή ψυχή  - μνήμη, με αντίστοιχες ενέργειες κατά τόπους !  Από Ανατολή μέχρι Δύση, από Βορρά μέχρι Νότο.
Εκεί ακριβώς βρίσκεται το κλειδί - το διακύβευμα στην γήινη ενεργειακή σφαίρα !!
Στο σημείο αυτό γίνεται εύχομαι ευκολότερα κατανοητό, κατά πόσον είμαστε ατομικά και εν συνεχεία συλλογικά, σε κάθε χώρα, σε κάθε απομεμακρυσμένη γωνιά του πλανήτη, υπεύθυνοι για την πανανθρώπινη μεταμόρφωση και εξέλιξη που βρίσκεται προ των πυλών, θέμα που κάνει την αντίπερα όχθη να τρέμει !!

Προσοχή, μην ξεχνάμε για τον ενεργειακό αναβρασμό της ηλιακής δραστηριότητας για την οποία έχω αναφερθεί στο παρελθόν, ούτε για την αναταραχή της μητέρας γης. Όλα αυτά έχουν έναν φαινομενικά αόρατο σύνδεσμο μεταξύ τους !!!!
========================================================
60 ανιχνευτές του Princeton καταγράφουν την ψυχική Ενέργεια οε όλο τον κόσμο !

Ανατρέπεται όλη η κατεστημένη επιστήμη

από τον εκδότη του Hellenic Nexus, Στάμο Στίνη

Το φετινό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η πορεία θριάμβου που πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδος στάθηκαν η αιτία για τη δημιουργία μιας νέα δυναμικής στην υπόθεση που ονομάζεται ευρύτερα «Ελληνισμός». 
Η προβολή της χώρας μας διεθνώς υπήρξε ανεπανάληπτη -ακόμα και ο Εθνικός μας Ύμνος μπήκε στο Top Ten του MTV!

Είναι βέβαια γεγονός το ότι η όλη ιστορία των έξαλλων πανηγυρισμών, των συνθημάτων, των εκατοντάδων χιλιάδων σημαιών και των βαρύγδουπων δηλώσεων των διαφόρων επωνύμων, στα μάτια κάποιων προσγειωμένων σκεπτικιστών ερμηνεύτηκε ακόμα και ως
«επικίνδυνα φαινόμενα που γεννούν μεγάλα ερωτηματικά, ως προς την απόλυτη απουσία αξιών και οράματος για τον Νεοέλληνα».

Ωστόσο, είναι επίσης γεγονός ότι, αντικειμενικά, στην πράξη δομήθηκε -έστω και με αφορμή το ποδόσφαιρο- μια ισχυρότατη εθνική συσπείρωση, που παρόμοια της είχαμε να δούμε από την εποχή του Αλβανικού’Επους!

Αυτή η συσπείρωση που υπερβαίνει κάθε ιδεολογικό, ταξικό ή πολιτικό διαχωρισμό, ένα μόνο αποδεικνύει: η συλλογική ψυχή της Ελλάδας ήταν έτοιμη και, κατά κάποιο μαγικό τρόπο, απαιτούσε επιτέλους να δικαιωθεί, να επιβεβαιωθεί και σε ένα υλικό, καθημερινό επίπεδο. Αν δεν ήταν το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ήταν κάτι άλλο.

Φαίνεται λοιπόν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ότι στο συλλογικό ελληνικό ασυνείδητο έχει ωριμάσει μια καινούργια πανίσχυρη τάση. Μια τάση που τη νιώθει κανείς να πλανάται στην «ατμόσφαιρα» και που θέλει τους’Ελληνες να υπερβούν τους περιορισμούς, τον
ατομισμό και τη μικροψυχία τους και να στραφούν συντονισμένα σ’ ένα νέο εξελικτικό μονοπάτι δημιουργικότητας και προόδου.

Αυτή την ψυχική τάση οι παλιοί αποκρυφιστές την αποκαλούσαν σκεπτομορφή -δηλαδή μια άυλη δομή που αποτελείται από καθαρή ψυχική ενέργεια και που δημιουργείται από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις προσδοκίες των ανθρώπων- και πίστευαν πως έχει
τη δύναμη να υλοποιείται όταν «ωριμάσει», προκαλώντας συγκεκριμένα γεγονότα. 
Από αυτή τη σκοπιά, μπορούμε να πούμε ότι έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή «εθνική σκεπτομορφή», που βρήκε -προς το παρόν- ως «πεδίο γείωσης» τον αθλητισμό, η οποία όμως, στην πραγματικότητα, απαιτεί πολύ περισσότερα πράγματα από μας τους

Όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι ότι οι ευθύνες μας είναι μεγάλες, προκειμένου τη θετική ενέργεια που διαθέτουμε αυτή την περίοδο ως έθνος, να την κατευθύνουμε και να την εστιάσουμε σε τομείς πραγματικής δημιουργίας και πνευματικής εξέλιξης και να μην την
αφήσουμε να εκτονωθεί άσκοπα και ανεξέλεγκτα.

Ωστόσο, μιλάμε για ψυχική ενέργεια, συλλογική ψυχή και εθνική σκεπτομορφή, σαν να ήταν μετρήσιμα φυσικά μεγέθη. Πώς μπορούμε να είμαστε τόσο σίγουροι ότι αυτά υπάρχουν;  
Κι όμως, το βράδυ της Κυριακής της 4ης Ιουλίου, λίγο πριν ο Άγγελος Χαριστέας βάλει το γκολ που ανέδειξε την ελληνική ομάδα κορυφαία στην Ευρώπη, κάποια συσκευή που 
κατέγραψε την ψυχική ενέργεια στην Ελλάδα -ναι, την ψυχική ενέργεια-σημείωσε έξαρση δεδομένων!  Την ίδια συμπεριφορά παρουσίασε και μια δεύτερη συσκευή που κατέγραψε την ψυχική ενέργεια στην…Κολωνία της Γερμανίας!

Όλα αυτά συνέβησαν στα πλαίσια ενός πρωτοποριακού προγράμματος του πανεπιστημίου του Princeton, μέσω του οποίου καταγράφονται για χρόνια οι διακυμάνσεις της ψυχικής ενέργειας, σε 60 διαφορετικά σημεία απ’ όλο τον κόσμο. 
Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι, όπως θα δούμε, άκρως εντυπωσιακά, αφού απο-
δεικνύεται ότι υπήρξε έντονη ψυχική δραστηριότητα πριν από σημαντικά γεγονότα, όπως το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και ο μεγάλος σεισμός του ’99 στην Τουρκία! (2) 

Οι προεκτάσεις και οι μελλοντικές συνέπειες αυτού του προγράμματος είναι πέρα για πέρα ανατρεπτικές. Κατ’ αρχήν επισημοποιείται η έννοια της «ψυχικής ενέργειας» ως ανιχνεύσιμο φυσικό μέγεθος. 
Δεύτερον, αν η «συλλογική ψυχή» μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τα μελλοντικά γεγονότα, τότε οδηγούμαστε σε μια καθαρά υπερβατική αντίληψη της πραγματικότητας, σύμφωνα με την οποία τα γεγονότα πρώτα εκδηλώνονται σε κάποιο μη-υλικό, ψυχικό πεδίο (αιθέρας; μορφογενετικά πεδία;) και, στη συνέχεια, υλοποιούνται στον γνωστό μας φυσικό κόσμο. 
Τρίτον, το ότι παρατηρείται έντονη ψυχική δραστηριότητα πριν από σημαντικά γεγονότα,
μπορεί να σημαίνει κάλλιστα ότι η ψυχική ενέργεια είναι αυτή ακριβώς που προκαλεί -και όχι απλά προβλέπει- τα γεγονότα!

Αν είναι έτσι τα πράγματα, και δεδομένου ότι το πρόγραμμα του Princeton «τρέχει» περίπου εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πόσα περισσότερα γνωρίζουν για την όλη υπόθεση τα κέντρα εξουσίας του πλανήτη και πόσες άλλες 
μυστικές εφαρμογές μπορεί να ασκούνται επάνω μας, εν αγνοία μας, επηρεάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις…
 Η «μυστική» γνώση της Ανθρωπότητας που αφορά στη συλλογική σκέψη και στο πώς αυτή επηρεάζει τα φυσικά φαινόμενα και δρα πάνω σε αυτά, χάνεται εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Η ψυχική αυτή δράση εκδηλώνεται είτε με τρόπο αποδομητικό (χαοτικό) πάνω
σε ένα σύστημα -όπως, για παράδειγμα, με πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων- είτε με τρόπο που μειώνει την εντροπία (αταξία) ενός συστήματος, όπως στις περιπτώσεις ενεργειακής θεραπείας.  Αυτή ακριβώς τη συλλογική αλληλεπίδραση που φαίνεται να έχουν τα μέρη της φύσης μεταξύ τους, το επιστημονικό κατεστημένο φρόντισε με επιμέλεια να αποκρύψει !!!! 
Την ίδια αντιμετώπιση είχε και οτιδήποτε σχετιζόταν με τον Αιθέρα και τον μορφογενετικό
του χαρακτήρα. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου