a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Την αυριανή μάχη, την φαντάζομαι σαν την μάχη του Μαραθώνα.  Τόσο μεγάλης σημασίας είναι οι αυριανές εκλογές, περισσότερο ακόμα και από τις προηγούμενες, σύμφωνα με την εξέλιξη των γεγονότων, εν μέσω ιστορικών στιγμών.  
Δοκίμασαν το πείραμα των πολλαπλών εκλογών, όπου στο παρελθόν δεν είχαν πάρει θετική ψήφο σε ό,τι αφορούσε την ένταξη στην Ε.Ε, με επιτυχία  ! Επανέλαβαν τις εκλογές όσες φορές χρειάστηκε, με τις ενδιάμεσες πλύσεις εγκεφάλου !! 
Το ίδιο τέχνασμα έκαναν και στην χώρα μας, για πολλαπλούς λόγους. 

Στον σύγχρονο Μαραθώνα, τα μέσα είναι εντελώς διαφορετικά.  Είναι κυρίως πόλεμος πνευματικός, με εργαλείο την ύλη !!  
Λίγη γνώση από ιστορία της εποχής εκείνης, γιατί και πως εξεγέρθησαν οι Πέρσες εναντίον μας, λίγο από την αντίδραση και το αυταπόδεικτο στην πράξη σθένος των Ελλήνων, θα μπορούσαμε να αξιολογούσαμε την σημερινή απειλή, ανάλογα. 

Οι ξένοι κράτησαν την καλλίτερη γωνιά της γης υπό δική τους ηγεμονία, για να παίξουν μπάλα στον ξένο αχυρώνα, όταν αυτός θα χρειαζόταν, εις βάρος του τόπου και του πλανήτη.  

Στον σημερινό Μαραθώνα, ο Εχετλαίος (για όσους έχουν εντρυφήσει τι εστί Εχετλαίος) έχει αντικατασταθεί από λύκους με προβιές, βρυκόλακες και ζόμπι, που κλείνουν στην αντίθετη μεριά, συμπαρασύροντας και εμάς, στα δίκτυα των δικών τους επινοήσεων.  
Με προσθήκη από Ανατολίτικη δεισιδαιμονία, μετατρέπονται άνετα σε ιπτάμενους δεινόσαυρους δράκους και ερπετά κατασπαραχθηκά ! 
Προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη του Μαραθώνα στον τόπο του, για να μετατρέψουν αργότερα έναν ολόκληρο πλανήτη σε έναν τεράστιο Μαραθώνα !   Σε αυτήν την μάχη ο εχθρός παίζει με ψυχολογικούς και κυρίως πνευματικούς όρους.  
Στην περίπτωσή μας, έχουν την κυνικότητα αυτοί που υπέγραψαν την 100% καταδίκη της χώρας, να βγαίνουν σε δημόσια θέα υποστηρίζοντας πως είναι οι μόνοι που θα μας βγάλουν από εκεί που μας έβαλαν οι ίδιοι !!  Το χειρότερο δε, είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μη έχοντας σχέση με την διαπλοκή, παρ' όλα αυτά έχουν εθιστεί τόσο να παίζουν τους χειροκροτητές, που συνεχίζουν το άθλημα επιβραβεύοντας τους εκφοβισμούς, τα διλήμματα και τις φλούδες υποσχέσεις, που οι θύτες μας ανελλιπώς μας δίδαξαν πως αθετούνε πάντα.  Ακόμα αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν συλλάβει ούτε καν την αρχή του νήματος του όλου προβλήματος, που αφορά και τους ίδιους άμεσα !! 

Η κοινή γνώμη λένε ότι ζήτησε να συναινέσουν όλοι μαζί για να βγούμε απ' την κρίση (!!!).  Γνωρίζει η κοινωνία τα κόστη και άπασες τις συνέπειες και των δύο πλευρών ;;;  
Σε καμία περίπτωση.... , οπότε πως μπορεί να ζητά το ανέφικτο, ανάμεσα σε δύο διαφορετικές θεωρίες ;;  ή επαφίεται στα επιβλητικά μονόπαντα "απολύτως" του καθενός τους ;;   
Μας έδωσαν με δική μας ανοχή από μια καραμέλα, ότι αυτοί μόνον γνωρίζουν το καλό μας και έτσι οι άνθρωποι που έμαθαν να αφήνουν τις τύχες τους σε ξένα χέρια υπό το πέπλο της "επιλογής", δεν πέρασαν ακόμα το μάθημα που λέει, πως είναι αυτοί ως ψηφοφόροι που επέλεξαν και επιθυμούν να ξανά επιλέξουν, αυτούς που προχωρούν ένα στρεβλό από πάσης απόψεως απονενοημένο σχέδιο, μη τόσο ορατό, αλλά απόλυτα καταστροφικό.  
Είναι απλώς θέμα σύλληψης, του πιο χθόνιου σχεδιασμού των τελευταίων 12.000 ετών !!  Δεν είναι τυχαίο το τι ακριβώς συμβαίνει γύρο μας,  δεν είναι τυχαίο που από την δυναστεία του δέους του σοκ, να βγαίνει εκπρόσωπος της οικογένειας να λέει, πως το internet καλλίτερα να μην υπήρχε.......!!!  

Στην μάχη του Μαραθώνα όμως εκείνοι οι άνθρωποι, όντες πιο γνήσιοι και πιο απλοί, είτε παρόντες στην πρώτη γραμμή είτε όσοι είχαν απομείνει πίσω, γνώριζαν ισάξια το τι αντιμετώπιζαν, που αφορούσε όλους ανεξαιρέτως !  Δεν θα ξεχνούσαν εκείνοι οι Έλληνες ποτέ τον Εχετλαίο, την δύναμη της ψυχής τους και της διάνοιάς τους, να υλοποιείται με κάποια συγκεχυμένη μορφή στην δύνη της  προσπάθειας τους !!!!  
Στο σήμερα αντιθέτως, επιτρέπουμε στους βρυκόλακες, τα ζόμπι μαζί με τους εξωγήινους εχθρούς, να μας κατατρώγουν τις θεές προστάτηδες σκέψεις και ιδέες μας !!! 

Απαξιώνουμε τα πάντα γύρο μας, όταν δεν αναρωτιόμαστε : τόσοι άνθρωποι γιατί χάθηκαν ;; έφυγαν στο τσάμπα ;;; Τίποτα δεν μάθαμε μέσ' απ' αυτό ;;  Ένα σωρό άνθρωποι ξαφνικά υποφέρουν γύρο μας, γιατί ;; ποιοί φταίνε από την μεταπολίτευση και μετά ;; 
Για να παίρνουν βήμα να μας λένε με θράσος "πως επιτέλους θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με όσα βγάζουμε ;;"  Λες και είμαστε ανίκανοι να βγάζουμε, γι αυτό έδιωξαν ή έκλεισαν όλες τις επιχειρήσεις !!  Γι αυτό μας γαλούχησαν με το "ψωροκώσταινα" ;; όταν μιλάνε για τον πλούτο της , να ξύνουνε την μύτη ;;  Η μικρή , η ασήμαντη και θνήσκουσα Ελλάδα είμαστε γι αυτούς (!!!!!!!!)

Αχ η ζωή δεν είναι, παρά ένα τεράστιο εργαστήριο, παραγωγής γνώσης, αξιολόγησης και διερευνητικής ματιάς, έως το απώτατο σημείο της πραγματικής ολοκλήρωσης  της !! 
Περισσότερο μάθαμε να διαολοστέλνουμε, παρά δοξολογούμε αξιολογώντας. Όχι πάντως με το κακόμοιρο στιλάκι, "αχ τον κακομοίρη, ευτυχώς όχι ακόμα εγώ. Πότε θάρθει και η δική μου μέρα"   (!!)

Δυστυχώς αρκετός κόσμος νομίζει πως αν σπάσει το ποτήρι και πάλι νερό μπορεί να πιεί !  Άλλοι αισθάνονται πως είναι βουνό, η πλαστή οικονομική μέθοδος τους, νιώθοντας ανασφαλείς στην περίπτωση επιστροφής στο πραγματικό εθνικό νόμισμα μας.  Το βλέπει απ΄ την  μίζερη εκφοβιστική πλευρά που του σερβίρουν.   
Απομόνωση, αβοήθητοι, στο έλεος του θεού !!  
Σε όποιο θεό και αν πιστεύει ο καθένας, δεν έχει καθόλου εμπιστοσύνη σε Αυτόν, παρά στην σιγουριά του χάρτινου θεού του !  
Ίσως γιατί κάτι του λέει μέσα του πως ο θεός που πραγματικά υπάρχει πρέπει να ανακαλυφθεί, να αποκαλυφθεί και όχι να τον βρεί έτοιμο μπροστά σου. 
Του πρόσθεσαν επιπλέον και την ενοχή, έδεσε το μείγμα  !!  
- Ααααα εσύ θα ευθύνεσαι, το εξιλαστήριο θύμα, για την καταστροφή των υπολοίπων χωρών !!  Σίγουρα έχουν και στα δικά τους μέρη χειροκροτητές, αν κρίνει κανείς κατά Γαλλία μεριά.  

Με Γάλλους, Γερμανούς, ακόμα και με Άγγλους, προστέθηκαν μεταπολεμικά και οι Αμερικανοί (σε ηγεσίες πάντα αναφέρομαι), γίνεται σουλάτσο στα μέρη μας, για τα συμφέροντά τους.  
Όμως ο Έλληνας ποτέ δεν κέρδιζε απαραίτητα με την υλική υπεροχή του.  Χρησιμοποιούσε πάντα την δύναμη του μυαλού του, την θέληση της καρδιάς του, την έμπνευσή του, δεν έχανε ποτέ ευκαιρία !  Αν άφηνε τους Πέρσες να προχωρήσουν ακόμα πιο πολύ, τότε μπορεί τα πράγματα στην ιστορία να ήταν εντελώς διαφορετικά διαμορφωμένα.
Ο ίδιος αιώνιος Ελληνικός παράγοντας υπερίσχυσε μέχρι το '40.  
Αλλά δεν χρειάζονται παρά 15 με 20 χρόνια υποβόσκουσας εκπαίδευσης , ικανή να αλλάξει εντελώς κάθε έννοια ιδεώδους και ηθικής.  Τυχαίο που ο νους σήμερα έγινε χυλός ;; 
που τρεμουλιάζει σε φοβέρες και απειλές ;;

Άκου λέει, απαιτεί ο λαός ενωμένους τους εκπροσώπου του, όταν ο ίδιος δεν προτίθεται να είναι (!!)   Όταν δεν έχει κοινή Εθνική συνείδηση !! 
Σου λέει, "έχω δικαίωμα να πιστεύω ό,τι θέλω".  "Ναι κύριε να πιστεύεις ό,τι θέλεις",  όχι όμως όταν αυτό, είναι επιζήμιο για τους συνανθρώπους σου, για την πατρίδα σου, άρα δυνητικά στο μέλλον το αυτό θα ισχύσει αν δεν έχει ήδη ισχύσει και για σένα !!  
Στο σημείο αυτό βρίσκεται το χρυσό κουμπί !!
Φωνές σκόρπιες το φωνάζουν : ξεχάστε το εγώ και αρχίστε να σκέφτεστε το εμείς και συμπληρώνω εγώ, των Μαραθωνομάχων !!

Δηλαδή λίγο μένει να πιστέψουμε, πως τόσο τους πήρε ο πόνος που άφησαν τα σπίτια τους και τις βολές τους, για να κυβερνήσουν την παραδομένη Ελλάδα μας !!  Απίστευτο !! Ποιός γνήσιος  Έλληνας θα το δεχόταν αυτό ;;   
Οι γυριστές λεξούλες τους, πεταλούδες στον αέρα γίνονται !!  
Πολύ θα ήθελα να ήμουν με τον Μπένι στο enikos, να δω μην και σηκωνόταν για καμιά σφαλιάρα και εκείνος, για άλλους λόγους φυσικά !!  
Οι σφαλιάρες όμως δεν έχουν ανάγκη από ταμπέλες !! 
Δεν ξέρω αν θα τα έβγαζα πέρα μαζί του, γιατί θα του την ανταπέδιδα. Δεν έχει γυρνώ την άλλη παρειά. Αλλού το παραμύθι.  Δεν θεωρώ συμπολίτη μου, τον δήμιο (καταλαβαίνετε τι εννοώ), τον συμφερόντων εκπρόσωπο απάντων αποχρώσεων, πλην των όποιων εξαιρέσεων φυσικά  !!!  Να μην μπερδεύουμε έννοιες και καταστάσεις !! 

Σε απόλυτη σχετική σχιζοφρένεια και ο Σαμαράς.  Όχι δώστε μου τον θρόνο μου, ήλθε επιτέλους η σειρά μου τώρα !! Εμπνέεται διαφημιστικά από την ιδέα "θα μας πετάξουν έξω" !! και να η διαφημισάρα "υψηλού" νοήματος ούτε τεσσάρων γραμμαρίων !  Θα μου πεις βέβαια το νόημα της διαφήμισης έχει και την άλλη του πλευρά.   Διότι αν ποτέ ήθελαν να μας πετούν έξω, τότε δεν πληρώνεται τελικά ποτέ ο επαχθής λογαριασμός !!  
Όποτε έχεις πάντως δυνατότητα, χωρίς να καταστρέφεται ο λαός της χώρας, τότε επιστρέφεις σαν κύριος να κάνεις τον σωστό λογαριασμό σου.

Εξακολουθούν λοιπόν ειδικά μερικοί από δαύτους να κάθονται έξω σαν τους κράχτες των ταβερνιάρηδων Χασιάς και Βάρης, με σύνθημα "περάστε κόσμε εδώ το καλό το κρέας. Ο διπλανός δεν έχει, εγώ το έχω".  Έτσι αντί να δοξολογούμε την δυνατότητά μας που μπορούμε να έχουμε επάρκεια προϊόντων επιβίωσης, μεμψιμοιρούμε χωρίς λόγο, "πω πω τι θα γίνει άμα φύγουμε από την Γκιλοτίνα", μη σκεπτόμενοι ότι άμα ο Νότος έτσι και δεν εξάγει γεωργικά προϊόντα στον βορρά, εκείνοι θα πεινάσουν !!

Ξεχάστε και αφήστε πίσω σας κάθε φόβο, κάθε ενδοιασμό. Ας αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε την γενοκτονία που διαπράττεται στις πλάτες μας και στην εξαφάνιση της χώρας μας και ας προσπαθήσουμε, σιγά σιγά και σταθερά, για την ανατροπή ενός παντελώς σάπιου πολιτικού συστήματος μετά των εντολοδόχων του και των διαπλεκομένων του.  Μας έχουν περισσότερο ανάγκη οι ξένοι, απ' ό, τι εμείς που δεν τολμάμε να το πιστέψουμε, ούτε καν να σκεφτούμε, αφού αυτό μας έμαθαν κατά την εκπαίδευσή μας !!

Όπως επίσης θα πρέπει να μην ξεχάσουμε ποτέ, πως από δω και πέρα, δεν κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.  Θα είμαστε πάντοτε σφαιρικά ενήμεροι και δραστηριοποιημένοι ενεργοί πολίτες που θα καθορίζουν το μέλος τους !!
Να αρχίσουμε να παίρνουμε εκ νέου την ζωή στα χέρια μας.  
Άμα εμπιστευθούμε την έννοια της ζωής ομού με τους εαυτούς μας με ειλικρίνεια, θα μας εμπιστευθεί και εκείνη όπως εμείς !!  Χωρίς ρίσκο δεν γίνονται ανατροπές, αλλά περιδίνηση του βάλτου !!

Ασπασία
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΧΗ

Την αυριανή μάχη, την φαντάζομαι σαν την μάχη του Μαραθώνα.  Τόσο μεγάλης σημασίας είναι οι αυριανές εκλογές, περισσότερο ακόμα και από τις προηγούμενες, σύμφωνα με την εξέλιξη των γεγονότων, εν μέσω ιστορικών στιγμών.  
Δοκίμασαν το πείραμα των πολλαπλών εκλογών, όπου στο παρελθόν δεν είχαν πάρει θετική ψήφο σε ό,τι αφορούσε την ένταξη στην Ε.Ε, με επιτυχία  ! Επανέλαβαν τις εκλογές όσες φορές χρειάστηκε, με τις ενδιάμεσες πλύσεις εγκεφάλου !! 
Το ίδιο τέχνασμα έκαναν και στην χώρα μας, για πολλαπλούς λόγους. 

Στον σύγχρονο Μαραθώνα, τα μέσα είναι εντελώς διαφορετικά.  Είναι κυρίως πόλεμος πνευματικός, με εργαλείο την ύλη !!  
Λίγη γνώση από ιστορία της εποχής εκείνης, γιατί και πως εξεγέρθησαν οι Πέρσες εναντίον μας, λίγο από την αντίδραση και το αυταπόδεικτο στην πράξη σθένος των Ελλήνων, θα μπορούσαμε να αξιολογούσαμε την σημερινή απειλή, ανάλογα. 

Οι ξένοι κράτησαν την καλλίτερη γωνιά της γης υπό δική τους ηγεμονία, για να παίξουν μπάλα στον ξένο αχυρώνα, όταν αυτός θα χρειαζόταν, εις βάρος του τόπου και του πλανήτη.  

Στον σημερινό Μαραθώνα, ο Εχετλαίος (για όσους έχουν εντρυφήσει τι εστί Εχετλαίος) έχει αντικατασταθεί από λύκους με προβιές, βρυκόλακες και ζόμπι, που κλείνουν στην αντίθετη μεριά, συμπαρασύροντας και εμάς, στα δίκτυα των δικών τους επινοήσεων.  
Με προσθήκη από Ανατολίτικη δεισιδαιμονία, μετατρέπονται άνετα σε ιπτάμενους δεινόσαυρους δράκους και ερπετά κατασπαραχθηκά ! 
Προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη του Μαραθώνα στον τόπο του, για να μετατρέψουν αργότερα έναν ολόκληρο πλανήτη σε έναν τεράστιο Μαραθώνα !   Σε αυτήν την μάχη ο εχθρός παίζει με ψυχολογικούς και κυρίως πνευματικούς όρους.  
Στην περίπτωσή μας, έχουν την κυνικότητα αυτοί που υπέγραψαν την 100% καταδίκη της χώρας, να βγαίνουν σε δημόσια θέα υποστηρίζοντας πως είναι οι μόνοι που θα μας βγάλουν από εκεί που μας έβαλαν οι ίδιοι !!  Το χειρότερο δε, είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μη έχοντας σχέση με την διαπλοκή, παρ' όλα αυτά έχουν εθιστεί τόσο να παίζουν τους χειροκροτητές, που συνεχίζουν το άθλημα επιβραβεύοντας τους εκφοβισμούς, τα διλήμματα και τις φλούδες υποσχέσεις, που οι θύτες μας ανελλιπώς μας δίδαξαν πως αθετούνε πάντα.  Ακόμα αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν συλλάβει ούτε καν την αρχή του νήματος του όλου προβλήματος, που αφορά και τους ίδιους άμεσα !! 

Η κοινή γνώμη λένε ότι ζήτησε να συναινέσουν όλοι μαζί για να βγούμε απ' την κρίση (!!!).  Γνωρίζει η κοινωνία τα κόστη και άπασες τις συνέπειες και των δύο πλευρών ;;;  
Σε καμία περίπτωση.... , οπότε πως μπορεί να ζητά το ανέφικτο, ανάμεσα σε δύο διαφορετικές θεωρίες ;;  ή επαφίεται στα επιβλητικά μονόπαντα "απολύτως" του καθενός τους ;;   
Μας έδωσαν με δική μας ανοχή από μια καραμέλα, ότι αυτοί μόνον γνωρίζουν το καλό μας και έτσι οι άνθρωποι που έμαθαν να αφήνουν τις τύχες τους σε ξένα χέρια υπό το πέπλο της "επιλογής", δεν πέρασαν ακόμα το μάθημα που λέει, πως είναι αυτοί ως ψηφοφόροι που επέλεξαν και επιθυμούν να ξανά επιλέξουν, αυτούς που προχωρούν ένα στρεβλό από πάσης απόψεως απονενοημένο σχέδιο, μη τόσο ορατό, αλλά απόλυτα καταστροφικό.  
Είναι απλώς θέμα σύλληψης, του πιο χθόνιου σχεδιασμού των τελευταίων 12.000 ετών !!  Δεν είναι τυχαίο το τι ακριβώς συμβαίνει γύρο μας,  δεν είναι τυχαίο που από την δυναστεία του δέους του σοκ, να βγαίνει εκπρόσωπος της οικογένειας να λέει, πως το internet καλλίτερα να μην υπήρχε.......!!!  

Στην μάχη του Μαραθώνα όμως εκείνοι οι άνθρωποι, όντες πιο γνήσιοι και πιο απλοί, είτε παρόντες στην πρώτη γραμμή είτε όσοι είχαν απομείνει πίσω, γνώριζαν ισάξια το τι αντιμετώπιζαν, που αφορούσε όλους ανεξαιρέτως !  Δεν θα ξεχνούσαν εκείνοι οι Έλληνες ποτέ τον Εχετλαίο, την δύναμη της ψυχής τους και της διάνοιάς τους, να υλοποιείται με κάποια συγκεχυμένη μορφή στην δύνη της  προσπάθειας τους !!!!  
Στο σήμερα αντιθέτως, επιτρέπουμε στους βρυκόλακες, τα ζόμπι μαζί με τους εξωγήινους εχθρούς, να μας κατατρώγουν τις θεές προστάτηδες σκέψεις και ιδέες μας !!! 

Απαξιώνουμε τα πάντα γύρο μας, όταν δεν αναρωτιόμαστε : τόσοι άνθρωποι γιατί χάθηκαν ;; έφυγαν στο τσάμπα ;;; Τίποτα δεν μάθαμε μέσ' απ' αυτό ;;  Ένα σωρό άνθρωποι ξαφνικά υποφέρουν γύρο μας, γιατί ;; ποιοί φταίνε από την μεταπολίτευση και μετά ;; 
Για να παίρνουν βήμα να μας λένε με θράσος "πως επιτέλους θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με όσα βγάζουμε ;;"  Λες και είμαστε ανίκανοι να βγάζουμε, γι αυτό έδιωξαν ή έκλεισαν όλες τις επιχειρήσεις !!  Γι αυτό μας γαλούχησαν με το "ψωροκώσταινα" ;; όταν μιλάνε για τον πλούτο της , να ξύνουνε την μύτη ;;  Η μικρή , η ασήμαντη και θνήσκουσα Ελλάδα είμαστε γι αυτούς (!!!!!!!!)

Αχ η ζωή δεν είναι, παρά ένα τεράστιο εργαστήριο, παραγωγής γνώσης, αξιολόγησης και διερευνητικής ματιάς, έως το απώτατο σημείο της πραγματικής ολοκλήρωσης  της !! 
Περισσότερο μάθαμε να διαολοστέλνουμε, παρά δοξολογούμε αξιολογώντας. Όχι πάντως με το κακόμοιρο στιλάκι, "αχ τον κακομοίρη, ευτυχώς όχι ακόμα εγώ. Πότε θάρθει και η δική μου μέρα"   (!!)

Δυστυχώς αρκετός κόσμος νομίζει πως αν σπάσει το ποτήρι και πάλι νερό μπορεί να πιεί !  Άλλοι αισθάνονται πως είναι βουνό, η πλαστή οικονομική μέθοδος τους, νιώθοντας ανασφαλείς στην περίπτωση επιστροφής στο πραγματικό εθνικό νόμισμα μας.  Το βλέπει απ΄ την  μίζερη εκφοβιστική πλευρά που του σερβίρουν.   
Απομόνωση, αβοήθητοι, στο έλεος του θεού !!  
Σε όποιο θεό και αν πιστεύει ο καθένας, δεν έχει καθόλου εμπιστοσύνη σε Αυτόν, παρά στην σιγουριά του χάρτινου θεού του !  
Ίσως γιατί κάτι του λέει μέσα του πως ο θεός που πραγματικά υπάρχει πρέπει να ανακαλυφθεί, να αποκαλυφθεί και όχι να τον βρεί έτοιμο μπροστά σου. 
Του πρόσθεσαν επιπλέον και την ενοχή, έδεσε το μείγμα  !!  
- Ααααα εσύ θα ευθύνεσαι, το εξιλαστήριο θύμα, για την καταστροφή των υπολοίπων χωρών !!  Σίγουρα έχουν και στα δικά τους μέρη χειροκροτητές, αν κρίνει κανείς κατά Γαλλία μεριά.  

Με Γάλλους, Γερμανούς, ακόμα και με Άγγλους, προστέθηκαν μεταπολεμικά και οι Αμερικανοί (σε ηγεσίες πάντα αναφέρομαι), γίνεται σουλάτσο στα μέρη μας, για τα συμφέροντά τους.  
Όμως ο Έλληνας ποτέ δεν κέρδιζε απαραίτητα με την υλική υπεροχή του.  Χρησιμοποιούσε πάντα την δύναμη του μυαλού του, την θέληση της καρδιάς του, την έμπνευσή του, δεν έχανε ποτέ ευκαιρία !  Αν άφηνε τους Πέρσες να προχωρήσουν ακόμα πιο πολύ, τότε μπορεί τα πράγματα στην ιστορία να ήταν εντελώς διαφορετικά διαμορφωμένα.
Ο ίδιος αιώνιος Ελληνικός παράγοντας υπερίσχυσε μέχρι το '40.  
Αλλά δεν χρειάζονται παρά 15 με 20 χρόνια υποβόσκουσας εκπαίδευσης , ικανή να αλλάξει εντελώς κάθε έννοια ιδεώδους και ηθικής.  Τυχαίο που ο νους σήμερα έγινε χυλός ;; 
που τρεμουλιάζει σε φοβέρες και απειλές ;;

Άκου λέει, απαιτεί ο λαός ενωμένους τους εκπροσώπου του, όταν ο ίδιος δεν προτίθεται να είναι (!!)   Όταν δεν έχει κοινή Εθνική συνείδηση !! 
Σου λέει, "έχω δικαίωμα να πιστεύω ό,τι θέλω".  "Ναι κύριε να πιστεύεις ό,τι θέλεις",  όχι όμως όταν αυτό, είναι επιζήμιο για τους συνανθρώπους σου, για την πατρίδα σου, άρα δυνητικά στο μέλλον το αυτό θα ισχύσει αν δεν έχει ήδη ισχύσει και για σένα !!  
Στο σημείο αυτό βρίσκεται το χρυσό κουμπί !!
Φωνές σκόρπιες το φωνάζουν : ξεχάστε το εγώ και αρχίστε να σκέφτεστε το εμείς και συμπληρώνω εγώ, των Μαραθωνομάχων !!

Δηλαδή λίγο μένει να πιστέψουμε, πως τόσο τους πήρε ο πόνος που άφησαν τα σπίτια τους και τις βολές τους, για να κυβερνήσουν την παραδομένη Ελλάδα μας !!  Απίστευτο !! Ποιός γνήσιος  Έλληνας θα το δεχόταν αυτό ;;   
Οι γυριστές λεξούλες τους, πεταλούδες στον αέρα γίνονται !!  
Πολύ θα ήθελα να ήμουν με τον Μπένι στο enikos, να δω μην και σηκωνόταν για καμιά σφαλιάρα και εκείνος, για άλλους λόγους φυσικά !!  
Οι σφαλιάρες όμως δεν έχουν ανάγκη από ταμπέλες !! 
Δεν ξέρω αν θα τα έβγαζα πέρα μαζί του, γιατί θα του την ανταπέδιδα. Δεν έχει γυρνώ την άλλη παρειά. Αλλού το παραμύθι.  Δεν θεωρώ συμπολίτη μου, τον δήμιο (καταλαβαίνετε τι εννοώ), τον συμφερόντων εκπρόσωπο απάντων αποχρώσεων, πλην των όποιων εξαιρέσεων φυσικά  !!!  Να μην μπερδεύουμε έννοιες και καταστάσεις !! 

Σε απόλυτη σχετική σχιζοφρένεια και ο Σαμαράς.  Όχι δώστε μου τον θρόνο μου, ήλθε επιτέλους η σειρά μου τώρα !! Εμπνέεται διαφημιστικά από την ιδέα "θα μας πετάξουν έξω" !! και να η διαφημισάρα "υψηλού" νοήματος ούτε τεσσάρων γραμμαρίων !  Θα μου πεις βέβαια το νόημα της διαφήμισης έχει και την άλλη του πλευρά.   Διότι αν ποτέ ήθελαν να μας πετούν έξω, τότε δεν πληρώνεται τελικά ποτέ ο επαχθής λογαριασμός !!  
Όποτε έχεις πάντως δυνατότητα, χωρίς να καταστρέφεται ο λαός της χώρας, τότε επιστρέφεις σαν κύριος να κάνεις τον σωστό λογαριασμό σου.

Εξακολουθούν λοιπόν ειδικά μερικοί από δαύτους να κάθονται έξω σαν τους κράχτες των ταβερνιάρηδων Χασιάς και Βάρης, με σύνθημα "περάστε κόσμε εδώ το καλό το κρέας. Ο διπλανός δεν έχει, εγώ το έχω".  Έτσι αντί να δοξολογούμε την δυνατότητά μας που μπορούμε να έχουμε επάρκεια προϊόντων επιβίωσης, μεμψιμοιρούμε χωρίς λόγο, "πω πω τι θα γίνει άμα φύγουμε από την Γκιλοτίνα", μη σκεπτόμενοι ότι άμα ο Νότος έτσι και δεν εξάγει γεωργικά προϊόντα στον βορρά, εκείνοι θα πεινάσουν !!

Ξεχάστε και αφήστε πίσω σας κάθε φόβο, κάθε ενδοιασμό. Ας αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε την γενοκτονία που διαπράττεται στις πλάτες μας και στην εξαφάνιση της χώρας μας και ας προσπαθήσουμε, σιγά σιγά και σταθερά, για την ανατροπή ενός παντελώς σάπιου πολιτικού συστήματος μετά των εντολοδόχων του και των διαπλεκομένων του.  Μας έχουν περισσότερο ανάγκη οι ξένοι, απ' ό, τι εμείς που δεν τολμάμε να το πιστέψουμε, ούτε καν να σκεφτούμε, αφού αυτό μας έμαθαν κατά την εκπαίδευσή μας !!

Όπως επίσης θα πρέπει να μην ξεχάσουμε ποτέ, πως από δω και πέρα, δεν κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.  Θα είμαστε πάντοτε σφαιρικά ενήμεροι και δραστηριοποιημένοι ενεργοί πολίτες που θα καθορίζουν το μέλος τους !!
Να αρχίσουμε να παίρνουμε εκ νέου την ζωή στα χέρια μας.  
Άμα εμπιστευθούμε την έννοια της ζωής ομού με τους εαυτούς μας με ειλικρίνεια, θα μας εμπιστευθεί και εκείνη όπως εμείς !!  Χωρίς ρίσκο δεν γίνονται ανατροπές, αλλά περιδίνηση του βάλτου !!

Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου