Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο Γιώργος Σαρρής στην ... εκπομπή του Κώστα Ουίλς στον Artfm που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο 11:00 με 13:00 !!! Μέρος στοιχείων είχα αναρτήσει εδώ https://www.facebook.com/naya.drak/posts/10153525221509654?__mref=message_bubble

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ "ΟΠΕΡΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ!!

ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ "ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ" ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΝΤΟΝΙΟ ΕΡΕΝΤΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ "ΟΠΕΡΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΤΟΥΣ, ΑΛΒΕΡΤΟ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!!! ΜΑ Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 16000 ΦΟΡΕΣ (!!!!) ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ !!!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ...


Υ.Γ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ "SETI" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΕΤΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΓΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΙΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ... ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ!!!


ΔΕΙΤΕ:
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-17560379

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου