Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Γιώργος Σαρρής !!!

Ο Γιώργος Σαρρής στην ... εκπομπή του Κώστα Ουίλς !!! Σημαντικό ηχητικό !!!!!!!!! Την Νομική συνέχεια/συμμετοχή την περιμένουν πάρα πολλοί πολίτες που " έχουν καεί στον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι" !!!!! Αυτό είναι το κλειδί της Αναγέννησης που πασχίζουν πολλοί άνθρωποι που έχουν απογοητευτεί από τους "σωτήρες" αλλά και από την ίδια την παρουσία και τις ανορθόδοξες επιλογές της κοινωνίας μας .... Οφείλουμε πάντως να παραδεχθούμε πως έχουν ενεργοποιηθεί πάρα πολλοί άνθρωποι και όπως είπε ο φίλος Γιώργος Σαρρής έχουν γίνει πολλές μηνύσεις. Αυτός είναι ο σωστός πόλεμός μας με τα σύγχρονα δεδομένα. Κανείς ΔΕΝ ήθελε να ακούσει και πολλοί εξακολουθούν να επιμένουν να μην θέλουν να καταλάβουν. Όπως πολύ σοφά μου είπε σε κάποια συνομιλίας μας ο εξαιρετικός φίλος και άνθρωπος Κώστας Ουίλς και το νόημα το μεταφέρω με δικά μου λόγια προσπαθώντας να μην αλλάξει η ουσία του "αποδεδειγμένα ιστορικά όταν κάποια χλωρά δίνουν διεξόδους σε τραγικές καταστάσεις, αναγκαστικά σώζονται και τα ξερά" ! Ειλικρινέστατα είναι αξιοθαύμαστη αυτή η προσωπική επιτυχημένη προσπάθεια του Γιώργου Σαρρή και μόνον κάποιος φθόνος θα σταματούσε κάποιον να το παραδεχθεί !!! Αρκεί να μην τρέφεται ο εγωϊσμός, αλλά ο αλτρουϊσμός και θεωρώ πως ανάλογα με τα λεγόμενα ακολουθούν και οι πράξεις ! Νάγια

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ "ΟΠΕΡΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ!!

ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ "ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ" ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΝΤΟΝΙΟ ΕΡΕΝΤΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ "ΟΠΕΡΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΤΟΥΣ, ΑΛΒΕΡΤΟ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!!! ΜΑ Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 16000 ΦΟΡΕΣ (!!!!) ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ !!!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ...


Υ.Γ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ "SETI" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΕΤΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΓΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΙΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ... ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ!!!


ΔΕΙΤΕ:
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-17560379

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου