a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Beppe Grillo - "Ελληνες αντισταθείτε!"

1 σχόλιο:

  1. http://www.spitha-kap.gr/el/articles/recent/?nid=4060

    Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα, επανειλημμένως έχει προβεί σε καταγγελίες και αποκαλύψεις σχετικά με τη προσπάθεια φίμωσής του Ηγέτη και Ιδρυτή του, Μίκη Θεοδωράκη, από το εξαρτημένο δίκτυο των «μεγάλων» Μ.Μ.Ε. Αυτό που συνέβη όμως στη περίπτωση της προβολής των δηλώσεων του ανθρώπου-έκπληξη των ιταλικών εκλογών, Μπέπε Γκρίλο, πραγματικά ξεπερνά κάθε προηγούμενο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα!

    Προβάλλοντας αποκλειστικές δηλώσεις του μεγάλου «νικητή» των εθνικών εκλογών στην Ιταλία, Μπέπε Γκρίλο, οι υπεύθυνοι της ΝΕΤ κατά τον υποτιτλισμό των λεγομένων του Ιταλού ηθοποιού, παρέλειψαν τη λέξη «Θεοδωράκης», αν και ειπώθηκε ΔΥΟ φορές σε διάστημα ενός λεπτού!

    Μία παράλειψη που μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μπέπε Γκρίλο καλούσε τον ελληνικό Λαό να συστρατευθεί στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη, να αντισταθεί και να απαιτήσει την Αλλαγή στη χώρα μας, πράγμα που έγινε με τη περίπτωση του Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία!

    Όπως θα παρατηρήσετε στο παρακάτω βίντεο, στο 0:43 ο Μπέπε Γκρίλο δηλώνει:

    "να βρείτε κάποιον στην Ελλάδα σαν κ εμένα, έναν Θεοδωράκη και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κίνημα μέσω διαδικτύου.....", όπως επίσης στον επίλογο, όπου ακούγεται καθαρά η φράση «Grazie a tutti e Theodorakis» που σημαίνει "Ευχαριστίες/χαιρετισμούς προς όλους και τον Μίκη Θεοδωράκη"!

    Καταγγέλλουμε τη κρατική τηλεόραση για ξεκάθαρη και ξεδιάντροπη λογοκρισία και προσπάθεια φίμωσης του ονόματος και των ιδεών του Μίκη Θεοδωράκη, Ηγέτη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα!

    Καταγγέλλουμε τους υπεύθυνους του κρατικού καναλιού της ΝΕΤ και τον «βρώμικο» ρόλο τους στη προσπάθεια απόκρυψης της Αλήθειας από τον Ελληνικό Λαό, επιβεβαιώνοντας τις συνθήκες χούντας και λογοκρισίας στην Ελλάδα του Μνημονίου!

    Η αλήθεια στο τέλος πάντα θριαμβεύει! Οι ιδέες και οι θέσεις του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ και του Ηγέτη του, Μίκη Θεοδωράκη, για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη, Υπερήφανη και Δυνατή και μια Ευρώπη των Λαών - Εθνών, θα γίνουν γνωστές πάση θυσία στον Ελληνικό και τους Ευρωπαϊκούς λαούς!

    Είναι πανανθρώπινη Επιταγή!

    Γραφείο Τύπου
    Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ
    27/2/2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή