a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


Τολμώ  να πω πως είμαστε οι τυχερές γενιές που ζούμε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές χιλιετηρίδες με διαφορετικές "ατζέντες" .  Αυτές οι χιλιετηρίδες ανήκουν ούτως ή άλλως σε ένα άθροισμα περισσοτέρων χιλιετηρίδων, οι οποίες αποτελούν ένα ευρύτερο σημείο αναφοράς, αυτό που αποκαλούμε ο μεγάλος κύκλος του ενιαυτού, κάθε 26.000 χρόνια. (Πλάτωνας)   Ίσως μερικοί να μην επιθυμούν αυτά που μας συμβαίνουν.  Είναι επειδή  δεν διαισθάνονται το μεγαλείο της εποχής (όπως κάθε εποχής)  στην οποία έχουμε ήδη εισέλθει, διανύοντας  τα πρώτα μας βήματα.  Έτσι ακριβώς όπως ο επώδυνος τοκετός, μέσω του οποίου ξεπηδά ο νέος ανθός.   Η ζωή όπως τουλάχιστον την έχουμε γνωρίσει ή μας την έμαθαν, ποτέ δεν υπήρξε εύκολη, το ίδιο συμβαίνει και τώρα.  Δυστυχώς τον άνθρωπο τον εκμεταλλεύονται κάποιες δυνάμεις, (στο σημείο αυτό διχάζονται οι αντιλήψεις περί αυτών), σε κάθε επίπεδο και αυτό λόγω της κατ’ επιλογήν άγνοιας του και της μεθοδευμένης αποτροπής προς αυτήν την κατεύθυνση.  Η Ζωή βέβαια δεν έχει δυσκολίες,  ούτε μας περιμένει,  αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. 
Αν το ανθρώπινο πνεύμα δεν επιστρέψει στην λατρεία της φιλοσοφίας,  θα παραμείνει δυστυχής, αναλώσιμος μέχρι την ολοκληρωτική εξαφάνιση και εξόντωσή του. Γιατί η φιλοσοφία ;  Γιατί η φιλοσοφία είναι σύνθεση γνώσεων, ενοράσεων,  εσωτερισμού και προσωπικών εμπειριών μετά των συνδυασμών τους, που αποτελούν την βάση της φιλο-σοφίας.  
Κατανοώ τον εθισμό προς την καταναλωτική εικονική πραγματικότητα, κατανοώ την ανάγκη για ελαφρότητα τρόπου ζωής και της καθημερινής αν είναι δυνατόν ανεμελιάς και της χαράς, κατανοώ την στοχευμένη εξάρτηση των καθημερινών αναγκών ή λεγομένων υποχρεώσεων, όμως αν αυτά τα άτομα δώσουν την πρέπουσα σημασία στους καιρούς που βιώνουμε, θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν αυτό που επιθυμούν και μάλιστα όπως Αληθινά εννοείται χαρά και ανεμελιά. 
Αν το επόμενο γένος υποχρεωτικά ξεκινά πάλι από το ανώτατο επίπεδο, με πρώτο το ΧΡΥΣΟ γένος, σύμφωνα και όχι μόνον με τον Ησίοδο, που είναι όπως είπαμε πρώτο στην τάξη, ενώ εμείς είμαστε οι έσχατοι ανήκοντες στο σιδηρούν, σημαίνει πως το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας θα (αυτο)καταστραφεί εντελώς, χωρίς παρόμοια συνέχεια.  Και αυτό όχι επειδή είναι καταγεγραμμένο σε κάτι απομονωμένες στημένες πλάκες στην Γεωργία των ΗΠΑ υπό τύπον «εντολών Μωϋσέως», αλλά λόγω αυτοκαθάρσεως του ίδιου του Μεγάλου Οργανισμού, εντός της οποίας (αυτοκαθάρσεως) φυσικά ανήκουν και όσοι απρεπώς και ασεβώς χρησιμοποιούν την πολύτιμη γνώση που κατέκλεψαν, από τους μεγάλους προπάτορες του ανθρωπίνου γένους. Αντιμετωπίζουμε βιώνοντας  , ως επί τω πλείστων ασυνειδήτως , το αποτέλεσμα του ανοίγματος του κουτιού της Πανδώρας, από την στοιχειοθέτηση  και πραγμάτωση του μύθου.  Τα μυστικά ήλθε η ώρα να φανερωθούν για όσους αποδειχθεί πως δεν θα είναι οι «μωρές» παρθένες. 
Το ανθρώπινο είδος επομένως θα περάσει στην ΝΕΑ εποχή - διάσταση - λεπτοφυή ποιότητα υλικής οντότητας,  στο ποσοστό που θα αποφασίσει ο Παγκόσμιος οργανισμός, μετά την αυτοκάθαρση.   Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, απίστευτο και άπιαστο ως πραγματικότητα ή ιδέα. 
Για να μην προχωρήσω παραπέρα, θα επαναλάβω αυτό που έχω πει στο παρελθόν πολλές φορές.  Στις μέρες μας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός δοκιμάζει, ελέγχει και ζυγίζει τα χρήσιμα και βλαβερά στοιχεία του. Ό,τι συμβαίνει παράδειγμα εδώ, αυτό έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον Συμπαντικό Οργανισμό, τώρα ειδικά που ολοκληρώθηκε ή ολοκληρώνεται ο Μέγας κύκλος.  
 
Έχουμε αρχίσει και καταλαβαίνουμε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός μέσω της γαίας έχει αρχίσει να μιλά κυρίως εδώ και 3-4 χρόνια, για όσους παρακολουθούν. Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις ανθρώπινης παρέμβασης όπως Φουκουσίμα και Ινδονησία, αλλά σε περιπτώσεις ανύψωσης και σχάσης (σκίσιμο - βαθειά ανοίγματα) της γης σε πολλά σημεία του πλανήτη και ηφαιστειακές δραστηριότητες.  Βέβαια γνωρίζω μερικοί θα πουν πως και αυτές μπορεί να προέρχονται από ανθρώπινες παρεμβάσεις. Όμως δεν μπορούμε να ενάγουμε τα πάντα στον άνθρωπο, αποποιούμενοι την ενεργό συμμετοχή του ζώντος οργανισμού.
Ακόμα και αν υποθέσουμε πως για όλα τα φαινόμενα των τελευταίων ετών  η αιτία είναι ο άνθρωπος, αυτό δεν αναιρεί τον φυσικό νόμο,   δράση - αντίδραση.  Το να μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε, δεν έχει και τόση σημασία από την στιγμή που δεν μπορούμε να παρέμβουμε άμεσα στις δράσεις και τα αίτιά τους.
Επ‘ ευκαιρία  του πρόσφατου συμβάντος στην Ρωσία και την πτώση των μετεωριτών, καλόν θα ήταν να κρατούμε μικρό καλάθι.  Γνωρίζουμε πως αυτό που βλέπουμε στον έναστρο ουρανό δεν είναι παρόν , αλλά παρελθόν και μάλιστα δισεκατομμυρίων ετών.  Ως παρελθόν,  επόμενο είναι να γνωρίζουμε ελάχιστα και πιο πιθανό τίποτα,  σχετικά με την μελλοντική κατάσταση αυτού που εμείς βλέπουμε ως παρελθόν.  Και αυτό επειδή απλά θα πρέπει να περιμένουμε να περάσουν αρκετά έτη φωτός, οπότε εμείς θα έχουμε γίνει  μέχρι τότε αστρόσκονη,  για να μάθουμε την μελλοντική κατάσταση του παρελθόντος που θωρούμε.  Ένα παρελθόν δεν μπορεί να εισέλθει στην σφαίρα ενός υποτίθεται μέλλοντος ή ορθότερα εντός ενός παγωμένου γραμμικού  χρόνου που βρισκόμαστε εμείς φυλακισμένοι. 
Αν θυμάστε πέρυσι ή πρόπερσι ,  κάπου στην Ιταλία περίμεναν να πέσει στα κεφάλια τους ένας  μετεωρίτης. Τον περίμεναν όλο το βράδυ εκτός σπιτιού, αλλά ποτέ δεν  έφτασε, ούτε σε άλλος μέρος του κόσμου εθεάθη .   Φέτος όμως ήλθε κάποιος άλλος και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση.  Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως η Ρωσία πρόσβαλε τον μετεωρίτη με πύραυλο διασπώντας τον σε πολλά τεμάχια.  Θεωρητικά, είτε κάποια πύρινα κομμάτια του διασπασμένου μετεωρίτη ήταν αυτά  ή η αστρική σκόνη και τα σωματίδια που τον ακολουθούσαν σε μαγνητική τροχιά. 
Στο σημείο αυτό θα τολμήσω να προσθέσω επιγραμματικά τα εξής στοιχεία, βοήθημα για τους δικούς σας συλλογισμούς : 
-       -  Νιμπίρου και ό,τι έχει διαβάσει κανείς για την έλευσή του. Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές ή μη θεωρίες, αυτός βρίσκεται ήδη εντός του ηλιακού μας συστήματος, απειλώντας τον πλανήτη
-      -   Μεντβέντεφ και η πρόσφατη προσωπική τοποθέτηση παραδοχής του, περί ύπαρξης  εξωγήινων
-      -   Διορισμός ΥΠΕΞ εξωγήινων επισκεπτών, στις ΗΠΑ
-      -    Πόλεμος των άστρων που πιθανόν διεξάγεται μεταξύ των ανθρωπίνων τεχνολογιών και των δυνάμεων καταστροφών, πάνω από τα κεφάλια μας.
-      -    Ρήγκαν για έξωθεν απειλή, που θα εξάλειφε τις διαφορές της ανθρωπότητας και θα επέβαλε την ανάγκη της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την αντιμετώπισή της , θέμα για το οποίο πολύ μοχθεί ο ΓΑΠ.
-     -     Η στο σύνολο των …..  γνωστών  και μη θρησκειών, μονοθεϊστικών  και πολυθεϊστικών, περί ελεύσεως  του λυτρωτή ή Μεσσία θεού. Θεωρία που επικρατεί από την εποχή των Σουμερίων και ακόμα πιο πριν με τους Ανουνάκι .
Στο σημείο αυτό θα ήταν χρήσιμος ο ιστορικός συγκριτικός συσχετισμός , για προσωπικά συμπεράσματα.  Η παραποιητική μεθόδευση  ή αλλιώς  η μεταλλασσόμενη επαναλαμβανόμενη μορφή των κοσμοθεωριών, δεν βοηθά στην κατανόηση των ιστορικών στοιχείων, αν ο παρατηρητής δεν είναι στοχαστής. Δηλαδή αν παραμένει  ένας απλός  αναγνώστης υποτίθεται ιστορικών φαινομένων
-       -   Μυστική τεχνολογία – κβαντομηχανική – νανολογία – αντιβαρυτικά ιπτάμενα αντικείμενα – βάση εκτόξευσης ιπτάμενων δίσκων από Όλυμπο – υπερόπλο γοργόνειο (Γκιόλβας – Ο.Ε.Α.)
-      -    Μυστική τεχνολογία Χίτλερ, που κρατούν σήμερα οι διάδοχοί του
-     -      Τέλος και δεν το άφησα τυχαίο, σχέδιο blue beam, για το οποίο ζητώ δικαιωματικά να προσάψω  ποσόστωση τέτοιου τεχνητού συμβάντος, ως πρόβα generalle, στην περίπτωση του φαινομένου της Ρωσίας, για κάποιο σημαντικά επερχόμενο γεγονός εκ μέρους των γήινων δυνάμεων.
Το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από τις ανθρώπινες επιλογές και πράξεις. Σε αυτό που αποκαλούμε matrix, λειτουργεί το σύνδρομο της πεταλούδας. Αυτό που συμβαίνει τώρα εδώ, επιρρεάζει την αντίστοιχη αντίθετη κατεύθυνση κ.ο.κ σε αυξητική και ανοδική σπειροειδή κλίμακα.

Μας έκρυψαν την ιστορία εσκεμμένα γιατί αν την γνωρίζαμε, τότε η ανθρωπότητα δεν θα έφτανε ξανά μέχρι εδώ και το κυριότερο…. Δεν θα ήταν «εδώ», με άλλα λόγια θα βρισκόταν σε εντελώς διαφορετική κατάσταση . Η τελευταία της φορά που πέρασε την ίδια τελική φάση (υποφάσεις έχουν περάσει πάμπολλες, κατά το "η ιστορία επαναλαμβάνεται" ) ήταν η περίοδος  Ατλάντων και Πελασγών (οι τότε Αθηναίοι).  Μετά την επικράτηση των Πελασγών, αναγκαστικά ακολούθησε η τότε αυτοκάθαρση του Συμπαντικού οργανισμού, εφ όσον η δράση – χρήση των υπερόπλων αμφοτέρων των πλευρών, πλήγωσαν τον Οργανισμό.   Δηλαδή η καταστροφή δεν συνέβη  κατά την τρομακτική μάχη, αλλά εκ των υστέρων και σε εντελώς διαφορετική χρονική στιγμή.

Από αυτήν την αναμέτρηση και την μετέπειτα καταστροφή, επέζησαν και από τις δυό μεριές αντίπαλοι.   Από τους Ατλάντιους, λάτρεις του θεού Ταύρου (πιθανόν και λόγο ζωδιακού κύκλου, αλλά τι νόημα θα μπορούσε να έχει αυτο στις μέρες μας, όταν έχουμε ήδη περάσει την περίοδο των ιχθύων και έχουμε μπει στην περίοδο του υδροχόου) οι οποίοι μετανάστευσαν στην Ανατολή όσοι διεσώθησαν, προέρχονται σήμερα διάφορες φυλές. Όπως Χαζάροι, Μογγόλοι, Σημίτες κλπ.  Με λίγα λόγια όσοι έχουν ως σύμβολα τον Δράκο – τον ταύρο – την σελήνη (που μοιάζει ως κέρατα ταύρου ούσα μικρότερη του μεγέθους  της ημισελήνου. Η σελήνη και ως σύμβολο πολλών σημαιών κυρίως μουσουλμανικών κρατών, υπό μορφή κεράτων) – ο πέλεκυς των Μινωϊτών  και ο Μινώταυρος που δεν σκότωσε τυχαία ο Πελασγός Θησέας – ο Κρόνος πατέρας του Δία – η Λίλιθ η πρώτη γυναίκα του Αδάμ  - ο κερασφόρος Μπαχομέχ – ο Εωσφόρος.
Το αντίπαλο δέος είναι το ΦΩΣ – ΖΕΥΣ (όχι Δίας) – και όλοι οι ηλιοκεντρικοί θεοί των αυτόχθονων λαών που οι επιζήσαντες Κρόνιοι Άτλαντές  αφάνισαν κατά τα τελευταία 12.000 χρόνια.  Όπως Χόπι, Ινδιάνοι, Αζτέκοι, Ίνκας,  Μάγια, Αμπορίγινες και εν γένει οι γηγενείς πληθυσμοί.  Δεν είναι τυχαίο που έδωσαν μεγάλη έμφαση στον αποδεκατισμό της πιο γνήσιας και αγνής φυλής, της  μαύρης φυλής (Αφρική).
Αναρωτηθείτε πόσοι ηλιοκεντρικοί λαοί έχουν απομείνει ;  Τι είπατε ; Ναι μόνον εμείς και κάποιοι διάσπαρτοι απόγονοι των αποδεκατισμένων φυλών, όπως ακριβώς ήμασταν και επί εποχής προπατόρων, που μετέδωσαν στις αυτόχθονες φυλές ανά την γη την γνώση τους.   Αλλά θα πρέπει να είναι κανείς βαθειά γνώστης των ιστορικών δεδομένων, όχι απαραίτητα με ακριβείς ημερομηνίες και γεγονότα, αλλά μέσα από τον μυστικό κώδικα Ιχώρ (ιστορική μνήμη) που αφυπνίζεται, ο οποίος περνά από την λήθη στην α-λήθεια (χωρίς λήθη).

Ξαφνικά αισθάνομαι πως θέλω να σταματήσω να γράφω αυτήν την περίληψη. Το αν θα ζήσουμε για άλλη μια φορά την Ατλάντια καταστροφή, εξαρτάται από εμάς. Αν το ανθρώπινο γένος (όχι τα υβρίδια)  περάσει καθολικά στο επόμενο στάδιο και πάλι εξαρτάται από εμάς.
Θα πρέπει όμως να μάθουμε ποιοι είμαστε και που πάμε. Χωρίς αυτό δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.   Δεν αναφέρομαι τόσο σε ρίζες.  Οι ρίζες δεν βοηθούν πάντα στην ελευθερία  της σκέψης και της ανόδου. Οι ρίζες θα πάψουν να έχουν την βαρύτητα που δίνουμε στην παρούσα φάση της ζωής μας, όταν αποκατασταθούν  οι έννοιες,  τα νοήματα και η ορθή αντιπροσώπευση των λέξεων, που έχουν δολίως  αντιστραφεί εντελώς.   Προς  το παρόν είναι απαραίτητα χρήσιμες, αφού απουσιάζουν άλλες πιο ουσιαστικές βαθύτερες εννοιολογικές έννοιες.  
Θα ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα και μάλιστα πολύ σύντομα.  Μπορεί να μην λάβουν στην αρχή (όπου αρχή είναι άγνωστη η χρονική περίοδός  της. Σύμφωνα με την Αλτάνη η ολοκλήρωση του κύκλου αυτού θα διαρκέσει περίπου 300 χρόνια) την χροιά των όσων έχουν γραφτεί εδώ,  αλλά για γνήσια μυημένους και ανεξάρτητους εσωτεριστές, θα έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, άσχετα αν τα φαινόμενα αποδειχθούν σκληρά για εμάς και μη έχοντας την δυνατότητα να τα αποφύγουμε, καθ΄όσον η φυγή δεν υπήρξε ποτέ η λύση, ει μη μόνον η αυτογνωσία σε προσωπικό και με Συμπαντικό συνδυασμό., που τόσο πολύ έχουμε πλέον απωλέσει (!)

Νάγια

Υσ : σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σάββατο

 MrMihail9
Μετεωρίτες - Μετεωρίτες


Τολμώ  να πω πως είμαστε οι τυχερές γενιές που ζούμε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές χιλιετηρίδες με διαφορετικές "ατζέντες" .  Αυτές οι χιλιετηρίδες ανήκουν ούτως ή άλλως σε ένα άθροισμα περισσοτέρων χιλιετηρίδων, οι οποίες αποτελούν ένα ευρύτερο σημείο αναφοράς, αυτό που αποκαλούμε ο μεγάλος κύκλος του ενιαυτού, κάθε 26.000 χρόνια. (Πλάτωνας)   Ίσως μερικοί να μην επιθυμούν αυτά που μας συμβαίνουν.  Είναι επειδή  δεν διαισθάνονται το μεγαλείο της εποχής (όπως κάθε εποχής)  στην οποία έχουμε ήδη εισέλθει, διανύοντας  τα πρώτα μας βήματα.  Έτσι ακριβώς όπως ο επώδυνος τοκετός, μέσω του οποίου ξεπηδά ο νέος ανθός.   Η ζωή όπως τουλάχιστον την έχουμε γνωρίσει ή μας την έμαθαν, ποτέ δεν υπήρξε εύκολη, το ίδιο συμβαίνει και τώρα.  Δυστυχώς τον άνθρωπο τον εκμεταλλεύονται κάποιες δυνάμεις, (στο σημείο αυτό διχάζονται οι αντιλήψεις περί αυτών), σε κάθε επίπεδο και αυτό λόγω της κατ’ επιλογήν άγνοιας του και της μεθοδευμένης αποτροπής προς αυτήν την κατεύθυνση.  Η Ζωή βέβαια δεν έχει δυσκολίες,  ούτε μας περιμένει,  αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. 
Αν το ανθρώπινο πνεύμα δεν επιστρέψει στην λατρεία της φιλοσοφίας,  θα παραμείνει δυστυχής, αναλώσιμος μέχρι την ολοκληρωτική εξαφάνιση και εξόντωσή του. Γιατί η φιλοσοφία ;  Γιατί η φιλοσοφία είναι σύνθεση γνώσεων, ενοράσεων,  εσωτερισμού και προσωπικών εμπειριών μετά των συνδυασμών τους, που αποτελούν την βάση της φιλο-σοφίας.  
Κατανοώ τον εθισμό προς την καταναλωτική εικονική πραγματικότητα, κατανοώ την ανάγκη για ελαφρότητα τρόπου ζωής και της καθημερινής αν είναι δυνατόν ανεμελιάς και της χαράς, κατανοώ την στοχευμένη εξάρτηση των καθημερινών αναγκών ή λεγομένων υποχρεώσεων, όμως αν αυτά τα άτομα δώσουν την πρέπουσα σημασία στους καιρούς που βιώνουμε, θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν αυτό που επιθυμούν και μάλιστα όπως Αληθινά εννοείται χαρά και ανεμελιά. 
Αν το επόμενο γένος υποχρεωτικά ξεκινά πάλι από το ανώτατο επίπεδο, με πρώτο το ΧΡΥΣΟ γένος, σύμφωνα και όχι μόνον με τον Ησίοδο, που είναι όπως είπαμε πρώτο στην τάξη, ενώ εμείς είμαστε οι έσχατοι ανήκοντες στο σιδηρούν, σημαίνει πως το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας θα (αυτο)καταστραφεί εντελώς, χωρίς παρόμοια συνέχεια.  Και αυτό όχι επειδή είναι καταγεγραμμένο σε κάτι απομονωμένες στημένες πλάκες στην Γεωργία των ΗΠΑ υπό τύπον «εντολών Μωϋσέως», αλλά λόγω αυτοκαθάρσεως του ίδιου του Μεγάλου Οργανισμού, εντός της οποίας (αυτοκαθάρσεως) φυσικά ανήκουν και όσοι απρεπώς και ασεβώς χρησιμοποιούν την πολύτιμη γνώση που κατέκλεψαν, από τους μεγάλους προπάτορες του ανθρωπίνου γένους. Αντιμετωπίζουμε βιώνοντας  , ως επί τω πλείστων ασυνειδήτως , το αποτέλεσμα του ανοίγματος του κουτιού της Πανδώρας, από την στοιχειοθέτηση  και πραγμάτωση του μύθου.  Τα μυστικά ήλθε η ώρα να φανερωθούν για όσους αποδειχθεί πως δεν θα είναι οι «μωρές» παρθένες. 
Το ανθρώπινο είδος επομένως θα περάσει στην ΝΕΑ εποχή - διάσταση - λεπτοφυή ποιότητα υλικής οντότητας,  στο ποσοστό που θα αποφασίσει ο Παγκόσμιος οργανισμός, μετά την αυτοκάθαρση.   Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, απίστευτο και άπιαστο ως πραγματικότητα ή ιδέα. 
Για να μην προχωρήσω παραπέρα, θα επαναλάβω αυτό που έχω πει στο παρελθόν πολλές φορές.  Στις μέρες μας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός δοκιμάζει, ελέγχει και ζυγίζει τα χρήσιμα και βλαβερά στοιχεία του. Ό,τι συμβαίνει παράδειγμα εδώ, αυτό έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον Συμπαντικό Οργανισμό, τώρα ειδικά που ολοκληρώθηκε ή ολοκληρώνεται ο Μέγας κύκλος.  
 
Έχουμε αρχίσει και καταλαβαίνουμε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός μέσω της γαίας έχει αρχίσει να μιλά κυρίως εδώ και 3-4 χρόνια, για όσους παρακολουθούν. Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις ανθρώπινης παρέμβασης όπως Φουκουσίμα και Ινδονησία, αλλά σε περιπτώσεις ανύψωσης και σχάσης (σκίσιμο - βαθειά ανοίγματα) της γης σε πολλά σημεία του πλανήτη και ηφαιστειακές δραστηριότητες.  Βέβαια γνωρίζω μερικοί θα πουν πως και αυτές μπορεί να προέρχονται από ανθρώπινες παρεμβάσεις. Όμως δεν μπορούμε να ενάγουμε τα πάντα στον άνθρωπο, αποποιούμενοι την ενεργό συμμετοχή του ζώντος οργανισμού.
Ακόμα και αν υποθέσουμε πως για όλα τα φαινόμενα των τελευταίων ετών  η αιτία είναι ο άνθρωπος, αυτό δεν αναιρεί τον φυσικό νόμο,   δράση - αντίδραση.  Το να μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε, δεν έχει και τόση σημασία από την στιγμή που δεν μπορούμε να παρέμβουμε άμεσα στις δράσεις και τα αίτιά τους.
Επ‘ ευκαιρία  του πρόσφατου συμβάντος στην Ρωσία και την πτώση των μετεωριτών, καλόν θα ήταν να κρατούμε μικρό καλάθι.  Γνωρίζουμε πως αυτό που βλέπουμε στον έναστρο ουρανό δεν είναι παρόν , αλλά παρελθόν και μάλιστα δισεκατομμυρίων ετών.  Ως παρελθόν,  επόμενο είναι να γνωρίζουμε ελάχιστα και πιο πιθανό τίποτα,  σχετικά με την μελλοντική κατάσταση αυτού που εμείς βλέπουμε ως παρελθόν.  Και αυτό επειδή απλά θα πρέπει να περιμένουμε να περάσουν αρκετά έτη φωτός, οπότε εμείς θα έχουμε γίνει  μέχρι τότε αστρόσκονη,  για να μάθουμε την μελλοντική κατάσταση του παρελθόντος που θωρούμε.  Ένα παρελθόν δεν μπορεί να εισέλθει στην σφαίρα ενός υποτίθεται μέλλοντος ή ορθότερα εντός ενός παγωμένου γραμμικού  χρόνου που βρισκόμαστε εμείς φυλακισμένοι. 
Αν θυμάστε πέρυσι ή πρόπερσι ,  κάπου στην Ιταλία περίμεναν να πέσει στα κεφάλια τους ένας  μετεωρίτης. Τον περίμεναν όλο το βράδυ εκτός σπιτιού, αλλά ποτέ δεν  έφτασε, ούτε σε άλλος μέρος του κόσμου εθεάθη .   Φέτος όμως ήλθε κάποιος άλλος και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση.  Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως η Ρωσία πρόσβαλε τον μετεωρίτη με πύραυλο διασπώντας τον σε πολλά τεμάχια.  Θεωρητικά, είτε κάποια πύρινα κομμάτια του διασπασμένου μετεωρίτη ήταν αυτά  ή η αστρική σκόνη και τα σωματίδια που τον ακολουθούσαν σε μαγνητική τροχιά. 
Στο σημείο αυτό θα τολμήσω να προσθέσω επιγραμματικά τα εξής στοιχεία, βοήθημα για τους δικούς σας συλλογισμούς : 
-       -  Νιμπίρου και ό,τι έχει διαβάσει κανείς για την έλευσή του. Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές ή μη θεωρίες, αυτός βρίσκεται ήδη εντός του ηλιακού μας συστήματος, απειλώντας τον πλανήτη
-      -   Μεντβέντεφ και η πρόσφατη προσωπική τοποθέτηση παραδοχής του, περί ύπαρξης  εξωγήινων
-      -   Διορισμός ΥΠΕΞ εξωγήινων επισκεπτών, στις ΗΠΑ
-      -    Πόλεμος των άστρων που πιθανόν διεξάγεται μεταξύ των ανθρωπίνων τεχνολογιών και των δυνάμεων καταστροφών, πάνω από τα κεφάλια μας.
-      -    Ρήγκαν για έξωθεν απειλή, που θα εξάλειφε τις διαφορές της ανθρωπότητας και θα επέβαλε την ανάγκη της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την αντιμετώπισή της , θέμα για το οποίο πολύ μοχθεί ο ΓΑΠ.
-     -     Η στο σύνολο των …..  γνωστών  και μη θρησκειών, μονοθεϊστικών  και πολυθεϊστικών, περί ελεύσεως  του λυτρωτή ή Μεσσία θεού. Θεωρία που επικρατεί από την εποχή των Σουμερίων και ακόμα πιο πριν με τους Ανουνάκι .
Στο σημείο αυτό θα ήταν χρήσιμος ο ιστορικός συγκριτικός συσχετισμός , για προσωπικά συμπεράσματα.  Η παραποιητική μεθόδευση  ή αλλιώς  η μεταλλασσόμενη επαναλαμβανόμενη μορφή των κοσμοθεωριών, δεν βοηθά στην κατανόηση των ιστορικών στοιχείων, αν ο παρατηρητής δεν είναι στοχαστής. Δηλαδή αν παραμένει  ένας απλός  αναγνώστης υποτίθεται ιστορικών φαινομένων
-       -   Μυστική τεχνολογία – κβαντομηχανική – νανολογία – αντιβαρυτικά ιπτάμενα αντικείμενα – βάση εκτόξευσης ιπτάμενων δίσκων από Όλυμπο – υπερόπλο γοργόνειο (Γκιόλβας – Ο.Ε.Α.)
-      -    Μυστική τεχνολογία Χίτλερ, που κρατούν σήμερα οι διάδοχοί του
-     -      Τέλος και δεν το άφησα τυχαίο, σχέδιο blue beam, για το οποίο ζητώ δικαιωματικά να προσάψω  ποσόστωση τέτοιου τεχνητού συμβάντος, ως πρόβα generalle, στην περίπτωση του φαινομένου της Ρωσίας, για κάποιο σημαντικά επερχόμενο γεγονός εκ μέρους των γήινων δυνάμεων.
Το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από τις ανθρώπινες επιλογές και πράξεις. Σε αυτό που αποκαλούμε matrix, λειτουργεί το σύνδρομο της πεταλούδας. Αυτό που συμβαίνει τώρα εδώ, επιρρεάζει την αντίστοιχη αντίθετη κατεύθυνση κ.ο.κ σε αυξητική και ανοδική σπειροειδή κλίμακα.

Μας έκρυψαν την ιστορία εσκεμμένα γιατί αν την γνωρίζαμε, τότε η ανθρωπότητα δεν θα έφτανε ξανά μέχρι εδώ και το κυριότερο…. Δεν θα ήταν «εδώ», με άλλα λόγια θα βρισκόταν σε εντελώς διαφορετική κατάσταση . Η τελευταία της φορά που πέρασε την ίδια τελική φάση (υποφάσεις έχουν περάσει πάμπολλες, κατά το "η ιστορία επαναλαμβάνεται" ) ήταν η περίοδος  Ατλάντων και Πελασγών (οι τότε Αθηναίοι).  Μετά την επικράτηση των Πελασγών, αναγκαστικά ακολούθησε η τότε αυτοκάθαρση του Συμπαντικού οργανισμού, εφ όσον η δράση – χρήση των υπερόπλων αμφοτέρων των πλευρών, πλήγωσαν τον Οργανισμό.   Δηλαδή η καταστροφή δεν συνέβη  κατά την τρομακτική μάχη, αλλά εκ των υστέρων και σε εντελώς διαφορετική χρονική στιγμή.

Από αυτήν την αναμέτρηση και την μετέπειτα καταστροφή, επέζησαν και από τις δυό μεριές αντίπαλοι.   Από τους Ατλάντιους, λάτρεις του θεού Ταύρου (πιθανόν και λόγο ζωδιακού κύκλου, αλλά τι νόημα θα μπορούσε να έχει αυτο στις μέρες μας, όταν έχουμε ήδη περάσει την περίοδο των ιχθύων και έχουμε μπει στην περίοδο του υδροχόου) οι οποίοι μετανάστευσαν στην Ανατολή όσοι διεσώθησαν, προέρχονται σήμερα διάφορες φυλές. Όπως Χαζάροι, Μογγόλοι, Σημίτες κλπ.  Με λίγα λόγια όσοι έχουν ως σύμβολα τον Δράκο – τον ταύρο – την σελήνη (που μοιάζει ως κέρατα ταύρου ούσα μικρότερη του μεγέθους  της ημισελήνου. Η σελήνη και ως σύμβολο πολλών σημαιών κυρίως μουσουλμανικών κρατών, υπό μορφή κεράτων) – ο πέλεκυς των Μινωϊτών  και ο Μινώταυρος που δεν σκότωσε τυχαία ο Πελασγός Θησέας – ο Κρόνος πατέρας του Δία – η Λίλιθ η πρώτη γυναίκα του Αδάμ  - ο κερασφόρος Μπαχομέχ – ο Εωσφόρος.
Το αντίπαλο δέος είναι το ΦΩΣ – ΖΕΥΣ (όχι Δίας) – και όλοι οι ηλιοκεντρικοί θεοί των αυτόχθονων λαών που οι επιζήσαντες Κρόνιοι Άτλαντές  αφάνισαν κατά τα τελευταία 12.000 χρόνια.  Όπως Χόπι, Ινδιάνοι, Αζτέκοι, Ίνκας,  Μάγια, Αμπορίγινες και εν γένει οι γηγενείς πληθυσμοί.  Δεν είναι τυχαίο που έδωσαν μεγάλη έμφαση στον αποδεκατισμό της πιο γνήσιας και αγνής φυλής, της  μαύρης φυλής (Αφρική).
Αναρωτηθείτε πόσοι ηλιοκεντρικοί λαοί έχουν απομείνει ;  Τι είπατε ; Ναι μόνον εμείς και κάποιοι διάσπαρτοι απόγονοι των αποδεκατισμένων φυλών, όπως ακριβώς ήμασταν και επί εποχής προπατόρων, που μετέδωσαν στις αυτόχθονες φυλές ανά την γη την γνώση τους.   Αλλά θα πρέπει να είναι κανείς βαθειά γνώστης των ιστορικών δεδομένων, όχι απαραίτητα με ακριβείς ημερομηνίες και γεγονότα, αλλά μέσα από τον μυστικό κώδικα Ιχώρ (ιστορική μνήμη) που αφυπνίζεται, ο οποίος περνά από την λήθη στην α-λήθεια (χωρίς λήθη).

Ξαφνικά αισθάνομαι πως θέλω να σταματήσω να γράφω αυτήν την περίληψη. Το αν θα ζήσουμε για άλλη μια φορά την Ατλάντια καταστροφή, εξαρτάται από εμάς. Αν το ανθρώπινο γένος (όχι τα υβρίδια)  περάσει καθολικά στο επόμενο στάδιο και πάλι εξαρτάται από εμάς.
Θα πρέπει όμως να μάθουμε ποιοι είμαστε και που πάμε. Χωρίς αυτό δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.   Δεν αναφέρομαι τόσο σε ρίζες.  Οι ρίζες δεν βοηθούν πάντα στην ελευθερία  της σκέψης και της ανόδου. Οι ρίζες θα πάψουν να έχουν την βαρύτητα που δίνουμε στην παρούσα φάση της ζωής μας, όταν αποκατασταθούν  οι έννοιες,  τα νοήματα και η ορθή αντιπροσώπευση των λέξεων, που έχουν δολίως  αντιστραφεί εντελώς.   Προς  το παρόν είναι απαραίτητα χρήσιμες, αφού απουσιάζουν άλλες πιο ουσιαστικές βαθύτερες εννοιολογικές έννοιες.  
Θα ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα και μάλιστα πολύ σύντομα.  Μπορεί να μην λάβουν στην αρχή (όπου αρχή είναι άγνωστη η χρονική περίοδός  της. Σύμφωνα με την Αλτάνη η ολοκλήρωση του κύκλου αυτού θα διαρκέσει περίπου 300 χρόνια) την χροιά των όσων έχουν γραφτεί εδώ,  αλλά για γνήσια μυημένους και ανεξάρτητους εσωτεριστές, θα έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, άσχετα αν τα φαινόμενα αποδειχθούν σκληρά για εμάς και μη έχοντας την δυνατότητα να τα αποφύγουμε, καθ΄όσον η φυγή δεν υπήρξε ποτέ η λύση, ει μη μόνον η αυτογνωσία σε προσωπικό και με Συμπαντικό συνδυασμό., που τόσο πολύ έχουμε πλέον απωλέσει (!)

Νάγια

Υσ : σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σάββατο

 MrMihail9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου