a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Διάβαζα μια συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στη Lifo, στην οποία, με το γνωστό μετρημένα αμετροεπή λόγο του και το σουρρεαλιστικό στυλ του, εξέφρασε τις σκέψεις του, με τις οποίες είναι δύσκολο να διαφωνήσεις αλλά δύσκολο και να συμφωνήσεις απόλυτα.
Η συνέντευξη δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.
Την προσοχή μου τράβηξε όμως ο επιθετικός τόνος των σχολιαστών στο site της γνωστής εφημερίδας Lifo (έχουν αναφέρει στο παρελθόν ράμματα για τη γούνα της), με αφορμή μια αποστροφή του λόγου του Πανούση περί "Εβραιοναζήδων", όταν μιλούσε για το στήσιμο σκανδάλων αλά Siemens.

Αυτή η αναφορά εξόργισε τους "υπερπροοδευτικούς αντιφασίστες" αναγνώστες του site, οι οποίοι στο άκουσμα και μόνο της λέξης "Εβραίοι" τινάζονται αυτόματα από την καρέκλα φωνάζοντας μηχανικά "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ"!
(λες και τους πάτησες κουμπί...)

Βέβαια, οι ίδιοι αναγνώστες-σχολιαστές του εν λόγω site (και άλλων ομοίων) είναι δεκτικοί, και ως πομποί και ως δέκτες, στο αναμάσημα στερεοτύπων που αφορούν στους Έλληνες, στους Βαλκάνιους ή στους Μεσόγειους εν γένει, στερεοτύπων που εστιάζουν στην τεμπελιά, στην βαρεμάρα, στη λαμογιά, στην απατεωνιά, στο ρουσφέτι, στη βλαχιά, στον επαρχιωτισμό κλπ κλπ
Αντίστοιχα όταν ακούν για Βορειοευρωπαίους αναμασούν αδιαμαρτύρητα τα στερεότυπα των εργατικών, των υπεύθυνων, των σοβαρών, των μετρημένων ανθρώπων.
Και φυσικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χρεώνουν υποτιμητικότατες και προσβλητικότατες εκφράσεις και για κρατικές υποστάσεις, όπως η Κούβα, η Βόρειος Κορέα κλπ.
Μην τυχόν όμως και ψελλίσει κανείς κουβέντα για Εβραίους, γιατί τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε!
Θα κατηγορηθεί ως αντισημίτης, συνωμοσιολόγος, κρυφοφασίστας, γραφικός και επικίνδυνος.

Δηλαδή επειδή ο καριόλης ο Χίτλερ ξεπάστρεψε 6 εκατομμύρια Εβραίους, είναι αναγκασμένη η ανθρωπότητα να τους έχει αιωνίως στο απυρόβλητο;
Φυσικά και η γενοκτονία των Εβραίων είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στην ανθρώπινη ιστορία.
Αλλά αυτό δε σημαίνει πως όποιος πει κακή κουβέντα για Εβραίο, ετοιμάζεται να στήσει νέο Άουσβιτς!
Ό,τι κι αν συμβαίνει έκτοτε;
Λες και οι Εβραίοι ήταν το μοναδικό θύμα της ναζιστικής θηριωδίας!
Λες και δεν σκοτώθηκαν εκατομμύρια Έλληνες, είτε πολεμώντας, είτε εκτελεσμένοι, είτε άμαχοι, είτε πεινασμένοι στους δρόμους!
Λες και δεν σκοτώθηκαν εκατομμύρια Σοβιετικοί προσφέροντας τη μέγιστη υπηρεσία στον πόλεμο, με την συντριβή των ναζιστικών δυνάμεων!
Λες και δεν σκοτώθηκαν εκατομμύρια Άγγλοι, Αυστραλοί, Αμερικανοί, Αφρικανοί, Νεοζηλανδοί, Γάλλοι και άνθρωποι από κάθε άλλη φυλή, που αντιστάθηκαν με το σώμα και την ψυχή τους ενάντια στην επίθεση του ναζισμού!
Λες και δεν έχουν υποστεί σφαγές και εξοντωτικούς εξευτελισμούς τόσες και τόσες φυλές στην ιστορία! Ινδιάνοι, Παλαιστίνιοι, Πόντιοι, Αφρικανοί, Αρμένιοι, Θιβετιανοί και πόσοι άλλοι!


 
Γιατί οι Εβραίοι είναι μόνοι τους στο απυρόβλητο;
Γιατί ο αντισημιτισμός έχει αναχθεί σε ποινικό αδίκημα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπεται ο ανθελληνισμός, ο αντιγερμανισμός, ο αντιαμερικανισμός, ο αντιβρετανισμός, ο αντισοβιετισμός, ο αντικινεζισμός, ο αντιισλαμισμός;

Βρε δε γαμιέστε λέω 'γω;
Θα αυτολογοκρινόμαστε και θα αποσιωπούμε την αλήθεια μας, προκειμένου να μη μας κρεμάσει την ταμπέλα του αντισημίτη ο κάθε απίθανος;

Και, όχι, προφανώς και ΔΕΝ συμφωνώ ότι "πίσω απ' όλα είναι οι Εβραίοι".
Κάτι τέτοιο ανάγεται σε επιστημονική φαντασία.
Ούτε βέβαια όταν αναφέρεται κάποιος στους Εβραίους, αναφέρεται σε ολόκληρο το εβραϊκό έθνος.
Προφανώς και όχι.
Δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα οι Εβραίοι, όπως βέβαια και οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Πακιστανοί, οι Κορεάτες, οι Κολομβιανοί και κάθε άλλος λαός.
Υπάρχουν Εβραίοι πλούσιοι και φτωχοί. Τίμιοι και λομπίστες.
Ποιος νοήμων άνθρωπος, άλλωστε, μπορεί να αρνηθεί την πολύ σπουδαία συμβολή των Εβραίων στον πολιτισμό, στην τέχνη, στις επιστήμες και στη σκέψη;
Ο στρουθοκαμηλισμός όμως του αντι-αντισημιτισμού σκοπίμως αποκρύπτει κάτι σημαντικό.
Ότι δηλαδή οι αναφορές που αφορούν στο λεγόμενο "Εβραϊκό λόμπι", αφορούν στο κύκλωμα των εβραϊκής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματιών και μεγαλοεπενδυτών, που όπως γνωρίζουμε καλά αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της παγκόσμιας οικονομικής άρχουσας τάξης.
Αυτό είναι αναμφισβήτητο.
Δε πα' να χτυπιέται ο κάθε αντι-αντισημιτιστής;
Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.
Το ποσοστό των Εβραίων στην παγκόσμια άρχουσα τάξη δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στο πληθυσμιακό ποσοστό τους στη Γη.
Θα έπρεπε να είναι  πληθυσμιακά ίσαμε τους Κινέζους, για να μπορεί να θεωρηθεί απλή σύμπτωση όλο αυτό, ώστε να δικαιολογείται να αρνηθεί κάποιος την ύπαρξη και την κυριαρχία αυτού του λόμπι στα παγκόσμια οικονομικά πράγματα.
Αν λοιπόν η τάση του αντι-αντισημιτισμού προωθούσε την άποψη ότι "εντάξει ρε παιδιά, η άρχουσα τάξη είναι τίγκα στους Εβραίους, αλλά μην κατηγορείτε όλο το λαό αυτό, διότι η πλειοψηφία του εβραϊκού λαού ζει σε δύσκολες συνθήκες, όπως όλοι μας, μέσα στη φτώχεια, την ανασφάλεια και τον πόλεμο" τότε αυτή η τάση θα πλειοψηφούσε και στην κοινωνία μας και οι δον-κιχώτες "Καζαντζίδηδες" θα ανακηρύσσονταν γραφικοί από σύσσωμο το λαό.
Η εθελοτυφλούσα άρνηση όμως της τάσης αυτής να παραδεχθεί το προφανές, το αυτονόητο, αυτή οδηγεί τον κόσμο στο άλλο άκρο, στη δαιμονοποίηση ενός λαού, ως υπεύθυνο όλων των δεινών του κόσμου και προφανώς πετάει τον κόσμο στα δίχτυα των ναζί.

 
Με τον ίδιο ακριβώς ανόητο τρόπο στη χώρα μας, η αλλοπρόσαλη αριστερά σφύριζε αδιάφορα εδώ και 15 περίπου χρόνια, την ώρα που η υπερ-μετανάστευση και η εκτός ελέγχου εγκληματικότητα έβγαζε ένα λαό στα κάγκελα.

Και με την εθελοτυφλία της, έστρωσε το χαλί στους ξενοφοβικούς και τους ρατσιστές αρχικά και στους δολοφόνους αργότερα να αλώσουν πρώτα το κέντρο της Αθηνας και ύστερα την επαρχία.
Αφού δεν άκουγε αυτή το πρόβλημα του κόσμου, και τον έβγαζε τρελό, τότε ο κόσμος στράφηκε στο πρώτο πρόθυμο αυτί που βρήκε να τον ακούσει και το πρώτο πρόθυμο στόμα που βρέθηκε για να εκφράσει το πρόβλημά του.
Όταν ο άλλος έλεγε "ρε παιδιά, πρέπει να γίνει κάτι με τους μετανάστες, μένω στην πλατεία Αττικής και δεν μπορώ να κυκλοφορήσω μετά τη δύση του ηλίου" και πετιόταν η αριστερή τσουτσού και τον έλεγε "φασίστα", τότε δε χρειάζεται να απορούμε και πολύ για το πώς έπεσε ο άλλος στην πρώτη πρόθυμη αγκάλη που βρήκε, τη μέρα που τον λήστεψαν.

Πανομοιότυπα ίδια συμπεριφορά επιδεικνύουν και οι αντι-αντισημίτες, οι οποίοι με την άρνησή τους να αποδεχθούν το προφανές, προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες στον πραγματικό αντισημιτισμό.

Δηλαδή πραγματικά οι αντιρατσιστές της περασμένης δεκαετίας και οι αντι-αντισημίτες θα διδάσκονται στα πανεπιστήμια σε λίγα χρόνια για το "πώς κατάφεραν να ξεκινούν να έχουν τόσο δίκιο και να καταλήγουν να φαίνονται τόσο λάθος"!
Χρειάζεται έρευνα γι' αυτούς.
Ξεκινούν υπερασπιζόμενοι ανθρώπους από επικίνδυνες καταστάσεις και καταλήγουν να υπερασπίζονται επικίνδυνες καταστάσεις από ανθρώπους.

Γιατί αυτοί οι κουφιοκέφαλοι πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά της ρατσιστικής στοχοποίησης από την πολιτική στοχοποίηση.
Ρατσισμός είναι να κατηγορείς κάποιον γι' αυτό που είναι. Πολιτική κριτική είναι να κατηγορείς κάποιον γι' αυτό που κάνει.
Δεν είναι ρατσιστής λοιπόν, ούτε "αντισημίτης", όποιος καταφέρεται ενάντια στο εβραϊκό λόμπι για το ρόλο του στη διεθνή κοινότητα, ως μέρος του παγκόσμιου κεφαλαίου που όπως γνωρίζουμε ελέγχει τις τύχες του κόσμου.
Τι να κάνουμε ρε παλληκάρια;
Καπιταλισμό έχουμε. Το Κεφάλαιο κυβερνά!
Και το εβραϊκό λόμπι είναι το ισχυρότερο σ' αυτήν την οικονομική κάστα του Κεφαλαίου.
Και ελληνικό λόμπι υπάρχει αντίστοιχα και γερμανικό και ρωσικό κ.ο.κ., αλλά το εβραϊκό είναι το ισχυρότερο, και γι' αυτό το λόγο εύλογα στοχοποιείται περισσότερο.
Αφού όπως και αν το κάνουμε δεν αρκεί η απρόσωπη δαιμονοποίηση του Καπιταλισμού και του Κεφαλαίου, αλλά προφανώς είναι λογικό να συγκεκριμενοποιούνται οι ευθύνες είτε κατά ομάδες είτε κατά πρόσωπα.

 
Αυτό δε σημαίνει ότι η παραδοχή του γεγονότος αυτού αποτελεί κάλεσμα σε κανέναν να πάει να σφάξει όποιον Εβραίο πετύχει.
Ούτε βέβαια η καθολικώς αποδεκτή άποψη ότι το Γερμανικό κεφάλαιο κάνει κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποπνέει κάποιο ρατσιστικό μίσος.

Αλλιώς γιατί τάχα οι αντι-αντισημιτιστές δεν κατηγορούν όσους εκφράζουν τέτοιες απόψεις περί κουμάντου στην Ευρωπαϊκη΄Ένωση (όλους δηλαδή) ως υποθάλποντες το ρατσιστικό μίσος;

Και σε τελική ανάλυση, γιατί ο αντισημιτισμός έχει διαχωριστεί από τον ρατσισμό;
Γιατί οι υποτιμητικές αναφορές σε χαρακτηριστικά όλων των λαών της Γης αποκαλούνται "ρατσισμός", ενώ μόνο για τους Εβραίους έχει επινοηθεί ο "αντισημιτισμός";
Τι παραπάνω έχουν;

Εγώ από τη μικρή μου γωνιά εδώ έχω καταφερθεί πολλές φορές εναντίον των Ρωσο-ξεπλυματάδων και των Αραβο-πετρελαιάδων, αλλά κανείς δε με κατηγόρησε για "αντι-αραβισμό" ή "αντιρωσισμό".
Κι όμως, σήμερα γράφω αυτά έχοντας τη βεβαιότητα ότι κάποιοι θα με αποκαλέσουν, είτε φωναχτά είτε από μέσα τους, "αντισημίτη" επειδή έγραψα για το εβραϊκό λόμπι και αποδέχτηκα την ύπαρξή του.

Όταν έγραφα για τους Άραβες πετρελαιάδες σήμαινε ότι κάνω κάποια ρατσιστική επίθεση στους Άραβες;
Ή αντίστοιχα όταν έγραφα για Ρώσους που ξεπλένουν βρώμικο χρήμα ανά την υφήλιο σήμαινε ότι εξαπολύω ρατσιστικό μίσος για τους Ρώσους;
Όλοι αντιλαμβάνονταν τότε ότι αναφερόμουν στο ρωσικό και στο αραβικό κεφάλαιο και όχι στους λαούς.
Τώρα γιατί δε θα καταλάβουν ότι, κράζοντας το εβραϊκό λόμπι, αναφέρομαι στό εβραϊκό κεφάλαιο και όχι στον εβραϊκό λαό;

Να σας πω γιατί;
Γιατί δεν είμαι εγώ που έχω παρωπίδες. Εκείνοι είναι.
Δεν είμαι εγώ που είμαι συνωμοσιολόγος. Εκείνοι είναι.

Εκείνοι οι τάχα ευσυγκίνητοι (υπερ-προοδευτικοί της πλάκας) είναι που κάνουν άδικους και αυθαίρετους διαχωρισμούς ανάμεσα στους λαούς, τοποθετώντας άλλους λαούς στο απόσπασμα και άλλους λαούς στο απυρόβλητο.

Έτσι, σε πείσμα εκείνων των εβραιο-λιγούρηδων (κατά το "ευρω-λιγούρηδων"), οφείλουμε να μην αυτολογοκρινόμαστε, υποταγμένοι στο "πολιτικώς ορθόν" πρότυπο των ΗΠΑ που χωρίζει τον κόσμο σε "φιλελεύθερους και αντισημίτες", τσουβαλιάζοντας αυθαίρετα όποιον θέλει όπως θέλει, προκειμένου να επιβάλει το πολιτικό και το πολιτισμικό της μοντέλο.
 
το είδα εδώ :  http://toixo-toixo.blogspot.gr/
Η σάπια καραμέλα του αντισημιτισμού

Διάβαζα μια συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στη Lifo, στην οποία, με το γνωστό μετρημένα αμετροεπή λόγο του και το σουρρεαλιστικό στυλ του, εξέφρασε τις σκέψεις του, με τις οποίες είναι δύσκολο να διαφωνήσεις αλλά δύσκολο και να συμφωνήσεις απόλυτα.
Η συνέντευξη δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.
Την προσοχή μου τράβηξε όμως ο επιθετικός τόνος των σχολιαστών στο site της γνωστής εφημερίδας Lifo (έχουν αναφέρει στο παρελθόν ράμματα για τη γούνα της), με αφορμή μια αποστροφή του λόγου του Πανούση περί "Εβραιοναζήδων", όταν μιλούσε για το στήσιμο σκανδάλων αλά Siemens.

Αυτή η αναφορά εξόργισε τους "υπερπροοδευτικούς αντιφασίστες" αναγνώστες του site, οι οποίοι στο άκουσμα και μόνο της λέξης "Εβραίοι" τινάζονται αυτόματα από την καρέκλα φωνάζοντας μηχανικά "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ"!
(λες και τους πάτησες κουμπί...)

Βέβαια, οι ίδιοι αναγνώστες-σχολιαστές του εν λόγω site (και άλλων ομοίων) είναι δεκτικοί, και ως πομποί και ως δέκτες, στο αναμάσημα στερεοτύπων που αφορούν στους Έλληνες, στους Βαλκάνιους ή στους Μεσόγειους εν γένει, στερεοτύπων που εστιάζουν στην τεμπελιά, στην βαρεμάρα, στη λαμογιά, στην απατεωνιά, στο ρουσφέτι, στη βλαχιά, στον επαρχιωτισμό κλπ κλπ
Αντίστοιχα όταν ακούν για Βορειοευρωπαίους αναμασούν αδιαμαρτύρητα τα στερεότυπα των εργατικών, των υπεύθυνων, των σοβαρών, των μετρημένων ανθρώπων.
Και φυσικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χρεώνουν υποτιμητικότατες και προσβλητικότατες εκφράσεις και για κρατικές υποστάσεις, όπως η Κούβα, η Βόρειος Κορέα κλπ.
Μην τυχόν όμως και ψελλίσει κανείς κουβέντα για Εβραίους, γιατί τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε!
Θα κατηγορηθεί ως αντισημίτης, συνωμοσιολόγος, κρυφοφασίστας, γραφικός και επικίνδυνος.

Δηλαδή επειδή ο καριόλης ο Χίτλερ ξεπάστρεψε 6 εκατομμύρια Εβραίους, είναι αναγκασμένη η ανθρωπότητα να τους έχει αιωνίως στο απυρόβλητο;
Φυσικά και η γενοκτονία των Εβραίων είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στην ανθρώπινη ιστορία.
Αλλά αυτό δε σημαίνει πως όποιος πει κακή κουβέντα για Εβραίο, ετοιμάζεται να στήσει νέο Άουσβιτς!
Ό,τι κι αν συμβαίνει έκτοτε;
Λες και οι Εβραίοι ήταν το μοναδικό θύμα της ναζιστικής θηριωδίας!
Λες και δεν σκοτώθηκαν εκατομμύρια Έλληνες, είτε πολεμώντας, είτε εκτελεσμένοι, είτε άμαχοι, είτε πεινασμένοι στους δρόμους!
Λες και δεν σκοτώθηκαν εκατομμύρια Σοβιετικοί προσφέροντας τη μέγιστη υπηρεσία στον πόλεμο, με την συντριβή των ναζιστικών δυνάμεων!
Λες και δεν σκοτώθηκαν εκατομμύρια Άγγλοι, Αυστραλοί, Αμερικανοί, Αφρικανοί, Νεοζηλανδοί, Γάλλοι και άνθρωποι από κάθε άλλη φυλή, που αντιστάθηκαν με το σώμα και την ψυχή τους ενάντια στην επίθεση του ναζισμού!
Λες και δεν έχουν υποστεί σφαγές και εξοντωτικούς εξευτελισμούς τόσες και τόσες φυλές στην ιστορία! Ινδιάνοι, Παλαιστίνιοι, Πόντιοι, Αφρικανοί, Αρμένιοι, Θιβετιανοί και πόσοι άλλοι!


 
Γιατί οι Εβραίοι είναι μόνοι τους στο απυρόβλητο;
Γιατί ο αντισημιτισμός έχει αναχθεί σε ποινικό αδίκημα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπεται ο ανθελληνισμός, ο αντιγερμανισμός, ο αντιαμερικανισμός, ο αντιβρετανισμός, ο αντισοβιετισμός, ο αντικινεζισμός, ο αντιισλαμισμός;

Βρε δε γαμιέστε λέω 'γω;
Θα αυτολογοκρινόμαστε και θα αποσιωπούμε την αλήθεια μας, προκειμένου να μη μας κρεμάσει την ταμπέλα του αντισημίτη ο κάθε απίθανος;

Και, όχι, προφανώς και ΔΕΝ συμφωνώ ότι "πίσω απ' όλα είναι οι Εβραίοι".
Κάτι τέτοιο ανάγεται σε επιστημονική φαντασία.
Ούτε βέβαια όταν αναφέρεται κάποιος στους Εβραίους, αναφέρεται σε ολόκληρο το εβραϊκό έθνος.
Προφανώς και όχι.
Δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα οι Εβραίοι, όπως βέβαια και οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Πακιστανοί, οι Κορεάτες, οι Κολομβιανοί και κάθε άλλος λαός.
Υπάρχουν Εβραίοι πλούσιοι και φτωχοί. Τίμιοι και λομπίστες.
Ποιος νοήμων άνθρωπος, άλλωστε, μπορεί να αρνηθεί την πολύ σπουδαία συμβολή των Εβραίων στον πολιτισμό, στην τέχνη, στις επιστήμες και στη σκέψη;
Ο στρουθοκαμηλισμός όμως του αντι-αντισημιτισμού σκοπίμως αποκρύπτει κάτι σημαντικό.
Ότι δηλαδή οι αναφορές που αφορούν στο λεγόμενο "Εβραϊκό λόμπι", αφορούν στο κύκλωμα των εβραϊκής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματιών και μεγαλοεπενδυτών, που όπως γνωρίζουμε καλά αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της παγκόσμιας οικονομικής άρχουσας τάξης.
Αυτό είναι αναμφισβήτητο.
Δε πα' να χτυπιέται ο κάθε αντι-αντισημιτιστής;
Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.
Το ποσοστό των Εβραίων στην παγκόσμια άρχουσα τάξη δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στο πληθυσμιακό ποσοστό τους στη Γη.
Θα έπρεπε να είναι  πληθυσμιακά ίσαμε τους Κινέζους, για να μπορεί να θεωρηθεί απλή σύμπτωση όλο αυτό, ώστε να δικαιολογείται να αρνηθεί κάποιος την ύπαρξη και την κυριαρχία αυτού του λόμπι στα παγκόσμια οικονομικά πράγματα.
Αν λοιπόν η τάση του αντι-αντισημιτισμού προωθούσε την άποψη ότι "εντάξει ρε παιδιά, η άρχουσα τάξη είναι τίγκα στους Εβραίους, αλλά μην κατηγορείτε όλο το λαό αυτό, διότι η πλειοψηφία του εβραϊκού λαού ζει σε δύσκολες συνθήκες, όπως όλοι μας, μέσα στη φτώχεια, την ανασφάλεια και τον πόλεμο" τότε αυτή η τάση θα πλειοψηφούσε και στην κοινωνία μας και οι δον-κιχώτες "Καζαντζίδηδες" θα ανακηρύσσονταν γραφικοί από σύσσωμο το λαό.
Η εθελοτυφλούσα άρνηση όμως της τάσης αυτής να παραδεχθεί το προφανές, το αυτονόητο, αυτή οδηγεί τον κόσμο στο άλλο άκρο, στη δαιμονοποίηση ενός λαού, ως υπεύθυνο όλων των δεινών του κόσμου και προφανώς πετάει τον κόσμο στα δίχτυα των ναζί.

 
Με τον ίδιο ακριβώς ανόητο τρόπο στη χώρα μας, η αλλοπρόσαλη αριστερά σφύριζε αδιάφορα εδώ και 15 περίπου χρόνια, την ώρα που η υπερ-μετανάστευση και η εκτός ελέγχου εγκληματικότητα έβγαζε ένα λαό στα κάγκελα.

Και με την εθελοτυφλία της, έστρωσε το χαλί στους ξενοφοβικούς και τους ρατσιστές αρχικά και στους δολοφόνους αργότερα να αλώσουν πρώτα το κέντρο της Αθηνας και ύστερα την επαρχία.
Αφού δεν άκουγε αυτή το πρόβλημα του κόσμου, και τον έβγαζε τρελό, τότε ο κόσμος στράφηκε στο πρώτο πρόθυμο αυτί που βρήκε να τον ακούσει και το πρώτο πρόθυμο στόμα που βρέθηκε για να εκφράσει το πρόβλημά του.
Όταν ο άλλος έλεγε "ρε παιδιά, πρέπει να γίνει κάτι με τους μετανάστες, μένω στην πλατεία Αττικής και δεν μπορώ να κυκλοφορήσω μετά τη δύση του ηλίου" και πετιόταν η αριστερή τσουτσού και τον έλεγε "φασίστα", τότε δε χρειάζεται να απορούμε και πολύ για το πώς έπεσε ο άλλος στην πρώτη πρόθυμη αγκάλη που βρήκε, τη μέρα που τον λήστεψαν.

Πανομοιότυπα ίδια συμπεριφορά επιδεικνύουν και οι αντι-αντισημίτες, οι οποίοι με την άρνησή τους να αποδεχθούν το προφανές, προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες στον πραγματικό αντισημιτισμό.

Δηλαδή πραγματικά οι αντιρατσιστές της περασμένης δεκαετίας και οι αντι-αντισημίτες θα διδάσκονται στα πανεπιστήμια σε λίγα χρόνια για το "πώς κατάφεραν να ξεκινούν να έχουν τόσο δίκιο και να καταλήγουν να φαίνονται τόσο λάθος"!
Χρειάζεται έρευνα γι' αυτούς.
Ξεκινούν υπερασπιζόμενοι ανθρώπους από επικίνδυνες καταστάσεις και καταλήγουν να υπερασπίζονται επικίνδυνες καταστάσεις από ανθρώπους.

Γιατί αυτοί οι κουφιοκέφαλοι πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά της ρατσιστικής στοχοποίησης από την πολιτική στοχοποίηση.
Ρατσισμός είναι να κατηγορείς κάποιον γι' αυτό που είναι. Πολιτική κριτική είναι να κατηγορείς κάποιον γι' αυτό που κάνει.
Δεν είναι ρατσιστής λοιπόν, ούτε "αντισημίτης", όποιος καταφέρεται ενάντια στο εβραϊκό λόμπι για το ρόλο του στη διεθνή κοινότητα, ως μέρος του παγκόσμιου κεφαλαίου που όπως γνωρίζουμε ελέγχει τις τύχες του κόσμου.
Τι να κάνουμε ρε παλληκάρια;
Καπιταλισμό έχουμε. Το Κεφάλαιο κυβερνά!
Και το εβραϊκό λόμπι είναι το ισχυρότερο σ' αυτήν την οικονομική κάστα του Κεφαλαίου.
Και ελληνικό λόμπι υπάρχει αντίστοιχα και γερμανικό και ρωσικό κ.ο.κ., αλλά το εβραϊκό είναι το ισχυρότερο, και γι' αυτό το λόγο εύλογα στοχοποιείται περισσότερο.
Αφού όπως και αν το κάνουμε δεν αρκεί η απρόσωπη δαιμονοποίηση του Καπιταλισμού και του Κεφαλαίου, αλλά προφανώς είναι λογικό να συγκεκριμενοποιούνται οι ευθύνες είτε κατά ομάδες είτε κατά πρόσωπα.

 
Αυτό δε σημαίνει ότι η παραδοχή του γεγονότος αυτού αποτελεί κάλεσμα σε κανέναν να πάει να σφάξει όποιον Εβραίο πετύχει.
Ούτε βέβαια η καθολικώς αποδεκτή άποψη ότι το Γερμανικό κεφάλαιο κάνει κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποπνέει κάποιο ρατσιστικό μίσος.

Αλλιώς γιατί τάχα οι αντι-αντισημιτιστές δεν κατηγορούν όσους εκφράζουν τέτοιες απόψεις περί κουμάντου στην Ευρωπαϊκη΄Ένωση (όλους δηλαδή) ως υποθάλποντες το ρατσιστικό μίσος;

Και σε τελική ανάλυση, γιατί ο αντισημιτισμός έχει διαχωριστεί από τον ρατσισμό;
Γιατί οι υποτιμητικές αναφορές σε χαρακτηριστικά όλων των λαών της Γης αποκαλούνται "ρατσισμός", ενώ μόνο για τους Εβραίους έχει επινοηθεί ο "αντισημιτισμός";
Τι παραπάνω έχουν;

Εγώ από τη μικρή μου γωνιά εδώ έχω καταφερθεί πολλές φορές εναντίον των Ρωσο-ξεπλυματάδων και των Αραβο-πετρελαιάδων, αλλά κανείς δε με κατηγόρησε για "αντι-αραβισμό" ή "αντιρωσισμό".
Κι όμως, σήμερα γράφω αυτά έχοντας τη βεβαιότητα ότι κάποιοι θα με αποκαλέσουν, είτε φωναχτά είτε από μέσα τους, "αντισημίτη" επειδή έγραψα για το εβραϊκό λόμπι και αποδέχτηκα την ύπαρξή του.

Όταν έγραφα για τους Άραβες πετρελαιάδες σήμαινε ότι κάνω κάποια ρατσιστική επίθεση στους Άραβες;
Ή αντίστοιχα όταν έγραφα για Ρώσους που ξεπλένουν βρώμικο χρήμα ανά την υφήλιο σήμαινε ότι εξαπολύω ρατσιστικό μίσος για τους Ρώσους;
Όλοι αντιλαμβάνονταν τότε ότι αναφερόμουν στο ρωσικό και στο αραβικό κεφάλαιο και όχι στους λαούς.
Τώρα γιατί δε θα καταλάβουν ότι, κράζοντας το εβραϊκό λόμπι, αναφέρομαι στό εβραϊκό κεφάλαιο και όχι στον εβραϊκό λαό;

Να σας πω γιατί;
Γιατί δεν είμαι εγώ που έχω παρωπίδες. Εκείνοι είναι.
Δεν είμαι εγώ που είμαι συνωμοσιολόγος. Εκείνοι είναι.

Εκείνοι οι τάχα ευσυγκίνητοι (υπερ-προοδευτικοί της πλάκας) είναι που κάνουν άδικους και αυθαίρετους διαχωρισμούς ανάμεσα στους λαούς, τοποθετώντας άλλους λαούς στο απόσπασμα και άλλους λαούς στο απυρόβλητο.

Έτσι, σε πείσμα εκείνων των εβραιο-λιγούρηδων (κατά το "ευρω-λιγούρηδων"), οφείλουμε να μην αυτολογοκρινόμαστε, υποταγμένοι στο "πολιτικώς ορθόν" πρότυπο των ΗΠΑ που χωρίζει τον κόσμο σε "φιλελεύθερους και αντισημίτες", τσουβαλιάζοντας αυθαίρετα όποιον θέλει όπως θέλει, προκειμένου να επιβάλει το πολιτικό και το πολιτισμικό της μοντέλο.
 
το είδα εδώ :  http://toixo-toixo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου