a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013



Με τίποτα δεν θα πέσω στην παγίδα το ποιός είναι πίσω από τα επεισόδια στην Τουρκία. Κριτήρια είναι μόνον τα αποτελέσματα και αυτά που φαίνονται όπως φαίνονται. Μετά από τόσο πλήθος και μετά από τόσες μέρες διαδηλώσεων και βίαιων οδομαχιών με την αστυνομία, πως και δεν αναφέρθηκαν έκτροπα, ζημιές και βανδαλισμοί ;  Αυτό βέβαια θα έπρεπε να γίνει μάθημα των εδώ ....  εξεγερμένων.  Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους ; ή δεν διεκδικούν τα ίδια πράγματα ;  ή μήπως έχουν διαφορετική βάση εκκίνησης ; 

Έπειτα εφ όσον οι διαδηλωτές βγήκαν αρχικά για περιβαλλοντολογικούς λόγους, τι έκανε τον Ερντογάν να βάλει λάδι στην φωτιά ; Να θίξει τους Αλεβίτες, το 25% του πληθυσμού,  με την ονομασία της γέφυρας με το όνομα του γενοκτόνο τους ;   Γιατί να επιδοθεί στην κατεδάφιση πολλών χρόνων χριστιανικού Ναού της πλατείας Ταξίμ, εξαγγέλλοντας ανέγερση νέου και μεγαλύτερου Τεμένους, εκτός του MAll ;  Πράγμα που σημαίνει πως κάνει στοχευμένες και προμελετημένες κινήσεις, αιτίες που εξεγείρουν τον κόσμο, με την μεγαλομανία του. Μπορεί να φιλοδοξεί να ετοιμάσει την δική του  ... Αστάνα (!!!)

Δεν έφτανε μόνον αυτό, αλλά αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, τορπίλισε ακόμα περισσότερο με τις δηλώσεις του «να βγουν οι υποστηρικτές του στον δρόμο, το επόμενο ΣαββατοΚύριακο (!!)»  Αλήθεια τι μπορεί να περιμένει αυτός ο φερόμενος ως …. μεγάλος ηγέτης στην Τουρκία ; Αυτό ήταν το όνειρό του ; Ο εμφύλιος ; Αυτό είναι το πραγματικό του πρόσωπο ; τόσο που δεν τον είχε πάρει χαμπάρι κανείς ;   Τα βάθη της Τουρκίας βέβαια, βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι,  όπου είναι πιθανόν η πολιτική δύναμη του Τούρκου ηγέτη, ζώντας επιπλέον στην απόλυτη ένδεια, μη έχοντας επαφή με την πραγματικότητα και την εμπειρία των κοσμικών πολιτών των ακτών.
  
«Υπάρχει ένα όριο στην υπομονή, και εκείνοι που παίζουν με την πολιτική και κρύβονται πίσω από τους διαδηλωτές θα πρέπει πρώτα να μάθουν τι σημαίνει πολιτική» είπε ο Ερντογάν. Και τότε ποιος μπορεί να είναι πίσω από αυτόν όταν τροφοδοτεί την ένταση στην χώρα ;  Δεν ήταν αρκετό που κατάφερε και πήρε το κόμμα του τα ηνία της κρατικής μηχανής, αποδεκατίζοντας την ηγεσία των Ε.Δ. ;  Δημοκρατικότερο κράτος δεν ήθελε να καταστήσει την Τουρκία ; Τότε προς τι οι εξαγγελίες βασισμένες στην φονταμενταλιστική πλευρά του ισλαμισμού, αντί ενός εκδημοκρατισμένου ισλάμ ;  
   
Δεν χρειάζεται κανείς να κατέχει ιδιαίτερα πτυχία στο να καταλαβαίνει πως όταν οξύνονται τα ανθρώπινα πάθη, εκεί ξεκινούν και οι υπερβολές. Δηλαδή χωρίς να υπάρχουν αποδεδειγμένες μαρτυρίες, να μιλούν οι φιλοκυβερνητικοί διαδηλωτές πως επιτίθενται οι αντικαθεστωτικοί σε γυναίκες με μαντήλα ή εισέρχονται στα Τεμένη κρατώντας μπουκάλια με αλκοόλ. Όποιας πολιτικής πεποίθησης και αν είναι ένας Τούρκος, είναι αρκετά πιστός ώστε να έχει την παραμικρή πρόθεση βεβήλωσης των θρησκευτικών του ναών, όταν αυτό πιστεύει πως πράττει. Ούτε είναι φιλόπατρης αυτός ή αυτή που κυματίζει την Τούρκικη σημαία με ζωγραφισμένο τον Ερτνογάν επάνω, λες και η σημαία δεν αρκεί, πρέπει να υπάρξει και η .... προσωπολατρεία ...... για ενδυνάμωση του «πατριωτισμού» .  Επομένως και να βρεθεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο, δεν θα γίνει τόσο εύκολα πιστευτό, αντίθετα μπορεί να κριθεί πονηρή ενέργεια εκ πονηρών πηγών. 

Πολλοί «δόξασαν» τον Ερντογάν ότι έδιωξε το ΔΝΤ αφού αποπλήρωσε πρόσφατα την τελευταία δόση, χωρίς όμως να γίνει αναφορά για την οικονομική κατάσταση των πολιτών και το πιο βασικό, ότι είχε το δικό του νόμισμα (δεν είχε την Ε.Ε στα πόδια του, αντίθετα είχε μια Γερμανία που τον στήριζε) που τον βοήθησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ξεπούλησε τα πάντα, διευκόλυνε κάθε φιλελεύθερη επένδυση στο κράτος του, ενώ ο λαός του βρίσκεται στην απόλυτη φτώχια, εκτός της παράλιας τουριστικής βιτρίνας, όπου ζουν σε λίγο καλλίτερες συνθήκες, εκ των πραγμάτων και των σκοπιμοτήτων. 

Το Ισραήλ από δικής του πλευράς έχει ανακοινώσει και αν αληθεύει, πως δεν σκοπεύει τελικά να αναμιχθεί στα εσωτερικά της Συρίας. Πιθανόν να κρατά image για αργότερα, αλλά δεν ενδιαφέρει άμεσα αυτό, σίγουρα θα φοβάται και το μέλλον του. Εφ όσον αυτό ισχύει, οι έταιρες δυνάμεις, δεν έχουν αποφασίσει ή δεν έχουν καταλάβει ακόμα την παγίδα που στήνουν, ότι θα πέσουν μέσα οι ίδιοι και θα συμπαρασείρουν και τους λαούς τους ;  Τόσα χρόνια τα λέμε τώρα (!)   

Δεν προβλημάτισε τους Αμερικανούς, η κατηγορία υψηλόβαθμου Αμερικανού δημοσιολόγου και συμβούλου αξιωματούχου, του Robert Kaplan, τιμημένος με το παράσημο «Διακεκριμένων υπηρεσιών», λόγω της μακρόχρονης συμμετοχής του σε πολλαπλές κρατικές υπηρεσίες, όπως CIA, Στεητ Ντιπάρτμεντ, Πεντάγωνο, διεθνή δημοσιογραφία, διδασκαλίες σε στρατιωτικές σχολές, προεδρικός σύμβουλος και στέλεχος του Ινστιτούτου Εξωτερικής πολιτικής, ότι «βοηθούν στην ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας», ένα μυστικό Γερμανικό σχέδιο ;  Τι κάνει μία προτεσταντική χριστιανική κατά τα άλλα χώρα, όσο και ευρωπαϊκή, να υιοθετεί την Τουρκία ως ένα πολυαγαπημένο της παιδί ;  Ναι σωστά , αχανής η αγορά. Τα γνωστά λαμπιόνια στον ναό του χρήματος.   
Τονίζοντας παράλληλα ο Αμερικανός αναλυτής, πως με τις επεμβάσεις τους στην Μέση Ανατολή, πέτυχαν τα κοσμικά καθεστώτα να τα αντικαταστήσουν με ισλαμικά, όπως συνέβη και με την «Αραβική άνοιξη». 

Όπως  το ίδιο έπραξαν με τους βομβαρδισμούς στην Σερβία (με ψεύτικη εσωτερική προπαγάνδα, όρα Σόρος) υποστηρίζοντας τους Ου Τσε Κα μουσουλμάνους του Κοσσόβου.  Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους αποκαλυμμένους εκ των υστέρων ομαδικούς τάφους των Σέρβων, ούτε θεωρήθηκε από κανέναν ως γενοκτονία. Φαίνεται θα πρέπει να είναι από 6 εκατ και πάνω, για να θεωρεί ως τέτοια. Στην Λιβύη έφεραν τον εμφύλιο πόλεμο, καθ’ ότι οι άνθρωποι σήμερα συνειδητοποιούν το μεγάλο θέατρο που παίχτηκε στην χώρα τους. Είχαν τα πάντα και χάριν των ολίγων που λυμαίνονται την χώρα τους, σήμερα δεν έχουν τίποτα, παρά μόνον φωτιά και αίμα. 


Όλες αυτές οι επεμβάσεις είχαν πρώτα ως βάση τις προκριθείσες αναταραχές και ως συνήθως έμπαιναν στην συνέχεια ως «λυτρωτές». Πίσω από τους εταίρους των Α.Ε κρατών, διεθνείς προσωπικότητες, ΜΚΟ και διεθνείς οργανώσεις υποστυλώνουν τις κακουργηματικές πράξεις αυτές.  Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Ερντογάν, γυρνώντας την πλάτη στην Δημοκρατία, έσπευσε να στηρίζει τα νέα καθεστώτα, ως ο νέος Σουλτάνος επιρροής της μεγάλης αυτής περιοχής. 

Δηλαδή προτιμούν οι δυνάμεις να έχουν συμμάχους τους, αυτούς που είχαν στην μαύρη λίστα, πχ, Αλ Κάϊντα και που εξ αιτίας αυτής υποτίθεται συνέβη το τραγικότατο συμβάν των διδύμων, ώστε να εφαρμόσουν τους αντιδημοκρατικούς, λεγόμενους τρομονόμους τους, κλείνοντας παράλληλα επενδυτικές κερδοφόρες συμβάσεις αναστήλωσης των κατεστραμένων χωρών, παράδειγμα του Ιράκ, όρα Τσένυ, Μαντλίν κλπ και καταλήστεψης του πλούτου τους. 


Ο Αμερικανός αξιωματούχος αναφέρει «Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν ξεκαθάρισε άλλωστε τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής του στον επινίκειο λόγο του στις εκλογές του 2011, επισημαίνει ο Κάπλαν. Είπε ότι η νίκη του κόμματός του είναι εξ ίσου σημαντική για την ΄Αγκυρα και για το Σεράγεβο (πρωτεύουσα της Βοσνίας), για τη Σμύρνη όσο και για τη Δαμασκό, για την Κωνσταντινούπολη όσο και για την Ιερουσαλήμ…»

Ενώ ανάμεσα σε όλα αυτά η Γερμανία εμφανίζεται ως αμέτοχη, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.  Συγκεκριμένα ο Αμερικανός αξιωματούχος αναφέρει  «Ως εντυπωσιακή επιτυχία απόκρυψης της γερμανικής πολιτικής προβάλλει ο Κάπλαν στο άρθρο του ότι στα πενήντα τόσα αμερικανικά άρθρα για την «Αραβική ΄Ανοιξη» που εξερεύνησε δεν βρήκε πουθενά τη λέξη Γερμανία. Τον έμμεσο (πλην κρίσιμο) ρόλο της στην ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι ιχνηλάτησε μέσω παραπομπής σε άρθρο στην «Επιθεώρηση Πολιτικής» της 1-2-2004, με τίτλο «΄Ενα Άνομο Διεθνές Δικαστήριο», για το Δικαστήριο Εγκληματιών (της Χάγης), το οποίο διατύπωσε την κατηγορία και εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του Μουαμάρ Καντάφι, που προσέφεραν την νομική βάση «νομιμοποίησης» των Νατοϊκών βομβαρδισμών , οι οποίοι οδήγησαν στην ανατροπή του καθεστώτος. Η αναφορά στη Γερμανία βρίσκεται σ΄ αυτό το άρθρο του 2004, το οποίο αποκαλύπτει ότι αυτό το «΄Ανομο Διεθνές Δικαστήριο» είναι δημιούργημα γερμανικής έμπνευσης, επιβολής και σε σημαντικό βαθμό γερμανικής χρηματοδότησης.  …. η γερμανική κυβέρνηση απέκλεισε «για λόγους εθνικού συμφέροντος» την δημοσιότητα αναφορών της μυστικής υπηρεσίας BND στη Συρία ότι τη περιβόητη σφαγή αμάχων στη πόλη Χούλα διέπραξαν οι ισλαμιστές αντάρτες και όχι οι κυβερνητικές δυνάμεις. Επίσης ότι το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών συνεργάζεται με εκπροσώπους της συριακής αντιπολίτευσης στην εκπόνηση «συγκεκριμένων σχεδίων» ομαλής μεταπολίτευσης, μετά την ανατροπή του Άσσαντ».

(Το ΛΗΜΕΡΙ  από όπου προέρχονται και τα στοιχεία για τον Αμερικανό αξιωματούχο και μπορείτε να διβάσετε ολόκληρο το άρθρο του, σε σχόλιο του αναφέρει : 
Σημ.συν. Πόκειται για το δικαστήριο που καταδίκασε και καταδικάζει σωρεία Σέρβων ηγετών, ενώ απαλλάσει Κροάτες αλλά και Ουτσεκάδες οπλαρχηγούς –σήμερα ηγέτες του Κοσόβου- μολονότι ενοχοποιημένους από την πρώην Πρόεδρό του για την απόσπαση ζωτικών οργάνων προς πώληση από Σέρβους αιχμαλώτους, σε «κλινικές» βασανισμού.)



Αν η πολιτική κατάσταση στην χώρα μας είναι ρευστή, πόσο μάλλον σε διεθνές επίπεδο. Οι δικοί μας εδώ προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους και όχι την πατρίδα που τους εξέθρεψε, μη γνωρίζοντας για πόσο ακόμα έχει απομείνει χαλί κάτω από τα πόδια τους.  Το περίεργο σε όλην αυτήν την υπόθεση είναι και η θέση των Κούρδων, οι οποίοι ενώ εμφανίστηκαν στους δρόμους τις πρώτες μέρες, μετά εξαφανίστηκαν.  Όπως δεν μου βγαίνει από το μυαλό η περίεργη δήλωση του Οτσαλάν προ καιρού. Φαίνεται δεν έμαθε από τα παθήματά του και έτσι σήμερα χρησιμοποιείται από τον Τούρκο ηγέτη για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα. Μετά λύπης μου θα πω εκ των υστέρων, πως δεν ήταν και τόσο άσχημη η δική του κατάληξη, μπορεί να ήταν και προαποφασισμένη και ήδη γνωστή. Τραβηγμένο ;  Όλα γύρο μας είναι τραβηγμένα, γιατί όχι αυτό ;  Ποιός μπορεί εύκολα να δεχθεί, πως οι φαρμακοβιομηχανίες που δεσπόζουν και κυριαρχούν στον πλανήτη, θα ψέκαζαν τους ανθρώπους με τα χημικά τους ; Με ποιό σκεπτικό λοιπόν ενεργεί αυτός ο άνθρωπος, όντας  «παράνομος» διεκδικώντας τα δίκαια του λαού του, ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι πολεμούν για τον ίδιο λόγο και αυτός και οι δικοί του να βρίσκονται αντιμέτωποι τους ;  Αν η Γερμανία είναι η κρυφή μυστική πληγή, πάντως σίγουρα μόνη της δεν είναι και μάλλον την ίδια του παρελθόντος κατάληξη θα έχει , τότε ποιοί είναι πίσω από τους Κούρδους ;  Ναι , είναι γνωστό πως τα έχουν καλά με το Ισραήλ.  

Νάγια
Υπόθεση Τουρκία - Ερντογάν



Με τίποτα δεν θα πέσω στην παγίδα το ποιός είναι πίσω από τα επεισόδια στην Τουρκία. Κριτήρια είναι μόνον τα αποτελέσματα και αυτά που φαίνονται όπως φαίνονται. Μετά από τόσο πλήθος και μετά από τόσες μέρες διαδηλώσεων και βίαιων οδομαχιών με την αστυνομία, πως και δεν αναφέρθηκαν έκτροπα, ζημιές και βανδαλισμοί ;  Αυτό βέβαια θα έπρεπε να γίνει μάθημα των εδώ ....  εξεγερμένων.  Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους ; ή δεν διεκδικούν τα ίδια πράγματα ;  ή μήπως έχουν διαφορετική βάση εκκίνησης ; 

Έπειτα εφ όσον οι διαδηλωτές βγήκαν αρχικά για περιβαλλοντολογικούς λόγους, τι έκανε τον Ερντογάν να βάλει λάδι στην φωτιά ; Να θίξει τους Αλεβίτες, το 25% του πληθυσμού,  με την ονομασία της γέφυρας με το όνομα του γενοκτόνο τους ;   Γιατί να επιδοθεί στην κατεδάφιση πολλών χρόνων χριστιανικού Ναού της πλατείας Ταξίμ, εξαγγέλλοντας ανέγερση νέου και μεγαλύτερου Τεμένους, εκτός του MAll ;  Πράγμα που σημαίνει πως κάνει στοχευμένες και προμελετημένες κινήσεις, αιτίες που εξεγείρουν τον κόσμο, με την μεγαλομανία του. Μπορεί να φιλοδοξεί να ετοιμάσει την δική του  ... Αστάνα (!!!)

Δεν έφτανε μόνον αυτό, αλλά αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, τορπίλισε ακόμα περισσότερο με τις δηλώσεις του «να βγουν οι υποστηρικτές του στον δρόμο, το επόμενο ΣαββατοΚύριακο (!!)»  Αλήθεια τι μπορεί να περιμένει αυτός ο φερόμενος ως …. μεγάλος ηγέτης στην Τουρκία ; Αυτό ήταν το όνειρό του ; Ο εμφύλιος ; Αυτό είναι το πραγματικό του πρόσωπο ; τόσο που δεν τον είχε πάρει χαμπάρι κανείς ;   Τα βάθη της Τουρκίας βέβαια, βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι,  όπου είναι πιθανόν η πολιτική δύναμη του Τούρκου ηγέτη, ζώντας επιπλέον στην απόλυτη ένδεια, μη έχοντας επαφή με την πραγματικότητα και την εμπειρία των κοσμικών πολιτών των ακτών.
  
«Υπάρχει ένα όριο στην υπομονή, και εκείνοι που παίζουν με την πολιτική και κρύβονται πίσω από τους διαδηλωτές θα πρέπει πρώτα να μάθουν τι σημαίνει πολιτική» είπε ο Ερντογάν. Και τότε ποιος μπορεί να είναι πίσω από αυτόν όταν τροφοδοτεί την ένταση στην χώρα ;  Δεν ήταν αρκετό που κατάφερε και πήρε το κόμμα του τα ηνία της κρατικής μηχανής, αποδεκατίζοντας την ηγεσία των Ε.Δ. ;  Δημοκρατικότερο κράτος δεν ήθελε να καταστήσει την Τουρκία ; Τότε προς τι οι εξαγγελίες βασισμένες στην φονταμενταλιστική πλευρά του ισλαμισμού, αντί ενός εκδημοκρατισμένου ισλάμ ;  
   
Δεν χρειάζεται κανείς να κατέχει ιδιαίτερα πτυχία στο να καταλαβαίνει πως όταν οξύνονται τα ανθρώπινα πάθη, εκεί ξεκινούν και οι υπερβολές. Δηλαδή χωρίς να υπάρχουν αποδεδειγμένες μαρτυρίες, να μιλούν οι φιλοκυβερνητικοί διαδηλωτές πως επιτίθενται οι αντικαθεστωτικοί σε γυναίκες με μαντήλα ή εισέρχονται στα Τεμένη κρατώντας μπουκάλια με αλκοόλ. Όποιας πολιτικής πεποίθησης και αν είναι ένας Τούρκος, είναι αρκετά πιστός ώστε να έχει την παραμικρή πρόθεση βεβήλωσης των θρησκευτικών του ναών, όταν αυτό πιστεύει πως πράττει. Ούτε είναι φιλόπατρης αυτός ή αυτή που κυματίζει την Τούρκικη σημαία με ζωγραφισμένο τον Ερτνογάν επάνω, λες και η σημαία δεν αρκεί, πρέπει να υπάρξει και η .... προσωπολατρεία ...... για ενδυνάμωση του «πατριωτισμού» .  Επομένως και να βρεθεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο, δεν θα γίνει τόσο εύκολα πιστευτό, αντίθετα μπορεί να κριθεί πονηρή ενέργεια εκ πονηρών πηγών. 

Πολλοί «δόξασαν» τον Ερντογάν ότι έδιωξε το ΔΝΤ αφού αποπλήρωσε πρόσφατα την τελευταία δόση, χωρίς όμως να γίνει αναφορά για την οικονομική κατάσταση των πολιτών και το πιο βασικό, ότι είχε το δικό του νόμισμα (δεν είχε την Ε.Ε στα πόδια του, αντίθετα είχε μια Γερμανία που τον στήριζε) που τον βοήθησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ξεπούλησε τα πάντα, διευκόλυνε κάθε φιλελεύθερη επένδυση στο κράτος του, ενώ ο λαός του βρίσκεται στην απόλυτη φτώχια, εκτός της παράλιας τουριστικής βιτρίνας, όπου ζουν σε λίγο καλλίτερες συνθήκες, εκ των πραγμάτων και των σκοπιμοτήτων. 

Το Ισραήλ από δικής του πλευράς έχει ανακοινώσει και αν αληθεύει, πως δεν σκοπεύει τελικά να αναμιχθεί στα εσωτερικά της Συρίας. Πιθανόν να κρατά image για αργότερα, αλλά δεν ενδιαφέρει άμεσα αυτό, σίγουρα θα φοβάται και το μέλλον του. Εφ όσον αυτό ισχύει, οι έταιρες δυνάμεις, δεν έχουν αποφασίσει ή δεν έχουν καταλάβει ακόμα την παγίδα που στήνουν, ότι θα πέσουν μέσα οι ίδιοι και θα συμπαρασείρουν και τους λαούς τους ;  Τόσα χρόνια τα λέμε τώρα (!)   

Δεν προβλημάτισε τους Αμερικανούς, η κατηγορία υψηλόβαθμου Αμερικανού δημοσιολόγου και συμβούλου αξιωματούχου, του Robert Kaplan, τιμημένος με το παράσημο «Διακεκριμένων υπηρεσιών», λόγω της μακρόχρονης συμμετοχής του σε πολλαπλές κρατικές υπηρεσίες, όπως CIA, Στεητ Ντιπάρτμεντ, Πεντάγωνο, διεθνή δημοσιογραφία, διδασκαλίες σε στρατιωτικές σχολές, προεδρικός σύμβουλος και στέλεχος του Ινστιτούτου Εξωτερικής πολιτικής, ότι «βοηθούν στην ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας», ένα μυστικό Γερμανικό σχέδιο ;  Τι κάνει μία προτεσταντική χριστιανική κατά τα άλλα χώρα, όσο και ευρωπαϊκή, να υιοθετεί την Τουρκία ως ένα πολυαγαπημένο της παιδί ;  Ναι σωστά , αχανής η αγορά. Τα γνωστά λαμπιόνια στον ναό του χρήματος.   
Τονίζοντας παράλληλα ο Αμερικανός αναλυτής, πως με τις επεμβάσεις τους στην Μέση Ανατολή, πέτυχαν τα κοσμικά καθεστώτα να τα αντικαταστήσουν με ισλαμικά, όπως συνέβη και με την «Αραβική άνοιξη». 

Όπως  το ίδιο έπραξαν με τους βομβαρδισμούς στην Σερβία (με ψεύτικη εσωτερική προπαγάνδα, όρα Σόρος) υποστηρίζοντας τους Ου Τσε Κα μουσουλμάνους του Κοσσόβου.  Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους αποκαλυμμένους εκ των υστέρων ομαδικούς τάφους των Σέρβων, ούτε θεωρήθηκε από κανέναν ως γενοκτονία. Φαίνεται θα πρέπει να είναι από 6 εκατ και πάνω, για να θεωρεί ως τέτοια. Στην Λιβύη έφεραν τον εμφύλιο πόλεμο, καθ’ ότι οι άνθρωποι σήμερα συνειδητοποιούν το μεγάλο θέατρο που παίχτηκε στην χώρα τους. Είχαν τα πάντα και χάριν των ολίγων που λυμαίνονται την χώρα τους, σήμερα δεν έχουν τίποτα, παρά μόνον φωτιά και αίμα. 


Όλες αυτές οι επεμβάσεις είχαν πρώτα ως βάση τις προκριθείσες αναταραχές και ως συνήθως έμπαιναν στην συνέχεια ως «λυτρωτές». Πίσω από τους εταίρους των Α.Ε κρατών, διεθνείς προσωπικότητες, ΜΚΟ και διεθνείς οργανώσεις υποστυλώνουν τις κακουργηματικές πράξεις αυτές.  Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Ερντογάν, γυρνώντας την πλάτη στην Δημοκρατία, έσπευσε να στηρίζει τα νέα καθεστώτα, ως ο νέος Σουλτάνος επιρροής της μεγάλης αυτής περιοχής. 

Δηλαδή προτιμούν οι δυνάμεις να έχουν συμμάχους τους, αυτούς που είχαν στην μαύρη λίστα, πχ, Αλ Κάϊντα και που εξ αιτίας αυτής υποτίθεται συνέβη το τραγικότατο συμβάν των διδύμων, ώστε να εφαρμόσουν τους αντιδημοκρατικούς, λεγόμενους τρομονόμους τους, κλείνοντας παράλληλα επενδυτικές κερδοφόρες συμβάσεις αναστήλωσης των κατεστραμένων χωρών, παράδειγμα του Ιράκ, όρα Τσένυ, Μαντλίν κλπ και καταλήστεψης του πλούτου τους. 


Ο Αμερικανός αξιωματούχος αναφέρει «Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν ξεκαθάρισε άλλωστε τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής του στον επινίκειο λόγο του στις εκλογές του 2011, επισημαίνει ο Κάπλαν. Είπε ότι η νίκη του κόμματός του είναι εξ ίσου σημαντική για την ΄Αγκυρα και για το Σεράγεβο (πρωτεύουσα της Βοσνίας), για τη Σμύρνη όσο και για τη Δαμασκό, για την Κωνσταντινούπολη όσο και για την Ιερουσαλήμ…»

Ενώ ανάμεσα σε όλα αυτά η Γερμανία εμφανίζεται ως αμέτοχη, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.  Συγκεκριμένα ο Αμερικανός αξιωματούχος αναφέρει  «Ως εντυπωσιακή επιτυχία απόκρυψης της γερμανικής πολιτικής προβάλλει ο Κάπλαν στο άρθρο του ότι στα πενήντα τόσα αμερικανικά άρθρα για την «Αραβική ΄Ανοιξη» που εξερεύνησε δεν βρήκε πουθενά τη λέξη Γερμανία. Τον έμμεσο (πλην κρίσιμο) ρόλο της στην ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι ιχνηλάτησε μέσω παραπομπής σε άρθρο στην «Επιθεώρηση Πολιτικής» της 1-2-2004, με τίτλο «΄Ενα Άνομο Διεθνές Δικαστήριο», για το Δικαστήριο Εγκληματιών (της Χάγης), το οποίο διατύπωσε την κατηγορία και εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του Μουαμάρ Καντάφι, που προσέφεραν την νομική βάση «νομιμοποίησης» των Νατοϊκών βομβαρδισμών , οι οποίοι οδήγησαν στην ανατροπή του καθεστώτος. Η αναφορά στη Γερμανία βρίσκεται σ΄ αυτό το άρθρο του 2004, το οποίο αποκαλύπτει ότι αυτό το «΄Ανομο Διεθνές Δικαστήριο» είναι δημιούργημα γερμανικής έμπνευσης, επιβολής και σε σημαντικό βαθμό γερμανικής χρηματοδότησης.  …. η γερμανική κυβέρνηση απέκλεισε «για λόγους εθνικού συμφέροντος» την δημοσιότητα αναφορών της μυστικής υπηρεσίας BND στη Συρία ότι τη περιβόητη σφαγή αμάχων στη πόλη Χούλα διέπραξαν οι ισλαμιστές αντάρτες και όχι οι κυβερνητικές δυνάμεις. Επίσης ότι το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών συνεργάζεται με εκπροσώπους της συριακής αντιπολίτευσης στην εκπόνηση «συγκεκριμένων σχεδίων» ομαλής μεταπολίτευσης, μετά την ανατροπή του Άσσαντ».

(Το ΛΗΜΕΡΙ  από όπου προέρχονται και τα στοιχεία για τον Αμερικανό αξιωματούχο και μπορείτε να διβάσετε ολόκληρο το άρθρο του, σε σχόλιο του αναφέρει : 
Σημ.συν. Πόκειται για το δικαστήριο που καταδίκασε και καταδικάζει σωρεία Σέρβων ηγετών, ενώ απαλλάσει Κροάτες αλλά και Ουτσεκάδες οπλαρχηγούς –σήμερα ηγέτες του Κοσόβου- μολονότι ενοχοποιημένους από την πρώην Πρόεδρό του για την απόσπαση ζωτικών οργάνων προς πώληση από Σέρβους αιχμαλώτους, σε «κλινικές» βασανισμού.)



Αν η πολιτική κατάσταση στην χώρα μας είναι ρευστή, πόσο μάλλον σε διεθνές επίπεδο. Οι δικοί μας εδώ προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους και όχι την πατρίδα που τους εξέθρεψε, μη γνωρίζοντας για πόσο ακόμα έχει απομείνει χαλί κάτω από τα πόδια τους.  Το περίεργο σε όλην αυτήν την υπόθεση είναι και η θέση των Κούρδων, οι οποίοι ενώ εμφανίστηκαν στους δρόμους τις πρώτες μέρες, μετά εξαφανίστηκαν.  Όπως δεν μου βγαίνει από το μυαλό η περίεργη δήλωση του Οτσαλάν προ καιρού. Φαίνεται δεν έμαθε από τα παθήματά του και έτσι σήμερα χρησιμοποιείται από τον Τούρκο ηγέτη για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα. Μετά λύπης μου θα πω εκ των υστέρων, πως δεν ήταν και τόσο άσχημη η δική του κατάληξη, μπορεί να ήταν και προαποφασισμένη και ήδη γνωστή. Τραβηγμένο ;  Όλα γύρο μας είναι τραβηγμένα, γιατί όχι αυτό ;  Ποιός μπορεί εύκολα να δεχθεί, πως οι φαρμακοβιομηχανίες που δεσπόζουν και κυριαρχούν στον πλανήτη, θα ψέκαζαν τους ανθρώπους με τα χημικά τους ; Με ποιό σκεπτικό λοιπόν ενεργεί αυτός ο άνθρωπος, όντας  «παράνομος» διεκδικώντας τα δίκαια του λαού του, ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι πολεμούν για τον ίδιο λόγο και αυτός και οι δικοί του να βρίσκονται αντιμέτωποι τους ;  Αν η Γερμανία είναι η κρυφή μυστική πληγή, πάντως σίγουρα μόνη της δεν είναι και μάλλον την ίδια του παρελθόντος κατάληξη θα έχει , τότε ποιοί είναι πίσω από τους Κούρδους ;  Ναι , είναι γνωστό πως τα έχουν καλά με το Ισραήλ.  

Νάγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου