Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Ρένος Αποστολίδης. Ένας στοχαστής !!!

Λίγα από τα στοχαστικά .... λόγια του Ρένου Αποστολίδη για την αποχή, σε ελεύθερη μεταφορά : Ποιός όμως τους βγάζει ; Εγώ όμως δεν ψηφίζω. Ψήφισες ; μην μου κλαίγεσαι ... Τον νόμο τον γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ποιός μπορεί να με υποχρεώνει να ψηφίζω ; Μην ψωνίζεστε ρε! Επειδή η δεξιά του αίματος που λέω εγώ, φοβόταν την αποχή..., τα ξέρω από μέσα, τρέμουν τα πόδια τους. Το '46 το ΚΚΕ όμως πήγε να ψηφίσει να μην έρθει ο βασιλιάς. Δεν μου λες, χειρότερος ήταν ο βασιλιάς από τον Σαρτζετάκη ή από τον Καραμανλέα ; Εσείς τους βγάζετε, εσείς μου κλαίτε μετά. Μην αυτοσυγχωριέσαι! Μην βάζεις το χέρι σου στο κακό που εσύ πληρώνεις! Τι θα πει ολιγότερον κακόν ; Υπάρχει ολιγότερον σκατόν ; Ποιά είναι η αντιπρόταση ; Θα την βρούμε !!! Αλλά πρώτα να βρούμε ποιά είναι αυτή η ιστορία που κρατάει για 20.000 χρόνια την ιστορία του κόσμου! Να! Με την αρχή του "ολιγότερον κακού" σας ψωνίζουν πάντοτε! Όσο πιο τίμιοι είστε, τόσο πιο περισσότερο πρέπει να τα βάζετε με τον εαυτό σας! Σκέφτηκε ποτέ κάποιος να σηκώσει κεφάλι και να πει "είμαι ο τάδε", όπως έκαναν ο Χίτλερ και άλλοι ; ΝΑΙ Αποχή! Τώρα τόσο, τώρα τόσο, αύριο τόσο .... Πάρε μια παλιά τηλεόραση, σπάσε το γυαλί της και στείλε την πακέτο στον Δ.ντη του τάδε καναλιού. Να σου πω πως θα τρέμουν!!! Να το κάνει ένας, δύο, αύριο ... Μέχρι και η χούντα υποχώρησε. Είπε άσε τον αυτόν, δεν ανήκει πουθενά, τρελός είναι ! Αλλιώς πρέπει να τον σκοτώσουμε, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί θα κάνει θόρυβο! Ο καθένας από εσάς να αρχίσει να σκέπτεται ως πρόσωπο. Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει αυτό που μπορεί και νομίζει πως είναι σωστό, όχι παρακάτω! Και να μην το πολιτικοποιεί, γιατί το μετατρέπει σε είδος ψήφου και τότε πάει χάλασε η υπόθεση. Όπως ο εργαζόμενος που πάει για συνδικαλιστής και νομίζεις πως θα σου λύσει το πρόβλημα, ενώ εκείνος πάει για εργατοπατέρας! Δεν έχεις παρά μόνον τον εαυτό σου και την αξία σου. Κοίταξε να γίνεις άξιος και μην το βάζεις κάτω, μην παραιτείσαι. Διαφορετικά καλά σου κάνουν οι πολιτικοί και οι εργατοπατέρες που τρέχεις από πίσω τους για κανά ρουσφετάκι. Και μην φαντάζεσαι ότι θα πολεμάς με άλλους. Να κάνει ο καθένας τέλεια, όσο μπορεί να γίνει καλλίτερο αυτό που είναι. Σε όποιο επάγγελμα, όποια δουλειά και να κάνει, ωσάν η ζωή να ήταν τέλεια ! Αν δεν παλέψει ένας ένας, η ζωή ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν την αλλάζει η πολιτική την ζωή, όπως δεν αλλάζει την παιδεία των παιδιών σας, τα οποία αν δεν κοιτάξουν να μορφωθούν, θα καταλήξουν σαν τους απατεώνες της ζωής ! Κοιτάξτε να κάνετε αυτό! Έχετε πολύ δουλειά να κάνετε στο σπίτι, στον φίλο, στην μικρή κοινωνία που ζείτε. Δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου για να ασχοληθείς με τρίχες, με συνδικαλισμό, με ποδόσφαιρο, με τούτο, με κείνο, για άσκοπες συζητήσεις. Και έτσι θα δείτε η ζωή να αλλάζει! Η Ζωή δεν αλλάζει από πάνω, από τα κάτω αλλάζει !!!

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ !!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ !!! Ή ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΣ Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ;;;

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

« ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ» από τον οικονομολόγο Μ. Weisbrot.

Το άρθρο αυτό, αλιεύθηκε και παραδόθηκε στους συντάκτες του «Πανευβοϊκού Βήματος» από τον κ. Ρούσσο Αντώνιο Συνταξιούχο Ραδιο-τηλεγραφιτή του Εμπορικού Ναυτικού για να δημοσιευτεί.


Εάν κάποιος ήθελε να αντιληφθεί το μέγεθος της συμφοράς στην οποία μας ενέπλεξαν εκείνοι που σκόπιμα και με δόλο μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, με αποκλειστικό σκοπό να εφαρμοστούν τα σχέδια αφανισμού του Ελληνισμού, θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά την συνέντευξη του διακεκριμένου οικονομολόγου Mark Weisbrot, προς Έλληνα δημοσιογράφο.
 

O Weisbrot, σκληρός τεχνοκράτης που συναίνεσε για την είσοδο της Αργεντινής στο ΔΝΤ, διορίσθηκε ως τοποτηρητής σε αυτή την Χώρα για να επιβλέπει τους όρους του Μνημονίου.
Μετά από λίγο καιρό, όμως, παραμονής, οι Ερινύες άρχισαν να τον κυνηγούν. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε: «Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως να καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν. Ντρέπομαι για τον εαυτόν μου, γιατί ήμουν ένα κομμάτι αυτών των αδίστακτων ανθρώπων. Ο Θεός να σας βοηθήσει να μην πέσετε στα νύχια τους».

Δυστυχώς, η συνέντευξη είναι αρκετά μεγάλη και ως εκ τούτου αδύνατον να δημοσιευθεί αυτούσια στο «Π. Β.», αλλά αποσπασματικά: «Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα να βγαίνετε σύσσωμοι 8 εκατομμύρια στους δρόμους!... Μόνον έτσι θα εκβιαστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να δώσει χρήματα και μάλιστα άτοκα, τα οποία διαθέτει…. Η μόνη σωτηρία είναι να εξαναγκάσετε την Γερμανία να πληρώσει τα 74 δις που χρωστάει στην Ελλάδα για την περίοδο 1939-1945….»
«Στην Ελλάδα προετοιμάζεται το έδαφος για μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού ιστού, με τραγικές συνέπειες, όπου το μηνιαίο εισόδημα ακόμη και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις θα μειωθεί από 1000 ευρώ στα 250, ενώ οι Τράπεζες θα επιτρέπουν την ανάληψη πλαφόν των 100 ευρώ ανά μήνα».
«Η κυβέρνηση που τώρα σας κυβερνά, προσφέρει τα κλειδιά στους καρχαρίες του ΔΝΤ για να συμβεί κάτι ανάλογο που συνέβει στην Αργεντινή…. Ταυτόχρονα θα πρέπει κάθε Έλλην πολίτης να διασφαλίσει την αλλαγή πορείας της τωρινής κυβέρνησης
(σ.σ. εννοούσε αυτή του Παπανδρέου και όχι του Παπαδήμου), η οποία προμελετημένα και εσκεμμένα προδίδει τον Ελληνικό Λαό με την επιθυμία της πλήρους υποταγής του, καθώς και την εξαθλίωσή του, οδηγώντας τον προς το ΔΝΤ.  Το να έχει αναλάβει το ΔΝΤ μια Χώρα σημαίνει την εφ` όρου ζωής σχεδόν, την ομηρία του στο χρέος(!)….. Στην Αργεντινή ό κόσμος βγήκε με τσεκούρια, χατζάρες και πριόνια στους δρόμους, εισέβαλαν σε Τράπεζες, Μ.Μ.Ε. και κυβερνητικά κτίρια, σκοτώνοντας υπαλλήλους, διευθυντές και δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι στην κορυφή της διαφθοράς και της απάτης, καθώς και στελέχη βιομηχανιών, κυβερνητικούς εκπροσώπους και συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρ-νησης του αντίστοιχου Υπ. Οικονομικών».  Συνολικός αριθμός των θυμάτων 25.000, αλλά σύμφωνα με διαταγή του ΔΝΤ τα ΜΜΕ ανέφεραν μόνον 27 θανάτους…
«Έφτιαξαν πόλεις μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν Villas Miserias (πόλεις της Μιζέριας). Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη επεξεργασμένη με χλωρίνη και ασβέστη και άλλα ναρκωτικά της μιάς δόσης που παρουσιάσθηκαν εν αφθονία όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει. Ο κόσμος έπρεπε να απόχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με την μιζέρια του… » 

(ποιοί ελέγχουν τα ναρκωτικά παγκοσμίως ; τυχαίο που παρουσιάστηκε νεό και απόλυτα καταστροφικό ναρκωτικό το λεγόμενο shisha κόστους 2 € ; διάβαζε εδώ koutipandoras .
Τυχαίο που άλλαξε χέρια η αγορά των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας ;)

Για αυτό και η προμελετημένη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, η προώθηση και πώληση ναρκωτικών. «Στο κέντρο της Αθήνας πεθαίνουν ημερησίως 140 άτομα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εύκολα σώπαιναν οι ενοχλητικοί….Πρέπει εσείς στην Ελλάδα να ξυπνήσετε τώρα, προτού είναι αργά. Πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να αποφύγετε το ΔΝΤ…»(σ.σ. δυστυχώς, μας επεβλή-θεισαν ΔΝΤ και Μνημόνια με μία ΜΟΝΟΝ υπογραφή!...) και συνεχίζει ο πρώην τεχνοκράτης του ΔΝΤ να λέει στον δημοσιογράφο, «Σας κοροϊδεύουν, λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά υπάρχουν…».

«Εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια Αργεντινοί είχαν ξεχυθεί στους δρόμους ουρλιάζοντας : Θέλουμε την Χώρα μας πίσω! Θέλουμε τα δολάριά μας πίσω! Άνθρωποι που κάλυπταν όλο το φάσμα της Αργεντινής. Και όμως, οι τηλεοράσεις έδειχναν μόνον μερικές δεκάδες κομμουνιστές με κόκκινες σημαίες».
«Οι Αμερικάνικες επιχειρήσεις έκλειναν και τις φύλαγαν πάνοπλοι αστυνομικοί. Δεν κυκλοφορού-σαμε βέβαια τότε. Η Αστυνομία δεν μπορούσε να τους συγκρατήσει. Είχε να κάνει με ανθρώπους που τους πήρες το σπίτι τους και το χαμόγελό τους. Όχι, ούτε μια στιγμή δεν τους χαρακτήριζα «τρομοκράτες». 
Θα ήταν άδικο. Φαντάσου να υπηρετείς το LAW and Order και να μην μπορείς να κρύψεις την συμπάθειά σου γι` αυτούς. Έβγαιναν με Αργεντίνικες σημαίες και απαιτούσαν να φύγουμε… Στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής : Τα πετρέλαια στο Αιγαίο επιθυμούν να τα εκμεταλλευτούν οι Γερμανοί, δημιουργώντας τον….οικονομικό πόλεμο…
Η Ευρώπη και η Ε.Ε. δεν ενδιαφέρονται να σώσουν το Ευρώ διότι αν διπλώσει η Ελλάδα, το Ευρώ θα είναι άχρηστο στις διεθνείς αγορές. Η Ευρώπη θα καταρρεύσει και η κρίση θα παρασύρει όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε.. Γι` αυτό κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί έχουν αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της. Ένα είναι σίγουρο, ότι η κάθε επόμενη εβδομάδα από την κάθε προηγούμενη, δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια, αν επιτρέψετε στην κυβέρνησή σας και στα ΜΜΕ να συνεχίζουν να καθορίζουν εσκεμμένα την πορεία σας προς την κόλαση του Δάντη.
Σήμερα όμως συγκλίνουν τα συμφέροντα του προέδρου Ομπάμα και του Γεν. Διευθυντή Στρός Καν σε μια εμπλοκή του ΔΝΤ με την Ελλάδα….. Ο μέν Ομπάμα γιατί θέλει νέο κύρος για επιβολή κρατικού ελέγχου στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, του οποίου έχασε τον πρώτο γύρο και ο Στρός Καν θα επιθυμούσε ένα έπαθλο 10 εκατομμυρίων ικανοποιημένων από τους παραδείσιους, σχεδόν, όρους παρέμβασης ενός νέου ΔΝΤ Ελλήνων!.»
Τελειώνοντας, παροτρύνω τους Έλληνες βουλευτές που ψήφισαν το Μνημόνιο, τα ακριβοπληρω-μένα παράσιτα των «νταβάδων» των ΜΜΕ και τα λοιπά γιουσουφάκια, να διαβάσουν την παρά-γραφο που αναφέρεται στα 25.000 θύματα. Είναι φρικτός ό θάνατος από σκεπάρνι και πριόνι(!)».

Αθήνα 6/5/2011
Για την αντιγραφή
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Συντ/χος Ραδ/τής Ε.Ν.

Πηγή: Πανευβοϊκό Βήμα 25/5/2011

http://cleaningfed.gr/view.php?v=381 

1 σχόλιο:

 1. Ο Mark Weisbrot δεν είπε ούτε έγραψε αυτά που του αποδίδουν σε αυτήν την υποτιθέμενη «συνέντευξη», για την οποία δεν αναφέρεται ούτε συντάκτης ούτε πηγή.

  Αυτή η δήθεν συνέντευξη είναι ένα ατυχές συμβάν καθώς δημιουργεί περαιτέρω σύγχυση στην αντιπαράθεση σχετικά με ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα: τα προτεινόμενα μέτρα λιτότητας και τις εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά στην οικονομική ύφεση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

  Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για αυτά που πραγματικά είπε και έγραψε ο Mark Weisbrot σχετικά με αυτό το θέμα θα πρέπει να διαβάσει εδώ http://www.skai.gr/news/finance/article/156255/mark-weisbrot-yparhei-kai-allos-dromos

  και εδώ

  http://www.cepr.net/index.php/op-eds-&-columns/op-eds-&-columns/eurozone-crisis-is-self-inflicted

  (Αγγλικά).

  ΑπάντησηΔιαγραφή