a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ένα βίντεο και μία ομιλία του Dr Rath (όσοι δεν τον γνωρίζουν αξίζει να τον μάθουν) που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ιατρός στο επάγγελμα αλλά και πολιτικός, πασχίζει για το καλό της ανθρωπότητας και φυσικά των Ευρωπαϊκών λαών. Από προσωπική ανάγκη θα μεταφέρω και γραπτά στο μέτρο του δυνατού, συνοπτικά και με ελάχιστα σχόλια, την ομιλία του στην οποία μας ενημερώνει τα εξής :

Κάποιοι θέλησαν να αποκωδικοποιήσουν την φύση και μέσα από αυτό να αναδημιουργήσουν χημικά προϊόντα πατεντάροντας τα προϊόντα τους. Η κυριαρχία τους δεν βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα, αλλά στον κατά την γνώμη τους ρόλο ως «σύμβουλοι» του Θεού.  Το εγχείρημα αυτό υπήρξε η βάση για την ίδρυση της Ε.Ε των κατεκτημένων χωρών.
Η IG FABEN, ένωση χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών απαίτησε από  τον Χίτλερ ρύθμιση νόμου περί της πατέντας των «ευρεσιτεχνών» τους, καθώς επίσης έθεσε τους όρους μιας Ευρωπαϊκής ένωσης με κυρίαρχη την Γερμανία και άλλων κρατών, για οικονομική, δασμολογική και νομισματική ένωση.  Το έγγραφο με τα παραπάνω στοιχεία και λεπτομέρειες αναγνώστηκε κατά την διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης, τα πρακτικά της οποίας είναι άνω των 40.000 σελίδων θαμμένες στα Εθνικά αρχεία και καμία πληροφορία στο διαδίκτυο. Από τα επίσημα έγγραφα, ενώ κάθε χρόνο γίνονταν εορτές για την μνήμη των θυμάτων, εν τούτοις ουδέποτε έγινε αναφορά στα πραγματικά ονόματα των υπευθύνων.  Εντός του Άουσβιτς υπήρχε η μεγαλύτερη βιομηχανική εγκατάσταση του Β’ π.π της IG FABEN που είχε προέλθει από την ένωση των εταιρειών Bayer, BASF και Hoechst, έχοντας ως στόχο την μαζική εξόντωση των σκλάβων. Στην ευρύτερη κοινή γνώμη όμως έγιναν γνωστά μόνον τα SS και οι τρελογιατροί τους.   

Φυσικά τα σκευάσματα πατέντες που χρησιμοποιούντο στα στρατόπεδα ήταν «νομικά» κατοχυρωμένα.  Χωρίς την υποστήριξη της IG Faben θα ήταν αδύνατον ο Β’ π.π να πραγματοποιηθεί. Παρήγαγαν το 100% όλων των εκρηκτικών υλών. Κι όμως οι ίδιοι υπαίτιοι του Α και Β π.π παρέμειναν στις θέσεις τους όπως θα δούμε παρακάτω. 24 δ/ντες του ομίλου καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου με καταδίκες των … 7 ετών  (!!!)  Αντίθετα οι στρατιωτικές και πολιτικές μαριονέτες καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη ή σε θάνατο. 
Οι ωφελημένοι οικονομικά και υποκινητές του Β π.π δεν άργησαν να αναγνωριστούν ως προπύργια της Γερμανικής βιομηχανίας, οι μετοχές των οποίων ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των επενδυτικών ομίλων Ροκφέλερ και Ροτσιλντ και ο σχεδιασμός της κοσμοκρατορίας να συνεχίζεται αμετάβλητα, τα στελέχη των οποίων άρχισαν να αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στην οικονομία και πολιτική ζωή της χώρας ( και των χωρών θα πρόσθετα). 

Όπως ο Λούντβιχ Έρχαρντ σύμβουλος της IG Faben στην ομάδα βιομηχανιών του Γ’ Ράιχ έγινε καγκελάριος από το 1963 – 1966. Ο Κουρτ Γκεόργκ Κίσινγκερ μέλος του ναζιστικού κόμματος 1933- 1945 έγινε καγκελάριος από το 1966 – 1969, έχοντας επικεφαλή τμήματος της ραδιοφωνίας και προπαγάνδας τον υπουργό εξωτερικών των ναζί, Ρίμπεντροπ.  Karl Schiller μέλος του SPD υπουργός οικονομικών 1966 – 1972, ήταν μέλος κατά την διάρκεια του Β’ ππ στο NSDAP, οικονομικό ινστιτούτο των ναζί στο Κίελο και συγγραφέα της νέας τάξης μετά την «απόλυτη» νίκη (!!).  Hans Maria Globke συντάκτης του φυλετικού νόμου, γλύτωσε την καταδίκη λόγω ρύθμισης νόμου περί επιείκειας, αρμόδιος της εφαρμογής του νόμου και του ναζιστικού μοντέλου στις κατακτημένες χώρες.  Επίσης διορίστηκε το 1949 δ/ντης της καγκελαρίας στον μεταπολεμικό καγκελάριο Αντενάουερ. Ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου πίσω από τον καγκελάριο, για θέματα κομμάτων, εξωτερικής πολιτικής επέκτασης, των μυστικών υπηρεσιών, άμυνας και όλη η αλληλογραφία περνούσε από τα χέρια του πριν από τον καγκελάριο.

Απ΄την βιομηχανία BASF προκρίθηκε ο νεαρός εργαζόμενος Χέλμουτ Κολ, μετέπειτα καγκελάριος για 16 χρόνια, ο οποίος πριν την παραίτησή του είχε κατονομάσει ως διάδοχό του την Άγκελα Μέρκελ, έχοντας παράλληλα δ/ντη της καγκελαρίας του τον Β. Σόιμπλε σημερινό υπουργό των οικονομικών. 

Όπως τότε έτσι και σήμερα η Ε.Ε με την νέα έδρα της στις Βρυξέλλες, επιβάλλει την κυριαρχία των καρτέλ, μέσω επιτροπών από μη εκλεγμένα πρόσωπα. Οι επιτροπές που αποτελούνται από 27 στο σύνολο, 54.000 τεχνοκράτες και 80 γραφειοκράτες απέναντι σε 500.000.000 ανθρώπους, νομοθετούν οι ίδιοι και όχι το κοινοβούλιο το οποίο απλώς λέει «ναι» ή εγκρίνονται διατάξεις που ουδέποτε περνούν μέσα από αυτό.  Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και τους κινδύνους, έχοντας τον φόβο πως θα καταρρεύσει ο πύργος των τραπουλόχαρτων, από την στιγμή που οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα απαιτήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και την εδραίωση της δημοκρατίας που θα εκπορεύεται απ’ ευθείας από τις κοινωνίες.  Ο σκοπός τους είναι η αδικία και η φτωχοποίηση (εξαθλίωση) όλων των Εθνών αργά ή γρήγορα, κατηγορώντας τους Μεσογειακούς λαούς, τεμπέληδες που «κάθονται στον ήλιο !!» . 

Τα Γερμανικά μέσα συνεχώς αναφέρουν πως ο Γερμανικός λαός περνά καλά, ενώ στην πραγματικότητα το 1/3 όλων των δήμων του μεγαλύτερου κρατιδίου της Γερμανίας – Ρηνανία Βεστφαλία είναι χρεωκοπημένο, εξαντλημένοι από τα οικονομικά συμφέροντα, μέσα στην ίδια την χώρα.

Τώρα δεν μπορούν να παρουσιάζουν ανοικτά τις θέσεις τους, ύστερα από τους δύο αποτυχημένους πολέμους που προκάλεσαν. Κατασκοπεύουν ολόκληρη την Ευρώπη και μη υποχωρώντας από τις θέσεις και προθέσεις τους, βρίσκουν άλλους τρόπους να γονατίσουν τα Ευρωπαϊκά Έθνη, αυτήν την φορά χωρίς όπλα.  Πρώτον δημιουργούν παγκόσμια ύφεση και δεύτερον επιβάλλουν τα χημικά παρασκευάσματά τους, εξαπατώντας τάχατε πως είναι για την υγεία, ενώ την υγεία την αντιμετωπίζουν ως επενδυτικό προϊόν, ως μια μετοχική επένδυση με στόχο φυσικά το κέρδος.  Η πρόκληση των ασθενειών είναι η βάση να εξακολουθεί να υφίσταται ο κλάδος των φαρμακοβιομηχανιών, μέσω των «ευρεσιτεχνιών» και κατοχυρωμένων σκευασμάτων τους.  Τρανταχτό παράδειγμα οι χημειοθεραπείες που καταστρέφουν το σύνολο των κυττάρων, με συνέπεια την εμφάνιση νέου καρκίνου, ομού με άλλες παράλληλες ασθένειες που αντιμετωπίζονται με αντισταμηνικά ή άλλα φάρμακα και στο τέλος με ηρεμιστικά για την αντιμετώπιση του πόνου. Φανταστικό επιχειρηματικό μοντέλο που ονομάζεται «σπείρα καρκίνου».   Πώς να μην προσθέταμε εδώ τους χημικούς ψεκασμούς, τα φυτοφάρμακα και τα μεταλλαγμένα.

Αντί λοιπόν να κατοχυρώνονται οι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών, πατεντάρονται και αναγνωρίζονται τα συνθετικά χημικά προϊόντα, τα οποία δεν τα αναγνωρίζει ο ανθρώπινος οργανισμός, οπότε τα αποτελέσματα τα αντιμετωπίζουν ως τοξίνες.  Για την αντιμετώπιση αυτής της απάνθρωπης αντιπαλότητας, θα πρέπει παγκοσμίως να απαγορευτούν τα θέματα υγείας να θεωρούνται ως επενδυτική δραστηριότητα. (Φυσικά θα προσέθετα εδώ το ίδιο πρέπει να συμβεί σε ολόκληρη την διατροφική αλυσίδα, καθώς και στα κοινωφελή αγαθά, όπως το νερό, η ενέργεια κλπ.)
Ενώ αντίθετα βρίσκονται επιτυχείς τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών με την βοήθεια βιταμινών.  Τα ΜΜΕ όπως το Der Spiegel δημοσιεύουν άρθρα κατά των βιταμινών, σπέρνοντας σύγχυση. Εδώ να σημειώσω, πως ο ομιλητής είχε καλέσει το εν λόγω δημοσιογραφικό μέσο, το οποίο με απαντητική του επιστολή προφασίστηκε «αναλυμένες προγραμματισμένες υποχρεώσεις», ο δε επίσης καλεσμένος υπουργός υγείας ούτε καν απάντησε (!!!)   Επίσης τονίζει πως «ο λόγος ύπαρξης τέτοιων δημοσιευμάτων, που ελάχιστη απήχηση έχει στο κοινό, έχει ως στόχο εν αναμονή της κατάρρευσης των φαρμακοβιομηχανιών, να φροντίσουν για την διατήρηση των ιατρών και άλλων επαγγελματικών ομάδων, καθώς και μια προσπάθεια διατήρησης του όρκου των νομοθετών και των πολιτικών, για την υποταγή σε αυτά τα συμφέροντα».

Η Μέρκελ αντιπροσωπεύει την Bayer και BASF, ενώ ο Σαρκοζί στιγματίζοντας το πολιτικό του μέλλον, συνέβαλε στην συγχώνευση της HOECHST με τον Γαλλικό όμιλο Sanofi με κόστος 55 δις € από χρήματα των φορολογουμένων.   Το περίεργο όλων αυτών των ανθρώπων είναι , πως κατά …. διαβολική σύμπτωση έχουν κοινές καταβολές θρησκευτικών πεποιθήσεων και μυστικών οργανώσεων, όπως παράδειγμα διάφορες «δεξαμενές σκέψεων» (!!!)  Τα συμπεράσματα και οι περαιτέρω έρευνες δικές σας. 

Στις ημέρες μας υπάρχει μια ιστορική αναλογία που καθορίζουν την εξέλιξη των ανθρώπων στην σύγχρονη ιστορία. Το ένα είναι η ανακάλυψη της τυπογραφίας πριν 500 χρόνια κατά τον 16 αιώνα (παρ’ όλο που έχουν βρεθεί κατά πολύ αρχαιότερα ευρήματα μορφής τυπογραφίας, αλλά δεν είναι του παρόντος), που εξάλειψε τον αναλφαβητισμό από τις πλατιές μάζες των πληθυσμών, όταν οι άνθρωποι μπορούσαν με ένα κερί να διαβάσουν και να μορφωθούν στην καλύβα τους. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί που δεν ήθελαν να μοιραστούν την εξουσία τους, (φεουδάρχες, πρίγκιπες, βασιλείς, οι οποίοι μετέπειτα μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς, πρωθυπουργούς, προέδρους και κομματάρχες) στην αρχή είχαν καταστρέψει πολλά τυπογραφεία. Αιτία πολέμου για τον τριακονταετή πόλεμο, που κατέστρεψε τότε την μισή Ευρώπη. Όπως τότε και έτσι και μετέπειτα, οι άνθρωποι διεκδίκησαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους στο να μην ζουν πλέον σαν …. κτήνη. (Δεν συμφωνώ με την χρήση λέξεως «ζώα».  Κατά την …. φύση τους βέβαια, θα εφεύρισκαν στην συνέχεια άλλους τρόπους ως προς τον περιορισμό της μάθησης, ελισσόμενοι ως φίδια, ώστε να την περιορίσουν στο βαθμό που τους εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί, προσπαθώντας παράλληλα να περιορίσουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αγκάθι όχι μόνον για τα πεπραγμένα τους, αλλά και για τις πεποιθήσεις τους και του υποτιθέμενου «θρησκευτικού – φιλοσοφικού ορθολογισμού» τους. Έμαθαν πρώτα όλα αυτά που δίδασκε η αρχαία επιστήμη και φιλοσοφία και με την αναστροφή και διαστρέβλωση των εννοιών, παραχάραξαν ιστορία, επιστήμες και φιλοσοφία, μεταλλάσσοντας ενίοτε ταυτόχρονα την ανθρώπινη σκέψη. Αυτήν την σκέψη που αντιμετωπίζουμε σήμερα και πολλές φορές κάνει αρκετούς να αναλογιστούν «μα τι κάνει τους ανθρώπους να μην αφυπνίζονται ;»)  Το δεύτερο και που αφορά το σήμερα και κανονικά όλοι οφείλουν να το προασπίσουν, είναι η αποβολή της άγνοιας από την ανθρωπότητα, να γνωρίσουν την φυσική λειτουργία του σώματος, την άγνοια της κυτταρικής προέλευσης των ασθενειών και της υγείας.  Η γνώση είναι δύναμη και ο φόβος αυτός ήταν και είναι ο δικός τους.

Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα σε ένα ανάλογο διακύβευμα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, εξ αιτίας της εσφαλμένης λεγόμενης «εξέλιξης» που πρέπει να σταματήσει, να αναστραφεί.  Οι επόμενοι μήνες, ίσως χρόνια είναι καθοριστικά για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων. Για άλλη μια φορά τα πιόνια αυτών των συμφερόντων θα παίξουν με την υποκίνηση ενός νέου πολέμου, με τον Σαρκοζί (πρώτος επιτιθέμενος κατά της Λιβύης) να έχει δηλώσει δημόσια, πρόθεση πυρηνικού χτυπήματος. 

Αποστολή όλων μας θα πρέπει να είναι η εξάλειψη όλων των ασθενειών που μας προξενούν, η μείωση της άγνοιας στην ανθρωπότητα, δύναμη αποστολής που θα πρέπει πρωτίστως να βρίσκεται στα χέρια των νέων γενεών, τόσο για το μέλλον τους όσο και για την ανθρωπότητα. Στην ομιλία δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ελληνική σελίδα είναι   https://www.facebook.com/pages/%CE%8A%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-DrRath/288164884608284?ref=hl

Στις 13 Νοεμβρίου του 2007, η πόλη της Πολωνίας - Άουσβιτς, όπου βρισκόταν το στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Άουσβιτς, υπήρξε το επίκεντρο ενός ιστορικού γεγονότος. Σε αυτήν την πόλη -- το μέρος όπου διαπράχτηκαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία-- ξεκίνησε το σχέδιο για μια νέα Ευρώπη. Λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων, που βρισκόταν πίσω από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα εγκλήματα που πραγματοποιήθηκαν στο Άουσβιτς, οι επιζήσαντες του στρατοπέδου συγκεντρώσεως, ύψωσαν τη φωνή τους για ακόμη μια φορά -- ίσως για τελευταία φορά -- για να καλέσουν για μια «Ευρώπη για τους Ανθρώπους, από τους Ανθρώπους».
http://www.eu-referendum.org/english/....
Επιπλέον, παρέδωσαν το βραβείο «Σκυταλοδρομία της Ζωής» στο Δρα Rath και στο Ίδρυμα Rath, ζητώντας από αυτόν να βοηθήσει στη μετάδοση του μηνύματος «Ποτέ ξανά!» στην επόμενη γενιά. Την ομιλία αποδοχής του βραβείου από τον Δρα Rath, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:
Ένα βίντεο και μία ομιλία του Dr Rath (όσοι δεν τον γνωρίζουν αξίζει να τον μάθουν) που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ιατρός στο επάγγελμα αλλά και πολιτικός, πασχίζει για το καλό της ανθρωπότητας και φυσικά των Ευρωπαϊκών λαών. Από προσωπική ανάγκη θα μεταφέρω και γραπτά στο μέτρο του δυνατού, συνοπτικά και με ελάχιστα σχόλια, την ομιλία του στην οποία μας ενημερώνει τα εξής :

Κάποιοι θέλησαν να αποκωδικοποιήσουν την φύση και μέσα από αυτό να αναδημιουργήσουν χημικά προϊόντα πατεντάροντας τα προϊόντα τους. Η κυριαρχία τους δεν βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα, αλλά στον κατά την γνώμη τους ρόλο ως «σύμβουλοι» του Θεού.  Το εγχείρημα αυτό υπήρξε η βάση για την ίδρυση της Ε.Ε των κατεκτημένων χωρών.
Η IG FABEN, ένωση χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών απαίτησε από  τον Χίτλερ ρύθμιση νόμου περί της πατέντας των «ευρεσιτεχνών» τους, καθώς επίσης έθεσε τους όρους μιας Ευρωπαϊκής ένωσης με κυρίαρχη την Γερμανία και άλλων κρατών, για οικονομική, δασμολογική και νομισματική ένωση.  Το έγγραφο με τα παραπάνω στοιχεία και λεπτομέρειες αναγνώστηκε κατά την διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης, τα πρακτικά της οποίας είναι άνω των 40.000 σελίδων θαμμένες στα Εθνικά αρχεία και καμία πληροφορία στο διαδίκτυο. Από τα επίσημα έγγραφα, ενώ κάθε χρόνο γίνονταν εορτές για την μνήμη των θυμάτων, εν τούτοις ουδέποτε έγινε αναφορά στα πραγματικά ονόματα των υπευθύνων.  Εντός του Άουσβιτς υπήρχε η μεγαλύτερη βιομηχανική εγκατάσταση του Β’ π.π της IG FABEN που είχε προέλθει από την ένωση των εταιρειών Bayer, BASF και Hoechst, έχοντας ως στόχο την μαζική εξόντωση των σκλάβων. Στην ευρύτερη κοινή γνώμη όμως έγιναν γνωστά μόνον τα SS και οι τρελογιατροί τους.   

Φυσικά τα σκευάσματα πατέντες που χρησιμοποιούντο στα στρατόπεδα ήταν «νομικά» κατοχυρωμένα.  Χωρίς την υποστήριξη της IG Faben θα ήταν αδύνατον ο Β’ π.π να πραγματοποιηθεί. Παρήγαγαν το 100% όλων των εκρηκτικών υλών. Κι όμως οι ίδιοι υπαίτιοι του Α και Β π.π παρέμειναν στις θέσεις τους όπως θα δούμε παρακάτω. 24 δ/ντες του ομίλου καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου με καταδίκες των … 7 ετών  (!!!)  Αντίθετα οι στρατιωτικές και πολιτικές μαριονέτες καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη ή σε θάνατο. 
Οι ωφελημένοι οικονομικά και υποκινητές του Β π.π δεν άργησαν να αναγνωριστούν ως προπύργια της Γερμανικής βιομηχανίας, οι μετοχές των οποίων ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των επενδυτικών ομίλων Ροκφέλερ και Ροτσιλντ και ο σχεδιασμός της κοσμοκρατορίας να συνεχίζεται αμετάβλητα, τα στελέχη των οποίων άρχισαν να αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στην οικονομία και πολιτική ζωή της χώρας ( και των χωρών θα πρόσθετα). 

Όπως ο Λούντβιχ Έρχαρντ σύμβουλος της IG Faben στην ομάδα βιομηχανιών του Γ’ Ράιχ έγινε καγκελάριος από το 1963 – 1966. Ο Κουρτ Γκεόργκ Κίσινγκερ μέλος του ναζιστικού κόμματος 1933- 1945 έγινε καγκελάριος από το 1966 – 1969, έχοντας επικεφαλή τμήματος της ραδιοφωνίας και προπαγάνδας τον υπουργό εξωτερικών των ναζί, Ρίμπεντροπ.  Karl Schiller μέλος του SPD υπουργός οικονομικών 1966 – 1972, ήταν μέλος κατά την διάρκεια του Β’ ππ στο NSDAP, οικονομικό ινστιτούτο των ναζί στο Κίελο και συγγραφέα της νέας τάξης μετά την «απόλυτη» νίκη (!!).  Hans Maria Globke συντάκτης του φυλετικού νόμου, γλύτωσε την καταδίκη λόγω ρύθμισης νόμου περί επιείκειας, αρμόδιος της εφαρμογής του νόμου και του ναζιστικού μοντέλου στις κατακτημένες χώρες.  Επίσης διορίστηκε το 1949 δ/ντης της καγκελαρίας στον μεταπολεμικό καγκελάριο Αντενάουερ. Ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου πίσω από τον καγκελάριο, για θέματα κομμάτων, εξωτερικής πολιτικής επέκτασης, των μυστικών υπηρεσιών, άμυνας και όλη η αλληλογραφία περνούσε από τα χέρια του πριν από τον καγκελάριο.

Απ΄την βιομηχανία BASF προκρίθηκε ο νεαρός εργαζόμενος Χέλμουτ Κολ, μετέπειτα καγκελάριος για 16 χρόνια, ο οποίος πριν την παραίτησή του είχε κατονομάσει ως διάδοχό του την Άγκελα Μέρκελ, έχοντας παράλληλα δ/ντη της καγκελαρίας του τον Β. Σόιμπλε σημερινό υπουργό των οικονομικών. 

Όπως τότε έτσι και σήμερα η Ε.Ε με την νέα έδρα της στις Βρυξέλλες, επιβάλλει την κυριαρχία των καρτέλ, μέσω επιτροπών από μη εκλεγμένα πρόσωπα. Οι επιτροπές που αποτελούνται από 27 στο σύνολο, 54.000 τεχνοκράτες και 80 γραφειοκράτες απέναντι σε 500.000.000 ανθρώπους, νομοθετούν οι ίδιοι και όχι το κοινοβούλιο το οποίο απλώς λέει «ναι» ή εγκρίνονται διατάξεις που ουδέποτε περνούν μέσα από αυτό.  Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και τους κινδύνους, έχοντας τον φόβο πως θα καταρρεύσει ο πύργος των τραπουλόχαρτων, από την στιγμή που οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα απαιτήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και την εδραίωση της δημοκρατίας που θα εκπορεύεται απ’ ευθείας από τις κοινωνίες.  Ο σκοπός τους είναι η αδικία και η φτωχοποίηση (εξαθλίωση) όλων των Εθνών αργά ή γρήγορα, κατηγορώντας τους Μεσογειακούς λαούς, τεμπέληδες που «κάθονται στον ήλιο !!» . 

Τα Γερμανικά μέσα συνεχώς αναφέρουν πως ο Γερμανικός λαός περνά καλά, ενώ στην πραγματικότητα το 1/3 όλων των δήμων του μεγαλύτερου κρατιδίου της Γερμανίας – Ρηνανία Βεστφαλία είναι χρεωκοπημένο, εξαντλημένοι από τα οικονομικά συμφέροντα, μέσα στην ίδια την χώρα.

Τώρα δεν μπορούν να παρουσιάζουν ανοικτά τις θέσεις τους, ύστερα από τους δύο αποτυχημένους πολέμους που προκάλεσαν. Κατασκοπεύουν ολόκληρη την Ευρώπη και μη υποχωρώντας από τις θέσεις και προθέσεις τους, βρίσκουν άλλους τρόπους να γονατίσουν τα Ευρωπαϊκά Έθνη, αυτήν την φορά χωρίς όπλα.  Πρώτον δημιουργούν παγκόσμια ύφεση και δεύτερον επιβάλλουν τα χημικά παρασκευάσματά τους, εξαπατώντας τάχατε πως είναι για την υγεία, ενώ την υγεία την αντιμετωπίζουν ως επενδυτικό προϊόν, ως μια μετοχική επένδυση με στόχο φυσικά το κέρδος.  Η πρόκληση των ασθενειών είναι η βάση να εξακολουθεί να υφίσταται ο κλάδος των φαρμακοβιομηχανιών, μέσω των «ευρεσιτεχνιών» και κατοχυρωμένων σκευασμάτων τους.  Τρανταχτό παράδειγμα οι χημειοθεραπείες που καταστρέφουν το σύνολο των κυττάρων, με συνέπεια την εμφάνιση νέου καρκίνου, ομού με άλλες παράλληλες ασθένειες που αντιμετωπίζονται με αντισταμηνικά ή άλλα φάρμακα και στο τέλος με ηρεμιστικά για την αντιμετώπιση του πόνου. Φανταστικό επιχειρηματικό μοντέλο που ονομάζεται «σπείρα καρκίνου».   Πώς να μην προσθέταμε εδώ τους χημικούς ψεκασμούς, τα φυτοφάρμακα και τα μεταλλαγμένα.

Αντί λοιπόν να κατοχυρώνονται οι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών, πατεντάρονται και αναγνωρίζονται τα συνθετικά χημικά προϊόντα, τα οποία δεν τα αναγνωρίζει ο ανθρώπινος οργανισμός, οπότε τα αποτελέσματα τα αντιμετωπίζουν ως τοξίνες.  Για την αντιμετώπιση αυτής της απάνθρωπης αντιπαλότητας, θα πρέπει παγκοσμίως να απαγορευτούν τα θέματα υγείας να θεωρούνται ως επενδυτική δραστηριότητα. (Φυσικά θα προσέθετα εδώ το ίδιο πρέπει να συμβεί σε ολόκληρη την διατροφική αλυσίδα, καθώς και στα κοινωφελή αγαθά, όπως το νερό, η ενέργεια κλπ.)
Ενώ αντίθετα βρίσκονται επιτυχείς τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών με την βοήθεια βιταμινών.  Τα ΜΜΕ όπως το Der Spiegel δημοσιεύουν άρθρα κατά των βιταμινών, σπέρνοντας σύγχυση. Εδώ να σημειώσω, πως ο ομιλητής είχε καλέσει το εν λόγω δημοσιογραφικό μέσο, το οποίο με απαντητική του επιστολή προφασίστηκε «αναλυμένες προγραμματισμένες υποχρεώσεις», ο δε επίσης καλεσμένος υπουργός υγείας ούτε καν απάντησε (!!!)   Επίσης τονίζει πως «ο λόγος ύπαρξης τέτοιων δημοσιευμάτων, που ελάχιστη απήχηση έχει στο κοινό, έχει ως στόχο εν αναμονή της κατάρρευσης των φαρμακοβιομηχανιών, να φροντίσουν για την διατήρηση των ιατρών και άλλων επαγγελματικών ομάδων, καθώς και μια προσπάθεια διατήρησης του όρκου των νομοθετών και των πολιτικών, για την υποταγή σε αυτά τα συμφέροντα».

Η Μέρκελ αντιπροσωπεύει την Bayer και BASF, ενώ ο Σαρκοζί στιγματίζοντας το πολιτικό του μέλλον, συνέβαλε στην συγχώνευση της HOECHST με τον Γαλλικό όμιλο Sanofi με κόστος 55 δις € από χρήματα των φορολογουμένων.   Το περίεργο όλων αυτών των ανθρώπων είναι , πως κατά …. διαβολική σύμπτωση έχουν κοινές καταβολές θρησκευτικών πεποιθήσεων και μυστικών οργανώσεων, όπως παράδειγμα διάφορες «δεξαμενές σκέψεων» (!!!)  Τα συμπεράσματα και οι περαιτέρω έρευνες δικές σας. 

Στις ημέρες μας υπάρχει μια ιστορική αναλογία που καθορίζουν την εξέλιξη των ανθρώπων στην σύγχρονη ιστορία. Το ένα είναι η ανακάλυψη της τυπογραφίας πριν 500 χρόνια κατά τον 16 αιώνα (παρ’ όλο που έχουν βρεθεί κατά πολύ αρχαιότερα ευρήματα μορφής τυπογραφίας, αλλά δεν είναι του παρόντος), που εξάλειψε τον αναλφαβητισμό από τις πλατιές μάζες των πληθυσμών, όταν οι άνθρωποι μπορούσαν με ένα κερί να διαβάσουν και να μορφωθούν στην καλύβα τους. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί που δεν ήθελαν να μοιραστούν την εξουσία τους, (φεουδάρχες, πρίγκιπες, βασιλείς, οι οποίοι μετέπειτα μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς, πρωθυπουργούς, προέδρους και κομματάρχες) στην αρχή είχαν καταστρέψει πολλά τυπογραφεία. Αιτία πολέμου για τον τριακονταετή πόλεμο, που κατέστρεψε τότε την μισή Ευρώπη. Όπως τότε και έτσι και μετέπειτα, οι άνθρωποι διεκδίκησαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους στο να μην ζουν πλέον σαν …. κτήνη. (Δεν συμφωνώ με την χρήση λέξεως «ζώα».  Κατά την …. φύση τους βέβαια, θα εφεύρισκαν στην συνέχεια άλλους τρόπους ως προς τον περιορισμό της μάθησης, ελισσόμενοι ως φίδια, ώστε να την περιορίσουν στο βαθμό που τους εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί, προσπαθώντας παράλληλα να περιορίσουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αγκάθι όχι μόνον για τα πεπραγμένα τους, αλλά και για τις πεποιθήσεις τους και του υποτιθέμενου «θρησκευτικού – φιλοσοφικού ορθολογισμού» τους. Έμαθαν πρώτα όλα αυτά που δίδασκε η αρχαία επιστήμη και φιλοσοφία και με την αναστροφή και διαστρέβλωση των εννοιών, παραχάραξαν ιστορία, επιστήμες και φιλοσοφία, μεταλλάσσοντας ενίοτε ταυτόχρονα την ανθρώπινη σκέψη. Αυτήν την σκέψη που αντιμετωπίζουμε σήμερα και πολλές φορές κάνει αρκετούς να αναλογιστούν «μα τι κάνει τους ανθρώπους να μην αφυπνίζονται ;»)  Το δεύτερο και που αφορά το σήμερα και κανονικά όλοι οφείλουν να το προασπίσουν, είναι η αποβολή της άγνοιας από την ανθρωπότητα, να γνωρίσουν την φυσική λειτουργία του σώματος, την άγνοια της κυτταρικής προέλευσης των ασθενειών και της υγείας.  Η γνώση είναι δύναμη και ο φόβος αυτός ήταν και είναι ο δικός τους.

Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα σε ένα ανάλογο διακύβευμα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, εξ αιτίας της εσφαλμένης λεγόμενης «εξέλιξης» που πρέπει να σταματήσει, να αναστραφεί.  Οι επόμενοι μήνες, ίσως χρόνια είναι καθοριστικά για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων. Για άλλη μια φορά τα πιόνια αυτών των συμφερόντων θα παίξουν με την υποκίνηση ενός νέου πολέμου, με τον Σαρκοζί (πρώτος επιτιθέμενος κατά της Λιβύης) να έχει δηλώσει δημόσια, πρόθεση πυρηνικού χτυπήματος. 

Αποστολή όλων μας θα πρέπει να είναι η εξάλειψη όλων των ασθενειών που μας προξενούν, η μείωση της άγνοιας στην ανθρωπότητα, δύναμη αποστολής που θα πρέπει πρωτίστως να βρίσκεται στα χέρια των νέων γενεών, τόσο για το μέλλον τους όσο και για την ανθρωπότητα. Στην ομιλία δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ελληνική σελίδα είναι   https://www.facebook.com/pages/%CE%8A%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-DrRath/288164884608284?ref=hl

Στις 13 Νοεμβρίου του 2007, η πόλη της Πολωνίας - Άουσβιτς, όπου βρισκόταν το στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Άουσβιτς, υπήρξε το επίκεντρο ενός ιστορικού γεγονότος. Σε αυτήν την πόλη -- το μέρος όπου διαπράχτηκαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία-- ξεκίνησε το σχέδιο για μια νέα Ευρώπη. Λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων, που βρισκόταν πίσω από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα εγκλήματα που πραγματοποιήθηκαν στο Άουσβιτς, οι επιζήσαντες του στρατοπέδου συγκεντρώσεως, ύψωσαν τη φωνή τους για ακόμη μια φορά -- ίσως για τελευταία φορά -- για να καλέσουν για μια «Ευρώπη για τους Ανθρώπους, από τους Ανθρώπους».
http://www.eu-referendum.org/english/....
Επιπλέον, παρέδωσαν το βραβείο «Σκυταλοδρομία της Ζωής» στο Δρα Rath και στο Ίδρυμα Rath, ζητώντας από αυτόν να βοηθήσει στη μετάδοση του μηνύματος «Ποτέ ξανά!» στην επόμενη γενιά. Την ομιλία αποδοχής του βραβείου από τον Δρα Rath, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:  http://www.relay-of-life.org/speech/speech.html                     Ν. 


"ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" στην επόμενη γενιά. Σύνθημα τού ιδρύματος του dr Rath (βίντεο του ιδιίου με θέμα οι προοπτικές στην Ε.Ε)

Ένα βίντεο και μία ομιλία του Dr Rath (όσοι δεν τον γνωρίζουν αξίζει να τον μάθουν) που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ιατρός στο επάγγελμα αλλά και πολιτικός, πασχίζει για το καλό της ανθρωπότητας και φυσικά των Ευρωπαϊκών λαών. Από προσωπική ανάγκη θα μεταφέρω και γραπτά στο μέτρο του δυνατού, συνοπτικά και με ελάχιστα σχόλια, την ομιλία του στην οποία μας ενημερώνει τα εξής :

Κάποιοι θέλησαν να αποκωδικοποιήσουν την φύση και μέσα από αυτό να αναδημιουργήσουν χημικά προϊόντα πατεντάροντας τα προϊόντα τους. Η κυριαρχία τους δεν βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα, αλλά στον κατά την γνώμη τους ρόλο ως «σύμβουλοι» του Θεού.  Το εγχείρημα αυτό υπήρξε η βάση για την ίδρυση της Ε.Ε των κατεκτημένων χωρών.
Η IG FABEN, ένωση χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών απαίτησε από  τον Χίτλερ ρύθμιση νόμου περί της πατέντας των «ευρεσιτεχνών» τους, καθώς επίσης έθεσε τους όρους μιας Ευρωπαϊκής ένωσης με κυρίαρχη την Γερμανία και άλλων κρατών, για οικονομική, δασμολογική και νομισματική ένωση.  Το έγγραφο με τα παραπάνω στοιχεία και λεπτομέρειες αναγνώστηκε κατά την διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης, τα πρακτικά της οποίας είναι άνω των 40.000 σελίδων θαμμένες στα Εθνικά αρχεία και καμία πληροφορία στο διαδίκτυο. Από τα επίσημα έγγραφα, ενώ κάθε χρόνο γίνονταν εορτές για την μνήμη των θυμάτων, εν τούτοις ουδέποτε έγινε αναφορά στα πραγματικά ονόματα των υπευθύνων.  Εντός του Άουσβιτς υπήρχε η μεγαλύτερη βιομηχανική εγκατάσταση του Β’ π.π της IG FABEN που είχε προέλθει από την ένωση των εταιρειών Bayer, BASF και Hoechst, έχοντας ως στόχο την μαζική εξόντωση των σκλάβων. Στην ευρύτερη κοινή γνώμη όμως έγιναν γνωστά μόνον τα SS και οι τρελογιατροί τους.   

Φυσικά τα σκευάσματα πατέντες που χρησιμοποιούντο στα στρατόπεδα ήταν «νομικά» κατοχυρωμένα.  Χωρίς την υποστήριξη της IG Faben θα ήταν αδύνατον ο Β’ π.π να πραγματοποιηθεί. Παρήγαγαν το 100% όλων των εκρηκτικών υλών. Κι όμως οι ίδιοι υπαίτιοι του Α και Β π.π παρέμειναν στις θέσεις τους όπως θα δούμε παρακάτω. 24 δ/ντες του ομίλου καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου με καταδίκες των … 7 ετών  (!!!)  Αντίθετα οι στρατιωτικές και πολιτικές μαριονέτες καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη ή σε θάνατο. 
Οι ωφελημένοι οικονομικά και υποκινητές του Β π.π δεν άργησαν να αναγνωριστούν ως προπύργια της Γερμανικής βιομηχανίας, οι μετοχές των οποίων ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των επενδυτικών ομίλων Ροκφέλερ και Ροτσιλντ και ο σχεδιασμός της κοσμοκρατορίας να συνεχίζεται αμετάβλητα, τα στελέχη των οποίων άρχισαν να αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στην οικονομία και πολιτική ζωή της χώρας ( και των χωρών θα πρόσθετα). 

Όπως ο Λούντβιχ Έρχαρντ σύμβουλος της IG Faben στην ομάδα βιομηχανιών του Γ’ Ράιχ έγινε καγκελάριος από το 1963 – 1966. Ο Κουρτ Γκεόργκ Κίσινγκερ μέλος του ναζιστικού κόμματος 1933- 1945 έγινε καγκελάριος από το 1966 – 1969, έχοντας επικεφαλή τμήματος της ραδιοφωνίας και προπαγάνδας τον υπουργό εξωτερικών των ναζί, Ρίμπεντροπ.  Karl Schiller μέλος του SPD υπουργός οικονομικών 1966 – 1972, ήταν μέλος κατά την διάρκεια του Β’ ππ στο NSDAP, οικονομικό ινστιτούτο των ναζί στο Κίελο και συγγραφέα της νέας τάξης μετά την «απόλυτη» νίκη (!!).  Hans Maria Globke συντάκτης του φυλετικού νόμου, γλύτωσε την καταδίκη λόγω ρύθμισης νόμου περί επιείκειας, αρμόδιος της εφαρμογής του νόμου και του ναζιστικού μοντέλου στις κατακτημένες χώρες.  Επίσης διορίστηκε το 1949 δ/ντης της καγκελαρίας στον μεταπολεμικό καγκελάριο Αντενάουερ. Ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου πίσω από τον καγκελάριο, για θέματα κομμάτων, εξωτερικής πολιτικής επέκτασης, των μυστικών υπηρεσιών, άμυνας και όλη η αλληλογραφία περνούσε από τα χέρια του πριν από τον καγκελάριο.

Απ΄την βιομηχανία BASF προκρίθηκε ο νεαρός εργαζόμενος Χέλμουτ Κολ, μετέπειτα καγκελάριος για 16 χρόνια, ο οποίος πριν την παραίτησή του είχε κατονομάσει ως διάδοχό του την Άγκελα Μέρκελ, έχοντας παράλληλα δ/ντη της καγκελαρίας του τον Β. Σόιμπλε σημερινό υπουργό των οικονομικών. 

Όπως τότε έτσι και σήμερα η Ε.Ε με την νέα έδρα της στις Βρυξέλλες, επιβάλλει την κυριαρχία των καρτέλ, μέσω επιτροπών από μη εκλεγμένα πρόσωπα. Οι επιτροπές που αποτελούνται από 27 στο σύνολο, 54.000 τεχνοκράτες και 80 γραφειοκράτες απέναντι σε 500.000.000 ανθρώπους, νομοθετούν οι ίδιοι και όχι το κοινοβούλιο το οποίο απλώς λέει «ναι» ή εγκρίνονται διατάξεις που ουδέποτε περνούν μέσα από αυτό.  Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και τους κινδύνους, έχοντας τον φόβο πως θα καταρρεύσει ο πύργος των τραπουλόχαρτων, από την στιγμή που οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα απαιτήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και την εδραίωση της δημοκρατίας που θα εκπορεύεται απ’ ευθείας από τις κοινωνίες.  Ο σκοπός τους είναι η αδικία και η φτωχοποίηση (εξαθλίωση) όλων των Εθνών αργά ή γρήγορα, κατηγορώντας τους Μεσογειακούς λαούς, τεμπέληδες που «κάθονται στον ήλιο !!» . 

Τα Γερμανικά μέσα συνεχώς αναφέρουν πως ο Γερμανικός λαός περνά καλά, ενώ στην πραγματικότητα το 1/3 όλων των δήμων του μεγαλύτερου κρατιδίου της Γερμανίας – Ρηνανία Βεστφαλία είναι χρεωκοπημένο, εξαντλημένοι από τα οικονομικά συμφέροντα, μέσα στην ίδια την χώρα.

Τώρα δεν μπορούν να παρουσιάζουν ανοικτά τις θέσεις τους, ύστερα από τους δύο αποτυχημένους πολέμους που προκάλεσαν. Κατασκοπεύουν ολόκληρη την Ευρώπη και μη υποχωρώντας από τις θέσεις και προθέσεις τους, βρίσκουν άλλους τρόπους να γονατίσουν τα Ευρωπαϊκά Έθνη, αυτήν την φορά χωρίς όπλα.  Πρώτον δημιουργούν παγκόσμια ύφεση και δεύτερον επιβάλλουν τα χημικά παρασκευάσματά τους, εξαπατώντας τάχατε πως είναι για την υγεία, ενώ την υγεία την αντιμετωπίζουν ως επενδυτικό προϊόν, ως μια μετοχική επένδυση με στόχο φυσικά το κέρδος.  Η πρόκληση των ασθενειών είναι η βάση να εξακολουθεί να υφίσταται ο κλάδος των φαρμακοβιομηχανιών, μέσω των «ευρεσιτεχνιών» και κατοχυρωμένων σκευασμάτων τους.  Τρανταχτό παράδειγμα οι χημειοθεραπείες που καταστρέφουν το σύνολο των κυττάρων, με συνέπεια την εμφάνιση νέου καρκίνου, ομού με άλλες παράλληλες ασθένειες που αντιμετωπίζονται με αντισταμηνικά ή άλλα φάρμακα και στο τέλος με ηρεμιστικά για την αντιμετώπιση του πόνου. Φανταστικό επιχειρηματικό μοντέλο που ονομάζεται «σπείρα καρκίνου».   Πώς να μην προσθέταμε εδώ τους χημικούς ψεκασμούς, τα φυτοφάρμακα και τα μεταλλαγμένα.

Αντί λοιπόν να κατοχυρώνονται οι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών, πατεντάρονται και αναγνωρίζονται τα συνθετικά χημικά προϊόντα, τα οποία δεν τα αναγνωρίζει ο ανθρώπινος οργανισμός, οπότε τα αποτελέσματα τα αντιμετωπίζουν ως τοξίνες.  Για την αντιμετώπιση αυτής της απάνθρωπης αντιπαλότητας, θα πρέπει παγκοσμίως να απαγορευτούν τα θέματα υγείας να θεωρούνται ως επενδυτική δραστηριότητα. (Φυσικά θα προσέθετα εδώ το ίδιο πρέπει να συμβεί σε ολόκληρη την διατροφική αλυσίδα, καθώς και στα κοινωφελή αγαθά, όπως το νερό, η ενέργεια κλπ.)
Ενώ αντίθετα βρίσκονται επιτυχείς τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών με την βοήθεια βιταμινών.  Τα ΜΜΕ όπως το Der Spiegel δημοσιεύουν άρθρα κατά των βιταμινών, σπέρνοντας σύγχυση. Εδώ να σημειώσω, πως ο ομιλητής είχε καλέσει το εν λόγω δημοσιογραφικό μέσο, το οποίο με απαντητική του επιστολή προφασίστηκε «αναλυμένες προγραμματισμένες υποχρεώσεις», ο δε επίσης καλεσμένος υπουργός υγείας ούτε καν απάντησε (!!!)   Επίσης τονίζει πως «ο λόγος ύπαρξης τέτοιων δημοσιευμάτων, που ελάχιστη απήχηση έχει στο κοινό, έχει ως στόχο εν αναμονή της κατάρρευσης των φαρμακοβιομηχανιών, να φροντίσουν για την διατήρηση των ιατρών και άλλων επαγγελματικών ομάδων, καθώς και μια προσπάθεια διατήρησης του όρκου των νομοθετών και των πολιτικών, για την υποταγή σε αυτά τα συμφέροντα».

Η Μέρκελ αντιπροσωπεύει την Bayer και BASF, ενώ ο Σαρκοζί στιγματίζοντας το πολιτικό του μέλλον, συνέβαλε στην συγχώνευση της HOECHST με τον Γαλλικό όμιλο Sanofi με κόστος 55 δις € από χρήματα των φορολογουμένων.   Το περίεργο όλων αυτών των ανθρώπων είναι , πως κατά …. διαβολική σύμπτωση έχουν κοινές καταβολές θρησκευτικών πεποιθήσεων και μυστικών οργανώσεων, όπως παράδειγμα διάφορες «δεξαμενές σκέψεων» (!!!)  Τα συμπεράσματα και οι περαιτέρω έρευνες δικές σας. 

Στις ημέρες μας υπάρχει μια ιστορική αναλογία που καθορίζουν την εξέλιξη των ανθρώπων στην σύγχρονη ιστορία. Το ένα είναι η ανακάλυψη της τυπογραφίας πριν 500 χρόνια κατά τον 16 αιώνα (παρ’ όλο που έχουν βρεθεί κατά πολύ αρχαιότερα ευρήματα μορφής τυπογραφίας, αλλά δεν είναι του παρόντος), που εξάλειψε τον αναλφαβητισμό από τις πλατιές μάζες των πληθυσμών, όταν οι άνθρωποι μπορούσαν με ένα κερί να διαβάσουν και να μορφωθούν στην καλύβα τους. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί που δεν ήθελαν να μοιραστούν την εξουσία τους, (φεουδάρχες, πρίγκιπες, βασιλείς, οι οποίοι μετέπειτα μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς, πρωθυπουργούς, προέδρους και κομματάρχες) στην αρχή είχαν καταστρέψει πολλά τυπογραφεία. Αιτία πολέμου για τον τριακονταετή πόλεμο, που κατέστρεψε τότε την μισή Ευρώπη. Όπως τότε και έτσι και μετέπειτα, οι άνθρωποι διεκδίκησαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους στο να μην ζουν πλέον σαν …. κτήνη. (Δεν συμφωνώ με την χρήση λέξεως «ζώα».  Κατά την …. φύση τους βέβαια, θα εφεύρισκαν στην συνέχεια άλλους τρόπους ως προς τον περιορισμό της μάθησης, ελισσόμενοι ως φίδια, ώστε να την περιορίσουν στο βαθμό που τους εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί, προσπαθώντας παράλληλα να περιορίσουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αγκάθι όχι μόνον για τα πεπραγμένα τους, αλλά και για τις πεποιθήσεις τους και του υποτιθέμενου «θρησκευτικού – φιλοσοφικού ορθολογισμού» τους. Έμαθαν πρώτα όλα αυτά που δίδασκε η αρχαία επιστήμη και φιλοσοφία και με την αναστροφή και διαστρέβλωση των εννοιών, παραχάραξαν ιστορία, επιστήμες και φιλοσοφία, μεταλλάσσοντας ενίοτε ταυτόχρονα την ανθρώπινη σκέψη. Αυτήν την σκέψη που αντιμετωπίζουμε σήμερα και πολλές φορές κάνει αρκετούς να αναλογιστούν «μα τι κάνει τους ανθρώπους να μην αφυπνίζονται ;»)  Το δεύτερο και που αφορά το σήμερα και κανονικά όλοι οφείλουν να το προασπίσουν, είναι η αποβολή της άγνοιας από την ανθρωπότητα, να γνωρίσουν την φυσική λειτουργία του σώματος, την άγνοια της κυτταρικής προέλευσης των ασθενειών και της υγείας.  Η γνώση είναι δύναμη και ο φόβος αυτός ήταν και είναι ο δικός τους.

Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα σε ένα ανάλογο διακύβευμα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, εξ αιτίας της εσφαλμένης λεγόμενης «εξέλιξης» που πρέπει να σταματήσει, να αναστραφεί.  Οι επόμενοι μήνες, ίσως χρόνια είναι καθοριστικά για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων. Για άλλη μια φορά τα πιόνια αυτών των συμφερόντων θα παίξουν με την υποκίνηση ενός νέου πολέμου, με τον Σαρκοζί (πρώτος επιτιθέμενος κατά της Λιβύης) να έχει δηλώσει δημόσια, πρόθεση πυρηνικού χτυπήματος. 

Αποστολή όλων μας θα πρέπει να είναι η εξάλειψη όλων των ασθενειών που μας προξενούν, η μείωση της άγνοιας στην ανθρωπότητα, δύναμη αποστολής που θα πρέπει πρωτίστως να βρίσκεται στα χέρια των νέων γενεών, τόσο για το μέλλον τους όσο και για την ανθρωπότητα. Στην ομιλία δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ελληνική σελίδα είναι   https://www.facebook.com/pages/%CE%8A%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-DrRath/288164884608284?ref=hl

Στις 13 Νοεμβρίου του 2007, η πόλη της Πολωνίας - Άουσβιτς, όπου βρισκόταν το στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Άουσβιτς, υπήρξε το επίκεντρο ενός ιστορικού γεγονότος. Σε αυτήν την πόλη -- το μέρος όπου διαπράχτηκαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία-- ξεκίνησε το σχέδιο για μια νέα Ευρώπη. Λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων, που βρισκόταν πίσω από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα εγκλήματα που πραγματοποιήθηκαν στο Άουσβιτς, οι επιζήσαντες του στρατοπέδου συγκεντρώσεως, ύψωσαν τη φωνή τους για ακόμη μια φορά -- ίσως για τελευταία φορά -- για να καλέσουν για μια «Ευρώπη για τους Ανθρώπους, από τους Ανθρώπους».
http://www.eu-referendum.org/english/....
Επιπλέον, παρέδωσαν το βραβείο «Σκυταλοδρομία της Ζωής» στο Δρα Rath και στο Ίδρυμα Rath, ζητώντας από αυτόν να βοηθήσει στη μετάδοση του μηνύματος «Ποτέ ξανά!» στην επόμενη γενιά. Την ομιλία αποδοχής του βραβείου από τον Δρα Rath, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:
Ένα βίντεο και μία ομιλία του Dr Rath (όσοι δεν τον γνωρίζουν αξίζει να τον μάθουν) που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ιατρός στο επάγγελμα αλλά και πολιτικός, πασχίζει για το καλό της ανθρωπότητας και φυσικά των Ευρωπαϊκών λαών. Από προσωπική ανάγκη θα μεταφέρω και γραπτά στο μέτρο του δυνατού, συνοπτικά και με ελάχιστα σχόλια, την ομιλία του στην οποία μας ενημερώνει τα εξής :

Κάποιοι θέλησαν να αποκωδικοποιήσουν την φύση και μέσα από αυτό να αναδημιουργήσουν χημικά προϊόντα πατεντάροντας τα προϊόντα τους. Η κυριαρχία τους δεν βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα, αλλά στον κατά την γνώμη τους ρόλο ως «σύμβουλοι» του Θεού.  Το εγχείρημα αυτό υπήρξε η βάση για την ίδρυση της Ε.Ε των κατεκτημένων χωρών.
Η IG FABEN, ένωση χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών απαίτησε από  τον Χίτλερ ρύθμιση νόμου περί της πατέντας των «ευρεσιτεχνών» τους, καθώς επίσης έθεσε τους όρους μιας Ευρωπαϊκής ένωσης με κυρίαρχη την Γερμανία και άλλων κρατών, για οικονομική, δασμολογική και νομισματική ένωση.  Το έγγραφο με τα παραπάνω στοιχεία και λεπτομέρειες αναγνώστηκε κατά την διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης, τα πρακτικά της οποίας είναι άνω των 40.000 σελίδων θαμμένες στα Εθνικά αρχεία και καμία πληροφορία στο διαδίκτυο. Από τα επίσημα έγγραφα, ενώ κάθε χρόνο γίνονταν εορτές για την μνήμη των θυμάτων, εν τούτοις ουδέποτε έγινε αναφορά στα πραγματικά ονόματα των υπευθύνων.  Εντός του Άουσβιτς υπήρχε η μεγαλύτερη βιομηχανική εγκατάσταση του Β’ π.π της IG FABEN που είχε προέλθει από την ένωση των εταιρειών Bayer, BASF και Hoechst, έχοντας ως στόχο την μαζική εξόντωση των σκλάβων. Στην ευρύτερη κοινή γνώμη όμως έγιναν γνωστά μόνον τα SS και οι τρελογιατροί τους.   

Φυσικά τα σκευάσματα πατέντες που χρησιμοποιούντο στα στρατόπεδα ήταν «νομικά» κατοχυρωμένα.  Χωρίς την υποστήριξη της IG Faben θα ήταν αδύνατον ο Β’ π.π να πραγματοποιηθεί. Παρήγαγαν το 100% όλων των εκρηκτικών υλών. Κι όμως οι ίδιοι υπαίτιοι του Α και Β π.π παρέμειναν στις θέσεις τους όπως θα δούμε παρακάτω. 24 δ/ντες του ομίλου καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου με καταδίκες των … 7 ετών  (!!!)  Αντίθετα οι στρατιωτικές και πολιτικές μαριονέτες καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη ή σε θάνατο. 
Οι ωφελημένοι οικονομικά και υποκινητές του Β π.π δεν άργησαν να αναγνωριστούν ως προπύργια της Γερμανικής βιομηχανίας, οι μετοχές των οποίων ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των επενδυτικών ομίλων Ροκφέλερ και Ροτσιλντ και ο σχεδιασμός της κοσμοκρατορίας να συνεχίζεται αμετάβλητα, τα στελέχη των οποίων άρχισαν να αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στην οικονομία και πολιτική ζωή της χώρας ( και των χωρών θα πρόσθετα). 

Όπως ο Λούντβιχ Έρχαρντ σύμβουλος της IG Faben στην ομάδα βιομηχανιών του Γ’ Ράιχ έγινε καγκελάριος από το 1963 – 1966. Ο Κουρτ Γκεόργκ Κίσινγκερ μέλος του ναζιστικού κόμματος 1933- 1945 έγινε καγκελάριος από το 1966 – 1969, έχοντας επικεφαλή τμήματος της ραδιοφωνίας και προπαγάνδας τον υπουργό εξωτερικών των ναζί, Ρίμπεντροπ.  Karl Schiller μέλος του SPD υπουργός οικονομικών 1966 – 1972, ήταν μέλος κατά την διάρκεια του Β’ ππ στο NSDAP, οικονομικό ινστιτούτο των ναζί στο Κίελο και συγγραφέα της νέας τάξης μετά την «απόλυτη» νίκη (!!).  Hans Maria Globke συντάκτης του φυλετικού νόμου, γλύτωσε την καταδίκη λόγω ρύθμισης νόμου περί επιείκειας, αρμόδιος της εφαρμογής του νόμου και του ναζιστικού μοντέλου στις κατακτημένες χώρες.  Επίσης διορίστηκε το 1949 δ/ντης της καγκελαρίας στον μεταπολεμικό καγκελάριο Αντενάουερ. Ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου πίσω από τον καγκελάριο, για θέματα κομμάτων, εξωτερικής πολιτικής επέκτασης, των μυστικών υπηρεσιών, άμυνας και όλη η αλληλογραφία περνούσε από τα χέρια του πριν από τον καγκελάριο.

Απ΄την βιομηχανία BASF προκρίθηκε ο νεαρός εργαζόμενος Χέλμουτ Κολ, μετέπειτα καγκελάριος για 16 χρόνια, ο οποίος πριν την παραίτησή του είχε κατονομάσει ως διάδοχό του την Άγκελα Μέρκελ, έχοντας παράλληλα δ/ντη της καγκελαρίας του τον Β. Σόιμπλε σημερινό υπουργό των οικονομικών. 

Όπως τότε έτσι και σήμερα η Ε.Ε με την νέα έδρα της στις Βρυξέλλες, επιβάλλει την κυριαρχία των καρτέλ, μέσω επιτροπών από μη εκλεγμένα πρόσωπα. Οι επιτροπές που αποτελούνται από 27 στο σύνολο, 54.000 τεχνοκράτες και 80 γραφειοκράτες απέναντι σε 500.000.000 ανθρώπους, νομοθετούν οι ίδιοι και όχι το κοινοβούλιο το οποίο απλώς λέει «ναι» ή εγκρίνονται διατάξεις που ουδέποτε περνούν μέσα από αυτό.  Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και τους κινδύνους, έχοντας τον φόβο πως θα καταρρεύσει ο πύργος των τραπουλόχαρτων, από την στιγμή που οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα απαιτήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και την εδραίωση της δημοκρατίας που θα εκπορεύεται απ’ ευθείας από τις κοινωνίες.  Ο σκοπός τους είναι η αδικία και η φτωχοποίηση (εξαθλίωση) όλων των Εθνών αργά ή γρήγορα, κατηγορώντας τους Μεσογειακούς λαούς, τεμπέληδες που «κάθονται στον ήλιο !!» . 

Τα Γερμανικά μέσα συνεχώς αναφέρουν πως ο Γερμανικός λαός περνά καλά, ενώ στην πραγματικότητα το 1/3 όλων των δήμων του μεγαλύτερου κρατιδίου της Γερμανίας – Ρηνανία Βεστφαλία είναι χρεωκοπημένο, εξαντλημένοι από τα οικονομικά συμφέροντα, μέσα στην ίδια την χώρα.

Τώρα δεν μπορούν να παρουσιάζουν ανοικτά τις θέσεις τους, ύστερα από τους δύο αποτυχημένους πολέμους που προκάλεσαν. Κατασκοπεύουν ολόκληρη την Ευρώπη και μη υποχωρώντας από τις θέσεις και προθέσεις τους, βρίσκουν άλλους τρόπους να γονατίσουν τα Ευρωπαϊκά Έθνη, αυτήν την φορά χωρίς όπλα.  Πρώτον δημιουργούν παγκόσμια ύφεση και δεύτερον επιβάλλουν τα χημικά παρασκευάσματά τους, εξαπατώντας τάχατε πως είναι για την υγεία, ενώ την υγεία την αντιμετωπίζουν ως επενδυτικό προϊόν, ως μια μετοχική επένδυση με στόχο φυσικά το κέρδος.  Η πρόκληση των ασθενειών είναι η βάση να εξακολουθεί να υφίσταται ο κλάδος των φαρμακοβιομηχανιών, μέσω των «ευρεσιτεχνιών» και κατοχυρωμένων σκευασμάτων τους.  Τρανταχτό παράδειγμα οι χημειοθεραπείες που καταστρέφουν το σύνολο των κυττάρων, με συνέπεια την εμφάνιση νέου καρκίνου, ομού με άλλες παράλληλες ασθένειες που αντιμετωπίζονται με αντισταμηνικά ή άλλα φάρμακα και στο τέλος με ηρεμιστικά για την αντιμετώπιση του πόνου. Φανταστικό επιχειρηματικό μοντέλο που ονομάζεται «σπείρα καρκίνου».   Πώς να μην προσθέταμε εδώ τους χημικούς ψεκασμούς, τα φυτοφάρμακα και τα μεταλλαγμένα.

Αντί λοιπόν να κατοχυρώνονται οι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών, πατεντάρονται και αναγνωρίζονται τα συνθετικά χημικά προϊόντα, τα οποία δεν τα αναγνωρίζει ο ανθρώπινος οργανισμός, οπότε τα αποτελέσματα τα αντιμετωπίζουν ως τοξίνες.  Για την αντιμετώπιση αυτής της απάνθρωπης αντιπαλότητας, θα πρέπει παγκοσμίως να απαγορευτούν τα θέματα υγείας να θεωρούνται ως επενδυτική δραστηριότητα. (Φυσικά θα προσέθετα εδώ το ίδιο πρέπει να συμβεί σε ολόκληρη την διατροφική αλυσίδα, καθώς και στα κοινωφελή αγαθά, όπως το νερό, η ενέργεια κλπ.)
Ενώ αντίθετα βρίσκονται επιτυχείς τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών με την βοήθεια βιταμινών.  Τα ΜΜΕ όπως το Der Spiegel δημοσιεύουν άρθρα κατά των βιταμινών, σπέρνοντας σύγχυση. Εδώ να σημειώσω, πως ο ομιλητής είχε καλέσει το εν λόγω δημοσιογραφικό μέσο, το οποίο με απαντητική του επιστολή προφασίστηκε «αναλυμένες προγραμματισμένες υποχρεώσεις», ο δε επίσης καλεσμένος υπουργός υγείας ούτε καν απάντησε (!!!)   Επίσης τονίζει πως «ο λόγος ύπαρξης τέτοιων δημοσιευμάτων, που ελάχιστη απήχηση έχει στο κοινό, έχει ως στόχο εν αναμονή της κατάρρευσης των φαρμακοβιομηχανιών, να φροντίσουν για την διατήρηση των ιατρών και άλλων επαγγελματικών ομάδων, καθώς και μια προσπάθεια διατήρησης του όρκου των νομοθετών και των πολιτικών, για την υποταγή σε αυτά τα συμφέροντα».

Η Μέρκελ αντιπροσωπεύει την Bayer και BASF, ενώ ο Σαρκοζί στιγματίζοντας το πολιτικό του μέλλον, συνέβαλε στην συγχώνευση της HOECHST με τον Γαλλικό όμιλο Sanofi με κόστος 55 δις € από χρήματα των φορολογουμένων.   Το περίεργο όλων αυτών των ανθρώπων είναι , πως κατά …. διαβολική σύμπτωση έχουν κοινές καταβολές θρησκευτικών πεποιθήσεων και μυστικών οργανώσεων, όπως παράδειγμα διάφορες «δεξαμενές σκέψεων» (!!!)  Τα συμπεράσματα και οι περαιτέρω έρευνες δικές σας. 

Στις ημέρες μας υπάρχει μια ιστορική αναλογία που καθορίζουν την εξέλιξη των ανθρώπων στην σύγχρονη ιστορία. Το ένα είναι η ανακάλυψη της τυπογραφίας πριν 500 χρόνια κατά τον 16 αιώνα (παρ’ όλο που έχουν βρεθεί κατά πολύ αρχαιότερα ευρήματα μορφής τυπογραφίας, αλλά δεν είναι του παρόντος), που εξάλειψε τον αναλφαβητισμό από τις πλατιές μάζες των πληθυσμών, όταν οι άνθρωποι μπορούσαν με ένα κερί να διαβάσουν και να μορφωθούν στην καλύβα τους. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί που δεν ήθελαν να μοιραστούν την εξουσία τους, (φεουδάρχες, πρίγκιπες, βασιλείς, οι οποίοι μετέπειτα μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς, πρωθυπουργούς, προέδρους και κομματάρχες) στην αρχή είχαν καταστρέψει πολλά τυπογραφεία. Αιτία πολέμου για τον τριακονταετή πόλεμο, που κατέστρεψε τότε την μισή Ευρώπη. Όπως τότε και έτσι και μετέπειτα, οι άνθρωποι διεκδίκησαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους στο να μην ζουν πλέον σαν …. κτήνη. (Δεν συμφωνώ με την χρήση λέξεως «ζώα».  Κατά την …. φύση τους βέβαια, θα εφεύρισκαν στην συνέχεια άλλους τρόπους ως προς τον περιορισμό της μάθησης, ελισσόμενοι ως φίδια, ώστε να την περιορίσουν στο βαθμό που τους εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί, προσπαθώντας παράλληλα να περιορίσουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αγκάθι όχι μόνον για τα πεπραγμένα τους, αλλά και για τις πεποιθήσεις τους και του υποτιθέμενου «θρησκευτικού – φιλοσοφικού ορθολογισμού» τους. Έμαθαν πρώτα όλα αυτά που δίδασκε η αρχαία επιστήμη και φιλοσοφία και με την αναστροφή και διαστρέβλωση των εννοιών, παραχάραξαν ιστορία, επιστήμες και φιλοσοφία, μεταλλάσσοντας ενίοτε ταυτόχρονα την ανθρώπινη σκέψη. Αυτήν την σκέψη που αντιμετωπίζουμε σήμερα και πολλές φορές κάνει αρκετούς να αναλογιστούν «μα τι κάνει τους ανθρώπους να μην αφυπνίζονται ;»)  Το δεύτερο και που αφορά το σήμερα και κανονικά όλοι οφείλουν να το προασπίσουν, είναι η αποβολή της άγνοιας από την ανθρωπότητα, να γνωρίσουν την φυσική λειτουργία του σώματος, την άγνοια της κυτταρικής προέλευσης των ασθενειών και της υγείας.  Η γνώση είναι δύναμη και ο φόβος αυτός ήταν και είναι ο δικός τους.

Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα σε ένα ανάλογο διακύβευμα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, εξ αιτίας της εσφαλμένης λεγόμενης «εξέλιξης» που πρέπει να σταματήσει, να αναστραφεί.  Οι επόμενοι μήνες, ίσως χρόνια είναι καθοριστικά για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων. Για άλλη μια φορά τα πιόνια αυτών των συμφερόντων θα παίξουν με την υποκίνηση ενός νέου πολέμου, με τον Σαρκοζί (πρώτος επιτιθέμενος κατά της Λιβύης) να έχει δηλώσει δημόσια, πρόθεση πυρηνικού χτυπήματος. 

Αποστολή όλων μας θα πρέπει να είναι η εξάλειψη όλων των ασθενειών που μας προξενούν, η μείωση της άγνοιας στην ανθρωπότητα, δύναμη αποστολής που θα πρέπει πρωτίστως να βρίσκεται στα χέρια των νέων γενεών, τόσο για το μέλλον τους όσο και για την ανθρωπότητα. Στην ομιλία δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ελληνική σελίδα είναι   https://www.facebook.com/pages/%CE%8A%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-DrRath/288164884608284?ref=hl

Στις 13 Νοεμβρίου του 2007, η πόλη της Πολωνίας - Άουσβιτς, όπου βρισκόταν το στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Άουσβιτς, υπήρξε το επίκεντρο ενός ιστορικού γεγονότος. Σε αυτήν την πόλη -- το μέρος όπου διαπράχτηκαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία-- ξεκίνησε το σχέδιο για μια νέα Ευρώπη. Λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του καρτέλ Πετρελαίου και Φαρμάκων, που βρισκόταν πίσω από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα εγκλήματα που πραγματοποιήθηκαν στο Άουσβιτς, οι επιζήσαντες του στρατοπέδου συγκεντρώσεως, ύψωσαν τη φωνή τους για ακόμη μια φορά -- ίσως για τελευταία φορά -- για να καλέσουν για μια «Ευρώπη για τους Ανθρώπους, από τους Ανθρώπους».
http://www.eu-referendum.org/english/....
Επιπλέον, παρέδωσαν το βραβείο «Σκυταλοδρομία της Ζωής» στο Δρα Rath και στο Ίδρυμα Rath, ζητώντας από αυτόν να βοηθήσει στη μετάδοση του μηνύματος «Ποτέ ξανά!» στην επόμενη γενιά. Την ομιλία αποδοχής του βραβείου από τον Δρα Rath, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:  http://www.relay-of-life.org/speech/speech.html                     Ν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου