a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Η τραπεζική Απάτη

Αποκαλύπτουμε την ... τραπεζική απάτη

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011


Η ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ !

Είναι γεγονός, πως βλέπουμε όλοι μας την κατάσταση μαύρη και άραχνη. ¨Ετσι θέλουν να την βλέπουμε, γιατί αν δούμε λίγο πάρα έξω από την σπηλιά μας, σε πιό πολύ φως, θα βρούμε τα αυγά και τα καφάσια, που εκείνοι τότε θα έχουν πια χάσει . Μας εκβιάζουν πως θα μιας διώξουν από το ευρώ, ενώ αυτό δεν μπορεί να γίνει, παρά μόνον οικειοθελώς από κάποιο μέλος, (σήμερα το άκουγα από κάποιον “ ειδικό “ στο πρωινό MEGA). Πράγμα όμως που ούτως ή άλλως δεν τους εξυπηρετεί καθόλου για την ενιαία νομισματική πολιτική τους! Το αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχουν ξένες φωνές που άλλοι το υποστηρίζουν και άλλοι προσπαθούν πάση θυσία να το αποτρέψουν. Δέστε σχετική ανάρτηση http://human-philosophie.blogspot.com/2011/05/blog-post_9267.html 

Βάζουν λοιπόν αυτό το δείλημα, επιστρατεύοντας και τα φερέφωνά τους, για το πόσο ολέθριο μπορεί να είναι, προκαλώντας σύγχυση, ανασφάλεια και κυρίως φόβο.

Είναι όμως έτσι ; Στην πραγματικότητα αυτοί που χάνουν, στην περίπτωση της οικειοθελούς δικής μας εξόδου από το Ευρώ και κήρυξης στάσης πληρωμών προς τους δανειστές, είναι αυτοί και μόνον αυτοί που κρατούν τις “ επενδύσεις τους “ σε ευρώ ! Αυτοί που όταν θα χάσουν τον μοχλό του Προκρούστη για τους εκβιασμούς τους, θα κρατούν τυπωμένα νομίσματα χωρίς αντίκρισμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο τους πρόβλημα.
Γι αυτό βγήκε ο καλός μας ο Ολλανδός εχθές να μας πει να αρχίσουμε να πουλάμε ! Για να μετατρέψουν τα εύθραυστα ευρώ τους σε εμπράγματο πλούτο , κλέβοντας τις περιουσίες μας, όπως το κάνουν τώρα και εκατοντάδες χρόνια, οι εκάστοτε Δυτικές αυτοκρατορίες, βλέπε π.χ. Αφρική !

Επέβαλαν στην Ιρλανδία μια σκληρή λιτότητα, βάζοντας Κράτος και πολίτες, για να αντεπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα, να υπερδανείζονται , δημιουργώντας το 
  " πρότυπο  " ανάπτυξης για τους υπόλοιπους και σήμερα θέλουν να αντικαταστήσουν τα τυπωμένα τοκοχρεολύσια σε ξένες περιουσίες, εξαθλιώνοντας το κύρος και την υπόληψη της χώρας και των πολιτών ! Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην χώρα μας !

Η αλήθεια είναι μία. ¨Οταν μία χώρα επανέρχεται σε εθνικό δικό της νόμισμα, κρατικοποιεί Τράπεζες, Δημόσιες επιχειρήσεις, βάζοντας περιοριστικούς όρους, κάτι που αντίκειται στην επιχειρηματικότητα των πολυεθνικών. Με το νόμισμα βρίσκοντας και προσαρμόζοντας την αξία του, βάσει των διεθνών χαρτονομισμάτων, θα αναπροσαρμόσει το κόστος ζωής και γης, ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη και την εγχώρια αξιολόγηση των δυνατοτήτων της, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού της πλούτου . Με σωστούς και εθνικούς χειρισμούς, η υγιής ανάπτυξη θα επαναφέρει την Ζωή εκεί που ήταν. Αλλά και μένοντας στο ευρώ και ξεπουλώντας τα πάντα, τι να τα κάνει ο κάθε Γερμανός , όταν θα αναγκαστεί να περιορίσει τα λειτουργικά έξοδα, Λόγω μείωσης του βιοτικού επιπέδου των λαών ; Τι να κρατά λοιπόν μία επένδυση στον Νότο πχ. ΔΕΗ ;
¨Επεσαν μέσα σε αυτό που δημιούργησαν οι ίδιοι, Το θέμα είναι ποιός εγκέφαλος κατεύθυνε λαούς και συνειδήσεις ! Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που φαίνονται, γιατί δεν σημαίνει πάντα ότι είναι απόλυτα σωστό, αυτό ακριβώς που φαίνεται, έστω και εάν η πηγή είναι η ίδια !
Γιατί για να συντονιστούν όλοι αυτοί από τα μήκη και πλάτη της γης, κάποιος εγκέφαλος θα τους κατεύθυνε ! ιθύνων νούς !

Αν ο ¨Ελληνας διαβάζοντας το τελευταίο κλονιστεί, δεν έχει παρά να σκεφτεί, πως ζούσε προ ευρώ και πως μετά. Πως πήγαινε τις εκδρομές του στην φτωχική, αλλά πανέμορφη Ελλάδα και σήμερα σκέφτεται πως να μην κουνηθεί, γιατί αλλιώς πως θα επιβιώσει !!
Θα δοθεί η δυνατότητα να ξανα ξεκινήσουν όλα αυτά που μας έβαλαν να καταστρέψουμε με τα ίδια μας τα χέρια. Να παράγουμε για την εσωτερική αγορά και να αρκεί να εξάγουμε κιόλας, αναπτύσσοντας τις εμπορικές μας σχέσεις !
Από τρόφιμο μέχρι ρουχισμό και αυτό που πονάει , ορυκτό μας πλούτο ! Ο Τουρισμός θα εκτιναχθεί στα ύψη, λόγω της ανταγωνιστικότητας των τιμών. ¨Αλλο αισχρό που συμβαίνει : τα γκρούπ των ξένων να κλείνουν σε εξευτελιστικές τιμές διακοπές στην πανάκριβή μας Ελλάδα και εμείς να χρυσοπληρώνουμε τις διακοπές μας στον ίδιο μας τον τόπο !  
Μια αυτάρκεια, που μπορεί αρχικά να είναι επίπονη, αλλά αρκετή στο να μας επαναφέρει στην φυσική μας και δημιουργική μας κατάσταση. Μακριά από ψεύτικες απειλές και χαρακίρια !
Επιστροφή στις ρίζες μας και στις αξίες μας. Να ξαναθυμηθούμε την ιστορία μας, να ξανα χαϊδέψουμε την γη μας. Να ξαναβρούμε ο ένας τον άλλο και τα κοινά μας !

Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ είναι αυτή που τους τρομάζει. Η αυτάρκεια που από εκεί που παραμένει προς το παρόν μόνον στα Βουνά και στα δάση από λιγοστούς ανθρώπους, να κατέβει σαν σίφουνας στις αστικές σούπερ μαντρωμένες πόλεις. Που θα εξαπλωθεί από τις κοινωνίες στα κράτη. ¨Ενα ένα Κράτος, υπό το βάρος των εσωτερικών μαζικών πλέον πιέσεων, να αποζητούν να ζήσουν το δικό μας θαύμα ! Το Θαύμα της αυτοκάθαρσης, με την θαρραλέα και ηρωική μας απόφαση.

Μας απειλούν αυτοί που μαγείρεψαν τα διαδραματιζόμενα, όπως ο πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ Παπαδήμος επί Σημίτη και σήμερα, είναι πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας ! Μας απειλούν τύποι Στρο Σκαν, που τους τρώνε άλλοι Στρος Καν !

Μία ηρωϊκή έξοδος μας από το ευρώ, θα κλονίσει το παγκόσμιο νομισματικό status quo και αυτό δεν αρέσει σε καμία πλευρά. Ούτε του Ευρώ , ούτε του δολαρίου ! Γι αυτό σπρώχνουν να μας σώσουν, ζητώντας μας και τα σλιπάκια μας, πριν ξυπνήσουμε και ζητούμε τα κλεμμένα πίσω ! Αυτές τις φούσκες που έσκασαν πρώτα στην γενέτηρά του δολαρίου με τους δίδυμους πύργους και μετανάστευσαν στις Μεσογειακές χώρες, ως Δούρειος Ϊππος. οι οποίες άρχισαν να συμπαρασύρουν σαν ντόμινο κρατικές οικονομίες !
Οι Μεταναστευτικές φούσκες φοβούνται, ότι λόγω του πλούσιου Νότου που ξυπνάει, θα καταστραφούν και θα σκάσουν στα χέρια τους, στα χέρια των ισχυρών του Βορά ! Γιατί ο Νότος κρατά την παραγωγή, ενώ ο Βοράς την Αγορά του χρηματιστηριακού χρήματος, κοινώς αέρας κοπανιστός ! Γιατί στην πραγματικότητα, ο Βοράς εξαρτάται ακόμα και για να φάει από τον Πλούσιο Νότο ! Γι αυτό τον φτωχοποίησαν πλασματικά και τον αποπροσανατόλισαν, προσφέροντας του , χάντρες και καθρεφτάκια όπως λέει ο Τραϊανός ! Και σήμερα απαιτούν να αντικαταστήσουν τα καθρεφτάκια, με φυσικούς πόρους και με υποδομές ! Δηλαδή ό,τι ζωογόνο διαθέτει ο τόπος, έρχεται να λεηλατήσει και να εκβιάσει αυτός που ετοίμαζε την κρεμάλα, με παραβάν τις ψευδαισθήσεις !

¨Ενας πόλεμος που δεν θα γίνει με όπλα, αλλά με απλούς ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. Αυτός ο πόλεμος ψυχής, που θα σταματήσει την εκδήλωση του 4ου ή 5ου ή όπως αλλιώς το θέλετε, περιβόητου πολέμου, τον Αρμαγεδδώνα !

Η Λύση είναι στη ψυχή των λαών. Τίποτα δεν έχουμε να χάσουμε περισσότερο από αυτό που ήδη έχουμε ήδη χάσει , μα θέλουν γρήγορα και βιαστικά να υφαρπάσουν και ό,τι οξυγόνο, υδρογόνο, φωτόνιο και πλούτο έχει η πατρίδα μας ! Τα ίδια παντού !

ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ
Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου