a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Η τραπεζική Απάτη

Αποκαλύπτουμε την ... τραπεζική απάτη

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Του Γεώργιου Ευαγγελάτου

Οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν τυχερός να γνωρίσω μια συνεπή και τίμια ορθόδοξη Ουκρανή, η οποία έστω κι αν στα 11 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα ακόμη δυσκολεύεται να αποδώσει στην ελληνική αφηρημένα νοήματα και περίπλοκες φιλοσοφικού επιπέδου έννοιες, εν τούτοις με απλές λέξεις μου δίνει πληροφορίες που με αφήνουν έκπληκτο.

Είναι δυνατόν να μας ταΐζουν τα ντόπια χουντοκάναλα τέτοια σκουπίδια; Και ακόμη πιο πέρα, τα παγκόσμια πρακτορεία τι χυλό και βόθρο ειδήσεων μεταδίδουν;

Η Ουκρανή λοιπόν αυτή ενώ στην ουσία είναι Καυκάσια, μετανάστευσε με την πατρική οικογένειά της στην Ουκρανία πριν από πολλά χρόνια. Πολλά όμως προβλήματα στην ιδιωτική της ζωή την ανάγκασαν να έρθει στην Ελλάδα προσπαθώντας να βρει δουλειά για να ζήσει τον εαυτό της, τη μάνα της και την αδερφή της που εξακολουθούν να μένουν κοντά στο Ντονέσκ.

Η αγωνία για την τύχη των δικών της, ζουν χωρίς ηλεκτρικό, νερό και τηλέφωνο για εβδομάδες, την αναγκάζει να παρακολουθεί ουκρανικές ιστοσελίδες και ιδιαίτερα την ουκρανική ιστοσελίδα http://anna-news.info/.

Τα νέα τα οποία μου έφερε από τον πιο πάνω ιστοτόπο, ήταν συγκλονιστικά. Για παράδειγμα τα φορτηγά που έστειλε η Ρωσία για να βοηθήσει τον ντόπιο πληθυσμό.

Οι στρατιώτες του εργοστασιάρχη σοκολάτας Ποροσένκο νυν Πρόεδρος της Ουκρανίας, ανακοίνωσαν στο δυτικό τύπο ότι τα έψαχναν μήπως περιέχουν κρυμμένα όπλα. Κανείς όμως δεν ανέφερε ότι όλα τα φορτία κατασχέθηκαν από τους λακέδες του Ποροσένκο και στη συνέχεια τα μεταπώλησαν στους ρωσόφιλους αυτονομιστές και καρπώθηκαν μίζες με το παραπάνω οι πωρωμένοι πραιτωριανοί που στηρίζουν τον σατανικό βιομήχανο.

Αυτά τα γεγονότα μου θύμισαν τα αγαθά έργα της Κυβέρνησης Νικολάι Τσαουσέσκου στη δεκαετία του 70, όταν σε μια καταστροφική πλημμύρα της χώρας οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν στους Ρουμάνους ρουχισμό, σκηνές κ.λπ. υλικό και αυτός τα πούλησε στους δεινά πενομένους και λιμοκτονούντες υπηκόους του έναντι αδράς αμοιβής.

Τέτοιες αλήθειες δε θα μάθετε δυστυχώς φίλοι συνέλληνες, ποτέ από τα σκουπίδια που σας ταΐζουν με πυρ ομαδόν το Star Channel του Βαρδινογιάννη που χρωστάει 1.200.000 ευρώ στο κράτος. Μήτε από τoν Antenna του φίλαθλου και διοργανωτή καλλιστείων Κυριακού που χρωστάει 170.000.000 ευρώ στο Δημόσιο. Ούτε από τον Alpha TV του Κοντομηνά με χρέος 58.000.000 ευρώ. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και το ιδιωτικό κανάλι NOVA του κυρίου Σωκράτη Κόκαλη ειδικευμένο στον φανατικό και παθητικό αθλητισμό από τις κερκίδες. Όπως αναφέραμε και στο παρελθόν ο «φτωχός φίλος της άλλοτε κραταιής Στάζι στην Ανατολική Γερμανία» Σωκράτης Κόκαλης, οφείλει μόνο 330.000.000 ευρώ εκτός από τα 315.700.000 της ΙΝΤRACOM. Αλλά τι να πούμε για το MEGA της συνεργασίας Μπόμπολα με 125.000.000 ευρώ χρέος, Βαρδινογιάννη με χρέος 30.000.000 από δάνειo, και Τερζόπουλου με 100.000.000 δάνειο για το σταθμό της τηλετύφλωσης Πρετεντέρη και ΣΙΑ.

Όλα αυτά τα δάνεια, οι ανείσπρακτοι φόροι και οι λοιπές οφειλές τους τους χαρίζονται για να εκπέμπουν ό,τι το ντόπιο και το αλλοδαπό κατεστημένο τους αναγκάζει να μεταδώσουν ή να απορρίψουν σκόπιμα να μη μαθευτεί. Αρκεί να κοιτάξει κανείς τις δύστυχες τηλεπαρουσιάστριες και τους ταλαίπωρους τηλεπαρουσιαστές στα μάτια την ώρα που μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων, για να καταλάβει το μέγεθος της ενοχής που νιώθουν ξεπουλώντας τη συνείδησή τους για ουκ και ολίγα αργύρια.

Τι άλλο έμαθα; Πως οι Ουκρανοί αρνούνται να επιστρατευτούν και να σκοτωθούν για μια διεφθαρμένη κυβέρνηση Ποροσένκο-Τιμοσένκο, που χαίρει εκτίμησης όπως όλες οι κυβερνήσεις μαριονέτες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη «της αλληλεγγύης των λαών» και της υποστήριξης των Ουκρανογερμανόφιλων φασιστών. Λιποτακτούν κατά ομάδες και στρέφονται προς τις ρωσόφιλες περιοχές για να σωθούν από το καταπιεστικό καθεστώς μιας ανάλγητης και διεστραμμένης κυβέρνησης.

Ούτε θα μάθουμε ποτέ για τα 8 βαγόνια με τους 4.000 κατεψυγμένους νεκρούς στρατιώτες που τους επιστρέφουν στη δυτικόφιλη, δυτικόπληκτη Ουκρανία, για να τους κλάψουν οι μανάδες τους. Απορώ πόσο σεβασμό δείχνουν οι Ποροσένκιοι πραιτωριανοί όταν στοιβάζουν 4.000 πτώματα έστω και κατεψυγμένα, σε 8 βαγόνια.

Το πιο σημαντικό όμως νέο ήταν ένα βίντεο που το παρακολούθησα ιδίοις όμμασι από την ιστοσελίδα http://anna-news.info/ και εκεί κατάλαβα το μέγεθος της τηλεοπτικής απάτης, και της παλιανθρωπιάς των διεθνών ψυχοπαθητικών προσωπικοτήτων που μας κυβερνούν. Οι υποσχέσεις του ΓΑΠ ότι τα βρήκε τα λεφτά, ότι «βρέθηκαν που πήγαν τα λεφτά, εκατομμύρια και δισεκατομμύρια ευρώ» και οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σαμαρά στα Ζάππειο 1,2,3, ωχριούν μπροστά στα σκουπίδια που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία της διαστροφής και του εκφυλισμού.

Τι περιείχε το ανατριχιαστικό αυτό βίντεο; Φωτογραφίες και βιντεοσκόπηση των νεκρών του Μαλαισιανού Μπόινγκ 777 της πτήσης από Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ το οποίο «κατέρριψαν» οι Ουκρανοί στις 17 Ιουλίου του 2014.

Όπως θυμάστε 298 άνθρωποι, 283 επιβάτες και 15 μέλη πληρώματος εκτινάχθηκαν μετά από έκρηξη από ουκρανικό βλήμα που προσέκρουσε κατά λάθος-εξεπίτηδες στο σκάφος.

Τα συντρίμμια και τα πτώματα βρέθηκαν κοντά στην πόλη Shakhtyorsk στην περιοχή του Ντονέτσκ. Σύμφωνα με το βίντεο οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες έφτασαν στο σημείο που έγινε το ατύχημα 20 λεπτά μετά την κατάρριψή του.

Αγαπητοί αυτό που είδαν τα μάτια μου και άκουσα μέσω της Ουκρανής μεταφράστριας να σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι, δεν περιγράφεται. 

Στους δρόμους υπήρχαν εγκατεσπαρμένα ολόσωμα, όχι διαμελισμένα πτώματα, κίτρινα, πρησμένα μέσα σε λίμνες όχι αίματος, αλλά φορμόλης. Τα πτώματα ήταν γυμνά και μόνο 20 ντυμένα. Αυτό ίσως μπορεί να εξηγηθεί από την ισχύ της έκρηξης. Τα πτώματα ομοίως ήσαν συγκεντρωμένα πολλά μαζί κατά ομάδες κι όχι εγκατεσπαρμένα και διαμελισμένα με κομμένα τα μέλη τους, όπως θα περίμενε κανείς. Ανάμεσά τους ελάχιστα ήταν παιδιά, ενώ υπήρχαν επίσημες αναφορές για πολύ περισσότερα. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο κάποια πουλιά που σκοτώθηκαν από την έκρηξη και την πίεση των αερίων, βρίσκονταν πράγματι μέσα σε μικρές λίμνες αίματος, σε αντίθεση με τα ανθρώπινα πτώματα. Τα τελευταία ήσαν μελανιασμένα, (ιδίως τα χείλη τους) ή κίτρινα και απουσίαζε οποιαδήποτε ένδειξη αίματος. Όλα θύμιζαν πτώματα συντηρημένα, όπως περίπου συμβαίνει με τα σφάγια που διατηρούν οι κρεοπώλες στα ψυγεία τους. Το αίμα ήταν θρομβωμένο και παγωμένο όπως αυτό που επιχρίει τα σφάγια των ψυγείων. Ομοίως η μυρωδιά της φορμόλης ήταν τόσο έντονη ώστε τα μάτια των δημοσιογράφων έκλαιγαν και οι μύτες τους έτρεχαν από την έντονη οσμή. Τα περισσότερα πτώματα, αν όχι όλα, ήσαν Μαλαίσιοι και όχι Ευρωπαίοι ούτε διακρίνονταν κάποιοι ξανθοί λευκοί όπως υποτίθεται πως είναι το χαρακτηριστικό των Βορειοευρωπαίων και δη των Ολλανδών που ταξίδευαν για ένα συνέδριο στην Κουάλα Λουμπούρ. Και οι 40 νεκροφόρες που μετέφεραν τα φέρετρα τι μετέφεραν; Μια τελετή επίδειξης για τα μάτια των θεατών που χειροκροτούσαν την πένθιμη πομπή; Μα τόσο θέατρο;

Το πιο σημαντικό ήταν πως τα ντυμένα πτώματα φόραγαν χειμωνιάτικα ρούχα. Και το σπουδαιότερο, όσα κινητά βρέθηκαν με φωτογραφίες και μηνύματα δεν είχαν καμία σχέση με το έτος 2014. Περιείχαν μηνύματα και φωτογραφίες από το χειμώνα του 2013.

Αποδειγμένα αυτά από τις κάρτες των κινητών και τα μαγνητοφωνημένα μηνύματα ή τα τηλεφωνήματα που έγιναν πολύ προ της πτήσης ΜΗ17. Χρονικά πρέπει να σχετίζονταν με το μήνα Δεκέμβριο του 2013.

Μια εικασία. Μήπως το αεροπλάνο που ανατινάχθηκε ήταν η πτήση της Malaysia Airlines Flight 370 (MH370/MAS370) από την Kuala Lumpur στο Πεκίνο που εξαφανίστηκε στις 8 Mαρτίου του 2014 στις 01:20 MYTime (17:20 UTC, 7 March) όταν έχασε κάθε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου μια ώρα μετά την απογείωσή του; Μήπως τα πτώματα ήσαν τα συντηρημένα υπολείμματα των θυμάτων εκείνης της πτήσης; Ή άλλης προγενέστερης; Και πως μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο πάνω από την Ουκρανία. Για ποιο λόγο; Εικασίες.

Σας θυμίζουμε ότι το εξαφανισμένο το Μάρτιο του 14 αεροσκάφος, ήταν της ίδιας εταιρείας Malaysia Airlines ένα Boeing 777-200ER, και μετέφερε 12 Μαλαίσιους σαν πλήρωμα και 227 επιβάτες από 15 έθνη. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Μήπως λοιπόν έκανε την εμφάνισή του τη μοιραία εκείνη ημέρα πάνω από τα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας; Γιατί όμως; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε η πτήση αυτή με συντηρημένα στη φορμόλη πτώματα; Και τι απέγινε η αυθεντική πτήση Άμστερνταμ–Κουάλα Λουμπούρ;

Κατά περίεργο τρόπο, (σύμπτωση;) συγκεντρώθηκαν μόνο 227 φέρετρα που περιείχαν υπολείμματα των θυμάτων της πτήσης ΜΗ17, όσοι και οι επιβάτες της πτήσης 370 για το Πεκίνο!

Flights from Ukraine to the Netherlands have so far delivered 227 coffins containing victims” remains which forensic experts are working to identify. Κατά την ιστοσελίδα http://www.mirror.co.uk/news/world-news/malaysia-airlines-mh17-crash-investigators-3923408#ixzz3CC9h1qfW
Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook


Συμπέρασμα αγαπητοί φίλοι. Μην πιστεύετε λέξη από όσα σας ταΐζουν. Είναι απόλυτα διεστραμμένοι βαθιά στην ψυχή τους αυτοί που κατευθύνουν τα μίντια και το ίδιο επιθυμούν, να διαστρέψουν και σας. “Όπως και σε προηγούμενο άρθρο μας το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες ανώνυμες ιστοσελίδες πληροφόρησης γεγονότων. Αποσκοπούν να σας δώσουν μια άλλη πραγματικότητα όπως για παράδειγμα έγινε με την τραγωδία της 11ης Σεπτέμβρη του 2001.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Περίεργα πράγματα....
Αλλά και μια απορία.... Οι συγγενείς των θυμάτων της πτήσης ΜΗ17 δεν άνοιξαν κανένα φέρετρο να δουν αν είναι μέσα ο δικός τους άνθρωπος; Ηταν όλα τα πτώματα αγνώριστα;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ μας δουλεύουν ψιλό γαζί...


http://koukfamily.blogspot.gr/2014/09/blog-post_35.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter 
Τι συμβαίνει στην Ουκρανία; Τι σκουπίδια μας ταΐζουν τα ΔΙΕΘΝΗ & ΝΤΟΠΙΑ βρωμοκάναλα «σαν πληροφορίες»;

Του Γεώργιου Ευαγγελάτου

Οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν τυχερός να γνωρίσω μια συνεπή και τίμια ορθόδοξη Ουκρανή, η οποία έστω κι αν στα 11 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα ακόμη δυσκολεύεται να αποδώσει στην ελληνική αφηρημένα νοήματα και περίπλοκες φιλοσοφικού επιπέδου έννοιες, εν τούτοις με απλές λέξεις μου δίνει πληροφορίες που με αφήνουν έκπληκτο.

Είναι δυνατόν να μας ταΐζουν τα ντόπια χουντοκάναλα τέτοια σκουπίδια; Και ακόμη πιο πέρα, τα παγκόσμια πρακτορεία τι χυλό και βόθρο ειδήσεων μεταδίδουν;

Η Ουκρανή λοιπόν αυτή ενώ στην ουσία είναι Καυκάσια, μετανάστευσε με την πατρική οικογένειά της στην Ουκρανία πριν από πολλά χρόνια. Πολλά όμως προβλήματα στην ιδιωτική της ζωή την ανάγκασαν να έρθει στην Ελλάδα προσπαθώντας να βρει δουλειά για να ζήσει τον εαυτό της, τη μάνα της και την αδερφή της που εξακολουθούν να μένουν κοντά στο Ντονέσκ.

Η αγωνία για την τύχη των δικών της, ζουν χωρίς ηλεκτρικό, νερό και τηλέφωνο για εβδομάδες, την αναγκάζει να παρακολουθεί ουκρανικές ιστοσελίδες και ιδιαίτερα την ουκρανική ιστοσελίδα http://anna-news.info/.

Τα νέα τα οποία μου έφερε από τον πιο πάνω ιστοτόπο, ήταν συγκλονιστικά. Για παράδειγμα τα φορτηγά που έστειλε η Ρωσία για να βοηθήσει τον ντόπιο πληθυσμό.

Οι στρατιώτες του εργοστασιάρχη σοκολάτας Ποροσένκο νυν Πρόεδρος της Ουκρανίας, ανακοίνωσαν στο δυτικό τύπο ότι τα έψαχναν μήπως περιέχουν κρυμμένα όπλα. Κανείς όμως δεν ανέφερε ότι όλα τα φορτία κατασχέθηκαν από τους λακέδες του Ποροσένκο και στη συνέχεια τα μεταπώλησαν στους ρωσόφιλους αυτονομιστές και καρπώθηκαν μίζες με το παραπάνω οι πωρωμένοι πραιτωριανοί που στηρίζουν τον σατανικό βιομήχανο.

Αυτά τα γεγονότα μου θύμισαν τα αγαθά έργα της Κυβέρνησης Νικολάι Τσαουσέσκου στη δεκαετία του 70, όταν σε μια καταστροφική πλημμύρα της χώρας οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν στους Ρουμάνους ρουχισμό, σκηνές κ.λπ. υλικό και αυτός τα πούλησε στους δεινά πενομένους και λιμοκτονούντες υπηκόους του έναντι αδράς αμοιβής.

Τέτοιες αλήθειες δε θα μάθετε δυστυχώς φίλοι συνέλληνες, ποτέ από τα σκουπίδια που σας ταΐζουν με πυρ ομαδόν το Star Channel του Βαρδινογιάννη που χρωστάει 1.200.000 ευρώ στο κράτος. Μήτε από τoν Antenna του φίλαθλου και διοργανωτή καλλιστείων Κυριακού που χρωστάει 170.000.000 ευρώ στο Δημόσιο. Ούτε από τον Alpha TV του Κοντομηνά με χρέος 58.000.000 ευρώ. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και το ιδιωτικό κανάλι NOVA του κυρίου Σωκράτη Κόκαλη ειδικευμένο στον φανατικό και παθητικό αθλητισμό από τις κερκίδες. Όπως αναφέραμε και στο παρελθόν ο «φτωχός φίλος της άλλοτε κραταιής Στάζι στην Ανατολική Γερμανία» Σωκράτης Κόκαλης, οφείλει μόνο 330.000.000 ευρώ εκτός από τα 315.700.000 της ΙΝΤRACOM. Αλλά τι να πούμε για το MEGA της συνεργασίας Μπόμπολα με 125.000.000 ευρώ χρέος, Βαρδινογιάννη με χρέος 30.000.000 από δάνειo, και Τερζόπουλου με 100.000.000 δάνειο για το σταθμό της τηλετύφλωσης Πρετεντέρη και ΣΙΑ.

Όλα αυτά τα δάνεια, οι ανείσπρακτοι φόροι και οι λοιπές οφειλές τους τους χαρίζονται για να εκπέμπουν ό,τι το ντόπιο και το αλλοδαπό κατεστημένο τους αναγκάζει να μεταδώσουν ή να απορρίψουν σκόπιμα να μη μαθευτεί. Αρκεί να κοιτάξει κανείς τις δύστυχες τηλεπαρουσιάστριες και τους ταλαίπωρους τηλεπαρουσιαστές στα μάτια την ώρα που μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων, για να καταλάβει το μέγεθος της ενοχής που νιώθουν ξεπουλώντας τη συνείδησή τους για ουκ και ολίγα αργύρια.

Τι άλλο έμαθα; Πως οι Ουκρανοί αρνούνται να επιστρατευτούν και να σκοτωθούν για μια διεφθαρμένη κυβέρνηση Ποροσένκο-Τιμοσένκο, που χαίρει εκτίμησης όπως όλες οι κυβερνήσεις μαριονέτες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη «της αλληλεγγύης των λαών» και της υποστήριξης των Ουκρανογερμανόφιλων φασιστών. Λιποτακτούν κατά ομάδες και στρέφονται προς τις ρωσόφιλες περιοχές για να σωθούν από το καταπιεστικό καθεστώς μιας ανάλγητης και διεστραμμένης κυβέρνησης.

Ούτε θα μάθουμε ποτέ για τα 8 βαγόνια με τους 4.000 κατεψυγμένους νεκρούς στρατιώτες που τους επιστρέφουν στη δυτικόφιλη, δυτικόπληκτη Ουκρανία, για να τους κλάψουν οι μανάδες τους. Απορώ πόσο σεβασμό δείχνουν οι Ποροσένκιοι πραιτωριανοί όταν στοιβάζουν 4.000 πτώματα έστω και κατεψυγμένα, σε 8 βαγόνια.

Το πιο σημαντικό όμως νέο ήταν ένα βίντεο που το παρακολούθησα ιδίοις όμμασι από την ιστοσελίδα http://anna-news.info/ και εκεί κατάλαβα το μέγεθος της τηλεοπτικής απάτης, και της παλιανθρωπιάς των διεθνών ψυχοπαθητικών προσωπικοτήτων που μας κυβερνούν. Οι υποσχέσεις του ΓΑΠ ότι τα βρήκε τα λεφτά, ότι «βρέθηκαν που πήγαν τα λεφτά, εκατομμύρια και δισεκατομμύρια ευρώ» και οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σαμαρά στα Ζάππειο 1,2,3, ωχριούν μπροστά στα σκουπίδια που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία της διαστροφής και του εκφυλισμού.

Τι περιείχε το ανατριχιαστικό αυτό βίντεο; Φωτογραφίες και βιντεοσκόπηση των νεκρών του Μαλαισιανού Μπόινγκ 777 της πτήσης από Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ το οποίο «κατέρριψαν» οι Ουκρανοί στις 17 Ιουλίου του 2014.

Όπως θυμάστε 298 άνθρωποι, 283 επιβάτες και 15 μέλη πληρώματος εκτινάχθηκαν μετά από έκρηξη από ουκρανικό βλήμα που προσέκρουσε κατά λάθος-εξεπίτηδες στο σκάφος.

Τα συντρίμμια και τα πτώματα βρέθηκαν κοντά στην πόλη Shakhtyorsk στην περιοχή του Ντονέτσκ. Σύμφωνα με το βίντεο οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες έφτασαν στο σημείο που έγινε το ατύχημα 20 λεπτά μετά την κατάρριψή του.

Αγαπητοί αυτό που είδαν τα μάτια μου και άκουσα μέσω της Ουκρανής μεταφράστριας να σχολιάζουν οι δημοσιογράφοι, δεν περιγράφεται. 

Στους δρόμους υπήρχαν εγκατεσπαρμένα ολόσωμα, όχι διαμελισμένα πτώματα, κίτρινα, πρησμένα μέσα σε λίμνες όχι αίματος, αλλά φορμόλης. Τα πτώματα ήταν γυμνά και μόνο 20 ντυμένα. Αυτό ίσως μπορεί να εξηγηθεί από την ισχύ της έκρηξης. Τα πτώματα ομοίως ήσαν συγκεντρωμένα πολλά μαζί κατά ομάδες κι όχι εγκατεσπαρμένα και διαμελισμένα με κομμένα τα μέλη τους, όπως θα περίμενε κανείς. Ανάμεσά τους ελάχιστα ήταν παιδιά, ενώ υπήρχαν επίσημες αναφορές για πολύ περισσότερα. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο κάποια πουλιά που σκοτώθηκαν από την έκρηξη και την πίεση των αερίων, βρίσκονταν πράγματι μέσα σε μικρές λίμνες αίματος, σε αντίθεση με τα ανθρώπινα πτώματα. Τα τελευταία ήσαν μελανιασμένα, (ιδίως τα χείλη τους) ή κίτρινα και απουσίαζε οποιαδήποτε ένδειξη αίματος. Όλα θύμιζαν πτώματα συντηρημένα, όπως περίπου συμβαίνει με τα σφάγια που διατηρούν οι κρεοπώλες στα ψυγεία τους. Το αίμα ήταν θρομβωμένο και παγωμένο όπως αυτό που επιχρίει τα σφάγια των ψυγείων. Ομοίως η μυρωδιά της φορμόλης ήταν τόσο έντονη ώστε τα μάτια των δημοσιογράφων έκλαιγαν και οι μύτες τους έτρεχαν από την έντονη οσμή. Τα περισσότερα πτώματα, αν όχι όλα, ήσαν Μαλαίσιοι και όχι Ευρωπαίοι ούτε διακρίνονταν κάποιοι ξανθοί λευκοί όπως υποτίθεται πως είναι το χαρακτηριστικό των Βορειοευρωπαίων και δη των Ολλανδών που ταξίδευαν για ένα συνέδριο στην Κουάλα Λουμπούρ. Και οι 40 νεκροφόρες που μετέφεραν τα φέρετρα τι μετέφεραν; Μια τελετή επίδειξης για τα μάτια των θεατών που χειροκροτούσαν την πένθιμη πομπή; Μα τόσο θέατρο;

Το πιο σημαντικό ήταν πως τα ντυμένα πτώματα φόραγαν χειμωνιάτικα ρούχα. Και το σπουδαιότερο, όσα κινητά βρέθηκαν με φωτογραφίες και μηνύματα δεν είχαν καμία σχέση με το έτος 2014. Περιείχαν μηνύματα και φωτογραφίες από το χειμώνα του 2013.

Αποδειγμένα αυτά από τις κάρτες των κινητών και τα μαγνητοφωνημένα μηνύματα ή τα τηλεφωνήματα που έγιναν πολύ προ της πτήσης ΜΗ17. Χρονικά πρέπει να σχετίζονταν με το μήνα Δεκέμβριο του 2013.

Μια εικασία. Μήπως το αεροπλάνο που ανατινάχθηκε ήταν η πτήση της Malaysia Airlines Flight 370 (MH370/MAS370) από την Kuala Lumpur στο Πεκίνο που εξαφανίστηκε στις 8 Mαρτίου του 2014 στις 01:20 MYTime (17:20 UTC, 7 March) όταν έχασε κάθε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου μια ώρα μετά την απογείωσή του; Μήπως τα πτώματα ήσαν τα συντηρημένα υπολείμματα των θυμάτων εκείνης της πτήσης; Ή άλλης προγενέστερης; Και πως μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο πάνω από την Ουκρανία. Για ποιο λόγο; Εικασίες.

Σας θυμίζουμε ότι το εξαφανισμένο το Μάρτιο του 14 αεροσκάφος, ήταν της ίδιας εταιρείας Malaysia Airlines ένα Boeing 777-200ER, και μετέφερε 12 Μαλαίσιους σαν πλήρωμα και 227 επιβάτες από 15 έθνη. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Μήπως λοιπόν έκανε την εμφάνισή του τη μοιραία εκείνη ημέρα πάνω από τα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας; Γιατί όμως; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε η πτήση αυτή με συντηρημένα στη φορμόλη πτώματα; Και τι απέγινε η αυθεντική πτήση Άμστερνταμ–Κουάλα Λουμπούρ;

Κατά περίεργο τρόπο, (σύμπτωση;) συγκεντρώθηκαν μόνο 227 φέρετρα που περιείχαν υπολείμματα των θυμάτων της πτήσης ΜΗ17, όσοι και οι επιβάτες της πτήσης 370 για το Πεκίνο!

Flights from Ukraine to the Netherlands have so far delivered 227 coffins containing victims” remains which forensic experts are working to identify. Κατά την ιστοσελίδα http://www.mirror.co.uk/news/world-news/malaysia-airlines-mh17-crash-investigators-3923408#ixzz3CC9h1qfW
Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook


Συμπέρασμα αγαπητοί φίλοι. Μην πιστεύετε λέξη από όσα σας ταΐζουν. Είναι απόλυτα διεστραμμένοι βαθιά στην ψυχή τους αυτοί που κατευθύνουν τα μίντια και το ίδιο επιθυμούν, να διαστρέψουν και σας. “Όπως και σε προηγούμενο άρθρο μας το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες ανώνυμες ιστοσελίδες πληροφόρησης γεγονότων. Αποσκοπούν να σας δώσουν μια άλλη πραγματικότητα όπως για παράδειγμα έγινε με την τραγωδία της 11ης Σεπτέμβρη του 2001.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Περίεργα πράγματα....
Αλλά και μια απορία.... Οι συγγενείς των θυμάτων της πτήσης ΜΗ17 δεν άνοιξαν κανένα φέρετρο να δουν αν είναι μέσα ο δικός τους άνθρωπος; Ηταν όλα τα πτώματα αγνώριστα;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ μας δουλεύουν ψιλό γαζί...


http://koukfamily.blogspot.gr/2014/09/blog-post_35.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου