a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκάθαρο μήνυμα προς καθένα που εν αληθινή αγνοία ή εν μισθοφορική υπηρεσία, ασυνείδητα ή συνειδητά αμφισβητεί την κίνηση της Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.», για νομίμως αιτιολογημένη αποχή στις επερχόμενες καθεστωτικές εκλογές του Σεπτέμβρη 2015, προκειμένου κανείς μας να μην χάνει άσκοπα τον χρόνο του … !!!

πιτσιρικος

Οι τράπεζες είναι τα ιδρύματα εκείνα που στην περίπτωση της Ελλάδος κάνανε το πλιάτσικο του αιώνα, όταν με ΔΟΛΟ και ΑΠΑΤΗ κλέψανε τα χρήματα του Ελληνικού Λαού (τουλάχιστον 233 Δις [βλ. Επισυναπτόμενο 1]) με την συνενοχή/Εθνική προδοσία όλου του πολιτικού προσωπικού, με την συνεργία/συνενοχή του συνόλου των Δικαστικών και Εισαγγελικών «λειτουργών», με την συνεργία/συνενοχή σχεδόν όλων των ιδιοκτητών και των μεγαλο-δημοσιογράφων των ΜΜΕ και με την συνεργία/συνενοχή συγκεκριμένων «αμφιβόλων» συμφερόντων εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ ταυτόχρονα ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ την Ελληνική οικονομία, την μικρομεσαία επιχείρηση και κατά συνέπεια και τον θεσμό της οικογένειας. Σε συνδυασμό με άλλα πράγματα που εκδηλώνονται ταυτόχρονα (π.χ. το θέμα των λαθρομεταναστών), πλέον είναι απολύτως φανερό και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι σκοπός αυτής όλης της Εθνικής προδοσίας, είναι η διάλυση της Πατρίδας και ο αφανισμός των Ελλήνων.
Στις 3 Ιανουαρίου του 2012 δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις τράπεζες. (βλ. Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες). Τον ίδιο χρόνο μερικοί συμπολίτες μας, που σήμερα είναι ιδρυτικά μέλη του «Δ.ΕΝ.», φροντίζουν και εξωδίκως ενημερώνουν (βλ. http://diaforos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html) για την κατάσταση αυτή, όλο το πολιτικό προσωπικό, όλο το Δικαστικό και Εισαγγελικό προσωπικό και όλο τον νομικό κόσμο (πιο πρόσφατα, βλ. http://iriwolf.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html) για την Εθνική αυτή προδοσία και την κυριολεκτικά γενοκτονία των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα προσφεύγουν ως όφειλαν νομικώς, αλλά και ηθικώς στην Ελληνική Δικαιοσύνη και η δικογραφία αυτή βρίσκεται τώρα στην Βουλή (βλ. http://iriwolf.blogspot.gr/2015/06/blog-post_26.html).
Έκτοτε, όλοι οι ανωτέρω αναφερόμενοι σαν εμπλεκόμενοι με την Εθνική προδοσία (π.χ.: τραπεζίτες, πολιτικό προσωπικό, μιντιάρχες, Εισαγγελείς, Δικαστικοί, κ.τ.λ.) γνωρίζουν και είτε συμπράττουν (άρθρο 134 και 134Α’ ΠΚ, περί εσχάτης προδοσίας [βλ. Επισυναπτόμενο 2]) ενεργά, είτε συγκαλύπτουν (άρθρο 232 ΠΚ, περί συγκάλυψης και αποσιώπησης εγκλημάτων [βλ. Επισυναπτόμενο 3]) την Εθνική προδοσία. Μάλιστα με την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ και την πολιτική εξαπάτηση των εκλογέων, τεχνηέντως οι καθεστωτικοί τους ωθούν σε εκλογές και δημοψηφίσματα, που στην ουσία ΔΕΝ γίνονται για να εκφραστεί ο Λαός, αλλά για να κάνουν τον τελευταίο «παθητικό» συνένοχο στα εγκλήματα τους, νομιμοποιώντας τα με την ψήφο του, μια ψήφος όμως που όπως είπαμε, έχει προέρθει από μιντιακή παραπλάνηση και πολιτική εξαπάτηση (άρθρο 162 ΠΚ, περί εξαπάτησης εκλογέων [βλ. Επισυναπτόμενο 5]).
Κατανοούμε όλοι λοιπόν ότι, η ψήφος σε οποιοδήποτε τέτοιο κόμμα (ουσιαστικά όλων που υπάρχουν σήμερα), σφραγίζει την Εθνική προδοσία με συνυπαιτιότητα του Πολίτη … Σημειωτέον τα εγκλήματα αυτά, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, με στόχο την Ανθρώπινη ύπαρξη … !!! Συνεπώς, οι Πολίτες δικαιούνται να προσφύγουν και στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τότε αίρονται αυτομάτως, όλες οι ασυλίες όσων ισχυρίζονται ότι τις έχουν …
Συνεπώς ο ενημερωμένος Πολίτης ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει στο καθεστώς να τον μετατρέψει σε «παθητικό» συνένοχο στα εγκλήματα του. Και για να γίνει αυτό ο Πολίτης ΔΕΝ πρέπει με κανένα τρόπο ή για καμία αιτία (ακόμη και εκβιαστική) να προσέλθει στις κάλπες, ακόμη και εάν θέλει να ρίξει Λευκό. Ο Πολίτης που θέλει να εκφράσει την απόρριψη του για το υπάρχον πολιτικό προσωπικό με Λευκή ψήφο, ΔΕΝ δύναται ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την βούληση του, δεδομένου ότι η Λεύκη ψήφος παρανόμως προσμετράται με την Άκυρη, δηλαδή ΔΕΝ προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα, παρόλο που υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις κατά της Ελλάδος για το θέμα αυτό από το Ανώτατο Δικαστήριο του Στρασβούργου (βλ. π.χ.  Υπόθεση Πασχαλίδη, Κουτμερίδη και Ζαχαράκη, κατά του Ελληνικού Δημοσίου.)
Η ψήφος δια Συντάγματος και νόμων, ΔΕΝ είναι υποχρεωτική όπως λανθασμένα πιστεύουν ή σκοπίμως διακηρύττουν πολλοί, όταν συντρέχουν λόγοι Εθνικής προδοσίας (Στο άρθρο 51 του Συντάγματος η ψήφος φέρεται σαν «υποχρεωτική», όμως με την ρητή προϋπόθεση του άρθρου 52 του Συντάγματος, που ορίζει την «Ελεύθερη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης», που σε καθεστώτα όπως το σημερινό ΔΕΝ ισχύει [βλ. Επισυναπτόμενο 6]). Ο Πολίτης μπορεί να καταγγείλει και να καταδικάσει την προδοσία αυτή εγγράφως στην Δικαιοσύνη και άσχετα με το τι θα πράξει αυτή, … να επικαλεστεί το δικαίωμα του να εφαρμόσει το Συνταγματικό δικαίωμα-υποχρέωση που πηγάζει από το άρθρο 120 του Συντάγματος [βλ. Επισυναπτόμενο 7] και ΝΟΜΙΜΩΣ να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ !!! Μάλιστα, οποιοσδήποτε διανοηθεί να του αμφισβητήσει το δικαίωμα του αυτό ή τον εκβιάσει να δεχτεί αποφάσεις που έχουν προέλευση το έγκλημα της Εθνικής προδοσίας, ο Πολίτης μπορεί να προσφύγει στην δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τον εκβιαστή του για Εσχάτη προδοσία και εάν ΔΕΝ βρει ανταπόκριση και εάν τα εγκλήματα που διαπράττονται αφορούν εγκλήματα κατά της ζωής πολλών συμπολιτών του (σαν την γενοκτονία που συντελείται σήμερα), σύσσωμοι οι Πολίτες μπορούν να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τότε αίρονται αυτομάτως, όλες οι ασυλίες των όσων ισχυρίζονται ότι τις έχουν …
Η Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών (Δ.ΕΝ.) [βλ. Επισυναπτόμενο 9] προτείνει κάτι απλό που προβλέπεται τόσο από τους νόμους (αστικό δίκαιο, στο οποίο κανείς ΔΕΝ μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει ασυλία), όσο και από το Εθιμικό Δίκαιο (Το Δίκαιο των Ανθρώπων):
ΑΠΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΡΘΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ  ΠΡΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ … !!!
ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ Ή ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 93 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ [βλ. Επισυναπτόμενο 8].
Επειδή ΔΕΝ είμαστε αδιάφοροι, επειδή ΔΕΝ είμαστε υπόδουλοι κανενός και ειδικά του οποιοδήποτε επίδοξου επικυρίαρχου …
… Απέχουμε συντεταγμένα, … ομαδικά καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε δημοσίως, αλλά και νομικώς την Εθνική προδοσία και τους προδότες (παριστάμεθα σαν πολιτική αγωγή, βάση των άρθρων 68 ΚΠΔ, περί άσκησης και διατύπωσης της πολιτικής αγωγής και του άρθρου 64 ΚΠΔ, περί παθητικής νομιμοποίησης [βλ. Επισυναπτόμενο 4]), διεκδικώντας σημαντική αποζημίωση για ηθική βλάβη, για προσβολή της Τιμής, της Υπόληψης μας, του Συντάγματος και διασυρμό της Χώρας και των Ελλήνων. Και θα συνεχίζουμε συνεχώς, μέχρι αυτοί να μην αντέχουν άλλο …


… Διεκδικούμε ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!



Η Ελλάδα καλείται για μια ακόμη φορά, να πράξει το Ιστορικό της Καθήκον.

Είναι πλέον Εθνική επιταγή, οι Πολίτες να πάψουν να αδιαφορούν…



… διεκδικώντας τα Δίκαια της Πατρίδας τους.

Συμμετοχή Πολιτών: Συμμετέχω εδώ

Εκ’ μέρους του «Δ.ΕΝ.», ο Ιδρυτικός πυρήνας.

ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Τώρα και αφού ο κάθε πολίτης έχει διαβάσει τα ανωτέρω, θα πρέπει να απαντήσει μέσα του, τις ακόλουθες άπλες αλλά άκρως ζωτικές για την ύπαρξη του ερωτήσεις:

  1. Βάση των όσων αναλύσαμε, μπορεί μια Βουλή του 49% να εκφράζει τη λαϊκή κυριαρχία, όταν έχει απέναντι της ένα οργανωμένο φορέα Πολιτών με υπογραφές του 51% της αποχής ???

  1. Μπορεί ένας δικαστής (που σήμερα έχει τη χατζάρα της επτα-κομματικής και όχι μόνο στο κεφάλι του) να απορρίψει μία αγωγή 5.000.000 + 1 Πολιτών, όταν επιπλέον θα γνωρίζει ότι αυτή η πολιτική κίνηση απαιτεί τα δίκαια των Πολιτών και άρα και τα δικά του ???

  1. Ακυρώνονται ή όχι όλοι οι Αντισυνταγματικοί νόμοι ???
Υπενθυμίζουμε ότι οι απαντήσεις που θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας στα ανωτέρω ερωτήματα, πρέπει να είναι ξεκάθαρες, όπως ένα «ΝΑΙ” ή ένα “ΟΧΙ»
Απαντήσεις του τύπου «ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ …», σαφώς σκοπό έχουν τον ΔΙΧΑΣΜΟ των Πολιτών και την ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, μια και όσοι απαντούν έτσι αποσκοπούν στην ΜΗ έγκαιρη αντίδραση των Πολιτών, στην ΜΗ δίκαιη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, αλλά και της Πατρίδος τους …
Και στις ανωτέρω ερωτήσεις, θα πρέπει ΡΗΤΩΣ να τις απαντήσετε εσείς και μόνον εσείς. Μην βασιστείτε σε δήθεν «καλοθελητές» ή «εθελοντές» που θα σπεύσουν τάχα να σας «βοηθήσουν» να πάρετε την σωστή απόφαση, διότι τότε θα βρεθείτε μπροστά σε συνθήκες του 1964, που οι τότε δήθεν αντιμαχόμενοι συνυπέγραφαν, όπως και σήμερα, «φάγανε-ήπιανε» και τον λογαριασμό θρασύτητα τον στείλανε στον Λαό … !!!
Μόνο που τότε ΔΕΝ υπήρχε διαδίκτυο (πρόσβαση στην Αλήθεια), ενώ τώρα ΔΕΝ έχει κανείς που ενημερώθηκε, κανένα άλλοθι

φεκ
http://den.com.gr/
Τεκμηρίωση θέσεως της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.)

Ξεκάθαρο μήνυμα προς καθένα που εν αληθινή αγνοία ή εν μισθοφορική υπηρεσία, ασυνείδητα ή συνειδητά αμφισβητεί την κίνηση της Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.», για νομίμως αιτιολογημένη αποχή στις επερχόμενες καθεστωτικές εκλογές του Σεπτέμβρη 2015, προκειμένου κανείς μας να μην χάνει άσκοπα τον χρόνο του … !!!

πιτσιρικος

Οι τράπεζες είναι τα ιδρύματα εκείνα που στην περίπτωση της Ελλάδος κάνανε το πλιάτσικο του αιώνα, όταν με ΔΟΛΟ και ΑΠΑΤΗ κλέψανε τα χρήματα του Ελληνικού Λαού (τουλάχιστον 233 Δις [βλ. Επισυναπτόμενο 1]) με την συνενοχή/Εθνική προδοσία όλου του πολιτικού προσωπικού, με την συνεργία/συνενοχή του συνόλου των Δικαστικών και Εισαγγελικών «λειτουργών», με την συνεργία/συνενοχή σχεδόν όλων των ιδιοκτητών και των μεγαλο-δημοσιογράφων των ΜΜΕ και με την συνεργία/συνενοχή συγκεκριμένων «αμφιβόλων» συμφερόντων εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ ταυτόχρονα ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ την Ελληνική οικονομία, την μικρομεσαία επιχείρηση και κατά συνέπεια και τον θεσμό της οικογένειας. Σε συνδυασμό με άλλα πράγματα που εκδηλώνονται ταυτόχρονα (π.χ. το θέμα των λαθρομεταναστών), πλέον είναι απολύτως φανερό και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι σκοπός αυτής όλης της Εθνικής προδοσίας, είναι η διάλυση της Πατρίδας και ο αφανισμός των Ελλήνων.
Στις 3 Ιανουαρίου του 2012 δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις τράπεζες. (βλ. Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες). Τον ίδιο χρόνο μερικοί συμπολίτες μας, που σήμερα είναι ιδρυτικά μέλη του «Δ.ΕΝ.», φροντίζουν και εξωδίκως ενημερώνουν (βλ. http://diaforos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html) για την κατάσταση αυτή, όλο το πολιτικό προσωπικό, όλο το Δικαστικό και Εισαγγελικό προσωπικό και όλο τον νομικό κόσμο (πιο πρόσφατα, βλ. http://iriwolf.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html) για την Εθνική αυτή προδοσία και την κυριολεκτικά γενοκτονία των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα προσφεύγουν ως όφειλαν νομικώς, αλλά και ηθικώς στην Ελληνική Δικαιοσύνη και η δικογραφία αυτή βρίσκεται τώρα στην Βουλή (βλ. http://iriwolf.blogspot.gr/2015/06/blog-post_26.html).
Έκτοτε, όλοι οι ανωτέρω αναφερόμενοι σαν εμπλεκόμενοι με την Εθνική προδοσία (π.χ.: τραπεζίτες, πολιτικό προσωπικό, μιντιάρχες, Εισαγγελείς, Δικαστικοί, κ.τ.λ.) γνωρίζουν και είτε συμπράττουν (άρθρο 134 και 134Α’ ΠΚ, περί εσχάτης προδοσίας [βλ. Επισυναπτόμενο 2]) ενεργά, είτε συγκαλύπτουν (άρθρο 232 ΠΚ, περί συγκάλυψης και αποσιώπησης εγκλημάτων [βλ. Επισυναπτόμενο 3]) την Εθνική προδοσία. Μάλιστα με την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ και την πολιτική εξαπάτηση των εκλογέων, τεχνηέντως οι καθεστωτικοί τους ωθούν σε εκλογές και δημοψηφίσματα, που στην ουσία ΔΕΝ γίνονται για να εκφραστεί ο Λαός, αλλά για να κάνουν τον τελευταίο «παθητικό» συνένοχο στα εγκλήματα τους, νομιμοποιώντας τα με την ψήφο του, μια ψήφος όμως που όπως είπαμε, έχει προέρθει από μιντιακή παραπλάνηση και πολιτική εξαπάτηση (άρθρο 162 ΠΚ, περί εξαπάτησης εκλογέων [βλ. Επισυναπτόμενο 5]).
Κατανοούμε όλοι λοιπόν ότι, η ψήφος σε οποιοδήποτε τέτοιο κόμμα (ουσιαστικά όλων που υπάρχουν σήμερα), σφραγίζει την Εθνική προδοσία με συνυπαιτιότητα του Πολίτη … Σημειωτέον τα εγκλήματα αυτά, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, με στόχο την Ανθρώπινη ύπαρξη … !!! Συνεπώς, οι Πολίτες δικαιούνται να προσφύγουν και στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τότε αίρονται αυτομάτως, όλες οι ασυλίες όσων ισχυρίζονται ότι τις έχουν …
Συνεπώς ο ενημερωμένος Πολίτης ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει στο καθεστώς να τον μετατρέψει σε «παθητικό» συνένοχο στα εγκλήματα του. Και για να γίνει αυτό ο Πολίτης ΔΕΝ πρέπει με κανένα τρόπο ή για καμία αιτία (ακόμη και εκβιαστική) να προσέλθει στις κάλπες, ακόμη και εάν θέλει να ρίξει Λευκό. Ο Πολίτης που θέλει να εκφράσει την απόρριψη του για το υπάρχον πολιτικό προσωπικό με Λευκή ψήφο, ΔΕΝ δύναται ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την βούληση του, δεδομένου ότι η Λεύκη ψήφος παρανόμως προσμετράται με την Άκυρη, δηλαδή ΔΕΝ προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα, παρόλο που υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις κατά της Ελλάδος για το θέμα αυτό από το Ανώτατο Δικαστήριο του Στρασβούργου (βλ. π.χ.  Υπόθεση Πασχαλίδη, Κουτμερίδη και Ζαχαράκη, κατά του Ελληνικού Δημοσίου.)
Η ψήφος δια Συντάγματος και νόμων, ΔΕΝ είναι υποχρεωτική όπως λανθασμένα πιστεύουν ή σκοπίμως διακηρύττουν πολλοί, όταν συντρέχουν λόγοι Εθνικής προδοσίας (Στο άρθρο 51 του Συντάγματος η ψήφος φέρεται σαν «υποχρεωτική», όμως με την ρητή προϋπόθεση του άρθρου 52 του Συντάγματος, που ορίζει την «Ελεύθερη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης», που σε καθεστώτα όπως το σημερινό ΔΕΝ ισχύει [βλ. Επισυναπτόμενο 6]). Ο Πολίτης μπορεί να καταγγείλει και να καταδικάσει την προδοσία αυτή εγγράφως στην Δικαιοσύνη και άσχετα με το τι θα πράξει αυτή, … να επικαλεστεί το δικαίωμα του να εφαρμόσει το Συνταγματικό δικαίωμα-υποχρέωση που πηγάζει από το άρθρο 120 του Συντάγματος [βλ. Επισυναπτόμενο 7] και ΝΟΜΙΜΩΣ να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ !!! Μάλιστα, οποιοσδήποτε διανοηθεί να του αμφισβητήσει το δικαίωμα του αυτό ή τον εκβιάσει να δεχτεί αποφάσεις που έχουν προέλευση το έγκλημα της Εθνικής προδοσίας, ο Πολίτης μπορεί να προσφύγει στην δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τον εκβιαστή του για Εσχάτη προδοσία και εάν ΔΕΝ βρει ανταπόκριση και εάν τα εγκλήματα που διαπράττονται αφορούν εγκλήματα κατά της ζωής πολλών συμπολιτών του (σαν την γενοκτονία που συντελείται σήμερα), σύσσωμοι οι Πολίτες μπορούν να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τότε αίρονται αυτομάτως, όλες οι ασυλίες των όσων ισχυρίζονται ότι τις έχουν …
Η Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών (Δ.ΕΝ.) [βλ. Επισυναπτόμενο 9] προτείνει κάτι απλό που προβλέπεται τόσο από τους νόμους (αστικό δίκαιο, στο οποίο κανείς ΔΕΝ μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει ασυλία), όσο και από το Εθιμικό Δίκαιο (Το Δίκαιο των Ανθρώπων):
ΑΠΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΡΘΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ  ΠΡΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ … !!!
ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ Ή ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 93 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ [βλ. Επισυναπτόμενο 8].
Επειδή ΔΕΝ είμαστε αδιάφοροι, επειδή ΔΕΝ είμαστε υπόδουλοι κανενός και ειδικά του οποιοδήποτε επίδοξου επικυρίαρχου …
… Απέχουμε συντεταγμένα, … ομαδικά καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε δημοσίως, αλλά και νομικώς την Εθνική προδοσία και τους προδότες (παριστάμεθα σαν πολιτική αγωγή, βάση των άρθρων 68 ΚΠΔ, περί άσκησης και διατύπωσης της πολιτικής αγωγής και του άρθρου 64 ΚΠΔ, περί παθητικής νομιμοποίησης [βλ. Επισυναπτόμενο 4]), διεκδικώντας σημαντική αποζημίωση για ηθική βλάβη, για προσβολή της Τιμής, της Υπόληψης μας, του Συντάγματος και διασυρμό της Χώρας και των Ελλήνων. Και θα συνεχίζουμε συνεχώς, μέχρι αυτοί να μην αντέχουν άλλο …


… Διεκδικούμε ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!



Η Ελλάδα καλείται για μια ακόμη φορά, να πράξει το Ιστορικό της Καθήκον.

Είναι πλέον Εθνική επιταγή, οι Πολίτες να πάψουν να αδιαφορούν…



… διεκδικώντας τα Δίκαια της Πατρίδας τους.

Συμμετοχή Πολιτών: Συμμετέχω εδώ

Εκ’ μέρους του «Δ.ΕΝ.», ο Ιδρυτικός πυρήνας.

ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Τώρα και αφού ο κάθε πολίτης έχει διαβάσει τα ανωτέρω, θα πρέπει να απαντήσει μέσα του, τις ακόλουθες άπλες αλλά άκρως ζωτικές για την ύπαρξη του ερωτήσεις:

  1. Βάση των όσων αναλύσαμε, μπορεί μια Βουλή του 49% να εκφράζει τη λαϊκή κυριαρχία, όταν έχει απέναντι της ένα οργανωμένο φορέα Πολιτών με υπογραφές του 51% της αποχής ???

  1. Μπορεί ένας δικαστής (που σήμερα έχει τη χατζάρα της επτα-κομματικής και όχι μόνο στο κεφάλι του) να απορρίψει μία αγωγή 5.000.000 + 1 Πολιτών, όταν επιπλέον θα γνωρίζει ότι αυτή η πολιτική κίνηση απαιτεί τα δίκαια των Πολιτών και άρα και τα δικά του ???

  1. Ακυρώνονται ή όχι όλοι οι Αντισυνταγματικοί νόμοι ???
Υπενθυμίζουμε ότι οι απαντήσεις που θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας στα ανωτέρω ερωτήματα, πρέπει να είναι ξεκάθαρες, όπως ένα «ΝΑΙ” ή ένα “ΟΧΙ»
Απαντήσεις του τύπου «ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ …», σαφώς σκοπό έχουν τον ΔΙΧΑΣΜΟ των Πολιτών και την ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, μια και όσοι απαντούν έτσι αποσκοπούν στην ΜΗ έγκαιρη αντίδραση των Πολιτών, στην ΜΗ δίκαιη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, αλλά και της Πατρίδος τους …
Και στις ανωτέρω ερωτήσεις, θα πρέπει ΡΗΤΩΣ να τις απαντήσετε εσείς και μόνον εσείς. Μην βασιστείτε σε δήθεν «καλοθελητές» ή «εθελοντές» που θα σπεύσουν τάχα να σας «βοηθήσουν» να πάρετε την σωστή απόφαση, διότι τότε θα βρεθείτε μπροστά σε συνθήκες του 1964, που οι τότε δήθεν αντιμαχόμενοι συνυπέγραφαν, όπως και σήμερα, «φάγανε-ήπιανε» και τον λογαριασμό θρασύτητα τον στείλανε στον Λαό … !!!
Μόνο που τότε ΔΕΝ υπήρχε διαδίκτυο (πρόσβαση στην Αλήθεια), ενώ τώρα ΔΕΝ έχει κανείς που ενημερώθηκε, κανένα άλλοθι

φεκ
http://den.com.gr/

3 σχόλια:

  1. Πρώτη παρατήρηση (στο σημείο του κειμένου):

    “Συνεπώς ο ενημερωμένος Πολίτης ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει στο καθεστώς να τον μετατρέψει σε «παθητικό» συνένοχο στα εγκλήματα του. Και για να γίνει αυτό ο Πολίτης ΔΕΝ πρέπει με κανένα τρόπο ή για καμία αιτία (ακόμη και εκβιαστική) να προσέλθει στις κάλπες, ακόμη και εάν θέλει να ρίξει Λευκό. Ο Πολίτης που θέλει να εκφράσει την απόρριψη του για το υπάρχον πολιτικό προσωπικό με Λευκή ψήφο, ΔΕΝ δύναται ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την βούληση του, δεδομένου ότι η Λεύκη ψήφος παρανόμως προσμετράται με την Άκυρη, δηλαδή ΔΕΝ προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα”

    Ερώτηση,
    ο συντάκτη του κειμένου μας λέει ότι ο ενημερωμένος Πολίτης δεν πρέπει να ρίξει Λευκή ψήφο, δεδομένου ότι η Λεύκη ψήφος παρανόμως (κατά την γνώμη του συντάκτη του κειμένου γιατί ο νόμος άλλα λέει και άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον νόμο) προσμετράται με την Άκυρη, δηλαδή ΔΕΝ προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα και άρα το καθεστώς τον μετατρέψει σε «παθητικό» συνένοχο στα εγκλήματα του.
    Αυτό δεν γίνεται με την αποχή;
    Δηλαδή άμα κάνει αποχή ο πολίτης δεν μετατρέπεται από το καθεστώς σε «παθητικό» συνένοχο στα εγκλήματα του (βάση νόμου);
    Τι λέει ο νόμος για την αποχή; που προσμετράται η αποχή νόμιμα;

    Δεύτερη παρατήρηση. Γράφει:
    “Η ψήφος δια Συντάγματος και νόμων, ΔΕΝ είναι υποχρεωτική όπως λανθασμένα πιστεύουν ή σκοπίμως διακηρύττουν πολλοί, όταν συντρέχουν λόγοι Εθνικής προδοσίας”

    - Ερώτηση,
    ποιός, ποιοί θα κρίνει-αποφασίσει ότι “συντρέχουν λόγοι Εθνικής προδοσίας” νόμιμα και όχι αυθαίρετα μέσα με μία οργανωμένη κοινωνία-κράτος;

    - Ερώτηση,
    Τα ελληνικά δικαστήρια είναι ή όχι συστημικά δικαστήρια;

    Στα οποία το κείμενο μας λέει ότι από την στιγμή που δεν δικαιωθεί ο πολίτης κατά την προσφυγή του στην δικαιοσύνη (τότε σε αυτή την περίπτωση θα είναι: “ΝΟΜΙΜΩΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ” άραγε;) και εάν ΔΕΝ βρει ανταπόκριση στα ελληνικά δικαστήρια τότε ο πολίτης θα κάνει προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης (το μη συστημικό...) και αυτό θα τον δικαιώση;
    Και στην περίπτωση που τον δικαιώση το Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης, το μη συστημικό δικαστήριο είπαμε..., άμα η ελληνική κυβέρνηση δεν εφαρμόσει την απόφαση του τότε ξανά και από την αρχή πάλι προσφυγή στα ελληνικά δικαστήρια / Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης και κ.λ.π. ;
    και όλο αυτόν τον χρόνο-χρόνια στην Ελλάδα τι θα γίνεται ΝΟΜΙΜΑ και με την “παθητική” συμμετοχή μας μέσω της αποχή/άκυρου/λευκού άραγε;

    υ.γ.
    Η αποχή είναι ψήφος και μάλιστα η πιο δυνατή συστημική ψήφος και η πιο ύπουλη, διότι ‘πουλάει’ αντίσταση δήθεν και απόρριψη όλων των … κομμάτων ενώ στην ουσία/πραγματικότητα είναι αυτή που δίνει την μεγαλύτερη δύναμη στα κόμματα και κυρίως στα κόμματα εξουσίας, σε αυτή την περίπτωση Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. (της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουλευτικές εκλογές: Τι συμβαίνει αν τα λευκά ψηφοδέλτια ή η αποχή φτάνουν στο ποσοστό του 51%;

    https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/09/11/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CF%84/

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

    Βάσει του νόμου (ΠΔ26/2012), σε περίπτωση που τα λευκά. η αποχή ή και τα δυο μαζί φτάνουν στο ποσοστό του 51%, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει όταν το ποσοστό είναι μικρότερο του 51%: Τις έδρες στην βουλή τις καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί (κόμματα) που είχαν τις περισσότερες ψήφους. Μόνο που όσο λιγότεροι είναι οι έγκυροι ψήφοι, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περί ΔΕΝ του Γ. Σαρρή,

    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή