a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016



   



Έχουμε ήδη εξηγήσει ή εμπαιδώσει ότι η παγκοσμιοποίηση έχει πραγματωθεί προ πολλού αρχής γενομένης από την pax Romana, συμπέρασμα που εξάγεται από την αλληλεπίδραση στην  διεθνή οικονομία και όχι μόνον. Κρυώνουν οι ΗΠΑ και πιάνει συνάχι η Κίνα!

     Φρόντισαν δηλαδή πρώτα να στήσουν ένα παγκόσμιο αλληλεπιδρόμενο οικονομικό σύστημα έτσι ώστε να επιτύχουν τον έλεγχο του ανθρώπου και των τοπικών κοινωνικών οικονομικών δραστηριοτήτων του. Εμείς το έχουμε ήδη ζήσει με την καταστροφή της όποιας ακμάζουσας παραγωγικής βιομηχανίας, της δευτερογενούς και λίαν συντόμως και της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής (!!!)  Η Δύση όμως αποτελούμενη από μπολιασμένους καταλλήλως καλοπερασάκηδες ανθρώπους, με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να αναγκαστεί να δεχθεί τον υποβιβασμό της ύπαρξής της.  Τα σημερινά αίτια της μετανάστευσης ΔΕΝ βρίσκονται στους πολέμους οι οποίοι είναι οι αναγκαστικές λεγόμενες «παράπλευρες απώλειες» για τις οποίες ποιος να νοιαστεί, ούτε η επιδίωξη της μετανάστευσης αφορά μόνον την γηγενή αλλοίωση, αλλά την υποβάθμισή της (Δύσης) στα ισοπεδωτικά επίπεδα Ανατολής και Αφρικής.  ΔΕΝ θα ήθελα καν να φανταστώ τα κύματα μεταναστών από Αφρική στην μετά Καντάφι εποχή, ούτε θα ήθελα να φανταστώ τα προσφυγικά κύματα από την Τουρκία είτε λόγω πολιτικής αστάθειας, είτε έλλειψη εσωτερικής ασφάλειας είτε την κατά πάσα πιθανότητα εξάπλωση του πολέμου στην Μέση Ανατολή.   
Υπολογίζεται ότι η ανάφλεξη αυτού θα γίνει το 2018.          
  
     Κατάλαβαν λοιπόν οι κοσμοκράτορες ότι τους ήταν αδύνατον να εφαρμόσουν, άμεσα τουλάχιστον, την παγκόσμια δικτατορία τους. Εξ αιτίας αυτού η trilateral για σκαλοπάτι αποφάσισε να υπάρχουν περιφερειακά οικονομικά συστήματα τα οποία ενίοτε θα είναι αλληλοσχετιζόμενα μεταξύ τους και αυτά θα φροντίζουν να ελέγχουν τις περιφερειακές μάζες (!) Ένα περιφερειακό τέτοιο οικονομικό σύστημα στήθηκε στην ζώνη επιρροής του Ροκφέλερ μέσω των BRICS, με υποτιθέμενο εμπνευστή τον Πούτιν που έχει στενό φίλο τον Κίσσιντζερ της σχολής Ροκφέλερ.        

     Ως εκ τούτου είναι εντελώς παράλογο και ανεδαφικό όταν ο κάθε πλανημένος αναλυτής (για να μην αναφερθώ σε άλλον χαρακτηρισμό) να επικεντρώνεται σε μία επί της ουσίας ανίσχυρη χώρα εν σχέσει με το παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπως η Γερμανία και όταν όλα όσα συμβαίνουν ομού με τους βασικούς πρωταγωνιστές, ΔΕΝ είναι άλλοι από τους βασικούς παίχτες της ίδιας παρτίδα σκάκι. Πάνω σε αυτήν την λογική λοιπόν στηρίζεται και ο σχεδιασμός της αναδιαμόρφωσης των περιφερειακών συνόρων, μέσω της πολτοποίησης.  Ως περιφερειακή οντότητα εξ ίσου χαρακτηρίζεται και το μόρφωμα της Ε.Ε        
Διαβάστε σχετικά εδώ http://henrymakow.com/2014/09/putin-is-part-of-the-nwo.html
 
    Έλα όμως που καθόλου τυχαία ΔΕΝ απείχε ούτε ο Σερ Μαρκεζίνης από την πολιτική δημοσιότητα τα τελευταία 3-4 χρόνια , για να επανεμφανιστεί πρόσφατα στο ΚΡΗΤΗ TV, δίνοντας το δικό του στίγμα «πατριωτισμού», καθ’ ότι καθόλου τυχαία χρήστηκε ως Σερ από το σπαθί της Βασιλίσσης.    
Κατόπιν όλων αυτών δίνεται και μία εξήγηση γιατί εμφανίζονται διάφορες σιωνιστικές πόλεις ανά τον κόσμο, όπως στην περιοχή του Ντένβερ, η Αστάνα του Καζακστάν, η νέα Ιερουσαλήμ, η Κωνσταντινούπολη της μεγάλης Μακεδονίας και ΔΕΝ ξέρω αν ξεχνώ κάποια άλλη ακόμα. Πόλεις ιλουστρασιόν που θα είναι καλά προστατευμένες από τα δικά τους τείχη προστασίας, κρατώντας μακριά τις πτωχευμένες μάζες από τους περιφερειακούς δυνάστες, αλά Χιλή. Βέβαια μπορεί να χρησιμοποιούν κάποιους από αυτούς τους δυστυχείς για δικούς τους κερδοσκοπικούς σκοπούς όπως αναφέρει και ο κ. Μαρκεζίνης στην συνέντευξή του, η ουσία και ο στόχος όμως για τον λεγόμενο έστω στα λόγια πολιτισμένο κόσμο παραμένει ως έχει ήδη εξηγηθεί.  

      Όσο για την αναφορά του στην κλιματική αλλαγή, ως ερευνητής θα το αποκαλούσα «πόλεμος μέσω καιρικών συνθηκών» . Άραγε αυτοί οι πανέξυπνοι και δηλωσίες «φιλάνθρωποι» πως ΔΕΝ φροντίζουν να βραχεί η χαρακωμένη γη από την δίψα στην Αφρική και μας .... στέλνουν συνεχώς της σκόνη της ;;;   Στο σημείο αυτό θα μπορούσαμε να κάνουμε ανάλυση ακόμα και για τον ρόλο των ΜΚΟ οι οποίες στην πλειονότητά τους νοιάζονται μόνον για τα δικά τους κέρδη. Τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας έχει στείλει η Δύση στην Αφρική, με παρατηρητές σε εκθέσεις τους να καταγγέλουν για την ελάχιστη ποσότητα που φθάνει σε δύστυχους ανθρώπους, καθ ‘όσον τα καλλίτερα μοιράζονται μεταξύ τών διεφθαρμένων διαπλεκομένων πολιτικών και παρατρεχάμενων. Πώς να μην αναπτύσσονται επαναστατικές ομάδες, πώς να μην τρανώνεται το μίσος ενάντια στην λευκή φυλή ;;;  Η γνώμη μου πάντως είναι πως αυτές οι ΜΚΟ θα πρέπει να απαγορευτούν και να χαρακτηριστούν παράνομες, αντί να εκμεταλλεύονται τους αφελείς ανθρώπους που πιστεύουν ή εργάζονται για λογαριασμό τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται τον μεγαλύτερο σχεδιασμό.        
 
      Κλείνοντας το παρόν, είναι γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχουν σήμερα ηγετικές προσωπικότητες και όσες πέρασαν δυστυχώς ήταν προκατασκευασμένες για να χαρακτηριστούν από τις επόμενες γενιές ως «εθνάρχες». Ας προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από πικρές σελίδες της ιστορίας και ας πάψουμε να λειτουργούμε όπως λειτούργησαν οι προηγούμενες γενιές μας ανόως, παρασυρμένες από τα πάθη τους ή τα ιδεολογήματά τους.  Σήμερα έχουμε ανάγκη να συνεννοηθούμε, να συμπράξουμε ειλικρινώς προς μία κοινή και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατεύθυνση για την δική μας επιβίωση ως Έλληνες. Ο Τράγκας χθες νουθετούσε το ακροατήριό του λέγοντας πως ακόμα και κάποιοι να καταδικαστούν, τίποτα δεν θα αλλάξει. Όποιος το πιστεύει ας γίνει Τράγκας και ακόλουθός του, ας γίνει ακόμα ένας διχαστής της περιβόητης «κοινής γνώμης». Εν τούτοις η μέγιστη απογοήτευση ΔΕΝ έρχεται από τους απλούς ανθρώπους, αλλά από αυτούς που είχαν και έχουν την ιδιότητα καθ΄ότι ως .... «υπερήφανοι» γρμματιζούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πράξει και εφαρμώσει όλες τις νομικές γνώσεις τους και ακόμα παραπάνω ...  Ποτέ ΔΕΝ είναι αργά όμως σε ένα κόσμο που τρέχει σαν  ξέφρενο λεωφορείο .....

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 

Νάγια 

     Υσ : Όσο και αν μας κάνουν εντύπωση τα κλειστά σύνορα τα οποία όμως βασίζονται πάνω σε αυτά που ψήφισαν μέσω Σένγκεν http://diktiodelta.org/2016/03/07/%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7/ , ο τρόπος που χειρίστηκαν στην πραγματικότητα τα ευρωπαϊκά κράτη τα κλειστά σύνορα καθώς και τα βαλκανικά με την στήριξη ευρωπαίκών κρατών όπως : Αυστρο-Γερμανία και Ιταλία, κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο.     Να βρουν πάτημα αυτοί που ήθελαν να τρομοκρατήσουν όλους τους Ευρωπαίους για να τους διαλύσουν, να τους υποτάξουν (!!!)  

      Αντί να υπάρξει μία από κοινού απόφαση όσον αφορά το κλείσιμο των συνόρων, ποιών συνόρων όμως, όχι των εσωτερικών ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε, βάζουν το ΝΑΤΟ τα τσιράκια των νεοποχιτών να περιπολεί..., τι ακριβώς ; Να εισβάλουν άνθρωποι σε ένα μέλος της. ενώ οι άλλες χώρες να στρουθοκαμηλίζουν με τα κλειστά δικά τους σύνορα ;  Ένα φαινόμενο που οι ίδιοι προκάλεσαν και επομένως περίμεναν με απόλυτη σιγουριά το ανάλογο αποτέλεσμα ;;;

     Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούν και δυστυχώς εξυπηρέτησαν τους νεοεποχίτες και όχι τα άμεσα συμφέροντα των ευρωπαϊκών Λαών. Δεν μπορεί δηλαδή την μία να δηλώνεις ως Μέρκελ «θα τους πάρω όλους» και ύστερα να αλλάζεις την πολιτική χρησιμοποιώντας μη φανερά ως δεκανίκι την Αυστρία, λόγω της Γερμανικής δημόσιας κατακραυγής και να μην κάνεις επεξηγηματικές δηλώσεις να διορθώσεις μία προηγούμενη για να αποτρέψεις τις αμείωτα συνεχιζόμενες μεταναστευτικές ροές.  Επιτρέπεις η «κοινή γνώμη» να κοιτά τα κλειστά μεμονέμα «αντιανθρωπιστικά» σύνορα κατά την γνώμη της και όχι τους κινδύνους ή τις όποιες πραγματικές δυνατότητες που υπάρχουν, χωρίς παράλληλα να δίνεις προτάσεις στα αίτια του φαινομένου με μία φωνή καθαρά Ευρωπαϊκή. Εμφανίζεσαι πολύ λίγη, χωρίς καμία πρόβλεψη για να αποτρέψεις κινδύνους και να προστατέψεις τους ήδη διαβιούντες γηγενείς μέσα στην ευρύτερη επικράτεια, επιτρέποντας οι εντυπώσεις της τσαπατσουλιάς να επικρατούν στην διεθνή «κοινή γνώμη», με επακόλουθο να καταδυναστεύεις τους πολίτες σου καταπατώντας την ελευθερία τους, επειδή ως ηγέτιδα υποτίθεται δύναμη είσαι ανίκανη να προβλέψεις τα χειρότερα σε όλα τα επίπεδα πριν συμβούν. 

     Η σημερινή βομβιστική ενέργεια στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών (http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/vinteo-h-stigmh-ths-ekrhkshs-sto-aerodromio-twn-vryksellwn.3968662.html) είναι μία αιματηρή απόδειξη η οποία απέδειξε ότι τα κλειστά εσωτερικά σύνορα δεν απέτρεψαν την επίθεση αλλά της ήρθαν μπούμεραγκ κρίνοντας όπως φαίνονται τα γεγονότα, από την στιγμή που ήδη γνωρίζεις ότι βρίσκονται 65-70.000.000 μουσουλμάνοι σε ευρωπαϊκά εδάφη. Σχεδόν το 1/3 εν σχέσει με το σύνολο των ευρωπαϊκών πληθυσμών, γεγονός που γρήγορα θα αυξηθεί ακόμα και αν οι ροές σταματήσουν, μέσω της υπογεννητικότητας των γηγενών και τις πολλαπλασιαστικές γεννήσεις των μεταναστών, οι οποίοι ταξειδεύουν είτε με μία κοιλιά φουσκωμένη και ένα ή περισσότερα παιδιά στα χέρια, είτε με αποστολή ασυνόδευτων παιδιών τα οποία εκμεταλλεύονται ή θα τα θανατώνουν οι δυτικοί ψυχοπαθείς είτε μέσω αυτών των παιδιών θα επικαλεστούν την επανένωση των οικογενειών, ΟΤΑΝ ΔΕΝ φροντίζεις ως ενιαία δύναμη να θωρακίσεις συνολικά τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και τις κατεκτημένες ελευθερίες των συλλογικοτήτων σου. 
      Συνέπεια της ακυβερνησίας ή της καθοδηγούμενης κυβερνητικής προχειρότητας, η έκρηξη δίνει άλλοθι στο όνομα της ασφάλειας να κατακρεουργεί την ανθρώπινη υπόσταση σε κάθε περίπτωση, τα αναφαίρετα δικαιώματά της και τις ελευθερίες της, με την αύξηση - αναβάθμιση αυστηρότερων μέτρων ασφαλείας και με διάφορους τρομονόμους. Έτσι ακριβώς όπως λειτούργησαν στην Αμερική μετά την 11η Σεπτ. η οποία με πολλές ενδείξεις όσο και αποδείξεις, οργανώθηκε εκ των έσω ως προπέτασμα των όσων ακολούθησαν. 

      Κλείσε λοιπόν τα εξωτερικά σύνορά σου και όχι μόνον τα εσωτερικά. Δώσε την εικόνα της ομοιογένειας και δώσε δημόσιες αναλυτικές επεξηγήσεις ως ενιαία δύναμη …. Κάλεσε όλους τους μετανάστες του εσωτερικού σου να δώσουν το παρόν με τα νόμιμα χαρτιά τους. Μάζεψε όσοι βρίσκονται στους δρόμους και στείλε τους πίσω όσοι ζουν παράνομα, παρασιτικά και με βαρύνουσες εγκληματικές πράξεις.  
               
      Αλλά είπαμε, ηγέτες ΔΕΝ υπάρχουν σήμερα, πέραν από κάτι χλεχλέδες που έχουν χριστεί πολιτικοί οι οποίοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, για να εξυπηρετούν τα σχέδια των Δράκων …. Όσο για τους δικούς μας χλεχλέδες το έχουμε ζήσει όταν ρωτούσε την Χριστοδουλοπούλου ο Καμίνης «και που πάνε όλοι αυτοί κα Χριστοδουλουπούλου ;;;» . Αφού έχει προηγηθεί να τους βλέπει να λιάζονται κατόπιν πίεσης απαντά «ΔΕΝ ξέρω που πάνε, υποθέτω φεύγουν στην Ευρώπη…», με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ένα ακόμα πλήγμα εις βάρος της δύσμοιρης Ελλάδας μας .…   

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ... 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ …γιατι όπως είπε ο κ. Λάος ο γνωστός Ιλουμινάτι, εργάζονται ισχυρές δυνάμεις πάνω σε αυτό μέχρι να βρουν τον .. σωστό «σωτήρα» ...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!



   



Έχουμε ήδη εξηγήσει ή εμπαιδώσει ότι η παγκοσμιοποίηση έχει πραγματωθεί προ πολλού αρχής γενομένης από την pax Romana, συμπέρασμα που εξάγεται από την αλληλεπίδραση στην  διεθνή οικονομία και όχι μόνον. Κρυώνουν οι ΗΠΑ και πιάνει συνάχι η Κίνα!

     Φρόντισαν δηλαδή πρώτα να στήσουν ένα παγκόσμιο αλληλεπιδρόμενο οικονομικό σύστημα έτσι ώστε να επιτύχουν τον έλεγχο του ανθρώπου και των τοπικών κοινωνικών οικονομικών δραστηριοτήτων του. Εμείς το έχουμε ήδη ζήσει με την καταστροφή της όποιας ακμάζουσας παραγωγικής βιομηχανίας, της δευτερογενούς και λίαν συντόμως και της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής (!!!)  Η Δύση όμως αποτελούμενη από μπολιασμένους καταλλήλως καλοπερασάκηδες ανθρώπους, με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να αναγκαστεί να δεχθεί τον υποβιβασμό της ύπαρξής της.  Τα σημερινά αίτια της μετανάστευσης ΔΕΝ βρίσκονται στους πολέμους οι οποίοι είναι οι αναγκαστικές λεγόμενες «παράπλευρες απώλειες» για τις οποίες ποιος να νοιαστεί, ούτε η επιδίωξη της μετανάστευσης αφορά μόνον την γηγενή αλλοίωση, αλλά την υποβάθμισή της (Δύσης) στα ισοπεδωτικά επίπεδα Ανατολής και Αφρικής.  ΔΕΝ θα ήθελα καν να φανταστώ τα κύματα μεταναστών από Αφρική στην μετά Καντάφι εποχή, ούτε θα ήθελα να φανταστώ τα προσφυγικά κύματα από την Τουρκία είτε λόγω πολιτικής αστάθειας, είτε έλλειψη εσωτερικής ασφάλειας είτε την κατά πάσα πιθανότητα εξάπλωση του πολέμου στην Μέση Ανατολή.   
Υπολογίζεται ότι η ανάφλεξη αυτού θα γίνει το 2018.          
  
     Κατάλαβαν λοιπόν οι κοσμοκράτορες ότι τους ήταν αδύνατον να εφαρμόσουν, άμεσα τουλάχιστον, την παγκόσμια δικτατορία τους. Εξ αιτίας αυτού η trilateral για σκαλοπάτι αποφάσισε να υπάρχουν περιφερειακά οικονομικά συστήματα τα οποία ενίοτε θα είναι αλληλοσχετιζόμενα μεταξύ τους και αυτά θα φροντίζουν να ελέγχουν τις περιφερειακές μάζες (!) Ένα περιφερειακό τέτοιο οικονομικό σύστημα στήθηκε στην ζώνη επιρροής του Ροκφέλερ μέσω των BRICS, με υποτιθέμενο εμπνευστή τον Πούτιν που έχει στενό φίλο τον Κίσσιντζερ της σχολής Ροκφέλερ.        

     Ως εκ τούτου είναι εντελώς παράλογο και ανεδαφικό όταν ο κάθε πλανημένος αναλυτής (για να μην αναφερθώ σε άλλον χαρακτηρισμό) να επικεντρώνεται σε μία επί της ουσίας ανίσχυρη χώρα εν σχέσει με το παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπως η Γερμανία και όταν όλα όσα συμβαίνουν ομού με τους βασικούς πρωταγωνιστές, ΔΕΝ είναι άλλοι από τους βασικούς παίχτες της ίδιας παρτίδα σκάκι. Πάνω σε αυτήν την λογική λοιπόν στηρίζεται και ο σχεδιασμός της αναδιαμόρφωσης των περιφερειακών συνόρων, μέσω της πολτοποίησης.  Ως περιφερειακή οντότητα εξ ίσου χαρακτηρίζεται και το μόρφωμα της Ε.Ε        
Διαβάστε σχετικά εδώ http://henrymakow.com/2014/09/putin-is-part-of-the-nwo.html
 
    Έλα όμως που καθόλου τυχαία ΔΕΝ απείχε ούτε ο Σερ Μαρκεζίνης από την πολιτική δημοσιότητα τα τελευταία 3-4 χρόνια , για να επανεμφανιστεί πρόσφατα στο ΚΡΗΤΗ TV, δίνοντας το δικό του στίγμα «πατριωτισμού», καθ’ ότι καθόλου τυχαία χρήστηκε ως Σερ από το σπαθί της Βασιλίσσης.    
Κατόπιν όλων αυτών δίνεται και μία εξήγηση γιατί εμφανίζονται διάφορες σιωνιστικές πόλεις ανά τον κόσμο, όπως στην περιοχή του Ντένβερ, η Αστάνα του Καζακστάν, η νέα Ιερουσαλήμ, η Κωνσταντινούπολη της μεγάλης Μακεδονίας και ΔΕΝ ξέρω αν ξεχνώ κάποια άλλη ακόμα. Πόλεις ιλουστρασιόν που θα είναι καλά προστατευμένες από τα δικά τους τείχη προστασίας, κρατώντας μακριά τις πτωχευμένες μάζες από τους περιφερειακούς δυνάστες, αλά Χιλή. Βέβαια μπορεί να χρησιμοποιούν κάποιους από αυτούς τους δυστυχείς για δικούς τους κερδοσκοπικούς σκοπούς όπως αναφέρει και ο κ. Μαρκεζίνης στην συνέντευξή του, η ουσία και ο στόχος όμως για τον λεγόμενο έστω στα λόγια πολιτισμένο κόσμο παραμένει ως έχει ήδη εξηγηθεί.  

      Όσο για την αναφορά του στην κλιματική αλλαγή, ως ερευνητής θα το αποκαλούσα «πόλεμος μέσω καιρικών συνθηκών» . Άραγε αυτοί οι πανέξυπνοι και δηλωσίες «φιλάνθρωποι» πως ΔΕΝ φροντίζουν να βραχεί η χαρακωμένη γη από την δίψα στην Αφρική και μας .... στέλνουν συνεχώς της σκόνη της ;;;   Στο σημείο αυτό θα μπορούσαμε να κάνουμε ανάλυση ακόμα και για τον ρόλο των ΜΚΟ οι οποίες στην πλειονότητά τους νοιάζονται μόνον για τα δικά τους κέρδη. Τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας έχει στείλει η Δύση στην Αφρική, με παρατηρητές σε εκθέσεις τους να καταγγέλουν για την ελάχιστη ποσότητα που φθάνει σε δύστυχους ανθρώπους, καθ ‘όσον τα καλλίτερα μοιράζονται μεταξύ τών διεφθαρμένων διαπλεκομένων πολιτικών και παρατρεχάμενων. Πώς να μην αναπτύσσονται επαναστατικές ομάδες, πώς να μην τρανώνεται το μίσος ενάντια στην λευκή φυλή ;;;  Η γνώμη μου πάντως είναι πως αυτές οι ΜΚΟ θα πρέπει να απαγορευτούν και να χαρακτηριστούν παράνομες, αντί να εκμεταλλεύονται τους αφελείς ανθρώπους που πιστεύουν ή εργάζονται για λογαριασμό τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται τον μεγαλύτερο σχεδιασμό.        
 
      Κλείνοντας το παρόν, είναι γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχουν σήμερα ηγετικές προσωπικότητες και όσες πέρασαν δυστυχώς ήταν προκατασκευασμένες για να χαρακτηριστούν από τις επόμενες γενιές ως «εθνάρχες». Ας προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από πικρές σελίδες της ιστορίας και ας πάψουμε να λειτουργούμε όπως λειτούργησαν οι προηγούμενες γενιές μας ανόως, παρασυρμένες από τα πάθη τους ή τα ιδεολογήματά τους.  Σήμερα έχουμε ανάγκη να συνεννοηθούμε, να συμπράξουμε ειλικρινώς προς μία κοινή και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατεύθυνση για την δική μας επιβίωση ως Έλληνες. Ο Τράγκας χθες νουθετούσε το ακροατήριό του λέγοντας πως ακόμα και κάποιοι να καταδικαστούν, τίποτα δεν θα αλλάξει. Όποιος το πιστεύει ας γίνει Τράγκας και ακόλουθός του, ας γίνει ακόμα ένας διχαστής της περιβόητης «κοινής γνώμης». Εν τούτοις η μέγιστη απογοήτευση ΔΕΝ έρχεται από τους απλούς ανθρώπους, αλλά από αυτούς που είχαν και έχουν την ιδιότητα καθ΄ότι ως .... «υπερήφανοι» γρμματιζούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πράξει και εφαρμώσει όλες τις νομικές γνώσεις τους και ακόμα παραπάνω ...  Ποτέ ΔΕΝ είναι αργά όμως σε ένα κόσμο που τρέχει σαν  ξέφρενο λεωφορείο .....

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 

Νάγια 

     Υσ : Όσο και αν μας κάνουν εντύπωση τα κλειστά σύνορα τα οποία όμως βασίζονται πάνω σε αυτά που ψήφισαν μέσω Σένγκεν http://diktiodelta.org/2016/03/07/%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7/ , ο τρόπος που χειρίστηκαν στην πραγματικότητα τα ευρωπαϊκά κράτη τα κλειστά σύνορα καθώς και τα βαλκανικά με την στήριξη ευρωπαίκών κρατών όπως : Αυστρο-Γερμανία και Ιταλία, κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο.     Να βρουν πάτημα αυτοί που ήθελαν να τρομοκρατήσουν όλους τους Ευρωπαίους για να τους διαλύσουν, να τους υποτάξουν (!!!)  

      Αντί να υπάρξει μία από κοινού απόφαση όσον αφορά το κλείσιμο των συνόρων, ποιών συνόρων όμως, όχι των εσωτερικών ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε, βάζουν το ΝΑΤΟ τα τσιράκια των νεοποχιτών να περιπολεί..., τι ακριβώς ; Να εισβάλουν άνθρωποι σε ένα μέλος της. ενώ οι άλλες χώρες να στρουθοκαμηλίζουν με τα κλειστά δικά τους σύνορα ;  Ένα φαινόμενο που οι ίδιοι προκάλεσαν και επομένως περίμεναν με απόλυτη σιγουριά το ανάλογο αποτέλεσμα ;;;

     Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούν και δυστυχώς εξυπηρέτησαν τους νεοεποχίτες και όχι τα άμεσα συμφέροντα των ευρωπαϊκών Λαών. Δεν μπορεί δηλαδή την μία να δηλώνεις ως Μέρκελ «θα τους πάρω όλους» και ύστερα να αλλάζεις την πολιτική χρησιμοποιώντας μη φανερά ως δεκανίκι την Αυστρία, λόγω της Γερμανικής δημόσιας κατακραυγής και να μην κάνεις επεξηγηματικές δηλώσεις να διορθώσεις μία προηγούμενη για να αποτρέψεις τις αμείωτα συνεχιζόμενες μεταναστευτικές ροές.  Επιτρέπεις η «κοινή γνώμη» να κοιτά τα κλειστά μεμονέμα «αντιανθρωπιστικά» σύνορα κατά την γνώμη της και όχι τους κινδύνους ή τις όποιες πραγματικές δυνατότητες που υπάρχουν, χωρίς παράλληλα να δίνεις προτάσεις στα αίτια του φαινομένου με μία φωνή καθαρά Ευρωπαϊκή. Εμφανίζεσαι πολύ λίγη, χωρίς καμία πρόβλεψη για να αποτρέψεις κινδύνους και να προστατέψεις τους ήδη διαβιούντες γηγενείς μέσα στην ευρύτερη επικράτεια, επιτρέποντας οι εντυπώσεις της τσαπατσουλιάς να επικρατούν στην διεθνή «κοινή γνώμη», με επακόλουθο να καταδυναστεύεις τους πολίτες σου καταπατώντας την ελευθερία τους, επειδή ως ηγέτιδα υποτίθεται δύναμη είσαι ανίκανη να προβλέψεις τα χειρότερα σε όλα τα επίπεδα πριν συμβούν. 

     Η σημερινή βομβιστική ενέργεια στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών (http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/vinteo-h-stigmh-ths-ekrhkshs-sto-aerodromio-twn-vryksellwn.3968662.html) είναι μία αιματηρή απόδειξη η οποία απέδειξε ότι τα κλειστά εσωτερικά σύνορα δεν απέτρεψαν την επίθεση αλλά της ήρθαν μπούμεραγκ κρίνοντας όπως φαίνονται τα γεγονότα, από την στιγμή που ήδη γνωρίζεις ότι βρίσκονται 65-70.000.000 μουσουλμάνοι σε ευρωπαϊκά εδάφη. Σχεδόν το 1/3 εν σχέσει με το σύνολο των ευρωπαϊκών πληθυσμών, γεγονός που γρήγορα θα αυξηθεί ακόμα και αν οι ροές σταματήσουν, μέσω της υπογεννητικότητας των γηγενών και τις πολλαπλασιαστικές γεννήσεις των μεταναστών, οι οποίοι ταξειδεύουν είτε με μία κοιλιά φουσκωμένη και ένα ή περισσότερα παιδιά στα χέρια, είτε με αποστολή ασυνόδευτων παιδιών τα οποία εκμεταλλεύονται ή θα τα θανατώνουν οι δυτικοί ψυχοπαθείς είτε μέσω αυτών των παιδιών θα επικαλεστούν την επανένωση των οικογενειών, ΟΤΑΝ ΔΕΝ φροντίζεις ως ενιαία δύναμη να θωρακίσεις συνολικά τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και τις κατεκτημένες ελευθερίες των συλλογικοτήτων σου. 
      Συνέπεια της ακυβερνησίας ή της καθοδηγούμενης κυβερνητικής προχειρότητας, η έκρηξη δίνει άλλοθι στο όνομα της ασφάλειας να κατακρεουργεί την ανθρώπινη υπόσταση σε κάθε περίπτωση, τα αναφαίρετα δικαιώματά της και τις ελευθερίες της, με την αύξηση - αναβάθμιση αυστηρότερων μέτρων ασφαλείας και με διάφορους τρομονόμους. Έτσι ακριβώς όπως λειτούργησαν στην Αμερική μετά την 11η Σεπτ. η οποία με πολλές ενδείξεις όσο και αποδείξεις, οργανώθηκε εκ των έσω ως προπέτασμα των όσων ακολούθησαν. 

      Κλείσε λοιπόν τα εξωτερικά σύνορά σου και όχι μόνον τα εσωτερικά. Δώσε την εικόνα της ομοιογένειας και δώσε δημόσιες αναλυτικές επεξηγήσεις ως ενιαία δύναμη …. Κάλεσε όλους τους μετανάστες του εσωτερικού σου να δώσουν το παρόν με τα νόμιμα χαρτιά τους. Μάζεψε όσοι βρίσκονται στους δρόμους και στείλε τους πίσω όσοι ζουν παράνομα, παρασιτικά και με βαρύνουσες εγκληματικές πράξεις.  
               
      Αλλά είπαμε, ηγέτες ΔΕΝ υπάρχουν σήμερα, πέραν από κάτι χλεχλέδες που έχουν χριστεί πολιτικοί οι οποίοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, για να εξυπηρετούν τα σχέδια των Δράκων …. Όσο για τους δικούς μας χλεχλέδες το έχουμε ζήσει όταν ρωτούσε την Χριστοδουλοπούλου ο Καμίνης «και που πάνε όλοι αυτοί κα Χριστοδουλουπούλου ;;;» . Αφού έχει προηγηθεί να τους βλέπει να λιάζονται κατόπιν πίεσης απαντά «ΔΕΝ ξέρω που πάνε, υποθέτω φεύγουν στην Ευρώπη…», με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ένα ακόμα πλήγμα εις βάρος της δύσμοιρης Ελλάδας μας .…   

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ... 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ …γιατι όπως είπε ο κ. Λάος ο γνωστός Ιλουμινάτι, εργάζονται ισχυρές δυνάμεις πάνω σε αυτό μέχρι να βρουν τον .. σωστό «σωτήρα» ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου