a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Χαιρετώ σας φίλοι μου !!!

Εκτός αν ΔΕΝ αισθάνεστε όλοι το ίδιο. Διότι από πλευράς μου αισθάνομαι πως πρώτα είμαστε συναγωνιστές στον κοινό τρόπο ζωής που μας συνδέει και ύστερα συναγωνιστές στα επί μέρους, προσφέροντας με την έμπρακτη συμπαράστασή μας!     Μπαίνω τώρα κατ’ ευθείαν στο θέμα! 

Μπορεί να υπάρχουν σειρήνες που για μας να είναι ευήκοες, όπως ο κάθε κύριος Καντέρμπορυ, όμως ΔΕΝ είναι παρά μόνον λόγια και καθόλου έργα! ΔΕΝ είναι παρά ένα ακόμα κανάκεμα ή ένας προσωπικός φόβος που διαισθάνεται έναν επερχόμενο Αρμαγεδδώνα ή ένας απλός ελπιδοφόρος (λεπιδοφόρος) εφησυχασμός   Όπως όμως είναι φυσικό, η κάθε πράξη επαφίεται στους άμεσα ενδιαφερόμενους, έτσι και στην περίπτωσή μας, όπου οι αισθανόμενοι ψυχικά Έλληνες, θέλουμε να ενεργήσουμε σύμφωνα με την λαϊκή ρήση «αν έχεις νύχια να ξυστείς, ξύσου, αλλιώς μην περιμένεις από άλλους»!

Κάθε τι που διχάζει μια κοινωνία, ΔΕΝ είναι πρόβλημα της ίδιας της κοινωνίας, αλλά όλα όσα εισάγονται ως ξενιστές και παράσιτα, μέσα σε αυτήν!  Αυτό είναι μια ιστορική διαπίστωση! Ο κάθε είδους εισαγόμενος διχασμός, διαχέεται μέσα στο ίδιο το κύτταρο της κοινωνίας, είτε όταν αυτή βρίσκεται σε ηρεμία οπότε διαβρώνεται αργά, ήπια, ασυνείδητα και σταθερά! Είτε όταν βρίσκεται σε σημείο ανασύστασης και ανασυγκρότησης για έναν μοναδικό κοινό σκοπό. Ο διχασμός στοχεύει στην συνεχή κοινωνική αποσύνθεση, διάλυση μέχρι τον αφανισμό, όπως και σε κάθε προσπάθεια ανασύστασης ενός νέου υγιούς – ενσυνείδητου - απεγκλωβισμένου από «σαπρόφυτες» ιδεοληψίες, κοινωνικού κυττάρου!   

Τις περισσότερες φορές, αυτοί που αναλαμβάνουν τον διχαστικό ρόλο, είναι αυτοί που πρώτοι στήνουν τα μαγαζιά τους, εκεί ακριβώς που βρίσκεται το κοινωνικό της εργαστήριο!  Είτε της αυθόρμητης αντίδρασης μέχρι να βρει τον εαυτό της, είτε όταν βρίσκεται σε στάδιο ανασυγκρότησης!  Πολλές φορές έχω αναφερθεί και έχω καυτηριάσει αυτά τα χρόνια για τον ρόλο των κυματοθραυστών και της καπήλευσης της κοινωνικής οργής, σε ρόλο εμποδίων ενάντια στην ενωτική κοινωνική οργή, είτε όταν εκφραζόταν μέσα στις αυθόρμητες πλατείες τον πρώτο καιρό, είτε μέσα σε κοινωνικές δραστηριότητες!

Η οικονομική κρίση έχουμε οι περισσότεροι πλέον συνειδητοποιήσει πως ήταν εισαγόμενη, μετά την οικονομική κρίση στην Αμερική, το 2008!  Στο μεγάλο κάδρο όμως της συγκεκριμένης κρίσης, συμπεριέλαβαν παράπλευρες κρίσεις που επιδεινώνουν επικίνδυνα την κατάσταση τής πρώτης, όπως είναι το επιδιωκόμενο - προκαλούμενο - εσκεμμένως διεγειρόμενο, μεταναστευτικό!  Οι μεν δηλαδή λειτουργούν ως χρηματιστηριακός φασισμός μέσω των ανεξέλεγκτων λεγόμενων αγορών και του παραπαίοντος παρασιτικού τραπεζικού συστήματος! Οι δε δηλώνοντας…, προοδευτικοί!            Οι κατά φαντασίαν προοδευτικοί, είναι οι πρώτοι που ασπάζονται τον εκβαρβαρισμό! 
ΔΕΝ ενδιαφέρονται δηλαδή για τον εκπολιτισμό, αλλά αντίθετα στοχεύουν στην εξάπλωση του εκβαρβαρισμού, νομοθετώντας βαρβαρικούς κανόνες, εις βάρος μιας εκπολιτισμένης κοινωνίας, την οποία έχουν ήδη φροντίσει να διαβρώσουν στα θεμέλιά της τα οποία την συγκρατούν και την στηρίζουν ιστορικά και διαχρονικά! Ακριβώς όπως η πονηριά που βρίσκεται στο ότι πολεμούν τον πλούτο, αντί της φτώχειας! Μιλούν τάχα για δημοκρατία, μιλούν τάχα για ανθρώπινα δικαιώματα ή συνιστούν νέα πολιτικά χρωματικά ιδεολογήματα και σχήματα, χειραγωγώντας μια κοινωνία, μέχρι όλες τις κοινωνίες!  Επειδή ο εκβαρβαρισμός ΔΕΝ γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη (ούτε φυσικά το αντίθετο), φροντίζουν επί σειρά ετών αρκετά πρωτύτερα, να αμαυρώνουν, να υποτιμούν και να αλλοιώνουν έναν πολιτισμό και δη τον πεφωτισμένο Ελληνισμό, με διάφορες μεθόδους και τακτικές. Είτε αυτή λέγεται παραποίηση κειμένων και μεταφράσεων, είτε  απόκρυψη της πραγματικής ιστορίας, αλλά κυρίως μέσα από την παιδεία την οποία ελέγχουν από τότε που ξεπήδησαν τα διάφορα ιερατεία. Κάποτε έγραφα, ότι ΔΕΝ μπορείς να κατηγορήσεις το επίπεδο και την εικόνα μίας κοινωνίας, αν πρώτα ΔΕΝ κατηγοριοποιήσεις τα επίπεδα των αιτιών της διάβρωσής της και αυτά να είναι τα πρώτα προς επιμελή επιδιόρθωση! Ξεκινώντας από τον επαναπροσδιορισμό και την αναστήλωση των Αρχών, Αξιών και Εννοιών, ακριβώς όπως με αποκρυφιστική επιμέλεια έπραξαν οι άλλοι το αντίθετο, σε βάθος χρόνου.  Όλα αυτά εύλογα επιτυγχάνονται μέσω της ανασύστασης μιας Εθνικής Ελληνοκεντρικής Ιδεολογικής κλασικής παιδείας σε όλες τις βαθμίδες μόρφωσης και καλλιέργειας και με την υγιή πανανθρώπινου συμφέροντος και χαρακτήρα, Φιλοσοφικής και γνήσιας Επιστημονικής έρευνας! 

Διάβαζα προ ημερών έναν διάλογο σε μίας καλής φίλης το προφίλ στο F.B., ο οποίος εξελισσόταν επιχειρηματολογώντας πάνω στην βάση μεταξύ Εθνισμού και Εθνικισμού.  Αυτά τα διχαστικά διλήμματα βέβαια είναι καθαρά προσχηματικά, λαμβάνουν τον ρόλο του ψυχολογικού πολέμου με σκοπό να κάμψει κάθε αντίδραση – αντίσταση είτε ενός ατόμου είτε μίας κοινωνικής ομάδας. Τέτοιες τακτικές βρίσκουν συμπαραστάτη στο κράτος, το οποίο αντί να λειτουργεί προστατευτικά όπως απαιτεί ο ρόλος του, ενεργεί εχθρικά εναντίον του Έθνους – κράτους!  Με αυτήν την διχαστική εννοιολογική τακτική χάνει μια κοινωνία τον πολύτιμο χρόνο της και την ενέργειά της στο να αμύνεται ή να επεξηγεί τα αυτονόητα, όταν την δεδομένη χρονική περίοδο έχει άμεση υποχρέωση να εστιάζει σε αυτά που την απασχολούν, την διαβρώνουν και την αποσυνθέτουν!  

Στην πραγματικότητα αυτές οι δύο έννοιες είναι τόσο ταυτόσημες, όσο και αλληλένδετες έννοιες. Το πώς προέκυψε ο εννοιολογικός διαχωρισμός, εύκολα γίνεται αντιληπτό από έναν ερευνητή!  Ο Εθνικός είναι προσηλωμένος στα Εθνικά ιδεώδη και τις αρχέγονες παραδόσεις, ο Εθνικιστής είναι προσηλωμένος στην Εθνική συνείδηση και την φιλοπατρία!  Αυτές οι έννοιες αναλύονται σε γνήσια Ελληνικά λεξικά όπως είναι ο Ήλιος! Όποιος ΔΕΝ αντιλαμβάνεται αυτό, είναι αυτός πρώτος που ΔΕΝ θα νοιαστεί με την καρδιά του, για την τύχη των υπόλοιπων Εθνών. Αλλά ούτε θα νοιαστεί με την ψυχή του για τα βάσανα του Έθνους στο οποίο ανήκει, αναλωνόμενος αντίθετα σε ανακριβείς διχαστικές αναλύσεις και αποπροσανατολισμούς!  Όταν μιλάμε για Εθνική συνείδηση και αρχέγονες παραδόσεις, εννοείται η Κοσμοθέαση που έχει αναπτύξει ιστορικά μια συμπαγής Εθνική κοινωνία και όχι η κάθε εμφυτευμένη με όποια μέθοδο, ξενική ιστορική κοσμοθεωρία! Παράδειγμα άκουγα στην εκπομπή του περασμένου Σαββάτου του Κώστα Ουίλς στον artfm, ένα μόνον πράγμα που μπορούσα να συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλου, ότι «ΔΕΝ είμαστε Ρωμιοί όπως κάποιοι ισχυρίζονται, που αυτό έχει σαν σκοπό να μας θυμίζει την καταπιεσμένη Εθνική συνείδηση!»! Είμαστε Έλληνες από την πρώτη στιγμή που έχουμε καταγράψει ως φυλή και ως Έθνος, την ιστορική μας μνήμη, είτε Ελεύθεροι και αγωνιστές στο βωμό υπεράσπισης της Ελευθερίας, είτε υπό κατοχή και αγωνιζόμενοι για το ποθητό!  Ο στοχαστής αείμνηστος καθηγητής Δημήτρης Βεζανής, γνώστης της αριστερής αντίληψης, αναγκάστηκε εξ αιτίας των σημείων των καιρών που για τους ερευνητές που σέβονται τον εαυτό τους μόνον σύγχρονα ΔΕΝ είναι, να επεξηγήσει ακόμα περισσότερο στις μέρες του αυτές τις έννοιες, αναφέροντας πως ο Εθνικός είναι ο παθητικός ο οποίος ΔΕΝ δρά, αλλά αρκείται σε μια απλή κριτική ή έναν αγώνα εξ αποστάσεως, ενώ ο Εθνικιστής είναι αυτός που άμεσα ενεργεί και δρα μαχητικά με τρόπο πρακτικό, ουσιαστικό, αποφασιστικό και στοχευμένο!    

Πολλές φορές επίσης έχω αναφερθεί πως τέτοια γεγονότα σαν αυτά που αντιμετωπίζουμε στους καιρούς μας, ΔΕΝ συμβαίνουν για πρώτη φορά. Αυτά απορρέουν από τότε (και όχι μόνον εκείνην την γνωστή ιστορική περίοδο βέβαια), όταν με παραβολικό τρόπο εξέφρασε ο μυημένος Πλάτωνας τον «μύθο του σπηλαίου» ή όταν ο  Θουκυδίδης  έγραφε : «Για να δικαιολογούν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων» (ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ, Γ,82,4).   Βασισμένοι οι της ελίτ και εκπαιδεύοντας ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, όντες κτήτορες αυτών των ιστορικών καταγεγραμμένων εμπειριών, οι διαμορφωτές των κοινωνικών αντιλήψεων, επιτηδευμένα συνέδεσαν την Εθνική συνείδηση με πολιτικές συντηρητικές απόψεις, αντίθετες με των πάσης φύσεως αριστεριστών – προοδευτικών – κατά φαντασίαν διεθνιστών – ένθερμων παγκοσμιοποιητών! Διότι για να λέγεσαι διεθνιστής, πρώτα πρέπει να είσαι Εθνο-εθνικιστής, αλλιώς είσαι απλώς ένας παραμυθάς, υπέρμαχος της ομοιογενοποίησης !!!    
    
Στην παρουσίαση του βιβλίου προ ολίγων ημερών στην ΕΣΗΕΑ, του καθηγητή Φιλοσοφίας κ. Κώστα Ρωμανού «από την Εθνοκτονία στην Αφύπνιση», ο εκδότης κ. Γιάννης Γιαννάκενας (εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ) στην ολιγόλογη παρέμβασή του είπε χαρακτηριστικά : «ΔΕΝ κάναμε αποδοχή της Εθνικής μας κληρονομιάς, ενώ αντίθετα βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τα μνημεία μας, σαν να επρόκειτο για κάποιο χρηματιστηριακό προϊόν»! 

Ο κ. Ρωμανός στην αξιολογότατη ομιλία του, υποστήριξε πως το να σεβαστείς μια διαφορετικότητα, η οποία είναι αναπόσπαστο εξελικτικό στοιχείο της Φύσεως, «γίνεται σεβαστή ως τέτοια, κρινόμενη από αυτό που πουλά ως διαφορετικότητα! Η διαφορετικότητα χρησιμοποιείται για να καμουφλάρει το αμάλγαμα της ομοιογενοποίησης! Με λίγα λόγια, διαφορετικότητα και πολυπολιτισμός, είναι απλώς προπέτασμα καπνού»! 

Γράφοντας και αναλύοντας παραπάνω τα περί εισαγόμενων κρίσεων και ξενικών ιδεοληψιών, με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η εισαγόμενη αντίληψη περί αντιρατσισμού, η οποία σχετίζεται με τον κώδικα κάθε ρατσιστή, υπό την διεισδυτική μορφή του χαμαιλεοντισμού!  Διότι ράτσα, ορθότερα εφ όσον αναφερόμαστε στους ανθρώπους, φυλή, αφορά την ταυτότητα ενός Έθνους, «ακριβώς όπως έχουν ταυτότητα και τα Ζώα! Θέλουν με λίγα λόγια η Ελλάδα να απαρνηθεί τον Εαυτό της, όπως συνέβαινε στην ιερά εξέταση! Δηλαδή πρώτα να παραδεχθεί και ύστερα να καεί», όπως είπε ο κ. Ρωμανός!  Οι της χρηματιστηριακής ελίτ ολιγάρχες – φασίστες, ελέγχουν τα Πανεπιστήμια με εκπαιδευτικά προγράμματα, με παράλληλη ίδρυση ιδρυμάτων, οργανισμών και λεσχών παραγωγής προπαγανδιστικών σκέψεων, μέσω των οποίων κουμαντάρουν τον κόσμο ολόκληρο, πέραν της οικονομικής κυριαρχίας! 

Με πρόσχημα τον σύγχρονο υποτιθέμενο τεχνολογικό «πολιτισμό», τον συσχετίζουν με την εξίσου βολική πολιτική μονοκρατορική – παγκοσμιοποιημένη αντίληψη!  Μία μέθοδος εδραίωσης αυτής της αντίληψης ήταν, όταν ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σημίτης διοχέτευσε 600 εκατ. € από το πακέτο Ντελόρ, για την αλλαγή των περιεχομένων των επιστημονικών και εκπαιδευτικών συγγραμμάτων, ένα μικρό παράδειγμα της οποίας είναι οι απανταχού, τύπου Ρεπούση και οι του ΕΛΙΑΜΕΠ! 

Την περίπτωση του χαμαιλεοντισμού, την διαπιστώνουμε όταν βλέπουμε πως ενώ πολιτικοί διατυμπανίζουν περί «εθνικού συμφέροντος», ενεργούν και πράττουν ακριβώς τα αντίθετα. Τα παραδείγματα άπειρα, εδώ θα αναφερθούν δύο από αυτά. α) Γιατί ΔΕΝ γίνεται ο διαχωρισμός προσφύγων και οικονομικών μεταναστών ; β) πολιτικοί επιτρέπουν στον κάθε επίδοξο ή αυθάδη ιμπεριαλιστή, καίτοι διατρανούν υπέρ του αντιθέτου (περί Εθνικών συμφερόντων), σε δημόσιο πολιτικό λόγο τους δηλώνουν, είτε περί «μη ύπαρξης θαλάσσιων συνόρων», είτε ότι «είμαστε ανοικτά περάστε, όλοι ανεξαιρέτως δεκτοί», αναγκάζοντας έτσι την Ελλάδα να βρεθεί σε απομόνωση, όταν με την σύμφωνη γνώμη ευρωπαϊκών κρατών, οι γείτονες χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους, επιβαρύνοντας με το μεταναστευτικό πρόβλημα, την Χώρα μας!  Κάθε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση – βοήθεια – στήριξη, μοιράζεται στις διάφορες οικείες ΜΚΟ, επιφορτισμένες με το παγκοσμιοποιητικό και «φιλανθρωπικό» τους, έργο, οι οποίες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει! Όπως πολύ σωστά ο κ. Ρωμανός τόνισε, «μια πολυεθνική ΔΕΝ έχει σύνορα, ο εργάτης όμως έχει σύνορα και συνείδηση εντοπιότητας»!   Σε άλλο σημείο τόνισε ότι, ο Φιλελληνισμός προκαλεί τον ανθελληνισμό, εφ όσον εξιδανικεύει τον όρο χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη τον σύγχρονο Ελληνισμό, γεγονός που εκμεταλλεύεται η παγκοσμιοποίηση και ο διεθνισμός!  Ο όρος «φιλοξενία» που το ακριβές νόημα αφορούσε τότε την φιλοξενία συγγενικού ή φιλικού προσώπου προερχόμενο από άλλη πόλη (κράτος τότε), μετατράπηκε σε Δούρειο Ίππο, η νέα μορφή κατάκτησης και εποικισμού.  Με επικίνδυνα αυξημένο το δημογραφικό μας πρόβλημα, αναπαραγωγή ΔΕΝ υφίσταται αν ΔΕΝ υπάρχει Έθνος – κράτος!  Κατά συνέπεια, τα σύνορα μας πρέπει να κλείσουν άμεσα, εν όψει πιθανολογούμενης περαιτέρω πολεμικής αναζωπύρωσης, στην περιοχή της Μέσης Ανατολής! 

Κλείνοντας τούτο κείμενο, ορμώμενη από έναν σχολιασμό που έγινε σχετικά με το ΔΝΤ, ότι δηλαδή το ΔΝΤ έχει έναν άγραφο νόμο που λέει : να μην τεθεί ποτέ όρος ακυρώσεως των συμβάσεων ή νομιμότητάς τους, θέμα που είχε προσυμφωνηθεί με τον Συριζα πριν ακόμα εκλεγεί κυβέρνηση, έχω να τονίσω το εξής. Όταν προκύψει μία Εθνική Ελληνική πατριωτική κυβέρνηση, τότε όλα όσα έχουν ψηφιστεί ανατρέπονται με διάταξη αναγκαστικού Δικαίου,  η οποία υπερισχύει της οποιασδήποτε παράνομης συμβάσεως, όπου κατά δημόσια ομολογία των πολιτικών, είναι προϊόν εκβιασμού και στηρίζεται πάνω σε ψευδή και παραποιημένα στοιχεία, η γνωστή υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! ΔΕΝ ολοκλήρωσαν όμως το έργο τους, παρά αφού μετέτρεψαν το ιδιωτικό χρέος σε κρατικό (δημόσιο), με αυτόν τον τρόπο το τραπεζικό σύστημα υπεξαίρεσε 233 δις τα οποία έχουν προκύψει μέσω των δανεισμών, υποχρεώσεις που ουδέποτε ανέλαβαν! Δανείζεται επιπλέον το κράτος 50 δις για να ιδρυθεί ένα ιδιωτικών συμφερόντων ταμείο, το ΤΧΣ και το Ελεγκτικό συνέδριο να δηλώνει αναρμόδιο, παρ’ όλο τον νόμο 4129/2013  άρθρο 1 παράγραφος β)!     
          
Εξ αρχής αγωνιζόμουν να δώσω να καταλάβουν οι συναγωνιστές μου πως η μόνη οδός ήταν η Νομική οδός, συνεπικουρούμενη από μία ενσυνείδητη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των πολιτών! Πέρασαν δυστυχώς πολύτιμα χρόνια εξ αιτίας πολλών αντιφατικών συμπεριφορών, καμουφλαρισμένων επιδιώξεων και διχαστικών πολυμερισμών, επιτρέποντας τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια να προωθούνται ανεμπόδιστα! Έκανα όλα αυτά τα χρόνια υπομονή, συμμετέχοντας εκεί όπου θεωρούσα ότι άξιζε της προσοχής και του ενδιαφέροντος, εγκατέλειπα ό,τι αποδεικνυόταν στα μάτια και τον πήχη τον δικό μου (ΔΕΝ έχει νόημα να αναφερθώ σε άλλους) ως παραπλανητικό και εμπόδιο για μία αναγεννημένη ανεξάρτητη Ελλάδα!   
Παρακολουθούσα επίσης και συμμετείχα κατά τον δυνατόν, στην προσπάθεια που είχε κάνει ένας απλός συναγωνιστής μας, για το έργο του οποίου θα ενημερωθείτε με τούτον τον σύνδεσμο! www.den.com.gr  Το αξιοσημείωτο είναι πως όταν ένας άνθρωπος έχει καταφέρει το ακατόρθωτο, βρίσκονται καλοθελητές αντιδραστικοί να μειώσουν την αξία μια κοπιώδους προσπάθειας, όταν αυτοί οι ίδιοι ΔΕΝ έχουν κάνει το παραμικρό, ούτε για τον εαυτό τους, ούτε για το σύνολο, τόσα χρόνια, πέρα από αναλύσεις επί αναλύσεων, χωρίς φυσικά καίριο αποτέλεσμα - πλήγμα!  Έφτασε αισίως με μεγάλους κόπους από το 2011-12 το πλήρωμα του χρόνου, αφού τυχαιότητα ΔΕΝ υφίσταται, αυτή η προσπάθεια να υλοποιηθεί!

Με όλη μου την καρδιά υποστηρίζω αυτήν την προσπάθεια που αφορά όλους μας και είναι η πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε πριν προχωρήσουμε σε οποιοδήποτε άλλο ποθητό βήμα !!!   
Εύχομαι συνετές αποφάσεις !!!  
Ακούστε το ενημερωτικό ηχητικό !!! Αξίζει !!!                           




Νάγια
(ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Ενότητας Ελεύθερων Πολιτών)
ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ !!!

Χαιρετώ σας φίλοι μου !!!

Εκτός αν ΔΕΝ αισθάνεστε όλοι το ίδιο. Διότι από πλευράς μου αισθάνομαι πως πρώτα είμαστε συναγωνιστές στον κοινό τρόπο ζωής που μας συνδέει και ύστερα συναγωνιστές στα επί μέρους, προσφέροντας με την έμπρακτη συμπαράστασή μας!     Μπαίνω τώρα κατ’ ευθείαν στο θέμα! 

Μπορεί να υπάρχουν σειρήνες που για μας να είναι ευήκοες, όπως ο κάθε κύριος Καντέρμπορυ, όμως ΔΕΝ είναι παρά μόνον λόγια και καθόλου έργα! ΔΕΝ είναι παρά ένα ακόμα κανάκεμα ή ένας προσωπικός φόβος που διαισθάνεται έναν επερχόμενο Αρμαγεδδώνα ή ένας απλός ελπιδοφόρος (λεπιδοφόρος) εφησυχασμός   Όπως όμως είναι φυσικό, η κάθε πράξη επαφίεται στους άμεσα ενδιαφερόμενους, έτσι και στην περίπτωσή μας, όπου οι αισθανόμενοι ψυχικά Έλληνες, θέλουμε να ενεργήσουμε σύμφωνα με την λαϊκή ρήση «αν έχεις νύχια να ξυστείς, ξύσου, αλλιώς μην περιμένεις από άλλους»!

Κάθε τι που διχάζει μια κοινωνία, ΔΕΝ είναι πρόβλημα της ίδιας της κοινωνίας, αλλά όλα όσα εισάγονται ως ξενιστές και παράσιτα, μέσα σε αυτήν!  Αυτό είναι μια ιστορική διαπίστωση! Ο κάθε είδους εισαγόμενος διχασμός, διαχέεται μέσα στο ίδιο το κύτταρο της κοινωνίας, είτε όταν αυτή βρίσκεται σε ηρεμία οπότε διαβρώνεται αργά, ήπια, ασυνείδητα και σταθερά! Είτε όταν βρίσκεται σε σημείο ανασύστασης και ανασυγκρότησης για έναν μοναδικό κοινό σκοπό. Ο διχασμός στοχεύει στην συνεχή κοινωνική αποσύνθεση, διάλυση μέχρι τον αφανισμό, όπως και σε κάθε προσπάθεια ανασύστασης ενός νέου υγιούς – ενσυνείδητου - απεγκλωβισμένου από «σαπρόφυτες» ιδεοληψίες, κοινωνικού κυττάρου!   

Τις περισσότερες φορές, αυτοί που αναλαμβάνουν τον διχαστικό ρόλο, είναι αυτοί που πρώτοι στήνουν τα μαγαζιά τους, εκεί ακριβώς που βρίσκεται το κοινωνικό της εργαστήριο!  Είτε της αυθόρμητης αντίδρασης μέχρι να βρει τον εαυτό της, είτε όταν βρίσκεται σε στάδιο ανασυγκρότησης!  Πολλές φορές έχω αναφερθεί και έχω καυτηριάσει αυτά τα χρόνια για τον ρόλο των κυματοθραυστών και της καπήλευσης της κοινωνικής οργής, σε ρόλο εμποδίων ενάντια στην ενωτική κοινωνική οργή, είτε όταν εκφραζόταν μέσα στις αυθόρμητες πλατείες τον πρώτο καιρό, είτε μέσα σε κοινωνικές δραστηριότητες!

Η οικονομική κρίση έχουμε οι περισσότεροι πλέον συνειδητοποιήσει πως ήταν εισαγόμενη, μετά την οικονομική κρίση στην Αμερική, το 2008!  Στο μεγάλο κάδρο όμως της συγκεκριμένης κρίσης, συμπεριέλαβαν παράπλευρες κρίσεις που επιδεινώνουν επικίνδυνα την κατάσταση τής πρώτης, όπως είναι το επιδιωκόμενο - προκαλούμενο - εσκεμμένως διεγειρόμενο, μεταναστευτικό!  Οι μεν δηλαδή λειτουργούν ως χρηματιστηριακός φασισμός μέσω των ανεξέλεγκτων λεγόμενων αγορών και του παραπαίοντος παρασιτικού τραπεζικού συστήματος! Οι δε δηλώνοντας…, προοδευτικοί!            Οι κατά φαντασίαν προοδευτικοί, είναι οι πρώτοι που ασπάζονται τον εκβαρβαρισμό! 
ΔΕΝ ενδιαφέρονται δηλαδή για τον εκπολιτισμό, αλλά αντίθετα στοχεύουν στην εξάπλωση του εκβαρβαρισμού, νομοθετώντας βαρβαρικούς κανόνες, εις βάρος μιας εκπολιτισμένης κοινωνίας, την οποία έχουν ήδη φροντίσει να διαβρώσουν στα θεμέλιά της τα οποία την συγκρατούν και την στηρίζουν ιστορικά και διαχρονικά! Ακριβώς όπως η πονηριά που βρίσκεται στο ότι πολεμούν τον πλούτο, αντί της φτώχειας! Μιλούν τάχα για δημοκρατία, μιλούν τάχα για ανθρώπινα δικαιώματα ή συνιστούν νέα πολιτικά χρωματικά ιδεολογήματα και σχήματα, χειραγωγώντας μια κοινωνία, μέχρι όλες τις κοινωνίες!  Επειδή ο εκβαρβαρισμός ΔΕΝ γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη (ούτε φυσικά το αντίθετο), φροντίζουν επί σειρά ετών αρκετά πρωτύτερα, να αμαυρώνουν, να υποτιμούν και να αλλοιώνουν έναν πολιτισμό και δη τον πεφωτισμένο Ελληνισμό, με διάφορες μεθόδους και τακτικές. Είτε αυτή λέγεται παραποίηση κειμένων και μεταφράσεων, είτε  απόκρυψη της πραγματικής ιστορίας, αλλά κυρίως μέσα από την παιδεία την οποία ελέγχουν από τότε που ξεπήδησαν τα διάφορα ιερατεία. Κάποτε έγραφα, ότι ΔΕΝ μπορείς να κατηγορήσεις το επίπεδο και την εικόνα μίας κοινωνίας, αν πρώτα ΔΕΝ κατηγοριοποιήσεις τα επίπεδα των αιτιών της διάβρωσής της και αυτά να είναι τα πρώτα προς επιμελή επιδιόρθωση! Ξεκινώντας από τον επαναπροσδιορισμό και την αναστήλωση των Αρχών, Αξιών και Εννοιών, ακριβώς όπως με αποκρυφιστική επιμέλεια έπραξαν οι άλλοι το αντίθετο, σε βάθος χρόνου.  Όλα αυτά εύλογα επιτυγχάνονται μέσω της ανασύστασης μιας Εθνικής Ελληνοκεντρικής Ιδεολογικής κλασικής παιδείας σε όλες τις βαθμίδες μόρφωσης και καλλιέργειας και με την υγιή πανανθρώπινου συμφέροντος και χαρακτήρα, Φιλοσοφικής και γνήσιας Επιστημονικής έρευνας! 

Διάβαζα προ ημερών έναν διάλογο σε μίας καλής φίλης το προφίλ στο F.B., ο οποίος εξελισσόταν επιχειρηματολογώντας πάνω στην βάση μεταξύ Εθνισμού και Εθνικισμού.  Αυτά τα διχαστικά διλήμματα βέβαια είναι καθαρά προσχηματικά, λαμβάνουν τον ρόλο του ψυχολογικού πολέμου με σκοπό να κάμψει κάθε αντίδραση – αντίσταση είτε ενός ατόμου είτε μίας κοινωνικής ομάδας. Τέτοιες τακτικές βρίσκουν συμπαραστάτη στο κράτος, το οποίο αντί να λειτουργεί προστατευτικά όπως απαιτεί ο ρόλος του, ενεργεί εχθρικά εναντίον του Έθνους – κράτους!  Με αυτήν την διχαστική εννοιολογική τακτική χάνει μια κοινωνία τον πολύτιμο χρόνο της και την ενέργειά της στο να αμύνεται ή να επεξηγεί τα αυτονόητα, όταν την δεδομένη χρονική περίοδο έχει άμεση υποχρέωση να εστιάζει σε αυτά που την απασχολούν, την διαβρώνουν και την αποσυνθέτουν!  

Στην πραγματικότητα αυτές οι δύο έννοιες είναι τόσο ταυτόσημες, όσο και αλληλένδετες έννοιες. Το πώς προέκυψε ο εννοιολογικός διαχωρισμός, εύκολα γίνεται αντιληπτό από έναν ερευνητή!  Ο Εθνικός είναι προσηλωμένος στα Εθνικά ιδεώδη και τις αρχέγονες παραδόσεις, ο Εθνικιστής είναι προσηλωμένος στην Εθνική συνείδηση και την φιλοπατρία!  Αυτές οι έννοιες αναλύονται σε γνήσια Ελληνικά λεξικά όπως είναι ο Ήλιος! Όποιος ΔΕΝ αντιλαμβάνεται αυτό, είναι αυτός πρώτος που ΔΕΝ θα νοιαστεί με την καρδιά του, για την τύχη των υπόλοιπων Εθνών. Αλλά ούτε θα νοιαστεί με την ψυχή του για τα βάσανα του Έθνους στο οποίο ανήκει, αναλωνόμενος αντίθετα σε ανακριβείς διχαστικές αναλύσεις και αποπροσανατολισμούς!  Όταν μιλάμε για Εθνική συνείδηση και αρχέγονες παραδόσεις, εννοείται η Κοσμοθέαση που έχει αναπτύξει ιστορικά μια συμπαγής Εθνική κοινωνία και όχι η κάθε εμφυτευμένη με όποια μέθοδο, ξενική ιστορική κοσμοθεωρία! Παράδειγμα άκουγα στην εκπομπή του περασμένου Σαββάτου του Κώστα Ουίλς στον artfm, ένα μόνον πράγμα που μπορούσα να συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλου, ότι «ΔΕΝ είμαστε Ρωμιοί όπως κάποιοι ισχυρίζονται, που αυτό έχει σαν σκοπό να μας θυμίζει την καταπιεσμένη Εθνική συνείδηση!»! Είμαστε Έλληνες από την πρώτη στιγμή που έχουμε καταγράψει ως φυλή και ως Έθνος, την ιστορική μας μνήμη, είτε Ελεύθεροι και αγωνιστές στο βωμό υπεράσπισης της Ελευθερίας, είτε υπό κατοχή και αγωνιζόμενοι για το ποθητό!  Ο στοχαστής αείμνηστος καθηγητής Δημήτρης Βεζανής, γνώστης της αριστερής αντίληψης, αναγκάστηκε εξ αιτίας των σημείων των καιρών που για τους ερευνητές που σέβονται τον εαυτό τους μόνον σύγχρονα ΔΕΝ είναι, να επεξηγήσει ακόμα περισσότερο στις μέρες του αυτές τις έννοιες, αναφέροντας πως ο Εθνικός είναι ο παθητικός ο οποίος ΔΕΝ δρά, αλλά αρκείται σε μια απλή κριτική ή έναν αγώνα εξ αποστάσεως, ενώ ο Εθνικιστής είναι αυτός που άμεσα ενεργεί και δρα μαχητικά με τρόπο πρακτικό, ουσιαστικό, αποφασιστικό και στοχευμένο!    

Πολλές φορές επίσης έχω αναφερθεί πως τέτοια γεγονότα σαν αυτά που αντιμετωπίζουμε στους καιρούς μας, ΔΕΝ συμβαίνουν για πρώτη φορά. Αυτά απορρέουν από τότε (και όχι μόνον εκείνην την γνωστή ιστορική περίοδο βέβαια), όταν με παραβολικό τρόπο εξέφρασε ο μυημένος Πλάτωνας τον «μύθο του σπηλαίου» ή όταν ο  Θουκυδίδης  έγραφε : «Για να δικαιολογούν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων» (ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ, Γ,82,4).   Βασισμένοι οι της ελίτ και εκπαιδεύοντας ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, όντες κτήτορες αυτών των ιστορικών καταγεγραμμένων εμπειριών, οι διαμορφωτές των κοινωνικών αντιλήψεων, επιτηδευμένα συνέδεσαν την Εθνική συνείδηση με πολιτικές συντηρητικές απόψεις, αντίθετες με των πάσης φύσεως αριστεριστών – προοδευτικών – κατά φαντασίαν διεθνιστών – ένθερμων παγκοσμιοποιητών! Διότι για να λέγεσαι διεθνιστής, πρώτα πρέπει να είσαι Εθνο-εθνικιστής, αλλιώς είσαι απλώς ένας παραμυθάς, υπέρμαχος της ομοιογενοποίησης !!!    
    
Στην παρουσίαση του βιβλίου προ ολίγων ημερών στην ΕΣΗΕΑ, του καθηγητή Φιλοσοφίας κ. Κώστα Ρωμανού «από την Εθνοκτονία στην Αφύπνιση», ο εκδότης κ. Γιάννης Γιαννάκενας (εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ) στην ολιγόλογη παρέμβασή του είπε χαρακτηριστικά : «ΔΕΝ κάναμε αποδοχή της Εθνικής μας κληρονομιάς, ενώ αντίθετα βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τα μνημεία μας, σαν να επρόκειτο για κάποιο χρηματιστηριακό προϊόν»! 

Ο κ. Ρωμανός στην αξιολογότατη ομιλία του, υποστήριξε πως το να σεβαστείς μια διαφορετικότητα, η οποία είναι αναπόσπαστο εξελικτικό στοιχείο της Φύσεως, «γίνεται σεβαστή ως τέτοια, κρινόμενη από αυτό που πουλά ως διαφορετικότητα! Η διαφορετικότητα χρησιμοποιείται για να καμουφλάρει το αμάλγαμα της ομοιογενοποίησης! Με λίγα λόγια, διαφορετικότητα και πολυπολιτισμός, είναι απλώς προπέτασμα καπνού»! 

Γράφοντας και αναλύοντας παραπάνω τα περί εισαγόμενων κρίσεων και ξενικών ιδεοληψιών, με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η εισαγόμενη αντίληψη περί αντιρατσισμού, η οποία σχετίζεται με τον κώδικα κάθε ρατσιστή, υπό την διεισδυτική μορφή του χαμαιλεοντισμού!  Διότι ράτσα, ορθότερα εφ όσον αναφερόμαστε στους ανθρώπους, φυλή, αφορά την ταυτότητα ενός Έθνους, «ακριβώς όπως έχουν ταυτότητα και τα Ζώα! Θέλουν με λίγα λόγια η Ελλάδα να απαρνηθεί τον Εαυτό της, όπως συνέβαινε στην ιερά εξέταση! Δηλαδή πρώτα να παραδεχθεί και ύστερα να καεί», όπως είπε ο κ. Ρωμανός!  Οι της χρηματιστηριακής ελίτ ολιγάρχες – φασίστες, ελέγχουν τα Πανεπιστήμια με εκπαιδευτικά προγράμματα, με παράλληλη ίδρυση ιδρυμάτων, οργανισμών και λεσχών παραγωγής προπαγανδιστικών σκέψεων, μέσω των οποίων κουμαντάρουν τον κόσμο ολόκληρο, πέραν της οικονομικής κυριαρχίας! 

Με πρόσχημα τον σύγχρονο υποτιθέμενο τεχνολογικό «πολιτισμό», τον συσχετίζουν με την εξίσου βολική πολιτική μονοκρατορική – παγκοσμιοποιημένη αντίληψη!  Μία μέθοδος εδραίωσης αυτής της αντίληψης ήταν, όταν ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σημίτης διοχέτευσε 600 εκατ. € από το πακέτο Ντελόρ, για την αλλαγή των περιεχομένων των επιστημονικών και εκπαιδευτικών συγγραμμάτων, ένα μικρό παράδειγμα της οποίας είναι οι απανταχού, τύπου Ρεπούση και οι του ΕΛΙΑΜΕΠ! 

Την περίπτωση του χαμαιλεοντισμού, την διαπιστώνουμε όταν βλέπουμε πως ενώ πολιτικοί διατυμπανίζουν περί «εθνικού συμφέροντος», ενεργούν και πράττουν ακριβώς τα αντίθετα. Τα παραδείγματα άπειρα, εδώ θα αναφερθούν δύο από αυτά. α) Γιατί ΔΕΝ γίνεται ο διαχωρισμός προσφύγων και οικονομικών μεταναστών ; β) πολιτικοί επιτρέπουν στον κάθε επίδοξο ή αυθάδη ιμπεριαλιστή, καίτοι διατρανούν υπέρ του αντιθέτου (περί Εθνικών συμφερόντων), σε δημόσιο πολιτικό λόγο τους δηλώνουν, είτε περί «μη ύπαρξης θαλάσσιων συνόρων», είτε ότι «είμαστε ανοικτά περάστε, όλοι ανεξαιρέτως δεκτοί», αναγκάζοντας έτσι την Ελλάδα να βρεθεί σε απομόνωση, όταν με την σύμφωνη γνώμη ευρωπαϊκών κρατών, οι γείτονες χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους, επιβαρύνοντας με το μεταναστευτικό πρόβλημα, την Χώρα μας!  Κάθε Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση – βοήθεια – στήριξη, μοιράζεται στις διάφορες οικείες ΜΚΟ, επιφορτισμένες με το παγκοσμιοποιητικό και «φιλανθρωπικό» τους, έργο, οι οποίες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει! Όπως πολύ σωστά ο κ. Ρωμανός τόνισε, «μια πολυεθνική ΔΕΝ έχει σύνορα, ο εργάτης όμως έχει σύνορα και συνείδηση εντοπιότητας»!   Σε άλλο σημείο τόνισε ότι, ο Φιλελληνισμός προκαλεί τον ανθελληνισμό, εφ όσον εξιδανικεύει τον όρο χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη τον σύγχρονο Ελληνισμό, γεγονός που εκμεταλλεύεται η παγκοσμιοποίηση και ο διεθνισμός!  Ο όρος «φιλοξενία» που το ακριβές νόημα αφορούσε τότε την φιλοξενία συγγενικού ή φιλικού προσώπου προερχόμενο από άλλη πόλη (κράτος τότε), μετατράπηκε σε Δούρειο Ίππο, η νέα μορφή κατάκτησης και εποικισμού.  Με επικίνδυνα αυξημένο το δημογραφικό μας πρόβλημα, αναπαραγωγή ΔΕΝ υφίσταται αν ΔΕΝ υπάρχει Έθνος – κράτος!  Κατά συνέπεια, τα σύνορα μας πρέπει να κλείσουν άμεσα, εν όψει πιθανολογούμενης περαιτέρω πολεμικής αναζωπύρωσης, στην περιοχή της Μέσης Ανατολής! 

Κλείνοντας τούτο κείμενο, ορμώμενη από έναν σχολιασμό που έγινε σχετικά με το ΔΝΤ, ότι δηλαδή το ΔΝΤ έχει έναν άγραφο νόμο που λέει : να μην τεθεί ποτέ όρος ακυρώσεως των συμβάσεων ή νομιμότητάς τους, θέμα που είχε προσυμφωνηθεί με τον Συριζα πριν ακόμα εκλεγεί κυβέρνηση, έχω να τονίσω το εξής. Όταν προκύψει μία Εθνική Ελληνική πατριωτική κυβέρνηση, τότε όλα όσα έχουν ψηφιστεί ανατρέπονται με διάταξη αναγκαστικού Δικαίου,  η οποία υπερισχύει της οποιασδήποτε παράνομης συμβάσεως, όπου κατά δημόσια ομολογία των πολιτικών, είναι προϊόν εκβιασμού και στηρίζεται πάνω σε ψευδή και παραποιημένα στοιχεία, η γνωστή υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! ΔΕΝ ολοκλήρωσαν όμως το έργο τους, παρά αφού μετέτρεψαν το ιδιωτικό χρέος σε κρατικό (δημόσιο), με αυτόν τον τρόπο το τραπεζικό σύστημα υπεξαίρεσε 233 δις τα οποία έχουν προκύψει μέσω των δανεισμών, υποχρεώσεις που ουδέποτε ανέλαβαν! Δανείζεται επιπλέον το κράτος 50 δις για να ιδρυθεί ένα ιδιωτικών συμφερόντων ταμείο, το ΤΧΣ και το Ελεγκτικό συνέδριο να δηλώνει αναρμόδιο, παρ’ όλο τον νόμο 4129/2013  άρθρο 1 παράγραφος β)!     
          
Εξ αρχής αγωνιζόμουν να δώσω να καταλάβουν οι συναγωνιστές μου πως η μόνη οδός ήταν η Νομική οδός, συνεπικουρούμενη από μία ενσυνείδητη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των πολιτών! Πέρασαν δυστυχώς πολύτιμα χρόνια εξ αιτίας πολλών αντιφατικών συμπεριφορών, καμουφλαρισμένων επιδιώξεων και διχαστικών πολυμερισμών, επιτρέποντας τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια να προωθούνται ανεμπόδιστα! Έκανα όλα αυτά τα χρόνια υπομονή, συμμετέχοντας εκεί όπου θεωρούσα ότι άξιζε της προσοχής και του ενδιαφέροντος, εγκατέλειπα ό,τι αποδεικνυόταν στα μάτια και τον πήχη τον δικό μου (ΔΕΝ έχει νόημα να αναφερθώ σε άλλους) ως παραπλανητικό και εμπόδιο για μία αναγεννημένη ανεξάρτητη Ελλάδα!   
Παρακολουθούσα επίσης και συμμετείχα κατά τον δυνατόν, στην προσπάθεια που είχε κάνει ένας απλός συναγωνιστής μας, για το έργο του οποίου θα ενημερωθείτε με τούτον τον σύνδεσμο! www.den.com.gr  Το αξιοσημείωτο είναι πως όταν ένας άνθρωπος έχει καταφέρει το ακατόρθωτο, βρίσκονται καλοθελητές αντιδραστικοί να μειώσουν την αξία μια κοπιώδους προσπάθειας, όταν αυτοί οι ίδιοι ΔΕΝ έχουν κάνει το παραμικρό, ούτε για τον εαυτό τους, ούτε για το σύνολο, τόσα χρόνια, πέρα από αναλύσεις επί αναλύσεων, χωρίς φυσικά καίριο αποτέλεσμα - πλήγμα!  Έφτασε αισίως με μεγάλους κόπους από το 2011-12 το πλήρωμα του χρόνου, αφού τυχαιότητα ΔΕΝ υφίσταται, αυτή η προσπάθεια να υλοποιηθεί!

Με όλη μου την καρδιά υποστηρίζω αυτήν την προσπάθεια που αφορά όλους μας και είναι η πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε πριν προχωρήσουμε σε οποιοδήποτε άλλο ποθητό βήμα !!!   
Εύχομαι συνετές αποφάσεις !!!  
Ακούστε το ενημερωτικό ηχητικό !!! Αξίζει !!!                           




Νάγια
(ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Ενότητας Ελεύθερων Πολιτών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου