a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Βρήκα αυτό το βίντεο και αν το παρακολουθήσετε να δώσετε προσοχή μέχρι τέλους, όπως και αν διαβάσετε το κείμενο που το ακολουθεί, επίσης να δώσετε σημασία.  Πάντως το συγκεκριμένο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, σε ενεργειακούς τόπους της Ελλάδας, όπως το παρόν βίντεο στον Όλυμπο !!!!!!!!
Σας παραθέτω και ενα link http://www.angelicreiki.eu/ για περισσότερη ενημέρωση και τα συμπεράσματα δικά σας.  Α.

7ο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης στην Ελλάδα!
23-28 Ιουλίου 2011 | Όλυμπος - Λιτόχωρο "Κώδικας Πανγαία & Κβαντικός Νους"
Το Angels House University οργανώνει για 7η χρονιά το Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης στην Ελλάδα. Ένα γεγονός έξι ημερών το οποίο έχει ως στόχο την αφύπνιση της ανθρωπότητας, τη θεραπεία του πλανήτη και την μετάδοση των νέων πληροφοριών και διδασκαλίας. 


Ελάτε σε αυτό το μεταμορφωτικό πεδίο και βιώστε μια πρωτοφανή μετατόπιση συνείδησης καθώς θα εργαζόμαστε με τον Κβαντικό Νου και την Καρδιά της Μητέρας Γαίας, μέσα από ανώτερες επικοινωνίες, ενεργειακούς συντονισμούς, πρακτικές τεχνικές, διαλογισμούς, αστρολογία, Καμπάλα, μουσική, επίσκεψη σε ιερά μέρη και πολλά άλλα! 


Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγκαλιαστεί και να βυθιστεί μέσα στη ζωντανή παρουσία όλων των υπέροχων υπάρξεων της Αγάπης, ενδυναμώνοντάς σας στο προσωπικό σας μονοπάτι προς την ελευθερία και τη συνειδητοποίηση του Εαυτού.


Ιστοσελίδα: www.SpiritinAthens.gr | ⓒ Angels House University Productions, Credits: Η μουσική δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το video clip από τον μουσικό και συνθέτη: Κωνσταντίνο Ξενόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου