a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ FAZ ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Από την αρχή με λάθος συνταγή» φιλοξενεί...
 
Άρθρο Σαμαρά στην FAZ: «Από την αρχή με λάθος συνταγή»
η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, με το οποίο ο Αντώνης Σαμαράς απαντά στην ουσία στις φωνές εκείνες που μιλούν για απουσία πολιτικής συναίνεσης στην Ελλάδα.
«Ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε απόγνωση διότι παρά τις θυσίες δεν διαπιστώνει βελτίωση. Το καθοριστικό ερώτημα είναι λοιπόν: Γιατί απέτυχε η μέχρι σήμερα πολιτική; Η αποτυχία οφείλεται στο ότι από την αρχή η συνταγή ήταν λανθασμένη. Σε μια οικονομία που βρίσκεται ήδη σε ύφεση δεν είναι δυνατή η επιβολή όλο και περισσότερων φόρων. Διότι έτσι δεν βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα. Παράλληλα είναι αδύνατη η εφαρμογή ενός προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων από τη στιγμή που το χρηματιστήριο παρουσιάζει πτώση. Μόνο μέσα στους τελευταίους 3 μήνες η αξία της δημόσιας περιουσίας έχει μειωθεί κατά 50%», αναφέρει ο κ. Σαμαράς.

Λίγο πιο κάτω ο Αντώνης Σαμαράς υπογραμμίζει: «Κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης δεν θα πετύχει όσο οι Έλληνες δεν βλέπουν ’φως στην άκρη του τούνελ’. Η αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής αντικατοπτρίζεται στις συνεχώς διογκούμενες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και την αυξανόμενη κοινωνική δυσαρέσκεια».
http://www.epikaira.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου