a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μεταξύ των δαιμόνιων ενόχων, ανακάλυψα ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν πολλές αντι-αμερικανικές ομάδες παγκοσμιοποίησης όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Τριμερής Επιτροπή, η Freemasons και η Bilderbergs.
 Όλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εν εξελίξει συνωμοσία. 



ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… Η πλοκή διάλυσης των ΗΠΑ… Η Σιωνιστική Σύνδεση
»Φαίνεται να μην υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι ίδιοι οι Αμερικανοί αντιλαμβάνονται τα καταστροφικά γεγονότα που σύντομα θα λάβουν χώρα.» – Steve LeFemine, ανεξάρτητος υποψήφιος για το Κογκρέσο.

«Οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν! Υποφέρουμε από ένα πραξικόπημα, το πραξικόπημα στην Αμερική. Είναι στα τελικά στάδια της ολοκλήρωσης … το πρόγραμμα για την κατάργηση της Αμερικής Κυριαρχίας … 

Είθε ο Θεός να δείξει έλεος για την Αμερική.» – αναφέρει ο Lawrence Patterson -Criminal Politics (May-June 2006)


Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά. 
Υπάρχει ένα απολύτως αδύναμο και καταστροφικό σχέδιο και μια συνωμοσία για την ανατροπή της Αμερικής. 

Οι προδότες είναι πλέον βέβαιοι ότι θα ξεπλύνουν πάνω από 225 χρόνια αμερικανικής παράδοσης και ιστορίας σε μια καταβόθρα. 

Αν το λάθος σχέδιό τους πετύχει, το
όραμά που είχαμε κάποτε ως πατριώτες για μια ισχυρή, ευημερούσα χώρα της ελευθερίας, η ελευθερία και η ευημερία θα εξαφανιστεί σύντομα κάτω από μια τεράστια καταβόθρα ξεχασμένων ονείρων.

Με τα χρόνια, έχω προσωπικά αντέξει χείμαρρο κακοποίησης και τον εμπαιγμό σχετικά με τον ισχυρισμό μου ότι μια μικρή κλίκα προδοτών, κακών ανδρών και γυναικών σχεδίαζαν να πέσουν τα τείχη της ιστορίας. 

Ακόμα, έχω προετοιμαστεί ώστε να υπομένω τα σκληρά βέλη των αδαών και κακόβουλων κριτικών. 

Αρνήθηκα να μείνω απαθής και ήσυχος, και έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για να εκθέσω την ειδεχθή πλοκή τους προς επιδίωξη του κλεισίματος του θρυλικού αμερικανικού πειράματος στην ελευθερία και την αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ των δαιμόνιων ενόχων, ανακάλυψα ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν πολλές αντι-αμερικανικές ομάδες παγκοσμιοποίησης όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Τριμερής Επιτροπή, η Freemasons και η Bilderbergs.
 Όλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εν εξελίξει συνωμοσία. 

Αλλά πίσω από όλα αυτά ελλοχεύει η σατανική επιρροή και η δύναμη των Σιωνιστών. 

Οι Σιωνιστές, στην πραγματικότητα, είναι οι πραγματικοί, αλλά, πολύ συχνά, υπολανθάνοντες συντάκτες του σχεδίου παγκοσμιοποίησης.


Βγαίνοντας από τις σκιές

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ1

Τώρα, επιτέλους, αυτή η προδοτική κλίκα των ελιτιστών έχει βγει από τις σκιές στο φως. Δεν χρειάζεται πλέον να φοβούνται τη δημόσια αποδοκιμασία. 

Τόσο αποτελεσματική υπήρξε η ψυχολογική εκστρατεία πλύσης εγκεφάλου τους και ο αποπροσανατολισμός του συνόλου των πολιτών,που οι αλαζόνες σχεδιαστές πιστεύουν ότι μπορεί τελικά να βγουν και να φανερωθούν προκλητικά. 

Προφανώς, νομίζουν ότι κανείς δεν είναι σε θέση να σταματήσει ή ακόμη και να καθυστερήσει την τολμηρή πλοκή τους σχετικά με τη δολοφονία, »ναι,τη δολοφονία» της Αμερικής.

Αυτό είναι το έγγραφο του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων που απαιτεί απ’τον πρόεδρο Μπους και το Κογκρέσο των ΗΠΑ να διαλυθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες ως ανεξάρτητο έθνος και να επιτραπεί στους παράνομους αλλοδαπούς του Μεξικού ελεύθερη πρόσβαση στη γη και τους πόρους της Αμερικής.

Το CFR έχει ακόμη δημοσιεύσει το κατάπτυστο σχέδιο του σε ένα βιβλίο, με τίτλο »Ιδρύοντας μια Βόρειοαμερικανική Κοινότητα». Συγγεγραμένο από τρια μέλη- ελίτ της οργάνωσης που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη, το βιβλίο πραγματεύεται τον τερματισμό της αμερικανικής κυριαρχίας και την ανατροπή του Αμερικανικού Συντάγματος και της κυβέρνησης.

Το CFR που απαρτίζεται από 4.275 συνωμότες και υποστηρίζονται κυρίως από την οργάνωση των Εβραίων Σινωτιστών , απαιτούν ότι, από το έτος 2010 η Αμερική, όπως εμείς κάποτε την ξέραμε δεν θα υπάρχει πια. Έως την ημερομηνία αυτή, οι »πεφωτισμένοι» σκοπεύαν να επιτευχθούν τα ακόλουθα:

(1) Ένα νέο νόμισμα, που ονομάζεται Amero, να αντικαταστήσει το δολάριο.

(2) να διαγραφούν όλα τα σύνορα μεταξύ Μεξικού, ΗΠΑ και Καναδά και η περίπολος συνόρων να καταργηθεί.

(3) Ένα βορειοαμερικανικό Κοινοβούλιο, που αποτελείται από πολιτικούς του Μεξικού και κουΐσλινγκς των ΗΠΑ, να αναλάβουν νομοθετική εξουσία, εκτοπίζοντας τη δική μας Γερουσία και Βουλή.

(4) Ένα βορειοαμερικανικό Δικαστικό Συμβούλιο, ή το δικαστήριο, να αναλάβει την δικαστική λειτουργία, και να υποβιβάσουν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ σε συμβουλευτικό μόνο ρόλο.

(5) Μια κοινή Εκτελεστική Αρχή θα συσταθεί, ενδεχομένως με την πρωτεύουσά του στην Πόλη του Μεξικού ή το Τορόντο,ώστε να υπαγορεύει στους πολίτες των ΗΠΑ τους όρους της υποταγής.
 

(6) Τα 106 εκατομμύρια πολιτών του Μεξικού θα έχουν πλήρη δικαιώματα από τις θνησιγενείς ΗΠΑ και θα επιτρέπεται να εισέρχονται στο έδαφός μας, ανακαταλαμβάνοντας και κατάσχοντας ό, τι εδάφη και περιουσίες επιθυμούν εντός των κάποτε κυρίαρχων ΗΠΑ.

(7) Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων καταργείται και μια νέα Βορειοαμερικανική «Διακήρυξη Δικαιωμάτων» θα καταρτιστεί. Θα περιλαμβάνει μια συρρικνωμένη λίστα συντομευμένων προνομίων της κυβέρνησης πιο κατάλληλα για την νέα εποχή

(8) Πάνω από 100 εκατομμύρια Μεξικανοί ζουν στα Βόρεια σύνορα, συν 20 εκατομμύρια Μεξικανών που τώρα διαμένουν παράνομα στις ΗΠΑ, θα απονεμηθούν πλήρης κοινωνικής ασφάλισης και των παροχών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και θα έχουν πλήρη εργασία, δικαίωμα ψήφου και άλλα δικαιώματα που θα τους έχουν χορηγηθεί.Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν το τίμημα.

(9) οι Μεξικάνοι εργαζόμενοι θα πρέπει να δώσουν καταφατική δράση και προτιμησιακές ποσοστώσεις θέσεων εργασίας. Εκατομμύρια Αγγλο-Αμερικανοί θα χάσουν τις δουλειές τους.

(10)Οι ισπανικές ιδιοκτησίες επιχειρήσεων θα ευνοηθούν με κρατικές επιχορηγήσεις και συμβάσεις. Οι οικονομίες του Μεξικού, των προηγούμενων ΗΠΑ και του Καναδά θα συγχωνευθούν εντελώς και ένας ευρύς σαν 4 διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου σούπερ αυτοκινητόδρομος NAFTA είναι ήδη υπό κατασκευή. Χιλιάδες φορτηγά και οχήματα του Μεξικού που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα θα βουίζουν και θα διασκορπίζουν μέχρι Ι-35 σε όλο το χώρο.

(11) Οι 50 υφιστάμενες αμερικανικές πολιτείες θα διαλυθούν επισήμως και ο πρώην ΗΠΑ θα διαιρεθούν σε δέκα αποδυναμωμένες διοικητικές περιφέρειες. Κάποιοι Μεξικανοί ηγέτες θα διοριστούν πάνω από τους τοπικούς, πρώην Αμερικανούς πολίτες.

(12)Τα ισπανικά και τα αγγλικά, αφενός, θα πρέπει να αναγνωριστούν ως κοινές επίσημες γλώσσες. Τα σημαντικά εγχειρίδια του Μεξικού της ιστορίας των Ηνωμένων Πολιτειών και τα ασεβή εγχειρίδια της Αμερικής των «Αμερικανικών» παραδόσεων θα πρέπει να απαιτούνται σε όλα τα σχολεία της Βόρειας Αμερικής.

(13) Η βορειοαμερικανική Ένωση θα προσχωρήσει στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και η ASEAN (Ασιατική) Ένωση στις τρεις μεγάλες υποδιαιρέσεις του σχεδιαζόμενου συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως προβλέπεται από την Τριμερή Επιτροπής του Rockefeller.


Ο Μπους, ο Μεξικανός Πρόεδρος Fox, και ο πρωθυπουργός του Καναδά Martin χαλαρώσαν και συζήτησαν μετά την υπογραφή ενός νέου, CFR προετοιμασμένου συμφώνου για να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένα ξεχωριστό και ανεξάρτητο έθνος. 

Ο Πρόεδρος Μπους και οι ηγέτες του Κογκρέσου πιέζουν τώρα για αμνηστία και την πλήρη ιδιότητα του πολίτη για όλους τους παράνομους μετανάστες του Μεξικού στις ΗΠΑ.Το παραπάνω είναι μόνο μία από τις σχεδιασμένες αλλαγές που πρέπει να γίνουν από το έτος 2010, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του CFR.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΣ 2

Αυτό δεν είναι καθόλου Προδοσία!

Όσο συγκλονιστική κι αν είναι η πλοκή του CFR είναι εξίσου ενοχλητικό ότι ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους, ο πρόεδρος του Μεξικού Vicente Fox και ο πρωθυπουργός του Καναδά Paul Martin συναντήθηκαν στο Γουάκο του Τέξας, στις 23 Μάρτη του 2005, και υπέγραψαν ένα μυστικό σύμφωνο σχετικό με την Ασφάλεια και την Ευημερία εταιρικής σχέσης. 

Αυτό το σύμφωνο, που παρασκευάζεται από διαχειριστές της CFR και Bilderberg, θέτει βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνει κάθε έθνος για να ασφαλίσει το νέο, συγχωνευμένο σκλαβικό «έθνος», τη βορειοαμερικανική Ένωση,που είναι σε πλήρη λειτουργία από το έτος 2010.

Ξεχάστε το γεγονός ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ απαιτεί από τον Πρόεδρο να αποδεχτεί τις συνθήκες, όπως αυτή στη Γερουσία για την ψηφοφορία. Ο επιβλητικός δικτάτορας Μπους γνωρίζει ότι κανένας γερουσιαστής των ΗΠΑ δεν τολμά να προφέρουν λέξη διαμαρτυρίας εναντίον του σχεδίου του CFR. Αυτό θα είναι το φιλί του θανάτου για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 3

Μασονική χειραψία: Ο πρόεδρος του Μεξικού Vicente Fox μοιράζεται μια μασονική χειραψία με τον πρωθυπουργό του Καναδά Paul Martin όσο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τους αναζητά. Οι τρεις συναντήθηκαν στο Γουάκο του Τέξας το 2005 και συνυπέγραψαν ένα σύμφωνο που απαιτεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες να διαλυθούν ως ανεξάρτητο έθνος και να ενσωματωθούν σε μια -προγραμματισμένη από το CFR βορειοαμερικανική Ένωση.

Έχοντας διάθεση της αμερικανικής κυριαρχίας, η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» σφυρηλατημένη από τον Μπους και Γκορμπατσόφ στη δεκαετία του ’80 και εδραιωμένη από τους προδότες Κλίντον-Μπους, οι Δημοκρατικές συμμαχίες θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα. Η σημαντική λεπτομέρεια, φυσικά, θα είναι το μικρό άγημα αληθινών αμερικανικών πατριωτών που παραμένουν. Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση Μπους έδωσε πρόσφατα στο Halliburton συμβόλαιο 385.000.000 δολάρια για την κατασκευή νέων στρατοπέδων κράτησης. Είναι, επίσης, λόγος για τον οποίο οι υπολογιστές της NSA έχουν όλα τα ονόματα μας με ετικέτα σε μια«αντιφρονούσα» λίστα της βάσης δεδομένων του. Εάν είναι απαραίτητο, θα μας ξεφορτωθούν «μόνιμα».

Οι Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις θα επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το Μεξικό και άλλοι ξένοι αξιωματικοί αναμφισβήτητα θα δώσουν υψηλές στρατιωτικές εντολές για να προφυλαχθούν από την ανταρσία εξαγριωμένων στρατιωτών των ΗΠΑ.

Λίγες παρίες όπως η Βενεζουέλα και η Κούβα πρέπει να συμβιβαστούν. Οι δύσμοιρες Ισλαμικές μάζες δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Πρόκειται να υποδουλωθούν ή / και να σκοτωθούν, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.Οι Πετρελαϊκοί πόροι τους θα απαλλοτριωθούν.

Η Σιωνιστική Σύνδεση: Το CFR κυριαρχείται από Εβραίους

Η σιωνιστική ένωση είναι το νευρώδες νήμα που δένει όλο αυτό το τεράστιο, προδοτικό επιχείρημα μαζί. Η κυβέρνηση Μπους είναι μόνο μια »μαριονέτα». Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων έχει μεταξύ των ηγετικών θέσεων τους μέλη, όπως οι σιωνιστές φανατικοί και υπηρέτες, όπως ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι,ο υφυπουργός Κοντολίζα Ράις, και ο Υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ. Επιλογικά, πάνω από 70% του αριθμού των μελών του CFR είναι εβραϊκό!
Επίσης, στο CFR συμμετέχουν :οι Ben Bernanke, πρόεδρος της Federal Reserve, ο Rober Rubin, ο πρώην Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Κλίντον και Madleine Albright, πρώην υφυπουργός του Κλίντον. Κάθε ένα από αυτά τα άτομα είναι Εβραίος και ένας Σιωνιστής πράκτορας. Η πρώτη τους συμμαχία είναι στην εβραϊκή Παγκόσμια Αρχή.

Εδώ καταγράφονται μερικά ακόμα κορυφαία εβραϊκά ονόματα που κυριαρχούν στο CFR. Πράγματι, το CFR δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι o Σιωνιστής πρωθυπουργός της Αμερικανικής Μυστικής Κοινότητας, ένας προδότης δηλαδή για τα παγκόσμια εβραϊκά συμφέροντα και τα κεντρικά γραφεία για την προώθηση μιας σιωνιστικής συνωμοσία για μια παγκόσμια εβραϊκή Ουτοπία: 
οι Carla Hills, Henry Bienen, Kenneth Duberstein, Martin Feldman, Richard Salomon, Bart Friedman, Maurice Greenberg, Morton Janklow, Ira Lipman, Seymour Sternberg, Frank Wisner, Michael Moscow, Roger Altman, Jessica Einhorn, David Greenberg, Louis Perlmutter, Joshua Steiner, Anita Wien, Douglas Schoen, Malcolm Weiner, Charles Schumer, Nancy Soderberg, Peter Tannoff, Abraham Lowenthal, Marc Thiessen, Daniel Yergin, Douglas Feith, Richard Perle, Carl Gershman, Peter Rosenblatt, Joseph Lieberman, Mortimer Zuckerman.

Όλοι αυτοί που αναφέρονται είναι Εβραίοι του CFR. Όλoι σχετίζονται με την παγκοσμιοποίηση. Όπως οι συνωμότες και οι συνεργάτες του CFR, όλοι κατά τη γνώμη μου, είναι δόλιοι προδότες, ένοχοι προδότες, εχθροί του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αξίζει να συλληφθούν, να κατηγορηθούν, και, αν κριθούν ένοχοι από μια επιτροπή αποτελούμενη από 12 ειλικρινείς αμερικανικούς πατριώτες,να σταλούν στη φυλακή ή να εκτελεστούν.

Η παγίδα έχει οριστεί

Αγαπητοί φίλοι, η παγίδα έχει οριστεί. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι με το μέρος μας. Ούτε είναι οι ηγέτες του χριστιανικού θρησκευτικού κατεστημένου. Αυτά ανήκουν στα Εβραϊκά συμφέροντα της εταιρείας Wall Street. Ούτε μπορούμε να υπολογίζουμε να μας σώσει σε ένα από τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα. Το Κογκρέσο και οι αντιπροσωπείες της πρωτεύουσα της πολιτείας είναι γεμάτα με προδότες του CFR που έχουν ήδη ξεπουλήσει την αμερικανική Δημοκρατία για ένα δοχείο κουάκερ. Σήμερα στην Αμερική, έχουμε τους καλύτερους πολιτικούς και κληρικούς που μπορούν να εξαγοραστούν με χρήματα!

Παρακαλώ, σας ενθαρρύνω: Καλέστε σήμερα και παραγγείλτε την κασέτα μαγνητοφώνου / CD της ειδικής αναφοράς που μόλις κυκλοφόρησε από μένα, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά περιστατικά που πρέπει να ξέρετε για να κατανοήσετε και να επιβιώσετε από την φρικτή κρίση που τώρα όλοι αντιμετωπίζουμε: Η δολοφονία της Αμερικής-Το σχέδιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων να διαλυθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και να δημιουργηθεί μια βορειοαμερικανική Ένωση (Διαθέσιμο σε 2-Audiotape Σετ ή 2 σετ -CD ).

Να είστε ενήμεροι για τα γεγονότα, και να θυμάστε πως ακόμη κι αν και τα σύννεφα μαζεύονται και η ώρα του λυκόφωτος φτάνει, υπάρχει κάποιος που είναι σε θέση να μας σώσει και να αντιταχθεί στον αντίπαλο. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το φόβο και το μέλλον με οξυδέρκεια και εμπιστοσύνη. Ο Ιησούς, ίσως θυμάστε, είπε απλά και δυναμικά: » Μόνο πίστευε!»

TEXE MARRS
 

ΑΠΟΔΟΣΗ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ HELLASFORCE


Από : http://attikanea.blogspot.gr/2014/11/blog-post_193.html#more
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… Η πλοκή διάλυσης των ΗΠΑ… Η Σιωνιστική Σύνδεση

Μεταξύ των δαιμόνιων ενόχων, ανακάλυψα ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν πολλές αντι-αμερικανικές ομάδες παγκοσμιοποίησης όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Τριμερής Επιτροπή, η Freemasons και η Bilderbergs.
 Όλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εν εξελίξει συνωμοσία. 



ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… Η πλοκή διάλυσης των ΗΠΑ… Η Σιωνιστική Σύνδεση
»Φαίνεται να μην υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι ίδιοι οι Αμερικανοί αντιλαμβάνονται τα καταστροφικά γεγονότα που σύντομα θα λάβουν χώρα.» – Steve LeFemine, ανεξάρτητος υποψήφιος για το Κογκρέσο.

«Οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν! Υποφέρουμε από ένα πραξικόπημα, το πραξικόπημα στην Αμερική. Είναι στα τελικά στάδια της ολοκλήρωσης … το πρόγραμμα για την κατάργηση της Αμερικής Κυριαρχίας … 

Είθε ο Θεός να δείξει έλεος για την Αμερική.» – αναφέρει ο Lawrence Patterson -Criminal Politics (May-June 2006)


Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά. 
Υπάρχει ένα απολύτως αδύναμο και καταστροφικό σχέδιο και μια συνωμοσία για την ανατροπή της Αμερικής. 

Οι προδότες είναι πλέον βέβαιοι ότι θα ξεπλύνουν πάνω από 225 χρόνια αμερικανικής παράδοσης και ιστορίας σε μια καταβόθρα. 

Αν το λάθος σχέδιό τους πετύχει, το
όραμά που είχαμε κάποτε ως πατριώτες για μια ισχυρή, ευημερούσα χώρα της ελευθερίας, η ελευθερία και η ευημερία θα εξαφανιστεί σύντομα κάτω από μια τεράστια καταβόθρα ξεχασμένων ονείρων.

Με τα χρόνια, έχω προσωπικά αντέξει χείμαρρο κακοποίησης και τον εμπαιγμό σχετικά με τον ισχυρισμό μου ότι μια μικρή κλίκα προδοτών, κακών ανδρών και γυναικών σχεδίαζαν να πέσουν τα τείχη της ιστορίας. 

Ακόμα, έχω προετοιμαστεί ώστε να υπομένω τα σκληρά βέλη των αδαών και κακόβουλων κριτικών. 

Αρνήθηκα να μείνω απαθής και ήσυχος, και έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για να εκθέσω την ειδεχθή πλοκή τους προς επιδίωξη του κλεισίματος του θρυλικού αμερικανικού πειράματος στην ελευθερία και την αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ των δαιμόνιων ενόχων, ανακάλυψα ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν πολλές αντι-αμερικανικές ομάδες παγκοσμιοποίησης όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Τριμερής Επιτροπή, η Freemasons και η Bilderbergs.
 Όλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εν εξελίξει συνωμοσία. 

Αλλά πίσω από όλα αυτά ελλοχεύει η σατανική επιρροή και η δύναμη των Σιωνιστών. 

Οι Σιωνιστές, στην πραγματικότητα, είναι οι πραγματικοί, αλλά, πολύ συχνά, υπολανθάνοντες συντάκτες του σχεδίου παγκοσμιοποίησης.


Βγαίνοντας από τις σκιές

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ1

Τώρα, επιτέλους, αυτή η προδοτική κλίκα των ελιτιστών έχει βγει από τις σκιές στο φως. Δεν χρειάζεται πλέον να φοβούνται τη δημόσια αποδοκιμασία. 

Τόσο αποτελεσματική υπήρξε η ψυχολογική εκστρατεία πλύσης εγκεφάλου τους και ο αποπροσανατολισμός του συνόλου των πολιτών,που οι αλαζόνες σχεδιαστές πιστεύουν ότι μπορεί τελικά να βγουν και να φανερωθούν προκλητικά. 

Προφανώς, νομίζουν ότι κανείς δεν είναι σε θέση να σταματήσει ή ακόμη και να καθυστερήσει την τολμηρή πλοκή τους σχετικά με τη δολοφονία, »ναι,τη δολοφονία» της Αμερικής.

Αυτό είναι το έγγραφο του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων που απαιτεί απ’τον πρόεδρο Μπους και το Κογκρέσο των ΗΠΑ να διαλυθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες ως ανεξάρτητο έθνος και να επιτραπεί στους παράνομους αλλοδαπούς του Μεξικού ελεύθερη πρόσβαση στη γη και τους πόρους της Αμερικής.

Το CFR έχει ακόμη δημοσιεύσει το κατάπτυστο σχέδιο του σε ένα βιβλίο, με τίτλο »Ιδρύοντας μια Βόρειοαμερικανική Κοινότητα». Συγγεγραμένο από τρια μέλη- ελίτ της οργάνωσης που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη, το βιβλίο πραγματεύεται τον τερματισμό της αμερικανικής κυριαρχίας και την ανατροπή του Αμερικανικού Συντάγματος και της κυβέρνησης.

Το CFR που απαρτίζεται από 4.275 συνωμότες και υποστηρίζονται κυρίως από την οργάνωση των Εβραίων Σινωτιστών , απαιτούν ότι, από το έτος 2010 η Αμερική, όπως εμείς κάποτε την ξέραμε δεν θα υπάρχει πια. Έως την ημερομηνία αυτή, οι »πεφωτισμένοι» σκοπεύαν να επιτευχθούν τα ακόλουθα:

(1) Ένα νέο νόμισμα, που ονομάζεται Amero, να αντικαταστήσει το δολάριο.

(2) να διαγραφούν όλα τα σύνορα μεταξύ Μεξικού, ΗΠΑ και Καναδά και η περίπολος συνόρων να καταργηθεί.

(3) Ένα βορειοαμερικανικό Κοινοβούλιο, που αποτελείται από πολιτικούς του Μεξικού και κουΐσλινγκς των ΗΠΑ, να αναλάβουν νομοθετική εξουσία, εκτοπίζοντας τη δική μας Γερουσία και Βουλή.

(4) Ένα βορειοαμερικανικό Δικαστικό Συμβούλιο, ή το δικαστήριο, να αναλάβει την δικαστική λειτουργία, και να υποβιβάσουν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ σε συμβουλευτικό μόνο ρόλο.

(5) Μια κοινή Εκτελεστική Αρχή θα συσταθεί, ενδεχομένως με την πρωτεύουσά του στην Πόλη του Μεξικού ή το Τορόντο,ώστε να υπαγορεύει στους πολίτες των ΗΠΑ τους όρους της υποταγής.
 

(6) Τα 106 εκατομμύρια πολιτών του Μεξικού θα έχουν πλήρη δικαιώματα από τις θνησιγενείς ΗΠΑ και θα επιτρέπεται να εισέρχονται στο έδαφός μας, ανακαταλαμβάνοντας και κατάσχοντας ό, τι εδάφη και περιουσίες επιθυμούν εντός των κάποτε κυρίαρχων ΗΠΑ.

(7) Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων καταργείται και μια νέα Βορειοαμερικανική «Διακήρυξη Δικαιωμάτων» θα καταρτιστεί. Θα περιλαμβάνει μια συρρικνωμένη λίστα συντομευμένων προνομίων της κυβέρνησης πιο κατάλληλα για την νέα εποχή

(8) Πάνω από 100 εκατομμύρια Μεξικανοί ζουν στα Βόρεια σύνορα, συν 20 εκατομμύρια Μεξικανών που τώρα διαμένουν παράνομα στις ΗΠΑ, θα απονεμηθούν πλήρης κοινωνικής ασφάλισης και των παροχών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και θα έχουν πλήρη εργασία, δικαίωμα ψήφου και άλλα δικαιώματα που θα τους έχουν χορηγηθεί.Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν το τίμημα.

(9) οι Μεξικάνοι εργαζόμενοι θα πρέπει να δώσουν καταφατική δράση και προτιμησιακές ποσοστώσεις θέσεων εργασίας. Εκατομμύρια Αγγλο-Αμερικανοί θα χάσουν τις δουλειές τους.

(10)Οι ισπανικές ιδιοκτησίες επιχειρήσεων θα ευνοηθούν με κρατικές επιχορηγήσεις και συμβάσεις. Οι οικονομίες του Μεξικού, των προηγούμενων ΗΠΑ και του Καναδά θα συγχωνευθούν εντελώς και ένας ευρύς σαν 4 διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου σούπερ αυτοκινητόδρομος NAFTA είναι ήδη υπό κατασκευή. Χιλιάδες φορτηγά και οχήματα του Μεξικού που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα θα βουίζουν και θα διασκορπίζουν μέχρι Ι-35 σε όλο το χώρο.

(11) Οι 50 υφιστάμενες αμερικανικές πολιτείες θα διαλυθούν επισήμως και ο πρώην ΗΠΑ θα διαιρεθούν σε δέκα αποδυναμωμένες διοικητικές περιφέρειες. Κάποιοι Μεξικανοί ηγέτες θα διοριστούν πάνω από τους τοπικούς, πρώην Αμερικανούς πολίτες.

(12)Τα ισπανικά και τα αγγλικά, αφενός, θα πρέπει να αναγνωριστούν ως κοινές επίσημες γλώσσες. Τα σημαντικά εγχειρίδια του Μεξικού της ιστορίας των Ηνωμένων Πολιτειών και τα ασεβή εγχειρίδια της Αμερικής των «Αμερικανικών» παραδόσεων θα πρέπει να απαιτούνται σε όλα τα σχολεία της Βόρειας Αμερικής.

(13) Η βορειοαμερικανική Ένωση θα προσχωρήσει στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και η ASEAN (Ασιατική) Ένωση στις τρεις μεγάλες υποδιαιρέσεις του σχεδιαζόμενου συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως προβλέπεται από την Τριμερή Επιτροπής του Rockefeller.


Ο Μπους, ο Μεξικανός Πρόεδρος Fox, και ο πρωθυπουργός του Καναδά Martin χαλαρώσαν και συζήτησαν μετά την υπογραφή ενός νέου, CFR προετοιμασμένου συμφώνου για να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένα ξεχωριστό και ανεξάρτητο έθνος. 

Ο Πρόεδρος Μπους και οι ηγέτες του Κογκρέσου πιέζουν τώρα για αμνηστία και την πλήρη ιδιότητα του πολίτη για όλους τους παράνομους μετανάστες του Μεξικού στις ΗΠΑ.Το παραπάνω είναι μόνο μία από τις σχεδιασμένες αλλαγές που πρέπει να γίνουν από το έτος 2010, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του CFR.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΣ 2

Αυτό δεν είναι καθόλου Προδοσία!

Όσο συγκλονιστική κι αν είναι η πλοκή του CFR είναι εξίσου ενοχλητικό ότι ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους, ο πρόεδρος του Μεξικού Vicente Fox και ο πρωθυπουργός του Καναδά Paul Martin συναντήθηκαν στο Γουάκο του Τέξας, στις 23 Μάρτη του 2005, και υπέγραψαν ένα μυστικό σύμφωνο σχετικό με την Ασφάλεια και την Ευημερία εταιρικής σχέσης. 

Αυτό το σύμφωνο, που παρασκευάζεται από διαχειριστές της CFR και Bilderberg, θέτει βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνει κάθε έθνος για να ασφαλίσει το νέο, συγχωνευμένο σκλαβικό «έθνος», τη βορειοαμερικανική Ένωση,που είναι σε πλήρη λειτουργία από το έτος 2010.

Ξεχάστε το γεγονός ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ απαιτεί από τον Πρόεδρο να αποδεχτεί τις συνθήκες, όπως αυτή στη Γερουσία για την ψηφοφορία. Ο επιβλητικός δικτάτορας Μπους γνωρίζει ότι κανένας γερουσιαστής των ΗΠΑ δεν τολμά να προφέρουν λέξη διαμαρτυρίας εναντίον του σχεδίου του CFR. Αυτό θα είναι το φιλί του θανάτου για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 3

Μασονική χειραψία: Ο πρόεδρος του Μεξικού Vicente Fox μοιράζεται μια μασονική χειραψία με τον πρωθυπουργό του Καναδά Paul Martin όσο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τους αναζητά. Οι τρεις συναντήθηκαν στο Γουάκο του Τέξας το 2005 και συνυπέγραψαν ένα σύμφωνο που απαιτεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες να διαλυθούν ως ανεξάρτητο έθνος και να ενσωματωθούν σε μια -προγραμματισμένη από το CFR βορειοαμερικανική Ένωση.

Έχοντας διάθεση της αμερικανικής κυριαρχίας, η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» σφυρηλατημένη από τον Μπους και Γκορμπατσόφ στη δεκαετία του ’80 και εδραιωμένη από τους προδότες Κλίντον-Μπους, οι Δημοκρατικές συμμαχίες θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα. Η σημαντική λεπτομέρεια, φυσικά, θα είναι το μικρό άγημα αληθινών αμερικανικών πατριωτών που παραμένουν. Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση Μπους έδωσε πρόσφατα στο Halliburton συμβόλαιο 385.000.000 δολάρια για την κατασκευή νέων στρατοπέδων κράτησης. Είναι, επίσης, λόγος για τον οποίο οι υπολογιστές της NSA έχουν όλα τα ονόματα μας με ετικέτα σε μια«αντιφρονούσα» λίστα της βάσης δεδομένων του. Εάν είναι απαραίτητο, θα μας ξεφορτωθούν «μόνιμα».

Οι Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις θα επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το Μεξικό και άλλοι ξένοι αξιωματικοί αναμφισβήτητα θα δώσουν υψηλές στρατιωτικές εντολές για να προφυλαχθούν από την ανταρσία εξαγριωμένων στρατιωτών των ΗΠΑ.

Λίγες παρίες όπως η Βενεζουέλα και η Κούβα πρέπει να συμβιβαστούν. Οι δύσμοιρες Ισλαμικές μάζες δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Πρόκειται να υποδουλωθούν ή / και να σκοτωθούν, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.Οι Πετρελαϊκοί πόροι τους θα απαλλοτριωθούν.

Η Σιωνιστική Σύνδεση: Το CFR κυριαρχείται από Εβραίους

Η σιωνιστική ένωση είναι το νευρώδες νήμα που δένει όλο αυτό το τεράστιο, προδοτικό επιχείρημα μαζί. Η κυβέρνηση Μπους είναι μόνο μια »μαριονέτα». Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων έχει μεταξύ των ηγετικών θέσεων τους μέλη, όπως οι σιωνιστές φανατικοί και υπηρέτες, όπως ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι,ο υφυπουργός Κοντολίζα Ράις, και ο Υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ. Επιλογικά, πάνω από 70% του αριθμού των μελών του CFR είναι εβραϊκό!
Επίσης, στο CFR συμμετέχουν :οι Ben Bernanke, πρόεδρος της Federal Reserve, ο Rober Rubin, ο πρώην Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Κλίντον και Madleine Albright, πρώην υφυπουργός του Κλίντον. Κάθε ένα από αυτά τα άτομα είναι Εβραίος και ένας Σιωνιστής πράκτορας. Η πρώτη τους συμμαχία είναι στην εβραϊκή Παγκόσμια Αρχή.

Εδώ καταγράφονται μερικά ακόμα κορυφαία εβραϊκά ονόματα που κυριαρχούν στο CFR. Πράγματι, το CFR δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι o Σιωνιστής πρωθυπουργός της Αμερικανικής Μυστικής Κοινότητας, ένας προδότης δηλαδή για τα παγκόσμια εβραϊκά συμφέροντα και τα κεντρικά γραφεία για την προώθηση μιας σιωνιστικής συνωμοσία για μια παγκόσμια εβραϊκή Ουτοπία: 
οι Carla Hills, Henry Bienen, Kenneth Duberstein, Martin Feldman, Richard Salomon, Bart Friedman, Maurice Greenberg, Morton Janklow, Ira Lipman, Seymour Sternberg, Frank Wisner, Michael Moscow, Roger Altman, Jessica Einhorn, David Greenberg, Louis Perlmutter, Joshua Steiner, Anita Wien, Douglas Schoen, Malcolm Weiner, Charles Schumer, Nancy Soderberg, Peter Tannoff, Abraham Lowenthal, Marc Thiessen, Daniel Yergin, Douglas Feith, Richard Perle, Carl Gershman, Peter Rosenblatt, Joseph Lieberman, Mortimer Zuckerman.

Όλοι αυτοί που αναφέρονται είναι Εβραίοι του CFR. Όλoι σχετίζονται με την παγκοσμιοποίηση. Όπως οι συνωμότες και οι συνεργάτες του CFR, όλοι κατά τη γνώμη μου, είναι δόλιοι προδότες, ένοχοι προδότες, εχθροί του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αξίζει να συλληφθούν, να κατηγορηθούν, και, αν κριθούν ένοχοι από μια επιτροπή αποτελούμενη από 12 ειλικρινείς αμερικανικούς πατριώτες,να σταλούν στη φυλακή ή να εκτελεστούν.

Η παγίδα έχει οριστεί

Αγαπητοί φίλοι, η παγίδα έχει οριστεί. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι με το μέρος μας. Ούτε είναι οι ηγέτες του χριστιανικού θρησκευτικού κατεστημένου. Αυτά ανήκουν στα Εβραϊκά συμφέροντα της εταιρείας Wall Street. Ούτε μπορούμε να υπολογίζουμε να μας σώσει σε ένα από τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα. Το Κογκρέσο και οι αντιπροσωπείες της πρωτεύουσα της πολιτείας είναι γεμάτα με προδότες του CFR που έχουν ήδη ξεπουλήσει την αμερικανική Δημοκρατία για ένα δοχείο κουάκερ. Σήμερα στην Αμερική, έχουμε τους καλύτερους πολιτικούς και κληρικούς που μπορούν να εξαγοραστούν με χρήματα!

Παρακαλώ, σας ενθαρρύνω: Καλέστε σήμερα και παραγγείλτε την κασέτα μαγνητοφώνου / CD της ειδικής αναφοράς που μόλις κυκλοφόρησε από μένα, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά περιστατικά που πρέπει να ξέρετε για να κατανοήσετε και να επιβιώσετε από την φρικτή κρίση που τώρα όλοι αντιμετωπίζουμε: Η δολοφονία της Αμερικής-Το σχέδιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων να διαλυθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και να δημιουργηθεί μια βορειοαμερικανική Ένωση (Διαθέσιμο σε 2-Audiotape Σετ ή 2 σετ -CD ).

Να είστε ενήμεροι για τα γεγονότα, και να θυμάστε πως ακόμη κι αν και τα σύννεφα μαζεύονται και η ώρα του λυκόφωτος φτάνει, υπάρχει κάποιος που είναι σε θέση να μας σώσει και να αντιταχθεί στον αντίπαλο. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το φόβο και το μέλλον με οξυδέρκεια και εμπιστοσύνη. Ο Ιησούς, ίσως θυμάστε, είπε απλά και δυναμικά: » Μόνο πίστευε!»

TEXE MARRS
 

ΑΠΟΔΟΣΗ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ HELLASFORCE


Από : http://attikanea.blogspot.gr/2014/11/blog-post_193.html#more

1 σχόλιο: