a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΥΣΕ ή ΔΙΑΒΑΣΕ (ό,τι προτιμάς) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλεις στην ενημέρωση όλων των Ελλήνων πολιτών, αντί να χαραμίζεις τον χρόνο σου άσκοπα πωλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες τύπου ψευδο-ανθρωπισμού…! 

Ο φίλος από χρόνια και χημικός επιστήμονας Νίκος Κατσαρός, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και υψηλόβαθμο στέλεχος του Δημοκρίτου στη εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ αποκαλύπτει σχετικά με την τόσο κρυπτομανή TTIP :

* Πρώτη φάση : Οι συζητήσεις με απόλυτη μυστικότητα έχουν ξεκινήσει πρώτα από την παιδεία. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανήκει σε ιδιώτες, επομένως στους ιδιώτες θα ανήκει και η <<επιστημονική>> έρευνα η οποία θα ελέγχεται απολύτως από τις πολυεθνικές και θα είναι ανάλογες των συμφερόντων τους! Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι πολύ σημαντικό. Όταν τα εργαστήρια βγάζουν ένα αποτέλεσμα στην χρήση κάποιου φυτοφαρμάκου απαιτείται συγκεκριμένη χρονική περίοδος που θα επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα. Οι πολυεθνικές όμως αυτό ΔΕΝ το τηρούν και βασίζονται στα εργαστήρια που τους δίνουν τα «θετικά» αποτελέσματα σε ελαχιστότερο χρόνο, σκοπίμως παραβλέποντας άλλων εργαστηρίων αποτελέσματα που ΔΕΝ συμβαδίζουν με τα δικά τους καίτοι έχουν αποδείξεις πειραμάτων! 

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης είναι : Η μεν πρώτη επιτρέπει ελεύθερα να κυκλοφορούν τα προϊόντα χωρίς καμία ευθύνη του παραγωγού, έως ότου αποδειχθεί ότι είναι όντως επιβλαβή για την υγεία. Ενώ αντίθετα στην Ευρώπη ισχύει ότι ο παραγωγός είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του προϊόντος πριν αυτό κυκλοφορήσει, με βάση την αρχή της πρόληψης και της προφύλαξης !!! (Ιπποκράτης !!!) Οι πολυεθνικές στις ΗΠΑ είναι πολύ ισχυρές για αυτό σε ένα συγκεκριμένο συγκρίσιμο χρονικό διάστημα, στις ΗΠΑ αποσύρθηκαν μόνον 12 επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούντο στα καλλυντικά, ενώ στην Ευρώπη 1200 !!! 

Η εφημερίδα Guardian έγραφε σε άρθρο της πως Αμερικανοί αξιωματούχοι άσκησαν εξαιρετική πίεση σε ρυθμίσεις έναντι φυτοφαρμάκων που επρόκειτο να θεσμοθετήσει η Ευρωπαϊκή ένωση, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, με στόχο την αύξηση του ποσοστού των χημικών υπολοίπων πάνω στα τρόφιμα που σήμερα ως επιτρεπτό όριο στην Ε.Ε ισχύει το 5%, ώστε αυτό να αυξηθεί σε ένα πολύ μεγαλύτερο διψήφιο ποσοστό , στο όνομα του κέρδους, αλλά εις βάρος της ανθρώπινης υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος! 

Όπως επίσης ΔΕΝ υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα όσον αφορά την χρήση συσκευασμένων προϊόντων για τα οποία απαιτούνται χημικά πρόσθετα, τα γνωστά Ε και την αλληλεπίδραση μεταξύ όλων αυτών των Ε στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν δει κάποιος τα πόσα Ε έχει το προϊον βούτυρο για την μείωση της χοληστερίνης (μου διαφεύγει η ονομασία), θα προτιμούσε την χοληστερίνη! Στις ΗΠΑ αν κάποιος στον χώρο του φυτέψει δικούς του σπόρους και όχι των πολυεθνικών με αποδείξεις παραστατικών, κατηγορείται πολύ αυστηρά από τον ποινικό κώδικα. Ο πονηρός μανδύας των πολυεθνικών συνεπικουρούμενη από την άγνοια των ανθρώπων, στηρίζεται στην υποτιθέμενη «προστασία» της υγείας (!!!)


Παγκοσμίως και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, το 75% των υπαρχόντων σπόρων παράγονται και διακινούνται από 5 μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες! Στην χώρα μας διακινείται το 92% (!!!) Η κρατική τράπεζα σπόρων στην Θεσσαλονίκη διαθέτει σπόρους που ΔΕΝ φυτρώνουν τίποτα! Η ύπαρξη Εθνικών τραπεζών σπόρων είναι ζωτικής σημασίας αρκεί να λειτουργούν ως τέτοιες και με ανάλογες προδιαγραφές !!! Προφανώς ο κ. Κατσαρός ΔΕΝ ενθυμείται ότι η Τράπεζα διατήρησης της Ελληνικής βιοποικιλότητας έχει καταργηθεί!  http://eranistis.net/wordpress/2014/03/27/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82/
 
Επιπλέον ο κ. Κατσαρός αναφέρει ότι ήταν έτοιμοι πριν 3 χρόνια να το ψηφίσουν στην Ε.Ε. αλλά χάρη κινήσεων οργανωμένων πολιτών όπως ο Πελίτης και άλλοι, ανέστειλαν αυτόν τον νόμο!!!, αλλά ΔΕΝ τον κατάργησαν! 

Όσο για την παγκόσμια τράπεζα φύλαξης σπόρων στα παγωμένη όρη και βάθη της γης, χρηματοδότες της είναι οι 5 πολυεθνικές, όπως η monsanto, η Bayer, Seneka, Dupon, Wass αν τα γράφω σωστά, για διαφημιστικούς λόγους κατά την άποψη του κ. Κατσαρού και ποιος ξέρει για ποιόν άλλον ακόμα λόγο εφ ΄όσον όλοι οι σχεδιασμοί τους έρχονται από τα βάθη των χρόνων … Η οποία Bayer θέλει να εξαγοράσει την monsanto με σκοπό να γίνει κυρίαρχη δύναμη των μεταλλαγμένων στην Ευρώπη! 


Επειδή είναι πολύ σημαντικό ένα γεγονός που μας θυμίζει ο κ. Κατσαρός ενώ πιθανόν κάποιοι άλλοι να μην το γνωρίζουν καθόλου, ΔΕΝ μπορώ να μην το μεταφέρω και σε τούτο το γραπτό! Σε Αφρικανική χώρα που λιμονοκτούσε, ο Τζώρτζ Μπους ο νεώτερος έστειλε μεταλλαγμένους σπόρους καλαμποκιού και σιταριού. Η Αφρικανική χώρα τους επέστρεψε ορθώς πίσω ή ΔΕΝ τους δέχθηκε καν, προτιμώντας να λιμοκτονεί πάρα να καταστρέψει την καλλιεργήσιμη γη της και την φυσική της παραγωγικότητα, εξ αιτίας της καλλιέργειας των μεταλλαγμένων !!! Όλοι όσοι γνωρίζουμε την είδηση, θυμόμαστε τι είχε πει τότε ο junior : Εφ όσον ΔΕΝ θέλουν να φάνε αυτά που τρώω εγώ, τότε ας πεθάνουν (!!!) ‘Η όπως είχε πει ο Κίσινγκερ : αν θέλετε να ελέγξετε τους Λαούς, ελέγξτε τα τρόφιμα! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΟΙ ΌΠΟΙΕΣ ΚΗΡΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ TTIP» ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΩΣ Η TTIP ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗΣ» ΤΟΥ ΟΟΣΑ, ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΦΡΕΣΚΟΥ» ΓΑΛΑΚΤΟΣ (!!!) (επί ΝΔ)
ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ, όπως το ψωμί, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ TTIP … 


* Επόμενο στάδιο είναι το νερό. ΟΧΙ μόνον το πόσιμο, αλλά και το αρδευτικό. Στην Λατινική Αμερική την οποία έχουν αλώσει οι ΗΠΑ από χρόνια τοποθετώντας δικές τους κυβερνήσεις, το νερό ανήκει σε ιδιώτες. Για περισσότερη κατανόηση του προβλήματος ανέφερε παραδείγματα ο κ. Κατσαρός, όπως αυτό της Παραγουάης. Όταν η χώρα θέλησε να επανακρατικοποιήσει μέρος του νερού, η ιδιωτική εταιρεία μήνυσε την κυβέρνηση της χώρας απαιτώντας 350 εκατ. δολάρια για διαφυγόντα κέρδη, μέσω της ISDS η οποία άλλαξε επίτηδες ονομασία και τώρα ονομάζεται CETA. Η Νορβηγική εταιρεία μήνυσε την Γερμανία για διαφυγόντα κέρδη 5 δις δολάρια, όταν ανακοίνωσε πως μέχρι το 2020 θα κλείσει τους παλιούς πυρηνικούς αντιδραστήρες και ΔΕΝ θα εγκαταστήσει νέους. Η Σλοβενία είχε ιδιωτικοποιήσει το ασφαλιστικό της σύστημα. Θέλησε μέρος αυτού να το επανακρατικοποιήσει. Η ασφαλιστική εταιρεία μήνυσε την κυβέρνηση για περίπου 2δις € 

Οι υποθέσεις αυτές ΔΕΝ κρίνονται σε εθνικά δικαστήρια αλλά σε ειδικές επιτροπές όπου οι δικηγόροι «εμπειρογνώμονες» ανήκουν αποκλειστικά στις ιδιωτικές εταιρείες, με υπέρογκες αμοιβές, για αυτό τους αποκαλούν The club, η Λέσχη. Με άλλα λόγια ΔΕΝ ισχύει ως επιχείρημα αυτό που αναφέρουν μερικοί βλάκες με περικεφαλαία δημοσιογραφίσκοι αναλυτές διαμένοντες στο εξωτερικό πχ. Τράγκας, ότι όπως κάποτε ανήκε το νερό στην Γαλλική ΟΥΛΕΝ, αργότερα αυτό επεστράφη στους νόμιμους ιδιοκτήτες του που είναι οι κάτοικοι μιας χώρας, κατά «πάλι με χρόνια καιρούς πάλι δικά μας θάναι»!
Ο Καναδάς έχει μηνυθεί από πολυεθνικές Αμερικανικών συμφερόντων 37 φορές και έχει πληρώσει μέχρι τώρα 135 εκατ. €, ενώ εκκρεμούν υποθέσεις που υπολογίζονται σε 1,75 δις €!
 

Να προσθέσω τέλος πως ΔΕΝ επιτρέπουν επίσης ούτε την συλλογή βρόχινου ύδατος! 

Τι κάνει να ξεχωρίζουν αυτές τις πολυεθνικές από τους υπόλοιπους υγιείς πραγματικούς επιχειρηματίες ;;; και ποιοι το έχουν επιτρέψει αυτό ;;; Οι Λαοί είναι αυτοί μόνον που θα προστατέψουν τα ανθρώπινα και Δημοκρατικά τους δικαιώματα και κανένα ιδεολόγημα ΔΕΝ θα τους σώσει! 

• Με την περίφημη ACTA επιτρέπεται η μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε διάφορες ιδιωτικές εταιρείες για να χορηγούν παράδειγμα είτε δάνεια είτε για να ασφαλίζουν τους πελάτες τής επιλογής τους, εφ όσον η υγεία και αυτή περνά σε ιδιωτικά χέρια! Οι υπόλοιποι στον Καιάδα όπως αυτοί τον έχουν ερμηνεύσει για να καλύψουν – αιτιολογήσουν τους δικούς τους σκοπούς. 

* Σε τρίτο – τέταρτο στάδιο αποφασίζουν πως τα προστατευόμενα είδη όπως είναι τα ΠΟΠ ή τα διαπιστευμένης υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως το Ελληνικό ελαιόλαδο, ελιές κλπ θεωρούνται πλέον από τις πολυεθνικές ΑΧΡΗΣΤΑ (!!!) 

* Επόμενο στάδιο : Όταν από μία χώρα εξάγεται ένα προϊόν ως «κατάλληλο» ΔΕΝ θα χρειάζεται να επανελέγχεται από την χώρα στην οποία εισάγεται.
Το μυαλό όλων μας πηγαίνει στους τόνους κατά καιρούς εισαγόμενων σάπιων ή αλλοιωμένων προϊόντων που έχουν εισαχθεί στην χώρα μας κατά καιρούς, οι οποίοι έχουν διαπιστωθεί κατόπιν ελέγχων του ΕΦΕΤ, όπως κρέατα και όχι μόνον ....


* Επόμενο στάδιο είναι η ελεύθερη χρήση χωρίς σχετική ένδειξη επί του προϊόντος, των μεταλλαγμένων αλλά και των κλωνοποιημένων προϊόντων (βλέπε τεμάχια κοτόπουλων), τα οποία κυκλοφορούν από χρόνια ήδη στις ΗΠΑ! Τα κοτόπουλα στις ΗΠΑ απολυμαίνονται με χλώριο που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. 

Πέραν αυτού όμως τίθεται και θέμα ηθικής σχετιζόμενο με την πρόθεση κλωνοποίησης του ανθρώπου (όπως οι κύριοι Σμιθ του matrix ….)

* Τέλος, φυσικά ΔΕΝ ξεχνάμε την απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων, διαλύοντας τις επαγγελματικές συλλογικότητες. Ας πρόσεχαν τα μέλη τους τα του οίκου τους όταν αυτές αλώνονταν από μέσα με κορπορατικό τρόπο! Όσο για τον κορπορατισμό ήδη έχουμε αναλύσει τι σημαίνει. Καθώς και την ελαχιστοποίηση των αμοιβών των εργαζομένων!
Τα επιχειρήματα που προτάσσουν οι πολυεθνικές και οι πολιτικοί που ΔΕΝ γνωρίζουν την τύφλα τους αλλά ακολουθούν πειθήνια, είναι η αύξηση του ΑΕΠ και οι θέσεις εργασίας όπως ήδη πολλές φορές έχουμε εξηγήσει πώς τις και τα εννοούν! 

Η απόδειξη των ισχυρισμών των πολυεθνικών ΔΕΝ βρίσκεται πάντως στους «δημιουργικούς» αριθμούς τους, αλλά στις καμένες γαίες που άφησαν πίσω τους ή τις χώρες που λυμαίνονται για να περιμένουν παραδίπλα τα κοράκια τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων ή εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων όπως στον Καναδά όπου όχι μόνον ΔΕΝ δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας αλλά αντίθετα χάθηκαν, ούτε επήλθε καμία ανάπτυξη! 


Ο κ. Κατσαρός μας ενημερώνει πως τον περασμένο Ιούλιο υπεγράφη η ίδια συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και των χωρών του Ατλαντικού (Trans Pacific), μία συμφωνία που πρέπει να περάσει από τα κοινοβούλιά τους!!! Η κυβέρνηση της Αυστραλίας αρνείται να την υπογράψει !!! Η Ν. Κορέα, η Ταϊβάν, η Κίνα, η Ιαπωνία αρνούνται να την εφαρμόσουν !!!
Στην Ευρώπη, ΔΕΝ έχει δικαίωμα να την καταψηφίσει το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μόνον να κάνει παρατηρήσεις, για αυτό θα έρθει προς έγκριση στα Εθνικά κοινοβούλια! Αυτό θα συμβεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Για αυτό χρειάζεται ευρεία ενημέρωση στον Ελληνικό Λαό ώστε να τον λάβει σοβαρά υπόψη του η υπάρχουσα πολιτική ηγεσία, πράγμα που συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις ουσιαστικής αντίστασης !!! 


Όλα αυτά είναι που θέλει να επιβάλλει η TTIP στην Ευρώπη και άνθρωποι ΜΗ εκλεγμένοι κάθονται και συζητούν μαζί τους μυστικά και τολμούν να μιλούν για Δημοκρατικά πολιτεύματα με διάφορες λεκτικές ουρές που ακολουθούν προς έλξη ψηφαλακίων. Προεδρευομένη ή κοινοβουλευτική ή Νέα ή παλιά ή Σοσιαλιστικά κου λου που Εκτός βέβαια από τον θρασύτατο Σουλτς καταργώντας την αυτοδιάθεση των Λαών, θεωρεί όλους τους Ευρωπαϊκούς Λαούς ανίκανους να υπερασπιστούν σωστά την Παιδεία τους, την Υγεία τους, την ασφάλειά τους γενικώς, την ευημερία τους και την ειρηνική τους διαβίωση, με το να περιμένουν τον ίδιο και την ή τις πολυεθνικές που εκπροσωπεί για να τους … οργανώσει (!!!) 

Εν κατακλείδι, όλοι όσοι μιλούν για Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ή κάνουν παιγνίδια με τα –exit και –remain ή ακόμα και το νόμισμα για να τσιμπούν τα ψάρια για να μην βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, ΔΕΝ έχουν απολύτως ουδεμία σημασία ή σχέση με την πραγματικότητα, εφ όσον το παιγνίδι παίζεται σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα.
Χρόνος ΔΕΝ υπάρχει εφ όσον η συμφωνία έρχεται στο κοινοβούλιο τον Σεπτέμβριο και όλα όσα επεισόδια γίνονται στην Γαλλία, Ισπανία κλπ. αφορούν ακριβώς την TTIP

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Μερίδα της επιστημονικής κοινότητας ισχυρίζεται πως η κλιματική αλλαγή είναι φυσιολογική (φυσικό φαινόμενο) και πως αυτή θα ομαλοποιηθεί, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας. Μία άλλη μερίδα όμως επιστημόνων υποστηρίζει πως αυτή οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα και στην εκπομπή άνθρακα. Στην περίπτωση που ισχύει η ανθρωπογενής δραστηριότητα, με την Διατλαντική συμμαχία ελευθερώνεται κάθε είδους περιορισμός αυτής της ανθρωποειδούς δραστηριότητας, όπως η εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα που αναγκάζει κάποια εργοστάσια να «αγοράζουν» καθαρό αέρα σε άλλες χώρες για να αποφεύγουν να πληρώνουν τα υψηλά πρόστιμα στις χώρες – έδρες τους, όπως ο δημοσιογράφος Αγγελόπουλος αποκάλυψε (ΕΞΑΝΤΑΣ)! Ο αγαπητός κ. Κατσαρός, ο οποίος κρατά χαμηλό προφίλ στα λεγόμενά του και στρογγυλεύει τις αιχμηρές γωνίες , πιστεύει πως αυτό θα επιρρέασει αρνητικά μέχρι και την ερημοποίηση της πατρίδας μας, φέρνοντας ως πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Κρήτη από την οποία θα εξαφανιστούν όλα τα ευγενή και υγιή της προϊόντα! Πιστεύει επίσης σε αύξηση ασθενειών όπως συμβαίνει στα τροπικά κλίματα, στις Αφρικανικές χώρες. 

Νάγια 


ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ» !!!

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΥΣΕ ή ΔΙΑΒΑΣΕ (ό,τι προτιμάς) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλεις στην ενημέρωση όλων των Ελλήνων πολιτών, αντί να χαραμίζεις τον χρόνο σου άσκοπα πωλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες τύπου ψευδο-ανθρωπισμού…! 

Ο φίλος από χρόνια και χημικός επιστήμονας Νίκος Κατσαρός, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και υψηλόβαθμο στέλεχος του Δημοκρίτου στη εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ αποκαλύπτει σχετικά με την τόσο κρυπτομανή TTIP :

* Πρώτη φάση : Οι συζητήσεις με απόλυτη μυστικότητα έχουν ξεκινήσει πρώτα από την παιδεία. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανήκει σε ιδιώτες, επομένως στους ιδιώτες θα ανήκει και η <<επιστημονική>> έρευνα η οποία θα ελέγχεται απολύτως από τις πολυεθνικές και θα είναι ανάλογες των συμφερόντων τους! Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι πολύ σημαντικό. Όταν τα εργαστήρια βγάζουν ένα αποτέλεσμα στην χρήση κάποιου φυτοφαρμάκου απαιτείται συγκεκριμένη χρονική περίοδος που θα επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα. Οι πολυεθνικές όμως αυτό ΔΕΝ το τηρούν και βασίζονται στα εργαστήρια που τους δίνουν τα «θετικά» αποτελέσματα σε ελαχιστότερο χρόνο, σκοπίμως παραβλέποντας άλλων εργαστηρίων αποτελέσματα που ΔΕΝ συμβαδίζουν με τα δικά τους καίτοι έχουν αποδείξεις πειραμάτων! 

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης είναι : Η μεν πρώτη επιτρέπει ελεύθερα να κυκλοφορούν τα προϊόντα χωρίς καμία ευθύνη του παραγωγού, έως ότου αποδειχθεί ότι είναι όντως επιβλαβή για την υγεία. Ενώ αντίθετα στην Ευρώπη ισχύει ότι ο παραγωγός είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του προϊόντος πριν αυτό κυκλοφορήσει, με βάση την αρχή της πρόληψης και της προφύλαξης !!! (Ιπποκράτης !!!) Οι πολυεθνικές στις ΗΠΑ είναι πολύ ισχυρές για αυτό σε ένα συγκεκριμένο συγκρίσιμο χρονικό διάστημα, στις ΗΠΑ αποσύρθηκαν μόνον 12 επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούντο στα καλλυντικά, ενώ στην Ευρώπη 1200 !!! 

Η εφημερίδα Guardian έγραφε σε άρθρο της πως Αμερικανοί αξιωματούχοι άσκησαν εξαιρετική πίεση σε ρυθμίσεις έναντι φυτοφαρμάκων που επρόκειτο να θεσμοθετήσει η Ευρωπαϊκή ένωση, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, με στόχο την αύξηση του ποσοστού των χημικών υπολοίπων πάνω στα τρόφιμα που σήμερα ως επιτρεπτό όριο στην Ε.Ε ισχύει το 5%, ώστε αυτό να αυξηθεί σε ένα πολύ μεγαλύτερο διψήφιο ποσοστό , στο όνομα του κέρδους, αλλά εις βάρος της ανθρώπινης υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος! 

Όπως επίσης ΔΕΝ υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα όσον αφορά την χρήση συσκευασμένων προϊόντων για τα οποία απαιτούνται χημικά πρόσθετα, τα γνωστά Ε και την αλληλεπίδραση μεταξύ όλων αυτών των Ε στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν δει κάποιος τα πόσα Ε έχει το προϊον βούτυρο για την μείωση της χοληστερίνης (μου διαφεύγει η ονομασία), θα προτιμούσε την χοληστερίνη! Στις ΗΠΑ αν κάποιος στον χώρο του φυτέψει δικούς του σπόρους και όχι των πολυεθνικών με αποδείξεις παραστατικών, κατηγορείται πολύ αυστηρά από τον ποινικό κώδικα. Ο πονηρός μανδύας των πολυεθνικών συνεπικουρούμενη από την άγνοια των ανθρώπων, στηρίζεται στην υποτιθέμενη «προστασία» της υγείας (!!!)


Παγκοσμίως και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, το 75% των υπαρχόντων σπόρων παράγονται και διακινούνται από 5 μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες! Στην χώρα μας διακινείται το 92% (!!!) Η κρατική τράπεζα σπόρων στην Θεσσαλονίκη διαθέτει σπόρους που ΔΕΝ φυτρώνουν τίποτα! Η ύπαρξη Εθνικών τραπεζών σπόρων είναι ζωτικής σημασίας αρκεί να λειτουργούν ως τέτοιες και με ανάλογες προδιαγραφές !!! Προφανώς ο κ. Κατσαρός ΔΕΝ ενθυμείται ότι η Τράπεζα διατήρησης της Ελληνικής βιοποικιλότητας έχει καταργηθεί!  http://eranistis.net/wordpress/2014/03/27/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82/
 
Επιπλέον ο κ. Κατσαρός αναφέρει ότι ήταν έτοιμοι πριν 3 χρόνια να το ψηφίσουν στην Ε.Ε. αλλά χάρη κινήσεων οργανωμένων πολιτών όπως ο Πελίτης και άλλοι, ανέστειλαν αυτόν τον νόμο!!!, αλλά ΔΕΝ τον κατάργησαν! 

Όσο για την παγκόσμια τράπεζα φύλαξης σπόρων στα παγωμένη όρη και βάθη της γης, χρηματοδότες της είναι οι 5 πολυεθνικές, όπως η monsanto, η Bayer, Seneka, Dupon, Wass αν τα γράφω σωστά, για διαφημιστικούς λόγους κατά την άποψη του κ. Κατσαρού και ποιος ξέρει για ποιόν άλλον ακόμα λόγο εφ ΄όσον όλοι οι σχεδιασμοί τους έρχονται από τα βάθη των χρόνων … Η οποία Bayer θέλει να εξαγοράσει την monsanto με σκοπό να γίνει κυρίαρχη δύναμη των μεταλλαγμένων στην Ευρώπη! 


Επειδή είναι πολύ σημαντικό ένα γεγονός που μας θυμίζει ο κ. Κατσαρός ενώ πιθανόν κάποιοι άλλοι να μην το γνωρίζουν καθόλου, ΔΕΝ μπορώ να μην το μεταφέρω και σε τούτο το γραπτό! Σε Αφρικανική χώρα που λιμονοκτούσε, ο Τζώρτζ Μπους ο νεώτερος έστειλε μεταλλαγμένους σπόρους καλαμποκιού και σιταριού. Η Αφρικανική χώρα τους επέστρεψε ορθώς πίσω ή ΔΕΝ τους δέχθηκε καν, προτιμώντας να λιμοκτονεί πάρα να καταστρέψει την καλλιεργήσιμη γη της και την φυσική της παραγωγικότητα, εξ αιτίας της καλλιέργειας των μεταλλαγμένων !!! Όλοι όσοι γνωρίζουμε την είδηση, θυμόμαστε τι είχε πει τότε ο junior : Εφ όσον ΔΕΝ θέλουν να φάνε αυτά που τρώω εγώ, τότε ας πεθάνουν (!!!) ‘Η όπως είχε πει ο Κίσινγκερ : αν θέλετε να ελέγξετε τους Λαούς, ελέγξτε τα τρόφιμα! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΟΙ ΌΠΟΙΕΣ ΚΗΡΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ TTIP» ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΩΣ Η TTIP ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗΣ» ΤΟΥ ΟΟΣΑ, ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΦΡΕΣΚΟΥ» ΓΑΛΑΚΤΟΣ (!!!) (επί ΝΔ)
ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ, όπως το ψωμί, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ TTIP … 


* Επόμενο στάδιο είναι το νερό. ΟΧΙ μόνον το πόσιμο, αλλά και το αρδευτικό. Στην Λατινική Αμερική την οποία έχουν αλώσει οι ΗΠΑ από χρόνια τοποθετώντας δικές τους κυβερνήσεις, το νερό ανήκει σε ιδιώτες. Για περισσότερη κατανόηση του προβλήματος ανέφερε παραδείγματα ο κ. Κατσαρός, όπως αυτό της Παραγουάης. Όταν η χώρα θέλησε να επανακρατικοποιήσει μέρος του νερού, η ιδιωτική εταιρεία μήνυσε την κυβέρνηση της χώρας απαιτώντας 350 εκατ. δολάρια για διαφυγόντα κέρδη, μέσω της ISDS η οποία άλλαξε επίτηδες ονομασία και τώρα ονομάζεται CETA. Η Νορβηγική εταιρεία μήνυσε την Γερμανία για διαφυγόντα κέρδη 5 δις δολάρια, όταν ανακοίνωσε πως μέχρι το 2020 θα κλείσει τους παλιούς πυρηνικούς αντιδραστήρες και ΔΕΝ θα εγκαταστήσει νέους. Η Σλοβενία είχε ιδιωτικοποιήσει το ασφαλιστικό της σύστημα. Θέλησε μέρος αυτού να το επανακρατικοποιήσει. Η ασφαλιστική εταιρεία μήνυσε την κυβέρνηση για περίπου 2δις € 

Οι υποθέσεις αυτές ΔΕΝ κρίνονται σε εθνικά δικαστήρια αλλά σε ειδικές επιτροπές όπου οι δικηγόροι «εμπειρογνώμονες» ανήκουν αποκλειστικά στις ιδιωτικές εταιρείες, με υπέρογκες αμοιβές, για αυτό τους αποκαλούν The club, η Λέσχη. Με άλλα λόγια ΔΕΝ ισχύει ως επιχείρημα αυτό που αναφέρουν μερικοί βλάκες με περικεφαλαία δημοσιογραφίσκοι αναλυτές διαμένοντες στο εξωτερικό πχ. Τράγκας, ότι όπως κάποτε ανήκε το νερό στην Γαλλική ΟΥΛΕΝ, αργότερα αυτό επεστράφη στους νόμιμους ιδιοκτήτες του που είναι οι κάτοικοι μιας χώρας, κατά «πάλι με χρόνια καιρούς πάλι δικά μας θάναι»!
Ο Καναδάς έχει μηνυθεί από πολυεθνικές Αμερικανικών συμφερόντων 37 φορές και έχει πληρώσει μέχρι τώρα 135 εκατ. €, ενώ εκκρεμούν υποθέσεις που υπολογίζονται σε 1,75 δις €!
 

Να προσθέσω τέλος πως ΔΕΝ επιτρέπουν επίσης ούτε την συλλογή βρόχινου ύδατος! 

Τι κάνει να ξεχωρίζουν αυτές τις πολυεθνικές από τους υπόλοιπους υγιείς πραγματικούς επιχειρηματίες ;;; και ποιοι το έχουν επιτρέψει αυτό ;;; Οι Λαοί είναι αυτοί μόνον που θα προστατέψουν τα ανθρώπινα και Δημοκρατικά τους δικαιώματα και κανένα ιδεολόγημα ΔΕΝ θα τους σώσει! 

• Με την περίφημη ACTA επιτρέπεται η μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε διάφορες ιδιωτικές εταιρείες για να χορηγούν παράδειγμα είτε δάνεια είτε για να ασφαλίζουν τους πελάτες τής επιλογής τους, εφ όσον η υγεία και αυτή περνά σε ιδιωτικά χέρια! Οι υπόλοιποι στον Καιάδα όπως αυτοί τον έχουν ερμηνεύσει για να καλύψουν – αιτιολογήσουν τους δικούς τους σκοπούς. 

* Σε τρίτο – τέταρτο στάδιο αποφασίζουν πως τα προστατευόμενα είδη όπως είναι τα ΠΟΠ ή τα διαπιστευμένης υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως το Ελληνικό ελαιόλαδο, ελιές κλπ θεωρούνται πλέον από τις πολυεθνικές ΑΧΡΗΣΤΑ (!!!) 

* Επόμενο στάδιο : Όταν από μία χώρα εξάγεται ένα προϊόν ως «κατάλληλο» ΔΕΝ θα χρειάζεται να επανελέγχεται από την χώρα στην οποία εισάγεται.
Το μυαλό όλων μας πηγαίνει στους τόνους κατά καιρούς εισαγόμενων σάπιων ή αλλοιωμένων προϊόντων που έχουν εισαχθεί στην χώρα μας κατά καιρούς, οι οποίοι έχουν διαπιστωθεί κατόπιν ελέγχων του ΕΦΕΤ, όπως κρέατα και όχι μόνον ....


* Επόμενο στάδιο είναι η ελεύθερη χρήση χωρίς σχετική ένδειξη επί του προϊόντος, των μεταλλαγμένων αλλά και των κλωνοποιημένων προϊόντων (βλέπε τεμάχια κοτόπουλων), τα οποία κυκλοφορούν από χρόνια ήδη στις ΗΠΑ! Τα κοτόπουλα στις ΗΠΑ απολυμαίνονται με χλώριο που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. 

Πέραν αυτού όμως τίθεται και θέμα ηθικής σχετιζόμενο με την πρόθεση κλωνοποίησης του ανθρώπου (όπως οι κύριοι Σμιθ του matrix ….)

* Τέλος, φυσικά ΔΕΝ ξεχνάμε την απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων, διαλύοντας τις επαγγελματικές συλλογικότητες. Ας πρόσεχαν τα μέλη τους τα του οίκου τους όταν αυτές αλώνονταν από μέσα με κορπορατικό τρόπο! Όσο για τον κορπορατισμό ήδη έχουμε αναλύσει τι σημαίνει. Καθώς και την ελαχιστοποίηση των αμοιβών των εργαζομένων!
Τα επιχειρήματα που προτάσσουν οι πολυεθνικές και οι πολιτικοί που ΔΕΝ γνωρίζουν την τύφλα τους αλλά ακολουθούν πειθήνια, είναι η αύξηση του ΑΕΠ και οι θέσεις εργασίας όπως ήδη πολλές φορές έχουμε εξηγήσει πώς τις και τα εννοούν! 

Η απόδειξη των ισχυρισμών των πολυεθνικών ΔΕΝ βρίσκεται πάντως στους «δημιουργικούς» αριθμούς τους, αλλά στις καμένες γαίες που άφησαν πίσω τους ή τις χώρες που λυμαίνονται για να περιμένουν παραδίπλα τα κοράκια τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων ή εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων όπως στον Καναδά όπου όχι μόνον ΔΕΝ δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας αλλά αντίθετα χάθηκαν, ούτε επήλθε καμία ανάπτυξη! 


Ο κ. Κατσαρός μας ενημερώνει πως τον περασμένο Ιούλιο υπεγράφη η ίδια συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και των χωρών του Ατλαντικού (Trans Pacific), μία συμφωνία που πρέπει να περάσει από τα κοινοβούλιά τους!!! Η κυβέρνηση της Αυστραλίας αρνείται να την υπογράψει !!! Η Ν. Κορέα, η Ταϊβάν, η Κίνα, η Ιαπωνία αρνούνται να την εφαρμόσουν !!!
Στην Ευρώπη, ΔΕΝ έχει δικαίωμα να την καταψηφίσει το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μόνον να κάνει παρατηρήσεις, για αυτό θα έρθει προς έγκριση στα Εθνικά κοινοβούλια! Αυτό θα συμβεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Για αυτό χρειάζεται ευρεία ενημέρωση στον Ελληνικό Λαό ώστε να τον λάβει σοβαρά υπόψη του η υπάρχουσα πολιτική ηγεσία, πράγμα που συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις ουσιαστικής αντίστασης !!! 


Όλα αυτά είναι που θέλει να επιβάλλει η TTIP στην Ευρώπη και άνθρωποι ΜΗ εκλεγμένοι κάθονται και συζητούν μαζί τους μυστικά και τολμούν να μιλούν για Δημοκρατικά πολιτεύματα με διάφορες λεκτικές ουρές που ακολουθούν προς έλξη ψηφαλακίων. Προεδρευομένη ή κοινοβουλευτική ή Νέα ή παλιά ή Σοσιαλιστικά κου λου που Εκτός βέβαια από τον θρασύτατο Σουλτς καταργώντας την αυτοδιάθεση των Λαών, θεωρεί όλους τους Ευρωπαϊκούς Λαούς ανίκανους να υπερασπιστούν σωστά την Παιδεία τους, την Υγεία τους, την ασφάλειά τους γενικώς, την ευημερία τους και την ειρηνική τους διαβίωση, με το να περιμένουν τον ίδιο και την ή τις πολυεθνικές που εκπροσωπεί για να τους … οργανώσει (!!!) 

Εν κατακλείδι, όλοι όσοι μιλούν για Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ή κάνουν παιγνίδια με τα –exit και –remain ή ακόμα και το νόμισμα για να τσιμπούν τα ψάρια για να μην βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, ΔΕΝ έχουν απολύτως ουδεμία σημασία ή σχέση με την πραγματικότητα, εφ όσον το παιγνίδι παίζεται σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα.
Χρόνος ΔΕΝ υπάρχει εφ όσον η συμφωνία έρχεται στο κοινοβούλιο τον Σεπτέμβριο και όλα όσα επεισόδια γίνονται στην Γαλλία, Ισπανία κλπ. αφορούν ακριβώς την TTIP

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Μερίδα της επιστημονικής κοινότητας ισχυρίζεται πως η κλιματική αλλαγή είναι φυσιολογική (φυσικό φαινόμενο) και πως αυτή θα ομαλοποιηθεί, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας. Μία άλλη μερίδα όμως επιστημόνων υποστηρίζει πως αυτή οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα και στην εκπομπή άνθρακα. Στην περίπτωση που ισχύει η ανθρωπογενής δραστηριότητα, με την Διατλαντική συμμαχία ελευθερώνεται κάθε είδους περιορισμός αυτής της ανθρωποειδούς δραστηριότητας, όπως η εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα που αναγκάζει κάποια εργοστάσια να «αγοράζουν» καθαρό αέρα σε άλλες χώρες για να αποφεύγουν να πληρώνουν τα υψηλά πρόστιμα στις χώρες – έδρες τους, όπως ο δημοσιογράφος Αγγελόπουλος αποκάλυψε (ΕΞΑΝΤΑΣ)! Ο αγαπητός κ. Κατσαρός, ο οποίος κρατά χαμηλό προφίλ στα λεγόμενά του και στρογγυλεύει τις αιχμηρές γωνίες , πιστεύει πως αυτό θα επιρρέασει αρνητικά μέχρι και την ερημοποίηση της πατρίδας μας, φέρνοντας ως πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Κρήτη από την οποία θα εξαφανιστούν όλα τα ευγενή και υγιή της προϊόντα! Πιστεύει επίσης σε αύξηση ασθενειών όπως συμβαίνει στα τροπικά κλίματα, στις Αφρικανικές χώρες. 

Νάγια 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου