a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Η τραπεζική Απάτη

Αποκαλύπτουμε την ... τραπεζική απάτη

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020Μια φορά και έναν καιρό (θα γράφει κάποτε κάποιος συγγραφέας) ήταν ένα αποστειρωμένο σιδερένιο γένος, που ΔΕΝ γνώριζε από πούθε ήρθε και προς τα πούθε πήγαινε. Έτσι απότομα διαπίστωσε κάποια ημέρα ότι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί από κάποιους αετονύχιδες και καιροσκόπους, κάποιου άλλου είδους. Του είδους των Δρακουμέλ. Το τελευταίο, με διάφορες διαβολικές μεθόδους που κατά καιρούς επινοούσε, κατάφερε συν τω χρόνω να εγκλωβίζει το σιδερένιο γένος ενσπείροντας στον βίο του, τον φόβο και τον τρόμο. Προσέβλεπε πάσει θυσία, στον αργό αλλά με σταθερό ρυθμό αποδεκατισμό του πρώτου, κλέβοντας του ενέργεια και μυαλά, κρατώντας το απαραιτήτως μέσα στην αμάθεια και την άγνοια, απομακρύνοντάς το από κάθε αλήθεια και μορφή γνώσης, όπως κάποτε ο θεός του δευτέρου τού την είχε αποκλείσει, με τίμημα την τιμωρία.


Ένα από τα σκοτεινά επίτευγμα των Δρακουμέλ ήταν ο μεσαίωνας με την «ιερά» του εξέταση.  Από τότε ήταν που άρχισε να διώκεται κάθε προϊόν της Φύσης. Η χημεία ήταν αυστηρά απαγορευμένη και όποιος ακόμα διατηρούσε σχέση με την Φύση και τα ιάματά της, χαρακτηριζόταν μάγος, άρα επικίνδυνος, χρήσιμος μόνον για τις πύρινες γλώσσες της φωτιάς. Τα δε φυσικά γιατροσόφια προστέθηκαν στην αυστηρή και τιμωρητική απαγορευμένη λίστα, των δρακουμέλ. Στην συνέχεια καλλιέργησαν και προέτρεψαν να δημιουργηθούν ποικίλα δόγματα και ανυπόστατες θρησκευτικές παραλλαγές, τις οποίες αργότερα εξέλιξαν σε πολιτικά εξουσιαστικά συστήματα, εκκοσμικεύοντάς τες/τα. Με πονηρό τρόπο φρόντισαν για την χωροχρονική εγκαθίδρυσή τους, ως μετεξέλιξη η μία της άλλης. Με αυτόν τον τρόπο μοίρασαν τον κόσμο και έστρεφαν το ένα δόγμα ενάντια στο άλλο, όπως έκαναν στην συνέχεια με τα πολιτικά εξουσιαστικά συστήματα. Το διαίρει και βασίλευε είχε βρει πεδίο πλούσιο να αναπτύσσεται συνεχώς, με απόλυτη επιτυχία. 


Όμως ΔΕΝ ήταν αρκετό αυτό για τους δρακουμέλ. Έπρεπε να βρουν τρόπο να στρέψουν το ένα φύλο κόντρα στο άλλο, ίσως επειδή κατάλαβαν πως το θηλυκό γένος θα τους ήταν σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια τους. Σε αυτό το σημείο τούς βοήθησε η παραμύθα του «απαγορευμένου» μήλου της γνώσης στον κήπο της Εδέμ, υπό δήθεν θεϊκή εντολή. Κατόπιν τούτου η ανθρώπινη κατρακύλα ήταν δεδομένη. 


Κάποια στιγμή σκέφτηκαν επίσης πως θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την έννοια «δικαίωμα» προς το συμφέρον τους. Έτσι έγραψαν απ’ έξω από έναν χαρακτηρισμένο top secret φάκελο, «ανθρώπινα δικαιώματα» και πάνω σε αυτά στήριξαν τα επόμενα σκοτεινά σχέδια τους, που τα διαφυλάττουν με διαβολική ευλάβεια μέσα σε αυτό.      


Για να καταφέρουν να επιτύχουν οι δρακουμέλ τα σχέδιά τους, αρχικά άρχισαν να πατούν πάνω στα αχνάρια και τους δρόμους επικοινωνίας και γνώσης που είχε διανοίξει κάποτε απλόχερα και ανθρωπιστικά, ένα άλλο είδος, πρώτο στην κατάταξη. Το Φωτεινό είδος. Το τελευταίο, στα πάρα πολύ παλιά χρονιά, όταν ανέμενε, κατόπιν επιστημονικών παρατηρήσεων της εποχής του, ότι επίκειται κάποια κατακλυσμική φυσική καταστροφή, φρόντισε να μεταφέρει την καταγεγραμμένη γνώση μακριά σε άλλον τόπο, ώστε αυτή να διασωθεί. Όσοι δε του Φωτεινού γένους επέζησαν από την φυσική καταστροφή, όπως ήταν επόμενο, αναγκάστηκαν να διασκορπιστούν στους πέντε ανέμους.  Ως συμβάν υπήρξε τεράστιο πλήγμα για την επιβίωσή του. Διαλυμένο όπως ήταν, άρχισε να χάνει την παλιά του αίγλη και ταυτόχρονα να αναμειγνύει διάφορες δοξασίες μέσα στα όσα η μνήμη του κρατούσε ακόμα ζωντανά. Όσο για την κρυμμένη διασωσμένη γνώση, αυτή έπεσε στα χέρια των δρακουμέλ, που την χρησιμοποίησαν προς όφελός τους, αλλά εις βάρος του ανθρωπίνου είδους και αντίθετα με ό,τι εκείνο προς τα έξω ευαγγελιζόταν και εξακολουθεί δήθεν να ευαγγελίζεται.     
    

Εφ όσον τα Φυσικά ιάματα έπεσαν στην δυσμένεια και στην απαγόρευση των δρακουμέλ, αυτά έπρεπε να αντικατασταθούν με χημικά σκευάσματα, υπό την επίβλεψη τους όπως υπόκειντο και οι δημιουργοί αυτών. Όταν το κατάφεραν, ήρθε η εποχή που οι δρακουμέλ φρόντισαν να πατεντάρουν τα Φυσικά αγαθά παρατύπως, ως δικά τους. Τα δε παραγόμενα αγαθά της Φύσης τα απογύμνωσαν από κάθε ευεργετική τους ιδιότητα, προτάσσοντας τα χημικά κατασκευάσματά τους ως τα μόνα αποτελεσματικά.  ΔΕΝ σταμάτησαν εκεί. Προχώρησαν παραπέρα, για να καταλήξουν στον codex alimentarius,  ο οποίος σύμφωνα με το περιεχόμενο του, απαγορεύει κάθε άμεση σχέση του ανθρώπου με τα φυσικά αγαθά. Απαγόρευση καλλιέργειας με γνήσιους σπόρους, απαγόρευση της συλλογής βρόχινου ύδατος κ.α   Πολυεθνικές παρέχουν στους κατά τόπους γεωργούς υβριδικούς μεταλλαγμένους σπόρους σε ακριβή διατίμηση και αν οι γεωργοί ΔΕΝ συμμορφώνονται, αυτοί καταλήγουν είτε  καταχρεωμένοι άρα κατεστραμμένοι, είτε αυτοκτονούν ανυπεράσπιστοι από κάθε κρατική μέριμνα, που ποικιλοτρόπως επιδεικνύει την άκρως σαδιστική αντικοινωνικότητά της . Η δε γη καθίσταται στείρα εξ αιτίας των μονοκαλλιεργειών.    


Από όταν η κατακραυγή του κόσμου γιγαντώθηκε  ενάντια στους πολέμους μεταξύ των κρατών και από όταν ο κόσμος άρχισε δειλά - δειλά να αντιλαμβάνεται το τραγικό του πράγματος, οι δρακουμέλ προσέθεσαν στην ατζέντα τους άλλης μορφής πολέμων, ηπιότερους και αβλαβέστερους επικοινωνιακά μεν, όχι όμως λιγότερο βλαβερούς ή με λιγότερα θύματα δε, το αντίθετο μπορεί άνετα να πει κάποιος. Προσέθεσαν λοιπον τους «αόρατους» βιολογικούς και όχι μόνον. Στο «όχι μόνον» συγκαταλέγεται ενίοτε και ο οικονομικός.  Στα ελεγχόμενα από τους δρακουμέλ χημικά εργαστήρια, με χαμηλό κόστος ξεκίνησαν να απομονώνουν διάφορους ιούς, κατόπιν τους επεξεργάζονταν και τέλος τους άφηναν να διαχέονται ελεύθερα και αόρατα στο περιβάλλον.  Πριν φτάσουν όμως σε αυτό το στάδιο και όπως ήδη έχουμε πει ότι εκείνοι μαθαίνουν από εμάς, παραδειγματίστηκαν από παλαιότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι , όπως ήταν η αποστολή ασθενών με λοιμώδη νοσήματα σε πόλεις που οι εχθροί αυτών ήθελαν να τις αποδεκατίσουν, μεταδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την ασθένεια στους κατοίκους τών περιοχών τής επιλογής τους. Ο ίδιος τρόπος, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιήθηκε εναντίον των Ινδιάνων, όταν τους προσέφεραν να φορούν χλαμύδες ποτισμένες με διάφορους ιούς, όπως της ιλαράς και της ευλογιάς. Οι Μογγόλοι με την σειρά τους, μετέδωσαν την πανώλη στην Κίνα και στην Ευρώπη, με θύματα 45 εκατ. ανθρώπους. Ακολούθησε η Ιαπωνία χρησιμοποιώντας βιολογικά όπλα κατά την διάρκεια του Σινοϊαπωνικού πολέμου.  Όντες γνώστες οι ανατολίτες αυτών των μεθόδων, αυτός είναι ο λόγος που η Ταϊβάν και η Ν. Κορέα κατάφεραν να έχουν τα λιγότερα κρούσματα κορωνοϊού, στην εποχή μας. Διαβάστε εδώ τα όσα ΔΕΝ γνωρίζουμε για την Ταϊβάν :  https://popaganda.gr/stories/taiwan-ellinas-giatros-koronoios/  Η Αμερική μετά τον Β’ππ, τον βιολογικό πόλεμο τον έκανε παντεσπάνι, που το χρησιμοποιεί έκτοτε εναντίον των Λαών, όπως στο Βιετνάμ, Ιράκ, στην Λατινική Αμερική και τον χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα.     
   

Ως συνέπεια των παραπάνω είχε γεννηθεί η ανάγκη εφεύρεσης των εμβολίων. Αυτά στην αρχή όντως προορίζονταν για το καλό της ανθρωπότητας, με εκείνη να τα εμπιστεύεται. Αφού κερδήθηκε η εμπιστοσύνη τους από αυτήν, με τον καιρό ούτε τα εμβόλια θα απέφευγαν να μετατραπούν σε επικίνδυνα σκευάσματα, από τις πολυεθνικές των δρακουμέλ. Πράγμα που αναγκαστικά άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό από όταν άρχισε να αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων πχ. του αυτισμού, από τα εγκληματικά σκευάσματά τους ενάντια στην ανθρώπινη υγεία, χρησιμοποιώντας τα ως πειραματόζωα.  Η πρόδηλη παραδοπιστία του ασύδοτου κέρδους επέχει την θέση του λύχνου που φωτίζει τον σκοπό του έργου τους, σε αντίθεση με ό,τι εκείνες πραγματικά προσφέρουν. Διαπλεκόμενες με τα πολιτικά συστήματα, κατάφεραν να γίνουν τόσο ισχυρές, που ΔΕΝ δέχονται ούτε επιτρέπουν την οποιαδήποτε αντίρρηση ή τιμωρία για τις πράξεις τους. Το επιτυγχάνουν, εξαγοράζοντας αλλά και πληρώνοντας αδρά το στρατευμένο εξηρτημένο επιστημονικό προσωπικό τους και όχι μόνον. Όποιος επιστήμονας ΔΕΝ συμφωνεί μαζί τους, καταστρέφεται σαν να μην υπήρξε ποτέ ή φυλακίζεται ή τον αυτοκτονούν κ.α.   


Η εξουσία των εμβολίων των πολυεθνικών φαρμακευτικών


Αν εξετάσουμε προσεκτικά το πώς εξαπλώθηκε ο κορονιός, θα διαπιστώσουμε το τραγικό του πράγματος. Η Γιουχάν ή Ουχάν είναι μία πόλη, πρωτεύουσα για την ακρίβεια των 20 εκατ. ανθρώπων, που βρίσκεται στην κεντρική Κίνα και είναι μηδενικού τουριστικού ενδιαφέροντος.  (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CF%87%CE%AC%CE%BD  προφανώς έχει μείνει πίσω η ενημέρωση της wiki σχετικά με τον πληθυσμό της πόλης). Πως λοιπόν βρέθηκε στην Ιταλία ο κορωνιός ;;; Στην βόρεια Ιταλία ναι μεν ήδη εργάζονται 100.000 Κινέζοι, όπως διάβαζα, αλλά ΔΕΝ προκλήθηκε εξ αιτίας κάποιου κρούσματος εξ αυτών. Τότε ποιος πραγματικά ήταν ο «ασθενής ένα» ;;; διότι «μηδέν ασθενής» σημαίνει ουδείς φορέας.  Ακούστηκαν λοιπόν διάφορες κατηγορίες. Η Κίνα αρχικά παρουσίασε ως αιτία τα βρώσιμα θαλασσινά τής παραπάνω πόλης. Αργότερα η ίδια κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι αυτές ευθύνονται για την απελευθέρωση του ιού, από όταν διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος ασθενής τους ΔΕΝ είχε καμία σχέση με την βρώση των θαλασσινών. Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε τον Η1Ν1 που ξέσπασε στην Κίνα. Ήταν ο πρώτος οικονομικός πόλεμος της δύσης ενάντια στον καπιταλιστικό επεκτατισμό της πρώτης, ο οποίος είχε επιτυχία, παρ’ όλο που η δύση ήταν αυτή που της παρείχε τεχνογνωσία μεταφέροντας πολλές παραγωγικές μονάδες στην Χώρα τους. Ως επακόλουθο, διακόπηκαν για ένα χρονικό διάστημα τότε, οι εμπορικές συναλλαγές – μεταφορές με την Χώρα. Έκτοτε η ίδια εξελίχθηκε πολύ περισσότερο, από ότι ο σημερνός δυτικός κόσμος.  


Επανερχόμαστε στο σήμερα
Σε άρθρο του ο Αλεσάντρο Κάμπι, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια και αρθρογράφος της εφημερίδας «Il Messagero», γράφει επ’ ευκαιρία του κορωνοϊού : 
«Ακόμα δεν γίνεται αντιληπτό, για να ξεκινήσουμε με τις ψευδείς πεποιθήσεις μας πίσω από τις οποίες συχνά κρυβόμαστε, τι ακριβώς μας φοβίζει σε αυτήν την υπόθεση. Φοβόμαστε για το χρηματιστήριο ή για τη ζωή ; Φαινομενικά, ανησυχούμε για την υγεία μας, η οποία απειλείται από έναν ιό ο οποίος εάν δεν περιοριστεί θα μπορούσε να σκοτώσει ποιος ξέρει πόσους ανθρώπους στη Γη. Στην πραγματικότητα μας τρομάζουν οι αρνητικές οικονομικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αυτή η υπόθεση και έχει ήδη επιφέρει εν μέρει. Εάν ο ιός δεν εμφανιζόταν στην Κίνα, κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Αφρικής, η αντίδρασή μας θα ήταν εξίσου υστερική ;», διερωτάται ο ιταλός ακαδημαϊκός. Και προειδοποιεί πως ως ανθρωπότητα δεν καλούμαστε μόνο να λογαριαστούμε με την «επώδυνη ανάμνηση ενός παρελθόντος που δεν απωθήσαμε ποτέ», των επιδημιών εννοεί. «Συγχρόνως πρέπει να σκεφτούμε συνεχίζει και το μέλλον το οποίο δεν ατενίζουμε με ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά μέσα από το πρίσμα μιας καταστροφολογίας την οποία καλλιέργησε απόλυτα ο κινηματογράφος, ειδικά ο χολιγουντιανός, σε τέτοιο βαθμό, που κατέστησε στα μάτια μας την καταστροφή, όχι μόνον πιθανή, αλλά αναμενόμενη. Το παράδοξο είναι πως οτιδήποτε τρομακτικό θα μπορούσε να συμβεί, το έχουμε ήδη δει στη μεγάλη οθόνη». «Φοβόμαστε ότι μια αναπάντεχη καταστροφή θα μας επαναφέρει στη λίθινη εποχή. Έπειτα από καμιά εβδομάδα ή μήνα, κατά πάσα πιθανότητα ο κορονοϊός θα αποτελεί κάτι ελάχιστα παραπάνω από μια δυσάρεστη ανάμνηση, όπως οι τρελές αγελάδες, η γρίπη των πτηνών, ο SARS και η γρίπη των χοίρων […] αλλά δεν θα μας εγκαταλείψει η υποψία ότι κατά βάθος το τέλος του κόσμου μάς αξίζει και ότι αυτό, αργά ή γρήγορα, αναπόφευκτα θα επέλθει». https://www.protagon.gr/themata/focus/pros-ti-afti-i-maziki-psyxwsi-me-ton-koronoio-44341992542  


Υπάρχουν επίσης Ελληνικές φωνές που μιλούν με σύνεση, όπως η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου, (https://www.news247.gr/koinonia/giamarelloy-atoma-poy-theloyn-koinonisoyn-den-prepei-fovoyntai.7597202.html), όμως η υπέρ εξουσία μετά των φεροφώνων της, έπαθε υστερία και αποφάσισε να πειραματιστεί με μεθόδους, που εκείνη μετά των μισθοφόρων στρατιωτών της και διαμορφωτών «της κοινής γνώμης», ορέγεται.   Οπότε την λοιμωξιολόγο την εξαφάνισαν από το προσκήνιο. 


Το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει. 
Ποιος απελευθέρωσε ή μετέδωσε τον ιό ;;; κάποιος Κινέζος ταξειδευτής που αμερικανοποιήθηκε ;;; έχει δίκιο η Κίνα που κατηγορεί τους Αμερικανούς ;;; Αν κρίνουμε από το παρελθόν όπως αναφέρθηκε παρά πάνω και κοιτώντας ποιος κέρδισε τότε από τον ιό Η1Ν1, η απάντηση βρίσκεται μπροστά μας. 


Στην Ιταλία απ’ ότι φαίνεται ο «ασθενής ένα» ΔΕΝ βρέθηκε ποτέ. Το μόνον που ακούστηκε ήταν ότι έφταιγε το νοσοκομείο που ΔΕΝ πήρε τα σωστά μέτρα. Ναι, αλλά πως γίνεται με ένα μόνον κρούσμα η μετάδοση να γίνει τόσο ραγδαία ;;; ΔΕΝ υπάρχει λογική σε αυτό. Συνεπώς ψάχνουμε να βρούμε την αιτία αλλού. Όσον αφορά την Ελλάδα, αν το πρώτο κρούσμα είχε ως αρχική πηγή το λιμάνι του Πειραιά, μάλλον της Cosco, ΔΕΝ θα προβληματιζόμασταν τόσο πολύ. Εξίσου το αυτό ισχύει με την Ιταλία. Ούτε όμως ξεκίνησε από κάποιο λιμάνι της Χώρας, που έχει άπειρες εμπορικές συναλλαγές με την Κίνα, εδώ και χρόνια.      Που πήγε και χώθηκε ο Κινέζος στην Ιταλία ;;;  http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/02/blog-post_67.html Διαβάζοντας αυτό, το κειμενάκι μας δίνει και άλλες χρήσιμες παραπομπές, που αξίζει να δείτε.  Που σημαίνει η Ιταλία τράβηξε τα βλέμματα των Αμερικανών επάνω της ;;; Σε κάθε γύρω η υπερ ελίτ βρίσκει ανά περίπτωση τον πιο αδύναμο κρίκο ;;;  


Την δεύτερη και πιθανότερη αιτία που θα μπορούσε να ισχύει θα την διαβάσετε εδώ :   https://www.tanea.gr/print/2018/08/08/world/katargoun-lfton-ypoxreotiko-emvoliasmo-lfton-mathiton/ , η οποία όμως μετά τις τελευταίες εκλογές με κυβερνήτη Κόντε ο νόμος τροποποιήθηκε σε αυτόν :  https://www.kathimerini.gr/1014184/article/epikairothta/kosmos/deka-ypoxrewtika-emvolia-gia-ma8htes-sthn-italia  Εν τούτοις, το ιστολόγιο «Τοξότης» γράφει μεν για την κατάργηση των εμβολίων :   http://vickytoxotis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html οι Ιταλικές παραπομπές πάντως που δίνονται ως πηγή, ΔΕΝ υπάρχουν πλέον στην Ιταλική πλατφόρμα.


Εν τω μεταξύ διαβάζουμε την θέση του Άγγλου ηγέτη Μπόρις Τζόνσον περί της «ανοσίας της αγέλης» με την οποία συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, διότι αρκετά έχουμε εξαρτηθεί από αντιβιώσεις και εμβόλια, έχοντας καταντήσει απόλυτα εξαρτημένοι από τα χημικά των πολυεθνικών, με το ανοσοποιητικό μας σύστημα να παραμένει ανενεργό, άρα αθωράκιστο, άρα ευάλωτο, άρα σκουριασμένο, άρα αχρηστευμένο. Πάνω σε αυτήν την τελευταία παράμετρο επέλεξα από εδώ https://www.haf.gr/wp-content/uploads/imported/el/structure/units/gna/newsletter/gna_issue_42.pdf  την παράγραφο : «Όπως προκύπτει από τις πηγές οι οποίες αναφέρονται στο τέλος του άρθρου, το 1977 ένας ιός Η1Ν1, που πέρασε στην ιστορία ως «ρωσική γρίπη» διαδόθηκε σε πολλές περιοχές του κόσμου μολύνοντας κυρίως τους κάτω των 25 ετών. Γιατί ; Διότι γονείς και παππούδες είχαν εκτεθεί σε παρόμοιες γενιές ιών κατά τις δεκαετίες 1940 και 1950 και είχαν ανοσοποιηθεί». Όπως επίσης πολύ σωστά είπε μία ημέρα στην τουβούλα μία επιδημιολόγος «καταντήσαμε μαλθακοί». Όχι πάντως μόνον πάνω σε αυτό.   
            

Ότι διεξάγεται φαινομενικά ένας κρυφός «αόρατος πόλεμος» μεταξύ της παλαιάς και νέας τάξης, είναι επίσης γεγονός. Ο κοσμικός Καρλομάγνος εναντίον Βατικανού, για άλλη μια φορά στην ιστορία. 


Οι παραπάνω αιτίες φυσικά ΔΕΝ σταματούν σε έναν ιό, από όπου και αν αυτός διαδόθηκε. Ένα ρητό λέει «τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε - έξη ». Όπως είπαμε τίποτα ΔΕΝ συμβαίνει από τυχαιότητα. Όπως αντιλαμβανόμαστε ο κάθε ιός είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την οικονομία και τα μετέπειτα χρηματιστήρια. Ξεκίνησαν οι τοκογλύφοι με τα στημένα τραπέζια στις πλατείες, πάνω στα οποία συνέλεγαν τον πλούτο των επενδυτών, δίνοντας πίσω ένα τραπεζογραμμάτιο. Αφού έπιασε η δουλειά, στην πορεία ίδρυσαν τις τράπεζες, τις οποίες αργότερα από την αλαζονεία τους, αποκάλεσαν «ιδρύματα». Στα πρώτα στάδια της τεχνολογίας, εμφάνισαν για ευκολία το πλαστικό χρήμα, μέχρι αυτό να γίνει εξάρτηση. Με την «ανάπτυξη» της τεχνολογίας επινόησαν τον ψηφιακό κόσμο στον οποίο θέλουν να μας εντάξουν και εξαρτήσουν, διακαώς και ολοκληρωτικώς. 

Με αφορμή την μετάδοση του κορωνοϊού, το νόμισμα μπήκε σε καραντίνα, μέχρι να συμβεί η οραματιζόμενη πλήρης κατάργησή του. Φίλη μού είπε, πως αυτό θα συμβεί αφού μαζέψουν πρώτα το όποιο χρήμα κυκλοφορεί ακόμα. Εξ αιτίας της τεχνολογίας η εργασία στο μέλλον θα γίνεται από το σπίτι και έτσι η αναγκαιότητα των μετακινήσεων θα γίνει και αυτή στο μέλλον, είδος προς εξαφάνιση.                                                                              Οι ελεγχόμενοι αυτοκινητόδρομοι μετά των πληρωμένων μπαρών- συνόρων-διοδίων που κατασκευάστηκαν, έβγαλαν τον ταξειδιώτη έξω από όμορφες περιοχές και χωριά που κάποτε διέσχιζε, προς…,διευκόλυνσή του αλλά προς κατασκόπευση των κινήσεών του.  

Το μακρόπνοο σχέδιο της «νέας εποχής» μιλάει τόσο για περίκλειστες ενεργειακές πόλεις κτισμένες σε ειδικές χερσαίες ζώνες, όσο και για θαλάσσιες πλωτές πόλεις, στις οποίες οι μετακινήσεις εντός αυτών θα γίνονται με ποδήλατα ή με κάποια τοπικά μέσα μεταφοράς. Ο λοιπός πλανήτης, θα μείνει ελεύθερος από τον «κακό» άνθρωπο που έφερε τόσα δεινά στον πλανήτη, σύμφωνα με το σλόγκαν (= διαφημιστικό περιεχόμενο με τρόπο τέτοιο που να αποτυπώνεται στον εγκέφαλο) της περιβόητης «κλιματικής αλλαγής» των πράσινων αλόγων. 

Πιθανόν να σκέπτονται να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος αντικαθιστώντας το με τα ρομπότ, προσβλέποντας στα πλεονεκτήματα της τεχνητής νοημοσύνης, με την οποία πρώτα θα πειραματιστούν ή ήδη πειραματίζονται πάνω στους ανθρώπους, διαγράφοντας μνήμες και αναμνήσεις, εμφυτεύοντάς τους ό,τι περιέχει το κάθε πρόγραμμα ανά περίπτωση. Παράλληλα εργάζονται με την κλωνοποίηση του είδους μας. Για τον άνθρωπο «Ντόλυ», τούτη την φορά.  


Για να επανέλθουμε στα σημερινά, από ό,τι φαίνεται σκοπεύουν να παρατείνουν την απομόνωση, για δικούς τους σκοπούς. Διαφορετικά ΔΕΝ νοείται το χθεσινο-απογευματινό τρομολαγνικό παραλήρημα του πρωθυπουργού ο οποίος είπε «μετά από δύο μήνες θα βρεθούμε στο απόγειο της πανδημίας…» Δηλαδή σε ποιο σημείο βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με αυτό που εννοεί ο Μητσοτάκης ;;; Τι μέτρα δηλαδή θα πάρει τότε ;;; Θα αρχίσει να εκτελεί ;;; Ή μήπως βρήκε του κορωνιού την κρίση να την κάνει ευκαιρία για εισπρακτικούς λόγους ;;; Διότι πάλι ΔΕΝ έχει λογική όταν ακούς τον Κούλη να επιβάλλει πρόστιμα των 5000€, όταν στην Ισπανία το πρόστιμο είναι κάτι παραπάνω από τα 100€. 


Κατ’ εμέ βρήκαν οι αχρείοι την αφορμή να κλείσουν τις εκκλησίες, αποσκοπώντας να κτυπήσουν την έννοια «εκκλησία», που παραπέμπει, όχι στον ναό, αλλά στην εκκλησία του δήμου, συνεπώς στην γνήσια Δημοκρατία. Εξ αιτίας δε του λαθρομεταναστευτικού και του δουλεμπορίου που συνεχίζεται στα νησιά ακατάπαυστα (τι θέατρο άραγε παίζει η κυβέρνηση στον Έβρο ;;;) , σύμφωνα με την ειδησιογραφία, προσπαθούν να εμποδίσουν τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών να διαμαρτυρηθούν για τις παράνομες μεταφορές των λαθροεποίκων στις κοινωνίες της ενδοχώρας. Λίγο νωρίτερα σήμερα ο Πέτσας απαγόρευσε την συνάθροιση ατόμων πάνω από έναν αριθμό.  


Με όλα τούτα και έχοντας χυλοποιήσει από καιρούς άγνωστους το μυαλό του ο άνθρωπος, αντί να το χρησιμοποιεί, απώλεσε και την στοιχειώδη λογική που θα τον διευκόλυνε να αντιληφθεί πολλά περισσότερα από ό, τι αντιλαμβάνεται τώρα. 
        

Το ό,τι τέλος συναίνεσε η σημερινή κυβέρνηση να ψηφίσει τις ποινές της προηγουμένης για όσους παραβαίνουν τις απαγορεύσεις της σε περίπτωση επιδημιών, προ εξαμήνου από την εμφάνιση του κορωνιού, ενώ η σημερινή από την άλλη μεταφέρει εκατοντάδες λάθρο στην ενδοχώρα και οι οποίοι θα κυκλοφορούν ελευθέρα, μας λέει πολλά για όλο το ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό. 


Όσο για τις τράπεζες, η προσωπική θεώρηση των πραγμάτων λέει ότι στο τέλος αφού συγχωνευθούν όλες σε μία, θα υπάρχει η παγκόσμια τράπεζα με τα διάπσπαρτα υποκαταστήματά της.  
Άλλωστε ο κβαντικός υπέρ υπολογιστής τούς είναι υπέρ αρκετός.   


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. 
ΜΕ ΕΜΑΣ ΧΙΛΙΟ – ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΟΙΡΑΣΜΈΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ, 
ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ (2010-11). 
ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.Νάγια    
Ταξειδεύοντας στον χρόνο με τον ΚορωνοίόΜια φορά και έναν καιρό (θα γράφει κάποτε κάποιος συγγραφέας) ήταν ένα αποστειρωμένο σιδερένιο γένος, που ΔΕΝ γνώριζε από πούθε ήρθε και προς τα πούθε πήγαινε. Έτσι απότομα διαπίστωσε κάποια ημέρα ότι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί από κάποιους αετονύχιδες και καιροσκόπους, κάποιου άλλου είδους. Του είδους των Δρακουμέλ. Το τελευταίο, με διάφορες διαβολικές μεθόδους που κατά καιρούς επινοούσε, κατάφερε συν τω χρόνω να εγκλωβίζει το σιδερένιο γένος ενσπείροντας στον βίο του, τον φόβο και τον τρόμο. Προσέβλεπε πάσει θυσία, στον αργό αλλά με σταθερό ρυθμό αποδεκατισμό του πρώτου, κλέβοντας του ενέργεια και μυαλά, κρατώντας το απαραιτήτως μέσα στην αμάθεια και την άγνοια, απομακρύνοντάς το από κάθε αλήθεια και μορφή γνώσης, όπως κάποτε ο θεός του δευτέρου τού την είχε αποκλείσει, με τίμημα την τιμωρία.


Ένα από τα σκοτεινά επίτευγμα των Δρακουμέλ ήταν ο μεσαίωνας με την «ιερά» του εξέταση.  Από τότε ήταν που άρχισε να διώκεται κάθε προϊόν της Φύσης. Η χημεία ήταν αυστηρά απαγορευμένη και όποιος ακόμα διατηρούσε σχέση με την Φύση και τα ιάματά της, χαρακτηριζόταν μάγος, άρα επικίνδυνος, χρήσιμος μόνον για τις πύρινες γλώσσες της φωτιάς. Τα δε φυσικά γιατροσόφια προστέθηκαν στην αυστηρή και τιμωρητική απαγορευμένη λίστα, των δρακουμέλ. Στην συνέχεια καλλιέργησαν και προέτρεψαν να δημιουργηθούν ποικίλα δόγματα και ανυπόστατες θρησκευτικές παραλλαγές, τις οποίες αργότερα εξέλιξαν σε πολιτικά εξουσιαστικά συστήματα, εκκοσμικεύοντάς τες/τα. Με πονηρό τρόπο φρόντισαν για την χωροχρονική εγκαθίδρυσή τους, ως μετεξέλιξη η μία της άλλης. Με αυτόν τον τρόπο μοίρασαν τον κόσμο και έστρεφαν το ένα δόγμα ενάντια στο άλλο, όπως έκαναν στην συνέχεια με τα πολιτικά εξουσιαστικά συστήματα. Το διαίρει και βασίλευε είχε βρει πεδίο πλούσιο να αναπτύσσεται συνεχώς, με απόλυτη επιτυχία. 


Όμως ΔΕΝ ήταν αρκετό αυτό για τους δρακουμέλ. Έπρεπε να βρουν τρόπο να στρέψουν το ένα φύλο κόντρα στο άλλο, ίσως επειδή κατάλαβαν πως το θηλυκό γένος θα τους ήταν σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια τους. Σε αυτό το σημείο τούς βοήθησε η παραμύθα του «απαγορευμένου» μήλου της γνώσης στον κήπο της Εδέμ, υπό δήθεν θεϊκή εντολή. Κατόπιν τούτου η ανθρώπινη κατρακύλα ήταν δεδομένη. 


Κάποια στιγμή σκέφτηκαν επίσης πως θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την έννοια «δικαίωμα» προς το συμφέρον τους. Έτσι έγραψαν απ’ έξω από έναν χαρακτηρισμένο top secret φάκελο, «ανθρώπινα δικαιώματα» και πάνω σε αυτά στήριξαν τα επόμενα σκοτεινά σχέδια τους, που τα διαφυλάττουν με διαβολική ευλάβεια μέσα σε αυτό.      


Για να καταφέρουν να επιτύχουν οι δρακουμέλ τα σχέδιά τους, αρχικά άρχισαν να πατούν πάνω στα αχνάρια και τους δρόμους επικοινωνίας και γνώσης που είχε διανοίξει κάποτε απλόχερα και ανθρωπιστικά, ένα άλλο είδος, πρώτο στην κατάταξη. Το Φωτεινό είδος. Το τελευταίο, στα πάρα πολύ παλιά χρονιά, όταν ανέμενε, κατόπιν επιστημονικών παρατηρήσεων της εποχής του, ότι επίκειται κάποια κατακλυσμική φυσική καταστροφή, φρόντισε να μεταφέρει την καταγεγραμμένη γνώση μακριά σε άλλον τόπο, ώστε αυτή να διασωθεί. Όσοι δε του Φωτεινού γένους επέζησαν από την φυσική καταστροφή, όπως ήταν επόμενο, αναγκάστηκαν να διασκορπιστούν στους πέντε ανέμους.  Ως συμβάν υπήρξε τεράστιο πλήγμα για την επιβίωσή του. Διαλυμένο όπως ήταν, άρχισε να χάνει την παλιά του αίγλη και ταυτόχρονα να αναμειγνύει διάφορες δοξασίες μέσα στα όσα η μνήμη του κρατούσε ακόμα ζωντανά. Όσο για την κρυμμένη διασωσμένη γνώση, αυτή έπεσε στα χέρια των δρακουμέλ, που την χρησιμοποίησαν προς όφελός τους, αλλά εις βάρος του ανθρωπίνου είδους και αντίθετα με ό,τι εκείνο προς τα έξω ευαγγελιζόταν και εξακολουθεί δήθεν να ευαγγελίζεται.     
    

Εφ όσον τα Φυσικά ιάματα έπεσαν στην δυσμένεια και στην απαγόρευση των δρακουμέλ, αυτά έπρεπε να αντικατασταθούν με χημικά σκευάσματα, υπό την επίβλεψη τους όπως υπόκειντο και οι δημιουργοί αυτών. Όταν το κατάφεραν, ήρθε η εποχή που οι δρακουμέλ φρόντισαν να πατεντάρουν τα Φυσικά αγαθά παρατύπως, ως δικά τους. Τα δε παραγόμενα αγαθά της Φύσης τα απογύμνωσαν από κάθε ευεργετική τους ιδιότητα, προτάσσοντας τα χημικά κατασκευάσματά τους ως τα μόνα αποτελεσματικά.  ΔΕΝ σταμάτησαν εκεί. Προχώρησαν παραπέρα, για να καταλήξουν στον codex alimentarius,  ο οποίος σύμφωνα με το περιεχόμενο του, απαγορεύει κάθε άμεση σχέση του ανθρώπου με τα φυσικά αγαθά. Απαγόρευση καλλιέργειας με γνήσιους σπόρους, απαγόρευση της συλλογής βρόχινου ύδατος κ.α   Πολυεθνικές παρέχουν στους κατά τόπους γεωργούς υβριδικούς μεταλλαγμένους σπόρους σε ακριβή διατίμηση και αν οι γεωργοί ΔΕΝ συμμορφώνονται, αυτοί καταλήγουν είτε  καταχρεωμένοι άρα κατεστραμμένοι, είτε αυτοκτονούν ανυπεράσπιστοι από κάθε κρατική μέριμνα, που ποικιλοτρόπως επιδεικνύει την άκρως σαδιστική αντικοινωνικότητά της . Η δε γη καθίσταται στείρα εξ αιτίας των μονοκαλλιεργειών.    


Από όταν η κατακραυγή του κόσμου γιγαντώθηκε  ενάντια στους πολέμους μεταξύ των κρατών και από όταν ο κόσμος άρχισε δειλά - δειλά να αντιλαμβάνεται το τραγικό του πράγματος, οι δρακουμέλ προσέθεσαν στην ατζέντα τους άλλης μορφής πολέμων, ηπιότερους και αβλαβέστερους επικοινωνιακά μεν, όχι όμως λιγότερο βλαβερούς ή με λιγότερα θύματα δε, το αντίθετο μπορεί άνετα να πει κάποιος. Προσέθεσαν λοιπον τους «αόρατους» βιολογικούς και όχι μόνον. Στο «όχι μόνον» συγκαταλέγεται ενίοτε και ο οικονομικός.  Στα ελεγχόμενα από τους δρακουμέλ χημικά εργαστήρια, με χαμηλό κόστος ξεκίνησαν να απομονώνουν διάφορους ιούς, κατόπιν τους επεξεργάζονταν και τέλος τους άφηναν να διαχέονται ελεύθερα και αόρατα στο περιβάλλον.  Πριν φτάσουν όμως σε αυτό το στάδιο και όπως ήδη έχουμε πει ότι εκείνοι μαθαίνουν από εμάς, παραδειγματίστηκαν από παλαιότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι , όπως ήταν η αποστολή ασθενών με λοιμώδη νοσήματα σε πόλεις που οι εχθροί αυτών ήθελαν να τις αποδεκατίσουν, μεταδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την ασθένεια στους κατοίκους τών περιοχών τής επιλογής τους. Ο ίδιος τρόπος, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιήθηκε εναντίον των Ινδιάνων, όταν τους προσέφεραν να φορούν χλαμύδες ποτισμένες με διάφορους ιούς, όπως της ιλαράς και της ευλογιάς. Οι Μογγόλοι με την σειρά τους, μετέδωσαν την πανώλη στην Κίνα και στην Ευρώπη, με θύματα 45 εκατ. ανθρώπους. Ακολούθησε η Ιαπωνία χρησιμοποιώντας βιολογικά όπλα κατά την διάρκεια του Σινοϊαπωνικού πολέμου.  Όντες γνώστες οι ανατολίτες αυτών των μεθόδων, αυτός είναι ο λόγος που η Ταϊβάν και η Ν. Κορέα κατάφεραν να έχουν τα λιγότερα κρούσματα κορωνοϊού, στην εποχή μας. Διαβάστε εδώ τα όσα ΔΕΝ γνωρίζουμε για την Ταϊβάν :  https://popaganda.gr/stories/taiwan-ellinas-giatros-koronoios/  Η Αμερική μετά τον Β’ππ, τον βιολογικό πόλεμο τον έκανε παντεσπάνι, που το χρησιμοποιεί έκτοτε εναντίον των Λαών, όπως στο Βιετνάμ, Ιράκ, στην Λατινική Αμερική και τον χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα.     
   

Ως συνέπεια των παραπάνω είχε γεννηθεί η ανάγκη εφεύρεσης των εμβολίων. Αυτά στην αρχή όντως προορίζονταν για το καλό της ανθρωπότητας, με εκείνη να τα εμπιστεύεται. Αφού κερδήθηκε η εμπιστοσύνη τους από αυτήν, με τον καιρό ούτε τα εμβόλια θα απέφευγαν να μετατραπούν σε επικίνδυνα σκευάσματα, από τις πολυεθνικές των δρακουμέλ. Πράγμα που αναγκαστικά άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό από όταν άρχισε να αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων πχ. του αυτισμού, από τα εγκληματικά σκευάσματά τους ενάντια στην ανθρώπινη υγεία, χρησιμοποιώντας τα ως πειραματόζωα.  Η πρόδηλη παραδοπιστία του ασύδοτου κέρδους επέχει την θέση του λύχνου που φωτίζει τον σκοπό του έργου τους, σε αντίθεση με ό,τι εκείνες πραγματικά προσφέρουν. Διαπλεκόμενες με τα πολιτικά συστήματα, κατάφεραν να γίνουν τόσο ισχυρές, που ΔΕΝ δέχονται ούτε επιτρέπουν την οποιαδήποτε αντίρρηση ή τιμωρία για τις πράξεις τους. Το επιτυγχάνουν, εξαγοράζοντας αλλά και πληρώνοντας αδρά το στρατευμένο εξηρτημένο επιστημονικό προσωπικό τους και όχι μόνον. Όποιος επιστήμονας ΔΕΝ συμφωνεί μαζί τους, καταστρέφεται σαν να μην υπήρξε ποτέ ή φυλακίζεται ή τον αυτοκτονούν κ.α.   


Η εξουσία των εμβολίων των πολυεθνικών φαρμακευτικών


Αν εξετάσουμε προσεκτικά το πώς εξαπλώθηκε ο κορονιός, θα διαπιστώσουμε το τραγικό του πράγματος. Η Γιουχάν ή Ουχάν είναι μία πόλη, πρωτεύουσα για την ακρίβεια των 20 εκατ. ανθρώπων, που βρίσκεται στην κεντρική Κίνα και είναι μηδενικού τουριστικού ενδιαφέροντος.  (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CF%87%CE%AC%CE%BD  προφανώς έχει μείνει πίσω η ενημέρωση της wiki σχετικά με τον πληθυσμό της πόλης). Πως λοιπόν βρέθηκε στην Ιταλία ο κορωνιός ;;; Στην βόρεια Ιταλία ναι μεν ήδη εργάζονται 100.000 Κινέζοι, όπως διάβαζα, αλλά ΔΕΝ προκλήθηκε εξ αιτίας κάποιου κρούσματος εξ αυτών. Τότε ποιος πραγματικά ήταν ο «ασθενής ένα» ;;; διότι «μηδέν ασθενής» σημαίνει ουδείς φορέας.  Ακούστηκαν λοιπόν διάφορες κατηγορίες. Η Κίνα αρχικά παρουσίασε ως αιτία τα βρώσιμα θαλασσινά τής παραπάνω πόλης. Αργότερα η ίδια κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι αυτές ευθύνονται για την απελευθέρωση του ιού, από όταν διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος ασθενής τους ΔΕΝ είχε καμία σχέση με την βρώση των θαλασσινών. Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε τον Η1Ν1 που ξέσπασε στην Κίνα. Ήταν ο πρώτος οικονομικός πόλεμος της δύσης ενάντια στον καπιταλιστικό επεκτατισμό της πρώτης, ο οποίος είχε επιτυχία, παρ’ όλο που η δύση ήταν αυτή που της παρείχε τεχνογνωσία μεταφέροντας πολλές παραγωγικές μονάδες στην Χώρα τους. Ως επακόλουθο, διακόπηκαν για ένα χρονικό διάστημα τότε, οι εμπορικές συναλλαγές – μεταφορές με την Χώρα. Έκτοτε η ίδια εξελίχθηκε πολύ περισσότερο, από ότι ο σημερνός δυτικός κόσμος.  


Επανερχόμαστε στο σήμερα
Σε άρθρο του ο Αλεσάντρο Κάμπι, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια και αρθρογράφος της εφημερίδας «Il Messagero», γράφει επ’ ευκαιρία του κορωνοϊού : 
«Ακόμα δεν γίνεται αντιληπτό, για να ξεκινήσουμε με τις ψευδείς πεποιθήσεις μας πίσω από τις οποίες συχνά κρυβόμαστε, τι ακριβώς μας φοβίζει σε αυτήν την υπόθεση. Φοβόμαστε για το χρηματιστήριο ή για τη ζωή ; Φαινομενικά, ανησυχούμε για την υγεία μας, η οποία απειλείται από έναν ιό ο οποίος εάν δεν περιοριστεί θα μπορούσε να σκοτώσει ποιος ξέρει πόσους ανθρώπους στη Γη. Στην πραγματικότητα μας τρομάζουν οι αρνητικές οικονομικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αυτή η υπόθεση και έχει ήδη επιφέρει εν μέρει. Εάν ο ιός δεν εμφανιζόταν στην Κίνα, κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Αφρικής, η αντίδρασή μας θα ήταν εξίσου υστερική ;», διερωτάται ο ιταλός ακαδημαϊκός. Και προειδοποιεί πως ως ανθρωπότητα δεν καλούμαστε μόνο να λογαριαστούμε με την «επώδυνη ανάμνηση ενός παρελθόντος που δεν απωθήσαμε ποτέ», των επιδημιών εννοεί. «Συγχρόνως πρέπει να σκεφτούμε συνεχίζει και το μέλλον το οποίο δεν ατενίζουμε με ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά μέσα από το πρίσμα μιας καταστροφολογίας την οποία καλλιέργησε απόλυτα ο κινηματογράφος, ειδικά ο χολιγουντιανός, σε τέτοιο βαθμό, που κατέστησε στα μάτια μας την καταστροφή, όχι μόνον πιθανή, αλλά αναμενόμενη. Το παράδοξο είναι πως οτιδήποτε τρομακτικό θα μπορούσε να συμβεί, το έχουμε ήδη δει στη μεγάλη οθόνη». «Φοβόμαστε ότι μια αναπάντεχη καταστροφή θα μας επαναφέρει στη λίθινη εποχή. Έπειτα από καμιά εβδομάδα ή μήνα, κατά πάσα πιθανότητα ο κορονοϊός θα αποτελεί κάτι ελάχιστα παραπάνω από μια δυσάρεστη ανάμνηση, όπως οι τρελές αγελάδες, η γρίπη των πτηνών, ο SARS και η γρίπη των χοίρων […] αλλά δεν θα μας εγκαταλείψει η υποψία ότι κατά βάθος το τέλος του κόσμου μάς αξίζει και ότι αυτό, αργά ή γρήγορα, αναπόφευκτα θα επέλθει». https://www.protagon.gr/themata/focus/pros-ti-afti-i-maziki-psyxwsi-me-ton-koronoio-44341992542  


Υπάρχουν επίσης Ελληνικές φωνές που μιλούν με σύνεση, όπως η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου, (https://www.news247.gr/koinonia/giamarelloy-atoma-poy-theloyn-koinonisoyn-den-prepei-fovoyntai.7597202.html), όμως η υπέρ εξουσία μετά των φεροφώνων της, έπαθε υστερία και αποφάσισε να πειραματιστεί με μεθόδους, που εκείνη μετά των μισθοφόρων στρατιωτών της και διαμορφωτών «της κοινής γνώμης», ορέγεται.   Οπότε την λοιμωξιολόγο την εξαφάνισαν από το προσκήνιο. 


Το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει. 
Ποιος απελευθέρωσε ή μετέδωσε τον ιό ;;; κάποιος Κινέζος ταξειδευτής που αμερικανοποιήθηκε ;;; έχει δίκιο η Κίνα που κατηγορεί τους Αμερικανούς ;;; Αν κρίνουμε από το παρελθόν όπως αναφέρθηκε παρά πάνω και κοιτώντας ποιος κέρδισε τότε από τον ιό Η1Ν1, η απάντηση βρίσκεται μπροστά μας. 


Στην Ιταλία απ’ ότι φαίνεται ο «ασθενής ένα» ΔΕΝ βρέθηκε ποτέ. Το μόνον που ακούστηκε ήταν ότι έφταιγε το νοσοκομείο που ΔΕΝ πήρε τα σωστά μέτρα. Ναι, αλλά πως γίνεται με ένα μόνον κρούσμα η μετάδοση να γίνει τόσο ραγδαία ;;; ΔΕΝ υπάρχει λογική σε αυτό. Συνεπώς ψάχνουμε να βρούμε την αιτία αλλού. Όσον αφορά την Ελλάδα, αν το πρώτο κρούσμα είχε ως αρχική πηγή το λιμάνι του Πειραιά, μάλλον της Cosco, ΔΕΝ θα προβληματιζόμασταν τόσο πολύ. Εξίσου το αυτό ισχύει με την Ιταλία. Ούτε όμως ξεκίνησε από κάποιο λιμάνι της Χώρας, που έχει άπειρες εμπορικές συναλλαγές με την Κίνα, εδώ και χρόνια.      Που πήγε και χώθηκε ο Κινέζος στην Ιταλία ;;;  http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/02/blog-post_67.html Διαβάζοντας αυτό, το κειμενάκι μας δίνει και άλλες χρήσιμες παραπομπές, που αξίζει να δείτε.  Που σημαίνει η Ιταλία τράβηξε τα βλέμματα των Αμερικανών επάνω της ;;; Σε κάθε γύρω η υπερ ελίτ βρίσκει ανά περίπτωση τον πιο αδύναμο κρίκο ;;;  


Την δεύτερη και πιθανότερη αιτία που θα μπορούσε να ισχύει θα την διαβάσετε εδώ :   https://www.tanea.gr/print/2018/08/08/world/katargoun-lfton-ypoxreotiko-emvoliasmo-lfton-mathiton/ , η οποία όμως μετά τις τελευταίες εκλογές με κυβερνήτη Κόντε ο νόμος τροποποιήθηκε σε αυτόν :  https://www.kathimerini.gr/1014184/article/epikairothta/kosmos/deka-ypoxrewtika-emvolia-gia-ma8htes-sthn-italia  Εν τούτοις, το ιστολόγιο «Τοξότης» γράφει μεν για την κατάργηση των εμβολίων :   http://vickytoxotis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html οι Ιταλικές παραπομπές πάντως που δίνονται ως πηγή, ΔΕΝ υπάρχουν πλέον στην Ιταλική πλατφόρμα.


Εν τω μεταξύ διαβάζουμε την θέση του Άγγλου ηγέτη Μπόρις Τζόνσον περί της «ανοσίας της αγέλης» με την οποία συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, διότι αρκετά έχουμε εξαρτηθεί από αντιβιώσεις και εμβόλια, έχοντας καταντήσει απόλυτα εξαρτημένοι από τα χημικά των πολυεθνικών, με το ανοσοποιητικό μας σύστημα να παραμένει ανενεργό, άρα αθωράκιστο, άρα ευάλωτο, άρα σκουριασμένο, άρα αχρηστευμένο. Πάνω σε αυτήν την τελευταία παράμετρο επέλεξα από εδώ https://www.haf.gr/wp-content/uploads/imported/el/structure/units/gna/newsletter/gna_issue_42.pdf  την παράγραφο : «Όπως προκύπτει από τις πηγές οι οποίες αναφέρονται στο τέλος του άρθρου, το 1977 ένας ιός Η1Ν1, που πέρασε στην ιστορία ως «ρωσική γρίπη» διαδόθηκε σε πολλές περιοχές του κόσμου μολύνοντας κυρίως τους κάτω των 25 ετών. Γιατί ; Διότι γονείς και παππούδες είχαν εκτεθεί σε παρόμοιες γενιές ιών κατά τις δεκαετίες 1940 και 1950 και είχαν ανοσοποιηθεί». Όπως επίσης πολύ σωστά είπε μία ημέρα στην τουβούλα μία επιδημιολόγος «καταντήσαμε μαλθακοί». Όχι πάντως μόνον πάνω σε αυτό.   
            

Ότι διεξάγεται φαινομενικά ένας κρυφός «αόρατος πόλεμος» μεταξύ της παλαιάς και νέας τάξης, είναι επίσης γεγονός. Ο κοσμικός Καρλομάγνος εναντίον Βατικανού, για άλλη μια φορά στην ιστορία. 


Οι παραπάνω αιτίες φυσικά ΔΕΝ σταματούν σε έναν ιό, από όπου και αν αυτός διαδόθηκε. Ένα ρητό λέει «τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε - έξη ». Όπως είπαμε τίποτα ΔΕΝ συμβαίνει από τυχαιότητα. Όπως αντιλαμβανόμαστε ο κάθε ιός είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την οικονομία και τα μετέπειτα χρηματιστήρια. Ξεκίνησαν οι τοκογλύφοι με τα στημένα τραπέζια στις πλατείες, πάνω στα οποία συνέλεγαν τον πλούτο των επενδυτών, δίνοντας πίσω ένα τραπεζογραμμάτιο. Αφού έπιασε η δουλειά, στην πορεία ίδρυσαν τις τράπεζες, τις οποίες αργότερα από την αλαζονεία τους, αποκάλεσαν «ιδρύματα». Στα πρώτα στάδια της τεχνολογίας, εμφάνισαν για ευκολία το πλαστικό χρήμα, μέχρι αυτό να γίνει εξάρτηση. Με την «ανάπτυξη» της τεχνολογίας επινόησαν τον ψηφιακό κόσμο στον οποίο θέλουν να μας εντάξουν και εξαρτήσουν, διακαώς και ολοκληρωτικώς. 

Με αφορμή την μετάδοση του κορωνοϊού, το νόμισμα μπήκε σε καραντίνα, μέχρι να συμβεί η οραματιζόμενη πλήρης κατάργησή του. Φίλη μού είπε, πως αυτό θα συμβεί αφού μαζέψουν πρώτα το όποιο χρήμα κυκλοφορεί ακόμα. Εξ αιτίας της τεχνολογίας η εργασία στο μέλλον θα γίνεται από το σπίτι και έτσι η αναγκαιότητα των μετακινήσεων θα γίνει και αυτή στο μέλλον, είδος προς εξαφάνιση.                                                                              Οι ελεγχόμενοι αυτοκινητόδρομοι μετά των πληρωμένων μπαρών- συνόρων-διοδίων που κατασκευάστηκαν, έβγαλαν τον ταξειδιώτη έξω από όμορφες περιοχές και χωριά που κάποτε διέσχιζε, προς…,διευκόλυνσή του αλλά προς κατασκόπευση των κινήσεών του.  

Το μακρόπνοο σχέδιο της «νέας εποχής» μιλάει τόσο για περίκλειστες ενεργειακές πόλεις κτισμένες σε ειδικές χερσαίες ζώνες, όσο και για θαλάσσιες πλωτές πόλεις, στις οποίες οι μετακινήσεις εντός αυτών θα γίνονται με ποδήλατα ή με κάποια τοπικά μέσα μεταφοράς. Ο λοιπός πλανήτης, θα μείνει ελεύθερος από τον «κακό» άνθρωπο που έφερε τόσα δεινά στον πλανήτη, σύμφωνα με το σλόγκαν (= διαφημιστικό περιεχόμενο με τρόπο τέτοιο που να αποτυπώνεται στον εγκέφαλο) της περιβόητης «κλιματικής αλλαγής» των πράσινων αλόγων. 

Πιθανόν να σκέπτονται να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος αντικαθιστώντας το με τα ρομπότ, προσβλέποντας στα πλεονεκτήματα της τεχνητής νοημοσύνης, με την οποία πρώτα θα πειραματιστούν ή ήδη πειραματίζονται πάνω στους ανθρώπους, διαγράφοντας μνήμες και αναμνήσεις, εμφυτεύοντάς τους ό,τι περιέχει το κάθε πρόγραμμα ανά περίπτωση. Παράλληλα εργάζονται με την κλωνοποίηση του είδους μας. Για τον άνθρωπο «Ντόλυ», τούτη την φορά.  


Για να επανέλθουμε στα σημερινά, από ό,τι φαίνεται σκοπεύουν να παρατείνουν την απομόνωση, για δικούς τους σκοπούς. Διαφορετικά ΔΕΝ νοείται το χθεσινο-απογευματινό τρομολαγνικό παραλήρημα του πρωθυπουργού ο οποίος είπε «μετά από δύο μήνες θα βρεθούμε στο απόγειο της πανδημίας…» Δηλαδή σε ποιο σημείο βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με αυτό που εννοεί ο Μητσοτάκης ;;; Τι μέτρα δηλαδή θα πάρει τότε ;;; Θα αρχίσει να εκτελεί ;;; Ή μήπως βρήκε του κορωνιού την κρίση να την κάνει ευκαιρία για εισπρακτικούς λόγους ;;; Διότι πάλι ΔΕΝ έχει λογική όταν ακούς τον Κούλη να επιβάλλει πρόστιμα των 5000€, όταν στην Ισπανία το πρόστιμο είναι κάτι παραπάνω από τα 100€. 


Κατ’ εμέ βρήκαν οι αχρείοι την αφορμή να κλείσουν τις εκκλησίες, αποσκοπώντας να κτυπήσουν την έννοια «εκκλησία», που παραπέμπει, όχι στον ναό, αλλά στην εκκλησία του δήμου, συνεπώς στην γνήσια Δημοκρατία. Εξ αιτίας δε του λαθρομεταναστευτικού και του δουλεμπορίου που συνεχίζεται στα νησιά ακατάπαυστα (τι θέατρο άραγε παίζει η κυβέρνηση στον Έβρο ;;;) , σύμφωνα με την ειδησιογραφία, προσπαθούν να εμποδίσουν τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών να διαμαρτυρηθούν για τις παράνομες μεταφορές των λαθροεποίκων στις κοινωνίες της ενδοχώρας. Λίγο νωρίτερα σήμερα ο Πέτσας απαγόρευσε την συνάθροιση ατόμων πάνω από έναν αριθμό.  


Με όλα τούτα και έχοντας χυλοποιήσει από καιρούς άγνωστους το μυαλό του ο άνθρωπος, αντί να το χρησιμοποιεί, απώλεσε και την στοιχειώδη λογική που θα τον διευκόλυνε να αντιληφθεί πολλά περισσότερα από ό, τι αντιλαμβάνεται τώρα. 
        

Το ό,τι τέλος συναίνεσε η σημερινή κυβέρνηση να ψηφίσει τις ποινές της προηγουμένης για όσους παραβαίνουν τις απαγορεύσεις της σε περίπτωση επιδημιών, προ εξαμήνου από την εμφάνιση του κορωνιού, ενώ η σημερινή από την άλλη μεταφέρει εκατοντάδες λάθρο στην ενδοχώρα και οι οποίοι θα κυκλοφορούν ελευθέρα, μας λέει πολλά για όλο το ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό. 


Όσο για τις τράπεζες, η προσωπική θεώρηση των πραγμάτων λέει ότι στο τέλος αφού συγχωνευθούν όλες σε μία, θα υπάρχει η παγκόσμια τράπεζα με τα διάπσπαρτα υποκαταστήματά της.  
Άλλωστε ο κβαντικός υπέρ υπολογιστής τούς είναι υπέρ αρκετός.   


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. 
ΜΕ ΕΜΑΣ ΧΙΛΙΟ – ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΟΙΡΑΣΜΈΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ, 
ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ (2010-11). 
ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.Νάγια    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου