Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο Γιώργος Σαρρής .... στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς ..... Βάζει τα πράγματα στην θέση τους ...... Ενίοτε δεν χρειάζεται καμία δεύτερη σκέψη για να χαρακτηρίσεις λαμόγιο αυτόν που δέχεται κατοχή και παράδοση της πατρίδας του και να είναι εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό και να λέγεται Έλληνας .... τέλος... Δεν έχει καμία δουλειά τότε εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου .... Όλα τα υπόλοιπα, κάτι χαζο-δικαιολογίες "μήπως".... "δεν" ... είναι απλώς μπαρούφες .... Ολόκληρη η εκπομπή https://www.youtube.com/watch?v=nGJ7OUQDenE

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΒΕΡΛΙΚΙΟΥ" !!!!

ΤΟ "ΒΑΡΛΙΚΙ" ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ 69 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΤΙΜΗ" ΣΥΜΒΟΛΗ ΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ... Πέρασαν 69 χρόνια από το «βαρλίκι»...
της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Μια άγνωστη πτυχή των μαρτυρίων του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης ήρθε στο προσκήνιο. Ο ληστρικός Φόρος Περιουσίας, γνωστός ως βαρλίκι που επέβαλε η Τουρκία σε βάρος των Μειονοτήτων, το 1942, για να αντιμετωπίσει τα έξοδα του Πολέμου! Ενός Πολέμου στον οποίο η Τουρκία δήλωσε ότι μετέχει μετά τη λήξη του…
Ο φόρος περιουσίας επιβλήθηκε αυθαίρετα χωρίς κανένα στοιχείο για την περιουσιακή κατάσταση των φορολογουμένων. Οι Έλληνες, οι Εβραίοι, οι Αρμένιοι και οι Ντονμέ κλήθηκαν να πληρώσουν τεράστια ποσά , δυσανάλογα φυσικά με τους Μουσουλμάνους-Τούρκους. Σε δυο γειτονικά καταστήματα για παράδειγμα με το ίδιο αντικείμενο, ο Έλληνας έμπορος έπρεπε να πληρώσει 5.000 λίρες, ενώ ο Τούρκος 5. Αυτή ήταν περίπου η αναλογία.
Σκοπός της κυβέρνησης ήταν η αρπαγή των περιουσιών και η δημιουργία μιας νέας τουρκικής εμπορικής τάξης. Όσοι αδυνατούσαν να πληρώσουν το φόρο οδηγούνταν στην εξορία, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθούν και να ασκήσουν κανένα ένδικο μέσον. Εύποροι έμποροι μεταφέρθηκαν στο Άσκαλε στη Σιβηρία της Τουρκίας για να εργαστούν μέσα στα χιόνια , να σκάψουν σιδηροδρομική γραμμή και να ξοφλήσουν το φόρο τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Bugun οργανώθηκε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Χαϊντάρπασα, από όπου αναχωρούσαν τα καραβάνια των εξόριστων, εκδήλωση στη μνήμη των 1229 από τους 1869 φορολογούμενους που οδηγήθηκαν στο Άσκαλε.
Ο εκδότης της μοναδικής ομογενειακής εφημερίδας Απογευματινής κ. Μιχάλης Βασιλειάδης, ο επιχειρηματίας Ισαάκ Αλατον, οι καθηγητές Σεράπ Γιαζιτζί και Εργκουν Οζμπουντούν ,υπέγραψαν στο τέλος της εκδήλωσης μια ανακοίνωση στην οποία παρομοιάζουν  τα Τάγματα Εργασίας στο Ασκαλε με τα στρατόπεδα θανάτου των Ναζί και ζητούν από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό κόμμα να ζητήσει συγνώμη για αυτά που έκανε σε βάρος των Μειονοτήτων...


Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξεχνούν . Γιατί όσοι ξεχνούν είναι καταδικασμένοι να τα ξαναζήσουν. Υπενθυμίζουμε σε αυτούς που επικαλούνται διαρκώς την Συνθήκη της Λοζάνης και τις δεσμεύσεις της Ελλάδας για την προστασία της Μουσουλμανικής Μειονότητας, ότι τις ίδιες υποχρεώσεις είχε αναλάβει και η Τουρκία. Όλοι γνωρίζουν βέβαια πόσο και πως σεβάστηκε η Άγκυρα τις διατάξεις της Συνθήκης .
Για αυτό ας σταματήσουν, διάφοροι κύκλοι, να επικαλούνται την αμοιβαιότητα, γιατί  η Ελλάδα ουδέποτε την τήρησε κάνοντας αντίποινα. Σέβεται και τηρεί απόλυτα τις υποχρεώσεις της ακόμα και αν προκαλείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου