a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013


                              «Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος» Σοφοκλής
    EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  «Ε.ΛΑ.Σ»
      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ    ΚΙΝΗΣΗ    ΤΟΥ   ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ   ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
                             Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα

      Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220 **** Τηλεομοιότυπο: 210-3244163

       Ιστοσελίδα Internet:http://www.e-tel.gr/elas/*****Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr



ΕΚΚΛΗΣΙΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
                                                                                                   
                                                                                                      Αθήνα 24η Ιανουαρίου 2013

Προς τις απανταχού πατριωτικές οργανώσεις και κινήσεις!!!

Αγαπητοί  συνέλληνες,  
      
           Απευθυνόμαστε προς όλους εσάς που εκφράζετε τις ζωντανές, δημιουργικές δυνάμεις της πατρίδας μας, τις δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις  της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας. Απευθυνόμαστε προς εσάς  που η ύπαρξή σας μας γεμίζει αισιοδοξία και βεβαιώνει ότι οι μεταξύ μας δεσμοί έχουν γερές ρίζες, βασίζονται στην κοινή υπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν για το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.  
           Είναι το χρέος της υπάρξεώς μας και η εσωτερική μας παρόρμηση,  είναι το πιστεύω μας και ο τρόπος της ζωής μας, είναι η ίδια μας η ζωή και η αγωνία μας για το αύριο του Έθνους μας που μας οδηγεί σήμερα προς όλους εσάς. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα άλλο μέτωπο και αυτή είναι η επιλογή μας. Έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στην πολιτική μας διαδρομή με το μέλλον της Πατρίδος μας.
           Βρισκόμαστε στην αρχή ενός αιώνα με την εμφάνιση μιάς νέας μορφής παγκόσμιας βαρβαρότητος που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ζούμε πράγματι, σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, όπου έχει διαταραχθεί η συνοχή των κρατών, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο κατεστημένο με στόχο την αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
            Βλέπουμε ότι και στον Ευρωπαϊκό χώρο οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του σιωνιστικού κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας.  
Ερχόμενοι όμως στην ελληνική πραγματικότητα δείτε τους συμπατριώτες μας που ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Αναλογιστείτε πόσοι Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει, πόσα παιδάκια πρόκειται να πεθάνουν από ασιτία, πόσα λουκέτα κρέμονται στις νεκρές επιχειρήσεις, πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει την τιμή και την αξιοπρέπειά τους, πόσοι ζουν με το ηλεκτρικό κομμένο, μέσα στην απόλυτη δυστυχία. Δείτε τα εκατομμύρια των ανέργων, τα παιδιά μας που μεταναστεύουν, «τα περήφανα γηρατειά» που βρίσκονται σε απόγνωση, τους χιλιάδες άστεγους, τους εξαθλιωμένους και καταχρεωμένους πολίτες που πάσχουν από κατάθλιψη. Αυτά όλα, θα σας δώσουν τη δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσετε απτόητοι, όχι μόνο από καθήκον προς την Ιστορία μας την οποία επάξια υπηρετείτε, αλλά και από ανθρωπισμό και από αλληλεγγύη για όλους αυτούς που υποφέρουν, για όλους αυτούς που σας κοιτούν στα μάτια και προσμένουν από εσάς. Για όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους, τους ανυπεράσπιστους, αποφασίστε αμετάκλητα να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ισχυρός τους προμαχώνας. Αγκαλιάστε τον λαό που έχει γονατίσει και δώστε του θάρρος, δώστε του δύναμη, δώστε του ελπίδα για να μην υποκύψει.
           Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι το περίεργο συνονθύλευμα των ιδεολογιών [αριστεράς - σοσιαλισμού – δεξιάς] θα καταστεί ο ρυθμιστής των οραμάτων του Έθνους μας και ότι υπερασπιστής των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι το φαύλο πολιτικό κατεστημένο.
           Επειδή πιστεύουμε ότι η άλωσης του Έθνους άρχισε με τον εκ μέρους των κομμάτων εναγκαλισμό και την εκτροφή αλλόθρησκων και αλλοεθνών βαρβάρων στα σπλάχνα του.
           Επειδή εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα ορθώνουμε το ανάστημά μας δίνοντας συγχρόνως και την πολιτική μας μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε καιρούς έκπτωσης της πολιτικής και απαξίωσής της, η ευθύνη μας είναι αυξημένη και κανείς δεν θα μας πεί πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε αποτελεσματικά.
Η πατρίδα μας δυστυχώς βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο εξωθεσμικών κέντρων. Πίσω από τις έως σήμερα εξελίξεις βρίσκεται μια συνομωσία παραγόντων τους οποίους όλοι μας τους γνωρίζουμε. Το τρικέφαλο μόρφωμα που καμώνεται την κυβέρνηση και η κάθε είδους αντιπολίτευση έχουν τυφλωθεί και δεν βλέπουν το πρόβλημα που διογκώνεται καθημερινά και οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Ελλάς δυστυχώς βρίσκεται στην εντατική. Αυτό ακριβώς μας αναγκάζει να παρέμβουμε και να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση στη χώρα μας. Τώρα είναι η στιγμή να επέμβουμε ενεργά και μια επιλογή έχουμε μπροστά μας, την συνειδητοποιημένη συλλογική και ολομέτωπη αντίθεσή μας σε όλους αυτούς που ερήμην μας αποφασίζουν για την ζωή μας. Το κεντρικό πρόβλημα της σύγχρονης δημοκρατίας είναι ή έλλειψη νομιμοποίησης των αποφάσεων που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα. Οι πολίτες νιώθουν τελείως αποξενωμένοι από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και κυρίως νοιώθουν ανήμποροι να επηρεάσουν την θέληση και τις επιλογές αυτών των κέντρων.
           Απέναντι σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα δεν αρκεί απλώς να εξαντλούμαστε στην αναζήτηση των ερμηνειών. Το βασικό είναι να αναζητήσουμε λύσεις και η αναζήτηση των λύσεων πρέπει να αρχίσει από την συμμετοχή του πολίτη στην διαχείριση των κοινών.
           Μπροστά μας επομένως υπάρχει η πρόκληση και όλοι εμείς που εκφράζουμε εδώ και δεκαετίες τον υγιή πατριωτικό χώρο, δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να εθελοτυφλούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης  και  δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από την πολιτική σκηνή του τόπου γιατί εμείς είμαστε οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους και η πολιτική μας συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του Έθνους μας. Είμαστε οι πατριώτες αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν κάποιοι την πατρίδα μας σε χώρα της αγωνίας, σε χώρα του φόβου και της απελπισίας σε χώρα θανάτου.
Έχουν καταντήσει την Ελλάδα αφιλόξενη και επικίνδυνη για τους Έλληνες. Την κατάντησαν μια χώρα της συμφοράς και της μιζέριας μετατρέποντας την κορωνίδα των κρατών, την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη κοινωνικής αποσύνθεσης και αλλοίωσης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.

Ο Έλληνας υφίσταται το επαχθές βάρος της αλλοπρόσαλλης Νεοταξικής πολιτικής. Ξεχνούν όμως ότι η Ελλάδα είναι δική μας, ότι η Ελλάδα μας ανήκει, ότι δεν είναι κτήμα κανενός εισβολέα και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα των μηχανισμών της αυθαιρεσίας, της ασυδοσίας, της μίζας και της διαφθοράς. Και αρχίζουμε τον αγώνα μας με την κατά μέτωπο επίθεση σε μία σύγκρουση με την αμερικανοεβραϊκή τραπεζοκρατία, ως την πηγή του απόλυτου κακού και τούτο διότι:

            Ήδη, από το έτος 2009, «οι ελληνικές κυβερνήσεις» έχουν χορηγήσει προς τις τράπεζες, άνευ οποιασδήποτε νομίμου αιτίας και σύμφωνα με τις σχετικές ειλημμένες και ήδη εφαρμοζόμενες πολιτικές αποφάσεις, για «την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών» τεράστια χρηματικά ποσά και εγγυήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό. Έτσι, μέχρι τώρα, έχει χορηγηθεί από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και συγκεκριμένα από τα κατά προσέγγιση 14 εκατομμύρια των φορολογούμενων φυσικών και νομικών προσώπων, τα οποία κατοικούν, διαβιούν ή εδρεύουν στη χώρα, ρευστότητα και εγγυήσεις συνολικού ύψους 233 δισεκατομμυρίων ευρώ αφού με τους κατωτέρω νόμους δανειοδοτήθηκαν οι αμερικανοεβραϊκές τράπεζες με το ανωτέρω υπέρογκο ποσό:
Ν 3723 ΦΕΚ 250     09-12-2008   ( άρθρα 2, 3, 4, 5 )                 23.000.000.000
Ν.3845 ΦΕΚ 65       06-05-2010   ( άρθρα 4 παράγραφος 8 )    15.000.000.000
Ν.3864 ΦΕΚ 119     21-07-2010   ( άρθρα 3 παράγραφος 1 )          10.000.000.000
Ν.3872 ΦΕΚ 148     03-09-2010   (άρθρο 7)                               25.000.000.000
Ν.3965 ΦΕΚ 113     18-05-2011   ( άρθρο 19 παράγραφος 1 )        30.000.000.000
Ν.4031 ΦΕΚ 256     09-12-2011   ( άρθρα 1 , 2 )                            60.000.000.000
Ν. 4056                            12- 03-2012     ( άρθρο 21 )                                       30 δισεκατομμύρια
Ν.4079                             19-09-2012      (άρθρο 1 παράγραφος 1)       40 δισεκατομμύρια
ΣΥΝΟΛΙΚΑ                                                                                 233.000.000.000 ευρώ
            Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ  ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ αφού τις έχουν δανείσει, από το υστέρημά τους, με 233.000.000.000 ευρώ. Παράλληλα, σύμφωνα με την Τράπεζα «της Ελλάδος», οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν δανειστεί, με κάθε είδους δάνεια, από τα αιμοσταγή αυτά «ιδρύματα», 170.000.000.000 ευρώ. Και εδώ συμβαίνει το όλως παράδοξο. Οι Έλληνες οι οποίοι έχουν περιέλθει σε αδυναμία αποπληρωμής των έναντι των δανειοληπτριών τους τραπεζών δανείων τους, και τούτο λόγω της αφαιμάξεως των εσόδων τους για να στηριχθούν οι Μινώταυροι της διεθνούς τοκογλυφικής κατοχής, χάνουν, σε αγαστή συνεργασία μετά της Δικαιοσύνης και των κυβερνόντων, τις περιουσίες τους, την αξιοπρέπειά τους και την ζωή τους κατά τους πλειστηριασμούς που διεξάγονται εις βάρος τους εκ μέρους των δανειζομένων απ’ αυτούς τραπεζών. Το γεγονός τούτο ΟΥΔΕΝΑΝ ενδιαφέρει εκ των ΟΥΤΙΔΑΝΩΝ που χασκογελάνε αυτάρεσκα, μέσα στο απυρόβλητο που τους παρέχει η καταχρηστική τους εξουσία. Ενδιαφέρει όμως εμάς και, προς άρση αυτής της ανθρωποκτόνου συμπεριφοράς των «ιδρυμάτων», σας καλούμε να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προσερχόμενοι στα κατά τόπους καταστήματα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πλειστηριασμών καταργώντας τους κυριολεκτικά και καθιστώντας τους ατελέσφορους. Ίσως βέβαια κάποιος εξ Υμών αντιτάξει ότι η ενέργειά μας αυτή δεν είναι δημοκρατική. Μα ποιός μπορεί να ισχυρισθεί ότι το καθεστώς υπό το οποίο πορεύεται σήμερα η Ελλάδα ότι είναι Δημοκρατία; Εμείς θεωρούμε αυτό ως Κοινοβουλευτική Δικτατορία που καταλύει το κράτος δικαίου και τα συνταγματικά δικαιώματα του κυρίαρχου λαού και κρίνουμε ότι υπ’ αυτά τα δεδομένα ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ να αποκαταστήσουμε την νομιμότητα υπακούοντας στην διάταξη του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] που επιτάσσει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».   
            Καιρός λοιπόν να αντιδράσουμε στις αντιλαϊκές επιλογές που μας επιβάλουν με τις κατά συρροή Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που μας οδηγούν στην υποτέλεια και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Καιρός είναι να ανατρέψουμε αυτήν την εξέλιξη για να μπορέσει η Ελλάδα μας να ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία της και την αίγλη της.
           Ξεχνάνε βέβαια οι ελεεινοί, άπληστοι διαφθορείς κάθε αξίας πολιτικοί της πατρίδας μας, οι οποίοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, ότι στις Δημοκρατίες αποφασίζει ο Λαός. Ξεχνούν ότι η κοινωνία είναι πλέον υπεύθυνη και έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν παζαρεύει το μέλλον της. Όσον αφορά την Ελλάδα αυτό είναι μία υπόθεσης που αφορά εμάς και τον πρώτο λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός και όχι αυτοί που ήρθαν από το πουθενά. Και ας το νοιώσουν καλά οι οποιοιδήποτε θλιβεροί «δήθεν» και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
           Μακριά από συμφέροντα και μηχανισμούς διαπλοκής εμείς αντλούμε τη δύναμή μας από την επαφή μας με τον λαό, από την κατανόηση των προβλημάτων του, από τους αγώνες για την επίλυσή τους και θέλουμε μια Ελλάδα με κοινωνικό πρόσωπο, κοινωνικές κατευθύνσεις και κοινωνική δράση υπέρ του Έλληνα. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να δώσουμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες μιά διέξοδο, μιά νότα αισιοδοξίας αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σεμνότητα μόνοι και μετά πολλών. Θέλουμε και θα τα καταφέρουμε και αυτό θα είναι για μας δικαίωσης της υπάρξεώς μας.
Γιά  τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσαμε παρά να απευθυνθούμε σε εσάς, να ζητήσουμε την συμμετοχή σας και την στήριξή σας για να δώσουμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο την μάχη μας εναντίον των δολοφόνων του Έθνους μας. Σας καλούμε σε συστράτευση ζητώντας από όλους σας να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μιά Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της πατρίδας άς κοιτάξουμε μπροστά. Ελπίζουμε ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας και να καταφέρουμε να επανασυγκροτήσουμε το ιστορικό Έθνος των Ελλήνων.  Δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος παρά αυτός της σύγκρουσης. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Αδέλφια!!! Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή. Τώρα ή ποτέ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΩΝ!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ!!! 

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας     Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
           Τηλ: 210 3241961               Τηλ: 210 8239965

ΕΚΚΛΗΣΙΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ


                              «Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος» Σοφοκλής
    EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  «Ε.ΛΑ.Σ»
      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ    ΚΙΝΗΣΗ    ΤΟΥ   ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ   ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
                             Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα

      Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220 **** Τηλεομοιότυπο: 210-3244163

       Ιστοσελίδα Internet:http://www.e-tel.gr/elas/*****Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr



ΕΚΚΛΗΣΙΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
                                                                                                   
                                                                                                      Αθήνα 24η Ιανουαρίου 2013

Προς τις απανταχού πατριωτικές οργανώσεις και κινήσεις!!!

Αγαπητοί  συνέλληνες,  
      
           Απευθυνόμαστε προς όλους εσάς που εκφράζετε τις ζωντανές, δημιουργικές δυνάμεις της πατρίδας μας, τις δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις  της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας. Απευθυνόμαστε προς εσάς  που η ύπαρξή σας μας γεμίζει αισιοδοξία και βεβαιώνει ότι οι μεταξύ μας δεσμοί έχουν γερές ρίζες, βασίζονται στην κοινή υπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν για το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.  
           Είναι το χρέος της υπάρξεώς μας και η εσωτερική μας παρόρμηση,  είναι το πιστεύω μας και ο τρόπος της ζωής μας, είναι η ίδια μας η ζωή και η αγωνία μας για το αύριο του Έθνους μας που μας οδηγεί σήμερα προς όλους εσάς. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα άλλο μέτωπο και αυτή είναι η επιλογή μας. Έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στην πολιτική μας διαδρομή με το μέλλον της Πατρίδος μας.
           Βρισκόμαστε στην αρχή ενός αιώνα με την εμφάνιση μιάς νέας μορφής παγκόσμιας βαρβαρότητος που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ζούμε πράγματι, σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, όπου έχει διαταραχθεί η συνοχή των κρατών, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο κατεστημένο με στόχο την αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
            Βλέπουμε ότι και στον Ευρωπαϊκό χώρο οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του σιωνιστικού κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας.  
Ερχόμενοι όμως στην ελληνική πραγματικότητα δείτε τους συμπατριώτες μας που ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Αναλογιστείτε πόσοι Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει, πόσα παιδάκια πρόκειται να πεθάνουν από ασιτία, πόσα λουκέτα κρέμονται στις νεκρές επιχειρήσεις, πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει την τιμή και την αξιοπρέπειά τους, πόσοι ζουν με το ηλεκτρικό κομμένο, μέσα στην απόλυτη δυστυχία. Δείτε τα εκατομμύρια των ανέργων, τα παιδιά μας που μεταναστεύουν, «τα περήφανα γηρατειά» που βρίσκονται σε απόγνωση, τους χιλιάδες άστεγους, τους εξαθλιωμένους και καταχρεωμένους πολίτες που πάσχουν από κατάθλιψη. Αυτά όλα, θα σας δώσουν τη δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσετε απτόητοι, όχι μόνο από καθήκον προς την Ιστορία μας την οποία επάξια υπηρετείτε, αλλά και από ανθρωπισμό και από αλληλεγγύη για όλους αυτούς που υποφέρουν, για όλους αυτούς που σας κοιτούν στα μάτια και προσμένουν από εσάς. Για όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους, τους ανυπεράσπιστους, αποφασίστε αμετάκλητα να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ισχυρός τους προμαχώνας. Αγκαλιάστε τον λαό που έχει γονατίσει και δώστε του θάρρος, δώστε του δύναμη, δώστε του ελπίδα για να μην υποκύψει.
           Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι το περίεργο συνονθύλευμα των ιδεολογιών [αριστεράς - σοσιαλισμού – δεξιάς] θα καταστεί ο ρυθμιστής των οραμάτων του Έθνους μας και ότι υπερασπιστής των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι το φαύλο πολιτικό κατεστημένο.
           Επειδή πιστεύουμε ότι η άλωσης του Έθνους άρχισε με τον εκ μέρους των κομμάτων εναγκαλισμό και την εκτροφή αλλόθρησκων και αλλοεθνών βαρβάρων στα σπλάχνα του.
           Επειδή εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα ορθώνουμε το ανάστημά μας δίνοντας συγχρόνως και την πολιτική μας μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε καιρούς έκπτωσης της πολιτικής και απαξίωσής της, η ευθύνη μας είναι αυξημένη και κανείς δεν θα μας πεί πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε αποτελεσματικά.
Η πατρίδα μας δυστυχώς βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο εξωθεσμικών κέντρων. Πίσω από τις έως σήμερα εξελίξεις βρίσκεται μια συνομωσία παραγόντων τους οποίους όλοι μας τους γνωρίζουμε. Το τρικέφαλο μόρφωμα που καμώνεται την κυβέρνηση και η κάθε είδους αντιπολίτευση έχουν τυφλωθεί και δεν βλέπουν το πρόβλημα που διογκώνεται καθημερινά και οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Ελλάς δυστυχώς βρίσκεται στην εντατική. Αυτό ακριβώς μας αναγκάζει να παρέμβουμε και να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση στη χώρα μας. Τώρα είναι η στιγμή να επέμβουμε ενεργά και μια επιλογή έχουμε μπροστά μας, την συνειδητοποιημένη συλλογική και ολομέτωπη αντίθεσή μας σε όλους αυτούς που ερήμην μας αποφασίζουν για την ζωή μας. Το κεντρικό πρόβλημα της σύγχρονης δημοκρατίας είναι ή έλλειψη νομιμοποίησης των αποφάσεων που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα. Οι πολίτες νιώθουν τελείως αποξενωμένοι από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και κυρίως νοιώθουν ανήμποροι να επηρεάσουν την θέληση και τις επιλογές αυτών των κέντρων.
           Απέναντι σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα δεν αρκεί απλώς να εξαντλούμαστε στην αναζήτηση των ερμηνειών. Το βασικό είναι να αναζητήσουμε λύσεις και η αναζήτηση των λύσεων πρέπει να αρχίσει από την συμμετοχή του πολίτη στην διαχείριση των κοινών.
           Μπροστά μας επομένως υπάρχει η πρόκληση και όλοι εμείς που εκφράζουμε εδώ και δεκαετίες τον υγιή πατριωτικό χώρο, δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να εθελοτυφλούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης  και  δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από την πολιτική σκηνή του τόπου γιατί εμείς είμαστε οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους και η πολιτική μας συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του Έθνους μας. Είμαστε οι πατριώτες αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν κάποιοι την πατρίδα μας σε χώρα της αγωνίας, σε χώρα του φόβου και της απελπισίας σε χώρα θανάτου.
Έχουν καταντήσει την Ελλάδα αφιλόξενη και επικίνδυνη για τους Έλληνες. Την κατάντησαν μια χώρα της συμφοράς και της μιζέριας μετατρέποντας την κορωνίδα των κρατών, την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη κοινωνικής αποσύνθεσης και αλλοίωσης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.

Ο Έλληνας υφίσταται το επαχθές βάρος της αλλοπρόσαλλης Νεοταξικής πολιτικής. Ξεχνούν όμως ότι η Ελλάδα είναι δική μας, ότι η Ελλάδα μας ανήκει, ότι δεν είναι κτήμα κανενός εισβολέα και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα των μηχανισμών της αυθαιρεσίας, της ασυδοσίας, της μίζας και της διαφθοράς. Και αρχίζουμε τον αγώνα μας με την κατά μέτωπο επίθεση σε μία σύγκρουση με την αμερικανοεβραϊκή τραπεζοκρατία, ως την πηγή του απόλυτου κακού και τούτο διότι:

            Ήδη, από το έτος 2009, «οι ελληνικές κυβερνήσεις» έχουν χορηγήσει προς τις τράπεζες, άνευ οποιασδήποτε νομίμου αιτίας και σύμφωνα με τις σχετικές ειλημμένες και ήδη εφαρμοζόμενες πολιτικές αποφάσεις, για «την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών» τεράστια χρηματικά ποσά και εγγυήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό. Έτσι, μέχρι τώρα, έχει χορηγηθεί από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και συγκεκριμένα από τα κατά προσέγγιση 14 εκατομμύρια των φορολογούμενων φυσικών και νομικών προσώπων, τα οποία κατοικούν, διαβιούν ή εδρεύουν στη χώρα, ρευστότητα και εγγυήσεις συνολικού ύψους 233 δισεκατομμυρίων ευρώ αφού με τους κατωτέρω νόμους δανειοδοτήθηκαν οι αμερικανοεβραϊκές τράπεζες με το ανωτέρω υπέρογκο ποσό:
Ν 3723 ΦΕΚ 250     09-12-2008   ( άρθρα 2, 3, 4, 5 )                 23.000.000.000
Ν.3845 ΦΕΚ 65       06-05-2010   ( άρθρα 4 παράγραφος 8 )    15.000.000.000
Ν.3864 ΦΕΚ 119     21-07-2010   ( άρθρα 3 παράγραφος 1 )          10.000.000.000
Ν.3872 ΦΕΚ 148     03-09-2010   (άρθρο 7)                               25.000.000.000
Ν.3965 ΦΕΚ 113     18-05-2011   ( άρθρο 19 παράγραφος 1 )        30.000.000.000
Ν.4031 ΦΕΚ 256     09-12-2011   ( άρθρα 1 , 2 )                            60.000.000.000
Ν. 4056                            12- 03-2012     ( άρθρο 21 )                                       30 δισεκατομμύρια
Ν.4079                             19-09-2012      (άρθρο 1 παράγραφος 1)       40 δισεκατομμύρια
ΣΥΝΟΛΙΚΑ                                                                                 233.000.000.000 ευρώ
            Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ  ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ αφού τις έχουν δανείσει, από το υστέρημά τους, με 233.000.000.000 ευρώ. Παράλληλα, σύμφωνα με την Τράπεζα «της Ελλάδος», οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν δανειστεί, με κάθε είδους δάνεια, από τα αιμοσταγή αυτά «ιδρύματα», 170.000.000.000 ευρώ. Και εδώ συμβαίνει το όλως παράδοξο. Οι Έλληνες οι οποίοι έχουν περιέλθει σε αδυναμία αποπληρωμής των έναντι των δανειοληπτριών τους τραπεζών δανείων τους, και τούτο λόγω της αφαιμάξεως των εσόδων τους για να στηριχθούν οι Μινώταυροι της διεθνούς τοκογλυφικής κατοχής, χάνουν, σε αγαστή συνεργασία μετά της Δικαιοσύνης και των κυβερνόντων, τις περιουσίες τους, την αξιοπρέπειά τους και την ζωή τους κατά τους πλειστηριασμούς που διεξάγονται εις βάρος τους εκ μέρους των δανειζομένων απ’ αυτούς τραπεζών. Το γεγονός τούτο ΟΥΔΕΝΑΝ ενδιαφέρει εκ των ΟΥΤΙΔΑΝΩΝ που χασκογελάνε αυτάρεσκα, μέσα στο απυρόβλητο που τους παρέχει η καταχρηστική τους εξουσία. Ενδιαφέρει όμως εμάς και, προς άρση αυτής της ανθρωποκτόνου συμπεριφοράς των «ιδρυμάτων», σας καλούμε να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προσερχόμενοι στα κατά τόπους καταστήματα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πλειστηριασμών καταργώντας τους κυριολεκτικά και καθιστώντας τους ατελέσφορους. Ίσως βέβαια κάποιος εξ Υμών αντιτάξει ότι η ενέργειά μας αυτή δεν είναι δημοκρατική. Μα ποιός μπορεί να ισχυρισθεί ότι το καθεστώς υπό το οποίο πορεύεται σήμερα η Ελλάδα ότι είναι Δημοκρατία; Εμείς θεωρούμε αυτό ως Κοινοβουλευτική Δικτατορία που καταλύει το κράτος δικαίου και τα συνταγματικά δικαιώματα του κυρίαρχου λαού και κρίνουμε ότι υπ’ αυτά τα δεδομένα ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ να αποκαταστήσουμε την νομιμότητα υπακούοντας στην διάταξη του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] που επιτάσσει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».   
            Καιρός λοιπόν να αντιδράσουμε στις αντιλαϊκές επιλογές που μας επιβάλουν με τις κατά συρροή Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που μας οδηγούν στην υποτέλεια και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Καιρός είναι να ανατρέψουμε αυτήν την εξέλιξη για να μπορέσει η Ελλάδα μας να ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία της και την αίγλη της.
           Ξεχνάνε βέβαια οι ελεεινοί, άπληστοι διαφθορείς κάθε αξίας πολιτικοί της πατρίδας μας, οι οποίοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, ότι στις Δημοκρατίες αποφασίζει ο Λαός. Ξεχνούν ότι η κοινωνία είναι πλέον υπεύθυνη και έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν παζαρεύει το μέλλον της. Όσον αφορά την Ελλάδα αυτό είναι μία υπόθεσης που αφορά εμάς και τον πρώτο λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός και όχι αυτοί που ήρθαν από το πουθενά. Και ας το νοιώσουν καλά οι οποιοιδήποτε θλιβεροί «δήθεν» και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
           Μακριά από συμφέροντα και μηχανισμούς διαπλοκής εμείς αντλούμε τη δύναμή μας από την επαφή μας με τον λαό, από την κατανόηση των προβλημάτων του, από τους αγώνες για την επίλυσή τους και θέλουμε μια Ελλάδα με κοινωνικό πρόσωπο, κοινωνικές κατευθύνσεις και κοινωνική δράση υπέρ του Έλληνα. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να δώσουμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες μιά διέξοδο, μιά νότα αισιοδοξίας αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σεμνότητα μόνοι και μετά πολλών. Θέλουμε και θα τα καταφέρουμε και αυτό θα είναι για μας δικαίωσης της υπάρξεώς μας.
Γιά  τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσαμε παρά να απευθυνθούμε σε εσάς, να ζητήσουμε την συμμετοχή σας και την στήριξή σας για να δώσουμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο την μάχη μας εναντίον των δολοφόνων του Έθνους μας. Σας καλούμε σε συστράτευση ζητώντας από όλους σας να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μιά Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της πατρίδας άς κοιτάξουμε μπροστά. Ελπίζουμε ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας και να καταφέρουμε να επανασυγκροτήσουμε το ιστορικό Έθνος των Ελλήνων.  Δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος παρά αυτός της σύγκρουσης. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Αδέλφια!!! Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή. Τώρα ή ποτέ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΩΝ!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ!!! 

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας     Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
           Τηλ: 210 3241961               Τηλ: 210 8239965

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου