Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο Γιώργος Σαρρής .... στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς ..... Βάζει τα πράγματα στην θέση τους ...... Ενίοτε δεν χρειάζεται καμία δεύτερη σκέψη για να χαρακτηρίσεις λαμόγιο αυτόν που δέχεται κατοχή και παράδοση της πατρίδας του και να είναι εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό και να λέγεται Έλληνας .... τέλος... Δεν έχει καμία δουλειά τότε εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου .... Όλα τα υπόλοιπα, κάτι χαζο-δικαιολογίες "μήπως".... "δεν" ... είναι απλώς μπαρούφες .... Ολόκληρη η εκπομπή https://www.youtube.com/watch?v=nGJ7OUQDenE

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: Σκληρό Βίντεο: Αστυνομικοί χτυπούν μέχρι θανάτου κ...

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: Σκληρό Βίντεο: Αστυνομικοί χτυπούν μέχρι θανάτου κρατούμενο σε αστυνομικό τμήμα του Βελγίου ...: Ο Τζόναθαν Τζέικομπ 26 ετών, είναι γυμνός, σε έναν ασφυκτικό χώρο στο αστυνομικό τμήμα της Μορτσελ, στο Βέλγιο. Λίγο αργότερα ανεβαίνει σ...

Ν : όντως το βίντεο είναι αποτρόπαια σκληρό. Κρίμα που δεν μπορούσα να καταλάβω την περιγραφή. 
Μέσα από την εικόνα του βίντεο και χωρίς να το έχω δει ολόκληρο, υποθέτω πως ο άτυχος αυτός άνθρωπος έχριζε ιατρικής περίθαλψης και μάλλον ήταν, υπό αυτής.  Προχωρώ όμως αμέσως στους μαυροντυμένους.
Δεν θα έπρεπε να επανελεγχθούν οι μέθοδοι εκπαίδευσης αυτών των ατόμων ; Δεν θα έπρεπε να εξετάζονται οι επιπτώσεις των μεθόδων, στην υπό αυτών, νέα διαμόρφωση της ψυχολογίας των εκπαιδευομένων ;
Τι είδους νόμος "δικαίου" επιτρέπει την διάκριση μεταξύ "νόμιμης"  και "παράνομης" κουκούλας ;  Αν θέλει να κρύψει κάποιος τα χαρακτηριστικά του γι αυτό που κάνει "νόμιμα" πίσω από μια "νόμιμη" κουκούλα, είναι επίδικος όσο και αυτός που επιλέγει να δράσει .... παράνομα πίσω από μία κουκούλα.  Ας μην επέλεγαν να κάνουν αυτό που κάνουν.  Ειδάλλως, αναλαμβάνουν το τίμημα της επιλογής τους, πρόσωπο με πρόσωπο.  
Είμαι σίγουρη, πως τότε θα ήταν λίγο καλλίτερος ο κόσμος μας απ΄ ό,τι είναι.
Ούτε στους νόμους ζούγκλας δεν ισχύει νόμος, ζώο να επιτίθεται μασκαρεμένο στον όποιο αντίπαλό του....  Μασκαρεύεται μόνον για να κρυφτεί και να αυτοαμυνθεί, προσπαθώντας να αποφύγει οποιαδήποτε άμεση επαφή ..... ή για να διασκεδάσει ή να επιδειχθεί. 

Αν όλα στη ζωή μας ισχύουν με διακρίσεις, τότε επιταχύνουμε την θανατηφόρο πρόσκρουση και αυτοκαταστροφή.  Δεν μπορούν να υπάρχουν κλέφτες νόμιμοι και κλέφτες παράνομοι. Δεν μπορούν να υπάρχουν νόμιμοι δήμιοι και παράνομοι δήμιοι.
Δεν μπορούν να υπάρχουν νόμιμοι πόλεμοι και παράνομοι πόλεμοι.

Αν κάποτε μιλούσαμε για τον νόμο της ζούγκλας, στις μέρες μας τον έχουμε ξεπεράσει προ πολλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου