a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

 
Για πολίτες που είναι αποφασισμένοι να πάρουν την ζωή στα χέρια τους, που θέλουν να αγωνιστούν παρ’ όλες τις απογοητεύσεις που γεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και που σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αφορούν όσους έχουν παραδώσει την ύπαρξή τους στην τύχη και στο «κακό» πεπρωμένο, που στην τελική εμείς οι ίδιοι το κτίζουμε συνειδητά ή μη. Πάρε λοιπόν μολύβι και χαρτί φίλε μου, άκου την εκπομπή με προσοχή και κράτα σημειώσεις. Δείγμα των δικών μου ακολουθεί :
 
Βάσει του άρθρου 232 του Ποινικού Κώδικα τιμωρείται με 3 χρόνια φυλάκιση όποιος συγκαλύπτει κακούργημα και ένα από τα κακουργήματα είναι και η υπεξαίρεση των χρημάτων από πλευράς των τραπεζών. Το 2012 είχαν δοθεί στοιχεία στην δικαιοσύνη η οποία είναι ενήμερη σε όλη την διαβάθμισή της, εξ αιτίας των οποίων ο κ. Πεπόνης είχε ξεκινήσει τότε νομικές διαδικασίες. Ο ίδιος σήμερα έχει μετατεθεί και έχει αναλάβει την υπεράσπιση των κακοποιημένων ζώων! Τα δάνεια που έπαιρναν οι Ελληνικές τράπεζες τα ενέκρινε η ΕΚΤ πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζε και γνωρίζει τόσο η ίδια όσο και οι «ισχυρές Ευρωπαϊκές ηγεσίες» για το κακούργημα που συντελείται στην πατρίδα μας επί σειρά ετών. Απόδειξη, ότι ενώ κατηγορούσαν την Ελλάδα ως αφερέγγυα εν τούτοις δάνειζαν τις τράπεζές της με τις εγγυήσεις της «αφερέγγυας»! Από την πλευρά της κρατικής εξουσίας δε, ΔΕΝ βρέθηκε κόμμα ή απόκομμα, ούτε ακόμα και από ενήμερα εξω-κοινοβουλευτικά αποκόμματα με νομικά υποτίθεται τμήματα, που να προσέγγισαν την Ελληνική δικαιοσύνη με τεκμηριωμένα δικόγραφα. Ξεκινάμε λοιπόν :
 
α) Με τον νόμο 3845 του 2010 δόθηκαν στις τράπεζες 15 δις επιπλέον από τα αρχικά 23 δις που είχαν πάρει επί Καραμανλή. Σύνολο 38 δις.
 
β) Με τον νόμο 3872 τον Σεπτέμβριο του 2010 έδωσαν στις τράπεζες 25 δις τα οποία υπεξαιρέθηκαν όπως και τα προηγούμενα. 38 +25 = 63 δις
 
γ) Τον Μάϊο του 2011 έδωσαν ξανά 30 δις (63 + 30 = 93 δις) καίτοι οι ευρωπαίοι «ηγέτες» γνώριζαν πάρα πολύ καλά την υπεξαίρεση των Ελληνικών τραπεζών, γεγονός που συνετέλεσε στην συνεχή και συστηματική διάλυση της Ελληνικής οικονομίας, την απορρύθμιση του Ελληνικού κράτους και την εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ανέχονται την επί τέσσερις φορές τραπεζική κακουργηματική υπεξαίρεση, αλλά παράλληλα ΔΕΝ θέλουν, ούτε πιστεύουν στον Θεό, ούτε πιστεύουν ότι έχουν την δύναμη να αλλάξουν την κατάσταση. 
 
Όχι μόνον οι τράπεζες ΔΕΝ έριξαν στην Ελληνική αγορά τα 93δις που πήραν, αλλά μάζεψαν και αρκετά δις η κάθε μία εξ αυτών από τα δάνεια που είχαν δώσει στην αγορά. Δηλαδή αφαίρεσαν επιπλέον από την Ελληνική οικονομία ακόμα 34 δις που κυκλοφορούσαν. Θα έπρεπε λοιπόν αυτεπάγγελτα η Ελληνική δικαιοσύνη να έχει στείλει στο αυτόφωρο όλους τους τραπεζίτες! 
 
Μόνον με αυτά τα στοιχεία η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητά αποζημίωση ως κρατική οντότητα και αντί να υφίσταται όλα αυτά τα δεινά να έχουν εκπέσει τα πάντα! Η ειρωνεία είναι ότι παράδειγμα ο Πάνος Καμμένος γνώριζε τα πάντα έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια του μέσω του νομικού του τμήματος του κόμματός του, με τον ίδιο να παραδέχεται την υπεξαίρεση των τραπεζών με δήλωσή του το 2012 στην ΔΕΘ. Συνεπώς ΔΕΝ προχώρησε στις πρέπουσες νομικές διαδικασίες όπως είχε ηθικό καθήκον να πράξει, αντίθετα περιέπαιξε την κοινή γνώμη. Το αυτό ακριβώς ενίοτε ισχύει και για το μεγαλύτερο μέρος του Νομικού και δικαστικού κόσμου. Οι οποίοι ενώ γνωρίζουν, εφ όσον όλη η διαβάθμιση του δικαστικού σώματος έχει ενημερωθεί, συγκαλύπτουν αποδεικνύοντας με αυτήν τους την ενέργεια : την συνυπευθυνότητά τους και την συνεργία τους στο έγκλημα. 
 
δ) Μετά τα 93 δις, τον Σεπτέμβριο του 2011 με πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και με την αιτιολογία ότι οι τράπεζες χρειάζονται άμεσα ρευστότητα «λόγω απρόβλεπτης μεταβολής συνθηκών» πήραν επιπλέον χρήματα, συνολικά δηλαδή 233 δις. Μην ξεχνάμε και τα ακριβότερα δάνεια μέσω ELA πάλι με την εγγύηση του “αφερέγγυου” 
 
Να ξεκαθαρίσουμε πως το PSI ΔΕΝ επέφερε στην πραγματικότητα μείωση χρέους, αλλά μόνον την καταστροφή των μικρο-ομολογιούχων και φυσικά των ασφαλιστικών ταμείων για τα οποία υπάρχει συμφωνία τα αποθεματικά τους να περνούν στην δικαιοδοσία της ΤτΕ (!) Πριν το PSI, την χρονική εκείνη περίοδο το χρέος ήταν 370 δις. Με το PSI μειώθηκε στα 280 δις βάσει των επίσημων αναρτημένων στοιχείων στο ενημερωτικό δελτίο με αρ. 65 τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, στην σελίδα του Υπ. Οικονομικών. Στο αμέσως όμως επόμενο ενημερωτικό δελτίο του υπουργείου, το χρέος αυξήθηκε κατά 23 δις το οποίο είναι προϊόν απάτης της συνεργασίας του «καλού και φιλάνθρωπου» Ολάντ με την Λαγκάρντ(!) ο οποίος μας επισκέφθηκε για να κλείσει πρώτα την νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για την οποία εφ όσον ΔΕΝ ντρέπονται οι ίδιοι τότε θα έπρεπε να λογοδοτούν όλοι αυτοί στην δικαιοσύνη και για να ολοκληρώσει τα «ψώνια» του στην Ελλάδα έχοντας μαζί του μεταξύ άλλων και τον κάτοχο της Nestle και της εταιρείας Σουέζ…. Είναι πανάρχαιο το παιγνίδι μεταξύ του «καλού» πχ. Ολάντ η χώρα του οποίου συνέταξε το 3ο κατά άλλους 4ο μνημόνιο θεωρώντας πολύ σωστά το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ως τέτοιο, κατ’ εντολήν της πέραν του Ατλαντικού χώρας και του κακού Σόϊμπλε που τα φταίει όλα, αλλά ΔΕΝ φταίει κανένας άλλος εκτός από αυτόν ... 
 
Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουν μπει στο δημόσιο χρέος τα 73 δις. Εκκρεμούν ακόμα να μπουν 160 δις, σύνολο δηλαδή 233 δις. Μην ξεχνάμε τα 550 δις που είχε παραδεχθεί ο Στουρνάρας τότε στην βουλή απαντώντας στον τότε διαμαρτυρόμενο Τσίπρα «μα που θα βρούμε τα 550 δις που έχουμε πάρει ;» Βγαίνουν λοιπόν στα κανάλια οι βουλευτές, οι δημοσιογράφοι παπαγάλοι και μιλούν 1) για κούρεμα χρέους πχ. 10 , 20 ακόμα και 60 δις 2) ή αναφέρονται στο ότι ΔΕΝ είναι βιώσιμο το χρέος 3) ή μιλάνε για αναδιάρθρωση, ΑΛΛΑ κανένας ΔΕΝ μιλάει : τι θα γίνει όταν φορτωθούν τα 160 δις στο Δημόσιο χρέος ; Γεγονός που θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια, με τις κρατικές εγγυήσεις να καταπίπτουν, από την στιγμή που όλες οι τράπεζες είναι στεγνές, με μη διαθέσιμες στο 100% των καταθέσεων των πελατών τους, χωρίς τα δάνεια των ανακεφαλαιοποιήσεων τα οποία υπεξαίρεσαν στέλνοντάς τα σε οικονομικούς «παραδείσους». ΔΕΝ σώζονται ακόμα και αν πάρουν με νέα ανακεφαλαιοποίηση επιπλέον 100 δις. Πράγμα που σημαίνει ότι και να γίνει μείωση χρέους τώρα, αυτό θα εκτοξευτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία, υποκρισία και πολιτικό κακούργημα, όταν όλα αυτά τα απάνθρωπα μέτρα αφορούν αποκλειστικά και μόνον τα 73 δις που ήδη έχουν εκπέσει. 
 
Όσο γιατί ΔΕΝ πέφτουν οι αντικειμενικές αξίες βάσει των οποίων υπολογίζεται ο αντισυνταγματικός ΕΝΦΙΑ, είναι επειδή αυτές είναι απόλυτα συνδεδεμένες με τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών. Δηλαδή το να μειωθούν οι αντικειμενικές σημαίνει ότι θα πρέπει οι τράπεζες να καλύψουν την επισφάλεια, την διαφορά. Εξ αιτίας αυτού προέκυψε στα μουλωχτά η αλλαγή του κώδικα πολιτικής δικονομίας μέσα στο καλοκαίρι, ότι δηλαδή οι πλειστηριασμοί θα γίνονται στις εμπορικές αξίες.
Το ελεγκτικό συνέδριο και το ελεγκτικό συμβούλιο που εγκρίνουν τους προϋπολογισμούς του κράτους, το 2012 έγραφαν «πιθανή κατάπτωση εγγυήσεων 170 δις!» Τον αμέσως επόμενο χρόνο που έληγαν εγγυήσεις 44 δις, για να μην μπουν άμεσα στο Δημόσιο χρέος, τις αντικατέστησαν με νέα ομόλογα λήξης το 2057!, υπό μορφή δηλαδή swap, αλά το κρυφό swap του Σημίτη με την Goldman Sacks, το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από 10 χρόνια στον προϋπολογισμό του κράτους, το οποίο μαζί με την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων που έπραξε ο Γεωργίου ως τότε πρόεδρός της, οδήγησαν την χώρα στο Β’ μνημόνιο με απεχθέστερους όρους και μέτρα, συμπεριλαμβανομένης και της παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας η οποία έτσι και αλλιώς ΔΕΝ παραχωρείται και ας το λένε. Για αυτό αλλάζουν τους μηχανισμούς της «δημιουργικής» λογιστικής απάτης ώστε να μην μπορεί να ακολουθηθεί η πορεία του χρέους. Το 2013 ο Σαχινίδης ως γνωστόν εξέδωσε ομόλογα με συνολικό επιτόκιο 14% (μαζί με το euribor = διατραπεζικό επιτόκιο). Για αυτό τίποτα στην ουσία ΔΕΝ αποδίδει, όταν όσα δικόγραφα κυκλοφορούν είναι έτσι στημένα ώστε επί της ουσίας να μην οδηγούν πουθενά! 
 
Διότι όλα αυτά είναι εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και βάσει του ποινικού κώδικα 154, σε συνδυασμό με την εισαγγελική απόφαση της κας Παπανδρέου στην οποία αναφέρεται «τα εγκλήματα του λευκού κολάρου είναι τόσο πολύπλοκα που μπορούν να διωχθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, με βάση τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας», ουδέποτε αυτά παραγράφονται οποτεδήποτε γίνουν αυτά αντιληπτά, όταν ειδικότερα είναι άπαντες ενήμεροι επί του εγκλήματος εξαπάτησης το οποίο διαπράττεται εις βάρος της Ελλάδας! 
 
Προ μίας εβδομάδος, είχε γίνει μία μικρή σχετική ενημέρωση την ίδια ημέρα στην σελίδα μου στο facebook, ο Γιώργος Σαρρής παρέδωσε στην δικαιοσύνη πλήρες αναλυτικό υπόμνημα καθ΄ όσον ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε πλέον διώξεις στον Γεωργίου για κακούργημα, ενώ αρχικά είχε παραπεφθεί απλώς για πλημμέλημα και μάλιστα προσπάθησαν να κλείσουν την υπόθεσή του στο αρχείο, οριστικά. 
 
ε) Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου το 2012, οι επιχειρήσεις βάσει αυτού μπορούν να επιδοτηθούν μέσω του ΕΣΠΑ : 1) χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα 2) χωρίς καμία προσφορά θέσεων εργασίας και 3) χωρίς να υπόκεινται σε έλεγχο πραγματοποίησης του έργου για το οποίο έχουν επιδοτηθεί. Πολιτικές αποφάσεις δηλαδή αδιανόητες.
 
Για περισσότερες λεπτομέρεις στο βίντεο 
 
Καλή ακρόαση
Νάγια (Ιδρυτικό μέλος της "Δ.ΕΝ" www.den.com.gr)





ΠΑΡΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ !!!

 
Για πολίτες που είναι αποφασισμένοι να πάρουν την ζωή στα χέρια τους, που θέλουν να αγωνιστούν παρ’ όλες τις απογοητεύσεις που γεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και που σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αφορούν όσους έχουν παραδώσει την ύπαρξή τους στην τύχη και στο «κακό» πεπρωμένο, που στην τελική εμείς οι ίδιοι το κτίζουμε συνειδητά ή μη. Πάρε λοιπόν μολύβι και χαρτί φίλε μου, άκου την εκπομπή με προσοχή και κράτα σημειώσεις. Δείγμα των δικών μου ακολουθεί :
 
Βάσει του άρθρου 232 του Ποινικού Κώδικα τιμωρείται με 3 χρόνια φυλάκιση όποιος συγκαλύπτει κακούργημα και ένα από τα κακουργήματα είναι και η υπεξαίρεση των χρημάτων από πλευράς των τραπεζών. Το 2012 είχαν δοθεί στοιχεία στην δικαιοσύνη η οποία είναι ενήμερη σε όλη την διαβάθμισή της, εξ αιτίας των οποίων ο κ. Πεπόνης είχε ξεκινήσει τότε νομικές διαδικασίες. Ο ίδιος σήμερα έχει μετατεθεί και έχει αναλάβει την υπεράσπιση των κακοποιημένων ζώων! Τα δάνεια που έπαιρναν οι Ελληνικές τράπεζες τα ενέκρινε η ΕΚΤ πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζε και γνωρίζει τόσο η ίδια όσο και οι «ισχυρές Ευρωπαϊκές ηγεσίες» για το κακούργημα που συντελείται στην πατρίδα μας επί σειρά ετών. Απόδειξη, ότι ενώ κατηγορούσαν την Ελλάδα ως αφερέγγυα εν τούτοις δάνειζαν τις τράπεζές της με τις εγγυήσεις της «αφερέγγυας»! Από την πλευρά της κρατικής εξουσίας δε, ΔΕΝ βρέθηκε κόμμα ή απόκομμα, ούτε ακόμα και από ενήμερα εξω-κοινοβουλευτικά αποκόμματα με νομικά υποτίθεται τμήματα, που να προσέγγισαν την Ελληνική δικαιοσύνη με τεκμηριωμένα δικόγραφα. Ξεκινάμε λοιπόν :
 
α) Με τον νόμο 3845 του 2010 δόθηκαν στις τράπεζες 15 δις επιπλέον από τα αρχικά 23 δις που είχαν πάρει επί Καραμανλή. Σύνολο 38 δις.
 
β) Με τον νόμο 3872 τον Σεπτέμβριο του 2010 έδωσαν στις τράπεζες 25 δις τα οποία υπεξαιρέθηκαν όπως και τα προηγούμενα. 38 +25 = 63 δις
 
γ) Τον Μάϊο του 2011 έδωσαν ξανά 30 δις (63 + 30 = 93 δις) καίτοι οι ευρωπαίοι «ηγέτες» γνώριζαν πάρα πολύ καλά την υπεξαίρεση των Ελληνικών τραπεζών, γεγονός που συνετέλεσε στην συνεχή και συστηματική διάλυση της Ελληνικής οικονομίας, την απορρύθμιση του Ελληνικού κράτους και την εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ανέχονται την επί τέσσερις φορές τραπεζική κακουργηματική υπεξαίρεση, αλλά παράλληλα ΔΕΝ θέλουν, ούτε πιστεύουν στον Θεό, ούτε πιστεύουν ότι έχουν την δύναμη να αλλάξουν την κατάσταση. 
 
Όχι μόνον οι τράπεζες ΔΕΝ έριξαν στην Ελληνική αγορά τα 93δις που πήραν, αλλά μάζεψαν και αρκετά δις η κάθε μία εξ αυτών από τα δάνεια που είχαν δώσει στην αγορά. Δηλαδή αφαίρεσαν επιπλέον από την Ελληνική οικονομία ακόμα 34 δις που κυκλοφορούσαν. Θα έπρεπε λοιπόν αυτεπάγγελτα η Ελληνική δικαιοσύνη να έχει στείλει στο αυτόφωρο όλους τους τραπεζίτες! 
 
Μόνον με αυτά τα στοιχεία η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητά αποζημίωση ως κρατική οντότητα και αντί να υφίσταται όλα αυτά τα δεινά να έχουν εκπέσει τα πάντα! Η ειρωνεία είναι ότι παράδειγμα ο Πάνος Καμμένος γνώριζε τα πάντα έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια του μέσω του νομικού του τμήματος του κόμματός του, με τον ίδιο να παραδέχεται την υπεξαίρεση των τραπεζών με δήλωσή του το 2012 στην ΔΕΘ. Συνεπώς ΔΕΝ προχώρησε στις πρέπουσες νομικές διαδικασίες όπως είχε ηθικό καθήκον να πράξει, αντίθετα περιέπαιξε την κοινή γνώμη. Το αυτό ακριβώς ενίοτε ισχύει και για το μεγαλύτερο μέρος του Νομικού και δικαστικού κόσμου. Οι οποίοι ενώ γνωρίζουν, εφ όσον όλη η διαβάθμιση του δικαστικού σώματος έχει ενημερωθεί, συγκαλύπτουν αποδεικνύοντας με αυτήν τους την ενέργεια : την συνυπευθυνότητά τους και την συνεργία τους στο έγκλημα. 
 
δ) Μετά τα 93 δις, τον Σεπτέμβριο του 2011 με πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και με την αιτιολογία ότι οι τράπεζες χρειάζονται άμεσα ρευστότητα «λόγω απρόβλεπτης μεταβολής συνθηκών» πήραν επιπλέον χρήματα, συνολικά δηλαδή 233 δις. Μην ξεχνάμε και τα ακριβότερα δάνεια μέσω ELA πάλι με την εγγύηση του “αφερέγγυου” 
 
Να ξεκαθαρίσουμε πως το PSI ΔΕΝ επέφερε στην πραγματικότητα μείωση χρέους, αλλά μόνον την καταστροφή των μικρο-ομολογιούχων και φυσικά των ασφαλιστικών ταμείων για τα οποία υπάρχει συμφωνία τα αποθεματικά τους να περνούν στην δικαιοδοσία της ΤτΕ (!) Πριν το PSI, την χρονική εκείνη περίοδο το χρέος ήταν 370 δις. Με το PSI μειώθηκε στα 280 δις βάσει των επίσημων αναρτημένων στοιχείων στο ενημερωτικό δελτίο με αρ. 65 τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, στην σελίδα του Υπ. Οικονομικών. Στο αμέσως όμως επόμενο ενημερωτικό δελτίο του υπουργείου, το χρέος αυξήθηκε κατά 23 δις το οποίο είναι προϊόν απάτης της συνεργασίας του «καλού και φιλάνθρωπου» Ολάντ με την Λαγκάρντ(!) ο οποίος μας επισκέφθηκε για να κλείσει πρώτα την νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για την οποία εφ όσον ΔΕΝ ντρέπονται οι ίδιοι τότε θα έπρεπε να λογοδοτούν όλοι αυτοί στην δικαιοσύνη και για να ολοκληρώσει τα «ψώνια» του στην Ελλάδα έχοντας μαζί του μεταξύ άλλων και τον κάτοχο της Nestle και της εταιρείας Σουέζ…. Είναι πανάρχαιο το παιγνίδι μεταξύ του «καλού» πχ. Ολάντ η χώρα του οποίου συνέταξε το 3ο κατά άλλους 4ο μνημόνιο θεωρώντας πολύ σωστά το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ως τέτοιο, κατ’ εντολήν της πέραν του Ατλαντικού χώρας και του κακού Σόϊμπλε που τα φταίει όλα, αλλά ΔΕΝ φταίει κανένας άλλος εκτός από αυτόν ... 
 
Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουν μπει στο δημόσιο χρέος τα 73 δις. Εκκρεμούν ακόμα να μπουν 160 δις, σύνολο δηλαδή 233 δις. Μην ξεχνάμε τα 550 δις που είχε παραδεχθεί ο Στουρνάρας τότε στην βουλή απαντώντας στον τότε διαμαρτυρόμενο Τσίπρα «μα που θα βρούμε τα 550 δις που έχουμε πάρει ;» Βγαίνουν λοιπόν στα κανάλια οι βουλευτές, οι δημοσιογράφοι παπαγάλοι και μιλούν 1) για κούρεμα χρέους πχ. 10 , 20 ακόμα και 60 δις 2) ή αναφέρονται στο ότι ΔΕΝ είναι βιώσιμο το χρέος 3) ή μιλάνε για αναδιάρθρωση, ΑΛΛΑ κανένας ΔΕΝ μιλάει : τι θα γίνει όταν φορτωθούν τα 160 δις στο Δημόσιο χρέος ; Γεγονός που θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια, με τις κρατικές εγγυήσεις να καταπίπτουν, από την στιγμή που όλες οι τράπεζες είναι στεγνές, με μη διαθέσιμες στο 100% των καταθέσεων των πελατών τους, χωρίς τα δάνεια των ανακεφαλαιοποιήσεων τα οποία υπεξαίρεσαν στέλνοντάς τα σε οικονομικούς «παραδείσους». ΔΕΝ σώζονται ακόμα και αν πάρουν με νέα ανακεφαλαιοποίηση επιπλέον 100 δις. Πράγμα που σημαίνει ότι και να γίνει μείωση χρέους τώρα, αυτό θα εκτοξευτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία, υποκρισία και πολιτικό κακούργημα, όταν όλα αυτά τα απάνθρωπα μέτρα αφορούν αποκλειστικά και μόνον τα 73 δις που ήδη έχουν εκπέσει. 
 
Όσο γιατί ΔΕΝ πέφτουν οι αντικειμενικές αξίες βάσει των οποίων υπολογίζεται ο αντισυνταγματικός ΕΝΦΙΑ, είναι επειδή αυτές είναι απόλυτα συνδεδεμένες με τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών. Δηλαδή το να μειωθούν οι αντικειμενικές σημαίνει ότι θα πρέπει οι τράπεζες να καλύψουν την επισφάλεια, την διαφορά. Εξ αιτίας αυτού προέκυψε στα μουλωχτά η αλλαγή του κώδικα πολιτικής δικονομίας μέσα στο καλοκαίρι, ότι δηλαδή οι πλειστηριασμοί θα γίνονται στις εμπορικές αξίες.
Το ελεγκτικό συνέδριο και το ελεγκτικό συμβούλιο που εγκρίνουν τους προϋπολογισμούς του κράτους, το 2012 έγραφαν «πιθανή κατάπτωση εγγυήσεων 170 δις!» Τον αμέσως επόμενο χρόνο που έληγαν εγγυήσεις 44 δις, για να μην μπουν άμεσα στο Δημόσιο χρέος, τις αντικατέστησαν με νέα ομόλογα λήξης το 2057!, υπό μορφή δηλαδή swap, αλά το κρυφό swap του Σημίτη με την Goldman Sacks, το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από 10 χρόνια στον προϋπολογισμό του κράτους, το οποίο μαζί με την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων που έπραξε ο Γεωργίου ως τότε πρόεδρός της, οδήγησαν την χώρα στο Β’ μνημόνιο με απεχθέστερους όρους και μέτρα, συμπεριλαμβανομένης και της παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας η οποία έτσι και αλλιώς ΔΕΝ παραχωρείται και ας το λένε. Για αυτό αλλάζουν τους μηχανισμούς της «δημιουργικής» λογιστικής απάτης ώστε να μην μπορεί να ακολουθηθεί η πορεία του χρέους. Το 2013 ο Σαχινίδης ως γνωστόν εξέδωσε ομόλογα με συνολικό επιτόκιο 14% (μαζί με το euribor = διατραπεζικό επιτόκιο). Για αυτό τίποτα στην ουσία ΔΕΝ αποδίδει, όταν όσα δικόγραφα κυκλοφορούν είναι έτσι στημένα ώστε επί της ουσίας να μην οδηγούν πουθενά! 
 
Διότι όλα αυτά είναι εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και βάσει του ποινικού κώδικα 154, σε συνδυασμό με την εισαγγελική απόφαση της κας Παπανδρέου στην οποία αναφέρεται «τα εγκλήματα του λευκού κολάρου είναι τόσο πολύπλοκα που μπορούν να διωχθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, με βάση τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας», ουδέποτε αυτά παραγράφονται οποτεδήποτε γίνουν αυτά αντιληπτά, όταν ειδικότερα είναι άπαντες ενήμεροι επί του εγκλήματος εξαπάτησης το οποίο διαπράττεται εις βάρος της Ελλάδας! 
 
Προ μίας εβδομάδος, είχε γίνει μία μικρή σχετική ενημέρωση την ίδια ημέρα στην σελίδα μου στο facebook, ο Γιώργος Σαρρής παρέδωσε στην δικαιοσύνη πλήρες αναλυτικό υπόμνημα καθ΄ όσον ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε πλέον διώξεις στον Γεωργίου για κακούργημα, ενώ αρχικά είχε παραπεφθεί απλώς για πλημμέλημα και μάλιστα προσπάθησαν να κλείσουν την υπόθεσή του στο αρχείο, οριστικά. 
 
ε) Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου το 2012, οι επιχειρήσεις βάσει αυτού μπορούν να επιδοτηθούν μέσω του ΕΣΠΑ : 1) χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα 2) χωρίς καμία προσφορά θέσεων εργασίας και 3) χωρίς να υπόκεινται σε έλεγχο πραγματοποίησης του έργου για το οποίο έχουν επιδοτηθεί. Πολιτικές αποφάσεις δηλαδή αδιανόητες.
 
Για περισσότερες λεπτομέρεις στο βίντεο 
 
Καλή ακρόαση
Νάγια (Ιδρυτικό μέλος της "Δ.ΕΝ" www.den.com.gr)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου