a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015



Το αναγκαίο γεννά το καινούργιο και υγιές.

Η Δημοκρατική ΕΝότητα Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.», είναι το απόσταγμα του αναγκαίου. Το καινούργιο και υγιές είναι ότι, αυτή η κίνηση Ελευθέρων Πολιτών μετουσιώθηκε σε μορφή πολιτικού φορέα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συλλογικά, δομημένα και συντονισμένα, το καθεστώς που δυστυχώς έχει επιβληθεί στην Χώρα μας καταστρέφοντας την ίδια, αλλά και τους Πολίτες της.

Είναι γεγονός πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες εδώ και πολλά χρόνια δέχονται οικονομικό και νομικό πόλεμο. Ένα πόλεμο που ασφαλώς κανείς ΔΕΝ γνώριζε, ούτε ποτέ ενημερώθηκε για το πραγματικό του μέγεθος και αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό και επειδή η κατάσταση πλέον έχει φτάσει σε ακρως επικίνδυνα και ολέθρια αδιέξοδα … διέξοδα, το σωματείο «Ελευθερία» δημιουργήθηκε παράλληλα με την (Δ.ΕΝ.) ώστε να παρέχει κάθε νομική λύση προς την κατεύθυνση αυτή, για κάθε συλλογικό θέμα που είναι απόρροια των καθεστωτικών εκτροπών.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κατανοητό, ότι οι νομικές αυτές λύσεις και παρά το σοβαρότατο νομικό υπόβαθρο που έχουν, τη γνώση από τα προηγούμενα δεδικασμένα σε ατομικές υποθέσεις πολιτών και παρά την αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση των αποδεικτικών στοιχείων, ποτέ ΔΕΝ κατάφεραν να τελεσφορήσουν σε ατομικό επίπεδο. Οι λόγοι είναι, διότι η ίδια η Δικαιοσύνη κρύβεται πίσω από την… εξουσία της, μη εκδίδοντας αποφάσεις για δίκες που έχει διεξαγάγει ή μη εκτελώντας δεδικασμένες τελεσίδικες αποφάσεις, παραπέμποντάς τις στο διηνεκές. Συνεπώς η εμπειρία αυτή μας «έδειξε» πως οι όποιες νομικές ενέργειες θα πρέπει πάντοτε να γίνονται σε συλλογικό επίπεδο, συντονισμένα και με συγκεκριμένη εκτελεστική δομή. Αυτομάτως δε, αυτές να κοινωνούνται από την (Δ.ΕΝ.), την πολιτική στήριξη, δηλαδή, που όλοι οι εξαπατηθέντες και οι ληστευθέντες Έλληνες Πολίτες χρειάζονται, αλλά και να συμμετέχουν σε αυτή, προκειμένου να απεγκλωβιστούν τόσο ουσιαστικά όσο και τυπικά, αλλά και οριστικά από τα δεσμά της ξένης και ντόπιας ασυδοσίας.

Επίσης η Δικαιοσύνη, που δυστυχώς σήμερα είναι δέσμια ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, θα μπορεί πλέον να έχει την πολιτική στήριξη-κάλυψη, ώστε, απερίσπαστη και ανεξάρτητη να αποδώσει… «τα του Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ», ξεκαθαρίζοντας την αβέβαιη θολή και θλιμμένη καθημερινότητα όλων μας βάσει του Συντάγματος και των νομίμων Νόμων του κράτους.

Με λίγα λόγια, η συντεταγμένη και συλλογική απαίτηση της εφαρμογής του πραγματικού δικαίου των Πολιτών, πραγματώνεται μέσω της δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα (Δ.ΕΝ.) και ασφαλώς μη ελεγχόμενου από το καθεστώς ούτως ώστε να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό όσο πιο σύντομα το αντιληφτούν οι Πολίτες, τόσο γρηγορότερα θα απαλλαγούν από το καθεστώς και τα εγκλήματα του εναντίον τους.

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Η επίθεση που δεχόμαστε από αυτό το εχθρικό και κυριολεκτικά δολοφονικό καθεστώς, γίνεται και εμπεριέχει νομικά και οικονομικά «εργαλεία και όπλα». Σε μια τέτοια επίθεση, η απάντηση της «Δ.ΕΝ.» πρέπει να είναι βάσει αυτών. Και όσο οι καθεστωτικοί επιμένουν και εμμένουν να χρησιμοποιούν αυτά τα «όπλα», εμείς ΔΕΝ πρέπει να παρασυρόμαστε από «Κασσάνδρες» που καλούν τον κόσμο να πάρει τα πραγματικά όπλα. Διότι, τα όπλα της βίας και του αίματος είναι ο δικός τους στόχος. Ένας στόχος στον οποίο εκεί θέλουν να μας σύρουν, προκειμένου και βάσει της υπέροχης τους, να μας αποδεκατίσουν στο όνομα της Δημοκρατίας και να πατάξουν δήθεν τη βία των εξεγερθέντων φτωχών και ανυπεράσπιστων πολιτών. Η μέθοδος αυτή από μέρους τους είναι πασίγνωστη και έχει δυστυχώς επαληθευτεί, όπου και εάν έχει εφαρμοστεί, με ολέθρια αποτελέσματα για τους μη ¨υπάκοους¨.

Επίσης, πολλοί πρόθυμοι και καλοθελητές «πατριώτες» κυκλοφορούν ανάμεσά μας μόνο και μόνο για να γκρεμίζουν κάθε συντονισμένη προσπάθεια για απεγκλωβισμό κι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ είναι «λίγοι» ούτε μοιρολάτρες. Είναι «τσιράκια» του συστήματος και σε διατεταγμένη υπηρεσία. Γνωρίζουν οι τρισάθλιοι τι σημαίνει ΚΑΘΑΡΟΣ πολιτικός φορέας κι αυτό τους σμπαραλιάζει τα σχέδια για το διαχρονικό και πάντα σε βάρος του λαού μεροκάματο τους. Προσπαθούν ήδη, να βγάλουν λανθασμένο και άνευ ουσίας το εγχείρημα. Με τεχνάσματα και λογικές δήθεν για ένα επιπλέον κόμμα (απόκομμα) σαν όλα τα άλλα που μας οδήγησαν στον όλεθρο, την καταστροφή και το απόλυτο χάος. Το γνωρίζουμε και τους γνωρίζουμε καλύτερα απ ότι οι ίδιοι φαντάζονται.
Η «Δ.ΕΝ.» έχει δημιουργηθεί και προσωρινά συν-διοικείται από καθημερινούς Ανθρώπους εξαπατηθέντες και ληστευθέντες του σημερινού καθεστώτος, μακριά από επαγγελματίες πολιτικούς, δήθεν «σωτήρες» και φυσικά εγκάθετους «σκοτεινών» συμφερόντων.
Η «Δ.ΕΝ.» γεννήθηκε αποκλειστικά από Ανθρώπους που είναι τα πραγματικά θύματα αυτής της Εθνικής προδοσίας και που είναι αποφασισμένοι να:
  • Τελειώσουν οριστικά την γενοκτονία που συντελείται σκόπιμα και βάσει ανατριχιαστικού σχεδίου, στέλνοντας όλους τους υπεύθυνους στην πραγματική και «ακηδεμόνευτη» Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τα εγκλήματα τους.
  • Εδραιώσουν μια υγιή και δημοκρατική κοινωνία για όλους τους Πολίτες, που θα σέβεται την Αξία του Ανθρώπου, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και θα διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής, βασισμένο στη Δημοκρατία, στη Δικαιοσύνη, στην Ισονομία και στην Ισοπολιτεία.
Η μεγάλη διαφορά και η καινοτομία της «Δ.ΕΝ.», φαίνεται και στα επίσημα έγγραφα της:
Ειδικά με το συγκεκριμένο καταστατικό, εξασφαλίζεται η διαφάνεια στα οικονομικά και η οικονομική αυτοτέλεια μακριά από ύποπτες χορηγίες και συναλλαγές «σκοτεινών» συμφερόντων. Η άμεση Αιρετότητα, Ανακλητότητα και αντικατάσταση των εκπροσώπων του φορέα, σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς αποδειχτεί ανεπαρκής ή επικίνδυνος για το σύνολο, είναι η βάση του οικοδομήματος της «Δ.ΕΝ.». Επίσης, με την κατάθεση της αντίστοιχης δεσμευτικής υπεύθυνης δήλωσης, αποδεικνύεται  η αυστηρή επιλογή που υπάρχει για το ποιος/α μπορεί να είναι Ιδρυτικό Μέλος / Όργανο ή Πολιτευτής ή υποψήφιος Βουλευτής του υπό σύσταση φορέα:
Συνεπώς και προκειμένου οι Πολίτες να προστατευτούν από την σημερινή ληστρική λαίλαπα του καθεστώτος (τράπεζες, φόροι, ΕΝΦΙΑ, κ.τ.λ.), το ουσιαστικό θέμα που πρέπει να απασχολεί κάθε σκεπτόμενο Πολίτη, ΔΕΝ είναι τόσο το σωστό και στοιχειοθετημένο δικόγραφο, αλλά η συλλογικότητα των προσφυγών και των αντιδράσεων, όπως και η πολιτική στήριξη των δικογράφων αυτών, αλλά και άλλων κινήσεων-δράσεων (π.χ. Πολιτική Ανυπακοή), μέσω του οργανωμένου και με σωστή δημοκρατική δομή, αλλά και διαφάνεια πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.».

Η συμμετοχική άμυνα, η διεκδίκηση των Δικαίων του Πολίτη, καθώς και η σίγουρη απαλλαγή του από αυτό το τρομο-ληστρικό και φονικό καθεστώς είναι:
α.  Τα απολύτως τεκμηριωμένα δικόγραφα της «Ελευθερίας».
β. Η συνειδητή ένταξη του στην «Δ.ΕΝ.», τον μεγάλο πολιτικό φορέα όλων των αποφασισμένων, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θυμάτων του καθεστώτος.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους αδέσμευτους και Ελευθέρους Έλληνες Πολίτες να διεκδικήσουμε συλλογικά και συμμετοχικά, αλλά και επί ίσοις όροις, τα Δίκαια, την Αξιοπρέπεια και τη Λαϊκή κυριαρχία, όπως ειδικά η τελευταία αποτυπώνεται στο Σύνταγμα βάση του θεμελιώδους άρθρου 1 παρ. 2 και του άρθρου 52. Θέματα τα οποία έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε για εμάς, για την οικογένειά μας, για τους συνανθρώπους μας, για τα παιδιά μας και κυρίως για τη Χώρα μας.
Επίσης και βάσει του Συντάγματος (άρθρο 120), αλλά και της Ιστορίας μας, κανένας γνωστός ή άγνωστος εγκάθετος επαγγελματίας πολιτικός ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει πράξη, παρά μόνον ο κυρίαρχος λαός.

ΔΕΝ είμαστε εδώ για το… «μπούγιο», αλλά για να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτά που πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε τα ανατριχιαστικά και υπογεγραμμένα σχέδιά τους.
Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε τις προσχεδιασμένες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους για την κλοπή του πλούτου της Χώρας και της ιδιωτικής μας περιουσίας.
Είμαστε εδώ για να καταλάβουν ότι η καρδιά κάποιων ανθρώπων χτυπά διαφορετικά.
Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε πως ΔΕΝ είναι όλοι το ίδιο.
Είμαστε εδώ για να δώσουμε γνώση και λύσεις ανάσας, έως ότου αποφασίσει δημοκρατικά ο λαός την οριστική  διαγραφή όλων όσων εσκεμμένα έφεραν στη Χώρα την απόλυτη θλίψη και καταστροφή.

Διαδικασία Εγγραφών Ελλήνων Πολιτών στην «Δ.ΕΝ.» από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου:
Όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν ως Ιδρυτικά Μέλη της Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.»,  μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν τα κάτωθι έγγραφα:

Έγγραφο 1: Εξουσιοδότηση Εγγραφής Ιδρυτικού Μέλους
Έγγραφο 2: Υπεύθυνη Δήλωση Ιδρυτικών Μελών

Αυτά τα δυο έγγραφα-υπεύθυνες δηλώσεις, συμπληρώνει, υπογράφει και θεωρεί με το γνήσιο της υπογραφής (π.χ. ΚΕΠ, Αστυνομία, Δικηγόρος, κ.τ.λ.), ενώ τα αποστέλλει με ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, υπόψη  του Ιδρυτικού Μέλους, που έχει εξουσιοδοτηθεί από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της «Δ.ΕΝ.», επί του θέματος αυτού:
Μασσέλος Ν. Ιωάννης,
25ης Μαρτίου 7, Πλ. Ν. Σμύρνης,
ΤΚ 171 21, Αθήνα.
Τηλ. 694.60.22.503
Με την παραλαβή των εγγράφων σας θα σας ενημερώσουμε για την εγγραφή σας, καθώς και τον αριθμό εγγραφής Ιδρυτικού Μέλους που λάβατε.

http://den.com.gr/h-anagkaiotita-tis-syllogikotitas/ 
Η Αναγκαιότητα της Συλλογικότητας



Το αναγκαίο γεννά το καινούργιο και υγιές.

Η Δημοκρατική ΕΝότητα Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.», είναι το απόσταγμα του αναγκαίου. Το καινούργιο και υγιές είναι ότι, αυτή η κίνηση Ελευθέρων Πολιτών μετουσιώθηκε σε μορφή πολιτικού φορέα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συλλογικά, δομημένα και συντονισμένα, το καθεστώς που δυστυχώς έχει επιβληθεί στην Χώρα μας καταστρέφοντας την ίδια, αλλά και τους Πολίτες της.

Είναι γεγονός πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες εδώ και πολλά χρόνια δέχονται οικονομικό και νομικό πόλεμο. Ένα πόλεμο που ασφαλώς κανείς ΔΕΝ γνώριζε, ούτε ποτέ ενημερώθηκε για το πραγματικό του μέγεθος και αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό και επειδή η κατάσταση πλέον έχει φτάσει σε ακρως επικίνδυνα και ολέθρια αδιέξοδα … διέξοδα, το σωματείο «Ελευθερία» δημιουργήθηκε παράλληλα με την (Δ.ΕΝ.) ώστε να παρέχει κάθε νομική λύση προς την κατεύθυνση αυτή, για κάθε συλλογικό θέμα που είναι απόρροια των καθεστωτικών εκτροπών.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κατανοητό, ότι οι νομικές αυτές λύσεις και παρά το σοβαρότατο νομικό υπόβαθρο που έχουν, τη γνώση από τα προηγούμενα δεδικασμένα σε ατομικές υποθέσεις πολιτών και παρά την αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση των αποδεικτικών στοιχείων, ποτέ ΔΕΝ κατάφεραν να τελεσφορήσουν σε ατομικό επίπεδο. Οι λόγοι είναι, διότι η ίδια η Δικαιοσύνη κρύβεται πίσω από την… εξουσία της, μη εκδίδοντας αποφάσεις για δίκες που έχει διεξαγάγει ή μη εκτελώντας δεδικασμένες τελεσίδικες αποφάσεις, παραπέμποντάς τις στο διηνεκές. Συνεπώς η εμπειρία αυτή μας «έδειξε» πως οι όποιες νομικές ενέργειες θα πρέπει πάντοτε να γίνονται σε συλλογικό επίπεδο, συντονισμένα και με συγκεκριμένη εκτελεστική δομή. Αυτομάτως δε, αυτές να κοινωνούνται από την (Δ.ΕΝ.), την πολιτική στήριξη, δηλαδή, που όλοι οι εξαπατηθέντες και οι ληστευθέντες Έλληνες Πολίτες χρειάζονται, αλλά και να συμμετέχουν σε αυτή, προκειμένου να απεγκλωβιστούν τόσο ουσιαστικά όσο και τυπικά, αλλά και οριστικά από τα δεσμά της ξένης και ντόπιας ασυδοσίας.

Επίσης η Δικαιοσύνη, που δυστυχώς σήμερα είναι δέσμια ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, θα μπορεί πλέον να έχει την πολιτική στήριξη-κάλυψη, ώστε, απερίσπαστη και ανεξάρτητη να αποδώσει… «τα του Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ», ξεκαθαρίζοντας την αβέβαιη θολή και θλιμμένη καθημερινότητα όλων μας βάσει του Συντάγματος και των νομίμων Νόμων του κράτους.

Με λίγα λόγια, η συντεταγμένη και συλλογική απαίτηση της εφαρμογής του πραγματικού δικαίου των Πολιτών, πραγματώνεται μέσω της δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα (Δ.ΕΝ.) και ασφαλώς μη ελεγχόμενου από το καθεστώς ούτως ώστε να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό όσο πιο σύντομα το αντιληφτούν οι Πολίτες, τόσο γρηγορότερα θα απαλλαγούν από το καθεστώς και τα εγκλήματα του εναντίον τους.

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Η επίθεση που δεχόμαστε από αυτό το εχθρικό και κυριολεκτικά δολοφονικό καθεστώς, γίνεται και εμπεριέχει νομικά και οικονομικά «εργαλεία και όπλα». Σε μια τέτοια επίθεση, η απάντηση της «Δ.ΕΝ.» πρέπει να είναι βάσει αυτών. Και όσο οι καθεστωτικοί επιμένουν και εμμένουν να χρησιμοποιούν αυτά τα «όπλα», εμείς ΔΕΝ πρέπει να παρασυρόμαστε από «Κασσάνδρες» που καλούν τον κόσμο να πάρει τα πραγματικά όπλα. Διότι, τα όπλα της βίας και του αίματος είναι ο δικός τους στόχος. Ένας στόχος στον οποίο εκεί θέλουν να μας σύρουν, προκειμένου και βάσει της υπέροχης τους, να μας αποδεκατίσουν στο όνομα της Δημοκρατίας και να πατάξουν δήθεν τη βία των εξεγερθέντων φτωχών και ανυπεράσπιστων πολιτών. Η μέθοδος αυτή από μέρους τους είναι πασίγνωστη και έχει δυστυχώς επαληθευτεί, όπου και εάν έχει εφαρμοστεί, με ολέθρια αποτελέσματα για τους μη ¨υπάκοους¨.

Επίσης, πολλοί πρόθυμοι και καλοθελητές «πατριώτες» κυκλοφορούν ανάμεσά μας μόνο και μόνο για να γκρεμίζουν κάθε συντονισμένη προσπάθεια για απεγκλωβισμό κι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ είναι «λίγοι» ούτε μοιρολάτρες. Είναι «τσιράκια» του συστήματος και σε διατεταγμένη υπηρεσία. Γνωρίζουν οι τρισάθλιοι τι σημαίνει ΚΑΘΑΡΟΣ πολιτικός φορέας κι αυτό τους σμπαραλιάζει τα σχέδια για το διαχρονικό και πάντα σε βάρος του λαού μεροκάματο τους. Προσπαθούν ήδη, να βγάλουν λανθασμένο και άνευ ουσίας το εγχείρημα. Με τεχνάσματα και λογικές δήθεν για ένα επιπλέον κόμμα (απόκομμα) σαν όλα τα άλλα που μας οδήγησαν στον όλεθρο, την καταστροφή και το απόλυτο χάος. Το γνωρίζουμε και τους γνωρίζουμε καλύτερα απ ότι οι ίδιοι φαντάζονται.
Η «Δ.ΕΝ.» έχει δημιουργηθεί και προσωρινά συν-διοικείται από καθημερινούς Ανθρώπους εξαπατηθέντες και ληστευθέντες του σημερινού καθεστώτος, μακριά από επαγγελματίες πολιτικούς, δήθεν «σωτήρες» και φυσικά εγκάθετους «σκοτεινών» συμφερόντων.
Η «Δ.ΕΝ.» γεννήθηκε αποκλειστικά από Ανθρώπους που είναι τα πραγματικά θύματα αυτής της Εθνικής προδοσίας και που είναι αποφασισμένοι να:
  • Τελειώσουν οριστικά την γενοκτονία που συντελείται σκόπιμα και βάσει ανατριχιαστικού σχεδίου, στέλνοντας όλους τους υπεύθυνους στην πραγματική και «ακηδεμόνευτη» Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τα εγκλήματα τους.
  • Εδραιώσουν μια υγιή και δημοκρατική κοινωνία για όλους τους Πολίτες, που θα σέβεται την Αξία του Ανθρώπου, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και θα διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής, βασισμένο στη Δημοκρατία, στη Δικαιοσύνη, στην Ισονομία και στην Ισοπολιτεία.
Η μεγάλη διαφορά και η καινοτομία της «Δ.ΕΝ.», φαίνεται και στα επίσημα έγγραφα της:
Ειδικά με το συγκεκριμένο καταστατικό, εξασφαλίζεται η διαφάνεια στα οικονομικά και η οικονομική αυτοτέλεια μακριά από ύποπτες χορηγίες και συναλλαγές «σκοτεινών» συμφερόντων. Η άμεση Αιρετότητα, Ανακλητότητα και αντικατάσταση των εκπροσώπων του φορέα, σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς αποδειχτεί ανεπαρκής ή επικίνδυνος για το σύνολο, είναι η βάση του οικοδομήματος της «Δ.ΕΝ.». Επίσης, με την κατάθεση της αντίστοιχης δεσμευτικής υπεύθυνης δήλωσης, αποδεικνύεται  η αυστηρή επιλογή που υπάρχει για το ποιος/α μπορεί να είναι Ιδρυτικό Μέλος / Όργανο ή Πολιτευτής ή υποψήφιος Βουλευτής του υπό σύσταση φορέα:
Συνεπώς και προκειμένου οι Πολίτες να προστατευτούν από την σημερινή ληστρική λαίλαπα του καθεστώτος (τράπεζες, φόροι, ΕΝΦΙΑ, κ.τ.λ.), το ουσιαστικό θέμα που πρέπει να απασχολεί κάθε σκεπτόμενο Πολίτη, ΔΕΝ είναι τόσο το σωστό και στοιχειοθετημένο δικόγραφο, αλλά η συλλογικότητα των προσφυγών και των αντιδράσεων, όπως και η πολιτική στήριξη των δικογράφων αυτών, αλλά και άλλων κινήσεων-δράσεων (π.χ. Πολιτική Ανυπακοή), μέσω του οργανωμένου και με σωστή δημοκρατική δομή, αλλά και διαφάνεια πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.».

Η συμμετοχική άμυνα, η διεκδίκηση των Δικαίων του Πολίτη, καθώς και η σίγουρη απαλλαγή του από αυτό το τρομο-ληστρικό και φονικό καθεστώς είναι:
α.  Τα απολύτως τεκμηριωμένα δικόγραφα της «Ελευθερίας».
β. Η συνειδητή ένταξη του στην «Δ.ΕΝ.», τον μεγάλο πολιτικό φορέα όλων των αποφασισμένων, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θυμάτων του καθεστώτος.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους αδέσμευτους και Ελευθέρους Έλληνες Πολίτες να διεκδικήσουμε συλλογικά και συμμετοχικά, αλλά και επί ίσοις όροις, τα Δίκαια, την Αξιοπρέπεια και τη Λαϊκή κυριαρχία, όπως ειδικά η τελευταία αποτυπώνεται στο Σύνταγμα βάση του θεμελιώδους άρθρου 1 παρ. 2 και του άρθρου 52. Θέματα τα οποία έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε για εμάς, για την οικογένειά μας, για τους συνανθρώπους μας, για τα παιδιά μας και κυρίως για τη Χώρα μας.
Επίσης και βάσει του Συντάγματος (άρθρο 120), αλλά και της Ιστορίας μας, κανένας γνωστός ή άγνωστος εγκάθετος επαγγελματίας πολιτικός ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει πράξη, παρά μόνον ο κυρίαρχος λαός.

ΔΕΝ είμαστε εδώ για το… «μπούγιο», αλλά για να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτά που πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε τα ανατριχιαστικά και υπογεγραμμένα σχέδιά τους.
Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε τις προσχεδιασμένες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους για την κλοπή του πλούτου της Χώρας και της ιδιωτικής μας περιουσίας.
Είμαστε εδώ για να καταλάβουν ότι η καρδιά κάποιων ανθρώπων χτυπά διαφορετικά.
Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε πως ΔΕΝ είναι όλοι το ίδιο.
Είμαστε εδώ για να δώσουμε γνώση και λύσεις ανάσας, έως ότου αποφασίσει δημοκρατικά ο λαός την οριστική  διαγραφή όλων όσων εσκεμμένα έφεραν στη Χώρα την απόλυτη θλίψη και καταστροφή.

Διαδικασία Εγγραφών Ελλήνων Πολιτών στην «Δ.ΕΝ.» από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου:
Όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν ως Ιδρυτικά Μέλη της Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.»,  μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν τα κάτωθι έγγραφα:

Έγγραφο 1: Εξουσιοδότηση Εγγραφής Ιδρυτικού Μέλους
Έγγραφο 2: Υπεύθυνη Δήλωση Ιδρυτικών Μελών

Αυτά τα δυο έγγραφα-υπεύθυνες δηλώσεις, συμπληρώνει, υπογράφει και θεωρεί με το γνήσιο της υπογραφής (π.χ. ΚΕΠ, Αστυνομία, Δικηγόρος, κ.τ.λ.), ενώ τα αποστέλλει με ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, υπόψη  του Ιδρυτικού Μέλους, που έχει εξουσιοδοτηθεί από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της «Δ.ΕΝ.», επί του θέματος αυτού:
Μασσέλος Ν. Ιωάννης,
25ης Μαρτίου 7, Πλ. Ν. Σμύρνης,
ΤΚ 171 21, Αθήνα.
Τηλ. 694.60.22.503
Με την παραλαβή των εγγράφων σας θα σας ενημερώσουμε για την εγγραφή σας, καθώς και τον αριθμό εγγραφής Ιδρυτικού Μέλους που λάβατε.

http://den.com.gr/h-anagkaiotita-tis-syllogikotitas/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου