a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μετά από τα όσα ακολουθούν, απορώ πως μας κάνει καρδιά να συζητούμε για τόσο ανούσια πράγματα ...... με ότι αυτό σημαίνει για την ζωή μας.

Ο πολιτισμός εξαλείφει τους φόβους από τον άνθρωπο και δεν τον κάνει υποτελή. Ο άνθρωπος δεν είναι αντικείμενο, είναι αντίγραφο ενός άλλου γεγονότος. Συνήθως το λέμε συνείδηση. Λέμε ΝΑΙ στον άνθρωπο και όχι στον νόμο της εικόνας. Αν τα είχαμε καταλάβει όλα αυτά, δεν θα φτάναμε να έχουμε μνημόνιο σήμερα.
Θα πρέπει να αλλάξουμε την φιλοσοφία των δομών της θεολογίας, της επιστήμης, πράγμα δύσκολο επειδή αυτά είναι ανθρώπινα δημιουργήματα. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν εγκαταλείπει εύκολα τα κουτάκια των πεποιθήσεων και των συνηθειών του, που τις αποκτά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλοί μάλιστα στρατεύονται στον χωρίς αριθμό αιώνα του σήμερα (γιατί τι σημαίνει 21ος μπροστά σε εκατομμύρια χρόνια ανθρώπινης ζωής και μάλιστα εξελιγμένης από το απώτατο παρελθόν και αυτό-κατεστραμμένης), για τις εμποτισμένες πεποιθήσεις τους, άβουλα πλάσματα που βελάζουν ή υποτιμούν τους γύρο τους, νοιώθοντας πως χάνουν το δάπεδο κάτω από τα πόδια τους. Ποιος;; ο άνθρωπος που έχει ελεύθερη σκέψη, καταδέχεται ή προτιμά να αυτό-υποδουλώνεται σε άγνωστου τύπου ως προς την φύση του, αντιλήψεις και θεωρήματα.
Το Σύμπαν γεννήθηκε από κάτι μη αισθητό σε μας, με πολλούς διαφορετικούς κόσμους και διαφορετικά μαθηματικά.
Στην έννοια ενέργεια, της δίνουμε σε κάθε εποχή, διαφορετική φιλοσοφική έννοια. Την ενέργεια δεν την βλέπουμε, αλλά την αντιλαμβανόμαστε μέσω της υλικής κίνησης που είναι η ιδιότητα του αποτελέσματος. Είμαστε μία κοινωνία που έμαθε θα έλεγα εγώ, αυτό που αντιλαμβάνεται να το επιτυγχάνει πειραματικά, δηλαδή μέσω της ύλης. Το γνωστό «υπό τον τύπον τον ήλον»
Όταν θέλουμε να αλλάξουμε μια κοινωνία, πρέπει να την αποδεχθούμε όπως είναι. Δεν μπορούμε δηλαδή να κάνουμε έναν άνθρωπο πρώτα να είναι φιλόσοφος. Αν θέλουμε να του δείξουμε κάτι, θα το κάνουμε από το σημείο που βρίσκεται.
Ο αριθμός είναι ένας μαθηματικός όρος που δεν έχει υλική υπόσταση. Στο Σύμπαν δεν υπάρχει χρόνος, ούτε οι έννοιες : πάνω , κάτω . Αυτές είναι συμβάσεις μεταξύ μας για να συνεννοούμαστε. Δεν είναι νόμοι του Σύμπαντος.
Ο χώρος είναι εκτός των δυνατοτήτων των αισθήσεών μας. Στους μαθηματικούς όρους, τα σχήματα δεν κέκτηνται της υλικής ιδιότητας – υπόστασης. Κατά την αρχαία γραμματεία, είναι τα ατομικά σχήματα (της φαντασίας μας) χωρίς ύλη. Είναι νοητικά σχήματα, άϋλα, τα οποία προκύπτουν μέσω σχέσεων. Αυτά είναι τα Πλατωνικά στερεά, στην οποία κατηγορία ανήκει ο Πλατωνικός έρωτας. Τα Πλατωνικά στερεά έχουν ιδιότητες μόνον, αλλά όχι τις ιδιότητες της ύλης και των παραγώγων της.
Ο φυσικός δεν καταλαβαίνει ότι δεν κέκτηται της ύλης. Ο φυσικός δεν καταλαβαίνει τον κύκλο. Θέλει να το πιάσει, να μετρήσει το βάρος του, το μέγεθος. Αυτή είναι μια συνεχής διαμάχη που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Άντε να καταλάβει ο φυσικός την καμπυλότητα μιας διάστασης του χώρου, που αυτός στην ουσία είναι ένα τίποτα, προς ένα άλλο τίποτα ! Πολλοί τα θεωρούν αυτά φιλοσοφίες, αλλά δεν είναι κάτι μαγικό.
Το κάθε σώμα έχει = υλοενέργεια, έχει από μία πυκνότητα, το γνωστό Ε = m2 Το οποίο μάθαμε πολύ «καλά» με τις ατομικές βόμβες και γι αυτό το μάθαμε ΟΛΟΙ. Η άλλη σχέση όμως μας είναι άγνωστη, επειδή δεν είναι αποδεκτή ως political correct.
Το πραγματιστικό πολιτισμικό δόγμα, θέλει την ύλη σαν κάτι ανεξάρτητο της καμπυλότητας, την οποία την παράγει. Δηλαδή υποστηρίζει ότι «εν αρχή υπάρχει η ύλη» και όχι ο χώρος.
Για τον άνθρωπο η έννοια του χρόνου είναι συνυφασμένη με το πόσο ζει κλπ. Το βάθος της καμπυλότητας, το πηγάδι δηλαδή που σχηματίζεται, είναι η 4η διάσταση. Μέχρι τώρα πίστευα και εγώ πως ο άνθρωπος είναι τρις-διάστατος ζώντας σε έναν κόσμο τετρασδιάστατο αιτία που δεν τον κατανοεί. Στην πραγματικότητα είναι τετραδιάστατος και ο ίδιος, από την στιγμή που έχει υλική μορφή λόγω της καμπυλότητας της υλοενέργειας του. Όλες οι διαστάσεις είναι ισοδύναμες. Τώρα πως συνδέονται αυτοί οι χρόνοι ;
Την 4 διάσταση δεν μπορεί να την μετρήσει κανείς, όμως την καταλαβαίνει από τα αποτελέσματα. Δηλαδή από την αυξομείωση της πυκνότητας την οποία μετρά με κάποια μεζούρα, πχ. ο κύκλος αυτός (της αυξομείωσης) που αποκαλούμε εμείς ζωή, από το σπερματοζωάριο μέχρι την τέφρα ! Η υλοενέργεια υπόκειται στον λόγο = αναλογία = κλασματική σχέση. Όταν κουραζόμαστε χάνουμε ενέργεια, επομένως χάνουμε και όγκο ανάλογα, για να διατηρηθεί η σχέση = ο Λόγος. Το καράβι που χάνεται από τα μάτια μας στον ορίζοντα, δεν σημαίνει πως έπαψε να υπάρχει, απλά χάθηκε στην καμπυλότητα. Αυτό το αποκαλούμε «υλικό θάνατο».
Ας γνωρίζουμε την αλήθεια και ο καθένας είναι ελεύθερος να αναλύσει όλα αυτά, να τα εκφράσει όπως τα αντιλαμβάνεται, όπως τα νοιώθει, σαν ελεύθερος άνθρωπος. Η επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, οι διάφοροι γκουρού και δάσκαλοι πέθαναν. Εμείς απλώς μελετούμε τα νέα δεδομένα για την επόμενη πνευματική κατάκτηση.
Ο άνθρωπος λοιπόν είναι μια πολύπλοκη κατάσταση. Δεν είναι μια απλή καμπύλωση του χώρου. . Είναι ένας πολύ-καμπυλομένος χώρος, διαφορετικών πολυάριθμων καμπυλοτήτων. Η κάθε λεπτομέρεια και όργανα του αποκαλούμενου σώματος, έχουν διαφορετική πυκνότητα υλοενέργειας. Ο άνθρωπος παίρνει χύμα ενέργεια από το Σύμπαν και αυτή διοχετεύεται μέσω ενός συστήματος διανομέα. Η γνωστή μας επιστήμη όμως ούσα τρισδιάστατη, δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Παράδειγμα η φυσική δεν μπορεί να λύσει προβλήματα σε έναν πολυκαμπυλομένο χώρο, όπως είναι ο άνθρωπος. Επομένως δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα – ερωτήματα περί του Σύμπαντος. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΗ ΑΙΣΘΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΥΠΑΡΧΟΝ !!!
Στο Σύμπαν δεν υπάρχουν σχήματα, χρώματα, γεύσεις και αρώματα. Ο εγκέφαλος έχει την ιδιότητα να σχηματοποιεί τις επιρροές που προσλαμβάνει. Ως δέκτης δέχεται ενεργειακά σήματα στα αισθητήρια όργανά του και τα μετατρέπει σε υλική πραγματικότητα. Βάσει αυτού, επιβεβαιώνεται η άποψή μου πως ο άνθρωπος είναι ο Θεός και κυρίαρχος της ύλης της οποίας παράγει – σχηματοποιεί ως πραγματικότητα στην ουσία ψευδαισθησιακή, αιτία για την οποία μας προέκυψε η ιστοριούλα του υποτιθέμενου «αγύριστου» που διαφώνησε – ζήλεψε και εξέπεσε για να …..τυραννά τον άνθρωπο (!!!) Ήμαρτον Θεούλη μου τι πιστεύει ο άνθρωπος.
Κάτω όμως από αυτό το υλικό ανθρώπινο υπόστρωμα τι υπάρχει ; Με την σκέψη του ο άνθρωπος μπορεί να κατευθύνει ένα ρομπότ, με την βοήθεια ενός μικροτσίπ. Ήδη χρησιμοποιείται στην ιατρική, σε ανάπηρα άτομα. Με την σκέψη δίνει εντολή σε ένα ρομπότ, να του δώσει παράδειγμα ένα ποτήρι νερό. Στο σημείο αυτό βρίσκεται η όλη ουσία του εμφυτεύματος, μέσω του οποίου ο μακρινός χειριστής μπορεί να ελέγχει τον άνθρωπο σε κάθε του βήμα και να υποτάσσει το κάθε του συναίσθημα και πράξη αντίθετα του επιθυμητού. Όταν η ενέργεια είναι χύμα δεν έχει δύναμη. Όταν όμως συγκεντρώνεται, όπως μία ακτίνα λέιζερ, κάνει από θαύματα μέχρι καταστροφές. Μα και ο χιλιο-παραποιημένος, παρεξηγημένος και κακοποιημένος και δολίως εκμεταλλεύσιμος Ιησούς είχε πει «η σκέψη κινεί βουνά» !!!
Κάτω από αυτά τα δεδομένα, η εξέλιξη της τεχνολογίας και η τροπή στην οποία έχουν δώσει, δεν θα πρέπει να μας αφήνει καθόλου αδιάφορους, αν από ψυχής επιζητούμε να ομιλούμε για τον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ !!! Δεν θα καταλήξουμε σε ένα «σοφό» δολοφόνο Hopo sapiens, που έχει την δυνατότητα να αποκωδικοποιεί τα καταγεγραμμένα στοιχεία του εγκεφάλου (!!!) ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι ταυτόσημες έννοιες.
Όλα αυτά λέγονται για να τα δουλέψει ο καθένας μόνος του. Πολιτισμός δεν είναι επειδή τα είπε ο τάδε ή ο δείνα ….. Η γνώση δεν κτήμα κανενός, πρέπει να μεταδίδεται ανεμπόδιστα και γρήγορα και αυτό είναι καθήκον όλων μας.
Στην πραγματικότητα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα ή θυμόμαστε πράγματα ; Η απάντηση κατ΄εμέ είναι «θυμόμαστε πράγματα» δεν μαθαίνουμε. Αντίθετα αυτά που μαθαίνουμε εμποδίζουν να θυμηθούμε αυτά που έχουμε μέσα μας από την Παγκόσμια μνήμη. Με την ικανότητα της σκέψης, επιτυγχάνεται η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, η οποία μπορεί να επιτευχθεί και σε μακρινή απόσταση, η λεγόμενη τηλεπάθεια ή το νιώσιμο . Αυτά που αισθάνεται ο άνθρωπος πρέπει να είναι πηγαία και ειλικρινή.
Η Αγάπη είναι η ισχυρότερη δύναμη επικοινωνίας, όταν αυτή έχει ξεπεράσει την έννοια της ανάγκης. Πολλά μυαλά μπορούν να συγκεντρωθούν για κάποιο σκοπό, αυτό πάντως σημαίνει όχι απλά αποστολή ενέργειας αλλά η εστιασμένη ενέργεια προς το γνήσιο κοινό επιθυμητό προσανατολισμό. Πράγμα που σημαίνει «αύξηση της ενέργειας», συνεπώς καμπυλότητα. Όσο ισχυρότερη και σε κάποιο συγκεκριμένο όριο, την αισθανόμαστε σε μορφές και σχήματα. Θα το έλεγα με άλλα λόγια «να εστιάσουμε προς το κοινό ωφέλιμο θέλω, να φανταστούμε το ίδιο ακριβώς πράγμα και όλοι μαζί να εναρμονιστούμε σε αυτό !!!» Ευνοώντας έτσι το σύνολο των γεγονότων της ζωής μας και του συνόλου, εφ όσον αλληλοεπιδρούμε. 


ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΚΕΠΤΌΜΑΣΤΕ. Ας βελτιώσουμε την ποιότητα της σκέψης μας για μία καλλίτερη, αυτό που αποκαλούμε matrix ζωής. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. Το νέο ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε τον Συμπαντικό άνθρωπο, όχι αυτού του χώματος και του πηλού.
Να καθίσουμε και να επεξεργαστούμε όλα αυτά. Να τα κάνουμε κτήμα μας. Όταν είμαστε σίγουροι πως τα έχουμε κατανοήσει, να τα διαδώσουμε γρήγορα. Βρισκόμαστε σε αγώνα δρόμου και ο ανθρώπινος χρόνος μας κυνηγά απειλητικά.

Αξίζει να παρακολουθήσετε αυτές τις εκπομπές του καθηγητή Δανέζη, που τις εξέφρασα όπως ακριβώς νοιώθω και εγώ προσωπικά αυτά τα θέματα.




2) https://www.youtube.com/watch?v=NUbr6w_WQaw
 


Η σκέψη δημιουργεί ύλη - Μάνος Δανέζης - ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ

Μετά από τα όσα ακολουθούν, απορώ πως μας κάνει καρδιά να συζητούμε για τόσο ανούσια πράγματα ...... με ότι αυτό σημαίνει για την ζωή μας.

Ο πολιτισμός εξαλείφει τους φόβους από τον άνθρωπο και δεν τον κάνει υποτελή. Ο άνθρωπος δεν είναι αντικείμενο, είναι αντίγραφο ενός άλλου γεγονότος. Συνήθως το λέμε συνείδηση. Λέμε ΝΑΙ στον άνθρωπο και όχι στον νόμο της εικόνας. Αν τα είχαμε καταλάβει όλα αυτά, δεν θα φτάναμε να έχουμε μνημόνιο σήμερα.
Θα πρέπει να αλλάξουμε την φιλοσοφία των δομών της θεολογίας, της επιστήμης, πράγμα δύσκολο επειδή αυτά είναι ανθρώπινα δημιουργήματα. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν εγκαταλείπει εύκολα τα κουτάκια των πεποιθήσεων και των συνηθειών του, που τις αποκτά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλοί μάλιστα στρατεύονται στον χωρίς αριθμό αιώνα του σήμερα (γιατί τι σημαίνει 21ος μπροστά σε εκατομμύρια χρόνια ανθρώπινης ζωής και μάλιστα εξελιγμένης από το απώτατο παρελθόν και αυτό-κατεστραμμένης), για τις εμποτισμένες πεποιθήσεις τους, άβουλα πλάσματα που βελάζουν ή υποτιμούν τους γύρο τους, νοιώθοντας πως χάνουν το δάπεδο κάτω από τα πόδια τους. Ποιος;; ο άνθρωπος που έχει ελεύθερη σκέψη, καταδέχεται ή προτιμά να αυτό-υποδουλώνεται σε άγνωστου τύπου ως προς την φύση του, αντιλήψεις και θεωρήματα.
Το Σύμπαν γεννήθηκε από κάτι μη αισθητό σε μας, με πολλούς διαφορετικούς κόσμους και διαφορετικά μαθηματικά.
Στην έννοια ενέργεια, της δίνουμε σε κάθε εποχή, διαφορετική φιλοσοφική έννοια. Την ενέργεια δεν την βλέπουμε, αλλά την αντιλαμβανόμαστε μέσω της υλικής κίνησης που είναι η ιδιότητα του αποτελέσματος. Είμαστε μία κοινωνία που έμαθε θα έλεγα εγώ, αυτό που αντιλαμβάνεται να το επιτυγχάνει πειραματικά, δηλαδή μέσω της ύλης. Το γνωστό «υπό τον τύπον τον ήλον»
Όταν θέλουμε να αλλάξουμε μια κοινωνία, πρέπει να την αποδεχθούμε όπως είναι. Δεν μπορούμε δηλαδή να κάνουμε έναν άνθρωπο πρώτα να είναι φιλόσοφος. Αν θέλουμε να του δείξουμε κάτι, θα το κάνουμε από το σημείο που βρίσκεται.
Ο αριθμός είναι ένας μαθηματικός όρος που δεν έχει υλική υπόσταση. Στο Σύμπαν δεν υπάρχει χρόνος, ούτε οι έννοιες : πάνω , κάτω . Αυτές είναι συμβάσεις μεταξύ μας για να συνεννοούμαστε. Δεν είναι νόμοι του Σύμπαντος.
Ο χώρος είναι εκτός των δυνατοτήτων των αισθήσεών μας. Στους μαθηματικούς όρους, τα σχήματα δεν κέκτηνται της υλικής ιδιότητας – υπόστασης. Κατά την αρχαία γραμματεία, είναι τα ατομικά σχήματα (της φαντασίας μας) χωρίς ύλη. Είναι νοητικά σχήματα, άϋλα, τα οποία προκύπτουν μέσω σχέσεων. Αυτά είναι τα Πλατωνικά στερεά, στην οποία κατηγορία ανήκει ο Πλατωνικός έρωτας. Τα Πλατωνικά στερεά έχουν ιδιότητες μόνον, αλλά όχι τις ιδιότητες της ύλης και των παραγώγων της.
Ο φυσικός δεν καταλαβαίνει ότι δεν κέκτηται της ύλης. Ο φυσικός δεν καταλαβαίνει τον κύκλο. Θέλει να το πιάσει, να μετρήσει το βάρος του, το μέγεθος. Αυτή είναι μια συνεχής διαμάχη που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Άντε να καταλάβει ο φυσικός την καμπυλότητα μιας διάστασης του χώρου, που αυτός στην ουσία είναι ένα τίποτα, προς ένα άλλο τίποτα ! Πολλοί τα θεωρούν αυτά φιλοσοφίες, αλλά δεν είναι κάτι μαγικό.
Το κάθε σώμα έχει = υλοενέργεια, έχει από μία πυκνότητα, το γνωστό Ε = m2 Το οποίο μάθαμε πολύ «καλά» με τις ατομικές βόμβες και γι αυτό το μάθαμε ΟΛΟΙ. Η άλλη σχέση όμως μας είναι άγνωστη, επειδή δεν είναι αποδεκτή ως political correct.
Το πραγματιστικό πολιτισμικό δόγμα, θέλει την ύλη σαν κάτι ανεξάρτητο της καμπυλότητας, την οποία την παράγει. Δηλαδή υποστηρίζει ότι «εν αρχή υπάρχει η ύλη» και όχι ο χώρος.
Για τον άνθρωπο η έννοια του χρόνου είναι συνυφασμένη με το πόσο ζει κλπ. Το βάθος της καμπυλότητας, το πηγάδι δηλαδή που σχηματίζεται, είναι η 4η διάσταση. Μέχρι τώρα πίστευα και εγώ πως ο άνθρωπος είναι τρις-διάστατος ζώντας σε έναν κόσμο τετρασδιάστατο αιτία που δεν τον κατανοεί. Στην πραγματικότητα είναι τετραδιάστατος και ο ίδιος, από την στιγμή που έχει υλική μορφή λόγω της καμπυλότητας της υλοενέργειας του. Όλες οι διαστάσεις είναι ισοδύναμες. Τώρα πως συνδέονται αυτοί οι χρόνοι ;
Την 4 διάσταση δεν μπορεί να την μετρήσει κανείς, όμως την καταλαβαίνει από τα αποτελέσματα. Δηλαδή από την αυξομείωση της πυκνότητας την οποία μετρά με κάποια μεζούρα, πχ. ο κύκλος αυτός (της αυξομείωσης) που αποκαλούμε εμείς ζωή, από το σπερματοζωάριο μέχρι την τέφρα ! Η υλοενέργεια υπόκειται στον λόγο = αναλογία = κλασματική σχέση. Όταν κουραζόμαστε χάνουμε ενέργεια, επομένως χάνουμε και όγκο ανάλογα, για να διατηρηθεί η σχέση = ο Λόγος. Το καράβι που χάνεται από τα μάτια μας στον ορίζοντα, δεν σημαίνει πως έπαψε να υπάρχει, απλά χάθηκε στην καμπυλότητα. Αυτό το αποκαλούμε «υλικό θάνατο».
Ας γνωρίζουμε την αλήθεια και ο καθένας είναι ελεύθερος να αναλύσει όλα αυτά, να τα εκφράσει όπως τα αντιλαμβάνεται, όπως τα νοιώθει, σαν ελεύθερος άνθρωπος. Η επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, οι διάφοροι γκουρού και δάσκαλοι πέθαναν. Εμείς απλώς μελετούμε τα νέα δεδομένα για την επόμενη πνευματική κατάκτηση.
Ο άνθρωπος λοιπόν είναι μια πολύπλοκη κατάσταση. Δεν είναι μια απλή καμπύλωση του χώρου. . Είναι ένας πολύ-καμπυλομένος χώρος, διαφορετικών πολυάριθμων καμπυλοτήτων. Η κάθε λεπτομέρεια και όργανα του αποκαλούμενου σώματος, έχουν διαφορετική πυκνότητα υλοενέργειας. Ο άνθρωπος παίρνει χύμα ενέργεια από το Σύμπαν και αυτή διοχετεύεται μέσω ενός συστήματος διανομέα. Η γνωστή μας επιστήμη όμως ούσα τρισδιάστατη, δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Παράδειγμα η φυσική δεν μπορεί να λύσει προβλήματα σε έναν πολυκαμπυλομένο χώρο, όπως είναι ο άνθρωπος. Επομένως δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα – ερωτήματα περί του Σύμπαντος. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΗ ΑΙΣΘΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΥΠΑΡΧΟΝ !!!
Στο Σύμπαν δεν υπάρχουν σχήματα, χρώματα, γεύσεις και αρώματα. Ο εγκέφαλος έχει την ιδιότητα να σχηματοποιεί τις επιρροές που προσλαμβάνει. Ως δέκτης δέχεται ενεργειακά σήματα στα αισθητήρια όργανά του και τα μετατρέπει σε υλική πραγματικότητα. Βάσει αυτού, επιβεβαιώνεται η άποψή μου πως ο άνθρωπος είναι ο Θεός και κυρίαρχος της ύλης της οποίας παράγει – σχηματοποιεί ως πραγματικότητα στην ουσία ψευδαισθησιακή, αιτία για την οποία μας προέκυψε η ιστοριούλα του υποτιθέμενου «αγύριστου» που διαφώνησε – ζήλεψε και εξέπεσε για να …..τυραννά τον άνθρωπο (!!!) Ήμαρτον Θεούλη μου τι πιστεύει ο άνθρωπος.
Κάτω όμως από αυτό το υλικό ανθρώπινο υπόστρωμα τι υπάρχει ; Με την σκέψη του ο άνθρωπος μπορεί να κατευθύνει ένα ρομπότ, με την βοήθεια ενός μικροτσίπ. Ήδη χρησιμοποιείται στην ιατρική, σε ανάπηρα άτομα. Με την σκέψη δίνει εντολή σε ένα ρομπότ, να του δώσει παράδειγμα ένα ποτήρι νερό. Στο σημείο αυτό βρίσκεται η όλη ουσία του εμφυτεύματος, μέσω του οποίου ο μακρινός χειριστής μπορεί να ελέγχει τον άνθρωπο σε κάθε του βήμα και να υποτάσσει το κάθε του συναίσθημα και πράξη αντίθετα του επιθυμητού. Όταν η ενέργεια είναι χύμα δεν έχει δύναμη. Όταν όμως συγκεντρώνεται, όπως μία ακτίνα λέιζερ, κάνει από θαύματα μέχρι καταστροφές. Μα και ο χιλιο-παραποιημένος, παρεξηγημένος και κακοποιημένος και δολίως εκμεταλλεύσιμος Ιησούς είχε πει «η σκέψη κινεί βουνά» !!!
Κάτω από αυτά τα δεδομένα, η εξέλιξη της τεχνολογίας και η τροπή στην οποία έχουν δώσει, δεν θα πρέπει να μας αφήνει καθόλου αδιάφορους, αν από ψυχής επιζητούμε να ομιλούμε για τον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ !!! Δεν θα καταλήξουμε σε ένα «σοφό» δολοφόνο Hopo sapiens, που έχει την δυνατότητα να αποκωδικοποιεί τα καταγεγραμμένα στοιχεία του εγκεφάλου (!!!) ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι ταυτόσημες έννοιες.
Όλα αυτά λέγονται για να τα δουλέψει ο καθένας μόνος του. Πολιτισμός δεν είναι επειδή τα είπε ο τάδε ή ο δείνα ….. Η γνώση δεν κτήμα κανενός, πρέπει να μεταδίδεται ανεμπόδιστα και γρήγορα και αυτό είναι καθήκον όλων μας.
Στην πραγματικότητα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα ή θυμόμαστε πράγματα ; Η απάντηση κατ΄εμέ είναι «θυμόμαστε πράγματα» δεν μαθαίνουμε. Αντίθετα αυτά που μαθαίνουμε εμποδίζουν να θυμηθούμε αυτά που έχουμε μέσα μας από την Παγκόσμια μνήμη. Με την ικανότητα της σκέψης, επιτυγχάνεται η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, η οποία μπορεί να επιτευχθεί και σε μακρινή απόσταση, η λεγόμενη τηλεπάθεια ή το νιώσιμο . Αυτά που αισθάνεται ο άνθρωπος πρέπει να είναι πηγαία και ειλικρινή.
Η Αγάπη είναι η ισχυρότερη δύναμη επικοινωνίας, όταν αυτή έχει ξεπεράσει την έννοια της ανάγκης. Πολλά μυαλά μπορούν να συγκεντρωθούν για κάποιο σκοπό, αυτό πάντως σημαίνει όχι απλά αποστολή ενέργειας αλλά η εστιασμένη ενέργεια προς το γνήσιο κοινό επιθυμητό προσανατολισμό. Πράγμα που σημαίνει «αύξηση της ενέργειας», συνεπώς καμπυλότητα. Όσο ισχυρότερη και σε κάποιο συγκεκριμένο όριο, την αισθανόμαστε σε μορφές και σχήματα. Θα το έλεγα με άλλα λόγια «να εστιάσουμε προς το κοινό ωφέλιμο θέλω, να φανταστούμε το ίδιο ακριβώς πράγμα και όλοι μαζί να εναρμονιστούμε σε αυτό !!!» Ευνοώντας έτσι το σύνολο των γεγονότων της ζωής μας και του συνόλου, εφ όσον αλληλοεπιδρούμε. 


ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΚΕΠΤΌΜΑΣΤΕ. Ας βελτιώσουμε την ποιότητα της σκέψης μας για μία καλλίτερη, αυτό που αποκαλούμε matrix ζωής. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. Το νέο ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε τον Συμπαντικό άνθρωπο, όχι αυτού του χώματος και του πηλού.
Να καθίσουμε και να επεξεργαστούμε όλα αυτά. Να τα κάνουμε κτήμα μας. Όταν είμαστε σίγουροι πως τα έχουμε κατανοήσει, να τα διαδώσουμε γρήγορα. Βρισκόμαστε σε αγώνα δρόμου και ο ανθρώπινος χρόνος μας κυνηγά απειλητικά.

Αξίζει να παρακολουθήσετε αυτές τις εκπομπές του καθηγητή Δανέζη, που τις εξέφρασα όπως ακριβώς νοιώθω και εγώ προσωπικά αυτά τα θέματα.




2) https://www.youtube.com/watch?v=NUbr6w_WQaw
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου