a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ν : Όλα όσα σποραδικά γράφουμε, συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο ....  Δώστε σημασία στα σημεία ...................


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Να σου την πάλι η Τα-cia μας.

Χμ, η αξιοσέβαστη κυρία υπουργός μας τώρα αποφασίζει και διατάσει την κατάργηση των θέσεων εργασίας για τους γηγενείς βγάζοντας με το έτσι θέλω στην ανεργία και τους εναπομείναντες εργαζόμενους έλληνες, καθώς μέσω ενός άρθρου του λαθρο-νομοσχεδίου της μειώνει το πρόστιμο για την απασχόληση παρανόμου μετανάστη από τα 3.000 ευρώ στα 50 ευρουδάκια, κλείνοντας έτσι πονηρά το μάτι στους εργοδότες, ώστε οι προστατευόμενοι του σύριζα λαθρομετανάστες να καταλάβουν και τις εναπομένουσες θέσεις εργασίας στην πατρίδα μας.



Μπάτε σκύλοι αλέστε και κοιλιά περίδρομο δηλαδή … εάν δεν το έχτε καταλάβει.

Χμ, μπορεί μεν η κυρία Τασία Χριστοδουλόπουλου να λύνει τα χέρια των εργοδοτών ώστε  να απασχολούν πλέον μόνο χαμηλόμισθους λαθρομετανάστες δίχως τον φόβο κάποιου σοβαρού προστίμου …  αλλά απο την άλλη δεν είδαμε να έχει δεχτεί την παραμικρή μήνυση εναντίον της από τις τόσες «συνομοσπονδίες ραγιάδων εργαζομένων» του γραικυλιστάν !!!!

Φυσικά ... κουβέντα δεν έγινε για το θέμα από το ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ!

Τσιμουδιά …

Άμα πρόκειται για λαθρομετανάστη κιχ δεν ακούγεται από περισσό ... κιχ και από ανταρ-cia!!! 
Εάν δε κάνεις το λάθος και ζητήσεις εξηγήσεις από την … τρία πουλάκια κάθοταν – γαρουφαλλιά;;;

Ε! τότε είσαι καραφασίστας ρε !!!!


Τέλεια !!!! 
Σαν να μην έχουμε την επίσημη ανεργία στο 25% ενώ στους νέους έλληνες να ξεπερνά το 50%

Ενώ λοιπόν στην Ελλάδα νομοθετούνται αυτά,  ο ΟΟΣΑ προέβλεψε χθες αύξηση του χρέους/ ΑΕΠ και έδωσε τις  νέες προβλέψεις του για την ανεργία.



Στην εξαμηνιαία έκθεσή του ο ΟΟΣΑ αναφέρει ότι «η παγκόσμια οικονομία θα αναπτυχθεί 3,1 τοις εκατό αυτό το έτος, κάτω από το 3,7 τοις εκατό που είχε προβλέψει τον περασμένο Οκτώβριο.»

Όσο για την Ελλάδα ... τα στοιχεία και αριθμοί του ΟΟΣΑ φαίνονται χμ, αρκετά αποθαρρυντικά:  

 
1. αύξηση της ελληνικής ανεργίας στο 25,7% το 2015 (από 25,2% προηγουμένως)

2. αύξηση της ελληνικής πρόγνωσης χρέους / ΑΕΠ στο 180% το 2015 (από 174,3% πριν) και σε 178,1% το 2016 (από 171,4%)

3. μείωση της εκτίμησης αύξησης του ΑΕΠ της Ελλάδας στο 0,1% το 2015 (από 2,3% προηγουμένως) και σε 2,3% το 2016 (από 3,3%)

Μπλα, μπλα, μπλα, … «Ο αποπληθωρισμός θα συνεχιστεί το 2015, λόγω του πολύ μεγάλου βαθμού υποτονικότητας της οικονομίας. Το χρέος θα παραμείνει πολύ υψηλό, και η δημοσιονομική βιωσιμότητα απαιτεί συνεχή αυτοσυγκράτηση για κάποιο χρονικό διάστημα. Η δημοσιονομική πολιτική πρέπει να αποσκοπεί σε ένα μικρό πρωτογενές πλεόνασμα. Οι μεταρρυθμίσεις του φορολογικού συστήματος και της είσπραξης των φόρων είναι απαραίτητες  για την αύξηση των εσόδων, ενώ περαιτέρω μεταρρυθμίσεις του συνταξιοδοτικού συστήματος θα συμβάλουν στη συγκράτηση των δαπανών»… μπλα, μπλα. 



Και το κερασάκι …

«Είναι επίσης απαραίτητη καλύτερη πρόσβαση στην πίστωση. Η σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος με την αντιμετώπιση του υψηλού επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι ως εκ τούτου ζωτικής σημασίας»

Περαστικά μας …

Χθες είχαμε και τον αρχηγό των νεοναζί να στηρίζει και πάλι τον σύριζα και να δηλώνει για μια ακόμη φορά ευρώ-λιγούρης … ενημερώνοντας μας πως : «Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή και ότι για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους», πασπαλίζοντας τα … με ολίγη κρέμα από «εθνική παραγωγή» … 



Τι να λέμε τώρα … που δεν αξίζει καν να σχολιάσει κανείς … αν είναι δυνατόν δηλαδή να περιμένει κάποιος λογικός άνθρωπος το να επιτευχτεί πρώτα η εθνική παραγωγή μέσα στην λαβίδα των ευρω- σιωνιστών ... και μετά να φύγει από το ευρώ  ….

Μα τότε … εάν με το ευρώ πήγαινε τόσο καλά η οικονομία τοτε γιατί να φύγεις από το ευρώ βρε μάστορα  ;;;;

Αλλά εαν απευθύνεσαι τώρα σε αφελείς χαβγητες οπαδούς σου δεν είναι απαραίτητη η λογική.


Τώρα πάμε λίγο παρακάτω … χμ, σχετικά με την μεγάλη σιγουριά του κυρίου Μιχαλολιακου ο οποίος δήλωσε χθες  «Να θυμάστε αυτό που σας λέω… ξέρουν ότι θα αθωωθούμε.» 
 


Χμ, εγώ … παρόλο που επιζητώ πάντα και για όλους την απόδοση (μιας δικαίας) δικαιοσύνης  … θα έλεγα πως ξέρω ότι δεν θα πρέπει να είναι και τόσο σίγουρος για την αθώωση του, είτε είναι αθώος είτε είναι ένοχος, επειδή η δικαιοσύνη δεν είναι "η μπακαλική τέχνη" και το κάθε ελληνικό δικαστήριο θα λάβει πάρα πολύ σοβαρά υπόψη του τις εν δυνάμει βίαιες αντιδράσεις μετά από μια πιθανή αθώωση τους, χμ, όπως μπορεί ο καθένας μας να φαντασθεί  το λιγότερο θα μπορούσε να ήταν "μόνο" το κάψιμο "ενός μικρού μέρους" του κέντρου των Αθηνών, δίχως να αποκλείεται επέκταση των αντιδράσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.



Από πού ακριβώς πηγάζει λοιπόν αυτή η σιγουριά της αθώωσης ;;;; ( χωρίς να υπαινισσόμαστε με κανένα τρόπο φυσικά ότι είναι ένοχος ή αθώος )


Χμ, κατά τα άλλα τι να περιμένεις τώρα από τα χαβγα που λένε «ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΟΧΙ στη λιτότητα» … μάλλον θυμίζουν την κύρια στο σύνταγμα που από την καλή της διάθεση και σίγουρα από  και την σαστιμάρα της, δεν κατάλαβε και πολύ καλά ότι το ευρώ σε μια χώρα με χρέος και η μη λιτότητα …  χμ, μάλλον αλληλοαποκλείονται !!!!!




Αυτά … και ώρα είναι να περνάμε στην ψευδο-αριστερα και το μνημόνιο του εκλεκτού της παγκοσμιοποίησης κυρίου Αλέξη ΣΥΡΙΖΑ …


Χμ, εάν  είσθε και εσείς μια-ένας από τα τόσα δισεκατομμύρια των αναγνωστών μου που διάβασαν χθες το αρθράκι «Φάτε και μια αριστερή τρόικα τώρα γιουσουφάκια» http://heilgap.blogspot.de/2015/06/blog-post_22.html σχετικά με τις κοινωνικές περικοπές που επέβαλλαν χθες οι Βρυξέλλες στον ελληνικό λαό … χμ, πρέπει να σας το πω … να χθες ξέχασα να σας ενημερώσω ότι όπως ανέφεραν οι αρχηγοί των κυβερνήσεων της ΕΕ : 

«Θα χρειαστούν ακόμα περισσότερα μέτρα λιτότητας πριν μπορέσει να επιτευχθεί μια συμφωνία για την Ελλάδα με τα  300 δισεκατομμύρια € χρέους»



Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, την Δευτέρα,  ο Έλληνας πρωθυπουργός κύριος Αλέξης Τσίπρας έγραψε ότι η πρότασή του, στην πραγματικότητα, ξεπέρασε τις περικοπές που απαιτούν από Ελλάδα οι θεσμικοί  πιστωτές : ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο


"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στις απαιτήσεις των θεσμικών οργάνων για την κάλυψη των δημοσιονομικών αποκλίσεων για το 2015-2016 υπήρξε απόλυτη και πλήρης," έγραψε ο κύριος Τσίπρας .. και αμέσως εισέπραξε δυο «φιλικά» χαστουκάκια από τον "master-blaster" τον πολύ (μεθυσμένο) κύριο Γιούνκερ … ενώ μέχρι χθες ο κύριος Αλέξης κορόιδευε τις κατραπακιές του Γιούνκερ στον Benny τον Τούρκογλου !!!
Η ΕΕ είχε ζητήσει περικοπές ύψους 1,5 τοις εκατό του ελληνικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) το 2015 και 2,5 τοις εκατό το 2016, έγραψε ο κύριος Τσίπρας αλλά οι περικοπές του ΣΥΡΙΖΑ ανήλθαν σε 1,51 και 2,87 τοις εκατό του ΑΕΠ.  Ως εκ τούτου, κατέληξε, «είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν δημοσιονομικές αποκλίσεις και ότι έχει σημειωθεί υπέρβαση των προβλεπομένων στόχων.»

"H O P E" και τρομάρα μας !!!


Οι μεγαλύτερες περικοπές πέφτουν στις συντάξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι οι περικοπές των συντάξεων ήταν μια "κόκκινη γραμμή" που θα αρνιόταν να διασχίσει. Τώρα, όμως, προτείνει στην Επιτροπή να αυξήσουν την ηλικία συνταξιοδότησης από 62 σε 67 και την κατάργηση της πρόωρης συνταξιοδότησης, μειώνοντας τις συνταξιοδοτικές δαπάνες κατά 30 εκατομμύρια € το 2015 και 300 εκατομμύρια € το 2016.
Έτσι οι συνταξιούχοι συλλογικά να αναγκαστούν να πληρώσουν 135 εκατομμύρια € περισσότερα το 2015 και € 490 εκατομμύρια περισσότερα το 2016 για την υγειονομική τους περίθαλψη, και οι εισφορές των εργαζομένων στο κρατικό συνταξιοδοτικό σύστημα θα αυξηθούν κατά 350 εκατομμύρια € φέτος και 800 εκατομμύρια  € το επόμενο.
Αυτή ήταν τελικά ρε κορόιδα η «πρεμούρα» της ψευδοαριστεράς σας για την ανθρωπιστική κρίση ;;;; … Χμ, είχατε και το θράσος να κοροιδευετε όταν τα έγραφα από την πρώτη μέρα που εκλέξατε τον Αλέξη σας.
Άντε λοιπόν να χαθείτε τώρα …
 


Χμ, πάμε παρακάτω: με την αντιλαϊκή αύξηση του ΦΠΑ προβλέπεται αύξηση της φορολογίας κατά 680 εκατομμύρια € φέτος και 1.360 εκατομμύρια € το 2016.
Το μεγαλύτερο μέρος των περικοπών θα χτυπήσει τους εργαζομένους, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει επίσης να επιβάλει εφάπαξ 12 τοις εκατό φορολόγηση επί των εταιρικών κερδών πάνω από 500.000  € ετησίως, τα οποία θα αυξήσουν τις εισπράξεις κατά 945 εκατομμύρια  € το 2015 και 405 εκατομμύρια €  το 2016 …
και θα γεμίσει το City του Λονδίνου με ελληνικές εταιρίες !!!! 


Καινούργιος Κατσιφάρας αποδεδείχθηκε ο Αλέξης … 
Χμ, τουλάχιστον μια χελώνα που την έλεγαν αντρέα τα έκανε από κόμπλεξ και όχι από έξωθεν οδηγίες ).



Όπως έχουμε αναφέρει και παραπάνω … οι αξιωματούχοι της ΕΕ είχαν συμφωνήσει να εγκρίνουν τις περικοπές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά αρνήθηκαν να σφραγίσουν μια τελική συμφωνία με την Ελλάδα   Όπερ  καθίσταται σαφές ότι έχουν την πρόθεση να απαιτήσουν ακόμη περισσότερες περικοπές πριν από την καταβολή της «βοήθειας» προς την Ελλάδα.
Χμ ....
Σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες, ο Γιούνκερ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσαν ότι είναι βέβαιοι πως οι προτάσεις αυτές θα παράγουν αποτελέσματα.  Ο Τουσκ αποκάλεσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ "θετικό βήμα", προσθέτοντας ότι "θα αξιολογηθούν μέσα στις επόμενες ώρες" ο δε Γιούνκερ προέβλεψε ότι μια συμφωνία Ελλάδας-ΕΕ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα, μετά από τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup της Τετάρτης. Η συμφωνία θα μπορούσε στη συνέχεια να εγκριθεί τυπικά στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη τύπου, ωστόσο, η  Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι εξακολουθεί να απαιτείται «εντατική εργασία» ώστε να καταλήξουν σε μια συμφωνία για την αποφυγή χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους.


Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Jeroen Dijsselbloem, ο οποίος ηγείται του Eurogroup, κατέστησε σαφές ότι οι περαιτέρω περικοπές θα πρέπει να ικανοποιούν την ΕΕ. Υποστηρίζοντας ότι το νέο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν " μόνο μια βάση για να επανεκκινήσουν πραγματικά οι συνομιλίες και πάλι." 



Η εκβαση της συνόδου κορυφής δεν είναι μόνο μια νέα ταπεινωτική παραίτηση από τον ψευδοαριστερό ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Τσίπρα, αλλά ένα πικρό μάθημα σχετικά με το πόσο μπορεί κάποιος βλ@ξ  να αναμένει τερματισμό της λιτότητας μέσω των συμφωνιών και των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ.
Οι εργαζόμενοι όμως τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη απορρίπτουν συντριπτικά την λιτότητα της ΕΕ.  Αυτή ήταν και η κινητήρια δύναμη πίσω από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. 
Αυτό ακριβώς αντικατοπτρίζεται και στις  μαζικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βρετανία, Γαλλία και Ιρλανδία …
 


Χμ, τελικά αποδεδείχθηκε ότι παρ 'όλα τα επί μήνες παραμυθιάσματα της ροζαλί οργάνωσης της παγκοσμιοποίησης που καλείται ΣΥΡΙΖΑ προς τα εγχώρια γιουσουφακια, το αποτέλεσμα ήταν ότι οι ευρωκράτες κατάφεραν για μια ακόμη φορά το να επιβάλλουν τα ολοένα και πιο δρακόντεια μέτρα λιτότητας και να περάσουν όλες τις «κόκκινες γραμμές» της ψευδοαριστεράς, η οποία αποδέχτηκε όλες τις περικοπές που απαιτούσαν οι banksters μα και πολλά άλλα επώδυνα μέτρα και πολλά άλλα που θα σας παρουσιάζονταισιγά- σιγά από τα αγαπημένα σας ΜΜΕ …
Για αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε βαζελίνη από τώρα που δεν έχει ακριβύνει ακόμη …

Θα σας χρειαστεί !!!!!!


Μα αυτό δεν είναι η ΕΕ ;;; δηλαδή μια στιγματισμένη οργάνωση που ενδιαφέρεται μόνο για μια οικονομική αριστοκρατία που αποτελείται από μια μικρή μειοψηφία του πληθυσμού της Ευρώπης ;;;

Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εκείνος που περίμενε να καταρρεύσουν πρώτα οι ελληνικές τράπεζες ώστε να δικαιολογηθεί που σύρθηκε και έγλυψε τα παπούτσια των ευρωκρατών ;;;;


Και μην ακούμε άλλο ανοησίες του τύπου ότι οι men ευρωπαίοι θα μπορούσαν να εφαρμόσουν  capital control στις ελληνικές τράπεζες ενώ ο ψευδοαριστερός Αλέξης Τσιπρας δεν μπορούσε να είχε αποκηρύξει από την αρχή το ελληνικό χρέος ή να είχε επιβάλει ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων για να σταματήσει η εκροή μετρητών από τις ελληνικές τράπεζες.


Όλος ο κόσμος στο εξωτερικό τα έγραφε  αυτά τα πράγματα και προφανώς δεν εννοώ τα … Bloomberg σας.



Μάλλον, έφτασε επιτέλους η ώρα να πιστέψετε ότι το tsiprashow ήταν μια ακόμη έκφραση του ανθελληνικού χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ και της εχθρότητας του προς την πατρίδα, τον χριστιανισμό, την ιστορία μας … την παντελή αδιαφορία του για τους φτωχούς έλληνες εργαζόμενους και τον παράλληλο ζήλο του δια την αντικατάσταση μας με εισαγόμενους τριτοκοσμικούς … αλλά και κάτι άλλο … μη γελιόμαστε τώρα – όπως και να το κάνουμε είναι προφανής η σχέση των ροζαλίων με την ομοφυλοφιλία …  διότι … Sorry ΕΔΩ ΕΠΕΣΕ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ … καν και άπλα επιδείκνυαν την δήθεν επαναστατικότητα τους με το να βγαίνουν στην πλατειά την Μεγάλη Παρασκευή και να θεωρούν ότι με το να τρώγουν σουβλάκια τα μ@λ@κισμέν@ … θα κατάφερναν να χλευάσουν την θρησκεία μας και τον γλυκύ τον Ναζωραίο μας !!!


Μετά ,  μετά φυσικά θα ψήφιζαν μνημόνια επί μνημονίων 


Τέλος πάντων … αλλάζουμε θέμα  διάβαζα στο zerohedge ότι στις Βρυξέλλες ξεκαθαρίζουν  ότι η πρόσφατη συμφωνία με τον Β. Πούτιν σημαίνει παραβίαση της επιστολής του Τσίπρα και πρέπει να ΑΚΥΡΩΘΕΙ που σημαίνει ότι ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για τους ψευδομαρξιστές στην κυβέρνηση.


Πώς να κλείσουν τώρα  την πόρτα για το Plan B τους, όταν όλοι γνωρίζουν πως το φιάσκο μιας Grexit θα επαναληφτεί και πάλι σε μερικούς μήνες, και η Ελλάδα και πάλι θα χτυπά την πόρτα του Κρεμλίνου ;;;;
  


Συμφώνα με πληροφορίες της εφημερίδας καθημερινή ένα ρήγμα φάνηκε να έχει  προκύψει την Δευτέρα μεταξύ του υπουργού Ενέργειας κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη  και του υπουργού Εξωτερικών κυρίου Νίκου Κοτζιά, σε ότι αφορά την ενεργειακή πολιτική της χώρας, με τον τελευταίο να δηλώνει ότι η κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται πλήρως με την ευρωπαϊκή πολιτική, παρά την πρόσφατη συμφωνία του Ρωσικού φυσικού αερίου … (συμφωνία που έχει αναστατώσει τις Βρυξέλλες).


Το μνημόνιο δηλαδή που υπεγράφη από τον κύριο Λαφαζάνη και Ρώσους αξιωματούχους στην Αγία Πετρούπολη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα (τη συνέχιση του τουρκικού αγωγού, ο οποίος δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί, αλλά, σύμφωνα με τα σχέδια από την Gazprom, θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Μαύρη Θάλασσα προς την Δυτική Ευρώπη.) και προβλέπει ότι θα μπορούσε να επιτραπεί σε τρίτα μέρη να διατηρούν την πλήρη δυναμικότητα του αγωγού, είναι κάτι που αντίκειται στη νομοθεσία περί ανταγωνισμού της ΕΕ.



Στις παρατηρήσεις της Δευτέρας, ο κύριος Κοτζιάς παρατήρησε ότι οι ελληνικές ενεργειακές συμφωνίες δεν μπορούν να περιλαμβάνουν τους όρους και τις προϋποθέσεις ότι «βαίνουν πέραν του νομικού πλαισίου και των συμφωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»


Είναι σαφές ότι, στο πλαίσιο όλων των μελλοντικών Ελληνικών διασώσεων, η Ευρώπη θα απαγορεύσει τους οποιαδήποτε ρωσικούς αγωγούς που θα διασχίζουν την Ελλάδα και θα εισέρχονται στην Ευρώπη με την προσδοκία ότι η συριακή επιχείρηση κατά του νόμιμου πρόεδρου Μπασάρ αλ Άσαντ θα επιτύχει, και τελικά και ο αγωγός φυσικού αερίου του Κατάρ θα αντικαταστήσει την Gazprom ως κύριος προμηθευτής των υπεράκτιας ενέργειας της Ευρώπης 



ISKRA-λογίες


Τι να απασχοληθούμε τώρα με τα ψευδοεπαναστατημένα μπουμπούκια και τις ISKRA-λογίες τους ;;;;


Δεν λέει !!!!!!!!!!!


Ο άλλος προχθές τα είχε με την Μαρίν Λε Πέν και τον Νάιτζελ Πολ Φάρατζ … θολώνοντας έτσι τα νερά και αποκρύπτοντας με αυτό τον "ροζαλί" τρόπο το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας μας από τα Σύριζα … 
 


Παραθέτω λοιπόν (γιατί δεν θέλω να σχολιάσω) δυο αποσπάσματα από το άρθρο μου «Flashback στον Τσαουσέσκου» http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2015/05/flashback.html



Γερμανικές, ρωσικές και κινεζικές εταιρείες αγωνίζονται για το ποιος θα προαγοράσει με ψίχουλα την εναπομείνασα ελληνική υποδομή.  

Ξένες εταιρείες από χώρες όπως η Γερμανία, η Κίνα και η Ρωσία επενδύουν με «αέρα κοπανιστό» … μέσω της βοηθείας  και των θεωριών τόσο ψευδοαριστερών όσο και ακροδεξιών μνημονικών ρουφιάνων μέχρι να αγοράσουν τα ελληνικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία εκμεταλλευόμενες τις συγκυρίες ... καθώς η χώρα μας αγωνίζεται να πληρώσει τους Ευρωπαίους πιστωτές της.


Το ξεπούλημα περιλαμβάνει μεγάλα τμήματα υποδομών της Ελλάδας, όπως … αεροδρόμιων, λιμανιών, αυτοκινητόδρομων και των λοιπών υπηρεσιών κοινής ωφελείας … 


Η ιστοσελίδα του οργανισμού των ιδιωτικοποιήσεων της ψευδοαριστερής κυβέρνησης μας περιγράφει λεπτομερώς μια σειρά από ακίνητα έτοιμα να πουληθούν, με προσφορές που αναφέρονται είτε πως «υπάρχει πρόοδος», ή «ολοκληρώθηκε».


Χμ, και η κυβέρνηση σήμερα … το υπενθυμίζω και στον κύριο Χρυσό-τέτοιο … είναι το κυβερνών κόμμα της ψευδο-Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια ροζέ κουστωδία η οποία προηγουμένως είχε αντισταθεί στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων που επιβάλλονται στο πλαίσιο των όρων που συνδέονται με το πρόγραμμα της διάσωσης των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών … sorry μωρέ της Ελλάδας


Ενώ το «ροζαλί» πλέον … ΤΑΙΠΕΔ μας λέει ότι «για τα αεροδρόμια, οι Γερμανοί αποτελούν βασικούς επενδυτές !!!!!!!!!!!!! » ... και όλα αυτά την ώρα που οι Γερμανοί συζητούν με την Ελλάδα εκβιάζοντας την για μια νέα συμφωνία. ( + το ξεπούλημα αεροδρομίων )

Αυτό κύριε Χρυσό-έτσι μας είναι συμβατό ;;;;
Τι νομικός είστε κύριε Χρυσό-αυτέ ;;;  Είναι συμβατό αυτό ;;;;


Ροζαλίες κι απάνω τούρλα


Ο κύριος Τσίπρας και άλλοι αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα έκαναν επιδρομή και ξεκοκάλισαν δισεκατομμύρια ευρώ εκ των ταμειακών αποθεμάτων από τα ελληνικά δημόσια ιδρύματα για να εξοφλήσουν τους πιστωτές της χώρας … αν και εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μεταξύ των πιστωτών συμπεριλαμβάνονταν και υπουργοί του Σύριζα που είχαν αποθηκεύσει μέρος του πλούτου των σε μετοχές των πιστωτών  οι κύριοι της ροζ αριστεράς πέρασαν αμέτρητες  ώρες συνδιαλεγόμενοι από την μία χώρα στην άλλη με τους εκπροσώπους του χρηματιστικού κεφαλαίου … δηλαδή συνδιαλεγόμενοι με τους διεθνείς τοκογλύφουςαλλά ούτε μια φορά όλους αυτούς τους 5 μήνες δεν συνομίλησαν με τους ψηφοφόρους τους έστω και εάν οι αληθινές δημοσκοπήσεις έδειχναν ξεκάθαρα, οι μισοί από αυτούς είναι υπέρ μιας «Grexit »..


Οι ηγέτες της ΕΕ, από την πλευρά τους, είχαν ήδη αντιλήφθη ότι η επαναστατικότητα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «σικέ» πριν ακόμη αυτός ανέλθει στην εξουσία.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι ευρωπαίοι ηγέτες έπαιξαν με την τύχη των εξεγερμένων ελλήνων απειλώντας και παίρνοντας τελικά αυτό που ήθελαν.

Χμ, και θα δούμε στο εγγύς μέλλον μήπως αποδεδειχθεί ότι πήραν και περισσότερα από αυτά που ήθελαν.

HEIL GAP ( or mind the GAP )
Οι ροζαλίες, η Τα-cia, οι ζαμάν φου κι η απάνω τούρλα

Ν : Όλα όσα σποραδικά γράφουμε, συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο ....  Δώστε σημασία στα σημεία ...................


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Να σου την πάλι η Τα-cia μας.

Χμ, η αξιοσέβαστη κυρία υπουργός μας τώρα αποφασίζει και διατάσει την κατάργηση των θέσεων εργασίας για τους γηγενείς βγάζοντας με το έτσι θέλω στην ανεργία και τους εναπομείναντες εργαζόμενους έλληνες, καθώς μέσω ενός άρθρου του λαθρο-νομοσχεδίου της μειώνει το πρόστιμο για την απασχόληση παρανόμου μετανάστη από τα 3.000 ευρώ στα 50 ευρουδάκια, κλείνοντας έτσι πονηρά το μάτι στους εργοδότες, ώστε οι προστατευόμενοι του σύριζα λαθρομετανάστες να καταλάβουν και τις εναπομένουσες θέσεις εργασίας στην πατρίδα μας.



Μπάτε σκύλοι αλέστε και κοιλιά περίδρομο δηλαδή … εάν δεν το έχτε καταλάβει.

Χμ, μπορεί μεν η κυρία Τασία Χριστοδουλόπουλου να λύνει τα χέρια των εργοδοτών ώστε  να απασχολούν πλέον μόνο χαμηλόμισθους λαθρομετανάστες δίχως τον φόβο κάποιου σοβαρού προστίμου …  αλλά απο την άλλη δεν είδαμε να έχει δεχτεί την παραμικρή μήνυση εναντίον της από τις τόσες «συνομοσπονδίες ραγιάδων εργαζομένων» του γραικυλιστάν !!!!

Φυσικά ... κουβέντα δεν έγινε για το θέμα από το ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ!

Τσιμουδιά …

Άμα πρόκειται για λαθρομετανάστη κιχ δεν ακούγεται από περισσό ... κιχ και από ανταρ-cia!!! 
Εάν δε κάνεις το λάθος και ζητήσεις εξηγήσεις από την … τρία πουλάκια κάθοταν – γαρουφαλλιά;;;

Ε! τότε είσαι καραφασίστας ρε !!!!


Τέλεια !!!! 
Σαν να μην έχουμε την επίσημη ανεργία στο 25% ενώ στους νέους έλληνες να ξεπερνά το 50%

Ενώ λοιπόν στην Ελλάδα νομοθετούνται αυτά,  ο ΟΟΣΑ προέβλεψε χθες αύξηση του χρέους/ ΑΕΠ και έδωσε τις  νέες προβλέψεις του για την ανεργία.



Στην εξαμηνιαία έκθεσή του ο ΟΟΣΑ αναφέρει ότι «η παγκόσμια οικονομία θα αναπτυχθεί 3,1 τοις εκατό αυτό το έτος, κάτω από το 3,7 τοις εκατό που είχε προβλέψει τον περασμένο Οκτώβριο.»

Όσο για την Ελλάδα ... τα στοιχεία και αριθμοί του ΟΟΣΑ φαίνονται χμ, αρκετά αποθαρρυντικά:  

 
1. αύξηση της ελληνικής ανεργίας στο 25,7% το 2015 (από 25,2% προηγουμένως)

2. αύξηση της ελληνικής πρόγνωσης χρέους / ΑΕΠ στο 180% το 2015 (από 174,3% πριν) και σε 178,1% το 2016 (από 171,4%)

3. μείωση της εκτίμησης αύξησης του ΑΕΠ της Ελλάδας στο 0,1% το 2015 (από 2,3% προηγουμένως) και σε 2,3% το 2016 (από 3,3%)

Μπλα, μπλα, μπλα, … «Ο αποπληθωρισμός θα συνεχιστεί το 2015, λόγω του πολύ μεγάλου βαθμού υποτονικότητας της οικονομίας. Το χρέος θα παραμείνει πολύ υψηλό, και η δημοσιονομική βιωσιμότητα απαιτεί συνεχή αυτοσυγκράτηση για κάποιο χρονικό διάστημα. Η δημοσιονομική πολιτική πρέπει να αποσκοπεί σε ένα μικρό πρωτογενές πλεόνασμα. Οι μεταρρυθμίσεις του φορολογικού συστήματος και της είσπραξης των φόρων είναι απαραίτητες  για την αύξηση των εσόδων, ενώ περαιτέρω μεταρρυθμίσεις του συνταξιοδοτικού συστήματος θα συμβάλουν στη συγκράτηση των δαπανών»… μπλα, μπλα. 



Και το κερασάκι …

«Είναι επίσης απαραίτητη καλύτερη πρόσβαση στην πίστωση. Η σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος με την αντιμετώπιση του υψηλού επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι ως εκ τούτου ζωτικής σημασίας»

Περαστικά μας …

Χθες είχαμε και τον αρχηγό των νεοναζί να στηρίζει και πάλι τον σύριζα και να δηλώνει για μια ακόμη φορά ευρώ-λιγούρης … ενημερώνοντας μας πως : «Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή και ότι για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους», πασπαλίζοντας τα … με ολίγη κρέμα από «εθνική παραγωγή» … 



Τι να λέμε τώρα … που δεν αξίζει καν να σχολιάσει κανείς … αν είναι δυνατόν δηλαδή να περιμένει κάποιος λογικός άνθρωπος το να επιτευχτεί πρώτα η εθνική παραγωγή μέσα στην λαβίδα των ευρω- σιωνιστών ... και μετά να φύγει από το ευρώ  ….

Μα τότε … εάν με το ευρώ πήγαινε τόσο καλά η οικονομία τοτε γιατί να φύγεις από το ευρώ βρε μάστορα  ;;;;

Αλλά εαν απευθύνεσαι τώρα σε αφελείς χαβγητες οπαδούς σου δεν είναι απαραίτητη η λογική.


Τώρα πάμε λίγο παρακάτω … χμ, σχετικά με την μεγάλη σιγουριά του κυρίου Μιχαλολιακου ο οποίος δήλωσε χθες  «Να θυμάστε αυτό που σας λέω… ξέρουν ότι θα αθωωθούμε.» 
 


Χμ, εγώ … παρόλο που επιζητώ πάντα και για όλους την απόδοση (μιας δικαίας) δικαιοσύνης  … θα έλεγα πως ξέρω ότι δεν θα πρέπει να είναι και τόσο σίγουρος για την αθώωση του, είτε είναι αθώος είτε είναι ένοχος, επειδή η δικαιοσύνη δεν είναι "η μπακαλική τέχνη" και το κάθε ελληνικό δικαστήριο θα λάβει πάρα πολύ σοβαρά υπόψη του τις εν δυνάμει βίαιες αντιδράσεις μετά από μια πιθανή αθώωση τους, χμ, όπως μπορεί ο καθένας μας να φαντασθεί  το λιγότερο θα μπορούσε να ήταν "μόνο" το κάψιμο "ενός μικρού μέρους" του κέντρου των Αθηνών, δίχως να αποκλείεται επέκταση των αντιδράσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.



Από πού ακριβώς πηγάζει λοιπόν αυτή η σιγουριά της αθώωσης ;;;; ( χωρίς να υπαινισσόμαστε με κανένα τρόπο φυσικά ότι είναι ένοχος ή αθώος )


Χμ, κατά τα άλλα τι να περιμένεις τώρα από τα χαβγα που λένε «ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΟΧΙ στη λιτότητα» … μάλλον θυμίζουν την κύρια στο σύνταγμα που από την καλή της διάθεση και σίγουρα από  και την σαστιμάρα της, δεν κατάλαβε και πολύ καλά ότι το ευρώ σε μια χώρα με χρέος και η μη λιτότητα …  χμ, μάλλον αλληλοαποκλείονται !!!!!




Αυτά … και ώρα είναι να περνάμε στην ψευδο-αριστερα και το μνημόνιο του εκλεκτού της παγκοσμιοποίησης κυρίου Αλέξη ΣΥΡΙΖΑ …


Χμ, εάν  είσθε και εσείς μια-ένας από τα τόσα δισεκατομμύρια των αναγνωστών μου που διάβασαν χθες το αρθράκι «Φάτε και μια αριστερή τρόικα τώρα γιουσουφάκια» http://heilgap.blogspot.de/2015/06/blog-post_22.html σχετικά με τις κοινωνικές περικοπές που επέβαλλαν χθες οι Βρυξέλλες στον ελληνικό λαό … χμ, πρέπει να σας το πω … να χθες ξέχασα να σας ενημερώσω ότι όπως ανέφεραν οι αρχηγοί των κυβερνήσεων της ΕΕ : 

«Θα χρειαστούν ακόμα περισσότερα μέτρα λιτότητας πριν μπορέσει να επιτευχθεί μια συμφωνία για την Ελλάδα με τα  300 δισεκατομμύρια € χρέους»



Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, την Δευτέρα,  ο Έλληνας πρωθυπουργός κύριος Αλέξης Τσίπρας έγραψε ότι η πρότασή του, στην πραγματικότητα, ξεπέρασε τις περικοπές που απαιτούν από Ελλάδα οι θεσμικοί  πιστωτές : ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο


"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στις απαιτήσεις των θεσμικών οργάνων για την κάλυψη των δημοσιονομικών αποκλίσεων για το 2015-2016 υπήρξε απόλυτη και πλήρης," έγραψε ο κύριος Τσίπρας .. και αμέσως εισέπραξε δυο «φιλικά» χαστουκάκια από τον "master-blaster" τον πολύ (μεθυσμένο) κύριο Γιούνκερ … ενώ μέχρι χθες ο κύριος Αλέξης κορόιδευε τις κατραπακιές του Γιούνκερ στον Benny τον Τούρκογλου !!!
Η ΕΕ είχε ζητήσει περικοπές ύψους 1,5 τοις εκατό του ελληνικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) το 2015 και 2,5 τοις εκατό το 2016, έγραψε ο κύριος Τσίπρας αλλά οι περικοπές του ΣΥΡΙΖΑ ανήλθαν σε 1,51 και 2,87 τοις εκατό του ΑΕΠ.  Ως εκ τούτου, κατέληξε, «είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν δημοσιονομικές αποκλίσεις και ότι έχει σημειωθεί υπέρβαση των προβλεπομένων στόχων.»

"H O P E" και τρομάρα μας !!!


Οι μεγαλύτερες περικοπές πέφτουν στις συντάξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι οι περικοπές των συντάξεων ήταν μια "κόκκινη γραμμή" που θα αρνιόταν να διασχίσει. Τώρα, όμως, προτείνει στην Επιτροπή να αυξήσουν την ηλικία συνταξιοδότησης από 62 σε 67 και την κατάργηση της πρόωρης συνταξιοδότησης, μειώνοντας τις συνταξιοδοτικές δαπάνες κατά 30 εκατομμύρια € το 2015 και 300 εκατομμύρια € το 2016.
Έτσι οι συνταξιούχοι συλλογικά να αναγκαστούν να πληρώσουν 135 εκατομμύρια € περισσότερα το 2015 και € 490 εκατομμύρια περισσότερα το 2016 για την υγειονομική τους περίθαλψη, και οι εισφορές των εργαζομένων στο κρατικό συνταξιοδοτικό σύστημα θα αυξηθούν κατά 350 εκατομμύρια € φέτος και 800 εκατομμύρια  € το επόμενο.
Αυτή ήταν τελικά ρε κορόιδα η «πρεμούρα» της ψευδοαριστεράς σας για την ανθρωπιστική κρίση ;;;; … Χμ, είχατε και το θράσος να κοροιδευετε όταν τα έγραφα από την πρώτη μέρα που εκλέξατε τον Αλέξη σας.
Άντε λοιπόν να χαθείτε τώρα …
 


Χμ, πάμε παρακάτω: με την αντιλαϊκή αύξηση του ΦΠΑ προβλέπεται αύξηση της φορολογίας κατά 680 εκατομμύρια € φέτος και 1.360 εκατομμύρια € το 2016.
Το μεγαλύτερο μέρος των περικοπών θα χτυπήσει τους εργαζομένους, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει επίσης να επιβάλει εφάπαξ 12 τοις εκατό φορολόγηση επί των εταιρικών κερδών πάνω από 500.000  € ετησίως, τα οποία θα αυξήσουν τις εισπράξεις κατά 945 εκατομμύρια  € το 2015 και 405 εκατομμύρια €  το 2016 …
και θα γεμίσει το City του Λονδίνου με ελληνικές εταιρίες !!!! 


Καινούργιος Κατσιφάρας αποδεδείχθηκε ο Αλέξης … 
Χμ, τουλάχιστον μια χελώνα που την έλεγαν αντρέα τα έκανε από κόμπλεξ και όχι από έξωθεν οδηγίες ).



Όπως έχουμε αναφέρει και παραπάνω … οι αξιωματούχοι της ΕΕ είχαν συμφωνήσει να εγκρίνουν τις περικοπές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά αρνήθηκαν να σφραγίσουν μια τελική συμφωνία με την Ελλάδα   Όπερ  καθίσταται σαφές ότι έχουν την πρόθεση να απαιτήσουν ακόμη περισσότερες περικοπές πριν από την καταβολή της «βοήθειας» προς την Ελλάδα.
Χμ ....
Σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες, ο Γιούνκερ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσαν ότι είναι βέβαιοι πως οι προτάσεις αυτές θα παράγουν αποτελέσματα.  Ο Τουσκ αποκάλεσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ "θετικό βήμα", προσθέτοντας ότι "θα αξιολογηθούν μέσα στις επόμενες ώρες" ο δε Γιούνκερ προέβλεψε ότι μια συμφωνία Ελλάδας-ΕΕ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα, μετά από τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών του Eurogroup της Τετάρτης. Η συμφωνία θα μπορούσε στη συνέχεια να εγκριθεί τυπικά στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη τύπου, ωστόσο, η  Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι εξακολουθεί να απαιτείται «εντατική εργασία» ώστε να καταλήξουν σε μια συμφωνία για την αποφυγή χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους.


Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Jeroen Dijsselbloem, ο οποίος ηγείται του Eurogroup, κατέστησε σαφές ότι οι περαιτέρω περικοπές θα πρέπει να ικανοποιούν την ΕΕ. Υποστηρίζοντας ότι το νέο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν " μόνο μια βάση για να επανεκκινήσουν πραγματικά οι συνομιλίες και πάλι." 



Η εκβαση της συνόδου κορυφής δεν είναι μόνο μια νέα ταπεινωτική παραίτηση από τον ψευδοαριστερό ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Τσίπρα, αλλά ένα πικρό μάθημα σχετικά με το πόσο μπορεί κάποιος βλ@ξ  να αναμένει τερματισμό της λιτότητας μέσω των συμφωνιών και των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ.
Οι εργαζόμενοι όμως τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη απορρίπτουν συντριπτικά την λιτότητα της ΕΕ.  Αυτή ήταν και η κινητήρια δύναμη πίσω από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. 
Αυτό ακριβώς αντικατοπτρίζεται και στις  μαζικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βρετανία, Γαλλία και Ιρλανδία …
 


Χμ, τελικά αποδεδείχθηκε ότι παρ 'όλα τα επί μήνες παραμυθιάσματα της ροζαλί οργάνωσης της παγκοσμιοποίησης που καλείται ΣΥΡΙΖΑ προς τα εγχώρια γιουσουφακια, το αποτέλεσμα ήταν ότι οι ευρωκράτες κατάφεραν για μια ακόμη φορά το να επιβάλλουν τα ολοένα και πιο δρακόντεια μέτρα λιτότητας και να περάσουν όλες τις «κόκκινες γραμμές» της ψευδοαριστεράς, η οποία αποδέχτηκε όλες τις περικοπές που απαιτούσαν οι banksters μα και πολλά άλλα επώδυνα μέτρα και πολλά άλλα που θα σας παρουσιάζονταισιγά- σιγά από τα αγαπημένα σας ΜΜΕ …
Για αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε βαζελίνη από τώρα που δεν έχει ακριβύνει ακόμη …

Θα σας χρειαστεί !!!!!!


Μα αυτό δεν είναι η ΕΕ ;;; δηλαδή μια στιγματισμένη οργάνωση που ενδιαφέρεται μόνο για μια οικονομική αριστοκρατία που αποτελείται από μια μικρή μειοψηφία του πληθυσμού της Ευρώπης ;;;

Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εκείνος που περίμενε να καταρρεύσουν πρώτα οι ελληνικές τράπεζες ώστε να δικαιολογηθεί που σύρθηκε και έγλυψε τα παπούτσια των ευρωκρατών ;;;;


Και μην ακούμε άλλο ανοησίες του τύπου ότι οι men ευρωπαίοι θα μπορούσαν να εφαρμόσουν  capital control στις ελληνικές τράπεζες ενώ ο ψευδοαριστερός Αλέξης Τσιπρας δεν μπορούσε να είχε αποκηρύξει από την αρχή το ελληνικό χρέος ή να είχε επιβάλει ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων για να σταματήσει η εκροή μετρητών από τις ελληνικές τράπεζες.


Όλος ο κόσμος στο εξωτερικό τα έγραφε  αυτά τα πράγματα και προφανώς δεν εννοώ τα … Bloomberg σας.



Μάλλον, έφτασε επιτέλους η ώρα να πιστέψετε ότι το tsiprashow ήταν μια ακόμη έκφραση του ανθελληνικού χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ και της εχθρότητας του προς την πατρίδα, τον χριστιανισμό, την ιστορία μας … την παντελή αδιαφορία του για τους φτωχούς έλληνες εργαζόμενους και τον παράλληλο ζήλο του δια την αντικατάσταση μας με εισαγόμενους τριτοκοσμικούς … αλλά και κάτι άλλο … μη γελιόμαστε τώρα – όπως και να το κάνουμε είναι προφανής η σχέση των ροζαλίων με την ομοφυλοφιλία …  διότι … Sorry ΕΔΩ ΕΠΕΣΕ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ … καν και άπλα επιδείκνυαν την δήθεν επαναστατικότητα τους με το να βγαίνουν στην πλατειά την Μεγάλη Παρασκευή και να θεωρούν ότι με το να τρώγουν σουβλάκια τα μ@λ@κισμέν@ … θα κατάφερναν να χλευάσουν την θρησκεία μας και τον γλυκύ τον Ναζωραίο μας !!!


Μετά ,  μετά φυσικά θα ψήφιζαν μνημόνια επί μνημονίων 


Τέλος πάντων … αλλάζουμε θέμα  διάβαζα στο zerohedge ότι στις Βρυξέλλες ξεκαθαρίζουν  ότι η πρόσφατη συμφωνία με τον Β. Πούτιν σημαίνει παραβίαση της επιστολής του Τσίπρα και πρέπει να ΑΚΥΡΩΘΕΙ που σημαίνει ότι ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για τους ψευδομαρξιστές στην κυβέρνηση.


Πώς να κλείσουν τώρα  την πόρτα για το Plan B τους, όταν όλοι γνωρίζουν πως το φιάσκο μιας Grexit θα επαναληφτεί και πάλι σε μερικούς μήνες, και η Ελλάδα και πάλι θα χτυπά την πόρτα του Κρεμλίνου ;;;;
  


Συμφώνα με πληροφορίες της εφημερίδας καθημερινή ένα ρήγμα φάνηκε να έχει  προκύψει την Δευτέρα μεταξύ του υπουργού Ενέργειας κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη  και του υπουργού Εξωτερικών κυρίου Νίκου Κοτζιά, σε ότι αφορά την ενεργειακή πολιτική της χώρας, με τον τελευταίο να δηλώνει ότι η κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται πλήρως με την ευρωπαϊκή πολιτική, παρά την πρόσφατη συμφωνία του Ρωσικού φυσικού αερίου … (συμφωνία που έχει αναστατώσει τις Βρυξέλλες).


Το μνημόνιο δηλαδή που υπεγράφη από τον κύριο Λαφαζάνη και Ρώσους αξιωματούχους στην Αγία Πετρούπολη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα (τη συνέχιση του τουρκικού αγωγού, ο οποίος δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί, αλλά, σύμφωνα με τα σχέδια από την Gazprom, θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Μαύρη Θάλασσα προς την Δυτική Ευρώπη.) και προβλέπει ότι θα μπορούσε να επιτραπεί σε τρίτα μέρη να διατηρούν την πλήρη δυναμικότητα του αγωγού, είναι κάτι που αντίκειται στη νομοθεσία περί ανταγωνισμού της ΕΕ.



Στις παρατηρήσεις της Δευτέρας, ο κύριος Κοτζιάς παρατήρησε ότι οι ελληνικές ενεργειακές συμφωνίες δεν μπορούν να περιλαμβάνουν τους όρους και τις προϋποθέσεις ότι «βαίνουν πέραν του νομικού πλαισίου και των συμφωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»


Είναι σαφές ότι, στο πλαίσιο όλων των μελλοντικών Ελληνικών διασώσεων, η Ευρώπη θα απαγορεύσει τους οποιαδήποτε ρωσικούς αγωγούς που θα διασχίζουν την Ελλάδα και θα εισέρχονται στην Ευρώπη με την προσδοκία ότι η συριακή επιχείρηση κατά του νόμιμου πρόεδρου Μπασάρ αλ Άσαντ θα επιτύχει, και τελικά και ο αγωγός φυσικού αερίου του Κατάρ θα αντικαταστήσει την Gazprom ως κύριος προμηθευτής των υπεράκτιας ενέργειας της Ευρώπης 



ISKRA-λογίες


Τι να απασχοληθούμε τώρα με τα ψευδοεπαναστατημένα μπουμπούκια και τις ISKRA-λογίες τους ;;;;


Δεν λέει !!!!!!!!!!!


Ο άλλος προχθές τα είχε με την Μαρίν Λε Πέν και τον Νάιτζελ Πολ Φάρατζ … θολώνοντας έτσι τα νερά και αποκρύπτοντας με αυτό τον "ροζαλί" τρόπο το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας μας από τα Σύριζα … 
 


Παραθέτω λοιπόν (γιατί δεν θέλω να σχολιάσω) δυο αποσπάσματα από το άρθρο μου «Flashback στον Τσαουσέσκου» http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2015/05/flashback.html



Γερμανικές, ρωσικές και κινεζικές εταιρείες αγωνίζονται για το ποιος θα προαγοράσει με ψίχουλα την εναπομείνασα ελληνική υποδομή.  

Ξένες εταιρείες από χώρες όπως η Γερμανία, η Κίνα και η Ρωσία επενδύουν με «αέρα κοπανιστό» … μέσω της βοηθείας  και των θεωριών τόσο ψευδοαριστερών όσο και ακροδεξιών μνημονικών ρουφιάνων μέχρι να αγοράσουν τα ελληνικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία εκμεταλλευόμενες τις συγκυρίες ... καθώς η χώρα μας αγωνίζεται να πληρώσει τους Ευρωπαίους πιστωτές της.


Το ξεπούλημα περιλαμβάνει μεγάλα τμήματα υποδομών της Ελλάδας, όπως … αεροδρόμιων, λιμανιών, αυτοκινητόδρομων και των λοιπών υπηρεσιών κοινής ωφελείας … 


Η ιστοσελίδα του οργανισμού των ιδιωτικοποιήσεων της ψευδοαριστερής κυβέρνησης μας περιγράφει λεπτομερώς μια σειρά από ακίνητα έτοιμα να πουληθούν, με προσφορές που αναφέρονται είτε πως «υπάρχει πρόοδος», ή «ολοκληρώθηκε».


Χμ, και η κυβέρνηση σήμερα … το υπενθυμίζω και στον κύριο Χρυσό-τέτοιο … είναι το κυβερνών κόμμα της ψευδο-Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια ροζέ κουστωδία η οποία προηγουμένως είχε αντισταθεί στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων που επιβάλλονται στο πλαίσιο των όρων που συνδέονται με το πρόγραμμα της διάσωσης των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών … sorry μωρέ της Ελλάδας


Ενώ το «ροζαλί» πλέον … ΤΑΙΠΕΔ μας λέει ότι «για τα αεροδρόμια, οι Γερμανοί αποτελούν βασικούς επενδυτές !!!!!!!!!!!!! » ... και όλα αυτά την ώρα που οι Γερμανοί συζητούν με την Ελλάδα εκβιάζοντας την για μια νέα συμφωνία. ( + το ξεπούλημα αεροδρομίων )

Αυτό κύριε Χρυσό-έτσι μας είναι συμβατό ;;;;
Τι νομικός είστε κύριε Χρυσό-αυτέ ;;;  Είναι συμβατό αυτό ;;;;


Ροζαλίες κι απάνω τούρλα


Ο κύριος Τσίπρας και άλλοι αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα έκαναν επιδρομή και ξεκοκάλισαν δισεκατομμύρια ευρώ εκ των ταμειακών αποθεμάτων από τα ελληνικά δημόσια ιδρύματα για να εξοφλήσουν τους πιστωτές της χώρας … αν και εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μεταξύ των πιστωτών συμπεριλαμβάνονταν και υπουργοί του Σύριζα που είχαν αποθηκεύσει μέρος του πλούτου των σε μετοχές των πιστωτών  οι κύριοι της ροζ αριστεράς πέρασαν αμέτρητες  ώρες συνδιαλεγόμενοι από την μία χώρα στην άλλη με τους εκπροσώπους του χρηματιστικού κεφαλαίου … δηλαδή συνδιαλεγόμενοι με τους διεθνείς τοκογλύφουςαλλά ούτε μια φορά όλους αυτούς τους 5 μήνες δεν συνομίλησαν με τους ψηφοφόρους τους έστω και εάν οι αληθινές δημοσκοπήσεις έδειχναν ξεκάθαρα, οι μισοί από αυτούς είναι υπέρ μιας «Grexit »..


Οι ηγέτες της ΕΕ, από την πλευρά τους, είχαν ήδη αντιλήφθη ότι η επαναστατικότητα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «σικέ» πριν ακόμη αυτός ανέλθει στην εξουσία.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι ευρωπαίοι ηγέτες έπαιξαν με την τύχη των εξεγερμένων ελλήνων απειλώντας και παίρνοντας τελικά αυτό που ήθελαν.

Χμ, και θα δούμε στο εγγύς μέλλον μήπως αποδεδειχθεί ότι πήραν και περισσότερα από αυτά που ήθελαν.

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου