Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

ΓΚΥΝΤΕΡ ΓΚΡΑΣ

ΓΚΥΝΤΕΡ ΓΚΡΑΣ .......... H ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΥΝΤΕΡ ΓΚΡΑΣΣ, ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ , « Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» EUROPAS SCHANDE Günter Grass

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΡΩΜΑΝΙΑΣ : Ανακριβής η πληροφορία για την κατάρρευση των επικουρικών ταμείων

Μόλις τώρα άκουγα στο extra 3 από χείλη κ. Ρωμανιά ειδικού σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία, ο οποίος παρουσίασε επίσημες στατιστικές, αποδεικνύοντας πως τα επικουρικά ταμεία τα οποία ουδέποτε χρηματοδοτήθηκαν και δεν χρηματοδοτούνται όπως οι Κυβερνητικοί εσφαλμένα δηλώνουν , δεν βρίσκονται σε κατάσταση κατάρρευσης.  Αντίθετα ανέφερε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, πως ακόμα πληρώνοντας κανονικά με προ μνημονίου συντάξεις , το 2060 θα παρουσιάσει πλεόνασμα !!! Τι συμβαίνει λοιπόν ;;
Ο κ. Ρωμανιάς πολύ σωστά λοιπόν ανέφερε, πως σκέπτονται να πάρουν τα χρήματα από υγειή ταμεία για να πληρώσουν τοκοχρεολύσια !!!   
Κακό προηγούμενο παράδειγμα το ΝΑΤ !!!

- Όσο για τον βουλευτή που έβγαλε λεφτά επρόκειτο για τον σύζυγο της Μπακογιάννη.  Εδώ το λιγότερο γελά κανείς, για να μην πάρει κανένας το σκουπόξυλο.  Είπαμε οι επικοινωνιακές τους τακτικές είναι πολύ φθηνές. 

- Άσε που έβλεπα γελάκια και χαρούλες σε φωτογραφίες μεταξύ Σαμαρά - Παπανδρέου, εκεί που κάποτε ο Σαμαράς απέφευγε ακόμα και να τον κοιτάξει.  Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν.  Θα πρέπει να ετοιμάσουμε τα Όσκαρ !!!   Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου