Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

ESM

Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM... ... Ιδού λοιπόν η απόδειξη των όσων διαδραματίζονται αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το βίντεο είναι στην Γερμανική με Ελληνικούς υπότιτλους. Ήταν ηλίου φαεινότερο γιατί εξωθούσαν οι "οικονομολόγοι" να τυπώσει η ΕΚΤ πληθωριστικό χρήμα. Πράγμα φυσικά που κάνει για να σώζει τράπεζες, αφού δεν επαρκούν τα ψίχουλα όλων των δούλων, στην δημιουργική τους οικονομική φούσκα. Τα χειρότερα όμως θα τα διαβάσετε ή θα τα ακούσετε στο βίντεο. Έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν από δηλώσεις "υψηλών" προσώπων όσον αφορά τον κρυφό σχεδιασμό της Ε.Ε από τραπεζίτες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ, τι ακριβώς δηλώνει ο Γιούνγκερ ((!!!)) Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε τα πράγματα ως έχει και όχι όπως νομίζουμε, γράφοντας κατεβατά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ .... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ..... ΤΕΛΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο Γιώργος Σαρρής .... στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς ..... Βάζει τα πράγματα στην θέση τους ...... Ενίοτε δεν χρειάζεται καμία δεύτερη σκέψη για να χαρακτηρίσεις λαμόγιο αυτόν που δέχεται κατοχή και παράδοση της πατρίδας του και να είναι εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό και να λέγεται Έλληνας .... τέλος... Δεν έχει καμία δουλειά τότε εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου .... Όλα τα υπόλοιπα, κάτι χαζο-δικαιολογίες "μήπως".... "δεν" ... είναι απλώς μπαρούφες .... Ολόκληρη η εκπομπή https://www.youtube.com/watch?v=nGJ7OUQDenE

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΡΩΜΑΝΙΑΣ : Ανακριβής η πληροφορία για την κατάρρευση των επικουρικών ταμείων

Μόλις τώρα άκουγα στο extra 3 από χείλη κ. Ρωμανιά ειδικού σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία, ο οποίος παρουσίασε επίσημες στατιστικές, αποδεικνύοντας πως τα επικουρικά ταμεία τα οποία ουδέποτε χρηματοδοτήθηκαν και δεν χρηματοδοτούνται όπως οι Κυβερνητικοί εσφαλμένα δηλώνουν , δεν βρίσκονται σε κατάσταση κατάρρευσης.  Αντίθετα ανέφερε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, πως ακόμα πληρώνοντας κανονικά με προ μνημονίου συντάξεις , το 2060 θα παρουσιάσει πλεόνασμα !!! Τι συμβαίνει λοιπόν ;;
Ο κ. Ρωμανιάς πολύ σωστά λοιπόν ανέφερε, πως σκέπτονται να πάρουν τα χρήματα από υγειή ταμεία για να πληρώσουν τοκοχρεολύσια !!!   
Κακό προηγούμενο παράδειγμα το ΝΑΤ !!!

- Όσο για τον βουλευτή που έβγαλε λεφτά επρόκειτο για τον σύζυγο της Μπακογιάννη.  Εδώ το λιγότερο γελά κανείς, για να μην πάρει κανένας το σκουπόξυλο.  Είπαμε οι επικοινωνιακές τους τακτικές είναι πολύ φθηνές. 

- Άσε που έβλεπα γελάκια και χαρούλες σε φωτογραφίες μεταξύ Σαμαρά - Παπανδρέου, εκεί που κάποτε ο Σαμαράς απέφευγε ακόμα και να τον κοιτάξει.  Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν.  Θα πρέπει να ετοιμάσουμε τα Όσκαρ !!!   Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου