Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Γιώργος Σαρρής !!!

Ο Γιώργος Σαρρής στην ... εκπομπή του Κώστα Ουίλς !!! Σημαντικό ηχητικό !!!!!!!!! Την Νομική συνέχεια/συμμετοχή την περιμένουν πάρα πολλοί πολίτες που " έχουν καεί στον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι" !!!!! Αυτό είναι το κλειδί της Αναγέννησης που πασχίζουν πολλοί άνθρωποι που έχουν απογοητευτεί από τους "σωτήρες" αλλά και από την ίδια την παρουσία και τις ανορθόδοξες επιλογές της κοινωνίας μας .... Οφείλουμε πάντως να παραδεχθούμε πως έχουν ενεργοποιηθεί πάρα πολλοί άνθρωποι και όπως είπε ο φίλος Γιώργος Σαρρής έχουν γίνει πολλές μηνύσεις. Αυτός είναι ο σωστός πόλεμός μας με τα σύγχρονα δεδομένα. Κανείς ΔΕΝ ήθελε να ακούσει και πολλοί εξακολουθούν να επιμένουν να μην θέλουν να καταλάβουν. Όπως πολύ σοφά μου είπε σε κάποια συνομιλίας μας ο εξαιρετικός φίλος και άνθρωπος Κώστας Ουίλς και το νόημα το μεταφέρω με δικά μου λόγια προσπαθώντας να μην αλλάξει η ουσία του "αποδεδειγμένα ιστορικά όταν κάποια χλωρά δίνουν διεξόδους σε τραγικές καταστάσεις, αναγκαστικά σώζονται και τα ξερά" ! Ειλικρινέστατα είναι αξιοθαύμαστη αυτή η προσωπική επιτυχημένη προσπάθεια του Γιώργου Σαρρή και μόνον κάποιος φθόνος θα σταματούσε κάποιον να το παραδεχθεί !!! Αρκεί να μην τρέφεται ο εγωϊσμός, αλλά ο αλτρουϊσμός και θεωρώ πως ανάλογα με τα λεγόμενα ακολουθούν και οι πράξεις ! Νάγια

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΡΩΜΑΝΙΑΣ : Ανακριβής η πληροφορία για την κατάρρευση των επικουρικών ταμείων

Μόλις τώρα άκουγα στο extra 3 από χείλη κ. Ρωμανιά ειδικού σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία, ο οποίος παρουσίασε επίσημες στατιστικές, αποδεικνύοντας πως τα επικουρικά ταμεία τα οποία ουδέποτε χρηματοδοτήθηκαν και δεν χρηματοδοτούνται όπως οι Κυβερνητικοί εσφαλμένα δηλώνουν , δεν βρίσκονται σε κατάσταση κατάρρευσης.  Αντίθετα ανέφερε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, πως ακόμα πληρώνοντας κανονικά με προ μνημονίου συντάξεις , το 2060 θα παρουσιάσει πλεόνασμα !!! Τι συμβαίνει λοιπόν ;;
Ο κ. Ρωμανιάς πολύ σωστά λοιπόν ανέφερε, πως σκέπτονται να πάρουν τα χρήματα από υγειή ταμεία για να πληρώσουν τοκοχρεολύσια !!!   
Κακό προηγούμενο παράδειγμα το ΝΑΤ !!!

- Όσο για τον βουλευτή που έβγαλε λεφτά επρόκειτο για τον σύζυγο της Μπακογιάννη.  Εδώ το λιγότερο γελά κανείς, για να μην πάρει κανένας το σκουπόξυλο.  Είπαμε οι επικοινωνιακές τους τακτικές είναι πολύ φθηνές. 

- Άσε που έβλεπα γελάκια και χαρούλες σε φωτογραφίες μεταξύ Σαμαρά - Παπανδρέου, εκεί που κάποτε ο Σαμαράς απέφευγε ακόμα και να τον κοιτάξει.  Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν.  Θα πρέπει να ετοιμάσουμε τα Όσκαρ !!!   Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου