a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Καθηγητής Πάνος Παππάς. Ο εφευρέτης του "papimi".
Συνέντευξη του καθηγητή κ. Πάνου Παππά στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο.

Ο καθηγητής κ. Πάνος Παππάς δίπλα στο μηχάνημα papimi, δικής του επινόησης.Τον έφεραν υποβασταζόμενο στο δωμάτιο όπου θα μιλούσα μαζί του. Εντελώς ακίνητος, προ καιρού, εξ αιτίας ενός βαρέος εγκεφαλικού επεισοδίου, με αρκετά βελτιωμένη ωστόσο σήμερα την κατάστασή του, αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και φυσικοθεραπείας. Πρόκειται για τον καθηγητή κ. Πάνο Παππά, εφευρέτη του "papimi", οι απόψεις του οποίου, μεταξύ των άλλων, για την Οικονομία και τον τρόπο εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση, μέσω της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, ενοχλούν και δημιουργούν πολλές αντιπαραθέσεις.
Τι ειδικότητα έχετε κ. καθηγητά;
Είμαι φυσικός και μαθηματικός.
Πώς πάθατε το εγκεφαλικό;
Είχα υψηλές τιμές σακχάρου στο αίμα και με είχαν προειδοποιήσει ότι το σάκχαρο φέρνει εγκεφαλικά. Δεν το πήρα στα σοβαρά στην αρχή, αλλά όταν έπαθα τρία εγκεφαλικά το πήρα πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου! Τώρα έχω ρυθμίσει τις τιμές του σακχάρου. Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου προτεραιότητα. Αυτό που έχω παρατηρήσει, πάντως, είναι ότι μειώθηκαν οι σωματικές μου δυνατότητες αλλά, περιέργως, αναπτύχθηκαν οι συναισθηματικές και νοητικές!
Συνέβη όμως και κάτι άλλο περίεργο. Στο εξοχικό σπίτι που έχω στο Δασκαλειό της Κερατέας, όποτε άνοιγα το παράθυρο άκουγα ένα σφύριγμα που ερχόταν από απέναντι. Ήμουν μαζί με ένα φίλο μου, τον Πέτρο, λίγο μετά που έχασα την γυναίκα μου. Του είπα λοιπόν να ψάξουμε να δούμε από πού ερχόταν και τι ήταν εκείνο το σφύριγμα, αλλά δεν πήγαμε τελικώς ποτέ. Το αμελήσαμε. Μετά έπαθα το εγκεφαλικό και παρέλυσε η αριστερή πλευρά μου. Με μετέφεραν στην Αθήνα, αλλά το σφύριγμα με ακολούθησε και εδώ!
Το άκουγαν και άλλοι αυτό το σφύριγμα ή μόνο εσείς;
Βέβαια, το άκουγαν και άλλοι!
Και πού καταλήξατε; Τι υποθέσατε;
Έστειλα την βοηθό μου επάνω και της είπα να κοιτάξει διακριτικά να δει ποιο μηχάνημα έστελνε εκείνο τον ήχο. Εκείνη όμως ξέχασε το "διακριτικά", κοίταζε από δω, κοίταζε από κει χωρίς να κρατάει τα προσχήματα, προφανώς την είδαν και σταμάτησαν... Θεωρώ πάντως ότι ήταν εσκεμμένη πράξη η εκπομπή εκείνου του ήχου.
Ποιος μπορεί να εξέπεμπε εκείνο το σφύριγμα και γιατί να το κάνει;
Ναι μεν εγώ είμαι επιρρεπής στα εγκεφαλικά, λόγω σακχάρου, αλλά κάποιοι "βοήθησαν" να ανέβουν οι τιμές του στο αίμα μου! Υπήρχαν δύο αιτίες λοιπόν. Πρώτα η κατάσταση η δική μου, και δεύτερον η "υποβοήθησή" της με κάποια κατάλληλη τεχνολογία. Και είναι γνωστή αυτή η τεχνολογία.
Και ποιοι μπορεί να ήταν αυτοί δηλαδή;
Δεν το ξέρω, δεν τους έπιασα...
Τι λόγο είχαν να θέλουν κάποιοι το κακό σας;
Η ατμόσφαιρα του ηλίου φωτογραφημένη κατά την διάρκεια μιας ολικής έκλειψης.Κοίταξε. Εγώ είμαι εναντίον του Αϊνστάϊν! Πάρα πολύ μάλιστα! Μιλάω γι' αυτό στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας μου, όπου μπορεί κανείς να δει και να διαβάσει πολλά πράγματα. Μέχρι ηλίθιο τον αποκαλώ και αποκαλύπτω την συνωμοσία σε παγκόσμιο επίπεδο για το πώς ανεδείχθη και γιατί του απενεμήθη το βραβείο Νόμπελ! Παραδείγματος χάριν, ο ήλιος είναι κατασκευασμένος από υδρογόνο και ήλιον. Εξ ου και το όνομά του. Και τα δύο είναι αέρια. Άρα ο ήλιος είναι μια σφαίρα από αέριο. Είναι λυωμένα τα πάντα εκεί και εξαερώνονται στους 6000 βαθμούς. Ο ήλιος έχει ατμόσφαιρα η οποία δεν μπορεί να τερματίζεται απότομα.
Το 1919, ένας καθηγητής στο Καίμπριτζ, ο Eddigton, αποφάσισε να εξετάσει την γενική θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάϊν. Την ειδική θεωρία του, την κατέρριψαν προσφάτως. Υπήρχε ο ισχυρισμός ότι υπήρχαν ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός, ενώ αυτό δεν προβλέπεται από την θεωρία. Εδώ και είκοσι χρόνια το γνώριζα αυτό και τους έβριζα! Έχω τα αποτελέσματα και όλες τις μετρήσεις των υπερ-φωτεινών ταχυτήτων, τις οποίες έχω αναρτήσει στο site μου : http://www.papimi.gr/signals.htm Την γενική όμως θεωρία της σχετικότητας δεν μπορούσα να την πειράξω.
Μελετώντας ένα από τα τρία τεστ, που μου τράβηξε την προσοχή, λέω, μα τι στο καλό, οι ακτίνες υποτίθεται ότι περνούν από την ατμόσφαιρα του ηλίου. Όταν οι ακτίνες περνούν από ένα αέριο με διαφορετική θερμοκρασία, διαθλώνται, όπως στην έρημο όπου βλέπεις οπτικές παραστάσεις οι οποίες είναι ανύπαρκτες στην πραγματικότητα. Επομένως οι ακτίνες παραμορφώνονται λόγω διαθλάσεως. Βρήκα φωτογραφίες του ηλίου με την φωτόσφαιρα. Και, όντως, έτσι είναι.
Κάνω έρευνα, εν τω μεταξύ, να δω ποιος λαμβάνει υπ' όψιν την φωτόσφαιρα; Κανένας! Το αποσιωπούν! Άρα είναι ένα φιάσκο η θεωρία και πλέον απ' το '19, αυτό μου προξένησε μεγάλη εντύπωση, είχαμε πάρα πολλές ολικές εκλείψεις του ηλίου. Για να δούμε αυτό το φαινόμενο πρέπει να έχουμε ολική έκλειψη. Να κρύψουμε τον δίσκο του ηλίου. Απ' το '19 μέχρι σήμερα θα είχαμε, περίπου, τριακόσιες εκλείψεις. Γιατί αναφέρονται όλοι σε μια μέτρηση του καθηγητού του Καίμπριτζ, του Eddigton. Μεγάλος και τρανός καθηγητής, διάδοχος του Νεύτωνος.
Φωτογράφισαν λοιπόν τον ουρανό πριν, με σκοπό να τον φωτογραφίσουν και πάλι την στιγμή της έκλειψης του ηλίου με τα αστέρια. Δυστυχώς, όμως, εκείνη την ημέρα είχε συννεφιά και η επιστημονική αποστολή απέτυχε.  Ο Eddigton τηλεγράφησε τότε στους "Times" του Λονδίνου και ζήτησε συγγνώμη για την αποτυχία. Οι "Times" αγνόησαν το τηλεγράφημα του Άγγλου καθηγητή και έβγαλαν ολοσέλιδο με τίτλο : "επαληθεύτηκε η θεωρία της σχετικότητας"!
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει τριακόσιες περίπου εκλείψεις. Είτε ήταν σωστό, είτε ήταν λάθος εκείνο που είχε γραφτεί τότε για τον Eddigton, μπορούσε να ξαναγίνει η δοκιμή. Δεν έχει ξανακάνει όμως έκτοτε κανένας. Σε μια ολική έκλειψη, πριν δέκα χρόνια εδώ, ρώτησα κάποιους αστρονόμους γιατί δεν μετρούν την γενική θεωρία του Αϊνστάϊν, όπως προσπάθησε να την μετρήσει ο Eddigton. Μου απάντησαν ότι δεν γίνεται γιατί ο ήλιος έχει ατμόσφαιρα η οποία δημιουργεί διάθλαση του φωτός. Γνώριζαν το φιάσκο αλλά δεν ήθελαν να το σκαλίσουν!
Το papimi εν δράσει.Στην ιστοσελίδα μου αναφέρω πολλά στοιχεία εναντίον του Αϊνστάϊν : http://www.papimi.gr/Pappas_Physiology.pdf (σελίδες 58-60). Πρώτα απ' όλα δεν κατάφερε να μπει στο πανεπιστήμιο. Δεύτερον, δεν πήρε ποτέ διδακτορικό. Τρίτον, μπήκε στο Μαθηματικό Τμήμα και έκανε φροντιστήρια από σπίτι σε σπίτι. Αυτή είναι η αλήθεια. Του έδωσαν και βραβείο Νόμπελ για το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, που είναι το πιο γελοίο Νόμπελ που υπάρχει σε όλη την Φυσική επιστήμη γιατί διδάσκεται στο Γυμνάσιο! Δεν είχε ειδικότητα ο Αϊνστάϊν. Αφού έβγαλε αυτές τις θεωρίες της σχετικότητας, γιατί δεν του έδωσαν Νόμπελ για την μία ή την άλλη; Η ειδική θεωρία ήταν κλεμμένη από τον Λώρενς, τον καιρό που ήταν ο Αϊνστάϊν διευθυντής στο γραφείο ευρεσιτεχνιών της Ζυρίχης. Και βέβαια η θέση εκείνη δεν ήταν απλή. Είχε πρόσβαση σε μεγάλη βιβλιογραφία και πολλά συμφέροντα. Κατείχε λοιπόν μια θέση με κύρος στην οποία έκανε ανταλλαγές και διαπλοκές. Κατ' αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ανέβει...
Ποιοι είχαν συμφέρον να αναδείξουν τον Αϊνστάϊν ενώ, όπως λέτε, δεν είχε τα προσόντα;
Οι Εβραίοι! Εβραίος ήταν άλλωστε ο Αϊνστάϊν. Δεν έχουν βλέπεις ήρωες οι Εβραίοι όπως έχουμε εμείς! Τους έπεσε λοιπόν η μοναδική περίπτωση με τον Αϊνστάϊν και έκαναν μεγάλη προπαγάνδα υπέρ του. Όποιος τολμούσε να γράψει εναντίον του Αϊνστάϊν, του απέρριπταν τα μέσα δημοσίευσης! Οι επετηρίδες, όπως ονομάζονται.
Θέλετε δηλαδή να πείτε ότι από αυτούς τους κύκλους προέρχεται ο πόλεμος εναντίον σας;
Βέβαια! Αυτές οι θέσεις μου τους ενοχλούν περισσότερο.
Πριν υποστείτε το εγκεφαλικό επεισόδιο πού διδάσκατε;
Δίδασκα στο ΤΕΙ Πειραιώς. Είχα δύο ειδικότητες, στα Μαθηματικά και την Φυσική. Δεν ξέρω άλλον καθηγητή με δύο ειδικότητες στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στο εξωτερικό! Δεν είχα την ειδικότητα του Φυσικομαθηματικού, αλλά ήμουν, ξεχωριστά, Μαθηματικός και Φυσικός.  Τώρα δεν διδάσκω πια, λόγω του ατυχήματός μου και επειδή βγήκα και στη σύνταξη.
Πείτε μου λίγα λόγια για το μηχάνημα που βλέπω εδώ δίπλα σας. Η φιλοσοφία κατασκευής του ήταν γνωστή και παλαιότερα;
Η μέθοδος αυτή ήταν γνωστή από την εποχή του Rife. Ο Rife ήταν ένας ηλεκτρονικός ο οποίος, με ένα ανάλογο μηχάνημα στην Αμερική, θεράπευε τον καρκίνο! Είχε μεγάλη επιτυχία. Εγώ το πρωτοπήγα εδώ, στο Αντικαρκινικό και το δοκιμάσαμε σε ποντίκια που είχαν καρκίνο. Έγιναν όλα καλά! Έχω αναρτήσει τα αποτελέσματα εκείνης της δοκιμής στην ιστοσελίδα μου.
Θα σου πω όμως, κατ' αρχάς, πώς ξεκίνησε η ιδέα. Το 1985 με κάλεσε ο καθηγητής του ΜΙΤ Peter Graneau. Πήγα λοιπόν στη Βοστώνη με την γυναίκα μου και μείναμε εκεί ένα καλοκαίρι.  Κάναμε πειράματα με εκρήξεις και σπινθήρες, όπως αυτούς που βγάζει αυτό το μηχάνημα. Ο Peter Graneau φώναξε τότε τον γιο του Neal, ο οποίος σπούδαζε στο Καίμπριτζ. "Θα τον φροντίσεις"; με ρώτησε ο Peter Graneau, δείχνοντάς μου τον γιο του. Δεν κατάλαβα πού αποσκοπούσε η ερώτησή του και δεν του απάντησα.
Την επόμενη ημέρα επανέλαβε την ίδια ερώτηση. Τον ρώτησα γιατί μου ζητούσε να φροντίσω τον γιο του αφού εκείνος ήταν ο πατέρας του. "Δεν το ξέρεις", μου λέει, "ότι έχω ολικό καρκίνο και οι γιατροί μου έδωσαν ένα μήνα ζωής";
Τον Σεπτέμβριο του '85 επέστρεψα στην Ελλάδα και κάθε τόσο επικοινωνούσα τηλεφωνικώς με τον Neal. Πέρασε το '85 και ο πατέρας του ήταν ακόμη εν ζωή. Γύρω στον Φεβρουάριο του 1986 τόλμησα να ρωτήσω τον νεαρό εάν ο πατέρας του πέθανε. Μου απάντησε ότι θεραπεύτηκε από κάτι που ονομάζεται "ξαφνική ανάκαμψη" και είναι ακόμη ζωντανός!
Το papimi έχει ταράξει τα νερά της παραδοσιακής ιατρικής στον τομέα της θεραπείας πολλών παθήσεων. Κάποτε είχα μανία με τα υπερβολικά μεγέθη. Πήγα λοιπόν και αγόρασα πολλούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές. Τους συνέδεσα παράλληλα, τοποθέτησα ένα χάλκινο φύλλο από πάνω και ένα από κάτω και πήγα να τους φορτίσω. Η χωρητικότητα ήταν υπερβολική. Δεν ξέρω τι συνέβη και, ενώ είχα σκύψει από πάνω τους, γίνεται ένα βραχυκύκλωμα και εκφορτίζονται όλοι μαζί, ακαριαία! Τότε ένοιωσα μια λάμψη μέσα στο κεφάλι μου, ενώ δεν υπήρχε κανένα σημάδι εκκένωσης! Δεν ήταν κάτι ορατό, δηλαδή, αλλά εγώ δέχθηκα εκείνη την λάμψη σαν παρενέργεια της απότομης και υπερβολικής εκφόρτισης. Τότε λοιπόν σκέφτηκα ότι εκείνη η εκφόρτιση έχει βιολογικά αποτελέσματα, τα οποία κανένα βιβλίο δεν αναφέρει.
Μετά τα αποτελέσματα που είχα εγώ, αλλά και αυτά που είχε ο καθηγητής Graneau, σκέφτηκα ότι αυτές οι εκφορτίσεις είναι μάλλον ευνοϊκές παρά δυσμενείς για τον άνθρωπο. Αποφάσισα λοιπόν αυτά τα πειράματα που είχα κάνει στη Βοστώνη να τα κάνω και εδώ, στην πράξη.
Αυτή η μηχανή αποτελείται από δύο μεγάλους πυκνωτές των 45 kv οι οποίοι φορτίζονται. Όταν φθάσουν σε μια ορισμένη τάση, δημιουργείται ένας κεραυνός. Γι' αυτό το μηχάνημα στην Αμερική το ονομάζουν "lightning in the box".
Σιγά σιγά διαπίστωσα ότι το μηχάνημα έχει πολλά θεραπευτικά αποτελέσματα. Άρχισα να τα αναφέρω στο διαδίκτυο αλλά οι δημοσιογράφοι μού έκαναν κάποια στιγμή άγρια επίθεση, κατηγορώντας με για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος, ενώ εγώ δεν είχα πάρει, ποτέ και από κανένα, ούτε ένα ευρώ!
Ποιες παθήσεις ισχυρίζεστε ότι θεραπεύει το μηχάνημα ;
Δρα, κατ' αρχάς, κατά του καρκίνου αλλά και σε πάρα πολλές άλλες παθήσεις, σε σημείο που δεν το πιστεύεις! Δεν τα γράφουμε όλα στο site γιατί θα μας περάσουν για υπερβολικούς. Όπως, ας πούμε, ότι δημιουργεί γονιμοποίηση στις γυναίκες, επαναφέρει την περίοδο και έχει αντιγηραντική δράση!
Ακούγονται λίγο περίεργα όλα αυτά.
Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις δημιουργούν μεγάλη αιμάτωση, αναζωωγονούν τις ωοθήκες και επαναφέρουν την περίοδο. Πολλές ηλικιωμένες έχουν δει την περίοδό τους να επανέρχεται! Ανεβαίνουν οι ορμόνες τους και στη συνέχεια σου ρίχνονται! (γελάει).
Στην δική σας περίπτωση προσέφερε κάτι το μηχάνημα;
Ειδικώς στην περίπτωσή μου το papimi δεν βοηθάει ιδιαίτερα, γιατί αυτό που υπέστην είναι μια πολύπλοκη διεργασία που αφορά τον εγκέφαλο. Οι ισχυροί παλμοί που εκπέμπει το papimi έχουν καθαρά αντιφλεγμονώδη δράση. Οποιαδήποτε πάθηση έχει σχέση με φλεγμονή, δίνω εγγύηση ότι θα την θεραπεύσει!
Δηλαδή εγώ, που έχω αυτή την εποχή μια φλεγμονή στον προστάτη, θα δω βελτίωση;
Είναι το ιδανικό! Δοκίμασε! Κάθισε πάνω στο probe (από την προβοσκίδα του ελέφαντα) όπως ακριβώς κάθεσαι πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας. Έξι έως δώδεκα λεπτά θα διαρκέσει η δράση του μηχανήματος.
Και είναι αυτό αρκετό για να υπάρξει βελτίωση; Και αν είναι ο χρόνος αυτός αρκετός, πώς είστε τόσο απόλυτος ότι θα εξαλειφθεί η φλεγμονή; Πώς το ξέρετε;
Το έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν πολλά θετικά αποτελέσματα για τα οποία αποφεύγω συνήθως να μιλώ.
Εγώ πάντως δεσμεύομαι ότι θα γράψω όλα όσα θα μου πείτε σ' αυτή την συνέντευξη, με την προϋπόθεση ότι το θέλετε κι' εσείς. Μη μου πείτε μετά γιατί το έγραψες αυτό...
Γράψε ο,τι νομίζεις! Αυτό όμως που με καίει περισσότερο σήμερα είναι να γράψεις δυο πράγματα για το εθνικό μας νόμισμα που θα επαναφέρει την κατάσταση στην ομαλότητα! Μου έχουν κουτσουρέψει την σύνταξη και μου την έχει δώσει! Ήδη έχω χάσει 400 ευρώ τον μήνα!
Συμφωνείτε δηλαδή με αυτά που λέει ο Δημήτρης Καζάκης;
Συμπίπτω απολύτως μαζί του! Εγώ είμαι ακόμη πιο μαχητικός από αυτόν, μπορώ να σου πω! Το βασικό είναι να επιστρέψουμε σε δικό μας νόμισμα!
Χωρίς να έχουμε αντίκρυσμα σε χρυσό;
Γιατί, η Αμερική, που τυπώνει δολλάρια αβέρτα, έχει το αντίκρυσμα της αξίας τους σε χρυσό; Το αντίκρυσμα σε χρυσό είναι μια σαχλαμάρα! Γιατί το επιβάλλουν; Μήπως οι τράπεζες έχουν κανένα αντίκρυσμα; Εκδίδουν χρήμα με τις πιστωτικές κάρτες και τους καταθετικούς λογαριασμούς. Πας και δανείζεσαι, ας πούμε, ένα εκατομμύριο ευρώ. Στα δίνουν αμέσως; Κάνουν μια εγγραφή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα μεταβιβάζουν εκεί που θα τους υποδείξεις. Στέλνουν απλώς νούμερα, δεν έχουν τα χρήματα! Αυτή είναι η απάτη! Κι' εδώ υπάρχει συνωμοσία των τραπεζών γιατί μ' αυτόν τον τρόπο στενεύουν την ρευστότητα, ενώ στην Γερμανία ή στην Αμερική όλοι κυκλοφορούν με πιστωτικές κάρτες. Αυτές δεν έχουν αντίκρυσμα σε ρευστό, αλλά σε νούμερα! Κατ' αυτόν τον τρόπο εκδίδουν και η Γερμανία και η Αμερική ευρώ και δολλάρια. Στην Αμερική, και στον μπακάλη να πας, δίνεις επιταγή!
Τι πιστεύετε ότι θα γίνει αν επιστρέψουμε στη δραχμή; Δεν θα υποτιμηθεί αυτή έναντι του ευρώ;
Κατ' αρχάς δεν είναι παραίτητο να επιστρέψουμε στη δραχμή. Μπορεί να επιστρέψουμε στο τάλαντο, στην αρχαία μνα ή σε αργύρια! Μπορούμε ακόμη να τυπώσουμε ελληνικά ευρώ και να έχουμε αντιστοιχία 1:1. Πρέπει απλώς να έχουν τα ελληνικά διακριτικά, ότι είναι τυπωμένα στην Ελλάδα. Αν βγάλεις μεγάλα νομίσματα οι μισθοί θα είναι ποσοτικά μικροί. Αν βγάλεις μικρό νόμισμα, οι μισθοί θα είναι μεγάλοι. Δεν έχει καμία σημασία τι θα επιλέξεις.
Τα αγαθά, όμως, που τα περισσότερα είναι εισαγόμενα;
Θα πρέπει να περιοριστούν οι εισαγωγές και να γίνει το Δημόσιο όπως ήταν παλιά. Ο πιο έγκυρος, ο πιο πλούσιος πάροχος. Το να είσαι δημόσιος υπάλληλος και να πληρώνεσαι απ' το Δημόσιο ήταν κάποτε εγγύηση. Θα πρέπει να γίνουν δημόσια και παραγωγικά έργα. Να βάλεις τους ανέργους, Έλληνες και ξένους, να δουλεύουν. Αυτό που είπε ο Προβόπουλος και ο Παπαδήμος, ότι δηλαδή αν επιστρέψουμε στη δραχμή την επόμενη μέρα δεν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε ούτε φάρμακα, είναι το μεγαλύτερο ψέμα!
Θα πρέπει να βγει μια διάταξη : από την Δευτέρα, με τελευταία ημέρα την Παρασκευή, έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε τα ευρώ σας με δραχμές. Οι τράπεζες θα συγκεντρώσουν μ' αυτόν τον τρόπο όλα τα ευρώ, θα τα δώσουν στο Δημόσιο και θα πάρουν δραχμές. Έτσι, το Δημόσιο θα έχει χρήματα για εισαγωγές. Η τρομοκρατία που ασκούν επάνω στον κόσμο είναι μια μεγάλη απάτη!
Η Τράπεζα της Ελλάδος παραείναι ιδιωτική! Το Δημόσιο συμμετέχει μόνο με 7% και ο Προβόπουλος διορίζεται από κάποιους άγνωστους ιδιώτες και αμέσως τον αναγνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί! Ποιος είναι αυτός; Περισσότερο είναι δημόσια η Εθνική και πολύ λιγότερο η Τράπεζα της Ελλάδος! Τι δουλειά έχει να είναι ιδιωτική η Τράπεζα της Ελλάδος και να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα;
Ας επιστρέψουμε στο μηχάνημα. Είναι κατοχυρωμένη η πατέντα σας και πώς προήλθε η ονομασία papimi;
Βέβαια! Έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση, με ιατρική άδεια. Το όνομά του το οφείλει, κατά το ήμισυ, στα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου μου (Pap) και κατά το δεύτερο ήμισυ στα αρχικά των λέξεων "ion magnetic inductor" (ιονικός μαγνητικός επαγωγέας). Υπέθεσα τότε ότι το μηχάνημα επάγει ιοντικά μαγνητικά ρεύματα, που είναι σωστό, γι' αυτό του έδωσα αυτό το όνομα.
Εκτός από αυτό το μηχάνημα, που βλέπω εδώ, υπάρχει άλλο;
Έχουμε πουλήσει πολλά , κυρίως σε χώρες του εξωτερικού, τα οποία συνοδεύονται και με ιατρική άδεια.
Σταμάτησαν μετά από αυτό να σας κατηγορούν οι δημοσιογράφοι για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος;
Δεν με ενοχλούν πλέον. Είχα σκεφτεί τότε να τους μηνύσω και να ζητήσω αποζημιώσεις, αλλά με φρενάρισε η γυναίκα μου και μου είπε "μην τα βάζεις με τους δημοσιογράφους"!
Μην τα βάζεις με τους δικτυωμένους δημοσιογράφους, ήθελε μάλλον να πει η σύζυγός σας. Γιατί, αν θελήσετε να τα βάλετε μαζί μου, επί παραδείγματι, πρώτον δεν θα βρείτε αφορμή και, δεύτερον, είμαι τόσο "μικρός" και εκτός κυκλωμάτων, που δεν θα μπορέσω να σας κάνω τίποτε. Τέλος πάντων, τι κόστος κατασκευής έχει το papimi και πόσο διατίθεται στην αγορά;
Μας στοιχίζει δέκα χιλιάδες ευρώ περίπου η κατασκευή του. Χίλια ευρώ κάνουν μόνο οι δύο πυκνωτές, ενώ και ο πολύ μεγάλος και βαρύς μετασχηματιστής στοιχίζει κι' αυτός ένα σωρό χρήματα. Σε πολλά κράτη έχουμε αντιπροσώπους στους οποίους δίνουμε το μηχάνημα στην ίδια χονδρική τιμή των είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ. Η προτεινόμενη λιανική τιμή, η οποία συνήθως είναι συζητήσιμη, κυμαίνεται γύρω στα σαράντα χιλιάδες ευρώ.
Μπορεί να αγοράσει το papimi ακόμη και ένας ιδιώτης, για προσωπική του χρήση, αν υποτεθεί βεβαίως ότι διαθέτει τα χρήματα;
Για τον εαυτό του μπορεί να κάνει ο καθένας ο,τι θέλει! Αν όμως δεν ασκεί το ιατρικό επάγγελμα και το χρησιμοποιήσει σε άλλους επί χρήμασι, τότε θεωρείται ότι κάνει αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος. Αυτό μου καταμαρτυρούσαν και μένα οι δημοσιογράφοι στην αρχή. Πού να ξέρουν όμως ότι δεν είχα πάρει χρήματα ποτέ και από κανένα! Θα σου διηγηθώ τώρα τι τράβηξα μέχρι να πάρει το μηχάνημα αυτό επίσημη ιατρική άδεια.
Πηγαινοερχόμουνα στο υπουργείο Υγείας με έναν βιομήχανο, τον Πιττά, ο οποίος έφτιαχνε αλεξικέραυνα. Τον είχα βοηθήσει πολύ, με δικές μου πατέντες. Δεν μπορούσαμε όμως να βρούμε άκρη στο υπουργείο αυτό. Αν χρειάζεται δηλαδή άδεια το μηχάνημα και από πού θα την πάρουμε. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι αρμόδιος ήταν ο έβδομος όροφος. Σε όλα τα γραφεία αυτού του ορόφου μας έλεγαν : "εδώ είσαστε, σωστά ήρθατε", κοιτώντας όμως το πορτοφόλι! Τελικώς διαπιστώσαμε ότι δεν είχε αρμοδιότητα το υπουργείο Υγείας αλλά ο υπόλογος του υπουργείου, που ήταν ο ΕΟΦ, δεδομένου ότι το papimi συγκαταλέγεται στα φάρμακα!
Αποτανθήκαμε λοιπόν στον ΕΟΦ. Θυμάμαι εκείνη την υπάλληλο που μου ζήτησε τα χαρτιά εισαγωγής του μηχανήματος. "Δεν έχει χαρτιά εισαγωγής", της απάντησα. "Τι είναι", μου λέει αυτή, "λαθραίο"; "Όχι μαντάμ", της λέω, "εμείς το φτιάχνουμε"! Της έπεσε το μολύβι μόλις το άκουσε! Από τότε, και για τα επόμενα πέντε χρόνια, με παίδευε ο ΕΟΦ. Τελικώς, τι κατάλαβα; Δεν είχαν καμία απολύτως τεχνογνωσία να ελέγξουν το papimi γιατί δεν γνώριζαν τίποτε από ηλεκτρονικά. Τους έπιανε πανικός μόλις άκουγαν για τέτοιο μηχάνημα! Το μόνο που μου έλεγαν ήταν : "δώσε μας εκατό χιλιάρικα και θα σου απαντήσουμε εάν κάνει"!
Αφού ήταν αναρμόδιοι γιατί ζητούσαν χρήματα;
Για να τα φάνε και να βρουν κάποιον ηλεκτρονικό να τους πει αν είναι εντάξει! Τι μου σφύριξαν όμως στο τέλος, μέσα μάλιστα από τον ΕΟΦ; Μου είπαν : "Γιατί ζητάς άδεια από μας; Μπορείς να ζητήσεις άδεια κατ' ευθείαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση". Άνοιξα λοιπόν κι' εγώ τα μάτια μου και πήρα άδεια απ' την Γερμανική TUV! Πρόκειται, εκτός των άλλων, για την μεγαλύτερη εταιρεία, παγκοσμίως, στον τομέα του ελέγχου ασφαλούς λειτουργίας μηχανών. Ήρθαν εδώ κατ' επανάληψιν οι τεχνικοί της, έκαναν πολλούς ελέγχους και τελικώς καταφέραμε και πήραμε την άδεια καταλληλότητας.
Το έχετε κατοχυρώσει το papimi με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας;
Ναι, βέβαια. Με διεθνή πατέντα. Έχουμε δώσει τέτοια μηχανήματα σε όλη την Ευρώπη.
Δεν είναι όμως ευρύτερα γνωστό στην Ελλάδα. Εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά ακούω γι' αυτό.
Ο γιος μου δεν θέλει να το διαφημίσουμε. Κάτι άλλο που κάνει το papimi είναι η ικανότητά του να διώχνει, μέσα σε δέκα λεπτά, τις σκιές απ' τα μάτια!  Επίσης θεραπεύει παθήσεις του γυναικείου στήθους. Δίνω γραπτή εγγύηση γι' αυτό!
Πρέπει όμως να σου πω και κάτι άλλο. Το μηχάνημα αυτό μπορεί να έχει και στρατιωτικές εφαρμογές. Εξουδετερώνει, ας πούμε, την ραδιενέργεια! Η εξουδετέρωση της ραδιενέργειας, σύμφωνα με όλα τα βιβλία Φυσικής, είναι αδύνατος. Και όμως, το papimi την εξουδετερώνει! Τι είναι η ραδιενέργεια; Είναι ο πυρήνας, ο οποίος εκπέμπει ακτίνες "γάμμα", που είναι πιο ισχυρές από τις ακτίνες "Χ", και κάποια σωματιδιακή ακτινοβολία "άλφα" και "βήτα", που επηρεάζουν το περιβάλλον όταν αποδιεγείρεται (ο πυρήνας) από κάποια ραδιενεργό ουσία. Αυτό που είναι επικίνδυνο είναι η διάρκεια της παραμονής της ακτινοβολίας αυτής στο περιβάλλον. Μπορεί να κρατήσει από λίγους μήνες μέχρι πολλά χρόνια ή και αιώνες! Όσο πιο πολύ διατηρείται αυτή η ακτινοβολία, τόσο περισσότερο επηρεάζει το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Στην προκειμένη περίπτωση το papimi βοηθάει να εκτονωθεί ο πυρήνας σε πολύ σύντομο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αν λείψεις πέντε λεπτά της ώρας από ένα χώρο ο οποίος έχει προσβληθεί από ραδιενέργεια και βάλεις σε λειτουργία το papimi, όταν επιστρέψεις η ραδιενέργεια θα έχει εξαφανιστεί! Έχω κάνει πολλές σχετικές δοκιμές πάνω σ' αυτό.
Το ίδιο μπορεί να κάνει το papimi όταν κάποιο άτομο μολυνθεί από ραδιενέργεια. Θεωρώ πως είναι απαραίτητο κάθε στρατός να έχει ένα τέτοιο μηχάνημα, για την περίπτωση πυρηνικού πολέμου ή πυρηνικού ατυχήματος. Κάναμε τις σχετικές μετρήσεις με ένα Geiger. Τα αποτελέσματα τα έχω αναρτήσει στο διαδίκτυο.
Για ένα διάστημα δύο μηνών είχα δώσει το μηχάνημα. Ήταν τότε που δεν το χρησιμοποιούσα εγώ. Μετρούσα τότε την ραδιενέργεια του θυρεοειδούς. Ο θυρεοειδής συγκεντρώνει ιώδιο. Μαζί με το ιώδιο συγκεντρώνει και το ραδιενεργό ιώδιο, το οποίο ο άνθρωπος προσλαμβάνει απ' το περιβάλλον. Οι τιμές της ραδιενέργειας ήταν σχετικώς υψηλές και πάντως πάνω απ' το επιτρεπτό όριο. Όταν επέστρεψε το μηχάνημα και υπέβαλα τον εαυτό μου σε θεραπεία, παρατήρησα ότι οι τιμές της ραδιενέργειας σταδιακά έπεσαν.
Η υπόθεση που κάνω, και είμαι στα μαχαίρια γι' αυτό με τον μικρό μου γιο, είναι ότι ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει ένα ποσό ραδιενέργειας. Είχα πάρει δυο τρεις ρώσικους Geiger, γι' αυτές τις μετρήσεις ραδιενέργειας, από τα παζάρια των Ρωσοπόντιων. Τον ένα μου τον έφαγε ο Τριανταφυλλόπουλος, όταν πήγα επί Τσέρνομπιλ καλεσμένος στην εκπομπή του. Μου τον ζήτησε να κάνει κάποιες μετρήσεις αλλά δεν μου τον έδωσε πίσω ποτέ!
Θα μου έκανε εντύπωση, ξέρετε, αν σας τον έδινε...
Ενώ λέγαμε αυτά, και κάτι άλλα, περί του "Ταρζάν" και των ομοίων του, κάθισα επάνω στο ακροφύσιο του μηχανήματος που θύμιζε... Σκοπελίτικη τυρόπιτα! Ένοιωθα ότι το ηχητικό "ματσακόνι" τρυπούσε για έξι λεπτά τα σωθικά μου. Ένα, ελαφρώς ενοχλητικό, αλλά και χαλαρωτικό συγχρόνως "ματσακόνισμα", με τάσεις θερμαντικές προς το τέλος του εξάλεπτου.
Δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω σήμερα ότι θεραπεύτηκε η φλεγμονή που είχα στον προστάτη. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι νοιώθω σαφώς καλύτερα και τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει. "Έλα ξανά, μετά από μερικές ημέρες, για την δεύτερη δόση. Θα περάσει εντελώς η φλεγμονή", μου είπε καθώς έφευγα ο κ. καθηγητής.

Στο μόνο που κατέληξα, ενώ έκλεινε πίσω μου η πόρτα του σπιτιού του, ήταν ότι οι πολύτιμες μονάδες του ανθρώπινου ελληνικού δυναμικού, άνθρωποι ελεύθεροι, εφευρετικοί, δημιουργικοί, τίμιοι και οξυδερκείς, χάνονται μέσα στη δίνη της πολιτικής και δημοσιογραφικής ξεφτίλας της σύγχρονης Ελλάδας...
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥ "papimi" & ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

Καθηγητής Πάνος Παππάς. Ο εφευρέτης του "papimi".
Συνέντευξη του καθηγητή κ. Πάνου Παππά στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο.

Ο καθηγητής κ. Πάνος Παππάς δίπλα στο μηχάνημα papimi, δικής του επινόησης.Τον έφεραν υποβασταζόμενο στο δωμάτιο όπου θα μιλούσα μαζί του. Εντελώς ακίνητος, προ καιρού, εξ αιτίας ενός βαρέος εγκεφαλικού επεισοδίου, με αρκετά βελτιωμένη ωστόσο σήμερα την κατάστασή του, αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και φυσικοθεραπείας. Πρόκειται για τον καθηγητή κ. Πάνο Παππά, εφευρέτη του "papimi", οι απόψεις του οποίου, μεταξύ των άλλων, για την Οικονομία και τον τρόπο εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση, μέσω της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, ενοχλούν και δημιουργούν πολλές αντιπαραθέσεις.
Τι ειδικότητα έχετε κ. καθηγητά;
Είμαι φυσικός και μαθηματικός.
Πώς πάθατε το εγκεφαλικό;
Είχα υψηλές τιμές σακχάρου στο αίμα και με είχαν προειδοποιήσει ότι το σάκχαρο φέρνει εγκεφαλικά. Δεν το πήρα στα σοβαρά στην αρχή, αλλά όταν έπαθα τρία εγκεφαλικά το πήρα πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου! Τώρα έχω ρυθμίσει τις τιμές του σακχάρου. Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου προτεραιότητα. Αυτό που έχω παρατηρήσει, πάντως, είναι ότι μειώθηκαν οι σωματικές μου δυνατότητες αλλά, περιέργως, αναπτύχθηκαν οι συναισθηματικές και νοητικές!
Συνέβη όμως και κάτι άλλο περίεργο. Στο εξοχικό σπίτι που έχω στο Δασκαλειό της Κερατέας, όποτε άνοιγα το παράθυρο άκουγα ένα σφύριγμα που ερχόταν από απέναντι. Ήμουν μαζί με ένα φίλο μου, τον Πέτρο, λίγο μετά που έχασα την γυναίκα μου. Του είπα λοιπόν να ψάξουμε να δούμε από πού ερχόταν και τι ήταν εκείνο το σφύριγμα, αλλά δεν πήγαμε τελικώς ποτέ. Το αμελήσαμε. Μετά έπαθα το εγκεφαλικό και παρέλυσε η αριστερή πλευρά μου. Με μετέφεραν στην Αθήνα, αλλά το σφύριγμα με ακολούθησε και εδώ!
Το άκουγαν και άλλοι αυτό το σφύριγμα ή μόνο εσείς;
Βέβαια, το άκουγαν και άλλοι!
Και πού καταλήξατε; Τι υποθέσατε;
Έστειλα την βοηθό μου επάνω και της είπα να κοιτάξει διακριτικά να δει ποιο μηχάνημα έστελνε εκείνο τον ήχο. Εκείνη όμως ξέχασε το "διακριτικά", κοίταζε από δω, κοίταζε από κει χωρίς να κρατάει τα προσχήματα, προφανώς την είδαν και σταμάτησαν... Θεωρώ πάντως ότι ήταν εσκεμμένη πράξη η εκπομπή εκείνου του ήχου.
Ποιος μπορεί να εξέπεμπε εκείνο το σφύριγμα και γιατί να το κάνει;
Ναι μεν εγώ είμαι επιρρεπής στα εγκεφαλικά, λόγω σακχάρου, αλλά κάποιοι "βοήθησαν" να ανέβουν οι τιμές του στο αίμα μου! Υπήρχαν δύο αιτίες λοιπόν. Πρώτα η κατάσταση η δική μου, και δεύτερον η "υποβοήθησή" της με κάποια κατάλληλη τεχνολογία. Και είναι γνωστή αυτή η τεχνολογία.
Και ποιοι μπορεί να ήταν αυτοί δηλαδή;
Δεν το ξέρω, δεν τους έπιασα...
Τι λόγο είχαν να θέλουν κάποιοι το κακό σας;
Η ατμόσφαιρα του ηλίου φωτογραφημένη κατά την διάρκεια μιας ολικής έκλειψης.Κοίταξε. Εγώ είμαι εναντίον του Αϊνστάϊν! Πάρα πολύ μάλιστα! Μιλάω γι' αυτό στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας μου, όπου μπορεί κανείς να δει και να διαβάσει πολλά πράγματα. Μέχρι ηλίθιο τον αποκαλώ και αποκαλύπτω την συνωμοσία σε παγκόσμιο επίπεδο για το πώς ανεδείχθη και γιατί του απενεμήθη το βραβείο Νόμπελ! Παραδείγματος χάριν, ο ήλιος είναι κατασκευασμένος από υδρογόνο και ήλιον. Εξ ου και το όνομά του. Και τα δύο είναι αέρια. Άρα ο ήλιος είναι μια σφαίρα από αέριο. Είναι λυωμένα τα πάντα εκεί και εξαερώνονται στους 6000 βαθμούς. Ο ήλιος έχει ατμόσφαιρα η οποία δεν μπορεί να τερματίζεται απότομα.
Το 1919, ένας καθηγητής στο Καίμπριτζ, ο Eddigton, αποφάσισε να εξετάσει την γενική θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάϊν. Την ειδική θεωρία του, την κατέρριψαν προσφάτως. Υπήρχε ο ισχυρισμός ότι υπήρχαν ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός, ενώ αυτό δεν προβλέπεται από την θεωρία. Εδώ και είκοσι χρόνια το γνώριζα αυτό και τους έβριζα! Έχω τα αποτελέσματα και όλες τις μετρήσεις των υπερ-φωτεινών ταχυτήτων, τις οποίες έχω αναρτήσει στο site μου : http://www.papimi.gr/signals.htm Την γενική όμως θεωρία της σχετικότητας δεν μπορούσα να την πειράξω.
Μελετώντας ένα από τα τρία τεστ, που μου τράβηξε την προσοχή, λέω, μα τι στο καλό, οι ακτίνες υποτίθεται ότι περνούν από την ατμόσφαιρα του ηλίου. Όταν οι ακτίνες περνούν από ένα αέριο με διαφορετική θερμοκρασία, διαθλώνται, όπως στην έρημο όπου βλέπεις οπτικές παραστάσεις οι οποίες είναι ανύπαρκτες στην πραγματικότητα. Επομένως οι ακτίνες παραμορφώνονται λόγω διαθλάσεως. Βρήκα φωτογραφίες του ηλίου με την φωτόσφαιρα. Και, όντως, έτσι είναι.
Κάνω έρευνα, εν τω μεταξύ, να δω ποιος λαμβάνει υπ' όψιν την φωτόσφαιρα; Κανένας! Το αποσιωπούν! Άρα είναι ένα φιάσκο η θεωρία και πλέον απ' το '19, αυτό μου προξένησε μεγάλη εντύπωση, είχαμε πάρα πολλές ολικές εκλείψεις του ηλίου. Για να δούμε αυτό το φαινόμενο πρέπει να έχουμε ολική έκλειψη. Να κρύψουμε τον δίσκο του ηλίου. Απ' το '19 μέχρι σήμερα θα είχαμε, περίπου, τριακόσιες εκλείψεις. Γιατί αναφέρονται όλοι σε μια μέτρηση του καθηγητού του Καίμπριτζ, του Eddigton. Μεγάλος και τρανός καθηγητής, διάδοχος του Νεύτωνος.
Φωτογράφισαν λοιπόν τον ουρανό πριν, με σκοπό να τον φωτογραφίσουν και πάλι την στιγμή της έκλειψης του ηλίου με τα αστέρια. Δυστυχώς, όμως, εκείνη την ημέρα είχε συννεφιά και η επιστημονική αποστολή απέτυχε.  Ο Eddigton τηλεγράφησε τότε στους "Times" του Λονδίνου και ζήτησε συγγνώμη για την αποτυχία. Οι "Times" αγνόησαν το τηλεγράφημα του Άγγλου καθηγητή και έβγαλαν ολοσέλιδο με τίτλο : "επαληθεύτηκε η θεωρία της σχετικότητας"!
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει τριακόσιες περίπου εκλείψεις. Είτε ήταν σωστό, είτε ήταν λάθος εκείνο που είχε γραφτεί τότε για τον Eddigton, μπορούσε να ξαναγίνει η δοκιμή. Δεν έχει ξανακάνει όμως έκτοτε κανένας. Σε μια ολική έκλειψη, πριν δέκα χρόνια εδώ, ρώτησα κάποιους αστρονόμους γιατί δεν μετρούν την γενική θεωρία του Αϊνστάϊν, όπως προσπάθησε να την μετρήσει ο Eddigton. Μου απάντησαν ότι δεν γίνεται γιατί ο ήλιος έχει ατμόσφαιρα η οποία δημιουργεί διάθλαση του φωτός. Γνώριζαν το φιάσκο αλλά δεν ήθελαν να το σκαλίσουν!
Το papimi εν δράσει.Στην ιστοσελίδα μου αναφέρω πολλά στοιχεία εναντίον του Αϊνστάϊν : http://www.papimi.gr/Pappas_Physiology.pdf (σελίδες 58-60). Πρώτα απ' όλα δεν κατάφερε να μπει στο πανεπιστήμιο. Δεύτερον, δεν πήρε ποτέ διδακτορικό. Τρίτον, μπήκε στο Μαθηματικό Τμήμα και έκανε φροντιστήρια από σπίτι σε σπίτι. Αυτή είναι η αλήθεια. Του έδωσαν και βραβείο Νόμπελ για το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, που είναι το πιο γελοίο Νόμπελ που υπάρχει σε όλη την Φυσική επιστήμη γιατί διδάσκεται στο Γυμνάσιο! Δεν είχε ειδικότητα ο Αϊνστάϊν. Αφού έβγαλε αυτές τις θεωρίες της σχετικότητας, γιατί δεν του έδωσαν Νόμπελ για την μία ή την άλλη; Η ειδική θεωρία ήταν κλεμμένη από τον Λώρενς, τον καιρό που ήταν ο Αϊνστάϊν διευθυντής στο γραφείο ευρεσιτεχνιών της Ζυρίχης. Και βέβαια η θέση εκείνη δεν ήταν απλή. Είχε πρόσβαση σε μεγάλη βιβλιογραφία και πολλά συμφέροντα. Κατείχε λοιπόν μια θέση με κύρος στην οποία έκανε ανταλλαγές και διαπλοκές. Κατ' αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ανέβει...
Ποιοι είχαν συμφέρον να αναδείξουν τον Αϊνστάϊν ενώ, όπως λέτε, δεν είχε τα προσόντα;
Οι Εβραίοι! Εβραίος ήταν άλλωστε ο Αϊνστάϊν. Δεν έχουν βλέπεις ήρωες οι Εβραίοι όπως έχουμε εμείς! Τους έπεσε λοιπόν η μοναδική περίπτωση με τον Αϊνστάϊν και έκαναν μεγάλη προπαγάνδα υπέρ του. Όποιος τολμούσε να γράψει εναντίον του Αϊνστάϊν, του απέρριπταν τα μέσα δημοσίευσης! Οι επετηρίδες, όπως ονομάζονται.
Θέλετε δηλαδή να πείτε ότι από αυτούς τους κύκλους προέρχεται ο πόλεμος εναντίον σας;
Βέβαια! Αυτές οι θέσεις μου τους ενοχλούν περισσότερο.
Πριν υποστείτε το εγκεφαλικό επεισόδιο πού διδάσκατε;
Δίδασκα στο ΤΕΙ Πειραιώς. Είχα δύο ειδικότητες, στα Μαθηματικά και την Φυσική. Δεν ξέρω άλλον καθηγητή με δύο ειδικότητες στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στο εξωτερικό! Δεν είχα την ειδικότητα του Φυσικομαθηματικού, αλλά ήμουν, ξεχωριστά, Μαθηματικός και Φυσικός.  Τώρα δεν διδάσκω πια, λόγω του ατυχήματός μου και επειδή βγήκα και στη σύνταξη.
Πείτε μου λίγα λόγια για το μηχάνημα που βλέπω εδώ δίπλα σας. Η φιλοσοφία κατασκευής του ήταν γνωστή και παλαιότερα;
Η μέθοδος αυτή ήταν γνωστή από την εποχή του Rife. Ο Rife ήταν ένας ηλεκτρονικός ο οποίος, με ένα ανάλογο μηχάνημα στην Αμερική, θεράπευε τον καρκίνο! Είχε μεγάλη επιτυχία. Εγώ το πρωτοπήγα εδώ, στο Αντικαρκινικό και το δοκιμάσαμε σε ποντίκια που είχαν καρκίνο. Έγιναν όλα καλά! Έχω αναρτήσει τα αποτελέσματα εκείνης της δοκιμής στην ιστοσελίδα μου.
Θα σου πω όμως, κατ' αρχάς, πώς ξεκίνησε η ιδέα. Το 1985 με κάλεσε ο καθηγητής του ΜΙΤ Peter Graneau. Πήγα λοιπόν στη Βοστώνη με την γυναίκα μου και μείναμε εκεί ένα καλοκαίρι.  Κάναμε πειράματα με εκρήξεις και σπινθήρες, όπως αυτούς που βγάζει αυτό το μηχάνημα. Ο Peter Graneau φώναξε τότε τον γιο του Neal, ο οποίος σπούδαζε στο Καίμπριτζ. "Θα τον φροντίσεις"; με ρώτησε ο Peter Graneau, δείχνοντάς μου τον γιο του. Δεν κατάλαβα πού αποσκοπούσε η ερώτησή του και δεν του απάντησα.
Την επόμενη ημέρα επανέλαβε την ίδια ερώτηση. Τον ρώτησα γιατί μου ζητούσε να φροντίσω τον γιο του αφού εκείνος ήταν ο πατέρας του. "Δεν το ξέρεις", μου λέει, "ότι έχω ολικό καρκίνο και οι γιατροί μου έδωσαν ένα μήνα ζωής";
Τον Σεπτέμβριο του '85 επέστρεψα στην Ελλάδα και κάθε τόσο επικοινωνούσα τηλεφωνικώς με τον Neal. Πέρασε το '85 και ο πατέρας του ήταν ακόμη εν ζωή. Γύρω στον Φεβρουάριο του 1986 τόλμησα να ρωτήσω τον νεαρό εάν ο πατέρας του πέθανε. Μου απάντησε ότι θεραπεύτηκε από κάτι που ονομάζεται "ξαφνική ανάκαμψη" και είναι ακόμη ζωντανός!
Το papimi έχει ταράξει τα νερά της παραδοσιακής ιατρικής στον τομέα της θεραπείας πολλών παθήσεων. Κάποτε είχα μανία με τα υπερβολικά μεγέθη. Πήγα λοιπόν και αγόρασα πολλούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές. Τους συνέδεσα παράλληλα, τοποθέτησα ένα χάλκινο φύλλο από πάνω και ένα από κάτω και πήγα να τους φορτίσω. Η χωρητικότητα ήταν υπερβολική. Δεν ξέρω τι συνέβη και, ενώ είχα σκύψει από πάνω τους, γίνεται ένα βραχυκύκλωμα και εκφορτίζονται όλοι μαζί, ακαριαία! Τότε ένοιωσα μια λάμψη μέσα στο κεφάλι μου, ενώ δεν υπήρχε κανένα σημάδι εκκένωσης! Δεν ήταν κάτι ορατό, δηλαδή, αλλά εγώ δέχθηκα εκείνη την λάμψη σαν παρενέργεια της απότομης και υπερβολικής εκφόρτισης. Τότε λοιπόν σκέφτηκα ότι εκείνη η εκφόρτιση έχει βιολογικά αποτελέσματα, τα οποία κανένα βιβλίο δεν αναφέρει.
Μετά τα αποτελέσματα που είχα εγώ, αλλά και αυτά που είχε ο καθηγητής Graneau, σκέφτηκα ότι αυτές οι εκφορτίσεις είναι μάλλον ευνοϊκές παρά δυσμενείς για τον άνθρωπο. Αποφάσισα λοιπόν αυτά τα πειράματα που είχα κάνει στη Βοστώνη να τα κάνω και εδώ, στην πράξη.
Αυτή η μηχανή αποτελείται από δύο μεγάλους πυκνωτές των 45 kv οι οποίοι φορτίζονται. Όταν φθάσουν σε μια ορισμένη τάση, δημιουργείται ένας κεραυνός. Γι' αυτό το μηχάνημα στην Αμερική το ονομάζουν "lightning in the box".
Σιγά σιγά διαπίστωσα ότι το μηχάνημα έχει πολλά θεραπευτικά αποτελέσματα. Άρχισα να τα αναφέρω στο διαδίκτυο αλλά οι δημοσιογράφοι μού έκαναν κάποια στιγμή άγρια επίθεση, κατηγορώντας με για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος, ενώ εγώ δεν είχα πάρει, ποτέ και από κανένα, ούτε ένα ευρώ!
Ποιες παθήσεις ισχυρίζεστε ότι θεραπεύει το μηχάνημα ;
Δρα, κατ' αρχάς, κατά του καρκίνου αλλά και σε πάρα πολλές άλλες παθήσεις, σε σημείο που δεν το πιστεύεις! Δεν τα γράφουμε όλα στο site γιατί θα μας περάσουν για υπερβολικούς. Όπως, ας πούμε, ότι δημιουργεί γονιμοποίηση στις γυναίκες, επαναφέρει την περίοδο και έχει αντιγηραντική δράση!
Ακούγονται λίγο περίεργα όλα αυτά.
Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις δημιουργούν μεγάλη αιμάτωση, αναζωωγονούν τις ωοθήκες και επαναφέρουν την περίοδο. Πολλές ηλικιωμένες έχουν δει την περίοδό τους να επανέρχεται! Ανεβαίνουν οι ορμόνες τους και στη συνέχεια σου ρίχνονται! (γελάει).
Στην δική σας περίπτωση προσέφερε κάτι το μηχάνημα;
Ειδικώς στην περίπτωσή μου το papimi δεν βοηθάει ιδιαίτερα, γιατί αυτό που υπέστην είναι μια πολύπλοκη διεργασία που αφορά τον εγκέφαλο. Οι ισχυροί παλμοί που εκπέμπει το papimi έχουν καθαρά αντιφλεγμονώδη δράση. Οποιαδήποτε πάθηση έχει σχέση με φλεγμονή, δίνω εγγύηση ότι θα την θεραπεύσει!
Δηλαδή εγώ, που έχω αυτή την εποχή μια φλεγμονή στον προστάτη, θα δω βελτίωση;
Είναι το ιδανικό! Δοκίμασε! Κάθισε πάνω στο probe (από την προβοσκίδα του ελέφαντα) όπως ακριβώς κάθεσαι πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας. Έξι έως δώδεκα λεπτά θα διαρκέσει η δράση του μηχανήματος.
Και είναι αυτό αρκετό για να υπάρξει βελτίωση; Και αν είναι ο χρόνος αυτός αρκετός, πώς είστε τόσο απόλυτος ότι θα εξαλειφθεί η φλεγμονή; Πώς το ξέρετε;
Το έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν πολλά θετικά αποτελέσματα για τα οποία αποφεύγω συνήθως να μιλώ.
Εγώ πάντως δεσμεύομαι ότι θα γράψω όλα όσα θα μου πείτε σ' αυτή την συνέντευξη, με την προϋπόθεση ότι το θέλετε κι' εσείς. Μη μου πείτε μετά γιατί το έγραψες αυτό...
Γράψε ο,τι νομίζεις! Αυτό όμως που με καίει περισσότερο σήμερα είναι να γράψεις δυο πράγματα για το εθνικό μας νόμισμα που θα επαναφέρει την κατάσταση στην ομαλότητα! Μου έχουν κουτσουρέψει την σύνταξη και μου την έχει δώσει! Ήδη έχω χάσει 400 ευρώ τον μήνα!
Συμφωνείτε δηλαδή με αυτά που λέει ο Δημήτρης Καζάκης;
Συμπίπτω απολύτως μαζί του! Εγώ είμαι ακόμη πιο μαχητικός από αυτόν, μπορώ να σου πω! Το βασικό είναι να επιστρέψουμε σε δικό μας νόμισμα!
Χωρίς να έχουμε αντίκρυσμα σε χρυσό;
Γιατί, η Αμερική, που τυπώνει δολλάρια αβέρτα, έχει το αντίκρυσμα της αξίας τους σε χρυσό; Το αντίκρυσμα σε χρυσό είναι μια σαχλαμάρα! Γιατί το επιβάλλουν; Μήπως οι τράπεζες έχουν κανένα αντίκρυσμα; Εκδίδουν χρήμα με τις πιστωτικές κάρτες και τους καταθετικούς λογαριασμούς. Πας και δανείζεσαι, ας πούμε, ένα εκατομμύριο ευρώ. Στα δίνουν αμέσως; Κάνουν μια εγγραφή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα μεταβιβάζουν εκεί που θα τους υποδείξεις. Στέλνουν απλώς νούμερα, δεν έχουν τα χρήματα! Αυτή είναι η απάτη! Κι' εδώ υπάρχει συνωμοσία των τραπεζών γιατί μ' αυτόν τον τρόπο στενεύουν την ρευστότητα, ενώ στην Γερμανία ή στην Αμερική όλοι κυκλοφορούν με πιστωτικές κάρτες. Αυτές δεν έχουν αντίκρυσμα σε ρευστό, αλλά σε νούμερα! Κατ' αυτόν τον τρόπο εκδίδουν και η Γερμανία και η Αμερική ευρώ και δολλάρια. Στην Αμερική, και στον μπακάλη να πας, δίνεις επιταγή!
Τι πιστεύετε ότι θα γίνει αν επιστρέψουμε στη δραχμή; Δεν θα υποτιμηθεί αυτή έναντι του ευρώ;
Κατ' αρχάς δεν είναι παραίτητο να επιστρέψουμε στη δραχμή. Μπορεί να επιστρέψουμε στο τάλαντο, στην αρχαία μνα ή σε αργύρια! Μπορούμε ακόμη να τυπώσουμε ελληνικά ευρώ και να έχουμε αντιστοιχία 1:1. Πρέπει απλώς να έχουν τα ελληνικά διακριτικά, ότι είναι τυπωμένα στην Ελλάδα. Αν βγάλεις μεγάλα νομίσματα οι μισθοί θα είναι ποσοτικά μικροί. Αν βγάλεις μικρό νόμισμα, οι μισθοί θα είναι μεγάλοι. Δεν έχει καμία σημασία τι θα επιλέξεις.
Τα αγαθά, όμως, που τα περισσότερα είναι εισαγόμενα;
Θα πρέπει να περιοριστούν οι εισαγωγές και να γίνει το Δημόσιο όπως ήταν παλιά. Ο πιο έγκυρος, ο πιο πλούσιος πάροχος. Το να είσαι δημόσιος υπάλληλος και να πληρώνεσαι απ' το Δημόσιο ήταν κάποτε εγγύηση. Θα πρέπει να γίνουν δημόσια και παραγωγικά έργα. Να βάλεις τους ανέργους, Έλληνες και ξένους, να δουλεύουν. Αυτό που είπε ο Προβόπουλος και ο Παπαδήμος, ότι δηλαδή αν επιστρέψουμε στη δραχμή την επόμενη μέρα δεν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε ούτε φάρμακα, είναι το μεγαλύτερο ψέμα!
Θα πρέπει να βγει μια διάταξη : από την Δευτέρα, με τελευταία ημέρα την Παρασκευή, έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε τα ευρώ σας με δραχμές. Οι τράπεζες θα συγκεντρώσουν μ' αυτόν τον τρόπο όλα τα ευρώ, θα τα δώσουν στο Δημόσιο και θα πάρουν δραχμές. Έτσι, το Δημόσιο θα έχει χρήματα για εισαγωγές. Η τρομοκρατία που ασκούν επάνω στον κόσμο είναι μια μεγάλη απάτη!
Η Τράπεζα της Ελλάδος παραείναι ιδιωτική! Το Δημόσιο συμμετέχει μόνο με 7% και ο Προβόπουλος διορίζεται από κάποιους άγνωστους ιδιώτες και αμέσως τον αναγνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί! Ποιος είναι αυτός; Περισσότερο είναι δημόσια η Εθνική και πολύ λιγότερο η Τράπεζα της Ελλάδος! Τι δουλειά έχει να είναι ιδιωτική η Τράπεζα της Ελλάδος και να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα;
Ας επιστρέψουμε στο μηχάνημα. Είναι κατοχυρωμένη η πατέντα σας και πώς προήλθε η ονομασία papimi;
Βέβαια! Έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση, με ιατρική άδεια. Το όνομά του το οφείλει, κατά το ήμισυ, στα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου μου (Pap) και κατά το δεύτερο ήμισυ στα αρχικά των λέξεων "ion magnetic inductor" (ιονικός μαγνητικός επαγωγέας). Υπέθεσα τότε ότι το μηχάνημα επάγει ιοντικά μαγνητικά ρεύματα, που είναι σωστό, γι' αυτό του έδωσα αυτό το όνομα.
Εκτός από αυτό το μηχάνημα, που βλέπω εδώ, υπάρχει άλλο;
Έχουμε πουλήσει πολλά , κυρίως σε χώρες του εξωτερικού, τα οποία συνοδεύονται και με ιατρική άδεια.
Σταμάτησαν μετά από αυτό να σας κατηγορούν οι δημοσιογράφοι για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος;
Δεν με ενοχλούν πλέον. Είχα σκεφτεί τότε να τους μηνύσω και να ζητήσω αποζημιώσεις, αλλά με φρενάρισε η γυναίκα μου και μου είπε "μην τα βάζεις με τους δημοσιογράφους"!
Μην τα βάζεις με τους δικτυωμένους δημοσιογράφους, ήθελε μάλλον να πει η σύζυγός σας. Γιατί, αν θελήσετε να τα βάλετε μαζί μου, επί παραδείγματι, πρώτον δεν θα βρείτε αφορμή και, δεύτερον, είμαι τόσο "μικρός" και εκτός κυκλωμάτων, που δεν θα μπορέσω να σας κάνω τίποτε. Τέλος πάντων, τι κόστος κατασκευής έχει το papimi και πόσο διατίθεται στην αγορά;
Μας στοιχίζει δέκα χιλιάδες ευρώ περίπου η κατασκευή του. Χίλια ευρώ κάνουν μόνο οι δύο πυκνωτές, ενώ και ο πολύ μεγάλος και βαρύς μετασχηματιστής στοιχίζει κι' αυτός ένα σωρό χρήματα. Σε πολλά κράτη έχουμε αντιπροσώπους στους οποίους δίνουμε το μηχάνημα στην ίδια χονδρική τιμή των είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ. Η προτεινόμενη λιανική τιμή, η οποία συνήθως είναι συζητήσιμη, κυμαίνεται γύρω στα σαράντα χιλιάδες ευρώ.
Μπορεί να αγοράσει το papimi ακόμη και ένας ιδιώτης, για προσωπική του χρήση, αν υποτεθεί βεβαίως ότι διαθέτει τα χρήματα;
Για τον εαυτό του μπορεί να κάνει ο καθένας ο,τι θέλει! Αν όμως δεν ασκεί το ιατρικό επάγγελμα και το χρησιμοποιήσει σε άλλους επί χρήμασι, τότε θεωρείται ότι κάνει αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος. Αυτό μου καταμαρτυρούσαν και μένα οι δημοσιογράφοι στην αρχή. Πού να ξέρουν όμως ότι δεν είχα πάρει χρήματα ποτέ και από κανένα! Θα σου διηγηθώ τώρα τι τράβηξα μέχρι να πάρει το μηχάνημα αυτό επίσημη ιατρική άδεια.
Πηγαινοερχόμουνα στο υπουργείο Υγείας με έναν βιομήχανο, τον Πιττά, ο οποίος έφτιαχνε αλεξικέραυνα. Τον είχα βοηθήσει πολύ, με δικές μου πατέντες. Δεν μπορούσαμε όμως να βρούμε άκρη στο υπουργείο αυτό. Αν χρειάζεται δηλαδή άδεια το μηχάνημα και από πού θα την πάρουμε. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι αρμόδιος ήταν ο έβδομος όροφος. Σε όλα τα γραφεία αυτού του ορόφου μας έλεγαν : "εδώ είσαστε, σωστά ήρθατε", κοιτώντας όμως το πορτοφόλι! Τελικώς διαπιστώσαμε ότι δεν είχε αρμοδιότητα το υπουργείο Υγείας αλλά ο υπόλογος του υπουργείου, που ήταν ο ΕΟΦ, δεδομένου ότι το papimi συγκαταλέγεται στα φάρμακα!
Αποτανθήκαμε λοιπόν στον ΕΟΦ. Θυμάμαι εκείνη την υπάλληλο που μου ζήτησε τα χαρτιά εισαγωγής του μηχανήματος. "Δεν έχει χαρτιά εισαγωγής", της απάντησα. "Τι είναι", μου λέει αυτή, "λαθραίο"; "Όχι μαντάμ", της λέω, "εμείς το φτιάχνουμε"! Της έπεσε το μολύβι μόλις το άκουσε! Από τότε, και για τα επόμενα πέντε χρόνια, με παίδευε ο ΕΟΦ. Τελικώς, τι κατάλαβα; Δεν είχαν καμία απολύτως τεχνογνωσία να ελέγξουν το papimi γιατί δεν γνώριζαν τίποτε από ηλεκτρονικά. Τους έπιανε πανικός μόλις άκουγαν για τέτοιο μηχάνημα! Το μόνο που μου έλεγαν ήταν : "δώσε μας εκατό χιλιάρικα και θα σου απαντήσουμε εάν κάνει"!
Αφού ήταν αναρμόδιοι γιατί ζητούσαν χρήματα;
Για να τα φάνε και να βρουν κάποιον ηλεκτρονικό να τους πει αν είναι εντάξει! Τι μου σφύριξαν όμως στο τέλος, μέσα μάλιστα από τον ΕΟΦ; Μου είπαν : "Γιατί ζητάς άδεια από μας; Μπορείς να ζητήσεις άδεια κατ' ευθείαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση". Άνοιξα λοιπόν κι' εγώ τα μάτια μου και πήρα άδεια απ' την Γερμανική TUV! Πρόκειται, εκτός των άλλων, για την μεγαλύτερη εταιρεία, παγκοσμίως, στον τομέα του ελέγχου ασφαλούς λειτουργίας μηχανών. Ήρθαν εδώ κατ' επανάληψιν οι τεχνικοί της, έκαναν πολλούς ελέγχους και τελικώς καταφέραμε και πήραμε την άδεια καταλληλότητας.
Το έχετε κατοχυρώσει το papimi με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας;
Ναι, βέβαια. Με διεθνή πατέντα. Έχουμε δώσει τέτοια μηχανήματα σε όλη την Ευρώπη.
Δεν είναι όμως ευρύτερα γνωστό στην Ελλάδα. Εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά ακούω γι' αυτό.
Ο γιος μου δεν θέλει να το διαφημίσουμε. Κάτι άλλο που κάνει το papimi είναι η ικανότητά του να διώχνει, μέσα σε δέκα λεπτά, τις σκιές απ' τα μάτια!  Επίσης θεραπεύει παθήσεις του γυναικείου στήθους. Δίνω γραπτή εγγύηση γι' αυτό!
Πρέπει όμως να σου πω και κάτι άλλο. Το μηχάνημα αυτό μπορεί να έχει και στρατιωτικές εφαρμογές. Εξουδετερώνει, ας πούμε, την ραδιενέργεια! Η εξουδετέρωση της ραδιενέργειας, σύμφωνα με όλα τα βιβλία Φυσικής, είναι αδύνατος. Και όμως, το papimi την εξουδετερώνει! Τι είναι η ραδιενέργεια; Είναι ο πυρήνας, ο οποίος εκπέμπει ακτίνες "γάμμα", που είναι πιο ισχυρές από τις ακτίνες "Χ", και κάποια σωματιδιακή ακτινοβολία "άλφα" και "βήτα", που επηρεάζουν το περιβάλλον όταν αποδιεγείρεται (ο πυρήνας) από κάποια ραδιενεργό ουσία. Αυτό που είναι επικίνδυνο είναι η διάρκεια της παραμονής της ακτινοβολίας αυτής στο περιβάλλον. Μπορεί να κρατήσει από λίγους μήνες μέχρι πολλά χρόνια ή και αιώνες! Όσο πιο πολύ διατηρείται αυτή η ακτινοβολία, τόσο περισσότερο επηρεάζει το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Στην προκειμένη περίπτωση το papimi βοηθάει να εκτονωθεί ο πυρήνας σε πολύ σύντομο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αν λείψεις πέντε λεπτά της ώρας από ένα χώρο ο οποίος έχει προσβληθεί από ραδιενέργεια και βάλεις σε λειτουργία το papimi, όταν επιστρέψεις η ραδιενέργεια θα έχει εξαφανιστεί! Έχω κάνει πολλές σχετικές δοκιμές πάνω σ' αυτό.
Το ίδιο μπορεί να κάνει το papimi όταν κάποιο άτομο μολυνθεί από ραδιενέργεια. Θεωρώ πως είναι απαραίτητο κάθε στρατός να έχει ένα τέτοιο μηχάνημα, για την περίπτωση πυρηνικού πολέμου ή πυρηνικού ατυχήματος. Κάναμε τις σχετικές μετρήσεις με ένα Geiger. Τα αποτελέσματα τα έχω αναρτήσει στο διαδίκτυο.
Για ένα διάστημα δύο μηνών είχα δώσει το μηχάνημα. Ήταν τότε που δεν το χρησιμοποιούσα εγώ. Μετρούσα τότε την ραδιενέργεια του θυρεοειδούς. Ο θυρεοειδής συγκεντρώνει ιώδιο. Μαζί με το ιώδιο συγκεντρώνει και το ραδιενεργό ιώδιο, το οποίο ο άνθρωπος προσλαμβάνει απ' το περιβάλλον. Οι τιμές της ραδιενέργειας ήταν σχετικώς υψηλές και πάντως πάνω απ' το επιτρεπτό όριο. Όταν επέστρεψε το μηχάνημα και υπέβαλα τον εαυτό μου σε θεραπεία, παρατήρησα ότι οι τιμές της ραδιενέργειας σταδιακά έπεσαν.
Η υπόθεση που κάνω, και είμαι στα μαχαίρια γι' αυτό με τον μικρό μου γιο, είναι ότι ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει ένα ποσό ραδιενέργειας. Είχα πάρει δυο τρεις ρώσικους Geiger, γι' αυτές τις μετρήσεις ραδιενέργειας, από τα παζάρια των Ρωσοπόντιων. Τον ένα μου τον έφαγε ο Τριανταφυλλόπουλος, όταν πήγα επί Τσέρνομπιλ καλεσμένος στην εκπομπή του. Μου τον ζήτησε να κάνει κάποιες μετρήσεις αλλά δεν μου τον έδωσε πίσω ποτέ!
Θα μου έκανε εντύπωση, ξέρετε, αν σας τον έδινε...
Ενώ λέγαμε αυτά, και κάτι άλλα, περί του "Ταρζάν" και των ομοίων του, κάθισα επάνω στο ακροφύσιο του μηχανήματος που θύμιζε... Σκοπελίτικη τυρόπιτα! Ένοιωθα ότι το ηχητικό "ματσακόνι" τρυπούσε για έξι λεπτά τα σωθικά μου. Ένα, ελαφρώς ενοχλητικό, αλλά και χαλαρωτικό συγχρόνως "ματσακόνισμα", με τάσεις θερμαντικές προς το τέλος του εξάλεπτου.
Δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω σήμερα ότι θεραπεύτηκε η φλεγμονή που είχα στον προστάτη. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι νοιώθω σαφώς καλύτερα και τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει. "Έλα ξανά, μετά από μερικές ημέρες, για την δεύτερη δόση. Θα περάσει εντελώς η φλεγμονή", μου είπε καθώς έφευγα ο κ. καθηγητής.

Στο μόνο που κατέληξα, ενώ έκλεινε πίσω μου η πόρτα του σπιτιού του, ήταν ότι οι πολύτιμες μονάδες του ανθρώπινου ελληνικού δυναμικού, άνθρωποι ελεύθεροι, εφευρετικοί, δημιουργικοί, τίμιοι και οξυδερκείς, χάνονται μέσα στη δίνη της πολιτικής και δημοσιογραφικής ξεφτίλας της σύγχρονης Ελλάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου