a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γίνεται πολύς λόγος στις μέρες μας για το περιβόητο δακτυλίδι της κας Μιχαλολιάκου. Ομολογώ όταν το διάβασα η φουσκοθαλασσιά των συναισθημάτων με κατέκλυσε. Η γνωστή ρήση λέει πως τα συμπεράσματα δεν πρέπει να βγαίνουν εν βρασμώ ψυχής, αλλά κατόπιν ωριμοτέρας σκέψεως.  Ευτυχώς που δεν βρήκα τον απαιτούμενο χρόνο να αποτελειώσω την διαδικτυακή μου έρευνα και των δυνατοτήτων του, χθες την νύχτα. Τρέχοντας χθες σε διάφορες δουλειές, το μυαλό μου ως συνήθως στιγμή δεν ξεχνά να σκέπτεται την κατάσταση της χώρας μας. Παρ' όλα αυτά πέρασαν κάποιες σκέψεις που θα προσπαθήσω να εκφράσω προς στο τέλος του κειμένου, αφού διαβαστούν μερικά πράγματα, από διάφορες πηγές που αναφέρονται παρακάτω, ξεκινώντας πρώτα με την πολύκροτη είδηση. 

Στο ιστολόγιο oxafies  διάβασα την είδηση, σχετικά με το δακτυλίδι της συζύγου του κ. Μιχαλολιάκου.

Σχόλιο του ιστολογίου oxafies : Πολλοί ηλίθιοι ψευτοπροοδευτικοί και ψευτοδημοκράτες, θεώρησαν ότι το δαχτυλίδι αυτό με τον σταυρό, απεικόνιζε το Σιδηρούν Σταυρό των Ναζί ενώ στην πραγματικότητα το δαχτυλίδι αυτό είναι δημιουργία της Ιταλικής εταιρίας Very Gavello του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων Gavello και πρόκειται για την πετυχημένη παγκοσμίως σειρά δακτυλιδιών της εταιρίας, «Σταυρός των Ιπποτών της Μάλτας», Gavello Gold-Μalta… 
=====================
Ξεκινώ λοιπόν με το ποιοί είναι οι ιππότες της Μάλτας.   Αρχικά ήταν οι υπερασπιστές της Αγίας γης, της φτώχειας και των ασθενών.  Ξεκίνησε ως μεσαιωνικό και ιπποτικό τάγμα. Για πρώτη φορά ιδρύθηκε το 1048  από ευγενείς εμπόρους, με σκοπό να παρέχουν στέγη , περίθαλψη και τροφή στους προσκυνητές του παναγίου τάφου, γι αυτό αρχικά ονομάζεται "Τάγμα των περιθαλπόντων μοναχών". 
Ο Λατίνος πατριάρχης καθιέρωσε το μαύρο ράσο με τον λευκό σταυρό του τάγματος στο στήθος ή στον ώμο.   
Το 1118 τροποποιήθηκε ο προορισμός του τάγματος, αναλαμβάνοντας την προστασία των αγίων τόπων, αποκτώντας στρατιωτική μορφή. Από αμυντικό έγινε μαχητικό, προστατεύοντας την χριστιανική πίστη από τους αλλοθρήσκους (Μουσουλμάνους). 
Περίπου την ίδια εποχή αλλά νωρίτερα, είχε δημιουργηθεί ένα άλλο τάγμα, των "Πτωχών ιπποτών του Χριστού και του ναού του Σολομώντα", γνωστό  στις μέρες μας ως το τάγμα των Ναϊτών ιπποτών.  Η ύπαρξή αυτού του τάγματος ,  έγινε η αιτία της αλλαγής του χαρακτήρα των "περιθαλπόντων μοναχών" σε μαχητικό τάγμα, ακολουθώντας τον μιλιταριστικό προσανατολισμό.

Το 1187 ο Σάλαντιν ανακατέλαβε την Ιερουσαλήμ και εξανάγκασε τους Ιππότες να καταφύγουν στην Πτολεμαΐδα (Κομητεία Τριπόλεως , Άγιος Ιωάννης της Άκρας, λόγος που εκτός από τάγμα των ιπποτών της Μάλτας λέγονται και το τάγμα των Ιωαννιτών ιπποτών), όπου παρέμειναν εκεί για έναν περίπου αιώνα, πριν εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν οριστικά τους Αγίους Τόπους και να εγκατασταθούν στην Κύπρο. Τελικά στις 15 Αυγούστου του 1310, υπό την ηγεσία του Μεγάλου Μαγίστρου Fulk de Villaret και με τη συγκατάθεση του πάπα Κλήμεντα, οι Οσπιτάλιοι (άλλη τους ονομασία) μετέφεραν την έδρα τους στη Ρόδο (Ιππότες της Ρόδου), κατέχοντας επίσης την Αλικαρνασσό και το Καστελόριζο, όπου ανέλαβαν την αναδιοργάνωση του τάγματος και αφού κληρονόμησαν την περιουσία των ανταγωνιστών τους Ναϊτών, μετά την διάλυσή τους ως βλάσφημη αίρεση, με αρκετά μέλη τους να προσχωρούν στους Ιωαννίτες. 
Όταν πλέον οριστικά κατέλαβαν την Ρόδο και το κάστρο του μάγιστρου οι Μουσουλμάνοι, επιτρέποντας την ασφαλή αποχώρηση του τάγματος με όλα τα υπάρχοντά τους, εγκαθίστανται στην Μάλτα που τους είχε παραχωρήσει ο Κάρολος ο Ε΄ της Ισπανίας, εξ ου και η μετονομασία τους. 
Το τάγμα έχασε πολλές από τις κτήσεις του με την εξάπλωση του προτεσταντισμού και άλλων αιρέσεων, αλλά επιβίωσε στην Μάλτα.
Ο σταυρός της Μάλτας είναι το έμβλημα των ιπποτών της και αντιπροσωπεύει τους τέσσερις μεγάλους θεούς της Ασσυρίας: Ρα, Ανού, Βήλο και Έα.  

Ποιος από εμάς μπορεί να φανταστεί, δίχως να δει έναν ειδικό χάρτη, το μέγεθος της ΑΟΖ και του FIR της Μάλτας; Ποιος από εμάς μπορεί να μην αναγνωρίσει τη γεωστρατηγική θέση της Μάλτας στο κέντρο της Μεσογείου; Ποιος μπορεί να αγνοήσει το ρόλο της Μάλτας ως ασπίδας της χριστιανοσύνης; Όλες αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι ρητορικές. Ανήκουν αποκλειστικά στο χώρο της μαιευτικής, σύμφωνα με την περίφημη ορολογία του Σωκράτη.

Εδώ θα κάνω μια επισήμανση. Την ημερομηνία της οριστικής λήξης της πρώτης σταυροφορίας : 11/11/1100.  Πολλά δεν έχουν γραφεί για τον αριθμό 11 11 11 ;;
Τώρα γιατί θα πρέπει να είναι πιο σημαντική η λήξη και όχι η αρχή, ίσως να υπήρξε δυσκολία ως προς τον χρονικό προσδιορισμό με την πολυάριθμη ύπαρξη διαφόρων ταγμάτων.
Για την οικονομική τους επιβίωση είχαν επιδοθεί στην πειρατεία και το δουλεμπόριο εις βάρος ισλαμιστών, απελευθερώνοντας χριστιανούς αιχμαλώτους. Το 1577  γερμανικό παράρτημα του τάγματος ασπάζεται το Λουθηρανισμό χωρίς ακόμη να στερηθεί την οικονομική βοήθεια ο πυρήνας. Σιγά σιγά οι ιππότες χάνουν έδαφος οπότε επιδίδονται ξανά στο δουλεμπόριο ενισχύοντας τα οικονομικά τους και συνεχίζοντας να βάλουν έναντι των Οθωμανών. Έστελναν το στόλο τους όπου υπήρχε ανάγκη. Κάθε μάχη και κάθε ναυμαχία τύχαινε της συνδρομής του τάγματος. Το 1607 ο Μαγίστρος χρίζεται "Πρίγκιπας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας" και το 1630 του δίνονται προνόμια ισοδύναμα Καρδιναλίου. 
Το 1798 οι ιππότες δέχονται να χρησιμοποιηθεί η Μάλτα ως σταθμός ανεφοδιασμού για τα στρατεύματα του Ναπολέοντα. Ένα χρόνο μετά ο Βοναπάρτης παίρνει στα χέρια του την κυριαρχία του νησιού και το τάγμα βρίσκεται ξανά χωρίς έδρα.  Ο Παύλος ο Μέγας προσέφερε κατάλυμα στο τάγμα με αντάλλαγμα τη θέση του Μέγα Μαγίστρου. Ο Παύλος δεν έλαβε το αξίωμα με την παπική βούλα μήτε και την χρειαζόταν. Δημιούργησε το μεγάλο ρωσικό κοινόβιο και κατάφερε να αφομοιώσει το τάγμα αλλάζοντας το οργανόγραμμά του, ελέγχοντας τα οικονομικά του και τοποθετώντας Ρώσους στρατιωτικούς ως διοικητές. Στο σημείο αυτό θέλω λίγο να κάνετε συσχετισμούς με την Οκτωβριανή επανάσταση κατά των Τσάρων, την άνοδο του Μπολσεβικισμού και τις αιτίες, για τις μετέπειτα γεωστρατηγικές πολιτικές !!



Οι ιατρικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες του τάγματος αναπτύχθηκαν έντονα στον Α & Β'  Π.Π.

Πάντως, στους αιώνες που ακολούθησαν απ' την αρχή της ιδρύσεώς του, το τάγμα των Ιωαννιτών άπλωσε σταδιακά παρακλάδια του στη Ρωσία, την Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Σουηδία, την Αμερική και σε πολλές ακόμη χώρες, συχνά με τη μορφή ελευθεροτεκτονισμού (American Freemason's "Knights of Malta" Cross και Swedish Freemason's "Knights of Malta" Cross), ενώ κάποιοι τολμηροί μελετητές το συνδέουν και με τη δημιουργία των αμφισβητούμενων "Ιlluminati". Η αδελφότητα των Ιωαννιτών αναμίχθηκε, συγχωνεύτηκε και διασπάστηκε σε πλήθος διαφορετικών μυστικών εταιρειών, και κάθε προσπάθεια να ακολουθηθούν τα ίχνη της αρχικής αδελφότητας στα διαφορετικά της παρακλάδια αποτελεί περίπλοκο εγχείρημα, πράγμα που δεν πρέπει να ξεχαστεί στον συνδυασμό των ακόλουθων σκέψεων.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές τοπικές ή εθνικές οργανώσεις Ιωαννιτών επιβιώνουν και στις μέρες μας (Knights Hospitaller of St. John - Order of St John of Jerusalem Modern). 

Ούτε αποτελεί έκπληξη, τελικά, το γεγονός των επανειλημμένων συνεδριάσεων της λέσχης "Bilderberg" στη Ρόδο κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Ναι, ασφαλώς η Ρόδος αποτελεί πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Ίσως μάλιστα εκεί, στο κάστρο της, να κρύβονται περισσότερα μυστικά απ' όσα μπορούμε να υποψιαστούμε.
  
Τα μέλη του τάγματος πρέπει να αποδείξουν την ευγενή καταγωγή τους, ενώ έχουν κατηγορηθεί πως ενισχύουν ακροδεξιούς αντάρτες, όπως στην Νικαράγουα και Ελ Σαλβαδόρ.  Ενώ οι μυήσεις των μελών του γίνονται δημοσίως, φημολογείται η ύπαρξη ενός παρακλαδιού, στο οποίο ανήκουν η οικογένεια Μπους, παλαιότερα ο Φράνκο κλπ.  Κατά πόσον όμως όλα αυτά ισχύουν στην πραγματικότητα ;;

Στην πραγματικότητα και με την ελειπή πληροφόρηση, αρχίζουν να μπερδεύονται πολλά στοιχεία, ειδικά όταν παράδειγμα, το τάγμα των ιπποτών διαλύεται, με πολλά μέλη τους να προσχωρούν σε άλλες μυστικιστικές κοινότητες. 

Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως οι θρησκευτικού τύπου τελετουργίες, με δοξασίες, τυπικά, και πειθαρχημένες επαναλαμβανόμενες θεουργικές δραστηριότητες, δημιουργούν «άβουλα» άτομα, που συσπειρώνονται γύρω από την  αντίληψη της μοναδικότητας του τεκτονισμού ή του ελευθεροτεκτονισμου ή της μασονίας ή όπως αλλιώς λέγονται. Βασιλιάδες, πρωθυπουργοί, μεγαλοτραπεζίτες, επιστήμονες, καθηγητάδες Πανεπιστημίων, καλλιτέχνες, έμποροι, δημοσιογράφοι, άραγε λείπει κανείς , αποτελούν τα μέλη τους !!
Στα τελετουργικά των οργανώσεων αυτών, εφαρμόζεται η ανάμειξη τυπικών Ελληνικών, Βαβυλωνιακών, Αιγυπτιακών, Εβραϊκών, Φοινικικών και Χαλδαιϊκών μυστηρίων, διεκδικώντας το αλάθητο των μεθόδων τους και του μυστικισμού τους !!   Η χρησιμοποίηση ονομάτων χριστιανών αγίων όπως Αγίου Ανδρέα, Αγίου Παύλου, Αγίου Πέτρου κ.λπ και ιστορικών βασιλέων ή γενικώς βαρύγδουπων ονομασιών όπως Στοά της Βασιλικής Αψίδας, εξάπτουν, την φαντασία των μασόνων-τεκτόνων, ιδίως όσων δεν έχουνε σχετική φιλοσοφική εμβάθυνση και ιστορική παιδεία, αλλά και για διάφορους άλλους λόγους, κυρίως καμουφλάζ και παραπλάνησης
Οι χριστιανικές γιορτές και τα ονόματα χρησιμοποιήθηκαν ως προκάλυμμα και ως στάχτη στα μάτια για τις μυστικές τους δραστηριότητες.  
Κανόνας ζωής : Βλέπε, Άκου, Σιώπα (από τα λατινικά Audi, Vide, Tace), που καθιερώθηκε στα 1813 και ισχύει απαρέγκλιτα.

Στις μέρες μας το τάγμα δρα ως "Συμμαχία των ταγμάτων του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ" περιλαμβάνοντας και το Γερμανικό που διαχωρίστηκε το 1577 και αριθμεί περίπου 11 με 15000 μέλη. Το διεθνές δίκαιο συμπεριφέρεται μάλλον ασαφώς έναντι των διαφόρων ταγμάτων, τα οποία λειτουργούν με ίδια διαβατήρια, νομισματικούς και φορολογικούς κανόνες (συνήθως ισχύει το αφορολόγητο !!), καθώς και ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Μεγάλη στοά της Ελλάδος, το εν λόγω τάγμα και τρία ακόμα : των ιπποτών των τάξεων, του ερυθρού σταυρού και του ιππότου του ναού, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι απονομές τον Απρίλιο του 1995.
Στην Ελλάδα οι στοές λειτουργούν με διατάγματα υπό την έννοια οργανώσεων φιλοσοφικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων !!!

Οι 13 γραμμές αίματος που κατά την γνώμη μου είναι παρακινδυνευμένο να στεγαστούν, τουλάχιστον όχι όλες, κάτω από τον τίτλο των Illuminati είναι : 

The Bundy Bloodline,The Collins Bloodline,The DuPont Bloodline,The Freeman Bloodline,The Kennedy Bloodline,The Li Bloodline,The Onassis Bloodline,The Reynolds bloodline,The Rockefeller Bloodline,The Rothschild Bloodline,The Russell Bloodline,The Van Duyn Bloodline)διοικούνται από τους Ιππότες της Μάλτας ,απο το ιππικό τάγμα του Αγίου Τάφου της Ιερουσαλήμ που είναι υπό την προστασία του πάπα και the Society of Jesus( The Society of Jesus (Latin: Societas Iesu, S.J., SJ, or SI) is a Catholic male religious order that follows the teachings of the Catholic Church. The members are called Jesuits, and are also known colloquially as "God's Marines).
Oι τέκτονες ελέγχονται από the Society of Jesus ή Jesuit...  Δηλαδή των Ιησουϊτών. Κλάδος που χρίζει ξεχωριστής αναφοράς, όπως και ο μαύρος πάπας του Βατικανού, που καθώς φαίνεται παίζει ιδιαίτερο ρόλο, από αυτόν του γνωστού σε όλους μας Πάπα.  Καθόλου αμελητέο στοιχείο αναλυτικότερης εξέτασης, όταν γνωρίζουμε τις διάφορες προσμίξεις - συγχωνεύσεις. Είναι δύο παράλληλοι κόσμοι ;;


Στην παρακάτω επιλογή φωτογραφιών εμφανίζονται πρόσωπα του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας 
   
Nicholas Papanicolaou is the current Grand Master, which is the highest rank in the Sovereign Order of Saint John of Jerusalem Knights of Malta. The Grand Master is elected for life by the supreme council members of the Order. He's held the position since 2006. One of the highlights in Papanicolaou's career is that he was the vice president of the Onassis Organization in New York, between 1973-75. The Onassis family, who he would have had close contact with, is known to be one of the major kingpins of the thirteen Illuminati bloodline families.
  queen_elizabeth
 
Pope Benedict XVI with Grand Master Matthew Festing (on Pope's right hand) and Knights of Malta.
  
An Orthodox Knight of Malta? Why, yes there is.This first one is rather obvious. It is a Russian metropolitan (notice the white miter) wearing a Cross of Malta prominently surrounded by Knights Hospitaller of St. John of Jerusalem.

Χωρίς να σημαίνει πως κατέχω φυσικά κανένα αλάθητο, ούτε πως σίγουρα οι σκέψεις μου βρίσκονται προς ορθή κατεύθυνση, παρ'  όλα αυτά θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποιες απ' αυτές, ως ένας άνθρωπος που στην ζωή του προσπάθησε να δοκιμάσει διάφορα αρώματα που κυριαρχούν στην ζωή μας.


- Κατά την γνώμη μου λοιπόν η γνωστή μασονία, χωρίς να γνωρίζω ή να μπορώ να συνδέσω τις αρχικές της ονομασίες, έχει τις ρίζες της πολύ παλαιότερα από όλα τα μετέπειτα τάγματα που δημιουργήθηκαν από τα πάθη των θρησκοληψιών τους, λόγω του ότι κάποιοι άλλοι πριν από αυτά είχαν ήδη προετοιμάσει το έδαφος.  Τα πάθη τους τα απέδειξαν με τις αισχρές σταυροφορίες και τα ποτάμια αίματος, ρίχνοντας την ανθρωπότητα στον Μεσαίωνα. Η διαφορά είναι πως δόγηδες και βαρόνοι εκμεταλλεύτηκαν για επεκτατικούς σκοπούς τις σταυροφορίες, εξαιρουμένου των πρώτων σταυροφοριών


- Η Μασονία διακηρύσσει φανερά την ανεξιθρησκεία των μελών της. Βουδιστής ή χριστιανός ή μουσουλμάνος ή όποιας άλλης αιρέσεως ή δόγματος, έχει το δικαίωμα να εισαχθεί στην μεγάλη μυστική οικογένεια, αρκεί να πιστεύει στην ύπαρξη του θεού.  Η ίδια μάλιστα ποτέ δεν θεώρησε την οργάνωση ως θρησκεία, αλλά περισσότερο ως μια φιλοσοφική ανησυχία, αναμιγνύοντας ό,τι είχε αποκομίσει στο διάβα της πορείας της. 


- Εν αντιθέσει με τα τάγματα των ιπποτών της Μάλτας και άλλα με ανάλογες ονομασίες, ο σκοπός τους ήταν συγκεκριμένος και σαφής. Η προστασία της μοναδικής πίστης του Χριστιανισμού, από τους αλλόθρησκους. Η επιμονή της διάσωσης της διδασκαλίας του Ιησού, της γραμμής του αίματός του (λέγεται το μυστικό το πήρε μαζί του ο τελευταίος των Ναϊτών ο Σονιέρ), ενός Εσσαίου μύστη ή θεανθρώπου, που προσπάθησε στις μέρες του να σώσει τον λαό του και την ανθρωπότητα, από τον Φαρισαϊσμό, γιατί όχι και Μασονισμό της εποχής του. 

- Οι Ναϊτες φορούσαν λευκό μανδύα με κόκκινο σταυρό, ενώ οι της Μάλτας μαύρο μανδύα με λευκό σταυρό.  Οι σταυροφορίες βεβαίως εδραίωσαν την φεουδαρχική Φραγκοκρατία, με την εξάπλωση των Ενετικών κάστρων, όπως αυτό του Μιστρά στην πατρίδα μας, του Πλαταμώνα και πολλά άλλα.  Ενώ οι τρείς πρώτες ήταν κατά κανόνα απελευθερωτικές, από την 4η έδρασαν φιλόδοξα και κατακτητικά υπό των Ιταλών ευγενών και δόγηδων.
Δεν μπορώ ομολογουμένως να παραβλέψω πως το αίμα ζητά πάντα νέο αίμα, με τα πάθη να διατρανεύουν και οι αρχικοί σκοποί των έτσι κι αλλιώς λάθος σταυροφοριών να αλλοιώνονται ή να παραβλέπονται, την στιγμή που υπάρχουν περισσότερο επιτήδειοι που μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε περίσταση, όπως οι διάφοροι Φράγκοι βαρόνοι ή άλλες μυστικές οργανώσεις.


- Ιστορικά να μην ξεχνάμε πως οι σταυροφόροι, για όσο καιρό κάθισαν στην Ελλάδα, δεν πολεμούσαν μονάχα εναντίων των στρατιωτών του βυζαντίου, μα και εναντίων όλων εκείνων που περνώντας από τον ηλιόλουστο ελληνικό τόπο είχαν τη θέληση να κάνουν κατακτήσεις.

- Μια άλλη σκέψη που αρμόζει επί των ημερών μας, είναι το ερώτημα ποιοί είναι αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες για τους μουσουλμάνους μετανάστες προς την Δύση, λαμβάνοντας υπ' όψιν την αντίθεση με τον ρόλο του τάγματος των Ιπποτών και την υπεράσπιση της χριστιανικής πίστης ;;  Μήπως στις μέρες μας υπάρχει η αναβίωση ενός ξεχασμένου σκοπού στον χρόνο  ή  η διείσδυση αλλότριων προθέσεων με πρόσχημα τον αρχικό σκοπό,  ανατρέπουν την ουσία προς μιαν άλλη πραγματικότητα ;;

- Το αν κάποιος ψυχασθενής δολοφόνος δηλώνει φανατικός του είδους, αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Είναι όπως ένας μαθητής ενός σχολείου για κάποιο λόγο του γυρίζουν τα μυαλά και εξ αιτίας αυτού να χαρακτηριστούν όλα τα υπόλοιπα μέλη ανάλογα. 

- Η Μασονία κρατά τις πόρτες της κλειστές στα τυπικά της, σε αντίθεση με το εν λόγω τάγμα που έχει τις πόρτες του ανοικτές στα τελετουργικά του. 

- Ποιά η σχέση ή διαφορά με αυτό του ναού του Σολομώντα και του τάγματος της Ιερουσαλήμ ;; ή υπάρχει μη εμφανή υπόγεια διαμάχη ;;
Δηλαδή όπως συμβαίνει και με την Ορθόδοξη εκκλησία μας, όπου κάποιο κομμάτι της έχει διασυνδέσεις με την μασονία, ενώ το υπόλοιπο την πολεμά.


- Επίσης όπως φαίνεται στο Τάγμα των Ιπποτών δεν υπάρχουν οι γνωστές τριγωνικές ποδίτσες, σαν αυτές της Μασονίας.  Σε πολλά βίντεο όμως, έχουμε δει την Ελισάβετ να την μεταμορφώνουν σε ερπετοειδή μορφή, αφού το αντεστραμμένο τρίγωνο σχέδιο της ποδιάς προέρχεται από μία αρχέγονη βαβυλωνιακής προέλευσης θεότητα στην περιοχή του Καυκάσου.  Πως όμως μπορούν να συμβαδίζουν ή να συμμαχούν τέτοιες διαφορετικότητες ;;


Ας λάβουμε υπ' όψη μας πως τον συγκεκριμένο σταυρό τον χρησιμοποιούν και στον Ελληνικό στρατό και τα μετάλεια του http://www.army.gr/default.php?pname=Metallis&la=1
Μην ξεχνάμε επίσης ποτέ πως η ιστορία γράφεται από τους νικητές.  
Ποιοί νίκησαν στον Β'  Π.Π ;;

Κλείνοντας, αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ ωραίο οδοιπορικό σχετικά με τον πολύ ενδιαφέροντα τρόπο ζωής και την ομορφιά της Μάλτας στο asxetos,  Το νησί της Καλυψούς και την αιχμαλωσία του Οδυσσέα σύμφωνα με την Οδύσσεια του Ομήρου.  


Πηγές πληροφοριών :
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ

Γίνεται πολύς λόγος στις μέρες μας για το περιβόητο δακτυλίδι της κας Μιχαλολιάκου. Ομολογώ όταν το διάβασα η φουσκοθαλασσιά των συναισθημάτων με κατέκλυσε. Η γνωστή ρήση λέει πως τα συμπεράσματα δεν πρέπει να βγαίνουν εν βρασμώ ψυχής, αλλά κατόπιν ωριμοτέρας σκέψεως.  Ευτυχώς που δεν βρήκα τον απαιτούμενο χρόνο να αποτελειώσω την διαδικτυακή μου έρευνα και των δυνατοτήτων του, χθες την νύχτα. Τρέχοντας χθες σε διάφορες δουλειές, το μυαλό μου ως συνήθως στιγμή δεν ξεχνά να σκέπτεται την κατάσταση της χώρας μας. Παρ' όλα αυτά πέρασαν κάποιες σκέψεις που θα προσπαθήσω να εκφράσω προς στο τέλος του κειμένου, αφού διαβαστούν μερικά πράγματα, από διάφορες πηγές που αναφέρονται παρακάτω, ξεκινώντας πρώτα με την πολύκροτη είδηση. 

Στο ιστολόγιο oxafies  διάβασα την είδηση, σχετικά με το δακτυλίδι της συζύγου του κ. Μιχαλολιάκου.

Σχόλιο του ιστολογίου oxafies : Πολλοί ηλίθιοι ψευτοπροοδευτικοί και ψευτοδημοκράτες, θεώρησαν ότι το δαχτυλίδι αυτό με τον σταυρό, απεικόνιζε το Σιδηρούν Σταυρό των Ναζί ενώ στην πραγματικότητα το δαχτυλίδι αυτό είναι δημιουργία της Ιταλικής εταιρίας Very Gavello του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων Gavello και πρόκειται για την πετυχημένη παγκοσμίως σειρά δακτυλιδιών της εταιρίας, «Σταυρός των Ιπποτών της Μάλτας», Gavello Gold-Μalta… 
=====================
Ξεκινώ λοιπόν με το ποιοί είναι οι ιππότες της Μάλτας.   Αρχικά ήταν οι υπερασπιστές της Αγίας γης, της φτώχειας και των ασθενών.  Ξεκίνησε ως μεσαιωνικό και ιπποτικό τάγμα. Για πρώτη φορά ιδρύθηκε το 1048  από ευγενείς εμπόρους, με σκοπό να παρέχουν στέγη , περίθαλψη και τροφή στους προσκυνητές του παναγίου τάφου, γι αυτό αρχικά ονομάζεται "Τάγμα των περιθαλπόντων μοναχών". 
Ο Λατίνος πατριάρχης καθιέρωσε το μαύρο ράσο με τον λευκό σταυρό του τάγματος στο στήθος ή στον ώμο.   
Το 1118 τροποποιήθηκε ο προορισμός του τάγματος, αναλαμβάνοντας την προστασία των αγίων τόπων, αποκτώντας στρατιωτική μορφή. Από αμυντικό έγινε μαχητικό, προστατεύοντας την χριστιανική πίστη από τους αλλοθρήσκους (Μουσουλμάνους). 
Περίπου την ίδια εποχή αλλά νωρίτερα, είχε δημιουργηθεί ένα άλλο τάγμα, των "Πτωχών ιπποτών του Χριστού και του ναού του Σολομώντα", γνωστό  στις μέρες μας ως το τάγμα των Ναϊτών ιπποτών.  Η ύπαρξή αυτού του τάγματος ,  έγινε η αιτία της αλλαγής του χαρακτήρα των "περιθαλπόντων μοναχών" σε μαχητικό τάγμα, ακολουθώντας τον μιλιταριστικό προσανατολισμό.

Το 1187 ο Σάλαντιν ανακατέλαβε την Ιερουσαλήμ και εξανάγκασε τους Ιππότες να καταφύγουν στην Πτολεμαΐδα (Κομητεία Τριπόλεως , Άγιος Ιωάννης της Άκρας, λόγος που εκτός από τάγμα των ιπποτών της Μάλτας λέγονται και το τάγμα των Ιωαννιτών ιπποτών), όπου παρέμειναν εκεί για έναν περίπου αιώνα, πριν εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν οριστικά τους Αγίους Τόπους και να εγκατασταθούν στην Κύπρο. Τελικά στις 15 Αυγούστου του 1310, υπό την ηγεσία του Μεγάλου Μαγίστρου Fulk de Villaret και με τη συγκατάθεση του πάπα Κλήμεντα, οι Οσπιτάλιοι (άλλη τους ονομασία) μετέφεραν την έδρα τους στη Ρόδο (Ιππότες της Ρόδου), κατέχοντας επίσης την Αλικαρνασσό και το Καστελόριζο, όπου ανέλαβαν την αναδιοργάνωση του τάγματος και αφού κληρονόμησαν την περιουσία των ανταγωνιστών τους Ναϊτών, μετά την διάλυσή τους ως βλάσφημη αίρεση, με αρκετά μέλη τους να προσχωρούν στους Ιωαννίτες. 
Όταν πλέον οριστικά κατέλαβαν την Ρόδο και το κάστρο του μάγιστρου οι Μουσουλμάνοι, επιτρέποντας την ασφαλή αποχώρηση του τάγματος με όλα τα υπάρχοντά τους, εγκαθίστανται στην Μάλτα που τους είχε παραχωρήσει ο Κάρολος ο Ε΄ της Ισπανίας, εξ ου και η μετονομασία τους. 
Το τάγμα έχασε πολλές από τις κτήσεις του με την εξάπλωση του προτεσταντισμού και άλλων αιρέσεων, αλλά επιβίωσε στην Μάλτα.
Ο σταυρός της Μάλτας είναι το έμβλημα των ιπποτών της και αντιπροσωπεύει τους τέσσερις μεγάλους θεούς της Ασσυρίας: Ρα, Ανού, Βήλο και Έα.  

Ποιος από εμάς μπορεί να φανταστεί, δίχως να δει έναν ειδικό χάρτη, το μέγεθος της ΑΟΖ και του FIR της Μάλτας; Ποιος από εμάς μπορεί να μην αναγνωρίσει τη γεωστρατηγική θέση της Μάλτας στο κέντρο της Μεσογείου; Ποιος μπορεί να αγνοήσει το ρόλο της Μάλτας ως ασπίδας της χριστιανοσύνης; Όλες αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι ρητορικές. Ανήκουν αποκλειστικά στο χώρο της μαιευτικής, σύμφωνα με την περίφημη ορολογία του Σωκράτη.

Εδώ θα κάνω μια επισήμανση. Την ημερομηνία της οριστικής λήξης της πρώτης σταυροφορίας : 11/11/1100.  Πολλά δεν έχουν γραφεί για τον αριθμό 11 11 11 ;;
Τώρα γιατί θα πρέπει να είναι πιο σημαντική η λήξη και όχι η αρχή, ίσως να υπήρξε δυσκολία ως προς τον χρονικό προσδιορισμό με την πολυάριθμη ύπαρξη διαφόρων ταγμάτων.
Για την οικονομική τους επιβίωση είχαν επιδοθεί στην πειρατεία και το δουλεμπόριο εις βάρος ισλαμιστών, απελευθερώνοντας χριστιανούς αιχμαλώτους. Το 1577  γερμανικό παράρτημα του τάγματος ασπάζεται το Λουθηρανισμό χωρίς ακόμη να στερηθεί την οικονομική βοήθεια ο πυρήνας. Σιγά σιγά οι ιππότες χάνουν έδαφος οπότε επιδίδονται ξανά στο δουλεμπόριο ενισχύοντας τα οικονομικά τους και συνεχίζοντας να βάλουν έναντι των Οθωμανών. Έστελναν το στόλο τους όπου υπήρχε ανάγκη. Κάθε μάχη και κάθε ναυμαχία τύχαινε της συνδρομής του τάγματος. Το 1607 ο Μαγίστρος χρίζεται "Πρίγκιπας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας" και το 1630 του δίνονται προνόμια ισοδύναμα Καρδιναλίου. 
Το 1798 οι ιππότες δέχονται να χρησιμοποιηθεί η Μάλτα ως σταθμός ανεφοδιασμού για τα στρατεύματα του Ναπολέοντα. Ένα χρόνο μετά ο Βοναπάρτης παίρνει στα χέρια του την κυριαρχία του νησιού και το τάγμα βρίσκεται ξανά χωρίς έδρα.  Ο Παύλος ο Μέγας προσέφερε κατάλυμα στο τάγμα με αντάλλαγμα τη θέση του Μέγα Μαγίστρου. Ο Παύλος δεν έλαβε το αξίωμα με την παπική βούλα μήτε και την χρειαζόταν. Δημιούργησε το μεγάλο ρωσικό κοινόβιο και κατάφερε να αφομοιώσει το τάγμα αλλάζοντας το οργανόγραμμά του, ελέγχοντας τα οικονομικά του και τοποθετώντας Ρώσους στρατιωτικούς ως διοικητές. Στο σημείο αυτό θέλω λίγο να κάνετε συσχετισμούς με την Οκτωβριανή επανάσταση κατά των Τσάρων, την άνοδο του Μπολσεβικισμού και τις αιτίες, για τις μετέπειτα γεωστρατηγικές πολιτικές !!



Οι ιατρικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες του τάγματος αναπτύχθηκαν έντονα στον Α & Β'  Π.Π.

Πάντως, στους αιώνες που ακολούθησαν απ' την αρχή της ιδρύσεώς του, το τάγμα των Ιωαννιτών άπλωσε σταδιακά παρακλάδια του στη Ρωσία, την Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Σουηδία, την Αμερική και σε πολλές ακόμη χώρες, συχνά με τη μορφή ελευθεροτεκτονισμού (American Freemason's "Knights of Malta" Cross και Swedish Freemason's "Knights of Malta" Cross), ενώ κάποιοι τολμηροί μελετητές το συνδέουν και με τη δημιουργία των αμφισβητούμενων "Ιlluminati". Η αδελφότητα των Ιωαννιτών αναμίχθηκε, συγχωνεύτηκε και διασπάστηκε σε πλήθος διαφορετικών μυστικών εταιρειών, και κάθε προσπάθεια να ακολουθηθούν τα ίχνη της αρχικής αδελφότητας στα διαφορετικά της παρακλάδια αποτελεί περίπλοκο εγχείρημα, πράγμα που δεν πρέπει να ξεχαστεί στον συνδυασμό των ακόλουθων σκέψεων.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές τοπικές ή εθνικές οργανώσεις Ιωαννιτών επιβιώνουν και στις μέρες μας (Knights Hospitaller of St. John - Order of St John of Jerusalem Modern). 

Ούτε αποτελεί έκπληξη, τελικά, το γεγονός των επανειλημμένων συνεδριάσεων της λέσχης "Bilderberg" στη Ρόδο κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Ναι, ασφαλώς η Ρόδος αποτελεί πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Ίσως μάλιστα εκεί, στο κάστρο της, να κρύβονται περισσότερα μυστικά απ' όσα μπορούμε να υποψιαστούμε.
  
Τα μέλη του τάγματος πρέπει να αποδείξουν την ευγενή καταγωγή τους, ενώ έχουν κατηγορηθεί πως ενισχύουν ακροδεξιούς αντάρτες, όπως στην Νικαράγουα και Ελ Σαλβαδόρ.  Ενώ οι μυήσεις των μελών του γίνονται δημοσίως, φημολογείται η ύπαρξη ενός παρακλαδιού, στο οποίο ανήκουν η οικογένεια Μπους, παλαιότερα ο Φράνκο κλπ.  Κατά πόσον όμως όλα αυτά ισχύουν στην πραγματικότητα ;;

Στην πραγματικότητα και με την ελειπή πληροφόρηση, αρχίζουν να μπερδεύονται πολλά στοιχεία, ειδικά όταν παράδειγμα, το τάγμα των ιπποτών διαλύεται, με πολλά μέλη τους να προσχωρούν σε άλλες μυστικιστικές κοινότητες. 

Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως οι θρησκευτικού τύπου τελετουργίες, με δοξασίες, τυπικά, και πειθαρχημένες επαναλαμβανόμενες θεουργικές δραστηριότητες, δημιουργούν «άβουλα» άτομα, που συσπειρώνονται γύρω από την  αντίληψη της μοναδικότητας του τεκτονισμού ή του ελευθεροτεκτονισμου ή της μασονίας ή όπως αλλιώς λέγονται. Βασιλιάδες, πρωθυπουργοί, μεγαλοτραπεζίτες, επιστήμονες, καθηγητάδες Πανεπιστημίων, καλλιτέχνες, έμποροι, δημοσιογράφοι, άραγε λείπει κανείς , αποτελούν τα μέλη τους !!
Στα τελετουργικά των οργανώσεων αυτών, εφαρμόζεται η ανάμειξη τυπικών Ελληνικών, Βαβυλωνιακών, Αιγυπτιακών, Εβραϊκών, Φοινικικών και Χαλδαιϊκών μυστηρίων, διεκδικώντας το αλάθητο των μεθόδων τους και του μυστικισμού τους !!   Η χρησιμοποίηση ονομάτων χριστιανών αγίων όπως Αγίου Ανδρέα, Αγίου Παύλου, Αγίου Πέτρου κ.λπ και ιστορικών βασιλέων ή γενικώς βαρύγδουπων ονομασιών όπως Στοά της Βασιλικής Αψίδας, εξάπτουν, την φαντασία των μασόνων-τεκτόνων, ιδίως όσων δεν έχουνε σχετική φιλοσοφική εμβάθυνση και ιστορική παιδεία, αλλά και για διάφορους άλλους λόγους, κυρίως καμουφλάζ και παραπλάνησης
Οι χριστιανικές γιορτές και τα ονόματα χρησιμοποιήθηκαν ως προκάλυμμα και ως στάχτη στα μάτια για τις μυστικές τους δραστηριότητες.  
Κανόνας ζωής : Βλέπε, Άκου, Σιώπα (από τα λατινικά Audi, Vide, Tace), που καθιερώθηκε στα 1813 και ισχύει απαρέγκλιτα.

Στις μέρες μας το τάγμα δρα ως "Συμμαχία των ταγμάτων του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ" περιλαμβάνοντας και το Γερμανικό που διαχωρίστηκε το 1577 και αριθμεί περίπου 11 με 15000 μέλη. Το διεθνές δίκαιο συμπεριφέρεται μάλλον ασαφώς έναντι των διαφόρων ταγμάτων, τα οποία λειτουργούν με ίδια διαβατήρια, νομισματικούς και φορολογικούς κανόνες (συνήθως ισχύει το αφορολόγητο !!), καθώς και ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Μεγάλη στοά της Ελλάδος, το εν λόγω τάγμα και τρία ακόμα : των ιπποτών των τάξεων, του ερυθρού σταυρού και του ιππότου του ναού, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι απονομές τον Απρίλιο του 1995.
Στην Ελλάδα οι στοές λειτουργούν με διατάγματα υπό την έννοια οργανώσεων φιλοσοφικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων !!!

Οι 13 γραμμές αίματος που κατά την γνώμη μου είναι παρακινδυνευμένο να στεγαστούν, τουλάχιστον όχι όλες, κάτω από τον τίτλο των Illuminati είναι : 

The Bundy Bloodline,The Collins Bloodline,The DuPont Bloodline,The Freeman Bloodline,The Kennedy Bloodline,The Li Bloodline,The Onassis Bloodline,The Reynolds bloodline,The Rockefeller Bloodline,The Rothschild Bloodline,The Russell Bloodline,The Van Duyn Bloodline)διοικούνται από τους Ιππότες της Μάλτας ,απο το ιππικό τάγμα του Αγίου Τάφου της Ιερουσαλήμ που είναι υπό την προστασία του πάπα και the Society of Jesus( The Society of Jesus (Latin: Societas Iesu, S.J., SJ, or SI) is a Catholic male religious order that follows the teachings of the Catholic Church. The members are called Jesuits, and are also known colloquially as "God's Marines).
Oι τέκτονες ελέγχονται από the Society of Jesus ή Jesuit...  Δηλαδή των Ιησουϊτών. Κλάδος που χρίζει ξεχωριστής αναφοράς, όπως και ο μαύρος πάπας του Βατικανού, που καθώς φαίνεται παίζει ιδιαίτερο ρόλο, από αυτόν του γνωστού σε όλους μας Πάπα.  Καθόλου αμελητέο στοιχείο αναλυτικότερης εξέτασης, όταν γνωρίζουμε τις διάφορες προσμίξεις - συγχωνεύσεις. Είναι δύο παράλληλοι κόσμοι ;;


Στην παρακάτω επιλογή φωτογραφιών εμφανίζονται πρόσωπα του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας 
   
Nicholas Papanicolaou is the current Grand Master, which is the highest rank in the Sovereign Order of Saint John of Jerusalem Knights of Malta. The Grand Master is elected for life by the supreme council members of the Order. He's held the position since 2006. One of the highlights in Papanicolaou's career is that he was the vice president of the Onassis Organization in New York, between 1973-75. The Onassis family, who he would have had close contact with, is known to be one of the major kingpins of the thirteen Illuminati bloodline families.
  queen_elizabeth
 
Pope Benedict XVI with Grand Master Matthew Festing (on Pope's right hand) and Knights of Malta.
  
An Orthodox Knight of Malta? Why, yes there is.This first one is rather obvious. It is a Russian metropolitan (notice the white miter) wearing a Cross of Malta prominently surrounded by Knights Hospitaller of St. John of Jerusalem.

Χωρίς να σημαίνει πως κατέχω φυσικά κανένα αλάθητο, ούτε πως σίγουρα οι σκέψεις μου βρίσκονται προς ορθή κατεύθυνση, παρ'  όλα αυτά θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποιες απ' αυτές, ως ένας άνθρωπος που στην ζωή του προσπάθησε να δοκιμάσει διάφορα αρώματα που κυριαρχούν στην ζωή μας.


- Κατά την γνώμη μου λοιπόν η γνωστή μασονία, χωρίς να γνωρίζω ή να μπορώ να συνδέσω τις αρχικές της ονομασίες, έχει τις ρίζες της πολύ παλαιότερα από όλα τα μετέπειτα τάγματα που δημιουργήθηκαν από τα πάθη των θρησκοληψιών τους, λόγω του ότι κάποιοι άλλοι πριν από αυτά είχαν ήδη προετοιμάσει το έδαφος.  Τα πάθη τους τα απέδειξαν με τις αισχρές σταυροφορίες και τα ποτάμια αίματος, ρίχνοντας την ανθρωπότητα στον Μεσαίωνα. Η διαφορά είναι πως δόγηδες και βαρόνοι εκμεταλλεύτηκαν για επεκτατικούς σκοπούς τις σταυροφορίες, εξαιρουμένου των πρώτων σταυροφοριών


- Η Μασονία διακηρύσσει φανερά την ανεξιθρησκεία των μελών της. Βουδιστής ή χριστιανός ή μουσουλμάνος ή όποιας άλλης αιρέσεως ή δόγματος, έχει το δικαίωμα να εισαχθεί στην μεγάλη μυστική οικογένεια, αρκεί να πιστεύει στην ύπαρξη του θεού.  Η ίδια μάλιστα ποτέ δεν θεώρησε την οργάνωση ως θρησκεία, αλλά περισσότερο ως μια φιλοσοφική ανησυχία, αναμιγνύοντας ό,τι είχε αποκομίσει στο διάβα της πορείας της. 


- Εν αντιθέσει με τα τάγματα των ιπποτών της Μάλτας και άλλα με ανάλογες ονομασίες, ο σκοπός τους ήταν συγκεκριμένος και σαφής. Η προστασία της μοναδικής πίστης του Χριστιανισμού, από τους αλλόθρησκους. Η επιμονή της διάσωσης της διδασκαλίας του Ιησού, της γραμμής του αίματός του (λέγεται το μυστικό το πήρε μαζί του ο τελευταίος των Ναϊτών ο Σονιέρ), ενός Εσσαίου μύστη ή θεανθρώπου, που προσπάθησε στις μέρες του να σώσει τον λαό του και την ανθρωπότητα, από τον Φαρισαϊσμό, γιατί όχι και Μασονισμό της εποχής του. 

- Οι Ναϊτες φορούσαν λευκό μανδύα με κόκκινο σταυρό, ενώ οι της Μάλτας μαύρο μανδύα με λευκό σταυρό.  Οι σταυροφορίες βεβαίως εδραίωσαν την φεουδαρχική Φραγκοκρατία, με την εξάπλωση των Ενετικών κάστρων, όπως αυτό του Μιστρά στην πατρίδα μας, του Πλαταμώνα και πολλά άλλα.  Ενώ οι τρείς πρώτες ήταν κατά κανόνα απελευθερωτικές, από την 4η έδρασαν φιλόδοξα και κατακτητικά υπό των Ιταλών ευγενών και δόγηδων.
Δεν μπορώ ομολογουμένως να παραβλέψω πως το αίμα ζητά πάντα νέο αίμα, με τα πάθη να διατρανεύουν και οι αρχικοί σκοποί των έτσι κι αλλιώς λάθος σταυροφοριών να αλλοιώνονται ή να παραβλέπονται, την στιγμή που υπάρχουν περισσότερο επιτήδειοι που μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε περίσταση, όπως οι διάφοροι Φράγκοι βαρόνοι ή άλλες μυστικές οργανώσεις.


- Ιστορικά να μην ξεχνάμε πως οι σταυροφόροι, για όσο καιρό κάθισαν στην Ελλάδα, δεν πολεμούσαν μονάχα εναντίων των στρατιωτών του βυζαντίου, μα και εναντίων όλων εκείνων που περνώντας από τον ηλιόλουστο ελληνικό τόπο είχαν τη θέληση να κάνουν κατακτήσεις.

- Μια άλλη σκέψη που αρμόζει επί των ημερών μας, είναι το ερώτημα ποιοί είναι αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες για τους μουσουλμάνους μετανάστες προς την Δύση, λαμβάνοντας υπ' όψιν την αντίθεση με τον ρόλο του τάγματος των Ιπποτών και την υπεράσπιση της χριστιανικής πίστης ;;  Μήπως στις μέρες μας υπάρχει η αναβίωση ενός ξεχασμένου σκοπού στον χρόνο  ή  η διείσδυση αλλότριων προθέσεων με πρόσχημα τον αρχικό σκοπό,  ανατρέπουν την ουσία προς μιαν άλλη πραγματικότητα ;;

- Το αν κάποιος ψυχασθενής δολοφόνος δηλώνει φανατικός του είδους, αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Είναι όπως ένας μαθητής ενός σχολείου για κάποιο λόγο του γυρίζουν τα μυαλά και εξ αιτίας αυτού να χαρακτηριστούν όλα τα υπόλοιπα μέλη ανάλογα. 

- Η Μασονία κρατά τις πόρτες της κλειστές στα τυπικά της, σε αντίθεση με το εν λόγω τάγμα που έχει τις πόρτες του ανοικτές στα τελετουργικά του. 

- Ποιά η σχέση ή διαφορά με αυτό του ναού του Σολομώντα και του τάγματος της Ιερουσαλήμ ;; ή υπάρχει μη εμφανή υπόγεια διαμάχη ;;
Δηλαδή όπως συμβαίνει και με την Ορθόδοξη εκκλησία μας, όπου κάποιο κομμάτι της έχει διασυνδέσεις με την μασονία, ενώ το υπόλοιπο την πολεμά.


- Επίσης όπως φαίνεται στο Τάγμα των Ιπποτών δεν υπάρχουν οι γνωστές τριγωνικές ποδίτσες, σαν αυτές της Μασονίας.  Σε πολλά βίντεο όμως, έχουμε δει την Ελισάβετ να την μεταμορφώνουν σε ερπετοειδή μορφή, αφού το αντεστραμμένο τρίγωνο σχέδιο της ποδιάς προέρχεται από μία αρχέγονη βαβυλωνιακής προέλευσης θεότητα στην περιοχή του Καυκάσου.  Πως όμως μπορούν να συμβαδίζουν ή να συμμαχούν τέτοιες διαφορετικότητες ;;


Ας λάβουμε υπ' όψη μας πως τον συγκεκριμένο σταυρό τον χρησιμοποιούν και στον Ελληνικό στρατό και τα μετάλεια του http://www.army.gr/default.php?pname=Metallis&la=1
Μην ξεχνάμε επίσης ποτέ πως η ιστορία γράφεται από τους νικητές.  
Ποιοί νίκησαν στον Β'  Π.Π ;;

Κλείνοντας, αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε ένα πολύ ωραίο οδοιπορικό σχετικά με τον πολύ ενδιαφέροντα τρόπο ζωής και την ομορφιά της Μάλτας στο asxetos,  Το νησί της Καλυψούς και την αιχμαλωσία του Οδυσσέα σύμφωνα με την Οδύσσεια του Ομήρου.  


Πηγές πληροφοριών :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου