a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

posted by stravon 

"Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ"

Προς μεγάλη έκπληξη ακόμη και ο Άδωνις Γεωργιάδης έπεσε θύμα της προπαγάνδας γράφοντας εδώ:
[...2. Δεν έχουμε βιομηχανία, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, ήμασταν ένας καλομαθημενος λαός που προτιμούσε να κάθετε ο γιος στην καφετέρια και να κάνει τις δουλειές ο Αλβανός. Ακόμη και τώρα εν μέσω κρίσεως, στην Ημαθία πχ στην πρόσκλησι ενδιαφέροντος της Περιφέρειας για τις γεωργικές εργασίες έγινα 4.200 αιτήσεις αλλοδαπών και 30 απο έλληνες....]
Ας διαβάσουμε λοιπόν προσεκτικώς την «είδησιν» και μετά θα μάθουμε πως να σκεφτόμαστε και όχι να νομίζουμε ότι έχουμε σκεφτεί αυτό που μας φύτεψαν μέσα στο μυαλό.
Αν και η ανεργία χτυπάει κόκκινο σε όλη τη χώρα, με την Κεντρική Μακεδονία να είναι στις υψηλότερες αρνητικές θέσεις, μόλις 19 Έλληνες ανταποκρίθηκαν φέτος στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για τη συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθίας, την ίδια στιγμή που οι αιτήσεις για τους μετακλητούς εργάτες από την Αλβανία φτάνουν τις 4.885.
Η προσφορά για εργασία που αφορά σε 6 μέρες απασχόληση με έξοδα διαμονής για 4 μήνες και μεροκάματο 23 ευρώ φαίνεται πως δεν… ταιριάζει στον Έλληνα.
Σημειώνεται,
 πως πριν δύο εβδομάδες η Ένωση Νέων Αγροτών κοινοποίησε με δελτίο τύπου στις Περιφέρειες και τους Δήμους όλης της χώρας, την ανάγκη εργασίας Ελλήνων εργατών γης που θα δουλέψουν για 4 μήνες στον κάμπο της Ημαθίας και της Πέλλας. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά και μέσω μηνύματος από το κινητό, χωρίς γραφειοκρατική διαδικασία. Ωστόσο, η ανταπόκριση στην πρόσκληση για εργασία σε ένα τόπο με δεκάδες χιλιάδες στρέμματα ροδάκινων, ήταν πολύ μικρή και δεν συνάδει με το ύψος της ανεργίας που φτάνει το 25% στη Βέροια και το 50% στη Νάουσα.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας Νίκος Αγγελόπουλος: «Φέτος περιμέναμε να έχουμε μεγάλη ανταπόκριση. Ακούμε για κρίση και ανεργία. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για δύσκολο επάγγελμα αλλά όταν είσαι άνεργος παλεύεις για το μεροκάματο. Ενδιαφέρθηκαν την πρώτη εβδομάδα οχτώ Έλληνες που σήμερα φτάνουν τους 19. Φαίνεται πως οι Έλληνες δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη γεωργία και να επιστρέψουν στα χωράφια».
Τέλος, στην Ημαθία υπάρχουν 1.700 εγγεγραμμένοι νέοι αγρότες οι οποίοι αναζητούν περίπου 4.800 εργάτες για 4 μήνες. Όπως δηλώνει σχετικά ο κ. Αγγελόπουλος: «Μάλλον θα καλύψουμε τις ανάγκες μας με Αλβανούς, Βούλγαρους και Σκοπιανούς».
Τα συμπεράσματα της προπαγάνδας είναι τα γνωστά. Οι τεμπέληδες Έλληνες και οι εργατικοί Αλβανοί. Πάμε τώρα με καθαρό μυαλό:
Δεν θα ασχοληθούμε με την δομή του κειμένου, η οποία ξεκινάει με το «αν και…» δηλαδή πέρα βρέχει για τον Έλληνα, η δομή είναι επιστημονική ως προς την προπαγάνδα, ας την ξεπεράσουμε.
Τι μας λέει επί της ουσίας; Ανακοινώθηκαν λέει ~5000 θέσεις από τις οποίες εξεδήλωσαν ενδιαφέρον 19 Έλληνες και 4885 Αλβανοί.
Δυνατά συμπεράσματα:
  1. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και οι Αλβανοί εργατικοί.
  2. Οι Έλληνες είναι αναίσθητοι και δεν αντιλαμβάνονται την δεινότητα της καταστάσεως αλλά οι Αλβανοί…
  3. 19 Έλληνες και 4885 Αλβανοί ενημερώθηκαν για τις θέσεις.
  4. Οι Αλβανοί είναι εργατικοί, οι Έλληνες πολύ λιγότερο εργατικοί και Βούλγαροι, Σκοπιανοί, Νιγηριανοί, ΠακιστανοΑφγανοΜογγόλοτέτοιοι είναι εντελώς τεμπέληδες.
  5. Μόνον 19 Έλληνες μπόρεσαν να διαβάσουν το δελτίο τύπου λόγω αναλφαβητισμού των Ελλήνων ενώ οι γραμματιζούμενοι Αλβανοί ήταν 4885.
  6. Οι δήμοι και οι περιφέρειες παρέλαβαν το δελτίο τύπου και το πέταξαν στον κάλαθο τον αχρήστων.
  7. Κανένα κανάλι δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί με το ίδιο το δελτίου τύπου, ώστε να ενημερώσει τους Έλληνες, αλλά όλα τα κανάλια ενημερώθηκαν και εν συνεχεία προέβαλαν το αρνητικό γεγονός της μικρής συμμετοχής Ελλήνων. Στα κακά πρώτοι δηλαδή και στα καλά…πέρα βρέχει.
    κ.α., Ό,τι θέλουμε μπορούμε να συμπεράνουμε. Είναι ζήτημα επιλογής.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Όχι, νιάου νιάου δεν κάνει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες.
Αυτό που μας φωνάζει η είδησις είναι ότι   η  Ε λ λ ά ς   Α λ β α ν ο κ ρ α τ ε ί τ α ι .
Είδες εσύ φίλε αναγνώστη κάποια ανακοίνωση στον τόπο σου, στον δήμο σου, στην περιφέρεια σου, για την προσφορά εργασίας;
Να σου δώσω εγώ την απάντηση. Δεν διάβασες πουθενά και τίποτα. Μόνον μια ωραία πρωία ξύπνησες μέσα στην απελπισία σου, άνοιξες την τηλεόραση και είδες τον Πρετεντέρη, τον Τζίμα, την Στάη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς…χμ…δημοσιογράφους ήθελα να πω, να σε βρίζουν και να σε λένε τεμπέλη.
Σε ενημέρωσε κάποιος από αυτούς τους ηθοποιούς (φτού, άντε πάλι το ίδιο λάθος) ότι στην Ημαθία ψάχνουν εργάτες γης* ώστε να σπεύσεις να κάνεις αίτηση;
Σαφώς και όχι. Απλώς γουστάρουν να σε βρίζουν. Η δουλειά των είναι να σε βρίζουν. Η εργολαβία των είναι να ταπεινώνουν τον Έλληνα.
Αναρωτήθηκες εσύ φίλε αναγνώστη πώς ενημερώθηκαν οι 4885 (σε άλλες πηγές διαβάζουμε 4485) Αλβανοί;
Πώς διάολο ενημερώθηκαν τόσο γρήγορα τόσοι Αλβανοί ενώ στα χέρια των Ελλήνων με τα χίλια ζόρια έφτανε ένα τέτοιο Δελτίον Τύπου;
Να σου πω εγώ πως ενημερώθηκαν. Ενώ για τους Έλληνες η ενημέρωσις είναι τυπική και αόριστη, με δελτία τύπου στους πασοκοκρατούμενους δήμους των βολεμένων τεμπέληδων (γιατί εκεί βρίσκεται η τεμπελιά), μέσα στους κόλπους της Αλβανικής μαφίας υπάρχει συστηματική πληροφόρησις. Διότι φίλε αναγνώστη αυτός ήταν από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της ανακοινώσεως.
Δεν ήσουν εσύ ο αποδέκτης των θέσεων εργασίας. Ήταν από την αρχή ο Αλβανός. Ο Αλβανός ο οποίος έχει κάνει κατάληψη στην βόρειο Ελλάδα και επειδή όλοι των είναι προϊόντα ενός κομμουνιστικού συστήματος, έχουν καταφέρει να γίνουν εργατικό μονοπώλιο και μάλιστα να επιβάλλουν και τα μεροκάματα της αρεσκείας των. Οι αγρότες δεν μπορούν πλέον να ρίξουν το Αλβανικό μεροκάματο, οι οποίοι Αλβανοί έγιναν δερβέναγάδες στην περιφέρεια, εργάζονται καθημερινά και όταν μειώνεται η παραγωγή, βγαίνουν στα βουνά, καταστρέφουν τα δάση εμπορευόμενοι από κάστανα και βότανα, μέχρι ξύλα, κράνα και όπου αλλού πάει ο νους του ανθρώπου. Ξέρουν πια τα δάση και τα βουνά μας καλύτερα από όλους. Κλέβουν μπαξέδες, κλέβουν ψιλικατζίδικα, ενημερώνονται για το ποιος λείπει, πότε θα επιστρέψει, πόσα παιδιά έχει,…
Αναρωτήθηκες φίλε μου γιατί δεν ήρθαν 4885 Σκοπιανοί; Γιατί όχι 4885 Βούλγαροι; Γιατί ούτε 4885 Ρουμάνοι;
Γιατί 4885 Αλβανοί και όχι κάτι άλλο;
Αυτή είναι η πραγματική είδησις. Οι Αλβανοί είναι οι μόνοι που έχουν πρόσβασι στην ενημέρωση.
Και αλήθεια, τι εννοεί ο ποιητής με το «δωρεάν έξοδα διαμονής»;
Εννοεί μήπως κανένα ξενοδοχείο; Κάποια πανσιόν;
Εννοεί τα μαντριά και τους αχυρώνες που έχουν μετατραπεί όλα σε αλβανόσπιτα. Διαμονή δηλαδή δίπλα στον Αλβανό μόνιμο πλέον κάτοικο, εκ των οποίων Αλβανών όλοι (οι σχεδόν όλοι) έχουν ξεπεράσει το ηθικό φράγμα του εγκλήματος, αφού δεν υπάρχει Αλβανός που δεν έχει χρησιμοποιήσει έστω μία φορά στην ζωή του ένα όπλο ή ένα μαχαίρι ή ακόμη και τις γροθιές του. Θα κοιμόσουν εσύ σε ένα τέτοιο κρεβάτι, δίπλα σε έναν πιθανό μαχαιροβγάλτη;
Ξέρω, ξέρω…υπερβολές.
Αναρωτήθηκες ποτέ φίλε αναγνώστη, που πήγαν οι εργάτες γης που κάποτε σάρωναν την βόρειο Ελλάδα για εάν ημεροκάματο; Πού πήγαν οι Σκοπιανοί, οι Σέρβοι, οι μαύροι φοιτητές; Ποιός τους εξαφάνισε από τις συγκομιδές;
Οι Αλβανοί τους εξαφάνισαν. Φρόντισαν με το καλημέρα, από το 1990 ακόμη να τους κάνουν σαφές ότι κουμάντο στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χωράφια κάνουν οι Αλβανοί.
Δες την είδηση και όχι την μυρωδιά της. Η  Ε λ λ ά ς   Α λ β α ν ο κ ρ α τ ε ί τ α ι .
Το πράγμα δεν πάει άλλο με τους Αλβανούς, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλη η Ελληνική ύπαιθρος είναι όμηρος των Αλβανών. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να οργανωθούν οι Έλληνες που θέλουν να γίνουν εργάτες γής και να ανακαταλάβουν τα χωριά μας ένα-ένα. Όχι ένα ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα μαζί. Πρέπει να φεύγουν οι Αλβανοί από κάθε χωριό ξεχωριστά, μένοντας χωρίς δουλειά. Ότι και όσο φάγανε φάγανε.
Δεν μπορεί όμως σε ένα χωριό που έχει ανάγκη από 500 εργάτες να πάνε 10 Έλληνες, γιατί οι υπόλοιποι 490 Αλβανοί θα τους διώξουν. Στο χωριό αυτό πρέπει να πάνε 600 Έλληνες και να εκτοπίσουν τους Αλβανούς με την εργασία τους. Οι γεωργικές εργασίες στην Ελλάδα είναι διαδοχικές μέσα στο έτος. Μπορούν 20-30.000 Έλληνες να σαρώσουν την Βόρειο Ελλάδα, μετά να κατέβουν στην Κεντρική και να φτάσουν μέχρι την Κρήτη. Οργανωμένα όμως πράγματα, όπως νομίζω ότι οργανωμένη και όχι τυχαία ήταν η κάθοδος των Αλβανών, ώστε να γίνει η εκκαθάριση θέση προς θέση εργασίας.
Και μπορεί ένας Έλληνας να εντρέπεται να την ζήσει αυτήν την ζωή, όπως μπορεί και δέκα. 100 όμως μαζί θα νοιώσουν καλύτερα και θα γνωρίσουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, χωρίς να πεινάσει ποτέ ούτε το στομάχι τους, ούτε το μάτι τους, θα γνωρίσουν τον Ελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις και το κυριότερο, θα ανοίξουν οι ορίζοντες των. Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη. Αυτοί οι 100 θα ξεκολλήσουν από την μούχλα των μεγαλουπόλεων, θα πάψουν να ψάχνουν το πώς θα γίνουν διανομείς πίτσας και θα δουν ότι υπάρχουν ένα εκατομμύρια τρόποι για να βγάλει κανείς λεφτά.
Δεν χρειάζονται ούτε μπουνιές ούτε κλωτσιές. Μπορούμε με την δουλειά μας να τους διώξουμε από την ιερά ημών γη, αλλά με μέθοδο και όχι στην τύχη. Γιαυτό πρέπει σε κάθε περιοχή να γίνεται καταγραφή των απαιτήσεων σε εργάτες ανά περίοδο, ώστε να οργανωθεί το ΚΑΥ (Κίνημα Ανακαταλήψεως Υπαίθρου). Εάν δεν γίνει αυτό μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια, ας ετοιμαστούμε να δούμε μειονοτικά σχολεία Αλβανών σε όλην την Ελλάδα, με Αλβανούς δασκάλους και αλβανικά βιβλία.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν είναι οι Πακιστανοί ή οι Αφγανοί. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι η Αλβανία, το τσιράκι της Τουρκίας, το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε και στο Κόσοβο, μην το ξεχνάμε αυτό, δεν είμαστε πιο έξυπνοι από τους Σέρβους που την πάτησαν από τους Αλβανούς. Αλβανοί οι οποίοι μπορούν να ηγηθούν και να οργανώσουν και τους Πακιστανούς και τους επίσης ομοθρήσκους των Αφγανούς, και οι οποίοι γνωρίζουν την Ελλάδα σαν την παλάμη των. Αυτοί είναι ο πραγματικός κίνδυνος.
MΙΑ ¨ΑΝΑΠΟΔΗ" ΕΙΔΗΣΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΑΛΤΣΑ

posted by stravon 

"Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ"

Προς μεγάλη έκπληξη ακόμη και ο Άδωνις Γεωργιάδης έπεσε θύμα της προπαγάνδας γράφοντας εδώ:
[...2. Δεν έχουμε βιομηχανία, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, ήμασταν ένας καλομαθημενος λαός που προτιμούσε να κάθετε ο γιος στην καφετέρια και να κάνει τις δουλειές ο Αλβανός. Ακόμη και τώρα εν μέσω κρίσεως, στην Ημαθία πχ στην πρόσκλησι ενδιαφέροντος της Περιφέρειας για τις γεωργικές εργασίες έγινα 4.200 αιτήσεις αλλοδαπών και 30 απο έλληνες....]
Ας διαβάσουμε λοιπόν προσεκτικώς την «είδησιν» και μετά θα μάθουμε πως να σκεφτόμαστε και όχι να νομίζουμε ότι έχουμε σκεφτεί αυτό που μας φύτεψαν μέσα στο μυαλό.
Αν και η ανεργία χτυπάει κόκκινο σε όλη τη χώρα, με την Κεντρική Μακεδονία να είναι στις υψηλότερες αρνητικές θέσεις, μόλις 19 Έλληνες ανταποκρίθηκαν φέτος στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για τη συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθίας, την ίδια στιγμή που οι αιτήσεις για τους μετακλητούς εργάτες από την Αλβανία φτάνουν τις 4.885.
Η προσφορά για εργασία που αφορά σε 6 μέρες απασχόληση με έξοδα διαμονής για 4 μήνες και μεροκάματο 23 ευρώ φαίνεται πως δεν… ταιριάζει στον Έλληνα.
Σημειώνεται,
 πως πριν δύο εβδομάδες η Ένωση Νέων Αγροτών κοινοποίησε με δελτίο τύπου στις Περιφέρειες και τους Δήμους όλης της χώρας, την ανάγκη εργασίας Ελλήνων εργατών γης που θα δουλέψουν για 4 μήνες στον κάμπο της Ημαθίας και της Πέλλας. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά και μέσω μηνύματος από το κινητό, χωρίς γραφειοκρατική διαδικασία. Ωστόσο, η ανταπόκριση στην πρόσκληση για εργασία σε ένα τόπο με δεκάδες χιλιάδες στρέμματα ροδάκινων, ήταν πολύ μικρή και δεν συνάδει με το ύψος της ανεργίας που φτάνει το 25% στη Βέροια και το 50% στη Νάουσα.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας Νίκος Αγγελόπουλος: «Φέτος περιμέναμε να έχουμε μεγάλη ανταπόκριση. Ακούμε για κρίση και ανεργία. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για δύσκολο επάγγελμα αλλά όταν είσαι άνεργος παλεύεις για το μεροκάματο. Ενδιαφέρθηκαν την πρώτη εβδομάδα οχτώ Έλληνες που σήμερα φτάνουν τους 19. Φαίνεται πως οι Έλληνες δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη γεωργία και να επιστρέψουν στα χωράφια».
Τέλος, στην Ημαθία υπάρχουν 1.700 εγγεγραμμένοι νέοι αγρότες οι οποίοι αναζητούν περίπου 4.800 εργάτες για 4 μήνες. Όπως δηλώνει σχετικά ο κ. Αγγελόπουλος: «Μάλλον θα καλύψουμε τις ανάγκες μας με Αλβανούς, Βούλγαρους και Σκοπιανούς».
Τα συμπεράσματα της προπαγάνδας είναι τα γνωστά. Οι τεμπέληδες Έλληνες και οι εργατικοί Αλβανοί. Πάμε τώρα με καθαρό μυαλό:
Δεν θα ασχοληθούμε με την δομή του κειμένου, η οποία ξεκινάει με το «αν και…» δηλαδή πέρα βρέχει για τον Έλληνα, η δομή είναι επιστημονική ως προς την προπαγάνδα, ας την ξεπεράσουμε.
Τι μας λέει επί της ουσίας; Ανακοινώθηκαν λέει ~5000 θέσεις από τις οποίες εξεδήλωσαν ενδιαφέρον 19 Έλληνες και 4885 Αλβανοί.
Δυνατά συμπεράσματα:
  1. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και οι Αλβανοί εργατικοί.
  2. Οι Έλληνες είναι αναίσθητοι και δεν αντιλαμβάνονται την δεινότητα της καταστάσεως αλλά οι Αλβανοί…
  3. 19 Έλληνες και 4885 Αλβανοί ενημερώθηκαν για τις θέσεις.
  4. Οι Αλβανοί είναι εργατικοί, οι Έλληνες πολύ λιγότερο εργατικοί και Βούλγαροι, Σκοπιανοί, Νιγηριανοί, ΠακιστανοΑφγανοΜογγόλοτέτοιοι είναι εντελώς τεμπέληδες.
  5. Μόνον 19 Έλληνες μπόρεσαν να διαβάσουν το δελτίο τύπου λόγω αναλφαβητισμού των Ελλήνων ενώ οι γραμματιζούμενοι Αλβανοί ήταν 4885.
  6. Οι δήμοι και οι περιφέρειες παρέλαβαν το δελτίο τύπου και το πέταξαν στον κάλαθο τον αχρήστων.
  7. Κανένα κανάλι δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί με το ίδιο το δελτίου τύπου, ώστε να ενημερώσει τους Έλληνες, αλλά όλα τα κανάλια ενημερώθηκαν και εν συνεχεία προέβαλαν το αρνητικό γεγονός της μικρής συμμετοχής Ελλήνων. Στα κακά πρώτοι δηλαδή και στα καλά…πέρα βρέχει.
    κ.α., Ό,τι θέλουμε μπορούμε να συμπεράνουμε. Είναι ζήτημα επιλογής.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Όχι, νιάου νιάου δεν κάνει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες.
Αυτό που μας φωνάζει η είδησις είναι ότι   η  Ε λ λ ά ς   Α λ β α ν ο κ ρ α τ ε ί τ α ι .
Είδες εσύ φίλε αναγνώστη κάποια ανακοίνωση στον τόπο σου, στον δήμο σου, στην περιφέρεια σου, για την προσφορά εργασίας;
Να σου δώσω εγώ την απάντηση. Δεν διάβασες πουθενά και τίποτα. Μόνον μια ωραία πρωία ξύπνησες μέσα στην απελπισία σου, άνοιξες την τηλεόραση και είδες τον Πρετεντέρη, τον Τζίμα, την Στάη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς…χμ…δημοσιογράφους ήθελα να πω, να σε βρίζουν και να σε λένε τεμπέλη.
Σε ενημέρωσε κάποιος από αυτούς τους ηθοποιούς (φτού, άντε πάλι το ίδιο λάθος) ότι στην Ημαθία ψάχνουν εργάτες γης* ώστε να σπεύσεις να κάνεις αίτηση;
Σαφώς και όχι. Απλώς γουστάρουν να σε βρίζουν. Η δουλειά των είναι να σε βρίζουν. Η εργολαβία των είναι να ταπεινώνουν τον Έλληνα.
Αναρωτήθηκες εσύ φίλε αναγνώστη πώς ενημερώθηκαν οι 4885 (σε άλλες πηγές διαβάζουμε 4485) Αλβανοί;
Πώς διάολο ενημερώθηκαν τόσο γρήγορα τόσοι Αλβανοί ενώ στα χέρια των Ελλήνων με τα χίλια ζόρια έφτανε ένα τέτοιο Δελτίον Τύπου;
Να σου πω εγώ πως ενημερώθηκαν. Ενώ για τους Έλληνες η ενημέρωσις είναι τυπική και αόριστη, με δελτία τύπου στους πασοκοκρατούμενους δήμους των βολεμένων τεμπέληδων (γιατί εκεί βρίσκεται η τεμπελιά), μέσα στους κόλπους της Αλβανικής μαφίας υπάρχει συστηματική πληροφόρησις. Διότι φίλε αναγνώστη αυτός ήταν από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της ανακοινώσεως.
Δεν ήσουν εσύ ο αποδέκτης των θέσεων εργασίας. Ήταν από την αρχή ο Αλβανός. Ο Αλβανός ο οποίος έχει κάνει κατάληψη στην βόρειο Ελλάδα και επειδή όλοι των είναι προϊόντα ενός κομμουνιστικού συστήματος, έχουν καταφέρει να γίνουν εργατικό μονοπώλιο και μάλιστα να επιβάλλουν και τα μεροκάματα της αρεσκείας των. Οι αγρότες δεν μπορούν πλέον να ρίξουν το Αλβανικό μεροκάματο, οι οποίοι Αλβανοί έγιναν δερβέναγάδες στην περιφέρεια, εργάζονται καθημερινά και όταν μειώνεται η παραγωγή, βγαίνουν στα βουνά, καταστρέφουν τα δάση εμπορευόμενοι από κάστανα και βότανα, μέχρι ξύλα, κράνα και όπου αλλού πάει ο νους του ανθρώπου. Ξέρουν πια τα δάση και τα βουνά μας καλύτερα από όλους. Κλέβουν μπαξέδες, κλέβουν ψιλικατζίδικα, ενημερώνονται για το ποιος λείπει, πότε θα επιστρέψει, πόσα παιδιά έχει,…
Αναρωτήθηκες φίλε μου γιατί δεν ήρθαν 4885 Σκοπιανοί; Γιατί όχι 4885 Βούλγαροι; Γιατί ούτε 4885 Ρουμάνοι;
Γιατί 4885 Αλβανοί και όχι κάτι άλλο;
Αυτή είναι η πραγματική είδησις. Οι Αλβανοί είναι οι μόνοι που έχουν πρόσβασι στην ενημέρωση.
Και αλήθεια, τι εννοεί ο ποιητής με το «δωρεάν έξοδα διαμονής»;
Εννοεί μήπως κανένα ξενοδοχείο; Κάποια πανσιόν;
Εννοεί τα μαντριά και τους αχυρώνες που έχουν μετατραπεί όλα σε αλβανόσπιτα. Διαμονή δηλαδή δίπλα στον Αλβανό μόνιμο πλέον κάτοικο, εκ των οποίων Αλβανών όλοι (οι σχεδόν όλοι) έχουν ξεπεράσει το ηθικό φράγμα του εγκλήματος, αφού δεν υπάρχει Αλβανός που δεν έχει χρησιμοποιήσει έστω μία φορά στην ζωή του ένα όπλο ή ένα μαχαίρι ή ακόμη και τις γροθιές του. Θα κοιμόσουν εσύ σε ένα τέτοιο κρεβάτι, δίπλα σε έναν πιθανό μαχαιροβγάλτη;
Ξέρω, ξέρω…υπερβολές.
Αναρωτήθηκες ποτέ φίλε αναγνώστη, που πήγαν οι εργάτες γης που κάποτε σάρωναν την βόρειο Ελλάδα για εάν ημεροκάματο; Πού πήγαν οι Σκοπιανοί, οι Σέρβοι, οι μαύροι φοιτητές; Ποιός τους εξαφάνισε από τις συγκομιδές;
Οι Αλβανοί τους εξαφάνισαν. Φρόντισαν με το καλημέρα, από το 1990 ακόμη να τους κάνουν σαφές ότι κουμάντο στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χωράφια κάνουν οι Αλβανοί.
Δες την είδηση και όχι την μυρωδιά της. Η  Ε λ λ ά ς   Α λ β α ν ο κ ρ α τ ε ί τ α ι .
Το πράγμα δεν πάει άλλο με τους Αλβανούς, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλη η Ελληνική ύπαιθρος είναι όμηρος των Αλβανών. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να οργανωθούν οι Έλληνες που θέλουν να γίνουν εργάτες γής και να ανακαταλάβουν τα χωριά μας ένα-ένα. Όχι ένα ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα μαζί. Πρέπει να φεύγουν οι Αλβανοί από κάθε χωριό ξεχωριστά, μένοντας χωρίς δουλειά. Ότι και όσο φάγανε φάγανε.
Δεν μπορεί όμως σε ένα χωριό που έχει ανάγκη από 500 εργάτες να πάνε 10 Έλληνες, γιατί οι υπόλοιποι 490 Αλβανοί θα τους διώξουν. Στο χωριό αυτό πρέπει να πάνε 600 Έλληνες και να εκτοπίσουν τους Αλβανούς με την εργασία τους. Οι γεωργικές εργασίες στην Ελλάδα είναι διαδοχικές μέσα στο έτος. Μπορούν 20-30.000 Έλληνες να σαρώσουν την Βόρειο Ελλάδα, μετά να κατέβουν στην Κεντρική και να φτάσουν μέχρι την Κρήτη. Οργανωμένα όμως πράγματα, όπως νομίζω ότι οργανωμένη και όχι τυχαία ήταν η κάθοδος των Αλβανών, ώστε να γίνει η εκκαθάριση θέση προς θέση εργασίας.
Και μπορεί ένας Έλληνας να εντρέπεται να την ζήσει αυτήν την ζωή, όπως μπορεί και δέκα. 100 όμως μαζί θα νοιώσουν καλύτερα και θα γνωρίσουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, χωρίς να πεινάσει ποτέ ούτε το στομάχι τους, ούτε το μάτι τους, θα γνωρίσουν τον Ελληνικό παραδοσιακό πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις και το κυριότερο, θα ανοίξουν οι ορίζοντες των. Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη. Αυτοί οι 100 θα ξεκολλήσουν από την μούχλα των μεγαλουπόλεων, θα πάψουν να ψάχνουν το πώς θα γίνουν διανομείς πίτσας και θα δουν ότι υπάρχουν ένα εκατομμύρια τρόποι για να βγάλει κανείς λεφτά.
Δεν χρειάζονται ούτε μπουνιές ούτε κλωτσιές. Μπορούμε με την δουλειά μας να τους διώξουμε από την ιερά ημών γη, αλλά με μέθοδο και όχι στην τύχη. Γιαυτό πρέπει σε κάθε περιοχή να γίνεται καταγραφή των απαιτήσεων σε εργάτες ανά περίοδο, ώστε να οργανωθεί το ΚΑΥ (Κίνημα Ανακαταλήψεως Υπαίθρου). Εάν δεν γίνει αυτό μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια, ας ετοιμαστούμε να δούμε μειονοτικά σχολεία Αλβανών σε όλην την Ελλάδα, με Αλβανούς δασκάλους και αλβανικά βιβλία.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν είναι οι Πακιστανοί ή οι Αφγανοί. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι η Αλβανία, το τσιράκι της Τουρκίας, το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε και στο Κόσοβο, μην το ξεχνάμε αυτό, δεν είμαστε πιο έξυπνοι από τους Σέρβους που την πάτησαν από τους Αλβανούς. Αλβανοί οι οποίοι μπορούν να ηγηθούν και να οργανώσουν και τους Πακιστανούς και τους επίσης ομοθρήσκους των Αφγανούς, και οι οποίοι γνωρίζουν την Ελλάδα σαν την παλάμη των. Αυτοί είναι ο πραγματικός κίνδυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου