a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Το περιοδικό Ηellenic Nexus στο τεύχος που κυκλοφορεί, φιλοξενεί άρθρο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη με τίτλο: "Υπερ-στοά Hong, το άγνωστο ιερατείο που ελέγχει τον κόσμο." Αναρωτιέται δε μάλιστα μήπως το Πέκινο είναι τελικά αυτό που κρύβεται πίσω απο την ελληνική κρίση. Οι αναγνώστες του KERBEROS-HELLAS φυσικά και γνωρίζουν την αλήθεια μέσω των κειμένων της ΟΕΑ.
Ο Αρθρογράφος αναφέρει ο,τι για την συγκεκριμένη στοά εκτός απο την ΟΕΑ πρωτομίλησε ο Ιωαννης Φουράκης (!). Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες ότι ο Ι. Φουράκης ήταν αρχιερέας των εψιλονιστών, ο οποίος λίγους μήνες πρίν τον θανατό του παίρνει οδηγίες απο το εβραιοχριστιανικό ιερατείο και καίει τον εαυτό του και την υστεροφημία του (!!!) λέγοντας ότι
 "ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (βλεπε video)" προσπαθώντας να κάψει έτσι όλους όσους ασχολούνται με τα ελληνοκεντρικά, αρχαιολατρικά και εξωγήινα θέματα και προσπαθώντας έτσι να κάψει και τον μεγάλο ιδεολογικό του αντίπαλο την ΟΕΑ!!!
 
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΤΟΥ "ΑΓ.ΟΡΟΥΣ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ "666" (!!!!!!!) ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ - ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!!!!!!!) ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (DRANG NACH OSTEN), ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝPΟΙ ΜΕ ΤΟ "666" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ "ΤΖΙΧΑΝΤ" ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ- ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ MOON-TSO). ΣΗΜ: ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΩΣ ΙΣΑ , 2ον ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ - "ΝΤΑΤΖΑΛ"..
Πίσω στο άρθρο. Λέει μεν κάποιες αλήθειες αλλά δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του αναλώνεται στην ΑΣΚΟΠΗ περιγραφή της τελετής μύησης στην στοά Hong! 
H O.E.A ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ !!!

Ακολουθεί το άρθρο:
ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ ΗΟΝG: ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΡΑΤΕΙΟ  ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
 (Τελικά βρίσκεται το Πεκίνο πίσω από την ελληνική κρίση;) 
Αιώνες ολόκληρους συνεχίζεται το δραματικό πλανητικό παιχνίδι που κρίνει τις τύχες της Ανθρωπότητας: στα «άδυτα των άδυτων» των παρασκηνίων, εκεί όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για τον κοινό άνθρωπο. Σε μυστικά «καταγώγια», λέσχες, στοές και «ιερατεία»... Αυτό είναι και το μεγάλο Μυστικό - όχι μόνο στην Ανατολή του μυστικισμού, αλλά και στην (υποτιθέμενη) ορθολογική Δύση.
Η θεωρία του γράφοντος βασίζεται πάνω στην Απόκρυφη Γεωπολιτική: δηλαδή, σε μια υπερβατική ΣΥΝΘΕΣΗ επιστημονικής ανάλυσης των διεθνών σχέσεων και της έρευνας του μυστηρίου-αποκρυφιστικής παράδοσης. Τα συμπεράσματα αυτών των μελετών ταυτίζονται απόλυτα με τον κόσμο της περιβόητης «τρι-γωνικής ισορροπίας», όπως τον περιέγραψε ο Τζορτζ Όργουελ, στο κλασικό του μυθιστόρημα 1984. Υπάρχουν τρεις βασικά γιγάντιες γεωπολιτικές-πολιτισμικές πραγματικότητες πάνω στον πλανήτη: οι (κατά'Οργουελ) «ήπειροι» της Ωκεανίας, της Ευρα-σίας και της Ανατολασίας. Ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης αναφέρθηκε στο ίδιο φαινόμενο, ονομάζοντας επιστημοντκά τους τεράστιους αυτούς γεωγραφικούς χώρους αντίστοιχα ως «Δύση», «Ενδιάμεση Περιοχή» και «Ανατολή»...

Ωστόσο, η διεθνής πολιτική ήταν και παραμένει πάντοτε συνυφασμένη στενά με τον αποκρυφισμό και το μυστήριο. Είναι, δηλαδή, βαθύτατα μυστικιστική. Πολλοί γεωπολιτικοί αναλυτές του παρελθόντος (από τον Ρώσο πρίγκιπα Νικολάι Τρου-μπετσκότ και τον Άγγλο γεωγράφο Χάλφορντ Μακίντερ, έως και τον Γερμανό στρατηγό Καρλ Χάουσχοφερ) μίλησαν ξεκάθαρα γι' αυτό το φαινόμενο. Άλλωστε, και τα δικά τους γεωπολιτικά συστήματα ήταν άμεσα επηρεασμένα από τη θεολογία, με σαφείς μεταφυσικές διαστάσεις. Και γι' αυτό στον πρόλογο του έργου Γέροντας Ελπίδιος, Οράματα για το μέλλον (εκδ. «Μ-ΡΓ688», Σεπτέμβριος 2013) του συγγραφέα Φώτιου Μπαμπάνη (με επιμελητή τον γράφοντα), αναγράφονται τα κάτωθι σημαντικά:
«Γεροντική παράδοση (μεταφυσική) και γεωπολιτική ανάλυση (διαλεκτική) συνιστούν εκείνο που στους παρασκηνια-

κούς κύκλους του πλανήτη, εκεί όπου ορίζονται οι μοίρες της ανθρωπότητας, καλείται με δυο λέξεις: Απόκρυφη Γεωπολιτική. Πρόκειται για την πλέον προωθημένη γνώση που μπορεί να υπάρξει στο σύμπαν, αποκύημα ανώτερου νου, για τη διαλεκτική σύνθεση των πραγμάτων όπως όρισε ο Μεγάλος Δημιουργός, το Υπέρτατο Ον.......

Η ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΟΑ ΗΟΝG

Σήμερα στην υφήλιο τρία είναι βασικά τα απόκρυφα εκείνα «κέντρα» που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις: Η Στοά του Λονδίνου, το Κόκκινο Ιερατείο της Μόσχας και η Στοά Ηοng.
Για τα δύο πρώτα απόκρυφα «κέντρα» έχουν, λίγο-πολύ, γραφτεί πάρα πολλά. Δεν είναι, όμως, λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι η (εν πολλοίς ανεξερεύνητη) Στοά Ηοng, που εδρεύει στην Κίνα και ελέγχει την περιοχή της Άπω Ανατολής, παίζει σήμερα τον πλέον βασικό ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα, εφόσον είναι παντοδύναμη και έχει τη δυνατότητα άμεσης παρέμβασης στις εξελίξεις σε κάδε «γωνιά» του πλανήτη. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον -αμφιλεγόμενο για πολλούς- ερευνητικό κύκλο «Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως (ΟΕΑ)», η εν λόγω Στοά είναι ιεραρχικά ανώτερη από όλες τις μυστικιστικές οργανώσεις του κόσμου, τις οποίες η ΟΕΑ αποκαλεί «δρακονιανές» και «κρόνιες» [βλ. σχετικό σχήμα].

Τι είναι, όμως, στην πραγματικότητα η Στοά Ηοng (ή Εταιρεία Ηοng, όπως επίσης την αναφέρουν διάφοροι ερευνητές, όπως π.χ. ο Βέρνερ Γκέρσον, στο έργο του Ναζισμός - μυστική εταιρεία); Πρόκειται για μια μυστική οργάνωση, τα ίχνη της οποίας χάνονται βαθιά στον χρόνο. Πολλά και διάφορα έχουν ειπωθεί γι' αυτή διεθνώς (στην Ελλάδα πρωτομίλησε ο αείμνηστος Ιωάννης Φουράκης, καθώς και η προαναφερόμενη ΟΕΑ ήδη από τη δεκαετία του 1980).
Στο πλαίσιο της Απόκρυφης Γεωπολιτικής, υφίσταται η πεποίθηση ότι πρόκειται για μια πανάρχαια στοά. Μάλιστα, είναι έντονα ανθελληνική και -κρυμμένη πίσω από την αρχέγονή ονομασία «Λευκός Λωτός»- φέρεται να υπήρξε ουσιαστικά το «αντίβαρο» του ελληνικού Ιερατείου των Δελφών. Σε αυτήν (και στην επιρροή που ασκούσε πάνω στις αρχαίες κινεζικές δυναστείες των Χαν και των Μινγκ) οφείλονται οι σφαγές των Ελλήνων που κατοικούσαν στην περιοχή Γιουνάν της Κίνας, ενώ η εικόνα του λήσταρχου κιτρινάνθρωπου επιδρομέα έμεινε στην ελληνική μυθολογία με τη μορφή του ληστή Σίνη του Πιτυοκάμπτη, που σκότωσε ο Θησέας [«Σίνης»=«Κινέζος»]...

Αλλά και στο προαναφερθέν έργο του Βέρνερ Γκέρσον, διαβάζουμε τα παρακάτω ενδιαφέροντα: «Η θρησκευτική αίρεση των Χονγκ απλώνεται, όχι μόνο στις δεκαοχτώ επαρχίες που αποτελούν την Κίνα, αλλά και στις κινεζικές αποικίες που βρίσκονται σκορπισμένες σ' όλη την έκταση της κεντρικής Ασίας. Στην πραγματικότητα, αυτή διηύθυνε τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική πολιτική της Κίνας από το 1912 και μετά, δηλαδή από την εποχή που ο Σουν-Γιατ-Σεν ανακήρυξε τη Δημοκρατία Σουν-Γιαν-Σεν: 1866-1925, πρώτος πρόεδρος της Κινεζικής Δημοκρατίας και ιδρυτής του Κούο-Μινγκ-Τανγκ. Παρά τους αμείλικτους διωγμούς τους από τον θανάσιμο εχθρό τους Μάο-Τσε-Τουνγκ, είναι εντελώς πιθανόν μία απ' αυτές τις ημέρες οι Χονγκ να ξαναπάρουν στα χέρια τους τις τύχες της Κίνας, της Ασίας, ακόμη και... Ποιος ξέρει;»...

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όλα αυτά βέβαια αφορούν το ιστορικό παρελθόν. Σήμερα η Στοά Ηοng βρίσκεται, κατά πολλούς, πίσω από την προσπάθεια της Ανατολής να κατακτήσει τον πλανήτη, συντρίβοντας πρώτα την αθεϊστική και σάπια Δύση. Με λίγα λόγια, παίζεται στα παρασκήνια ένα φοβερό παιχνίδι νεύρων, με σκηνικά παντού ανά τον κόσμο: σε Μεσόγειο Θάλασσα και Κεντρική Ασία, σε Βόρεια Αμερική και Ειρηνικό Ωκεανό. Η γενική οικονομική κρίση που μαστίζει την Ανθρωπότητα δείχνει να μην είναι τίποτε άλλο, παρά ο «αφρός», η επιφάνεια των όσων τραγικών διαδραματίζονται στα άδυτα των διεθνών παρασκηνίων. Τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν; Μήπως βρίσκεται η Κίνα (και η

Στοά Ηοng) πίσω από την ελληνική οικονομική κρίση; Περιμένει το Πεκίνο την πτώχευση-χρεοκοπία της χώρας, προκειμένου να αποκτήσει με τρόπο ειρηνικό, ξεπληρώνοντας απλά το ελληνικό χρέος, ολόκληρη την επικράτεια; Και να επεκτείνει, έτσι, το βεληνεκές του στην Ευρώπη, σε ένα «οικόπεδο» που αξίζει αμέτρητα τρισ. ευρώ, ενώ το Πεκίνο θα το έχει αγοράσει μόλις έναντι μερικών εκατοντάδων δισ...

 Τελικά, μήπως η Μεταπολίτευση του 1974 στην Ελλάδα ήταν Made in China;
Ας δούμε λίγο περισσότερο την παραπάνω υπόθεση. Όπως προαναφέρθηκε, η Στοά Ηοng θρυλείται πως βρίσκεται πίσω από την πλανητική πολιτική της υπερδύναμης του γεωγραφικού χώρου της Άπω Ανατολής, που δεν είναι παρά η Κίνα. Από αρχαιοτάτων χρόνων, η Κίνα υπήρξε το «συμπλήρωμα» και η αντίθεση του ελληνικού πολιτισμού: ενώ ο ελληνικός πλατωνικός Λόγος έθετε πρώτιστα το «Εγώ» (δηλ. το άτομο), αντίστροφα ο κινεζικός κομφουκιανισμός προωθούσε τη συλλογικότητα, το σύνολο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έναν ορισμό της Απόκρυφης Γεωπολιτικής, Ελληνισμός και Σινισμός υπήρξαν τα δύο αντίθετα «άκρα» του παγκοσμίου πολιτισμού. Μάλιστα, κατά πολλούς ερευνητές, δεν υπάρχει κανείς άλλος πολιτισμός παγκοσμίως, παρά μόνο δύο: ο ελληνικός και ο κινεζικός!
Αυτή η διαχρονική σύγκρουση Ελληνισμού-Σινισμού εκφράστηκε στο πέρας των αιώνων με συρράξεις, αιματοχυσίες, αλλά και γενοκτονίες. Χαμένη στα βάθη του χρόνου είναι η ξεχασμένη γενοκτονία των Ελλήνων της Άπω Ανατολής, στη σημερινή επαρχία Γιουνάν (δηλ. «Ελλην») της Κίνας. Αλλά και η απειλητική μορφή των Κινέζων της προϊστορίας, που μέσω ληστρικών επιδρομών πραγματοποιούσαν πλιάτσικα κατά των Ελλήνων, αποτυπώθηκε στον μύθο-θρύλο του ληστή Σίνη του Πιτυοκάμπτη, τον οποίο τελικώς εξόντωσε ο Θησέας. Πρόκειται ξεκάθαρα περί συμβολισμού, διότι ο Θησέας δεν ήταν παρά εκείνος που «καθάρισε» τον ελλαδικό χώρο της εποχής από αλλόφυλους βαρβάρους, οι οποίοι λυμαίνονταν την περιοχή. Σημειωτέον ότι το βασανιστήριο που ασκούσε ο μυθικός Σίνης στα θύματα του είναι η ακόμα και σήμερα εφαρμοζόμενη στην Κίνα πρακτική μαρτυρίων!

Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ HONG

Γίνεται την πρώτη μέρα με πανσέληνο. Ο υποψήφιος οδηγείται σε έναν σκοτεινό και υπόγειο χώρο, και εκεί περιμένει επί πολλή ώρα. Έπειτα, σύμφωνα με την ώρα που ορίζουν οι αστρολόγοι, οδηγείται σε μία μεγάλη και αδειανή αίθουσα, με τους τοίχους βαμμένους κόκκινους. Στο εσωτερικό της αίθουσας υπάρχουν μόνο δύο «ανάδοχοι», οι οποίοι φορούν μάσκες και πορφυρά φορέματα. Στα χέρια τους κρατούν τεράστια σπαθιά.
Και πάλι ο μυηθείς περιμένει επί πολλή ώρα. Ώσπου, εντελώς ξαφνικά, η αίθουσα γεμίζει από μυημένους. Τον ντύνουν με λευκό μανδύα - το χρώμα που συμβολίζει το πένθος. Του πλένουν χέρια και πρόσωπο σε μια λεκάνη με νερό και κόβουν μια τούφα από τα μαλλιά του. Ύστερα ένας «αδελφός» αρχίζει να του μιλά: «Θα σε οδηγήσω στον Πολύ Μυστικό Χώρο, από την Πύλη της Ανατολής. Προχώρησε με θάρρος!» Όποιος υποχωρεί θανατώνεται και το πτώμα του ρίχνεται στα σκυλιά.

Ένας «οδηγός» αρπάζει τον νεοφερμένο από το μπράτσο. Τον περνά κάτω από μια ατσάλινη αψίδα, φτιαγμένη από 21 σπα-διά διασταυρωμένα. Έπειτα τον περνά από μια γέφυρα, όπου του ζητούν να πληρώσει ως διόδια 21 σαπέκια. Και, τέλος, τον περνά από μια πόρτα τόσο χαμηλή, που χρειάζεται να σκύψει το κεφάλι για να περάσει. Τότε μπαίνει, επιτέλους, στον ναό, που δεν είναι παρά μία κυβική αίθουσα χωρίς παράθυρα. Στη μέση της υπάρχει ένας μεγάλος σωρός ρύζι και πάνω του βρίσκονται καρφωμένες πολύχρωμες σημαίες. Πάνω σε μια εξέδρα κάθονται τρία πρόσωπα πάνω σε θρόνους και γύρω τους στέκονται όρθιοι πενήντα «γηραιότεροι αδελφοί».
Ο «οδηγός» τον προστάζει να χαιρετήσει ταπεινά. Ο μυηθείς γονατίζει μπροοτά στην «τρόικα» - τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Φύλακα. Ακολουθεί το κήρυγμα της μύησης: «Να ανατρέψουμε την τυραννία, να φέρουμε την ελευθερία». Όταν το κήρυγμα τελειώνει, ο «οδηγός» τον πιάνει και πάλι από το μπράτσο και τον οδηγεί σε μια άλλη αίθουσα, ολοστρόγγυλη σαν πύργος και στολισμένη με τοιχογραφίες. Στο κέντρο της υπάρχει ένας βωμός από ακατέργαστο ξύλο: η Πόλη της Ιτιάς. Εκεί βρίσκονται οι Πέντε Θεμελιωτές, Οι οποίοι του ψιθυρίζουν μερικές λέξεις στο αυτί. Στη συνέχεια ακολουθεί ο διάλογος, που είναι 300 ερωτήσεις και άλλες τόσες απαντήσεις, διανθισμένες όλες με ποιητικές παροιμίες. Χορτάρια που καίγονται στον βωμό σκορπούν τσουχτερή μυρωδιά και πνιγηρό καπνό.
Εάν ο νεοεισερχόμενος απαντήσει καλά στις ερωτήσεις, ο Γηραιός Αδελφός τον κρίνει άξιο να γίνει δεκτός στη Μεγαλειώδη Αδελφότητα Ηοng. Στο εξής, η Πόλη της Ιτιάς θα είναι το σπίτι του. Εκεί προορίζεται να γνωρίσει τη Μεγάλη Γαλήνη.
Ύστερα τρεις τελετάρχες προχωρούν προς το μέρος του, κρατώντας στο αριστερό τους χέρι μικρές ράβδους αναμμένο λιβάνι. Ανάβουν επτά κόκκινα κεριά σε ένα τεράστιο κηροπήγιο, και ο νεοεισερχόμενος γράφει το όνομα του πάνω σε ένα κίτρινο χαρτί. Το χαρτί αυτό ρίχνεται αμέσως στη φωτιά κατ έπειτα οι στάχτες του μαζεύονται σε μια μικρή κούπα.
Στη συνέχεια παίρνει τον λόγο ο Πρόεδρος, ο οποίος αρχίζει να ψέλνει μια λιτανεία, όπου αναφέρονται οι 32 γήινοι δαίμονες και τα 72 ουράνια πνεύματα. Μετά βγάζουν έναν κόκορα από ένα μπαούλο και τον ακουμπούν πάνω σε μια σανίδα. Ο ανάδοχος προστάζει στον νεοεισερχόμενο να κόψει το κεφάλι του κόκορα. Για να διευκολυνθεί στην πράξη του αυτή, ένα στιβαρό χέρι οδηγεί το δικό του. Μερικές σταγόνες του αίματος κυλούν μέσα στην κούπα, βρέχοντας τις στάχτες του κίτρινου χαρτιού.
Τότε ο νεοεισερχόμενος διατάζεται να τρυπήσει τον παρά-μεσο του αριστερού του χεριού με μια ασημένια βελόνα. Το αίμα του ανακατεύεται με το αίμα του κόκορα/Επειτα η κούπα απογεμίζεται ως τα χείλη με κρασί, το οποίο πρέπει να πιει μονορούφι, ολοκληρώνοντας έτσι τη μύηση του.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΗ

Τι λένε, όμως, οι καινούργιες πληροφορίες σχετικά με τη Στοά Ηοng και την πολιτική της Άπω Ανατολής ως προς τη Δύση; Είναι σαφές στους γνωρίζοντες ότι η Ανατολή, μέσω του Ευ-ρασιατικού Άξονα, δεν θα αργήσει να πολεμήσει με τη Δύση και (όπως όλα δείχνουν) να συντρίψει τον παρηκμασμένο κόσμο των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Κάθε σχεδιασμός, λοιπόν, της Στοάς Ηοng, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από την εξωτερική πολιτική του Πεκίνου, προωθεί αυτόν ακριβώς τον βασικό σκοπό. Στα σχέδια της κινεζικής γεωπολιτικής η χώρα-κλειδί είναι (και πάλι) η Ελλάδα.
Οι Κινέζοι ιθύνοντες νόες βλέπουν στην Ελλάδα δύο όψεις: α) Η Ελλάδα του Νότου, όπου και θα επιχειρηθεί η κινεζική διείσδυση μέσω του λιμένος του Πειραιά (που γνώρισε εντυπωσιακή αναβάθμιση μετά την εξαγορά του από την κινεζική Cosco) και β) η Ελλάδα του Βορρά, όπου και κρίνεται από πολλούς ότι εκεί θα δοθεί η τελική μάχη Ανατολής-Δύσης. Ας δούμε τα στοιχεία ένα προς ένα (τουλάχιστον όσα στοιχεία κρίνονται δημοσιοποιήσιμα):

Το λιμάνι του Πειραιά, με τη σύμπραξη της Cosco και του ΟΛΠ (Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς) υπό τον Γιώργο Ανωμερίτη, έχει ήδη καταστεί η ουσιαστική πύλη για τα κινεζικά εμπορεύματα προς τη Δύση συνολικά: προς την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Άλλωστε ο Πειραιάς, λόγω της ιδιάζουσας γεωπολιτικής του θέσης, βρισκόταν πάντοτε στο επίκεντρο της προσοχής των μεγάλων δυνάμεων. Κάτι απολύτως λογικό, εφόσον με τον Πειραιά ελέγχεις τη Μεσόγειο.
Από την άλλη, στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας-Μακεδο-νίας δεσπόζει η Θεσσαλονίκη, με το δικό της, επίσης πολύ ση-μανπκό λιμάνι. Η Θεσσαλονίκη συμπληρώνει τον Πειραιά, διότι αποτελεί το επίνειο της βαλκανικής ενδοχώρας. Γι' αυτό και είναι το «μήλον της Έριδος» για πολλούς και διάφορους (πολλοί, μάλιστα, θεωρούν ότι σήμερα προωθείται σχεδιασμός κυριαρχίας του εβραϊκού στοιχείου, ανθηρού άλλοτε στην πόλη αυτή, μέσω ενός τύπου «διεθνοποίησης» της).
Μήπως εκεί θα λάβει χώρα η τελική σύγκρουση Ανατολής και Δύσης; Πάντως, στα διάφορα κατά καιρούς σχέδια που βγήκαν στη φόρα («Φάρος της Ανατολής», «Μπουλγκράβια» κ.λπ.) η Θεσσαλονίκη παίζει σημαίνοντα ρόλο.
Πειραιάς και Θεσσαλονίκη, λοιπόν, φέρονται να είναι οι δύο βασικοί στόχοι της Στοάς Ηοng και της πλανητικής πολιτικής της Άπω Ανατολής και του Ευρασιατικού Άξονα...
πηγη: Hellenic Nexus τευχος 
81
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ! TO HELLENIC NEXUS KANEI ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ HONG KAI THN...ΟΕΑ !!!

Το περιοδικό Ηellenic Nexus στο τεύχος που κυκλοφορεί, φιλοξενεί άρθρο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη με τίτλο: "Υπερ-στοά Hong, το άγνωστο ιερατείο που ελέγχει τον κόσμο." Αναρωτιέται δε μάλιστα μήπως το Πέκινο είναι τελικά αυτό που κρύβεται πίσω απο την ελληνική κρίση. Οι αναγνώστες του KERBEROS-HELLAS φυσικά και γνωρίζουν την αλήθεια μέσω των κειμένων της ΟΕΑ.
Ο Αρθρογράφος αναφέρει ο,τι για την συγκεκριμένη στοά εκτός απο την ΟΕΑ πρωτομίλησε ο Ιωαννης Φουράκης (!). Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες ότι ο Ι. Φουράκης ήταν αρχιερέας των εψιλονιστών, ο οποίος λίγους μήνες πρίν τον θανατό του παίρνει οδηγίες απο το εβραιοχριστιανικό ιερατείο και καίει τον εαυτό του και την υστεροφημία του (!!!) λέγοντας ότι
 "ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (βλεπε video)" προσπαθώντας να κάψει έτσι όλους όσους ασχολούνται με τα ελληνοκεντρικά, αρχαιολατρικά και εξωγήινα θέματα και προσπαθώντας έτσι να κάψει και τον μεγάλο ιδεολογικό του αντίπαλο την ΟΕΑ!!!
 
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΤΟΥ "ΑΓ.ΟΡΟΥΣ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ "666" (!!!!!!!) ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ - ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!!!!!!!) ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (DRANG NACH OSTEN), ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝPΟΙ ΜΕ ΤΟ "666" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ "ΤΖΙΧΑΝΤ" ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ- ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ MOON-TSO). ΣΗΜ: ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΩΣ ΙΣΑ , 2ον ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ - "ΝΤΑΤΖΑΛ"..
Πίσω στο άρθρο. Λέει μεν κάποιες αλήθειες αλλά δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του αναλώνεται στην ΑΣΚΟΠΗ περιγραφή της τελετής μύησης στην στοά Hong! 
H O.E.A ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ !!!

Ακολουθεί το άρθρο:
ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ ΗΟΝG: ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΡΑΤΕΙΟ  ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
 (Τελικά βρίσκεται το Πεκίνο πίσω από την ελληνική κρίση;) 
Αιώνες ολόκληρους συνεχίζεται το δραματικό πλανητικό παιχνίδι που κρίνει τις τύχες της Ανθρωπότητας: στα «άδυτα των άδυτων» των παρασκηνίων, εκεί όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για τον κοινό άνθρωπο. Σε μυστικά «καταγώγια», λέσχες, στοές και «ιερατεία»... Αυτό είναι και το μεγάλο Μυστικό - όχι μόνο στην Ανατολή του μυστικισμού, αλλά και στην (υποτιθέμενη) ορθολογική Δύση.
Η θεωρία του γράφοντος βασίζεται πάνω στην Απόκρυφη Γεωπολιτική: δηλαδή, σε μια υπερβατική ΣΥΝΘΕΣΗ επιστημονικής ανάλυσης των διεθνών σχέσεων και της έρευνας του μυστηρίου-αποκρυφιστικής παράδοσης. Τα συμπεράσματα αυτών των μελετών ταυτίζονται απόλυτα με τον κόσμο της περιβόητης «τρι-γωνικής ισορροπίας», όπως τον περιέγραψε ο Τζορτζ Όργουελ, στο κλασικό του μυθιστόρημα 1984. Υπάρχουν τρεις βασικά γιγάντιες γεωπολιτικές-πολιτισμικές πραγματικότητες πάνω στον πλανήτη: οι (κατά'Οργουελ) «ήπειροι» της Ωκεανίας, της Ευρα-σίας και της Ανατολασίας. Ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης αναφέρθηκε στο ίδιο φαινόμενο, ονομάζοντας επιστημοντκά τους τεράστιους αυτούς γεωγραφικούς χώρους αντίστοιχα ως «Δύση», «Ενδιάμεση Περιοχή» και «Ανατολή»...

Ωστόσο, η διεθνής πολιτική ήταν και παραμένει πάντοτε συνυφασμένη στενά με τον αποκρυφισμό και το μυστήριο. Είναι, δηλαδή, βαθύτατα μυστικιστική. Πολλοί γεωπολιτικοί αναλυτές του παρελθόντος (από τον Ρώσο πρίγκιπα Νικολάι Τρου-μπετσκότ και τον Άγγλο γεωγράφο Χάλφορντ Μακίντερ, έως και τον Γερμανό στρατηγό Καρλ Χάουσχοφερ) μίλησαν ξεκάθαρα γι' αυτό το φαινόμενο. Άλλωστε, και τα δικά τους γεωπολιτικά συστήματα ήταν άμεσα επηρεασμένα από τη θεολογία, με σαφείς μεταφυσικές διαστάσεις. Και γι' αυτό στον πρόλογο του έργου Γέροντας Ελπίδιος, Οράματα για το μέλλον (εκδ. «Μ-ΡΓ688», Σεπτέμβριος 2013) του συγγραφέα Φώτιου Μπαμπάνη (με επιμελητή τον γράφοντα), αναγράφονται τα κάτωθι σημαντικά:
«Γεροντική παράδοση (μεταφυσική) και γεωπολιτική ανάλυση (διαλεκτική) συνιστούν εκείνο που στους παρασκηνια-

κούς κύκλους του πλανήτη, εκεί όπου ορίζονται οι μοίρες της ανθρωπότητας, καλείται με δυο λέξεις: Απόκρυφη Γεωπολιτική. Πρόκειται για την πλέον προωθημένη γνώση που μπορεί να υπάρξει στο σύμπαν, αποκύημα ανώτερου νου, για τη διαλεκτική σύνθεση των πραγμάτων όπως όρισε ο Μεγάλος Δημιουργός, το Υπέρτατο Ον.......

Η ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΟΑ ΗΟΝG

Σήμερα στην υφήλιο τρία είναι βασικά τα απόκρυφα εκείνα «κέντρα» που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις: Η Στοά του Λονδίνου, το Κόκκινο Ιερατείο της Μόσχας και η Στοά Ηοng.
Για τα δύο πρώτα απόκρυφα «κέντρα» έχουν, λίγο-πολύ, γραφτεί πάρα πολλά. Δεν είναι, όμως, λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι η (εν πολλοίς ανεξερεύνητη) Στοά Ηοng, που εδρεύει στην Κίνα και ελέγχει την περιοχή της Άπω Ανατολής, παίζει σήμερα τον πλέον βασικό ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα, εφόσον είναι παντοδύναμη και έχει τη δυνατότητα άμεσης παρέμβασης στις εξελίξεις σε κάδε «γωνιά» του πλανήτη. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον -αμφιλεγόμενο για πολλούς- ερευνητικό κύκλο «Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως (ΟΕΑ)», η εν λόγω Στοά είναι ιεραρχικά ανώτερη από όλες τις μυστικιστικές οργανώσεις του κόσμου, τις οποίες η ΟΕΑ αποκαλεί «δρακονιανές» και «κρόνιες» [βλ. σχετικό σχήμα].

Τι είναι, όμως, στην πραγματικότητα η Στοά Ηοng (ή Εταιρεία Ηοng, όπως επίσης την αναφέρουν διάφοροι ερευνητές, όπως π.χ. ο Βέρνερ Γκέρσον, στο έργο του Ναζισμός - μυστική εταιρεία); Πρόκειται για μια μυστική οργάνωση, τα ίχνη της οποίας χάνονται βαθιά στον χρόνο. Πολλά και διάφορα έχουν ειπωθεί γι' αυτή διεθνώς (στην Ελλάδα πρωτομίλησε ο αείμνηστος Ιωάννης Φουράκης, καθώς και η προαναφερόμενη ΟΕΑ ήδη από τη δεκαετία του 1980).
Στο πλαίσιο της Απόκρυφης Γεωπολιτικής, υφίσταται η πεποίθηση ότι πρόκειται για μια πανάρχαια στοά. Μάλιστα, είναι έντονα ανθελληνική και -κρυμμένη πίσω από την αρχέγονή ονομασία «Λευκός Λωτός»- φέρεται να υπήρξε ουσιαστικά το «αντίβαρο» του ελληνικού Ιερατείου των Δελφών. Σε αυτήν (και στην επιρροή που ασκούσε πάνω στις αρχαίες κινεζικές δυναστείες των Χαν και των Μινγκ) οφείλονται οι σφαγές των Ελλήνων που κατοικούσαν στην περιοχή Γιουνάν της Κίνας, ενώ η εικόνα του λήσταρχου κιτρινάνθρωπου επιδρομέα έμεινε στην ελληνική μυθολογία με τη μορφή του ληστή Σίνη του Πιτυοκάμπτη, που σκότωσε ο Θησέας [«Σίνης»=«Κινέζος»]...

Αλλά και στο προαναφερθέν έργο του Βέρνερ Γκέρσον, διαβάζουμε τα παρακάτω ενδιαφέροντα: «Η θρησκευτική αίρεση των Χονγκ απλώνεται, όχι μόνο στις δεκαοχτώ επαρχίες που αποτελούν την Κίνα, αλλά και στις κινεζικές αποικίες που βρίσκονται σκορπισμένες σ' όλη την έκταση της κεντρικής Ασίας. Στην πραγματικότητα, αυτή διηύθυνε τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική πολιτική της Κίνας από το 1912 και μετά, δηλαδή από την εποχή που ο Σουν-Γιατ-Σεν ανακήρυξε τη Δημοκρατία Σουν-Γιαν-Σεν: 1866-1925, πρώτος πρόεδρος της Κινεζικής Δημοκρατίας και ιδρυτής του Κούο-Μινγκ-Τανγκ. Παρά τους αμείλικτους διωγμούς τους από τον θανάσιμο εχθρό τους Μάο-Τσε-Τουνγκ, είναι εντελώς πιθανόν μία απ' αυτές τις ημέρες οι Χονγκ να ξαναπάρουν στα χέρια τους τις τύχες της Κίνας, της Ασίας, ακόμη και... Ποιος ξέρει;»...

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όλα αυτά βέβαια αφορούν το ιστορικό παρελθόν. Σήμερα η Στοά Ηοng βρίσκεται, κατά πολλούς, πίσω από την προσπάθεια της Ανατολής να κατακτήσει τον πλανήτη, συντρίβοντας πρώτα την αθεϊστική και σάπια Δύση. Με λίγα λόγια, παίζεται στα παρασκήνια ένα φοβερό παιχνίδι νεύρων, με σκηνικά παντού ανά τον κόσμο: σε Μεσόγειο Θάλασσα και Κεντρική Ασία, σε Βόρεια Αμερική και Ειρηνικό Ωκεανό. Η γενική οικονομική κρίση που μαστίζει την Ανθρωπότητα δείχνει να μην είναι τίποτε άλλο, παρά ο «αφρός», η επιφάνεια των όσων τραγικών διαδραματίζονται στα άδυτα των διεθνών παρασκηνίων. Τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν; Μήπως βρίσκεται η Κίνα (και η

Στοά Ηοng) πίσω από την ελληνική οικονομική κρίση; Περιμένει το Πεκίνο την πτώχευση-χρεοκοπία της χώρας, προκειμένου να αποκτήσει με τρόπο ειρηνικό, ξεπληρώνοντας απλά το ελληνικό χρέος, ολόκληρη την επικράτεια; Και να επεκτείνει, έτσι, το βεληνεκές του στην Ευρώπη, σε ένα «οικόπεδο» που αξίζει αμέτρητα τρισ. ευρώ, ενώ το Πεκίνο θα το έχει αγοράσει μόλις έναντι μερικών εκατοντάδων δισ...

 Τελικά, μήπως η Μεταπολίτευση του 1974 στην Ελλάδα ήταν Made in China;
Ας δούμε λίγο περισσότερο την παραπάνω υπόθεση. Όπως προαναφέρθηκε, η Στοά Ηοng θρυλείται πως βρίσκεται πίσω από την πλανητική πολιτική της υπερδύναμης του γεωγραφικού χώρου της Άπω Ανατολής, που δεν είναι παρά η Κίνα. Από αρχαιοτάτων χρόνων, η Κίνα υπήρξε το «συμπλήρωμα» και η αντίθεση του ελληνικού πολιτισμού: ενώ ο ελληνικός πλατωνικός Λόγος έθετε πρώτιστα το «Εγώ» (δηλ. το άτομο), αντίστροφα ο κινεζικός κομφουκιανισμός προωθούσε τη συλλογικότητα, το σύνολο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έναν ορισμό της Απόκρυφης Γεωπολιτικής, Ελληνισμός και Σινισμός υπήρξαν τα δύο αντίθετα «άκρα» του παγκοσμίου πολιτισμού. Μάλιστα, κατά πολλούς ερευνητές, δεν υπάρχει κανείς άλλος πολιτισμός παγκοσμίως, παρά μόνο δύο: ο ελληνικός και ο κινεζικός!
Αυτή η διαχρονική σύγκρουση Ελληνισμού-Σινισμού εκφράστηκε στο πέρας των αιώνων με συρράξεις, αιματοχυσίες, αλλά και γενοκτονίες. Χαμένη στα βάθη του χρόνου είναι η ξεχασμένη γενοκτονία των Ελλήνων της Άπω Ανατολής, στη σημερινή επαρχία Γιουνάν (δηλ. «Ελλην») της Κίνας. Αλλά και η απειλητική μορφή των Κινέζων της προϊστορίας, που μέσω ληστρικών επιδρομών πραγματοποιούσαν πλιάτσικα κατά των Ελλήνων, αποτυπώθηκε στον μύθο-θρύλο του ληστή Σίνη του Πιτυοκάμπτη, τον οποίο τελικώς εξόντωσε ο Θησέας. Πρόκειται ξεκάθαρα περί συμβολισμού, διότι ο Θησέας δεν ήταν παρά εκείνος που «καθάρισε» τον ελλαδικό χώρο της εποχής από αλλόφυλους βαρβάρους, οι οποίοι λυμαίνονταν την περιοχή. Σημειωτέον ότι το βασανιστήριο που ασκούσε ο μυθικός Σίνης στα θύματα του είναι η ακόμα και σήμερα εφαρμοζόμενη στην Κίνα πρακτική μαρτυρίων!

Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ HONG

Γίνεται την πρώτη μέρα με πανσέληνο. Ο υποψήφιος οδηγείται σε έναν σκοτεινό και υπόγειο χώρο, και εκεί περιμένει επί πολλή ώρα. Έπειτα, σύμφωνα με την ώρα που ορίζουν οι αστρολόγοι, οδηγείται σε μία μεγάλη και αδειανή αίθουσα, με τους τοίχους βαμμένους κόκκινους. Στο εσωτερικό της αίθουσας υπάρχουν μόνο δύο «ανάδοχοι», οι οποίοι φορούν μάσκες και πορφυρά φορέματα. Στα χέρια τους κρατούν τεράστια σπαθιά.
Και πάλι ο μυηθείς περιμένει επί πολλή ώρα. Ώσπου, εντελώς ξαφνικά, η αίθουσα γεμίζει από μυημένους. Τον ντύνουν με λευκό μανδύα - το χρώμα που συμβολίζει το πένθος. Του πλένουν χέρια και πρόσωπο σε μια λεκάνη με νερό και κόβουν μια τούφα από τα μαλλιά του. Ύστερα ένας «αδελφός» αρχίζει να του μιλά: «Θα σε οδηγήσω στον Πολύ Μυστικό Χώρο, από την Πύλη της Ανατολής. Προχώρησε με θάρρος!» Όποιος υποχωρεί θανατώνεται και το πτώμα του ρίχνεται στα σκυλιά.

Ένας «οδηγός» αρπάζει τον νεοφερμένο από το μπράτσο. Τον περνά κάτω από μια ατσάλινη αψίδα, φτιαγμένη από 21 σπα-διά διασταυρωμένα. Έπειτα τον περνά από μια γέφυρα, όπου του ζητούν να πληρώσει ως διόδια 21 σαπέκια. Και, τέλος, τον περνά από μια πόρτα τόσο χαμηλή, που χρειάζεται να σκύψει το κεφάλι για να περάσει. Τότε μπαίνει, επιτέλους, στον ναό, που δεν είναι παρά μία κυβική αίθουσα χωρίς παράθυρα. Στη μέση της υπάρχει ένας μεγάλος σωρός ρύζι και πάνω του βρίσκονται καρφωμένες πολύχρωμες σημαίες. Πάνω σε μια εξέδρα κάθονται τρία πρόσωπα πάνω σε θρόνους και γύρω τους στέκονται όρθιοι πενήντα «γηραιότεροι αδελφοί».
Ο «οδηγός» τον προστάζει να χαιρετήσει ταπεινά. Ο μυηθείς γονατίζει μπροοτά στην «τρόικα» - τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Φύλακα. Ακολουθεί το κήρυγμα της μύησης: «Να ανατρέψουμε την τυραννία, να φέρουμε την ελευθερία». Όταν το κήρυγμα τελειώνει, ο «οδηγός» τον πιάνει και πάλι από το μπράτσο και τον οδηγεί σε μια άλλη αίθουσα, ολοστρόγγυλη σαν πύργος και στολισμένη με τοιχογραφίες. Στο κέντρο της υπάρχει ένας βωμός από ακατέργαστο ξύλο: η Πόλη της Ιτιάς. Εκεί βρίσκονται οι Πέντε Θεμελιωτές, Οι οποίοι του ψιθυρίζουν μερικές λέξεις στο αυτί. Στη συνέχεια ακολουθεί ο διάλογος, που είναι 300 ερωτήσεις και άλλες τόσες απαντήσεις, διανθισμένες όλες με ποιητικές παροιμίες. Χορτάρια που καίγονται στον βωμό σκορπούν τσουχτερή μυρωδιά και πνιγηρό καπνό.
Εάν ο νεοεισερχόμενος απαντήσει καλά στις ερωτήσεις, ο Γηραιός Αδελφός τον κρίνει άξιο να γίνει δεκτός στη Μεγαλειώδη Αδελφότητα Ηοng. Στο εξής, η Πόλη της Ιτιάς θα είναι το σπίτι του. Εκεί προορίζεται να γνωρίσει τη Μεγάλη Γαλήνη.
Ύστερα τρεις τελετάρχες προχωρούν προς το μέρος του, κρατώντας στο αριστερό τους χέρι μικρές ράβδους αναμμένο λιβάνι. Ανάβουν επτά κόκκινα κεριά σε ένα τεράστιο κηροπήγιο, και ο νεοεισερχόμενος γράφει το όνομα του πάνω σε ένα κίτρινο χαρτί. Το χαρτί αυτό ρίχνεται αμέσως στη φωτιά κατ έπειτα οι στάχτες του μαζεύονται σε μια μικρή κούπα.
Στη συνέχεια παίρνει τον λόγο ο Πρόεδρος, ο οποίος αρχίζει να ψέλνει μια λιτανεία, όπου αναφέρονται οι 32 γήινοι δαίμονες και τα 72 ουράνια πνεύματα. Μετά βγάζουν έναν κόκορα από ένα μπαούλο και τον ακουμπούν πάνω σε μια σανίδα. Ο ανάδοχος προστάζει στον νεοεισερχόμενο να κόψει το κεφάλι του κόκορα. Για να διευκολυνθεί στην πράξη του αυτή, ένα στιβαρό χέρι οδηγεί το δικό του. Μερικές σταγόνες του αίματος κυλούν μέσα στην κούπα, βρέχοντας τις στάχτες του κίτρινου χαρτιού.
Τότε ο νεοεισερχόμενος διατάζεται να τρυπήσει τον παρά-μεσο του αριστερού του χεριού με μια ασημένια βελόνα. Το αίμα του ανακατεύεται με το αίμα του κόκορα/Επειτα η κούπα απογεμίζεται ως τα χείλη με κρασί, το οποίο πρέπει να πιει μονορούφι, ολοκληρώνοντας έτσι τη μύηση του.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΗ

Τι λένε, όμως, οι καινούργιες πληροφορίες σχετικά με τη Στοά Ηοng και την πολιτική της Άπω Ανατολής ως προς τη Δύση; Είναι σαφές στους γνωρίζοντες ότι η Ανατολή, μέσω του Ευ-ρασιατικού Άξονα, δεν θα αργήσει να πολεμήσει με τη Δύση και (όπως όλα δείχνουν) να συντρίψει τον παρηκμασμένο κόσμο των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Κάθε σχεδιασμός, λοιπόν, της Στοάς Ηοng, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από την εξωτερική πολιτική του Πεκίνου, προωθεί αυτόν ακριβώς τον βασικό σκοπό. Στα σχέδια της κινεζικής γεωπολιτικής η χώρα-κλειδί είναι (και πάλι) η Ελλάδα.
Οι Κινέζοι ιθύνοντες νόες βλέπουν στην Ελλάδα δύο όψεις: α) Η Ελλάδα του Νότου, όπου και θα επιχειρηθεί η κινεζική διείσδυση μέσω του λιμένος του Πειραιά (που γνώρισε εντυπωσιακή αναβάθμιση μετά την εξαγορά του από την κινεζική Cosco) και β) η Ελλάδα του Βορρά, όπου και κρίνεται από πολλούς ότι εκεί θα δοθεί η τελική μάχη Ανατολής-Δύσης. Ας δούμε τα στοιχεία ένα προς ένα (τουλάχιστον όσα στοιχεία κρίνονται δημοσιοποιήσιμα):

Το λιμάνι του Πειραιά, με τη σύμπραξη της Cosco και του ΟΛΠ (Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς) υπό τον Γιώργο Ανωμερίτη, έχει ήδη καταστεί η ουσιαστική πύλη για τα κινεζικά εμπορεύματα προς τη Δύση συνολικά: προς την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Άλλωστε ο Πειραιάς, λόγω της ιδιάζουσας γεωπολιτικής του θέσης, βρισκόταν πάντοτε στο επίκεντρο της προσοχής των μεγάλων δυνάμεων. Κάτι απολύτως λογικό, εφόσον με τον Πειραιά ελέγχεις τη Μεσόγειο.
Από την άλλη, στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας-Μακεδο-νίας δεσπόζει η Θεσσαλονίκη, με το δικό της, επίσης πολύ ση-μανπκό λιμάνι. Η Θεσσαλονίκη συμπληρώνει τον Πειραιά, διότι αποτελεί το επίνειο της βαλκανικής ενδοχώρας. Γι' αυτό και είναι το «μήλον της Έριδος» για πολλούς και διάφορους (πολλοί, μάλιστα, θεωρούν ότι σήμερα προωθείται σχεδιασμός κυριαρχίας του εβραϊκού στοιχείου, ανθηρού άλλοτε στην πόλη αυτή, μέσω ενός τύπου «διεθνοποίησης» της).
Μήπως εκεί θα λάβει χώρα η τελική σύγκρουση Ανατολής και Δύσης; Πάντως, στα διάφορα κατά καιρούς σχέδια που βγήκαν στη φόρα («Φάρος της Ανατολής», «Μπουλγκράβια» κ.λπ.) η Θεσσαλονίκη παίζει σημαίνοντα ρόλο.
Πειραιάς και Θεσσαλονίκη, λοιπόν, φέρονται να είναι οι δύο βασικοί στόχοι της Στοάς Ηοng και της πλανητικής πολιτικής της Άπω Ανατολής και του Ευρασιατικού Άξονα...
πηγη: Hellenic Nexus τευχος 
81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου