a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ, με δικούς μου ενδιάμεσους σχολιασμούς, εντός παρενθέσεων με μπλέ γράμματα. 


(Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παίζεται η ίδια παράσταση ιστορικά με διαφορετικά σκηνικά, σκεπτόμουν πως τελικά οι πρώτοι υπαίτιοι της επανάληψης της ανθρώπινης ιστορίας δεν έρχονται οι άνθρωποι ή λαοί, αλλά αυτοί που γράφουν την ιστορία και την διαγράφουν κατά το δοκούν και με χρονολογημένη σειρά προτεραιοτήτων, με σκοπό να την επαναλάβουν. Εξ αιτίας αυτού όμως, όλοι οι Λαοί του κόσμου πέφτουν στην ίδια παγίδα και ας είχαν περάσει ιστορικά από το ίδιο σημείο αρκετές φορές πρωτύτερα ..... Αν ψάχνουν κάποιοι τι μπορεί να σημαίνει Διά-βολος - Δια-βολή, την έχουν μπροστά τους αλλά δεν την βλέπουν εξ αιτίας μιας αστείρευτης προπαγάνδας που εμείς στην ουσία τροφοδοτούμε και ταυτόχρονα εξυπηρετούμε) 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΉ προς Τσίπρα, Καμμένο (και για όποιον άλλον ειλικρινώς ακραιφνή πατριώτη, προσθέτω) 

Τα χρέη δηλαδή των τοκογλύφων ο ΣΥΡΙΖΑ τα θεωρεί νόμιμα και ως εκ τούτου πάει ένα "βήμα" παραπέρα και "κουρεύει" τα δάνεια που πήρε, για να τους ξεπληρώσει ;;; Όλα αυτά δεν πρέπει να αναλυθούν, ώστε να μπουν ως παράμετροι σε κάποια κοινή εθνική στρατηγική ;;; Την συμμαχία των ευρωπαϊκών λαών στον δίκαιο ελληνικό αγώνα πώς θα την εξασφαλίσει ;;; Με το "κούρεμα" των περιουσιών τους ;;; (Ορθά στο άρθρο του ο Τραϊανός τονίζει πως η επίθεση των τοκογλύφων στην Ελλάδα ήταν για να βάλουν στο χέρι, μαζί με την Ελλάδα και τον πλούτο των Ευρωπαϊκών λαών.) 

Με την Ελλάδα "μάλωναν" δημοσίως Γερμανοί και τοκογλύφοι, γιατί αυτό επέβαλε η "παράσταση" της απάτης. Με την Ελλάδα "μάλωναν", για να δώσουν μια "παράσταση", η οποία θα έπειθε τον "εγγυητή" (Ε.Ε) να πληρώσει για λογαριασμό της ... (ως γνωστόν το μεγαλύτερο Πακέτο "στήριξης" το δίνει η Ε.Ε). Τα γνωστά κόλπα, τα οποία κάνουν στα καταγώγια οι τοκογλύφοι και οι μπράβοι τους ...Εκεί που προσπαθούν να πείσουν τον πλούσιο "θείο" εγγυητή ότι πρέπει να πληρώσει για τα χρέη του άχρηστου και τεμπέλη "ανιψιού". Κάνουν δημόσια "φασαρία", που κάποιους τους ντροπιάζει και κάποιους άλλους τους φέρνει σε απόγνωση με αποτέλεσμα να μην σκέφτεται κανένας σωστά (και συμπληρώνω ούτε να ενεργεί σωστά) ενώ προσπαθούν να κλείσουν το θέμα του χρέους άρον άρον ...... (και φυσικά να μην υπάρξει έλεγχος, κυλώντας ο χρόνος υπέρ τους) 

...Ήθελαν να βάλουν την Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες στα δάνεια, εμποδίζοντάς την να κάνει αυτό, το οποίο θα έκανε και ο πιο αφελής άνθρωπος μπροστά σε ένα τεράστιο χρέος: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ;;; ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ;;; ... Εκτός αν θέλει να αποφύγει ή να αποκρύψει κάτι σημαντικό και επιβλαβές για εκείνον (ους) που τον δημιούργησε ....
Το πρόβλημα γι' αυτούς δεν είναι η αποπληρωμή τού χρέους και οι όροι αυτής της αποπληρωμής. Αυτό - έτσι κι αλλιώς - αφορά τους "εγγυητές" και αυτοί δεν είναι οι τοκογλύφοι. Το πρόβλημα για τους τοκογλύφους και τους συνενόχους τους είναι το ίδιο το χρέος ...Αυτό φοβούνται ...Φοβούνται μήπως η Ελλάδα κάνει έλεγχο της δημιουργίας αυτού του χρέους ...Φοβούνται μήπως η Ελλάδα αλλάξει "στρατόπεδο" και από τεμπέλης και παράσιτο εμφανιστεί ως "θύμα" και άρα ταυτιστεί με τον "εγγυητή" της ...Φοβούνται μήπως η Ελλάδα ανακτήσει την τιμή της, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ο "μουντζούρης" θα επιστρέψει σ' αυτούς.
Θύμα μιας τέτοιας απλής απάτης του "πεζοδρομίου" ήταν και η Ελλάδα. Οι τοκογλύφοι είχαν διαφθείρει όλα τα στελέχη τού δικομματισμού στην Ελλάδα και είχαν δημιουργήσει μια κατάσταση εγκληματική.  
(Ενός δικομματισμού που οι στρατιώτες του έχουν διασπαρεί σε διάφορα σημεία ... με την ανάλογη τακτική του κλασικού ΚΚΕ, του διχασμού και την σπορά της ασυνεννοησίας). 

Ελέγχοντας αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, δεν την έβαζαν - εκ του πονηρού - να δανείζεται με συμβατικούς όρους, παρά την έβαζαν να εκδίδει διαρκώς "ομόλογα", τα οποία τα αγόραζαν οι ίδιοι, προκειμένου να μην αντιδρά ο λαός στον υπερδανεισμό (Αν φυσικά το γνώριζε, που δεν το γνώριζε, αφού του αποσπούσαν την προσοχή τα διάφορα γκλαμουράτα καθρεφτάκια που κρέμονταν μπροστά του, βλέπε Ολυμπιακούς αγώνες, σιέστες πλουμιστές πάντοτε με το αζημίωτο της μίζας, εξοπλιστικά με υποβρύχια που γέρνουν, με βαγόνια που δεν ταιριάζουν στις σιδηροδρομικές ράγες  κ.α.) 

Αυτό που συμφέρει την Ελλάδα είναι να αποδείξει το κατά πόσον είναι αλήθεια όλες οι συκοφαντίες και οι κατηγορίες που της έχουν προσάψει ως "τεμπέλα" και "αναξιόπιστη", αλλάζοντας τη διάταξη των ρόλων στην υπόθεσή της με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι και οι πραγματικοί τους στόχοι και όχι να στραφεί εναντίον των Ευρωπαϊκών λαών, αλλά να συμμαχήσει μαζί τους κόντρα στο μεγάλο άρμεγμα της μεγαλύτερης απάτης όλων των εποχών .....

Αν από την αρχή το ελληνικό χρέος δεν ήταν βιώσιμο, σημαίνει ότι υπήρχε δόλος από τρίτους, εφόσον οι Έλληνες μόνοι τους δεν θα μπορούσαν - ακόμα και να το ήθελαν - να εξασφαλίσουν από μόνοι τους τέτοιο χρέος. Όσο δηλαδή και να το ήθελαν, δεν θα μπορούσαν από μόνοι τους να "ξεγελάσουν" τους τοκογλύφους. Άρα; ...Άρα, θα αποδειχθεί ότι οι ίδιοι οι τοκογλύφοι συμμετείχαν στην "απάτη" εις βάρος των "εαυτών" τους, καλλιεργώντας και γιγαντώνοντας το ήδη μη βιώσιμο χρέος (Βλέπε Σημίτη με τα swap της Goldman με παραποίηση στοιχείων και φυσικά τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ του κατηγορούμενου Γεωργίου που καλύπτεται πίσω από την ασυλία του και φυσικά ουδείς τον αντικαθιστά). Γιατί συμφέρει για έναν τοκογλύφο να δανείζει εκ του πονηρού έναν "αδύναμο κρίκο", όταν στοχεύει τον "εγγυητή" ....... 

Την Ελλάδα την έβαλαν στην ευρωζωνη οι τοκογλύφοι, γιατί με τον τρόπο αυτόν θα εξασφάλιζαν αδύναμο "τοίχο", για να κάνουν "ριφιφί" στο ταμείο τού "εγγυητή" της Ευρώπης ...Την έβαλαν οι απατεώνες Γερμανοί και οι σιωνιστές, για να την χρησιμοποιήσουν ως μαλακό "τοίχο" και να φάνε τα χρήματα της Ευρώπης.
Από την "τρύπα" της Ελλάδας μπήκε το ΔΝΤ στην Ευρώπη ...Από εκεί που "φυλούσε" ο ΓΑΠ της Goldman Sachs. Οι άπληστοι και δόλιοι σιωνιστές τοκογλύφοι δεν είχαν τα ελληνικά χρήματα στο στόχαστρό τους ...Στο στόχαστρό τους είχαν τα ευρωπαϊκά χρήματα (πλούτο θα έλεγα), εκμεταλλευόμενοι την αλληλεγγύη των Ευρωπαϊκών λαών. 


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Δεν είναι δυνατόν να έχεις βάλει την Ελλάδα στο αναγκαστικό Μνημόνιο, επειδή υποθέτεις ότι δεν μπορεί να ξεπληρώσει το δημόσιος χρέος της, το οποίο έχει φτάσει στο 110% του ΑΕΠ της και μέσα σε λίγα χρόνια να έχεις βάλει τους Ευρωπαίους πολίτες να έχουν ήδη πληρώσει με δάνεια το 170 % του ΑΕΠ αυτής της χώρας. Είναι δυνατόν να μην μπορεί κάποιος να ξεπληρώσει δέκα ευρώ χρέους στους τοκογλύφους και να μπορεί να ξεπληρώσει είκοσι στους "εγγυητές" του; Αυτό ήταν το κόλπο....... 

Οι Γερμανοί, παριστάνοντας ότι είχαν πόνο ψυχής και ως οι δήθεν πιο δυνατοί και "ηθικοί" της Ευρώπης, είχαν τη δύναμη να επιβάλουν στους υπόλοιπους "εγγυητές" την άποψή τους ότι ...έπρεπε να πληρώσουν από κοινού τα παράνομα ελληνικά χρέη και άρα να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι, εις βάρος των λαών τους. (Να προσθέσω πως αυτή η "παράσταση" που στην πραγματικότητα είναι ένας ακήρυχτος πόλεμος για να μην θεωρηθούν ποτέ όπως οι κλασικοί μέχρι τούδε εγκληματίες πολέμου, τον χρησιμοποιούν παράλληλα και ως μέσον υποβολής των πάσης φύσεως σχεδίων τους, που αυτή είναι η πλέον σημαντική παράμετρος σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο). 

Υπό την πίεση των Γερμανών οι Ευρωπαίοι αντάμειψαν τον τοκογλύφο και μετά όλοι μαζί έβριζαν το θύμα. Εξαιτίας των Γερμανών, μαζί με το πρώτο θύμα, που ήταν οι Έλληνες, έγιναν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Συνένοχοι ήταν Ναζί και τοκογλύφοι και προφανώς μοιράστηκαν μεταξύ τους αυτά τα κέρδη.
Η συμμορία της FED, του Μπάφετ και του Σόρος κατόρθωσαν και "έφαγαν" ήδη πάνω από μισό τρισεκατομμύριο ευρώ από τους ευρωπαϊκούς λαούς, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα ...Την "αδύναμη" Ελλάδα, την οποία - όπως είπαμε - την χρησιμοποίησαν, για να κάνουν "ριφιφί" στα ευρωπαϊκά ταμεία. Αν σε αυτά βάλει κάποιος τα χρήματα που κέρδισαν από την Ισπανία ή την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πώς έγινε το κόλπο.

Πρέπει να μάθουν οι πάντες τα εγκλήματα των Ναζί και των τοκογλύφων στην Ελλάδα. (Δεν βλέπω όμως κάποιον να κάνει απεργία πείνας για αυτό απ' έξω από καμιά πρεσβεία ..... )

Κάθε φορά που δρομολογείται τέτοια αλλαγή, κάνουν προκαταβολικά "φασαρία", για να στείλουν "μήνυμα" στους επίδοξους ηγέτες ότι θα επιτεθούν με όλα τα μέσα στην Ελλάδα. Απειλούν ότι θα την εμφανίσουν σαν εχθρό όλων των λαών και της παγκόσμιας ευημερίας. Γιατί; ...Για να τους περιορίσουν στις όποιες φιλοδοξίες τους ... Για να τους τρομοκρατήσουν σε περίπτωση που θα θελήσουν να αλλάξουν το οτιδήποτε στη διαχείριση της κατάστασης. Αυτό φοβούνται ...Τη διαφορετική αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος από μια Κυβέρνηση την οποία δεν γνωρίζουν. 


Πιθανότατα και οι ίδιοι να "υποβοηθάνε" την κατάσταση να "πάει" προς εκείνη την κατεύθυνση. Μπορεί και οι ίδιοι να δίνουν "ιδέες" στους Σταθάκηδες, που, όπως είπαμε, κυκλοφορούνε ελεύθεροι εξαιτίας του ελέους της Τρόικας και των Ναζί.  Θα απειλούσε ο Σταθάκης τη Γερμανία και θα εξασφάλιζε την ασυλία της Βουλής των δωσίλογων; ... Πρέφα με τον Τσοχατζόπουλο θα έπαιζε τώρα, αν ενοχλούσε τους Γερμανούς. Πιθανότατα, δηλαδή, ο Σταθάκης και όλοι όσοι μιλάνε για "επαναδιαπραγμάτευση" του χρέους, να είναι "λαγοί" των ναζιστών και των τοκογλύφων ..."Λαγοί", που θέλουν να στήσουν "καυγά" μεταξύ των λαών μακριά από το πραγματικό πρόβλημα και τον "πάγκο" των τοκογλύφων............

...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον λογιστικό έλεγχο του ελληνικού χρέους ... Φοβούνται μήπως οι Έλληνες αποκαλύψουν - έστω και κατά λάθος - την "τρύπα" του "ριφιφί" ...Φοβούνται μήπως από τον έλεγχο αυτόν οι ευρωπαϊκοί λαοί καταλάβουν το "ριφιφί" που έγινε εις βάρος τους και στραφούν εναντίον τους ...Φοβούνται μήπως αυτός ο έλεγχος ξεσκεπάσει όλη τη συνωμοσία και αποκαλύψει τους εγκληματίες. (τυχαίο το μεγάλο νταβαντούρι με εκλογή Προέδρου, με κλείσιμο ΑΤΜ, με τσουνάμι και επίθεση εξωγήϊνων ;;;) 

(ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ , ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ;;; ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ). 



Αν γίνει ένας λογιστικός έλεγχος της ελληνικής οικονομίας από την εποχή του Μητσοτάκη και μετά, όλα αυτά θα εμφανιστούν. Δεν χρειάζεται να ελεγχθεί όλη η οικονομία ...Οι μεγάλες αγορές, οι οποίες έγιναν από γερμανικές επιχειρήσεις και τα ομόλογα τα οποία εκδόθηκαν για να πραγματοποιηθούν αυτές, αρκούν. Έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι τόκοι και πανωτόκια. Τότε θα φανεί τι είχαν ως στόχο να κάνουν αυτοί, οι οποίοι δήθεν γκρέμιζαν "τείχη" ελευθερίας στο Βερολίνο, ενώ στην πραγματικότητα άνοιγαν τους "βόθρους" του φασισμού. (Συνεργαζόμενοι φυσικά πάντοτε με τους εσωτερικούς εχθρούς της πατρίδας μας ....) 

Τότε θα δούμε ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θα δούμε γιατί στην Ελλάδα, όπου "βασιλεύει" ο Ράιχενμπαχ και η Τρόικα, τα ψάχνουν όλα τα υπάρχοντα των Ελλήνων, αλλά έρευνα για τα λογιστικά τού χρέους τους δεν κάνουν. (Νομίζω πως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε μεγάλο βαθμό ποιοί δεεεεεεν......) 

Αν (και όταν) αποκαλυφθούν οι Γερμανοί και ο ρόλος τους στη σημερινή καταστροφή, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να απαιτήσει πάραυτα τόσο το αναγκαστικό δάνειο της Κατοχής όσο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Η Γερμανία τής άπειρης υποκρισίας και της "τζάμπα" συγνώμης θα πρέπει να πληρώσει για τα συνεχή εγκλήματά της. Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να τιμωρήσουν τους πάντες, πρέπει να τιμωρηθούν για την μόνιμα "μολυσματική" παρουσία τους στην ευρωπαϊκή ιστορία. Σε αυτήν την προσπάθεια τώρα η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει συμμάχους.

(Με σωστό τρόπο και όχι σαν ζητιάνοι ή φυγόπονοι ή σαν αυτούς που εκμεταλλεύονται τα ολοκαυτώματα όλων των λαών. Οι Έλληνες πάντοτε ήταν υπερήφανοι και ποτέ ζητιάνοι. Ούτε περίμεναν από τους άλλους να τιμούν για να τιμήσουν, τους νεκρούς τους. Το Δίκαιο και η υψηλή ποιότητα τους ενδιέφερε και όχι η όποια ποσοτική απολαβή. Τέλος οι μεγάλες κουβέντες, τα παχιά λόγια, τα ψέματα και οι πλάνες. Να ζητήσει μάλιστα αποζημιώσεις όχι μόνον του παρελθόντος αλλά και του παρόντος) 

ΣΥΜΜΑΧΟΙ
 

Η Ελλάδα πρέπει με την περίπτωσή της να δώσει τα στοιχεία αυτά, τα οποία χρειάζονται εκείνοι, που προσπαθούν στην Ευρώπη να δημιουργήσουν κοινό μπλοκ εναντίον της νεοναζιστικής Γερμανίας και των τοκογλύφων. Στην Ιταλία ο Γκρίλο ζητάει δημοψήφισμα για το ευρώ και ο "Ιταλός" Ντράγκι της Goldman Sachs δηλώνει ότι απαγορεύεται στους πάντες η έξοδος από την Ευρωζώνη την ώρα που την Ελλάδα την απειλούν με Grexit. 
Στη Γαλλία - του "μερακλή" Ολάντ - η Λεπέν θέλει να κατέβει υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, θέτοντας ως διακύβευμα αυτών των εκλογών το ζήτημα της εξόδου τής Γαλλίας από την γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλοι οι λαοί στην Ευρώπη πλέον φοβούνται μην βρεθούν στη θέση της Ελλάδας και η Ελλάδα είναι η μόνη που έχει αποδείξεις για το ποιοι οδηγούν τα κράτη σε αυτήν τη θέση ... Είναι οι ίδιοι που "μάτωσαν" την Ευρώπη πολλές φορές τον προηγούμενο αιώνα και επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους και στον σημερινό αιώνα ...Είναι οι ίδιοι, που στην αυγή της τρίτης χιλιετίας έφεραν και πάλι τη βαρβαρότητα στην Ευρώπη ...Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη διάλυση και το αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαβίας και είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα κρύβονται πίσω από τη διάλυση και το αιματοκύλισμα της Ουκρανίας........................

Οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι συνεταίροι τους απέσπασαν από τους λαούς της Ευρώπης σε καθαρό χρήμα και άρα καθαρό κέρδος πάνω από ένα τρις ευρώ με το κόλπο των "Μνημονίων" ...Αυτά, για να καταλάβει κάποιος τον λόγο που υπάρχει τόσο μίσος για την Ελλάδα κάθε φορά που αυτή προσπαθεί να βρει το δίκιο της. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, για να μην αφήσουν να φανεί η "τρύπα" του "ριφιφί". Όπως καταλαβαίνουμε πλέον όλοι στην Ευρώπη, υπάρχει πρόβλημα "εσωτερικής" προδοσίας. Κάποιοι μας "πούλησαν" φούμαρα "ενοποίησης", "αδερφοσύνης" και "αλληλεγγύης", για να μας εξοντώσουν. Μας παρέσυραν σε ένα δήθεν "τραπέζι" αδερφοσύνης και αυτοί είχαν σκοπό να μας "δολοφονήσουν". Η Ευρώπη δεν έχει επιλύσει ακόμα το πρόβλημα των Ναζί και η Ελλάδα πρέπει - και μπορεί - να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον αγώνα ...Όπως έκανε άλλωστε πάντα όταν χρειάστηκε στους αγώνες κατά του φασισμού. 

Τραϊανού Παναγιώτης
ΕΑΜ. Β’
 
Υ.Γ. 1
Για δες κάτι περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Κάθε φορά, που υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει ένα "παράθυρο" και να αποκαλυφθούν οι εγκληματίες ΓερμανοΝαζί ή ΕβραιοΣιωνιστές στην Ελλάδα, συμβαίνει πάντα κάτι "μαγικό" και οι θύτες καταφέρνουν και θυματοποιούνται. Τώρα, που τα γερμανοσιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ κατηγορούν τη χρεοκοπημένη Ελλάδα και αποκρύπτουν τις ευθύνες των Γερμανών Ναζί και των Εβραίων Σιωνιστών σε αυτήν την χρεοκοπία, οι Έλληνες τους επιβεβαιώνουν με τον πιο απόλυτο τρόπο. Με τρόπο τέτοιο, που σε "πείθουν" να μην τους λυπάσαι καθόλου ...ό,τι κι αν τους κάνεις.


Οι "κακοί" Έλληνες δεν είναι μόνον απατεώνες, αλλά και "δολοφόνοι". Δεν φτάνει που οι "άτιμοι" δεν θέλουν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους απέναντι στους "τίμιους" δανειστές τους ...θέλουν να τους σκοτώσουν κιόλας. Τόσο αχάριστοι είναι. Την προηγούμενη φορά οι "κακοί" Έλληνες πυροβόλησαν τη Γερμανική Πρεσβεία και τώρα πυροβολούν την Ισραηλινή Πρεσβεία. Οι "κακοί" Έλληνες πυροβολούν - και με το ίδιο όπλο μάλιστα - αυτούς τους "καλούς" ανθρώπους που από την "αφέλειά" τους και την "καλή" τους την ψυχή τούς δάνεισαν δισεκατομμύρια και δεν ακούνε ένα "ευχαριστώ". Όχι τίποτε άλλο, αλλά στεναχώρησαν και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ...Στεναχώρησαν και τον Γιωργάκη.


Υ.Γ. 2
Τελικά, για ένα πράγμα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους τοκογλύφους Σιωνιστές ...Δεν είναι σε καμία περίπτωση αχάριστοι. Μπορεί να είναι σκουπίδια, αλλά αχάριστοι δεν είναι. Πήραν την πάλαι ποτέ σταλινικιά αξύριστη συντρόφισσα Δαμανάκη και την έκαναν Γενική Διευθύντρια Παγκόσμιου Οργανισμού ...Έβαλαν ένα αυθεντικό "τσόκαρο" ανάμεσα στους αυθεντικούς "λόρδους". Δεν τα αδικούν τα δουλικά τους, ειδικά αν είναι ομοεθνείς τους. Από το ΚΚΕ του Μπεναρόγια στο "Εδώ Μεζεδοπωλείο" και από εκεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό. Αυτή ήταν η ανταμοιβή γι' αυτήν που τόλμησε για πρώτη φορά και μας εκβίασε με το Grexit. Αυτή το δοκίμασε πρώτη και μόλις είδαν οι τοκογλύφοι ότι έχει απόδοση, το έκαναν "σημαία" τους. Θα περάσει στην ελληνική ιστορία σαν διεφθαρμένη "Δραχμανάκη" ...Άξια του μισθού της.


Υσ της Νάγιας : κάθε προσπάθεια που γίνεται για να κλείσει το θέμα του χρέους έστω και χρονικά προσωρινά, παράδειγμα με τα κατοχικά δάνεια, με το σκεπτικό του συμψηφισμού ή της κοινωνικής πρόσκαιρης ανακούφισης, δεν είναι παρά η αποδοχή του χρέους. Κάθε προσπάθεια που δεν γίνεται προς όφελος του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας, είναι σαν να την βάζουν μπροστά να αλλάξει τα μέχρι σήμερα Διεθνή δεδικασμένα, όπως αυτή επί εποχής Μεταξά.  Όπως αυτή με την ονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία, από την στιγμή που υπάρχει το δεδικασμένο μεταξύ Γαλλίας - Αγγλίας, όταν η δεύτερη ήθελε να δώσει το όνομα Μεγάλη Βρετανία, για να επέμβει ο Ντε Γκώλ και να κερδίσει, επειδή στην Γαλλία υπήρχε ομώνυμη επωνυμία. 
Η Ανθρωπότητα δεν περιμένει από την Ελλάδα να αλλάξει όσα πέτυχε με κόπους και θυσίες. Όμως .........    

Ολόκληρο το εξαιρετικό άρθρο του Τραϊανού ΕΑΜ Β' στην παρακάτω δ/νση :
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/12/anoikti-epistoli-pros-tsipra-kammeno.html
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ !!! (ΕΑΜ Β') μετά σχολιασμών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ, με δικούς μου ενδιάμεσους σχολιασμούς, εντός παρενθέσεων με μπλέ γράμματα. 


(Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παίζεται η ίδια παράσταση ιστορικά με διαφορετικά σκηνικά, σκεπτόμουν πως τελικά οι πρώτοι υπαίτιοι της επανάληψης της ανθρώπινης ιστορίας δεν έρχονται οι άνθρωποι ή λαοί, αλλά αυτοί που γράφουν την ιστορία και την διαγράφουν κατά το δοκούν και με χρονολογημένη σειρά προτεραιοτήτων, με σκοπό να την επαναλάβουν. Εξ αιτίας αυτού όμως, όλοι οι Λαοί του κόσμου πέφτουν στην ίδια παγίδα και ας είχαν περάσει ιστορικά από το ίδιο σημείο αρκετές φορές πρωτύτερα ..... Αν ψάχνουν κάποιοι τι μπορεί να σημαίνει Διά-βολος - Δια-βολή, την έχουν μπροστά τους αλλά δεν την βλέπουν εξ αιτίας μιας αστείρευτης προπαγάνδας που εμείς στην ουσία τροφοδοτούμε και ταυτόχρονα εξυπηρετούμε) 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΉ προς Τσίπρα, Καμμένο (και για όποιον άλλον ειλικρινώς ακραιφνή πατριώτη, προσθέτω) 

Τα χρέη δηλαδή των τοκογλύφων ο ΣΥΡΙΖΑ τα θεωρεί νόμιμα και ως εκ τούτου πάει ένα "βήμα" παραπέρα και "κουρεύει" τα δάνεια που πήρε, για να τους ξεπληρώσει ;;; Όλα αυτά δεν πρέπει να αναλυθούν, ώστε να μπουν ως παράμετροι σε κάποια κοινή εθνική στρατηγική ;;; Την συμμαχία των ευρωπαϊκών λαών στον δίκαιο ελληνικό αγώνα πώς θα την εξασφαλίσει ;;; Με το "κούρεμα" των περιουσιών τους ;;; (Ορθά στο άρθρο του ο Τραϊανός τονίζει πως η επίθεση των τοκογλύφων στην Ελλάδα ήταν για να βάλουν στο χέρι, μαζί με την Ελλάδα και τον πλούτο των Ευρωπαϊκών λαών.) 

Με την Ελλάδα "μάλωναν" δημοσίως Γερμανοί και τοκογλύφοι, γιατί αυτό επέβαλε η "παράσταση" της απάτης. Με την Ελλάδα "μάλωναν", για να δώσουν μια "παράσταση", η οποία θα έπειθε τον "εγγυητή" (Ε.Ε) να πληρώσει για λογαριασμό της ... (ως γνωστόν το μεγαλύτερο Πακέτο "στήριξης" το δίνει η Ε.Ε). Τα γνωστά κόλπα, τα οποία κάνουν στα καταγώγια οι τοκογλύφοι και οι μπράβοι τους ...Εκεί που προσπαθούν να πείσουν τον πλούσιο "θείο" εγγυητή ότι πρέπει να πληρώσει για τα χρέη του άχρηστου και τεμπέλη "ανιψιού". Κάνουν δημόσια "φασαρία", που κάποιους τους ντροπιάζει και κάποιους άλλους τους φέρνει σε απόγνωση με αποτέλεσμα να μην σκέφτεται κανένας σωστά (και συμπληρώνω ούτε να ενεργεί σωστά) ενώ προσπαθούν να κλείσουν το θέμα του χρέους άρον άρον ...... (και φυσικά να μην υπάρξει έλεγχος, κυλώντας ο χρόνος υπέρ τους) 

...Ήθελαν να βάλουν την Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες στα δάνεια, εμποδίζοντάς την να κάνει αυτό, το οποίο θα έκανε και ο πιο αφελής άνθρωπος μπροστά σε ένα τεράστιο χρέος: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ;;; ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ;;; ... Εκτός αν θέλει να αποφύγει ή να αποκρύψει κάτι σημαντικό και επιβλαβές για εκείνον (ους) που τον δημιούργησε ....
Το πρόβλημα γι' αυτούς δεν είναι η αποπληρωμή τού χρέους και οι όροι αυτής της αποπληρωμής. Αυτό - έτσι κι αλλιώς - αφορά τους "εγγυητές" και αυτοί δεν είναι οι τοκογλύφοι. Το πρόβλημα για τους τοκογλύφους και τους συνενόχους τους είναι το ίδιο το χρέος ...Αυτό φοβούνται ...Φοβούνται μήπως η Ελλάδα κάνει έλεγχο της δημιουργίας αυτού του χρέους ...Φοβούνται μήπως η Ελλάδα αλλάξει "στρατόπεδο" και από τεμπέλης και παράσιτο εμφανιστεί ως "θύμα" και άρα ταυτιστεί με τον "εγγυητή" της ...Φοβούνται μήπως η Ελλάδα ανακτήσει την τιμή της, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ο "μουντζούρης" θα επιστρέψει σ' αυτούς.
Θύμα μιας τέτοιας απλής απάτης του "πεζοδρομίου" ήταν και η Ελλάδα. Οι τοκογλύφοι είχαν διαφθείρει όλα τα στελέχη τού δικομματισμού στην Ελλάδα και είχαν δημιουργήσει μια κατάσταση εγκληματική.  
(Ενός δικομματισμού που οι στρατιώτες του έχουν διασπαρεί σε διάφορα σημεία ... με την ανάλογη τακτική του κλασικού ΚΚΕ, του διχασμού και την σπορά της ασυνεννοησίας). 

Ελέγχοντας αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, δεν την έβαζαν - εκ του πονηρού - να δανείζεται με συμβατικούς όρους, παρά την έβαζαν να εκδίδει διαρκώς "ομόλογα", τα οποία τα αγόραζαν οι ίδιοι, προκειμένου να μην αντιδρά ο λαός στον υπερδανεισμό (Αν φυσικά το γνώριζε, που δεν το γνώριζε, αφού του αποσπούσαν την προσοχή τα διάφορα γκλαμουράτα καθρεφτάκια που κρέμονταν μπροστά του, βλέπε Ολυμπιακούς αγώνες, σιέστες πλουμιστές πάντοτε με το αζημίωτο της μίζας, εξοπλιστικά με υποβρύχια που γέρνουν, με βαγόνια που δεν ταιριάζουν στις σιδηροδρομικές ράγες  κ.α.) 

Αυτό που συμφέρει την Ελλάδα είναι να αποδείξει το κατά πόσον είναι αλήθεια όλες οι συκοφαντίες και οι κατηγορίες που της έχουν προσάψει ως "τεμπέλα" και "αναξιόπιστη", αλλάζοντας τη διάταξη των ρόλων στην υπόθεσή της με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι και οι πραγματικοί τους στόχοι και όχι να στραφεί εναντίον των Ευρωπαϊκών λαών, αλλά να συμμαχήσει μαζί τους κόντρα στο μεγάλο άρμεγμα της μεγαλύτερης απάτης όλων των εποχών .....

Αν από την αρχή το ελληνικό χρέος δεν ήταν βιώσιμο, σημαίνει ότι υπήρχε δόλος από τρίτους, εφόσον οι Έλληνες μόνοι τους δεν θα μπορούσαν - ακόμα και να το ήθελαν - να εξασφαλίσουν από μόνοι τους τέτοιο χρέος. Όσο δηλαδή και να το ήθελαν, δεν θα μπορούσαν από μόνοι τους να "ξεγελάσουν" τους τοκογλύφους. Άρα; ...Άρα, θα αποδειχθεί ότι οι ίδιοι οι τοκογλύφοι συμμετείχαν στην "απάτη" εις βάρος των "εαυτών" τους, καλλιεργώντας και γιγαντώνοντας το ήδη μη βιώσιμο χρέος (Βλέπε Σημίτη με τα swap της Goldman με παραποίηση στοιχείων και φυσικά τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ του κατηγορούμενου Γεωργίου που καλύπτεται πίσω από την ασυλία του και φυσικά ουδείς τον αντικαθιστά). Γιατί συμφέρει για έναν τοκογλύφο να δανείζει εκ του πονηρού έναν "αδύναμο κρίκο", όταν στοχεύει τον "εγγυητή" ....... 

Την Ελλάδα την έβαλαν στην ευρωζωνη οι τοκογλύφοι, γιατί με τον τρόπο αυτόν θα εξασφάλιζαν αδύναμο "τοίχο", για να κάνουν "ριφιφί" στο ταμείο τού "εγγυητή" της Ευρώπης ...Την έβαλαν οι απατεώνες Γερμανοί και οι σιωνιστές, για να την χρησιμοποιήσουν ως μαλακό "τοίχο" και να φάνε τα χρήματα της Ευρώπης.
Από την "τρύπα" της Ελλάδας μπήκε το ΔΝΤ στην Ευρώπη ...Από εκεί που "φυλούσε" ο ΓΑΠ της Goldman Sachs. Οι άπληστοι και δόλιοι σιωνιστές τοκογλύφοι δεν είχαν τα ελληνικά χρήματα στο στόχαστρό τους ...Στο στόχαστρό τους είχαν τα ευρωπαϊκά χρήματα (πλούτο θα έλεγα), εκμεταλλευόμενοι την αλληλεγγύη των Ευρωπαϊκών λαών. 


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Δεν είναι δυνατόν να έχεις βάλει την Ελλάδα στο αναγκαστικό Μνημόνιο, επειδή υποθέτεις ότι δεν μπορεί να ξεπληρώσει το δημόσιος χρέος της, το οποίο έχει φτάσει στο 110% του ΑΕΠ της και μέσα σε λίγα χρόνια να έχεις βάλει τους Ευρωπαίους πολίτες να έχουν ήδη πληρώσει με δάνεια το 170 % του ΑΕΠ αυτής της χώρας. Είναι δυνατόν να μην μπορεί κάποιος να ξεπληρώσει δέκα ευρώ χρέους στους τοκογλύφους και να μπορεί να ξεπληρώσει είκοσι στους "εγγυητές" του; Αυτό ήταν το κόλπο....... 

Οι Γερμανοί, παριστάνοντας ότι είχαν πόνο ψυχής και ως οι δήθεν πιο δυνατοί και "ηθικοί" της Ευρώπης, είχαν τη δύναμη να επιβάλουν στους υπόλοιπους "εγγυητές" την άποψή τους ότι ...έπρεπε να πληρώσουν από κοινού τα παράνομα ελληνικά χρέη και άρα να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι, εις βάρος των λαών τους. (Να προσθέσω πως αυτή η "παράσταση" που στην πραγματικότητα είναι ένας ακήρυχτος πόλεμος για να μην θεωρηθούν ποτέ όπως οι κλασικοί μέχρι τούδε εγκληματίες πολέμου, τον χρησιμοποιούν παράλληλα και ως μέσον υποβολής των πάσης φύσεως σχεδίων τους, που αυτή είναι η πλέον σημαντική παράμετρος σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο). 

Υπό την πίεση των Γερμανών οι Ευρωπαίοι αντάμειψαν τον τοκογλύφο και μετά όλοι μαζί έβριζαν το θύμα. Εξαιτίας των Γερμανών, μαζί με το πρώτο θύμα, που ήταν οι Έλληνες, έγιναν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Συνένοχοι ήταν Ναζί και τοκογλύφοι και προφανώς μοιράστηκαν μεταξύ τους αυτά τα κέρδη.
Η συμμορία της FED, του Μπάφετ και του Σόρος κατόρθωσαν και "έφαγαν" ήδη πάνω από μισό τρισεκατομμύριο ευρώ από τους ευρωπαϊκούς λαούς, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα ...Την "αδύναμη" Ελλάδα, την οποία - όπως είπαμε - την χρησιμοποίησαν, για να κάνουν "ριφιφί" στα ευρωπαϊκά ταμεία. Αν σε αυτά βάλει κάποιος τα χρήματα που κέρδισαν από την Ισπανία ή την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πώς έγινε το κόλπο.

Πρέπει να μάθουν οι πάντες τα εγκλήματα των Ναζί και των τοκογλύφων στην Ελλάδα. (Δεν βλέπω όμως κάποιον να κάνει απεργία πείνας για αυτό απ' έξω από καμιά πρεσβεία ..... )

Κάθε φορά που δρομολογείται τέτοια αλλαγή, κάνουν προκαταβολικά "φασαρία", για να στείλουν "μήνυμα" στους επίδοξους ηγέτες ότι θα επιτεθούν με όλα τα μέσα στην Ελλάδα. Απειλούν ότι θα την εμφανίσουν σαν εχθρό όλων των λαών και της παγκόσμιας ευημερίας. Γιατί; ...Για να τους περιορίσουν στις όποιες φιλοδοξίες τους ... Για να τους τρομοκρατήσουν σε περίπτωση που θα θελήσουν να αλλάξουν το οτιδήποτε στη διαχείριση της κατάστασης. Αυτό φοβούνται ...Τη διαφορετική αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος από μια Κυβέρνηση την οποία δεν γνωρίζουν. 


Πιθανότατα και οι ίδιοι να "υποβοηθάνε" την κατάσταση να "πάει" προς εκείνη την κατεύθυνση. Μπορεί και οι ίδιοι να δίνουν "ιδέες" στους Σταθάκηδες, που, όπως είπαμε, κυκλοφορούνε ελεύθεροι εξαιτίας του ελέους της Τρόικας και των Ναζί.  Θα απειλούσε ο Σταθάκης τη Γερμανία και θα εξασφάλιζε την ασυλία της Βουλής των δωσίλογων; ... Πρέφα με τον Τσοχατζόπουλο θα έπαιζε τώρα, αν ενοχλούσε τους Γερμανούς. Πιθανότατα, δηλαδή, ο Σταθάκης και όλοι όσοι μιλάνε για "επαναδιαπραγμάτευση" του χρέους, να είναι "λαγοί" των ναζιστών και των τοκογλύφων ..."Λαγοί", που θέλουν να στήσουν "καυγά" μεταξύ των λαών μακριά από το πραγματικό πρόβλημα και τον "πάγκο" των τοκογλύφων............

...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον λογιστικό έλεγχο του ελληνικού χρέους ... Φοβούνται μήπως οι Έλληνες αποκαλύψουν - έστω και κατά λάθος - την "τρύπα" του "ριφιφί" ...Φοβούνται μήπως από τον έλεγχο αυτόν οι ευρωπαϊκοί λαοί καταλάβουν το "ριφιφί" που έγινε εις βάρος τους και στραφούν εναντίον τους ...Φοβούνται μήπως αυτός ο έλεγχος ξεσκεπάσει όλη τη συνωμοσία και αποκαλύψει τους εγκληματίες. (τυχαίο το μεγάλο νταβαντούρι με εκλογή Προέδρου, με κλείσιμο ΑΤΜ, με τσουνάμι και επίθεση εξωγήϊνων ;;;) 

(ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ , ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ;;; ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ). 



Αν γίνει ένας λογιστικός έλεγχος της ελληνικής οικονομίας από την εποχή του Μητσοτάκη και μετά, όλα αυτά θα εμφανιστούν. Δεν χρειάζεται να ελεγχθεί όλη η οικονομία ...Οι μεγάλες αγορές, οι οποίες έγιναν από γερμανικές επιχειρήσεις και τα ομόλογα τα οποία εκδόθηκαν για να πραγματοποιηθούν αυτές, αρκούν. Έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι τόκοι και πανωτόκια. Τότε θα φανεί τι είχαν ως στόχο να κάνουν αυτοί, οι οποίοι δήθεν γκρέμιζαν "τείχη" ελευθερίας στο Βερολίνο, ενώ στην πραγματικότητα άνοιγαν τους "βόθρους" του φασισμού. (Συνεργαζόμενοι φυσικά πάντοτε με τους εσωτερικούς εχθρούς της πατρίδας μας ....) 

Τότε θα δούμε ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θα δούμε γιατί στην Ελλάδα, όπου "βασιλεύει" ο Ράιχενμπαχ και η Τρόικα, τα ψάχνουν όλα τα υπάρχοντα των Ελλήνων, αλλά έρευνα για τα λογιστικά τού χρέους τους δεν κάνουν. (Νομίζω πως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε μεγάλο βαθμό ποιοί δεεεεεεν......) 

Αν (και όταν) αποκαλυφθούν οι Γερμανοί και ο ρόλος τους στη σημερινή καταστροφή, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να απαιτήσει πάραυτα τόσο το αναγκαστικό δάνειο της Κατοχής όσο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Η Γερμανία τής άπειρης υποκρισίας και της "τζάμπα" συγνώμης θα πρέπει να πληρώσει για τα συνεχή εγκλήματά της. Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να τιμωρήσουν τους πάντες, πρέπει να τιμωρηθούν για την μόνιμα "μολυσματική" παρουσία τους στην ευρωπαϊκή ιστορία. Σε αυτήν την προσπάθεια τώρα η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει συμμάχους.

(Με σωστό τρόπο και όχι σαν ζητιάνοι ή φυγόπονοι ή σαν αυτούς που εκμεταλλεύονται τα ολοκαυτώματα όλων των λαών. Οι Έλληνες πάντοτε ήταν υπερήφανοι και ποτέ ζητιάνοι. Ούτε περίμεναν από τους άλλους να τιμούν για να τιμήσουν, τους νεκρούς τους. Το Δίκαιο και η υψηλή ποιότητα τους ενδιέφερε και όχι η όποια ποσοτική απολαβή. Τέλος οι μεγάλες κουβέντες, τα παχιά λόγια, τα ψέματα και οι πλάνες. Να ζητήσει μάλιστα αποζημιώσεις όχι μόνον του παρελθόντος αλλά και του παρόντος) 

ΣΥΜΜΑΧΟΙ
 

Η Ελλάδα πρέπει με την περίπτωσή της να δώσει τα στοιχεία αυτά, τα οποία χρειάζονται εκείνοι, που προσπαθούν στην Ευρώπη να δημιουργήσουν κοινό μπλοκ εναντίον της νεοναζιστικής Γερμανίας και των τοκογλύφων. Στην Ιταλία ο Γκρίλο ζητάει δημοψήφισμα για το ευρώ και ο "Ιταλός" Ντράγκι της Goldman Sachs δηλώνει ότι απαγορεύεται στους πάντες η έξοδος από την Ευρωζώνη την ώρα που την Ελλάδα την απειλούν με Grexit. 
Στη Γαλλία - του "μερακλή" Ολάντ - η Λεπέν θέλει να κατέβει υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, θέτοντας ως διακύβευμα αυτών των εκλογών το ζήτημα της εξόδου τής Γαλλίας από την γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλοι οι λαοί στην Ευρώπη πλέον φοβούνται μην βρεθούν στη θέση της Ελλάδας και η Ελλάδα είναι η μόνη που έχει αποδείξεις για το ποιοι οδηγούν τα κράτη σε αυτήν τη θέση ... Είναι οι ίδιοι που "μάτωσαν" την Ευρώπη πολλές φορές τον προηγούμενο αιώνα και επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους και στον σημερινό αιώνα ...Είναι οι ίδιοι, που στην αυγή της τρίτης χιλιετίας έφεραν και πάλι τη βαρβαρότητα στην Ευρώπη ...Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη διάλυση και το αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαβίας και είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα κρύβονται πίσω από τη διάλυση και το αιματοκύλισμα της Ουκρανίας........................

Οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι συνεταίροι τους απέσπασαν από τους λαούς της Ευρώπης σε καθαρό χρήμα και άρα καθαρό κέρδος πάνω από ένα τρις ευρώ με το κόλπο των "Μνημονίων" ...Αυτά, για να καταλάβει κάποιος τον λόγο που υπάρχει τόσο μίσος για την Ελλάδα κάθε φορά που αυτή προσπαθεί να βρει το δίκιο της. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, για να μην αφήσουν να φανεί η "τρύπα" του "ριφιφί". Όπως καταλαβαίνουμε πλέον όλοι στην Ευρώπη, υπάρχει πρόβλημα "εσωτερικής" προδοσίας. Κάποιοι μας "πούλησαν" φούμαρα "ενοποίησης", "αδερφοσύνης" και "αλληλεγγύης", για να μας εξοντώσουν. Μας παρέσυραν σε ένα δήθεν "τραπέζι" αδερφοσύνης και αυτοί είχαν σκοπό να μας "δολοφονήσουν". Η Ευρώπη δεν έχει επιλύσει ακόμα το πρόβλημα των Ναζί και η Ελλάδα πρέπει - και μπορεί - να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον αγώνα ...Όπως έκανε άλλωστε πάντα όταν χρειάστηκε στους αγώνες κατά του φασισμού. 

Τραϊανού Παναγιώτης
ΕΑΜ. Β’
 
Υ.Γ. 1
Για δες κάτι περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Κάθε φορά, που υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει ένα "παράθυρο" και να αποκαλυφθούν οι εγκληματίες ΓερμανοΝαζί ή ΕβραιοΣιωνιστές στην Ελλάδα, συμβαίνει πάντα κάτι "μαγικό" και οι θύτες καταφέρνουν και θυματοποιούνται. Τώρα, που τα γερμανοσιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ κατηγορούν τη χρεοκοπημένη Ελλάδα και αποκρύπτουν τις ευθύνες των Γερμανών Ναζί και των Εβραίων Σιωνιστών σε αυτήν την χρεοκοπία, οι Έλληνες τους επιβεβαιώνουν με τον πιο απόλυτο τρόπο. Με τρόπο τέτοιο, που σε "πείθουν" να μην τους λυπάσαι καθόλου ...ό,τι κι αν τους κάνεις.


Οι "κακοί" Έλληνες δεν είναι μόνον απατεώνες, αλλά και "δολοφόνοι". Δεν φτάνει που οι "άτιμοι" δεν θέλουν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους απέναντι στους "τίμιους" δανειστές τους ...θέλουν να τους σκοτώσουν κιόλας. Τόσο αχάριστοι είναι. Την προηγούμενη φορά οι "κακοί" Έλληνες πυροβόλησαν τη Γερμανική Πρεσβεία και τώρα πυροβολούν την Ισραηλινή Πρεσβεία. Οι "κακοί" Έλληνες πυροβολούν - και με το ίδιο όπλο μάλιστα - αυτούς τους "καλούς" ανθρώπους που από την "αφέλειά" τους και την "καλή" τους την ψυχή τούς δάνεισαν δισεκατομμύρια και δεν ακούνε ένα "ευχαριστώ". Όχι τίποτε άλλο, αλλά στεναχώρησαν και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ...Στεναχώρησαν και τον Γιωργάκη.


Υ.Γ. 2
Τελικά, για ένα πράγμα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους τοκογλύφους Σιωνιστές ...Δεν είναι σε καμία περίπτωση αχάριστοι. Μπορεί να είναι σκουπίδια, αλλά αχάριστοι δεν είναι. Πήραν την πάλαι ποτέ σταλινικιά αξύριστη συντρόφισσα Δαμανάκη και την έκαναν Γενική Διευθύντρια Παγκόσμιου Οργανισμού ...Έβαλαν ένα αυθεντικό "τσόκαρο" ανάμεσα στους αυθεντικούς "λόρδους". Δεν τα αδικούν τα δουλικά τους, ειδικά αν είναι ομοεθνείς τους. Από το ΚΚΕ του Μπεναρόγια στο "Εδώ Μεζεδοπωλείο" και από εκεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό. Αυτή ήταν η ανταμοιβή γι' αυτήν που τόλμησε για πρώτη φορά και μας εκβίασε με το Grexit. Αυτή το δοκίμασε πρώτη και μόλις είδαν οι τοκογλύφοι ότι έχει απόδοση, το έκαναν "σημαία" τους. Θα περάσει στην ελληνική ιστορία σαν διεφθαρμένη "Δραχμανάκη" ...Άξια του μισθού της.


Υσ της Νάγιας : κάθε προσπάθεια που γίνεται για να κλείσει το θέμα του χρέους έστω και χρονικά προσωρινά, παράδειγμα με τα κατοχικά δάνεια, με το σκεπτικό του συμψηφισμού ή της κοινωνικής πρόσκαιρης ανακούφισης, δεν είναι παρά η αποδοχή του χρέους. Κάθε προσπάθεια που δεν γίνεται προς όφελος του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας, είναι σαν να την βάζουν μπροστά να αλλάξει τα μέχρι σήμερα Διεθνή δεδικασμένα, όπως αυτή επί εποχής Μεταξά.  Όπως αυτή με την ονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία, από την στιγμή που υπάρχει το δεδικασμένο μεταξύ Γαλλίας - Αγγλίας, όταν η δεύτερη ήθελε να δώσει το όνομα Μεγάλη Βρετανία, για να επέμβει ο Ντε Γκώλ και να κερδίσει, επειδή στην Γαλλία υπήρχε ομώνυμη επωνυμία. 
Η Ανθρωπότητα δεν περιμένει από την Ελλάδα να αλλάξει όσα πέτυχε με κόπους και θυσίες. Όμως .........    

Ολόκληρο το εξαιρετικό άρθρο του Τραϊανού ΕΑΜ Β' στην παρακάτω δ/νση :
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/12/anoikti-epistoli-pros-tsipra-kammeno.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου