a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

https://www.facebook.com/notes/ 

Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού, ενώπιον κάθε δικαστικής και αρμόδιας αρχής 

Οι διαταγές πληρωμής, εκδίδονται από τη δικαστική εξουσία «Στο όνομα του Ελληνικού Λαού». Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού εκδόθηκαν και εξακολουθούν να εκδίδονται εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των τραπεζών κατά των ελλήνων πολιτών. Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού οι τράπεζες έβγαλαν και εξακολουθούν να βγάζουν  στο σφυρί εκατομμύρια ιδιοκτησίες...  Σε ρυθμούς πολυβόλου η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει εξαπολύσει από τις αρχές του χρόνου πάνω από 780.000 «επιθέσεις» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που χρωστούν στην εφορία. σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείς Δημοσίων Εσόδων τουλάχιστον 2.500.000 φορολογούμενοι παίρνουν σειρά, αφού βρίσκονται ήδη στον προθάλαμο των κατασχέσεων και της φυλάκισης, είτε έχουν κάνει ρύθμιση είτε όχι για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο. Και αυτοί αυξάνονται αλματωδώς μήνα με το μήνα! Ξεπερνούν ήδη τους 2.250.000 οι φορολογούμενοι που έχουν «παλαιά χρέη» στην εφορία προ του 2013, ενώ 1.100.000 φορολογούμενοι μπήκαν στη «μαύρη λίστα»  επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους τρέχοντες φόρους της χρονιάς.
Όλοι μαζί χρωστούν 70,1 δισεκατομμύρια ευρώ και μόνον οι 175.000 από αυτούς μπόρεσαν να κάνουν κάποια ρύθμιση για να αποφύγουν τα χειρότερα. Τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είναι αποκαλυπτικά:
- Μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο έγιναν 149.170 κατασχέσεις εις χείρας τρίτων. Δηλαδή αναλογούν 5.967 κατασχέσεις μισθών, ενοικίων, σε τράπεζες κλπ για κάθε εργάσιμη ημέρα του μήνα! Οι 131.326 έγιναν ηλεκτρονικά χωρίς δικαστικό κλητήρα. Συνολικά μέσα στο 2014 (εννεάμηνο) έγιναν 687.427 κατασχέσεις! Συνολικά φέτος έχουν γίνει 11.226 πλειστηριασμοί ακινήτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων οφειλετών.
Συνολικά από την αρχή του χρόνου έγιναν 25.718 παραγγελίες κατάσχεσης. Αν στους παραπάνω προστεθούν και οι 471.000 ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες του ΟΑΕΕ, τα χρέη των οποίων περνούν στην εφορία, συμπεραίνουμε ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού κινδυνεύει με δήμευση της περιουσίας του και φυλάκιση.  

Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2014 ασκήθηκαν 4.122 ποινικές διώξεις σε φορολογουμένους για χρέη στο δημόσιο. Κάθε εργάσιμη μέρα δηλαδή η εφορία στέλνει άλλους 165 φορολογούμενους «στο σκαμνί». Στο εννεάμηνο ασκήθηκαν συνολικά 54.586 ποινικές διώξεις –όσους έχει δηλαδή πληθυσμό μια πόλη όπως πχ η Καλαμάτα, τα Χανιά ή η Καβάλα! Τα ίδια στοιχεία δείχνουν και ότι οι ρυθμοί που «κτυπά» η εφορία είναι επιταχυνόμενοι και μήνα με τον μήνα αυξάνονται.  
Πηγή: Πρώτο Θέμα: http://www.protothema.gr/economy/article/421759/efialtis-6000-katasheseis-kathe-mera-gia-hrei-stin-eforia/

Επειδή, διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις, ποινικές διώξεις και φυλακίσεις, εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αποφασίζονται από τη δικαστική εξουσία στο όνομα του Ελληνικού Λαού, προκύπτει μία λογική και νομική αντίφαση εκ της οποίας γεννάται το εύλογο ερώτημα: Συναινεί ο Ελληνικός Λαός στη χρήση του ονόματός του, από μια εξουσία που έχει βάλει ως στόχο τη δήμευση της περιουσίας  και τον περιορισμό της ελευθερίας της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού; Εξυπηρετεί η πρακτική αυτή το δημόσιο συμφέρον; Θα επιφέρει όπως ισχυρίζονται οι πολιτικοί, την πολυπόθητη ανάπτυξη που θα μας βγάλει από την κρίση; Συνάδει με τα δημοκρατικά ιδεώδη μιας ευνομούμενης Πολιτείας; Εκφράζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα; Λειτουργεί σε αρμονία με το Εθιμικό Δίκαιο, με το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις προστασίας των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων;
Σύμφωνα με το πρώτο άρθρο του Συντάγματος, Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Ενώ σύμφωνα με το δεύτερο άρθρο, Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
Εκ των ανωτέρω συνάγεται το συμπέρασμα, ότι πηγή της δικαστικής εξουσίας είναι ο Ελληνικός Λαός, και για το λόγο αυτό κατά την απονομή της δικαιοσύνης, γίνεται επίκληση της πηγής της, «Στο όνομα του Ελληνικού Λαού». Σύμφωνα με το άρθρο 93 του Συντάγματος, «Οι συνεδριάσεις κάθε δικαστηρίου είναι δημόσιες και κάθε δικαστική απόφαση πρέπει να είναι ειδικά και εμπεριστατωμένα αιτιολογημένη και να απαγγέλλεται σε δημόσια συνεδρίαση. Ο δημόσιος χαρακτήρας των δικαστικών συνεδριάσεων, είναι υποχρεωτικός ώστε να λαμβάνει την έγκριση των εντολοδόχων τους και η εγκυρότητα των δικαστικών αποφάσεων τεκμαίρεται από το γεγονός ότι αυτές απαγγέλλονται δημόσια, στο όνομα του ελληνικού λαού, εκφράζοντας το «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Όταν το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν έχει εκφρασθεί, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάζεται μαζικά από τον εντολοδόχο λαό μία δικαστική απόφαση, ο δικαστής κωλύεται να δηλώσει ότι η απόφαση εκδίδεται «στο όνομα του ελληνικού λαού», με αποτέλεσμα η απόφαση να είναι κατά νόμον και ουσία άκυρη.
Διότι βασική νομική προϋπόθεση εγκυρότητας μιας δικαστικής απόφασης, είναι η εκπλήρωση της Συνταγματικής απαίτησης, η απόφαση αυτή να απαγγέλλεται δημόσια, στο όνομα του κυρίαρχου ελληνικού λαού, από τον οποίον ζητείται η συναίνεση. Η αίτηση συναίνεσης είναι επί της ουσίας μια αίτηση επικύρωσης του δικαιώματος του δικαστή να επικαλεστεί το όνομα του Ελληνικού Λαού κατά την απαγγελία μιας απόφασης, ώστε να αποκτήσει η απόφαση εγκυρότητα. Η επίκληση ενός ονόματος υπό την έννοια της αίτησης αδείας επικύρωσης μιας πράξης, τεκμηριώνει το γεγονός ότι δίχως τη συναίνεση αυτού η πράξη παραμένει άκυρη, τυπικά και ουσιαστικά και για το λόγο αυτόν πρέπει να αναιρεθεί.
Επειδή, παρευρισκόμαστε στην αίθουσα του παρόντος δικαστηρίου ως εκφραστές του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, παρέχοντας την κατά νόμον αναγκαία προϋπόθεση νομιμοποίησης της παρούσας συνεδρίασης, καθώς εμείς της προσφέρουμε τον χαρακτήρα της «δημόσιας συνεδρίασης» που προϋποθέτει ο νόμος ώστε οι αποφάσεις της να είναι έγκυρες.
Επειδή, το θέμα της παρούσας συνεδρίασης είναι η κατάσχεση και ο πλειστηριασμός της περιουσίας μελών του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις τράπεζες ή το δημόσιο
Επειδή οι ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες προς τις τράπεζες και το δημόσιο αποτελούν πλέον την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, δίχως δική τους υπαιτιότητα, αλλά ως θύματα καταχραστών της εξουσίας, που επιχειρούν την κατάλυση του Συντάγματος με τη βία, κλονίζοντας το Θεμέλιο του Δημοκρατικού Πολιτεύματος
Επειδή, η εξουσία του παρόντος δικαστηρίου να κατασχέσει κι εκπλειστηριάσει την περιουσία μελών του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, δεν πηγάζει από το Λαό ούτε υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους αλλά υπέρ ξένων τραπεζικών συμφερόντων,
Επειδή, κρίνουμε ότι το παρόν δικαστήριο υποτιμά την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας, που σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου. 
Επειδή εκ του θέματος της συνεδρίασης και της κοινής πείρας προκύπτει ότι στην παρούσα συνεδρίαση, κατά κατάλυση του Συντάγματος, επιδιώκεται η προστασία των τραπεζών εις βάρος της προστασίας της αξίας του ανθρώπου κι ευρύτερα της αξίας του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και του Έθνους
Δεν συναινούμε, στην επίκληση του ονόματός μας, ήτοι του ονόματος του Ελληνικού Λαού προς νομιμοποίηση της δικαστικής απόφασης, με αποτέλεσμα να κωλύεται εκ του νόμου ο δικαστής στην έκδοση απόφασης, και η όποια απόφαση να είναι κατά νόμον και ουσία άκυρη διότι:
Δεν τεκμαίρεται ότι εκφράζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα,
Δεν μπορεί να εκδοθεί στο όνομα του Ελληνικού Λαού
Δεν πηγάζει από το Λαό και δεν υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Επειδή, βάσει του άρθρου 93 του Συντάγματος, Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα,
Ζητούμε από το δικαστήριό σας,
Να μην εφαρμόσει νόμους που οδηγούν σε παραβίαση θεμελιωδών αρχών και θεσμών του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υποσκάπτοντας το θεμέλιο αυτού που είναι η Λαϊκή Κυριαρχία.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 3 του Συντάγματος, Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο της Λαϊκής Κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία και ότι η τήρηση του Συντάγματος που επιχειρεί το παρόν δικαστήριο να παραβιάσει, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και  ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σε περίπτωση που επιχειρηθεί σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της Λαϊκής Κυριαρχίας, δικαιούμαστε να υποχρεούμαστε να αντισταθούμε με κάθε μέσο, βάσει θεμελιώδους Συνταγματικής υποχρέωσης, που υπερισχύει νομικά έναντι κάθε άλλης υποχρέωσης, όπως της υποχρέωσης να υπακούσουμε στα όργανα της τάξης και στους περιορισμούς του ποινικού κώδικα.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σε περίπτωση σφετερισμού της Λαϊκής Κυριαρχίας, δια της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων που δεν εκφράζουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, που κατά συνέπεια καταχρηστικώς επικαλούνται το όνομα του Ελληνικού Λαού, επιχειρείται η κατάλυση θεμελιωδών αρχών και θεσμών του Πολιτεύματος, όπως ορίζονται δια του άρθρου 134 Α του Π.Κ., καθώς και η κατάλυση του Συντάγματος με τη βία, με αποτέλεσμα η ενεργοποίηση του θεμελιώδους δικαιώματος και της θεμελιώδους Συνταγματικής υποχρέωσης αντίστασης με κάθε μέσο, να καθίσταται απολύτως νόμιμη και αναπότρεπτη.
Να λάβει υπόψη ότι, η καταστολή με οιονδήποτε τρόπο πράξεων που απορρέουν από την ενεργοποίηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων που ορίζονται δια του άρθρου 120 του Συντάγματος, είναι εκ του νόμου αδύνατη, καθώς δεν υπάρχει νόμος που περιορίζει ειδικά τον τρόπο άσκησης των εν λόγω δικαιωμάτων, ούτε των μέσων αντίστασης.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Συντάγματος, «Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο, που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης και να ορίζει τα στοιχεία της». Ότι κάθε διάταξη του Π.Κ., είναι τυπικά ανίσχυρη έναντι της ισχύος της διάταξης 120 παρ. 4 του Θεμελιώδους Νόμου του Κράτους. 
Για τους λόγους αυτούς:
Κάθε επιχείρηση καταστολής ή τιμωρίας άσκησης του κατ’ άρθρον 120 παρ. 4 δικαιώματος αντίστασης με κάθε μέσο εκ του Κυρίαρχου Λαού, ενάντια στους καταχραστές του Συντάγματος, με στόχο την τήρηση αυτού και της έννομης τάξης, είναι εκ του νόμου παράνομη και ζητούμε να αποτραπεί.
Ζητούμε από το δικαστήριό σας να αναγνωριστεί, ότι το πολιτικό και νομικό καθεστώς, που κατέστησε την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του δημοσίου και των τραπεζών, δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, δεν συνιστά μορφή εξουσίας που πηγάζει από το Λαό, δεν υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους, δεν ασκείται όπως ορίζει το Σύνταγμα, δεν σέβεται την προστασία της αξίας του ανθρώπου, δεν συνάδει προς την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας και κατά συνέπεια πρέπει να απενεργοποιηθεί η καταλυτική προς το Σύνταγμα και το Δημοκρατικό Πολίτευμα δράση του.
Ζητούμε την έκδοση απόφασης απορριπτικής ως προς τη δυνατότητα κατάσχεσης, πλειστηριασμού, ή ποινικής δίωξης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις τράπεζες ή την εφορία, μελών του Ελληνικού Λαού, που ως θύματα της πολιτικοοικονομικής κρίσης τεκμηριώνουν αδυναμία πληρωμής.
Εναλλακτικά, ζητούμε τη λύση της συνεδρίασης, λόγω αδυναμίας χρήσης του ονόματος του Ελληνικού Λαού, εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Έθνους, εις βάρος του κοινού περί Δικαίου αισθήματος, εις βάρος του Θεμελίου του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, κατά παράβαση του εθιμικού Δικαίου, του Συντάγματος και του Διεθνούς Δικαίου περί προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 Οι παρεμβαίνοντες (Ονόματα, υπογραφές)
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, στο όνομα του Ελληνικού Λαού


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

https://www.facebook.com/notes/ 

Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού, ενώπιον κάθε δικαστικής και αρμόδιας αρχής 

Οι διαταγές πληρωμής, εκδίδονται από τη δικαστική εξουσία «Στο όνομα του Ελληνικού Λαού». Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού εκδόθηκαν και εξακολουθούν να εκδίδονται εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των τραπεζών κατά των ελλήνων πολιτών. Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού οι τράπεζες έβγαλαν και εξακολουθούν να βγάζουν  στο σφυρί εκατομμύρια ιδιοκτησίες...  Σε ρυθμούς πολυβόλου η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει εξαπολύσει από τις αρχές του χρόνου πάνω από 780.000 «επιθέσεις» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που χρωστούν στην εφορία. σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείς Δημοσίων Εσόδων τουλάχιστον 2.500.000 φορολογούμενοι παίρνουν σειρά, αφού βρίσκονται ήδη στον προθάλαμο των κατασχέσεων και της φυλάκισης, είτε έχουν κάνει ρύθμιση είτε όχι για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο. Και αυτοί αυξάνονται αλματωδώς μήνα με το μήνα! Ξεπερνούν ήδη τους 2.250.000 οι φορολογούμενοι που έχουν «παλαιά χρέη» στην εφορία προ του 2013, ενώ 1.100.000 φορολογούμενοι μπήκαν στη «μαύρη λίστα»  επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους τρέχοντες φόρους της χρονιάς.
Όλοι μαζί χρωστούν 70,1 δισεκατομμύρια ευρώ και μόνον οι 175.000 από αυτούς μπόρεσαν να κάνουν κάποια ρύθμιση για να αποφύγουν τα χειρότερα. Τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είναι αποκαλυπτικά:
- Μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο έγιναν 149.170 κατασχέσεις εις χείρας τρίτων. Δηλαδή αναλογούν 5.967 κατασχέσεις μισθών, ενοικίων, σε τράπεζες κλπ για κάθε εργάσιμη ημέρα του μήνα! Οι 131.326 έγιναν ηλεκτρονικά χωρίς δικαστικό κλητήρα. Συνολικά μέσα στο 2014 (εννεάμηνο) έγιναν 687.427 κατασχέσεις! Συνολικά φέτος έχουν γίνει 11.226 πλειστηριασμοί ακινήτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων οφειλετών.
Συνολικά από την αρχή του χρόνου έγιναν 25.718 παραγγελίες κατάσχεσης. Αν στους παραπάνω προστεθούν και οι 471.000 ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες του ΟΑΕΕ, τα χρέη των οποίων περνούν στην εφορία, συμπεραίνουμε ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού κινδυνεύει με δήμευση της περιουσίας του και φυλάκιση.  

Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2014 ασκήθηκαν 4.122 ποινικές διώξεις σε φορολογουμένους για χρέη στο δημόσιο. Κάθε εργάσιμη μέρα δηλαδή η εφορία στέλνει άλλους 165 φορολογούμενους «στο σκαμνί». Στο εννεάμηνο ασκήθηκαν συνολικά 54.586 ποινικές διώξεις –όσους έχει δηλαδή πληθυσμό μια πόλη όπως πχ η Καλαμάτα, τα Χανιά ή η Καβάλα! Τα ίδια στοιχεία δείχνουν και ότι οι ρυθμοί που «κτυπά» η εφορία είναι επιταχυνόμενοι και μήνα με τον μήνα αυξάνονται.  
Πηγή: Πρώτο Θέμα: http://www.protothema.gr/economy/article/421759/efialtis-6000-katasheseis-kathe-mera-gia-hrei-stin-eforia/

Επειδή, διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις, ποινικές διώξεις και φυλακίσεις, εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αποφασίζονται από τη δικαστική εξουσία στο όνομα του Ελληνικού Λαού, προκύπτει μία λογική και νομική αντίφαση εκ της οποίας γεννάται το εύλογο ερώτημα: Συναινεί ο Ελληνικός Λαός στη χρήση του ονόματός του, από μια εξουσία που έχει βάλει ως στόχο τη δήμευση της περιουσίας  και τον περιορισμό της ελευθερίας της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού; Εξυπηρετεί η πρακτική αυτή το δημόσιο συμφέρον; Θα επιφέρει όπως ισχυρίζονται οι πολιτικοί, την πολυπόθητη ανάπτυξη που θα μας βγάλει από την κρίση; Συνάδει με τα δημοκρατικά ιδεώδη μιας ευνομούμενης Πολιτείας; Εκφράζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα; Λειτουργεί σε αρμονία με το Εθιμικό Δίκαιο, με το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις προστασίας των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων;
Σύμφωνα με το πρώτο άρθρο του Συντάγματος, Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Ενώ σύμφωνα με το δεύτερο άρθρο, Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
Εκ των ανωτέρω συνάγεται το συμπέρασμα, ότι πηγή της δικαστικής εξουσίας είναι ο Ελληνικός Λαός, και για το λόγο αυτό κατά την απονομή της δικαιοσύνης, γίνεται επίκληση της πηγής της, «Στο όνομα του Ελληνικού Λαού». Σύμφωνα με το άρθρο 93 του Συντάγματος, «Οι συνεδριάσεις κάθε δικαστηρίου είναι δημόσιες και κάθε δικαστική απόφαση πρέπει να είναι ειδικά και εμπεριστατωμένα αιτιολογημένη και να απαγγέλλεται σε δημόσια συνεδρίαση. Ο δημόσιος χαρακτήρας των δικαστικών συνεδριάσεων, είναι υποχρεωτικός ώστε να λαμβάνει την έγκριση των εντολοδόχων τους και η εγκυρότητα των δικαστικών αποφάσεων τεκμαίρεται από το γεγονός ότι αυτές απαγγέλλονται δημόσια, στο όνομα του ελληνικού λαού, εκφράζοντας το «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Όταν το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν έχει εκφρασθεί, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάζεται μαζικά από τον εντολοδόχο λαό μία δικαστική απόφαση, ο δικαστής κωλύεται να δηλώσει ότι η απόφαση εκδίδεται «στο όνομα του ελληνικού λαού», με αποτέλεσμα η απόφαση να είναι κατά νόμον και ουσία άκυρη.
Διότι βασική νομική προϋπόθεση εγκυρότητας μιας δικαστικής απόφασης, είναι η εκπλήρωση της Συνταγματικής απαίτησης, η απόφαση αυτή να απαγγέλλεται δημόσια, στο όνομα του κυρίαρχου ελληνικού λαού, από τον οποίον ζητείται η συναίνεση. Η αίτηση συναίνεσης είναι επί της ουσίας μια αίτηση επικύρωσης του δικαιώματος του δικαστή να επικαλεστεί το όνομα του Ελληνικού Λαού κατά την απαγγελία μιας απόφασης, ώστε να αποκτήσει η απόφαση εγκυρότητα. Η επίκληση ενός ονόματος υπό την έννοια της αίτησης αδείας επικύρωσης μιας πράξης, τεκμηριώνει το γεγονός ότι δίχως τη συναίνεση αυτού η πράξη παραμένει άκυρη, τυπικά και ουσιαστικά και για το λόγο αυτόν πρέπει να αναιρεθεί.
Επειδή, παρευρισκόμαστε στην αίθουσα του παρόντος δικαστηρίου ως εκφραστές του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, παρέχοντας την κατά νόμον αναγκαία προϋπόθεση νομιμοποίησης της παρούσας συνεδρίασης, καθώς εμείς της προσφέρουμε τον χαρακτήρα της «δημόσιας συνεδρίασης» που προϋποθέτει ο νόμος ώστε οι αποφάσεις της να είναι έγκυρες.
Επειδή, το θέμα της παρούσας συνεδρίασης είναι η κατάσχεση και ο πλειστηριασμός της περιουσίας μελών του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις τράπεζες ή το δημόσιο
Επειδή οι ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες προς τις τράπεζες και το δημόσιο αποτελούν πλέον την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, δίχως δική τους υπαιτιότητα, αλλά ως θύματα καταχραστών της εξουσίας, που επιχειρούν την κατάλυση του Συντάγματος με τη βία, κλονίζοντας το Θεμέλιο του Δημοκρατικού Πολιτεύματος
Επειδή, η εξουσία του παρόντος δικαστηρίου να κατασχέσει κι εκπλειστηριάσει την περιουσία μελών του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, δεν πηγάζει από το Λαό ούτε υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους αλλά υπέρ ξένων τραπεζικών συμφερόντων,
Επειδή, κρίνουμε ότι το παρόν δικαστήριο υποτιμά την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας, που σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου. 
Επειδή εκ του θέματος της συνεδρίασης και της κοινής πείρας προκύπτει ότι στην παρούσα συνεδρίαση, κατά κατάλυση του Συντάγματος, επιδιώκεται η προστασία των τραπεζών εις βάρος της προστασίας της αξίας του ανθρώπου κι ευρύτερα της αξίας του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και του Έθνους
Δεν συναινούμε, στην επίκληση του ονόματός μας, ήτοι του ονόματος του Ελληνικού Λαού προς νομιμοποίηση της δικαστικής απόφασης, με αποτέλεσμα να κωλύεται εκ του νόμου ο δικαστής στην έκδοση απόφασης, και η όποια απόφαση να είναι κατά νόμον και ουσία άκυρη διότι:
Δεν τεκμαίρεται ότι εκφράζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα,
Δεν μπορεί να εκδοθεί στο όνομα του Ελληνικού Λαού
Δεν πηγάζει από το Λαό και δεν υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Επειδή, βάσει του άρθρου 93 του Συντάγματος, Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα,
Ζητούμε από το δικαστήριό σας,
Να μην εφαρμόσει νόμους που οδηγούν σε παραβίαση θεμελιωδών αρχών και θεσμών του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υποσκάπτοντας το θεμέλιο αυτού που είναι η Λαϊκή Κυριαρχία.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 3 του Συντάγματος, Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο της Λαϊκής Κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία και ότι η τήρηση του Συντάγματος που επιχειρεί το παρόν δικαστήριο να παραβιάσει, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και  ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σε περίπτωση που επιχειρηθεί σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της Λαϊκής Κυριαρχίας, δικαιούμαστε να υποχρεούμαστε να αντισταθούμε με κάθε μέσο, βάσει θεμελιώδους Συνταγματικής υποχρέωσης, που υπερισχύει νομικά έναντι κάθε άλλης υποχρέωσης, όπως της υποχρέωσης να υπακούσουμε στα όργανα της τάξης και στους περιορισμούς του ποινικού κώδικα.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σε περίπτωση σφετερισμού της Λαϊκής Κυριαρχίας, δια της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων που δεν εκφράζουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, που κατά συνέπεια καταχρηστικώς επικαλούνται το όνομα του Ελληνικού Λαού, επιχειρείται η κατάλυση θεμελιωδών αρχών και θεσμών του Πολιτεύματος, όπως ορίζονται δια του άρθρου 134 Α του Π.Κ., καθώς και η κατάλυση του Συντάγματος με τη βία, με αποτέλεσμα η ενεργοποίηση του θεμελιώδους δικαιώματος και της θεμελιώδους Συνταγματικής υποχρέωσης αντίστασης με κάθε μέσο, να καθίσταται απολύτως νόμιμη και αναπότρεπτη.
Να λάβει υπόψη ότι, η καταστολή με οιονδήποτε τρόπο πράξεων που απορρέουν από την ενεργοποίηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων που ορίζονται δια του άρθρου 120 του Συντάγματος, είναι εκ του νόμου αδύνατη, καθώς δεν υπάρχει νόμος που περιορίζει ειδικά τον τρόπο άσκησης των εν λόγω δικαιωμάτων, ούτε των μέσων αντίστασης.
Να λάβει υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Συντάγματος, «Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο, που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης και να ορίζει τα στοιχεία της». Ότι κάθε διάταξη του Π.Κ., είναι τυπικά ανίσχυρη έναντι της ισχύος της διάταξης 120 παρ. 4 του Θεμελιώδους Νόμου του Κράτους. 
Για τους λόγους αυτούς:
Κάθε επιχείρηση καταστολής ή τιμωρίας άσκησης του κατ’ άρθρον 120 παρ. 4 δικαιώματος αντίστασης με κάθε μέσο εκ του Κυρίαρχου Λαού, ενάντια στους καταχραστές του Συντάγματος, με στόχο την τήρηση αυτού και της έννομης τάξης, είναι εκ του νόμου παράνομη και ζητούμε να αποτραπεί.
Ζητούμε από το δικαστήριό σας να αναγνωριστεί, ότι το πολιτικό και νομικό καθεστώς, που κατέστησε την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του δημοσίου και των τραπεζών, δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, δεν συνιστά μορφή εξουσίας που πηγάζει από το Λαό, δεν υπάρχει υπέρ αυτού και του Έθνους, δεν ασκείται όπως ορίζει το Σύνταγμα, δεν σέβεται την προστασία της αξίας του ανθρώπου, δεν συνάδει προς την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας και κατά συνέπεια πρέπει να απενεργοποιηθεί η καταλυτική προς το Σύνταγμα και το Δημοκρατικό Πολίτευμα δράση του.
Ζητούμε την έκδοση απόφασης απορριπτικής ως προς τη δυνατότητα κατάσχεσης, πλειστηριασμού, ή ποινικής δίωξης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις τράπεζες ή την εφορία, μελών του Ελληνικού Λαού, που ως θύματα της πολιτικοοικονομικής κρίσης τεκμηριώνουν αδυναμία πληρωμής.
Εναλλακτικά, ζητούμε τη λύση της συνεδρίασης, λόγω αδυναμίας χρήσης του ονόματος του Ελληνικού Λαού, εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Έθνους, εις βάρος του κοινού περί Δικαίου αισθήματος, εις βάρος του Θεμελίου του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, κατά παράβαση του εθιμικού Δικαίου, του Συντάγματος και του Διεθνούς Δικαίου περί προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 Οι παρεμβαίνοντες (Ονόματα, υπογραφές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου