a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015


1) Ένα πνευματικό πόνημα - έρευνα με πολλές δυσκολίες, του Eustace Mullins

Γραμμένο από στοιχεία που συλλέχθηκαν από δύο σοβαρούς μελετητές του 20ου αι. ο ένας πολιτικός κρατούμενος ο Εζρα Πάουντ και ο George Simpton,  συλλογή στοιχείων γύρω από την σύνδεση της Federal reserve και Λονδίνο, με όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων.  

Ακούστηκε κάποια στιγμή για το Jekyll island το οποίο σύμφωνα με αυτό το βιβλιαράκι, τελικά βρίσκεται στην Τζόρτζια. Εκεί έγινε η πρώτη μυστική συνάντηση συγκεκριμένων διεθνών τραπεζιτών. Το βιβλίο για να συνδέσει όλα τα γεγονότα συχνά κατά την ανάγνωσή του, κάνει τακτικά χρονικές αναδρομές. 

Κάποια ενδεικτικά χαρακτηριστικά αποσπασματικά ακολουθούν :

-        - Σε αυτό το νησί λοιπόν συμφωνήθηκαν δύο σχέδια. Το ένα λεγόταν Aldrich το οποίο παρουσιάστηκε και υποστηριζόταν από την wall street και την πλευρά των Ρεπουμπλικανών και το άλλο από την Federal reserve υποστηριζόμενο από τους Δημοκρατικούς.  Το χαρτονόμισμα που θα εξέδιδαν ήταν ακριβώς το ίδιο, απλώς άλλαζε η ονομασία του ιδιοκτήτη.  
-      
         -  Το 1913 νομοθετήθηκε για πρώτη φορά «ΚΑΜΙΑ εγγύηση των καταθέσεων, όπως πρόσφατα ψηφίστηκε όπως διαβάσαμε στην Αυστρία. Το σημείο αυτό με έκανε να σκεφθώ πως διάφοροι νόμοι ψηφίζονται στην Ευρώπη, άλλος στο ένα άλλος στο άλλο κ.ο.κ έτσι ώστε μία μέρα και κατά την πλήρη ενοποίηση να υπάρχει το άλλοθι ότι το τάδε ήδη εφαρμόζεται εκεί και το δίνα αλλού. Στην πατρίδα μας προσπαθούν να νομοθετήσουν ίσως τους πιο δύσκολους νόμους όπως αυτά που αφορούν τα εργασιακά κλπ. Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι το σύστημα του νομίσματος και το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα είναι αυτό που υπαγορεύεται από τους τραπεζίτες ή δανειστές ή επενδυτές ή αγορές οι οποίες όμως έχουν όνομα.   
      Την ίδια χρονιά στις ΗΠΑ ψηφίστηκε από τον William L. White το νομοσχέδιο για την Federal υπό την πίεση και προτροπή του Bernard Βαρούχ, επειδή ο τελευταίος είχε ήδη αποκτήσει Ευρωπαϊκή τραπεζική εκπαίδευση στον τραπεζικό αυστηρά οικογενειακό οίκο Warburg & Warburg με έδρα το Αμβούργο.  Ο Warburg που εθεωρείτο το πιο ικανό τραπεζικό μυαλό δήλωνε στον Clarence W. Barron «το νομοσχέδιο περιέχει αρκετά από αυτά που θέλουμε, ενώ οι ελλείψεις μπορούν να ρυθμιστούν αργότερα από τις διοικητικές διαδικασίες». Ο τραπεζίτης Βαρούχ μαζί με τον αδελφό του Χέρμαν στην Νέα Υόρκη, διορίστηκε πρόεδρος του Δ.Σ στην Βαρούχ Brothers. Όταν μπλέχτηκε με πολεμικές βιομηχανίες τότε άλλαξε το όνομα σε Hentz Brothers. Στις 13 Σεπτεμβρίου 1913 ο Bernard Βαρούχ δήλωσε ενώπιον της επιτροπής Nye «όλοι οι πόλεμοι είναι οικονομικοί στην καταγωγή τους». Ενώ στο Κογκρέσο δήλωσε ότι η ικανότητά του είναι να είναι «κερδοσκόπος». Συνεργάστηκε με Meyer και Lazard Freres με ειδίκευση στις Διεθνείς κινήσεις του χρυσού. Χαρακτηριστική του φράση «να πάρουμε κέρδη από τον πόλεμο σε διττή διάσταση» .  Τέλος η φορολογία θα ήταν προοδευτική μέχρι την επέκταση στο 90% του εισοδήματος.  Κάτι μου θυμίζει αυτό.   
-       
         - Η πλούσια περιοχή Newport διαθέτει πλούσιες εξοχικές κατοικίες και η οποία είχε γίνει γνωστή ως η πρωτεύουσα του δουλεμπορίου. Για πολλούς αιώνες μέχρι τον 17ο αι τη θέση αυτή την κατείχε η Βενετία.
-       
         -  Μετά τον Β΄π.π ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ονομάστηκε : το γνωστό συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων των ΗΠΑ και το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών υποθέσεων στο Λονδίνο, J.P Morgan επικεφαλής συμφερόντων οικ. Rothchild, Drexel Φιλαδελφείας, Grenfell Λονδίνου, Morgan Harjes στο Παρίσι, MM Warburg Γερμανίας και Αμερικής και η Βουλή των Ροτσιλντ, όλα απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

-        - Η «Αριστοκρατία» στον φιλελευθερισμό έχει ως νόμο : «πολιτική ελευθερία είναι μία ιδέα, όχι ένα γεγονός». Με συνθήματα στο στόμα των μαζών Ελευθερία – Ισότητα και Αδελφοσύνη, σήμαινε ότι ο πλούτος εξαρτάται απόλυτα από την αριστοκρατία. Οι πόλεμοι εξυπηρετούν μόνον στην δημιουργία Εθνικών κρατικών χρεών. Στα δημόσια αξιώματα οι υποψήφιοι πρέπει να είναι δουλοπρεπείς και υπάκουοι .  Η προπαγάνδα συνδυασμένη με τον πλούτο, θα ελέγχει όλες τις εξόδους ενημέρωσης του κοινού.  Οι Ρότσιλντ έχουν αγοράσει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters με έδρα το Λονδίνο, Havas της Γαλλίας, Wolf της Γερμανίας ελέγχοντας την διάδοση και το περιεχόμενο των ειδήσεων. Ο πανικός και οι οικονομικές υφέσεις θα οδηγήσουν τελικά σε παγκόσμια διακυβέρνηση.  Με άλλα λόγια ο πλούτος της «αριστοκρατίας» αποτελείται από την πτώχευση των εθνών.  

-        - Alger Hiss «δεν έχω δει κανένα ¨κίνημα ειρήνης¨ που δεν καταλήγει σε πόλεμο»

          -  Η κύρια εργασία της Federal ήταν να σπάσει μικρές τράπεζες στις οποίες οι αγρότες είχαν τις καταθέσεις τους. Έστησε ένα Farm πρόγραμμα δανεισμού ενθαρρύνοντας τους αγρότες να επενδύσουν σε μακροχρόνιους δανεισμούς. Τότε είναι που άρχισε ο πληθωρισμός, περίοδο που ξεκίνησε το 1920-21 με τις τιμές να πηγαίνουν στα ύψη .Οι εργαζόμενοι «άξιζαν» όλο και λιόγτερο, ενώ αντίθετα η τραπεζική ελίτ πλούτιζε λόγω της τεράστιας αύξησης της αξίας τη γης και μεταποιημένων προϊόντων. Οι αγρότες από ευημερούσα τάξη του 1920 χρεοκόπησε από την ξαφνική συρρίκνωση των πιστώσεων και την διαμόρφωση του νομίσματος.   Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του Εθνικού εισοδήματος, εκατομμύρια άνθρωποι άνεργοι και τότε άρχισε η μείωση της αξίας της γης.
-         
      - Μέχρι το 1928 ο χρυσός ήταν πρότυπο. Τότε ήταν που έγραψε ο καθηγητής Gustards Cassel “ το Αμερικανικό δολάριο και όχι ο χρυσός είναι τα ονομισματικό πρότυπο του κόσμου, με την Αμερικανική Federal να έχει την εξουσία να καθορίζει την αγοραστική του δύναμη, ελέγχοντας έτσι το νομισματικό πρότυπο του κόσμου»
-         
     - Το βιβλίο αναφέρεται στους Benzamin Strong και Λόρδο Montagn Norman το μεγαλύτερο μυστικό του 20ου αιω., παραθέτοντας κάποιους διαλόγους.

-        - Το 1939 το Δ.Σ της Federal εκδίδει υπόμνημα με το εξής περιεχόμενο «το Συμβούλιο των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος αντιτίθεται σε κάθε νομοσχέδιο που προτείνει ένα σταθερό επίπεδο τιμών» 

-        - Παρ’ όλο που η Κοινωνία των Εθνών μετά τον Α΄ π.π επανέφερε τον κανόνα χρυσού, όμως ο χρυσός των κρατών είχε ματαφερθεί στις Ηνωμένες πολιτείες και στην Γαλλία. Έτσι όταν ζητήθηκε η επιστροφή του στα κράτη η απάντηση ήταν η δράση της Federal Reserve System η οποία καλύφθηκε με πέπλο μυστηρίου και απόλυτης μυστικότητας κατά τις διαδικασίες. Τότε τα επιτόκια εκτοξεύθηκαν. 11630 τράπεζες σε σύνολο 26401 πτώχευσαν. Οι μόνοι που γνώριζαν ήταν οι τραπεζίτες της Wall street που έτρεχαν την παράσταση.  Συμπερασματικά η αιτία των πολέμων ήταν η Federal.

-        - Το Κραχ του 1929 ήταν η αρχή του αποπληθωρισμού στις δυτικές δημοκρατίες. Αυτές παρουσίασαν για πρώτη φορά ανάκαμψη όταν άρχισαν να επανεξοπλίζονται για τον Β’ππ.  Τρεις διεθνείς απατεώνες Van Sweringen, Samuel Insull και Ivar Krenger έφτασαν στα ύψη την αξία των τίτλων υπό μορφή πυραμίδας (πολύ της μόδας). Δημόσιοι Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας πέρασαν στις τράπεζες για ένα ελάχιστο κλάσμα της πραγματικής τους αξίας.(κάτι μας θυμίζει)

-       -  (τι διαβάζει κανείς) Ο Ρούσβελτ όταν ήταν στο πολεμικό ναυτικό τον Α’ π.π είχε εμποδίσει την δίωξη μεγάλου κύκλου ομοφυλοφίλων στο σώμα. Αυτή η στάση τον έκανε συμπαθή σε έναν πλούσιο διεθνή ομοφυλόφιλο ο οποίος ταξείδευε συνεχώς ανάμεσα σε Νέα Υόρκη – Παρίσι, τον Bessie Marburg.  Η σύζυγός του ονόματι Elsie de Woffe αργότερα Lady Mendl είχε την φαεινή ιδέα να υποστηριχθεί ο Ρούσβελτ στην θέση του Κυβερνήτη της Ν.Υ.  Όταν αργότερα έγινε πρόεδρος της χώρας, τάχθηκε ανοικτά υπέρ μιας νομισματικής πολιτικής που θα στόχευε σκοπίμως σε άνοδο των τιμών . Αυτή η πολιτική μείωσε τα ιδιωτικά χρέη, τα φόρτωσε όμως στο δημόσιο χρέος και τους φορολογουμένους, εφ όσον οι πλούσιοι είναι ….. λίγοι, ενώ οι φτωχοί πολλοί .

-        - Με την Federal Reserve System η οποία τύπωνε και τυπώνει χρήμα για λογαριασμό της κυβέρνησης επί πιστώσει, χωρίς Ομοσπονδιακή κυβέρνηση ή πιστοποιητικό χρυσού, το 1930 δήλωνε «οι βασικές αρχές λειτουργίας μας δεν διαφέρουν από άλλες τράπεζες, όπως της τράπεζας της Αγγλίας, της Γαλλίας ή της Reichbank» Εκείνη την χρονική περίοδο (’31 & ’32) η Federal δεν έκανε απολύτως τίποτα να ανακουφίσει τα δεινά του Αμερικανικού λαού που στην κυριολεξία λιμοκτονούσε

-        - Κλείνοντας αυτός ο τραπεζικός συρφετός για το μόνον που ενδιαφέρεται είναι για το Ευρωδολάριο, η νέα εξέλιξη δημιουργίας χρήματος για τα συμφέροντά του. Την Αυτοκρατορία του Ευρωδολαρίου.   
       - Λίγοι τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο γνωρίζουν, ότι κάθε «εξέλιξη» κατά τα τελευταία χρόνια στην ψυχολογία του κοινού, κατευθύνεται από το προεδρείο του ψυχολογικού πολέμου του Βρετανικού στρατού. 

- Ολόκληρο το αξιόλογο βιβλίο για όποιον δεν βαριέται να διαβάζει εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τον χρόνο που θα αφιερώσει και παράλληλα για αυτόν που ενδιαφέρεται να ενημερώνεται σφαιρικά :   http://www.jewwatch.com/jew-jewishbankingandfinancialmanipulations-secretsofthefederalreservebyeustace%20mullins.html και φυσικά να εξάγει τα συμπεράσματά του για τις αιτίες των δύο πολέμων που βάφτηκαν με αθώο αίμα συνανθρώπων μας από πολλά κράτη που συμμετείχαν σε αυτούς.  


2) Στις 26 Φεβρουαρίου 2015 η Εβραία Janet Yellen πρόεδρος της FED, σε ακρόαση ενώπιον της Τραπεζικής Επιτροπής της Γερουσίας, απέρριψε την προτεινόμενη πρόταση ποινικού ελέγχου των τοκογλυφικών εργασίων, με το επιχείρημα ότι η FED σχεδιάστηκε ως μία  «ανεξάρτητη οντότητα και της νομισματικής πολιτικής ως η βέλτιστη πρακτική για όλες τις Κεντρικές τράπεζες του κόσμου» 

Νάγια   
ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΌ 1913 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ


1) Ένα πνευματικό πόνημα - έρευνα με πολλές δυσκολίες, του Eustace Mullins

Γραμμένο από στοιχεία που συλλέχθηκαν από δύο σοβαρούς μελετητές του 20ου αι. ο ένας πολιτικός κρατούμενος ο Εζρα Πάουντ και ο George Simpton,  συλλογή στοιχείων γύρω από την σύνδεση της Federal reserve και Λονδίνο, με όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων.  

Ακούστηκε κάποια στιγμή για το Jekyll island το οποίο σύμφωνα με αυτό το βιβλιαράκι, τελικά βρίσκεται στην Τζόρτζια. Εκεί έγινε η πρώτη μυστική συνάντηση συγκεκριμένων διεθνών τραπεζιτών. Το βιβλίο για να συνδέσει όλα τα γεγονότα συχνά κατά την ανάγνωσή του, κάνει τακτικά χρονικές αναδρομές. 

Κάποια ενδεικτικά χαρακτηριστικά αποσπασματικά ακολουθούν :

-        - Σε αυτό το νησί λοιπόν συμφωνήθηκαν δύο σχέδια. Το ένα λεγόταν Aldrich το οποίο παρουσιάστηκε και υποστηριζόταν από την wall street και την πλευρά των Ρεπουμπλικανών και το άλλο από την Federal reserve υποστηριζόμενο από τους Δημοκρατικούς.  Το χαρτονόμισμα που θα εξέδιδαν ήταν ακριβώς το ίδιο, απλώς άλλαζε η ονομασία του ιδιοκτήτη.  
-      
         -  Το 1913 νομοθετήθηκε για πρώτη φορά «ΚΑΜΙΑ εγγύηση των καταθέσεων, όπως πρόσφατα ψηφίστηκε όπως διαβάσαμε στην Αυστρία. Το σημείο αυτό με έκανε να σκεφθώ πως διάφοροι νόμοι ψηφίζονται στην Ευρώπη, άλλος στο ένα άλλος στο άλλο κ.ο.κ έτσι ώστε μία μέρα και κατά την πλήρη ενοποίηση να υπάρχει το άλλοθι ότι το τάδε ήδη εφαρμόζεται εκεί και το δίνα αλλού. Στην πατρίδα μας προσπαθούν να νομοθετήσουν ίσως τους πιο δύσκολους νόμους όπως αυτά που αφορούν τα εργασιακά κλπ. Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι το σύστημα του νομίσματος και το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα είναι αυτό που υπαγορεύεται από τους τραπεζίτες ή δανειστές ή επενδυτές ή αγορές οι οποίες όμως έχουν όνομα.   
      Την ίδια χρονιά στις ΗΠΑ ψηφίστηκε από τον William L. White το νομοσχέδιο για την Federal υπό την πίεση και προτροπή του Bernard Βαρούχ, επειδή ο τελευταίος είχε ήδη αποκτήσει Ευρωπαϊκή τραπεζική εκπαίδευση στον τραπεζικό αυστηρά οικογενειακό οίκο Warburg & Warburg με έδρα το Αμβούργο.  Ο Warburg που εθεωρείτο το πιο ικανό τραπεζικό μυαλό δήλωνε στον Clarence W. Barron «το νομοσχέδιο περιέχει αρκετά από αυτά που θέλουμε, ενώ οι ελλείψεις μπορούν να ρυθμιστούν αργότερα από τις διοικητικές διαδικασίες». Ο τραπεζίτης Βαρούχ μαζί με τον αδελφό του Χέρμαν στην Νέα Υόρκη, διορίστηκε πρόεδρος του Δ.Σ στην Βαρούχ Brothers. Όταν μπλέχτηκε με πολεμικές βιομηχανίες τότε άλλαξε το όνομα σε Hentz Brothers. Στις 13 Σεπτεμβρίου 1913 ο Bernard Βαρούχ δήλωσε ενώπιον της επιτροπής Nye «όλοι οι πόλεμοι είναι οικονομικοί στην καταγωγή τους». Ενώ στο Κογκρέσο δήλωσε ότι η ικανότητά του είναι να είναι «κερδοσκόπος». Συνεργάστηκε με Meyer και Lazard Freres με ειδίκευση στις Διεθνείς κινήσεις του χρυσού. Χαρακτηριστική του φράση «να πάρουμε κέρδη από τον πόλεμο σε διττή διάσταση» .  Τέλος η φορολογία θα ήταν προοδευτική μέχρι την επέκταση στο 90% του εισοδήματος.  Κάτι μου θυμίζει αυτό.   
-       
         - Η πλούσια περιοχή Newport διαθέτει πλούσιες εξοχικές κατοικίες και η οποία είχε γίνει γνωστή ως η πρωτεύουσα του δουλεμπορίου. Για πολλούς αιώνες μέχρι τον 17ο αι τη θέση αυτή την κατείχε η Βενετία.
-       
         -  Μετά τον Β΄π.π ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ονομάστηκε : το γνωστό συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων των ΗΠΑ και το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών υποθέσεων στο Λονδίνο, J.P Morgan επικεφαλής συμφερόντων οικ. Rothchild, Drexel Φιλαδελφείας, Grenfell Λονδίνου, Morgan Harjes στο Παρίσι, MM Warburg Γερμανίας και Αμερικής και η Βουλή των Ροτσιλντ, όλα απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

-        - Η «Αριστοκρατία» στον φιλελευθερισμό έχει ως νόμο : «πολιτική ελευθερία είναι μία ιδέα, όχι ένα γεγονός». Με συνθήματα στο στόμα των μαζών Ελευθερία – Ισότητα και Αδελφοσύνη, σήμαινε ότι ο πλούτος εξαρτάται απόλυτα από την αριστοκρατία. Οι πόλεμοι εξυπηρετούν μόνον στην δημιουργία Εθνικών κρατικών χρεών. Στα δημόσια αξιώματα οι υποψήφιοι πρέπει να είναι δουλοπρεπείς και υπάκουοι .  Η προπαγάνδα συνδυασμένη με τον πλούτο, θα ελέγχει όλες τις εξόδους ενημέρωσης του κοινού.  Οι Ρότσιλντ έχουν αγοράσει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters με έδρα το Λονδίνο, Havas της Γαλλίας, Wolf της Γερμανίας ελέγχοντας την διάδοση και το περιεχόμενο των ειδήσεων. Ο πανικός και οι οικονομικές υφέσεις θα οδηγήσουν τελικά σε παγκόσμια διακυβέρνηση.  Με άλλα λόγια ο πλούτος της «αριστοκρατίας» αποτελείται από την πτώχευση των εθνών.  

-        - Alger Hiss «δεν έχω δει κανένα ¨κίνημα ειρήνης¨ που δεν καταλήγει σε πόλεμο»

          -  Η κύρια εργασία της Federal ήταν να σπάσει μικρές τράπεζες στις οποίες οι αγρότες είχαν τις καταθέσεις τους. Έστησε ένα Farm πρόγραμμα δανεισμού ενθαρρύνοντας τους αγρότες να επενδύσουν σε μακροχρόνιους δανεισμούς. Τότε είναι που άρχισε ο πληθωρισμός, περίοδο που ξεκίνησε το 1920-21 με τις τιμές να πηγαίνουν στα ύψη .Οι εργαζόμενοι «άξιζαν» όλο και λιόγτερο, ενώ αντίθετα η τραπεζική ελίτ πλούτιζε λόγω της τεράστιας αύξησης της αξίας τη γης και μεταποιημένων προϊόντων. Οι αγρότες από ευημερούσα τάξη του 1920 χρεοκόπησε από την ξαφνική συρρίκνωση των πιστώσεων και την διαμόρφωση του νομίσματος.   Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του Εθνικού εισοδήματος, εκατομμύρια άνθρωποι άνεργοι και τότε άρχισε η μείωση της αξίας της γης.
-         
      - Μέχρι το 1928 ο χρυσός ήταν πρότυπο. Τότε ήταν που έγραψε ο καθηγητής Gustards Cassel “ το Αμερικανικό δολάριο και όχι ο χρυσός είναι τα ονομισματικό πρότυπο του κόσμου, με την Αμερικανική Federal να έχει την εξουσία να καθορίζει την αγοραστική του δύναμη, ελέγχοντας έτσι το νομισματικό πρότυπο του κόσμου»
-         
     - Το βιβλίο αναφέρεται στους Benzamin Strong και Λόρδο Montagn Norman το μεγαλύτερο μυστικό του 20ου αιω., παραθέτοντας κάποιους διαλόγους.

-        - Το 1939 το Δ.Σ της Federal εκδίδει υπόμνημα με το εξής περιεχόμενο «το Συμβούλιο των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος αντιτίθεται σε κάθε νομοσχέδιο που προτείνει ένα σταθερό επίπεδο τιμών» 

-        - Παρ’ όλο που η Κοινωνία των Εθνών μετά τον Α΄ π.π επανέφερε τον κανόνα χρυσού, όμως ο χρυσός των κρατών είχε ματαφερθεί στις Ηνωμένες πολιτείες και στην Γαλλία. Έτσι όταν ζητήθηκε η επιστροφή του στα κράτη η απάντηση ήταν η δράση της Federal Reserve System η οποία καλύφθηκε με πέπλο μυστηρίου και απόλυτης μυστικότητας κατά τις διαδικασίες. Τότε τα επιτόκια εκτοξεύθηκαν. 11630 τράπεζες σε σύνολο 26401 πτώχευσαν. Οι μόνοι που γνώριζαν ήταν οι τραπεζίτες της Wall street που έτρεχαν την παράσταση.  Συμπερασματικά η αιτία των πολέμων ήταν η Federal.

-        - Το Κραχ του 1929 ήταν η αρχή του αποπληθωρισμού στις δυτικές δημοκρατίες. Αυτές παρουσίασαν για πρώτη φορά ανάκαμψη όταν άρχισαν να επανεξοπλίζονται για τον Β’ππ.  Τρεις διεθνείς απατεώνες Van Sweringen, Samuel Insull και Ivar Krenger έφτασαν στα ύψη την αξία των τίτλων υπό μορφή πυραμίδας (πολύ της μόδας). Δημόσιοι Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας πέρασαν στις τράπεζες για ένα ελάχιστο κλάσμα της πραγματικής τους αξίας.(κάτι μας θυμίζει)

-       -  (τι διαβάζει κανείς) Ο Ρούσβελτ όταν ήταν στο πολεμικό ναυτικό τον Α’ π.π είχε εμποδίσει την δίωξη μεγάλου κύκλου ομοφυλοφίλων στο σώμα. Αυτή η στάση τον έκανε συμπαθή σε έναν πλούσιο διεθνή ομοφυλόφιλο ο οποίος ταξείδευε συνεχώς ανάμεσα σε Νέα Υόρκη – Παρίσι, τον Bessie Marburg.  Η σύζυγός του ονόματι Elsie de Woffe αργότερα Lady Mendl είχε την φαεινή ιδέα να υποστηριχθεί ο Ρούσβελτ στην θέση του Κυβερνήτη της Ν.Υ.  Όταν αργότερα έγινε πρόεδρος της χώρας, τάχθηκε ανοικτά υπέρ μιας νομισματικής πολιτικής που θα στόχευε σκοπίμως σε άνοδο των τιμών . Αυτή η πολιτική μείωσε τα ιδιωτικά χρέη, τα φόρτωσε όμως στο δημόσιο χρέος και τους φορολογουμένους, εφ όσον οι πλούσιοι είναι ….. λίγοι, ενώ οι φτωχοί πολλοί .

-        - Με την Federal Reserve System η οποία τύπωνε και τυπώνει χρήμα για λογαριασμό της κυβέρνησης επί πιστώσει, χωρίς Ομοσπονδιακή κυβέρνηση ή πιστοποιητικό χρυσού, το 1930 δήλωνε «οι βασικές αρχές λειτουργίας μας δεν διαφέρουν από άλλες τράπεζες, όπως της τράπεζας της Αγγλίας, της Γαλλίας ή της Reichbank» Εκείνη την χρονική περίοδο (’31 & ’32) η Federal δεν έκανε απολύτως τίποτα να ανακουφίσει τα δεινά του Αμερικανικού λαού που στην κυριολεξία λιμοκτονούσε

-        - Κλείνοντας αυτός ο τραπεζικός συρφετός για το μόνον που ενδιαφέρεται είναι για το Ευρωδολάριο, η νέα εξέλιξη δημιουργίας χρήματος για τα συμφέροντά του. Την Αυτοκρατορία του Ευρωδολαρίου.   
       - Λίγοι τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο γνωρίζουν, ότι κάθε «εξέλιξη» κατά τα τελευταία χρόνια στην ψυχολογία του κοινού, κατευθύνεται από το προεδρείο του ψυχολογικού πολέμου του Βρετανικού στρατού. 

- Ολόκληρο το αξιόλογο βιβλίο για όποιον δεν βαριέται να διαβάζει εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τον χρόνο που θα αφιερώσει και παράλληλα για αυτόν που ενδιαφέρεται να ενημερώνεται σφαιρικά :   http://www.jewwatch.com/jew-jewishbankingandfinancialmanipulations-secretsofthefederalreservebyeustace%20mullins.html και φυσικά να εξάγει τα συμπεράσματά του για τις αιτίες των δύο πολέμων που βάφτηκαν με αθώο αίμα συνανθρώπων μας από πολλά κράτη που συμμετείχαν σε αυτούς.  


2) Στις 26 Φεβρουαρίου 2015 η Εβραία Janet Yellen πρόεδρος της FED, σε ακρόαση ενώπιον της Τραπεζικής Επιτροπής της Γερουσίας, απέρριψε την προτεινόμενη πρόταση ποινικού ελέγχου των τοκογλυφικών εργασίων, με το επιχείρημα ότι η FED σχεδιάστηκε ως μία  «ανεξάρτητη οντότητα και της νομισματικής πολιτικής ως η βέλτιστη πρακτική για όλες τις Κεντρικές τράπεζες του κόσμου» 

Νάγια   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου