a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012


Άρε χάνε Έλληνα.  Σου δημιούργησαν εκ προμελέτης, μια πλασματική οικονομική κρίση και όλοι μαζί σύσσωμοι ανοίγουν τις μασέλες τους εκστομίζοντας φοβέρες.  Κανείς, από δημοσιογράφους και πολιτικούς δεν μιλά για την ταμπακιέρα.  Να σας θυμίσω την ταμπακιέρα ;;  Υπομονή , παρακάτω. Είδατε εσείς πουθενά πόσα ή όσα πήρανε, που ακριβώς πήγαν οι λογιστικές τους εγγραφές ;;  Απλώς ακούμε ό,τι οι διάφοροι παπαγάλοι παπαγαλίζουν !!

Πρώτη φορά στα χρονικά στην ηλικία που είμαι, ακούω εξαγγελίες μεταμεσονύχτιες. Έγινε της μόδας.  Λες και δεν υπάρχει ημέρα.  Τέτοια διδάχθηκαν στο περιβόητο eurogroup ;;  Τα ίδια έκαναν και εκεί. Άκου λέει σύσκεψη μέχρι τις 06:00 το πρωί !!! Μόνον οι βρικόλακες δουλεύουνε τις νύχτες.   Θυμάστε την λαϊκή ρήση που λέει “ της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η ημέρα και γελά !!” ή "όποιος την νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί” ;; Αποσκοπεί όμως στις εντυπώσεις στο πόπολο, των «σκληρά» δουλευόντων (όχι εργαζομένων βέβαια) και δουλευομένων εργατοπατέρων, σωτήρων της πατρίδας.  Πώς θα πάρουν το επίδομα ΅βαρέων και ανθυγιεινών΅  του επαγγέλματός τους ;;

Ε, μία από τις νυχτερινές εξαγγελίας ήταν και αυτή της Βενιζελιάδας.  Βέβαια !!   Μίλησε για «Στρατηγική επιλογή» λέει.  Του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ.  Δηλαδή δανειζόμαστε με θυσίες ή με το όχι με πιο σκληρές θυσίες, δηλαδή ούτως ή άλλως χανόμαστε.  Βρε βρομόξυλο που θέλουν όλοι αυτοί και αρκετοί από μας, που καθόμαστε και τους ακούμε !!!
Ο Μπένι άρθρωσε λέξεις όπως «να μιλήσουν λέει ανοικτά γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ»
Γιατί κανένας στην βουλή δεν μιλάει για τα λεφτά που έφαγαν ;;  Για τις μίζες που πήραν ;;; Για το χρηματιστήριο ;; Για το τζόγο των ασφαλιστικών ταμείων ;;; Για τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ;;  Ξέρουν μόνον να λένε περί σωτηρίας, περί αξιοπρεπείας που οι ίδιοι δεν έχουν.  Απλά γιατί όλοι εκείνοι τα έφαγαν μαζί, το κάθε κόμμα από την θέση που βρίσκεται.  Όσοι δε, κρατούν το στόμα τους κλειστό έστω και αν δεν συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι, συμμετείχαν όμως σε μικρότερο, στις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων τους και δεν ξέρω που αλλού.  Αυτόματα λοιπόν γίνονται το λιγότερο συνένοχοι στην Εθνική προδοσία και την κατάντια της χώρας.  Προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους και εν προκειμένω βάζουν εμάς ως δάκτυλο για να κρυφτούν !!
Παιδί της νύχτας και ο Μπένι, μίλησε μεσ’ απ’ τα μαύρα πέπλα της «περί θυσιών και ταπεινώσεων  !!» Όλοι τους μα όλοι τους πουλημένοι σε βρικόλακες και δράκους , μιλάνε για ταπεινώσεις οι ταπεινωμένοι.

Ε εσύ κ. Μπένι μας, διαλέγουμε τις αξιοπρεπείς θυσίες και ουχί τις δόλιες -επαίσχυντες χθόνιες ταπεινώσεις του λαού μας δια στόματός σας .  Το αναπαράγουν δε και τα ΜΜΕ ακόμα και αυτά που κρατούν στάση μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης για το ανθελληνικό κλίμα !! Εσείς το πιστεύετε ;;  Ποιός το πιστεύει και γιατί το αναπαράγει ;; Μήπως αισθάνονται οι ίδιοι που το λένε ταπεινωμένοι ;;;. Γιατί αν έχω την συνείδησή μου ήσυχη κανένας δεν μπορεί να με ταπεινώσει . ΤΕΛΟΣ. 
Διότι προσωπικά καταλαβαίνω πως οι λαοί των εθνών μόνον ανθέλληνες δεν είναι, αλλά ως σώφρονες αντιλαμβάνονται πως έρχεται η σειρά τους.  Το είπε και η Τζαβέλα σήμερα. Αλλά παρακάτω θα τα πούμε.  

Οι δε βρικόλακες της Ευρώπης βάζουν όρους λέει :
  • Άκουσον άκουσον, απαιτούν και η επόμενη κυβέρνηση να συνεχίσει την ίδια καταστροφική πολιτική της παρούσας δοτής .  Με ποιο δικαίωμα ζητούν κάτι τέτοιο ;; Δηλαδή στην περίπτωση που εκλεγούν εντελώς νέα πρόσωπα, που αγαπούν την Ελλάδα, την ηθική, την δικαιοσύνη και όχι την λαμογιά και την κλεψιά, τι θα μας λέει ο δικτάτωρ Μέρκελ ;;; ή θα μας στείλει τα γερμανικά στρατεύματά της , όπως έκανε στην Γιουγκοσλαβία ;;;  Πάει αυτό.
  • Μιλούν για ειδικό λογαριασμό, που θα το χειρίζεται ο δανειοδότης κατά το δοκούν και μάλιστα με πλήρη αυθάδεια, ό,τι παράγεται από τον Ελληνικό λαό να πηγαίνει πρώτα στους πονόψυχους δανειοδότες τραπεζίτες-χρηματιστές, σοδομιστές ψυχών και νοών, ε και άμα μείνει κανά ψίχουλο τότε θα μοιράζεται υπό μορφή συσσιτίου στους πένιτες δούλους.
  • Μόνιμης λέει απόδοσις μέτρων.  Τι ακριβώς εννοούν οι βρικόλακες ;; Μόνιμα αποδοτικά μέτρα, προϋποθέτουν να είναι αναπτυξιακά, δημιουργικά.  Τι σχέση έχουν τα μέτρα περικοπών προς πάσα κατεύθυνση ;;  Αποδίδει δηλαδή η μείωση του μισθού ή των συντάξεων ;; είναι αποδοτικά ;; φέρνουν κέρδη ;;;  ή μήπως εξυπηρετούν της νέας μορφής δουλεμπορία , φέρνοντας κέρδη στις τσέπες των νέων τσιφλικάδων μεταχειρίζοντας τους δούλους ως ευτελούς αξίας οντότητες ;;
  • Το πετροκέρασο δε, της όλης υπόθεσης, να μην έχουμε δικαίωμα να δανειστούμε από πουθενά αλλού, με λίγα λόγια ΑΠΟΔΙΕΘΝΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ !!!! Πως μπορείς ένα κράτος να το βγάζεις από τον διεθνή χάρτη ;; ποιος είσαι εσύ ή όλοι εσείς να τολμάτε να ξεστομίζετε τέτοιες εκφράσεις και όντες εντολείς του λαού να τα δέχεστε ;;
Ας μην ξεχνάμε επίσης πως η Ελλάδα έχει δώσει πολύ περισσότερα από όσα έχει πάρει, σημειωτέον δε, πως εκτός των άλλων απεχθών υποχρεώσεων, συμμετέχει και στο κοινοτικό ταμείο, βέβαια !!  Πρόσφατα μάλιστα αυξήθηκε αυτό το ποσοστό της αναλογίας κατά μερικές μονάδες.  Ναι βέβαια και μερικά μπλοκάκια προ καιρού το ανέβασαν ως επιτυχία. Βέβαια, βέβαια !!

Ας επιλέξουν λοιπόν οι πολίτες, τον δρόμο της ελευθερίας τους και της απεξάρτησης τους, από όλους αυτούς τους διπλοπρόσωπους, φαφλατάδες και παραπληροφορούντες, να λυτρωθούν από αυτούς που δηλώνουν πως δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, άκου λέει «λόγω παραπομπών» δεν γνώριζαν, άμα δεν ήξεραν δεν ρώταγαν ;;;, ή δεν διάβασαν !!! Από τον Καραντζοτούμπα που στηρίζει τον Παπαδήμο, αλλά δεν ψηφίζει το μνημόνιο και δεν αποσύρει λέει τους βουλευτές του, εκτός αν το πράξει ο Παπαδήμος!!! 
Συγγνώμη, αλλά δεν ανήκω με τίποτα στο δικό τους τρελάδικο, εξ αιτίας μερικών 300 υπάρξεων πασχουσών την βαρειά νόσο των τρελών αγελάδων !! ή προτιμούν να παραμένουν υπνωτισμένοι σε φοβέρες και νουθεσίες, πρόβατα, άβουλα στρατιωτάκια, πειθήνιες άθλιες υπάρξεις.  Όλοι αυτοί που μας παραμυθιάζουν πως ψήφιζαν με το πιστόλι στο κρόταφο , θα βγουν εκτός χάρτη, θα σβήσουν εντελώς, μαζί με τους τάχατε παραιτημένους,  Φαντάζομαι ούτε η ιστορία δεν θα θέλει να λερώνει τα κατάστιχά της με τέτοιες κατασκότεινες υπάρξεις.
Ακούσαμε για παραίτηση βουλευτή ή βουλευτών.  Δεν εξελέγησαν για να παραιτηθούν, αλλά να προασπίσουν και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του λαού.  Ειδάλλως αν είναι ανάξιοι - που είναι, των περιστάσεων, να επιστρέψουν όλα όσα πήραν ως αμοιβές από τον οβολό του Έλληνα πολίτη.  Αλλά βλέπετε αυτοί στο μόνο που αποσκοπούν είναι στην μελλοντική τους καριέρα στην καμπούρα του καραγκιόζη που δεν ξέρει να αναλύει πρόσωπα, στάσεις, κινήσεις και πράξεις τακτικής ή στρατηγικής όπως λέει η Βενιζελιάδα !!  Θα βγουν ως ήρωες της κάλπικης δεκάρας μια μέρα, με λέξεις “ύβρεως” , να υποστηρίζουν «μα εγώ παραιτήθηκα !»  Όχι κύριε να μην παραιτηθείς, αλλά να ανεξαρτητοποιηθείς και όχι να παραχωρήσεις την θέση σου σε επόμενο δοσίλογο δούλο ή να μάθεις να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων, των επιλογών σου και των πιστεύω σου. Όχι φυγόδικοι, με την ουρά στα σκέλια, κρυμμένοι σε λαγούμια !!

Ακούμε δε τους τόσο μα τόσο δημοκράτες, που συμπαρασύρουν και το εννοώ αυτό τον χαζό Έλληνα, γιατί δεν γίνεται να είσαι χάνος μερικώς, ή είσαι ή δεν είσαι.  Τι θέλω να πω «φοβάται λέει το ΛΑΟΣ» ή «αυξάνονται λέει μετά εκπλήξεως» α) το ποσοστό της χρυσής αυγής και β) του ΚΚΕ.  Δηλαδή για μεν το πρώτο, το δικαίωμα έκφρασης ή οι δημοκρατικές διαδικασίες έχουν περιορισμούς ;;;  Και ποιος τις καθορίζει ;;  Σαν να λέμε έχει δικαίωμα να μιλά αυτός που τα κρίνει φοβούμενος ή εκ πεποιθήσεως αντίθετος ως υπαρκτά γεγονότα, αλλά ο άλλος που επιθυμεί να τα ακολουθήσει , α πα πα πα, δεν είναι δημοκράτης ;;  Δεν γα..μαστε λέω γω.
Όσο για το ΚΚΕ, θυμάστε το «ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο !!» Βέβαια, όλοι προσανατολισμένοι στην ευρωπαϊκή προοπτική ακόμα και ο Τσίπρας.  Για τους λεγόμενους δεξιούς, ούτε λόγος, πως να τολμήσουν να το πουν όταν αυτοί το έχουν ως περγαμηνή ;;.   Ποια Ευρωπαϊκή προοπτική ;; Αυτήν της καταπάτησης των περιβόητων εφευρημένων «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ;;; Τις Εθνικές καταπατήσεις ;; Την αξιοπρέπεια των λαών βρε αδελφέ ;;  Τα κεκτημένα με το αίμα τους ;;  Άκουσα εχθές την Τζαβέλα του ΛΑΟΣ, να ομολογεί στον real πως όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη την Ευρώπη !!  Το γνωρίζουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί ή ζουν τον ύπνο του δικαίου ή βιώνουν την επιφανειακή κρατική ισχύ τους, όπως ζούσαν για πάρα πολλά χρόνια οι Αμερικανοί το Αμερικάνικο όνειρο τους ;;;

Και θεωρώντας τον εαυτό μου λογικό ον, ρωτώ τους πάντες, ποια έλλογη οντότητα έχουσα συνείδηση και δημοκρατικά αισθήματα, μπορεί να ψηφίσει τέτοιο έκτρωμα ;;  ή μήπως νομίζουν οι τάχατε συνειδησιακοί βουλευτές που παραιτούνται, πράττουν το καθήκον στην πατρίδα, αφήνοντας την έδρα τους να την πάρει ο επόμενος που θα ακολουθήσει στην «δικτατορική πειθαρχία» ;;  Όχι, ψεύτες και υποκριτές είναι όλοι απαξάπαντες.

Η λύση είναι μία. Λοιπόν τέρμα οι ανώφελες πορείες.  Καθιστικές διαμαρτυρίες ανά δήμους και κοινότητες.  Κάθε υπηρεσία, κάθε μικροεπιχειρηματίας, κάθε μεσαία επιχείρηση.  Να κλείσουν τα ρολά . Καμία κίνηση. Παντού νέκρα. Ο πόλεμος κατά μέτωπον δεν είναι εφικτός.  Παρά μόνον όπως γίνεται σε κάθε κατεχόμενη χώρα.  Νέας μορφής πόλεμος, νέος τρόπος αντίδρασης.

Μήπως βρε παιδιά κατά τα άλλα,  νοιώθουν πως έρχεται η Θεία Νέμεση και βάζουν μπροστά ως ασπίδα εμάς τα «κακά παιδιά» ;;;  Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό, μόνον που σε αυτήν την ζωή τίποτα δεν είναι ουτοπικό και σίγουρα όχι με ό,τι έχει σχέση με την Δικαιοσύνη, απ’ την οποία κανένας μα κανένας δεν ξεφεύγει, κάνοντας εκείνοι προσπάθειες να κρατηθούν απ' τα μαλλιά !!
Υπάρχει κάποια πτέρυγα σε αυτήν την ρημαδοβουλή που σκέφτεται και αγαπά την Ελλάδα ;;   Κανένας δεν είναι ¨Έλληνας ;;; ΅Όλοι τους είναι άλλη φυλής και θεολογικής σέκτας ;;

Αγαπητοί μου αναγνώστες, αν με ρωτήσετε δεν έμαθα να ακολουθώ απολύτως κανέναν.  Ούτε θέλω να ακολουθώ όλη αυτήν την σαπίλα που κρύβεται στους τοίχους των νέων ανακτόρων, ως άλλοι μονάρχες ή φεουδάρχες.  Ακολουθώ την λογική μου, την κριτική μου, συνεχώς ψάχνοντας και αναλύοντας, πίσω από αυτά που ακούω και βλέπω. Στις δικές μου διανοητικές δυνάμεις και όχι στους χειμάρρους που ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν και τι σέρνουν. Φυσικά όποτε χρειάζεται, απλά επιλέγεις το λιγότερο χειρότερο, μέχρι να απαλλαγείς από το χείριστο και έως ότου ανθίσει το καλλίτερο. Έτσι είναι τα πράματα. Όποιος μπορεί να καταλάβει απλές αλήθειες έχει καλώς !!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΌΝΗ ΣΑΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ.  ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.  Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ !!!!!! 

Ασπασία
Υς : μία μικρή σημείωση ειδικά στους νεώτερους.  Μην παρασύρεστε εύκολα, από ωραιοποιημένες κουβεντούλες και ψευδο-κηρύγματα.  Αν ο Βενιζέλος μίλησε για Λερναία ύδρα,  ναι κάτι ξέρει, πως ο διάβολος έχει πολλά κεφάλια.  Γιατί καλοί μου εσείς, αυτοί που παραχάραξαν την ιστορία, την έγραψαν όπως ήθελαν.  Κρίμα που έπαθα ζημιά, γιατί θα είχα κάτι εξηγήσει επ'  αυτού.  Σιγά σιγά όμως θα γίνει και αυτό.  
Πως θα μπορούσε να μιλούσε φέρνοντας ως δικαιολογία ο Μπένι : ένα κεφάλι κόβεις , δύο βγαίνουν, αν τον μύθο τους δεν τον έπλαθαν όπως τον ήθελαν ;;;  Θα τα πούμε αργότερα εκτενέστερα.  Πρέπει να τελειώσει η αναδόμηση του pc. 
ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΙΔΕΣ


Άρε χάνε Έλληνα.  Σου δημιούργησαν εκ προμελέτης, μια πλασματική οικονομική κρίση και όλοι μαζί σύσσωμοι ανοίγουν τις μασέλες τους εκστομίζοντας φοβέρες.  Κανείς, από δημοσιογράφους και πολιτικούς δεν μιλά για την ταμπακιέρα.  Να σας θυμίσω την ταμπακιέρα ;;  Υπομονή , παρακάτω. Είδατε εσείς πουθενά πόσα ή όσα πήρανε, που ακριβώς πήγαν οι λογιστικές τους εγγραφές ;;  Απλώς ακούμε ό,τι οι διάφοροι παπαγάλοι παπαγαλίζουν !!

Πρώτη φορά στα χρονικά στην ηλικία που είμαι, ακούω εξαγγελίες μεταμεσονύχτιες. Έγινε της μόδας.  Λες και δεν υπάρχει ημέρα.  Τέτοια διδάχθηκαν στο περιβόητο eurogroup ;;  Τα ίδια έκαναν και εκεί. Άκου λέει σύσκεψη μέχρι τις 06:00 το πρωί !!! Μόνον οι βρικόλακες δουλεύουνε τις νύχτες.   Θυμάστε την λαϊκή ρήση που λέει “ της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η ημέρα και γελά !!” ή "όποιος την νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί” ;; Αποσκοπεί όμως στις εντυπώσεις στο πόπολο, των «σκληρά» δουλευόντων (όχι εργαζομένων βέβαια) και δουλευομένων εργατοπατέρων, σωτήρων της πατρίδας.  Πώς θα πάρουν το επίδομα ΅βαρέων και ανθυγιεινών΅  του επαγγέλματός τους ;;

Ε, μία από τις νυχτερινές εξαγγελίας ήταν και αυτή της Βενιζελιάδας.  Βέβαια !!   Μίλησε για «Στρατηγική επιλογή» λέει.  Του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ.  Δηλαδή δανειζόμαστε με θυσίες ή με το όχι με πιο σκληρές θυσίες, δηλαδή ούτως ή άλλως χανόμαστε.  Βρε βρομόξυλο που θέλουν όλοι αυτοί και αρκετοί από μας, που καθόμαστε και τους ακούμε !!!
Ο Μπένι άρθρωσε λέξεις όπως «να μιλήσουν λέει ανοικτά γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ»
Γιατί κανένας στην βουλή δεν μιλάει για τα λεφτά που έφαγαν ;;  Για τις μίζες που πήραν ;;; Για το χρηματιστήριο ;; Για το τζόγο των ασφαλιστικών ταμείων ;;; Για τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ;;  Ξέρουν μόνον να λένε περί σωτηρίας, περί αξιοπρεπείας που οι ίδιοι δεν έχουν.  Απλά γιατί όλοι εκείνοι τα έφαγαν μαζί, το κάθε κόμμα από την θέση που βρίσκεται.  Όσοι δε, κρατούν το στόμα τους κλειστό έστω και αν δεν συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι, συμμετείχαν όμως σε μικρότερο, στις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων τους και δεν ξέρω που αλλού.  Αυτόματα λοιπόν γίνονται το λιγότερο συνένοχοι στην Εθνική προδοσία και την κατάντια της χώρας.  Προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους και εν προκειμένω βάζουν εμάς ως δάκτυλο για να κρυφτούν !!
Παιδί της νύχτας και ο Μπένι, μίλησε μεσ’ απ’ τα μαύρα πέπλα της «περί θυσιών και ταπεινώσεων  !!» Όλοι τους μα όλοι τους πουλημένοι σε βρικόλακες και δράκους , μιλάνε για ταπεινώσεις οι ταπεινωμένοι.

Ε εσύ κ. Μπένι μας, διαλέγουμε τις αξιοπρεπείς θυσίες και ουχί τις δόλιες -επαίσχυντες χθόνιες ταπεινώσεις του λαού μας δια στόματός σας .  Το αναπαράγουν δε και τα ΜΜΕ ακόμα και αυτά που κρατούν στάση μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης για το ανθελληνικό κλίμα !! Εσείς το πιστεύετε ;;  Ποιός το πιστεύει και γιατί το αναπαράγει ;; Μήπως αισθάνονται οι ίδιοι που το λένε ταπεινωμένοι ;;;. Γιατί αν έχω την συνείδησή μου ήσυχη κανένας δεν μπορεί να με ταπεινώσει . ΤΕΛΟΣ. 
Διότι προσωπικά καταλαβαίνω πως οι λαοί των εθνών μόνον ανθέλληνες δεν είναι, αλλά ως σώφρονες αντιλαμβάνονται πως έρχεται η σειρά τους.  Το είπε και η Τζαβέλα σήμερα. Αλλά παρακάτω θα τα πούμε.  

Οι δε βρικόλακες της Ευρώπης βάζουν όρους λέει :
  • Άκουσον άκουσον, απαιτούν και η επόμενη κυβέρνηση να συνεχίσει την ίδια καταστροφική πολιτική της παρούσας δοτής .  Με ποιο δικαίωμα ζητούν κάτι τέτοιο ;; Δηλαδή στην περίπτωση που εκλεγούν εντελώς νέα πρόσωπα, που αγαπούν την Ελλάδα, την ηθική, την δικαιοσύνη και όχι την λαμογιά και την κλεψιά, τι θα μας λέει ο δικτάτωρ Μέρκελ ;;; ή θα μας στείλει τα γερμανικά στρατεύματά της , όπως έκανε στην Γιουγκοσλαβία ;;;  Πάει αυτό.
  • Μιλούν για ειδικό λογαριασμό, που θα το χειρίζεται ο δανειοδότης κατά το δοκούν και μάλιστα με πλήρη αυθάδεια, ό,τι παράγεται από τον Ελληνικό λαό να πηγαίνει πρώτα στους πονόψυχους δανειοδότες τραπεζίτες-χρηματιστές, σοδομιστές ψυχών και νοών, ε και άμα μείνει κανά ψίχουλο τότε θα μοιράζεται υπό μορφή συσσιτίου στους πένιτες δούλους.
  • Μόνιμης λέει απόδοσις μέτρων.  Τι ακριβώς εννοούν οι βρικόλακες ;; Μόνιμα αποδοτικά μέτρα, προϋποθέτουν να είναι αναπτυξιακά, δημιουργικά.  Τι σχέση έχουν τα μέτρα περικοπών προς πάσα κατεύθυνση ;;  Αποδίδει δηλαδή η μείωση του μισθού ή των συντάξεων ;; είναι αποδοτικά ;; φέρνουν κέρδη ;;;  ή μήπως εξυπηρετούν της νέας μορφής δουλεμπορία , φέρνοντας κέρδη στις τσέπες των νέων τσιφλικάδων μεταχειρίζοντας τους δούλους ως ευτελούς αξίας οντότητες ;;
  • Το πετροκέρασο δε, της όλης υπόθεσης, να μην έχουμε δικαίωμα να δανειστούμε από πουθενά αλλού, με λίγα λόγια ΑΠΟΔΙΕΘΝΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ !!!! Πως μπορείς ένα κράτος να το βγάζεις από τον διεθνή χάρτη ;; ποιος είσαι εσύ ή όλοι εσείς να τολμάτε να ξεστομίζετε τέτοιες εκφράσεις και όντες εντολείς του λαού να τα δέχεστε ;;
Ας μην ξεχνάμε επίσης πως η Ελλάδα έχει δώσει πολύ περισσότερα από όσα έχει πάρει, σημειωτέον δε, πως εκτός των άλλων απεχθών υποχρεώσεων, συμμετέχει και στο κοινοτικό ταμείο, βέβαια !!  Πρόσφατα μάλιστα αυξήθηκε αυτό το ποσοστό της αναλογίας κατά μερικές μονάδες.  Ναι βέβαια και μερικά μπλοκάκια προ καιρού το ανέβασαν ως επιτυχία. Βέβαια, βέβαια !!

Ας επιλέξουν λοιπόν οι πολίτες, τον δρόμο της ελευθερίας τους και της απεξάρτησης τους, από όλους αυτούς τους διπλοπρόσωπους, φαφλατάδες και παραπληροφορούντες, να λυτρωθούν από αυτούς που δηλώνουν πως δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, άκου λέει «λόγω παραπομπών» δεν γνώριζαν, άμα δεν ήξεραν δεν ρώταγαν ;;;, ή δεν διάβασαν !!! Από τον Καραντζοτούμπα που στηρίζει τον Παπαδήμο, αλλά δεν ψηφίζει το μνημόνιο και δεν αποσύρει λέει τους βουλευτές του, εκτός αν το πράξει ο Παπαδήμος!!! 
Συγγνώμη, αλλά δεν ανήκω με τίποτα στο δικό τους τρελάδικο, εξ αιτίας μερικών 300 υπάρξεων πασχουσών την βαρειά νόσο των τρελών αγελάδων !! ή προτιμούν να παραμένουν υπνωτισμένοι σε φοβέρες και νουθεσίες, πρόβατα, άβουλα στρατιωτάκια, πειθήνιες άθλιες υπάρξεις.  Όλοι αυτοί που μας παραμυθιάζουν πως ψήφιζαν με το πιστόλι στο κρόταφο , θα βγουν εκτός χάρτη, θα σβήσουν εντελώς, μαζί με τους τάχατε παραιτημένους,  Φαντάζομαι ούτε η ιστορία δεν θα θέλει να λερώνει τα κατάστιχά της με τέτοιες κατασκότεινες υπάρξεις.
Ακούσαμε για παραίτηση βουλευτή ή βουλευτών.  Δεν εξελέγησαν για να παραιτηθούν, αλλά να προασπίσουν και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του λαού.  Ειδάλλως αν είναι ανάξιοι - που είναι, των περιστάσεων, να επιστρέψουν όλα όσα πήραν ως αμοιβές από τον οβολό του Έλληνα πολίτη.  Αλλά βλέπετε αυτοί στο μόνο που αποσκοπούν είναι στην μελλοντική τους καριέρα στην καμπούρα του καραγκιόζη που δεν ξέρει να αναλύει πρόσωπα, στάσεις, κινήσεις και πράξεις τακτικής ή στρατηγικής όπως λέει η Βενιζελιάδα !!  Θα βγουν ως ήρωες της κάλπικης δεκάρας μια μέρα, με λέξεις “ύβρεως” , να υποστηρίζουν «μα εγώ παραιτήθηκα !»  Όχι κύριε να μην παραιτηθείς, αλλά να ανεξαρτητοποιηθείς και όχι να παραχωρήσεις την θέση σου σε επόμενο δοσίλογο δούλο ή να μάθεις να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων, των επιλογών σου και των πιστεύω σου. Όχι φυγόδικοι, με την ουρά στα σκέλια, κρυμμένοι σε λαγούμια !!

Ακούμε δε τους τόσο μα τόσο δημοκράτες, που συμπαρασύρουν και το εννοώ αυτό τον χαζό Έλληνα, γιατί δεν γίνεται να είσαι χάνος μερικώς, ή είσαι ή δεν είσαι.  Τι θέλω να πω «φοβάται λέει το ΛΑΟΣ» ή «αυξάνονται λέει μετά εκπλήξεως» α) το ποσοστό της χρυσής αυγής και β) του ΚΚΕ.  Δηλαδή για μεν το πρώτο, το δικαίωμα έκφρασης ή οι δημοκρατικές διαδικασίες έχουν περιορισμούς ;;;  Και ποιος τις καθορίζει ;;  Σαν να λέμε έχει δικαίωμα να μιλά αυτός που τα κρίνει φοβούμενος ή εκ πεποιθήσεως αντίθετος ως υπαρκτά γεγονότα, αλλά ο άλλος που επιθυμεί να τα ακολουθήσει , α πα πα πα, δεν είναι δημοκράτης ;;  Δεν γα..μαστε λέω γω.
Όσο για το ΚΚΕ, θυμάστε το «ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο !!» Βέβαια, όλοι προσανατολισμένοι στην ευρωπαϊκή προοπτική ακόμα και ο Τσίπρας.  Για τους λεγόμενους δεξιούς, ούτε λόγος, πως να τολμήσουν να το πουν όταν αυτοί το έχουν ως περγαμηνή ;;.   Ποια Ευρωπαϊκή προοπτική ;; Αυτήν της καταπάτησης των περιβόητων εφευρημένων «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ;;; Τις Εθνικές καταπατήσεις ;; Την αξιοπρέπεια των λαών βρε αδελφέ ;;  Τα κεκτημένα με το αίμα τους ;;  Άκουσα εχθές την Τζαβέλα του ΛΑΟΣ, να ομολογεί στον real πως όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη την Ευρώπη !!  Το γνωρίζουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί ή ζουν τον ύπνο του δικαίου ή βιώνουν την επιφανειακή κρατική ισχύ τους, όπως ζούσαν για πάρα πολλά χρόνια οι Αμερικανοί το Αμερικάνικο όνειρο τους ;;;

Και θεωρώντας τον εαυτό μου λογικό ον, ρωτώ τους πάντες, ποια έλλογη οντότητα έχουσα συνείδηση και δημοκρατικά αισθήματα, μπορεί να ψηφίσει τέτοιο έκτρωμα ;;  ή μήπως νομίζουν οι τάχατε συνειδησιακοί βουλευτές που παραιτούνται, πράττουν το καθήκον στην πατρίδα, αφήνοντας την έδρα τους να την πάρει ο επόμενος που θα ακολουθήσει στην «δικτατορική πειθαρχία» ;;  Όχι, ψεύτες και υποκριτές είναι όλοι απαξάπαντες.

Η λύση είναι μία. Λοιπόν τέρμα οι ανώφελες πορείες.  Καθιστικές διαμαρτυρίες ανά δήμους και κοινότητες.  Κάθε υπηρεσία, κάθε μικροεπιχειρηματίας, κάθε μεσαία επιχείρηση.  Να κλείσουν τα ρολά . Καμία κίνηση. Παντού νέκρα. Ο πόλεμος κατά μέτωπον δεν είναι εφικτός.  Παρά μόνον όπως γίνεται σε κάθε κατεχόμενη χώρα.  Νέας μορφής πόλεμος, νέος τρόπος αντίδρασης.

Μήπως βρε παιδιά κατά τα άλλα,  νοιώθουν πως έρχεται η Θεία Νέμεση και βάζουν μπροστά ως ασπίδα εμάς τα «κακά παιδιά» ;;;  Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό, μόνον που σε αυτήν την ζωή τίποτα δεν είναι ουτοπικό και σίγουρα όχι με ό,τι έχει σχέση με την Δικαιοσύνη, απ’ την οποία κανένας μα κανένας δεν ξεφεύγει, κάνοντας εκείνοι προσπάθειες να κρατηθούν απ' τα μαλλιά !!
Υπάρχει κάποια πτέρυγα σε αυτήν την ρημαδοβουλή που σκέφτεται και αγαπά την Ελλάδα ;;   Κανένας δεν είναι ¨Έλληνας ;;; ΅Όλοι τους είναι άλλη φυλής και θεολογικής σέκτας ;;

Αγαπητοί μου αναγνώστες, αν με ρωτήσετε δεν έμαθα να ακολουθώ απολύτως κανέναν.  Ούτε θέλω να ακολουθώ όλη αυτήν την σαπίλα που κρύβεται στους τοίχους των νέων ανακτόρων, ως άλλοι μονάρχες ή φεουδάρχες.  Ακολουθώ την λογική μου, την κριτική μου, συνεχώς ψάχνοντας και αναλύοντας, πίσω από αυτά που ακούω και βλέπω. Στις δικές μου διανοητικές δυνάμεις και όχι στους χειμάρρους που ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν και τι σέρνουν. Φυσικά όποτε χρειάζεται, απλά επιλέγεις το λιγότερο χειρότερο, μέχρι να απαλλαγείς από το χείριστο και έως ότου ανθίσει το καλλίτερο. Έτσι είναι τα πράματα. Όποιος μπορεί να καταλάβει απλές αλήθειες έχει καλώς !!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΌΝΗ ΣΑΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ.  ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.  Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ !!!!!! 

Ασπασία
Υς : μία μικρή σημείωση ειδικά στους νεώτερους.  Μην παρασύρεστε εύκολα, από ωραιοποιημένες κουβεντούλες και ψευδο-κηρύγματα.  Αν ο Βενιζέλος μίλησε για Λερναία ύδρα,  ναι κάτι ξέρει, πως ο διάβολος έχει πολλά κεφάλια.  Γιατί καλοί μου εσείς, αυτοί που παραχάραξαν την ιστορία, την έγραψαν όπως ήθελαν.  Κρίμα που έπαθα ζημιά, γιατί θα είχα κάτι εξηγήσει επ'  αυτού.  Σιγά σιγά όμως θα γίνει και αυτό.  
Πως θα μπορούσε να μιλούσε φέρνοντας ως δικαιολογία ο Μπένι : ένα κεφάλι κόβεις , δύο βγαίνουν, αν τον μύθο τους δεν τον έπλαθαν όπως τον ήθελαν ;;;  Θα τα πούμε αργότερα εκτενέστερα.  Πρέπει να τελειώσει η αναδόμηση του pc. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου