a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015



Αγαπητοί συν-Έλληνες συμπολίτες, φίλοι και μη,


Όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Θα έπρεπε επίσης να γνωρίζαμε σημαντικά σημεία της νεότερης ιστορίας μας.   Η δική μου ιστορική διαπίστωση είναι η απόλυτη εκ των υστέρων δικαίωση της θέσης και άποψης του νοήμονα Κοραή, ο οποίος ισχυριζόταν πως για να επιτύχει η τότε επανάσταση, θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί ο κόσμος, να παιδευτεί ώστε να είναι γνώστης και ενεργός ως προς τα κοινά και ύστερα να προχωρήσει στο οποιοδήποτε απελευθερωτικό διάβημα. Νίκησαν όμως τα διάφορα συμφέροντα.  Πως θα μπορούσε άλλωστε κάποιος …. ο έχων πλήρη ή σχετική άγνοια, να καταλάβει ή να νοιώσει ή να σκύψει στην σημασία της θυσίας ενός Ρήγα ή ενός Κολοκοτρώνη ή ενός Καραΐσκάκη ;;; Για συμφέροντα που υποστήριζε ο Μιαούλης, προχώρησε ο ίδιος στον πυρπολισμό της Εθνικής ναυτικής περιουσίας, άσχετα αν αυτά ανήκαν στον ίδιο, με τα ίδια όμως αντιμετώπισε την Τούρκικη δυσκίνητη αρμάδα, στα νερά του Αιγαίου.   


Καίτοι έχω αναφερθεί αρκετά παλαιότερα σε αυτά που ακολουθούν, θα τα επαναλάβω ακόμα μία φορά και δεν θα ξανά αναφερθώ μέχρι τουλάχιστον το πέρας των επερχόμενων εκλογών. Έχει όμως ιδιαίτερη σημασία να καταλάβει έστω και ένας, πως το να καταφέρει το σύστημα η κοινωνία να μην ξεπεράσει α) το δίπολο ΝΔ – Πασοκ αντικαθιστώντας το με την παραλλαγή ΝΔ- Συριζα και β) η διπολική πολιτική σκέψη του δεξιού και αριστερού, τότε οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αυτό έχει νικήσει.  Φυσικά μην περάσει από το μυαλό κανενός πως θα έπρεπε ο Σαμαράς να παραμείνει στην καρέκλα του. Απολύτως ΟΧΙ.  Να μην σκεφθεί όμως παράλληλα πως αυτά που θα ακολουθήσουν με τον Τσίπρα, δεν θα τα έκανε και η ΝΔ ……. Το πονηρό προπαγανδιστικό σύνθημα «η αριστερά θα μας  πάρει τα σπίτια» είναι εντελώς βλακώδες, αν συνειδητοποιούσε ο κάθε Έλληνας ποιός πραγματικά κυβερνά τον τόπο και τον κόσμο όλο.  Κατόπιν τούτου, όλοι βλέπουν αλλού από εκεί που κανονικά θα έπρεπε και αυτή είναι η βασική αιτία της κοινωνικής μας ήττας.

Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν πως προεστοί και πρόκριτοι ή άλλως κοτζαμπάσηδες και ταυτόχρονα η μη επαναστατίσσασα «μεσαία τάξη» που θα έπρεπε να είχε διαμορφώσει την Εθνική συνείδηση και οντότητά της στα νέα δεδομένα που θα προέκυπταν, όπως συνέβη τότε στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, παρέμεναν μοιρασμένοι ανάμεσα σε φιλοΓάλλους – φιλοΆγγλους (σήμερα φιλοΑμερικανούς με καμία διαφορά μεταξύ τους) και  φιλοΡώσους.  Τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα επειδή αυτός ο τόπος ουδέποτε απέκτησε την δική του Εθνική μεσαία τάξη, δεν έχασε όμως ουδέποτε τους δοσίλογους κοτσαμπάσηδές της.  Μόνον που έχει προστεθεί μία ακόμα αυτή των φιλοΙσραηλινών. Βλέπε αγωγός East Med που ενώνει Ισραήλ – Αίγυπτο – Κύπρο – Ελλάδα, με έξοδο του Ισραήλ στην Μεσόγειο, ενταφιάζοντας τον south stream για να «κλαίνε» κάποιες ευρωπαϊκές χώρες που είχαν συνάψει συμφωνία με την Ρωσία. Μάλιστα μερικοί υποστηρίζουν πως για αυτό έριξαν τον Σαμαρά, αλλά θα το προχωρήσω περισσότερο, τονίζοντας πως είναι απόλυτα λογικό να στρέψει η Ρωσία το ενδιαφέρον της προς την Τουρκία και ας μη το χρησιμοποιούν οι Σειρήνες ως προπαγανδιστικό επιχείρημα «ιδού η Ρωσία» , όταν δηλαδή ο πρόεδρος της μετά τις οικονομικές κυρώσεις, φωτογραφίζεται να καταθέτει στεφάνι στον τάφο του Κεμάλ ή συνάπτοντας ενεργειακές και οικονομικές συμφωνίες μαζί της. 

Όπως είναι απόλυτα λογικό να εκμυστηρευτεί ο Πούτιν στον Εντρογάν «πως βαρέθηκε τους Βούλγαρους» από την στιγμή που αυτοί μπήκαν εμπόδιο και καθόλου τυχαία στην κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού που προβλεπόταν να είναι έτοιμος εντός του 2015 ως γνωστόν και φυσικά στάθηκαν εμπόδιο στον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ασχέτως αν σήμερα κλαίγουν ως «τεθλιμμένες χήρες».  Ταυτόχρονα όμως βοηθά την Ρωσία να απεμπλακεί από την Ουκρανία ως χώρα διαμετακομιστική προς την Ευρώπη, κλείνοντας και ανοίγοντας τις στρόφιγγες κατά τις επιταγές των επικυρίαρχων (!!!)  Άλλωστε και το αμερικανικό CNBC έχει κάνει ιδιαίτερα θετικές αναφορές στον East Med Corridor….. Στο ίδιο μήκος κύματος το μήνυμα του Αμερικανού ΥΠΕΞ Τζ. Κέρι «ότι η ακύρωση του South stream  δεν πρόκειται να πλήξει ενεργειακά την Ευρώπη…..» Τυχαίο ;;;  Όχι δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν συνειδητοποιήσει κάποιος πως αν η Ευρώπη θέλει να απεξαρτηθεί, στρέφει εν τούτοις τον ακριβώς ίδιο πόλεμο στην καρδιά της Ρωσίας, μην προσδίδοντάς της (Ε.Ε) κανένα απολύτως δικαιολογημένο ελαφρυντικό ως προς τους χειρισμούς της, ακριβώς επειδή κάποιοι ξενιστές καθορίζουν τις πολιτικές της αποφάσεις .   Ποια η διαφορά δηλαδή του προσχήματος του μονοπωλίου του South stream εν σχέση με τον East Dem ;;; ΟΥΔΕΜΙΑ, απλώς ύπουλα παιγνίδια κατανόησης εις βάρος της (και των) κοινής γνώμης και φυσικά ευχολόγια συνέχισης του καταργημένου έργου στο …. μέλλον….  Όσο για το ότι η Ελλάδα «αναβαθμίζεται» με την νέα αυτή συμφωνία, θα μου επιτρέψετε να κρατώ το μικρότερο καλάθι και θα σας συμβούλευα να κάνετε και εσείς το ίδιο, αναλογιζόμενοι και τον αγωγό ΤΑP που κανένα ουσιαστικό όφελος δεν προσφέρει στην χώρα μας …….   https://www.youtube.com/watch?v=4NN6bpNMKUs


Δεύτερο ισχυρό όπλο του τοκογλύφου, το μεταναστευτικό. Δισεκατομμύρια σκορπίζονται στο όνομα του μετανάστη και των δικαιωμάτων του, εις βάρος άλλων λαών με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, συνήθειες και νοοτροπία, εγκαθιστώντας είτε διχόνοια μεταξύ των γηγενών είτε αντιπαραθέσεις έως και επικίνδυνες μεταξύ των διαφορετικών νοοτροπιών.  Όλοι παίζουν ένα άθλιο και ανέντιμο παιγνίδι, που γίνεται εμφανέστατο όταν όλα αυτά τα δις μπορούσαν να διοχετευθούν ως οικονομική βοήθεια στους κατά τόπους υποφέροντες, δίνοντάς τους παράλληλα εφόδια για την κατά τόπους εγχώρια ανάπτυξη και μείωση της μιζέριας. Δεν το κάνουν όμως αυτό αιώνες τώρα (εκτός των πλασματικών φιλανθρωπιών και των διαφόρων ΜΚΟ), ενώ θα έπρεπε να έχει προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο και διαλογιζόμενο άνθρωπο. Αποτέλεσμα ο φανατισμός σε όλα τα επίπεδα, εξυπηρετεί να βγάζουμε τα ματάκια μας μόνοι μας και συναμεταξύ μας …..


Ρωτήστε απαραιτήτως δύο τρία πράγματα και φροντίστε να πάρετε απαντήσεις τώρα, από αυτούς που ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε, στο τι προτίθενται να κάνουν  α) στον νόμο ΦΕΚ Β1453 στις 05.06.2014 ο οποίος λέει πως όποιος παράνομος μετανάστης μηνύσει κάποιον για ρατσιστική συμπεριφορά, κερδίζει ένα χρόνο νόμιμης παραμονής στην χώρα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, συνεπώς τα Εθνικά θέματα β) το ψήφισμα του ΟΗΕ 68/304 της 11.09.2014 με το ποίο υιοθέτησαν την παύση της κυριαρχίας των τραπεζιτών σε κυρίαρχα κράτη και ότι έχουν τα ίδια ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του χειρισμού του δημοσίου τους χρέους  γ) ποια η θέση τους περί των μονοπωλίων σε διατροφική αλυσίδα και άλλους τομείς , εφ’ όσον τόσο πολύ «ενδιαφέρονται»  για την προστασία των Ευρωπαίων κατοίκους της και δ) ποια η θέση τους στο δημόσιο πλασματικό βασικά τραπεζικό χρέος ε) ποια η θέση τους υπέρ της Ευρωατλαντικής συμμαχίας και των δραματικά παρελκομένων της (TAFTA = οικονομικό πακέτο - μονοπώλια, agenta 21 κλπ)  …….    


Σε αυτήν την «λογική» πάντως δεν πρόκειται να γίνω μέρος του παιγνιδιού τους, όταν οι θέσεις μου είναι καθαρά Εθνικές και υπέρ των συμφερόντων μας, από την στιγμή που οποιοδήποτε Εθνικό θέμα δεν αφορά κανέναν Σαμαρά ή Τσίπρα, ούτε θα έπρεπε να είναι ενίοτε η στοχοποίηση της πολιτικής μας ζωής από μια πραγματικά ανεξάρτητη Ευρώπη, πράγμα όμως που δεν συμβαίνει …..      Η οικονομική κρίση που υπεβλήθηκε από τους τοκογλύφους, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα με πιο όμως ήπιο ύφος, έχει να κάνει με την απόσπαση της προσοχής του Ελληνικού Λαού και των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών από πολύ σοβαρότερα θέματα, που δεν καταλήγουν μόνον σε έναν ενεργειακό πόλεμο, αλλά υποκρύπτουν ακόμα πιο σοβαρότερες αντι-ανθρωπιστικές παραμέτρους, κρατώντας παράλληλα αενάως την πατρίδα μας απολύτως εξαρτώμενη και όχι σαν μία ισότιμη και ανεξάρτητη χώρα που επιθυμεί να διαχειριστεί τα προικιά της, κυρίως όμως την ανεξάρτητη οντότητά της,  με τον πιο συμφέροντα δυνατό τρόπο. 


Είναι εντελώς περιττό από την άλλη πλευρά βέβαια να αναφερθώ πως όλο αυτό το ενεργειακό παιγνίδι κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στις καλένδες, όταν υπάρχουν εξαιρετικά οικονομικότεροι ενεργειακοί τρόποι που θα προσέφεραν ενεργειακή αυτάρκεια όχι μόνον διακρατικά, αλλά και ατομικά …. Όποιος δεν γνωρίζει ας ερευνήσει. (διάσπαση του υδρογόνου, γεωενέργεια και ελεύθερη προσφερόμενη ενέργεια της ατμόσφαιρας). Όταν όμως ολόκληρο το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό σύστημα στηρίζεται στα κοιτάσματα πάσης φύσεως και πλουτοπαραγωγικών αποθεμάτων τωνξένων χωρών, αυτά τα συμφέροντα εμποδίζουν δραματικά την ομαλή επιτευγματική ενεργειακή εξέλιξη και όχι μόνον ……


Κατανοώ απολύτως πως ο πληθυσμός της χώρας βρίσκεται σε απόλυτη απόγνωση λόγω των συνεχών φορομπηχτικών μέτρων που λειτουργούν κατασταλτικά και εις βάρος του. Σε αυτήν την θέση όμως βρισκόμαστε οι περισσότεροι και ενώ θα έπρεπε να αντιμετωπίζαμε την κατάσταση με το ανάλογο όπλο, άλλες Σειρήνες από δίπλα σπέρνουν ψεύτικες ελπίδες αποπροσανατολίζοντας  επιπλέον την κοινή γνώμη, σκεπτόμενοι μόνον το ατομικό αυριανό τους πολιτικό όφελος ……  Συμπέρασμα ;;; Η κάθοδος των τραπεζιτών όλο και προχωρεί με υπομονή στα σχέδιά της, κερδίζοντας χρόνο απλώνοντας τα πέπλα της μαμωνικής αντίληψής της και του πνευματικού σκοταδισμού της  ……  


Αυτές οι εκλογές της μεγάλης πόλωσης που απέχουν μίλια μακριά από τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά που φέρνουν κοντά τα αλλοδαπά, λίγη σημασία έχει για μένα αν λέγονται Σαμαράς ή Τσίπρας ή όπως αλλιώς …..  Μακάρι να είχαμε καταφέρει ως κοινωνία να έχουμε ομοψυχία και συναντίληψη της κατάστασης, ώστε να είχαμε συνειδητά οργανωθεί με τρόπο τέτοιο που θα συνέφερε και θα συγκρατούσε το άθλιο εξαρτημένο πολιτικό κατεστημένο αυτής χώρας. 


Με Εθνικό κυριαρχικό συλλογικό φρόνημα

Νάγια
ΜΗΝΥΜΑ



Αγαπητοί συν-Έλληνες συμπολίτες, φίλοι και μη,


Όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Θα έπρεπε επίσης να γνωρίζαμε σημαντικά σημεία της νεότερης ιστορίας μας.   Η δική μου ιστορική διαπίστωση είναι η απόλυτη εκ των υστέρων δικαίωση της θέσης και άποψης του νοήμονα Κοραή, ο οποίος ισχυριζόταν πως για να επιτύχει η τότε επανάσταση, θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί ο κόσμος, να παιδευτεί ώστε να είναι γνώστης και ενεργός ως προς τα κοινά και ύστερα να προχωρήσει στο οποιοδήποτε απελευθερωτικό διάβημα. Νίκησαν όμως τα διάφορα συμφέροντα.  Πως θα μπορούσε άλλωστε κάποιος …. ο έχων πλήρη ή σχετική άγνοια, να καταλάβει ή να νοιώσει ή να σκύψει στην σημασία της θυσίας ενός Ρήγα ή ενός Κολοκοτρώνη ή ενός Καραΐσκάκη ;;; Για συμφέροντα που υποστήριζε ο Μιαούλης, προχώρησε ο ίδιος στον πυρπολισμό της Εθνικής ναυτικής περιουσίας, άσχετα αν αυτά ανήκαν στον ίδιο, με τα ίδια όμως αντιμετώπισε την Τούρκικη δυσκίνητη αρμάδα, στα νερά του Αιγαίου.   


Καίτοι έχω αναφερθεί αρκετά παλαιότερα σε αυτά που ακολουθούν, θα τα επαναλάβω ακόμα μία φορά και δεν θα ξανά αναφερθώ μέχρι τουλάχιστον το πέρας των επερχόμενων εκλογών. Έχει όμως ιδιαίτερη σημασία να καταλάβει έστω και ένας, πως το να καταφέρει το σύστημα η κοινωνία να μην ξεπεράσει α) το δίπολο ΝΔ – Πασοκ αντικαθιστώντας το με την παραλλαγή ΝΔ- Συριζα και β) η διπολική πολιτική σκέψη του δεξιού και αριστερού, τότε οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αυτό έχει νικήσει.  Φυσικά μην περάσει από το μυαλό κανενός πως θα έπρεπε ο Σαμαράς να παραμείνει στην καρέκλα του. Απολύτως ΟΧΙ.  Να μην σκεφθεί όμως παράλληλα πως αυτά που θα ακολουθήσουν με τον Τσίπρα, δεν θα τα έκανε και η ΝΔ ……. Το πονηρό προπαγανδιστικό σύνθημα «η αριστερά θα μας  πάρει τα σπίτια» είναι εντελώς βλακώδες, αν συνειδητοποιούσε ο κάθε Έλληνας ποιός πραγματικά κυβερνά τον τόπο και τον κόσμο όλο.  Κατόπιν τούτου, όλοι βλέπουν αλλού από εκεί που κανονικά θα έπρεπε και αυτή είναι η βασική αιτία της κοινωνικής μας ήττας.

Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν πως προεστοί και πρόκριτοι ή άλλως κοτζαμπάσηδες και ταυτόχρονα η μη επαναστατίσσασα «μεσαία τάξη» που θα έπρεπε να είχε διαμορφώσει την Εθνική συνείδηση και οντότητά της στα νέα δεδομένα που θα προέκυπταν, όπως συνέβη τότε στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, παρέμεναν μοιρασμένοι ανάμεσα σε φιλοΓάλλους – φιλοΆγγλους (σήμερα φιλοΑμερικανούς με καμία διαφορά μεταξύ τους) και  φιλοΡώσους.  Τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα επειδή αυτός ο τόπος ουδέποτε απέκτησε την δική του Εθνική μεσαία τάξη, δεν έχασε όμως ουδέποτε τους δοσίλογους κοτσαμπάσηδές της.  Μόνον που έχει προστεθεί μία ακόμα αυτή των φιλοΙσραηλινών. Βλέπε αγωγός East Med που ενώνει Ισραήλ – Αίγυπτο – Κύπρο – Ελλάδα, με έξοδο του Ισραήλ στην Μεσόγειο, ενταφιάζοντας τον south stream για να «κλαίνε» κάποιες ευρωπαϊκές χώρες που είχαν συνάψει συμφωνία με την Ρωσία. Μάλιστα μερικοί υποστηρίζουν πως για αυτό έριξαν τον Σαμαρά, αλλά θα το προχωρήσω περισσότερο, τονίζοντας πως είναι απόλυτα λογικό να στρέψει η Ρωσία το ενδιαφέρον της προς την Τουρκία και ας μη το χρησιμοποιούν οι Σειρήνες ως προπαγανδιστικό επιχείρημα «ιδού η Ρωσία» , όταν δηλαδή ο πρόεδρος της μετά τις οικονομικές κυρώσεις, φωτογραφίζεται να καταθέτει στεφάνι στον τάφο του Κεμάλ ή συνάπτοντας ενεργειακές και οικονομικές συμφωνίες μαζί της. 

Όπως είναι απόλυτα λογικό να εκμυστηρευτεί ο Πούτιν στον Εντρογάν «πως βαρέθηκε τους Βούλγαρους» από την στιγμή που αυτοί μπήκαν εμπόδιο και καθόλου τυχαία στην κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού που προβλεπόταν να είναι έτοιμος εντός του 2015 ως γνωστόν και φυσικά στάθηκαν εμπόδιο στον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ασχέτως αν σήμερα κλαίγουν ως «τεθλιμμένες χήρες».  Ταυτόχρονα όμως βοηθά την Ρωσία να απεμπλακεί από την Ουκρανία ως χώρα διαμετακομιστική προς την Ευρώπη, κλείνοντας και ανοίγοντας τις στρόφιγγες κατά τις επιταγές των επικυρίαρχων (!!!)  Άλλωστε και το αμερικανικό CNBC έχει κάνει ιδιαίτερα θετικές αναφορές στον East Med Corridor….. Στο ίδιο μήκος κύματος το μήνυμα του Αμερικανού ΥΠΕΞ Τζ. Κέρι «ότι η ακύρωση του South stream  δεν πρόκειται να πλήξει ενεργειακά την Ευρώπη…..» Τυχαίο ;;;  Όχι δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν συνειδητοποιήσει κάποιος πως αν η Ευρώπη θέλει να απεξαρτηθεί, στρέφει εν τούτοις τον ακριβώς ίδιο πόλεμο στην καρδιά της Ρωσίας, μην προσδίδοντάς της (Ε.Ε) κανένα απολύτως δικαιολογημένο ελαφρυντικό ως προς τους χειρισμούς της, ακριβώς επειδή κάποιοι ξενιστές καθορίζουν τις πολιτικές της αποφάσεις .   Ποια η διαφορά δηλαδή του προσχήματος του μονοπωλίου του South stream εν σχέση με τον East Dem ;;; ΟΥΔΕΜΙΑ, απλώς ύπουλα παιγνίδια κατανόησης εις βάρος της (και των) κοινής γνώμης και φυσικά ευχολόγια συνέχισης του καταργημένου έργου στο …. μέλλον….  Όσο για το ότι η Ελλάδα «αναβαθμίζεται» με την νέα αυτή συμφωνία, θα μου επιτρέψετε να κρατώ το μικρότερο καλάθι και θα σας συμβούλευα να κάνετε και εσείς το ίδιο, αναλογιζόμενοι και τον αγωγό ΤΑP που κανένα ουσιαστικό όφελος δεν προσφέρει στην χώρα μας …….   https://www.youtube.com/watch?v=4NN6bpNMKUs


Δεύτερο ισχυρό όπλο του τοκογλύφου, το μεταναστευτικό. Δισεκατομμύρια σκορπίζονται στο όνομα του μετανάστη και των δικαιωμάτων του, εις βάρος άλλων λαών με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, συνήθειες και νοοτροπία, εγκαθιστώντας είτε διχόνοια μεταξύ των γηγενών είτε αντιπαραθέσεις έως και επικίνδυνες μεταξύ των διαφορετικών νοοτροπιών.  Όλοι παίζουν ένα άθλιο και ανέντιμο παιγνίδι, που γίνεται εμφανέστατο όταν όλα αυτά τα δις μπορούσαν να διοχετευθούν ως οικονομική βοήθεια στους κατά τόπους υποφέροντες, δίνοντάς τους παράλληλα εφόδια για την κατά τόπους εγχώρια ανάπτυξη και μείωση της μιζέριας. Δεν το κάνουν όμως αυτό αιώνες τώρα (εκτός των πλασματικών φιλανθρωπιών και των διαφόρων ΜΚΟ), ενώ θα έπρεπε να έχει προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο και διαλογιζόμενο άνθρωπο. Αποτέλεσμα ο φανατισμός σε όλα τα επίπεδα, εξυπηρετεί να βγάζουμε τα ματάκια μας μόνοι μας και συναμεταξύ μας …..


Ρωτήστε απαραιτήτως δύο τρία πράγματα και φροντίστε να πάρετε απαντήσεις τώρα, από αυτούς που ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε, στο τι προτίθενται να κάνουν  α) στον νόμο ΦΕΚ Β1453 στις 05.06.2014 ο οποίος λέει πως όποιος παράνομος μετανάστης μηνύσει κάποιον για ρατσιστική συμπεριφορά, κερδίζει ένα χρόνο νόμιμης παραμονής στην χώρα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, συνεπώς τα Εθνικά θέματα β) το ψήφισμα του ΟΗΕ 68/304 της 11.09.2014 με το ποίο υιοθέτησαν την παύση της κυριαρχίας των τραπεζιτών σε κυρίαρχα κράτη και ότι έχουν τα ίδια ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του χειρισμού του δημοσίου τους χρέους  γ) ποια η θέση τους περί των μονοπωλίων σε διατροφική αλυσίδα και άλλους τομείς , εφ’ όσον τόσο πολύ «ενδιαφέρονται»  για την προστασία των Ευρωπαίων κατοίκους της και δ) ποια η θέση τους στο δημόσιο πλασματικό βασικά τραπεζικό χρέος ε) ποια η θέση τους υπέρ της Ευρωατλαντικής συμμαχίας και των δραματικά παρελκομένων της (TAFTA = οικονομικό πακέτο - μονοπώλια, agenta 21 κλπ)  …….    


Σε αυτήν την «λογική» πάντως δεν πρόκειται να γίνω μέρος του παιγνιδιού τους, όταν οι θέσεις μου είναι καθαρά Εθνικές και υπέρ των συμφερόντων μας, από την στιγμή που οποιοδήποτε Εθνικό θέμα δεν αφορά κανέναν Σαμαρά ή Τσίπρα, ούτε θα έπρεπε να είναι ενίοτε η στοχοποίηση της πολιτικής μας ζωής από μια πραγματικά ανεξάρτητη Ευρώπη, πράγμα όμως που δεν συμβαίνει …..      Η οικονομική κρίση που υπεβλήθηκε από τους τοκογλύφους, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα με πιο όμως ήπιο ύφος, έχει να κάνει με την απόσπαση της προσοχής του Ελληνικού Λαού και των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών από πολύ σοβαρότερα θέματα, που δεν καταλήγουν μόνον σε έναν ενεργειακό πόλεμο, αλλά υποκρύπτουν ακόμα πιο σοβαρότερες αντι-ανθρωπιστικές παραμέτρους, κρατώντας παράλληλα αενάως την πατρίδα μας απολύτως εξαρτώμενη και όχι σαν μία ισότιμη και ανεξάρτητη χώρα που επιθυμεί να διαχειριστεί τα προικιά της, κυρίως όμως την ανεξάρτητη οντότητά της,  με τον πιο συμφέροντα δυνατό τρόπο. 


Είναι εντελώς περιττό από την άλλη πλευρά βέβαια να αναφερθώ πως όλο αυτό το ενεργειακό παιγνίδι κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στις καλένδες, όταν υπάρχουν εξαιρετικά οικονομικότεροι ενεργειακοί τρόποι που θα προσέφεραν ενεργειακή αυτάρκεια όχι μόνον διακρατικά, αλλά και ατομικά …. Όποιος δεν γνωρίζει ας ερευνήσει. (διάσπαση του υδρογόνου, γεωενέργεια και ελεύθερη προσφερόμενη ενέργεια της ατμόσφαιρας). Όταν όμως ολόκληρο το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό σύστημα στηρίζεται στα κοιτάσματα πάσης φύσεως και πλουτοπαραγωγικών αποθεμάτων τωνξένων χωρών, αυτά τα συμφέροντα εμποδίζουν δραματικά την ομαλή επιτευγματική ενεργειακή εξέλιξη και όχι μόνον ……


Κατανοώ απολύτως πως ο πληθυσμός της χώρας βρίσκεται σε απόλυτη απόγνωση λόγω των συνεχών φορομπηχτικών μέτρων που λειτουργούν κατασταλτικά και εις βάρος του. Σε αυτήν την θέση όμως βρισκόμαστε οι περισσότεροι και ενώ θα έπρεπε να αντιμετωπίζαμε την κατάσταση με το ανάλογο όπλο, άλλες Σειρήνες από δίπλα σπέρνουν ψεύτικες ελπίδες αποπροσανατολίζοντας  επιπλέον την κοινή γνώμη, σκεπτόμενοι μόνον το ατομικό αυριανό τους πολιτικό όφελος ……  Συμπέρασμα ;;; Η κάθοδος των τραπεζιτών όλο και προχωρεί με υπομονή στα σχέδιά της, κερδίζοντας χρόνο απλώνοντας τα πέπλα της μαμωνικής αντίληψής της και του πνευματικού σκοταδισμού της  ……  


Αυτές οι εκλογές της μεγάλης πόλωσης που απέχουν μίλια μακριά από τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά που φέρνουν κοντά τα αλλοδαπά, λίγη σημασία έχει για μένα αν λέγονται Σαμαράς ή Τσίπρας ή όπως αλλιώς …..  Μακάρι να είχαμε καταφέρει ως κοινωνία να έχουμε ομοψυχία και συναντίληψη της κατάστασης, ώστε να είχαμε συνειδητά οργανωθεί με τρόπο τέτοιο που θα συνέφερε και θα συγκρατούσε το άθλιο εξαρτημένο πολιτικό κατεστημένο αυτής χώρας. 


Με Εθνικό κυριαρχικό συλλογικό φρόνημα

Νάγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου